Csajok!
Centit megcsináltam, de nem tudom, hogy az outlookba hogyan tudom betenni mint állandó aláírás. Segítsen valaki légyszi. Orsi nálad láttam az emailben. És ilyenkor frissíti is magát?
Orsoly
Gyönyörű a fiad.
Humi
Fürdőrucit bármelyik nagy bababoltban kapsz szerintem, a kismama ruha részlegen, illetve a Kékgolyó utcában az Anita alsóneműben. Bár, szerintem ezek mind jó drágák.
Doris
Itt is köszönöm a segítséged mégegyszer.
Cumi ügyben többen is hívtak, nagyon aranyosak voltak a lányok. Végül au egyik csaj férje behozta házhoz a tesóméknak.
Csak egy kis korrekció: bátyám babája
Egyébként Gergő nagyon szépen fejlődik.
Születés után 1340 grammra fogyott vissza és 1 hét alatt felment 1730 grammra.
Már naponta 8x30 gramm anyatejet kap és még orrszondán keresztül adagolják neki a többi kaját.
Nyeléssel még gondjai vannak, sokszor félrenyel, de ez nem anatómiai okok miatt van, újra kell tanulnia, de az orvosok szerint szépen halad.
Szülei többször kivehetik az inkubátorból, ők pelenkázták már többször és büfiztették, szóval szépen haladnak a dolgok.
Kérdés: szerintetek mi baja lehet Bálintnak, hogy ma megevett néhány harapás gyertyát?
Egyébként ízlett neki, hisztizett mikor elvettem tőle.
Orsi
Szakmai kérdés: napoztatással kapcsolatban vannak valami szabályok? Kence babáknak, időtartamok ilyesmi. Köszi