Új privát üzeneted érkezett!

ZitusKép

minél később kap el, annál rövidebb ideig fog tartani. Kitartás, a 12. hét környékén általában megszűnik a hányinger.

Tökéletes lett az AFP-m, 49,6 nem tudom miben mérik, de a doki szerint 20 és 100 közötti erdemény jó. Most egy kicsit megnyugodtam. UH nem volt, ezért egy kicsit csalódott vagyok hogy nem láthattam a pocaklakót.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

SziasztokKép

Anita: érzed már a babát? Mmint a mozgását?Kép

Zitus: én is hét eleje óta vagyok nyomorultul. Tegnap volt a csúcspontKép
A védőnő valami homeobigyát javasolt, de kicsit szkeptikus vagyok. Sosem szedtem ilyet...mondjuk itt nem is kaptam:/ Na, ebből ugye az is kiderül, hogy ma jártam nálaKép Van kiskönyvem, meg két kazal "fontosabbnál fontosabb" kismama-irodalomKép És "megnyugtatott", amikor meséltem Caték támadónénijéről, hogy fél éve nem látta az ikreket. Azt mondta, tőle nem fogok megszabadulniKép Hetente, aztán kéthetente, majd havonta fog jönniKépKép

Tiszta hülye vagok. Képzeljétek, eddig mindenhová rossz időpontot diktáltam uccsó mensi napjának. Jellemző, hogy ennyire nem is figyeltem a "bébigyártásra"Kép Azt tudtam, hogy péntek...de az márc. 11. volt, nem 13!Kép Mondjuk, biztos nem ez a két nap fog osztani-szorozniKép

Virág: kapcsold ki a telefonodat, ne dolgozz! Kép A minitalit majd beszéljük meg, mert perpill. azt szeretném, ha lenne egy kis időm arra, hogy dögöljek kedvemre:/

Jovi
10+0Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Csajok nem tudom úgy megfogalmazni ezt a mondatot, hogy valakinek ne essen rosszul, de szeretném leírni az érzéseimet...

Szóval NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY MOSTANRA MAJDNEM MINDEN "RÉGI" MA MEGINT MEGJÖTTÖS ÁTKÖLTÖZÖTT IDE!!!!

még véletlenül sem szeretnék senkit senkitől megkülönböztetni, csak nagyon jó, hogy lassan mindenkinek babája lesz!!! és, hogy most megint sok a kismamink Kép Kép Kép

Bogár Kép
szép pocid van, pedig te is nagyon vékonyka vagy! én 106-tal szültem a 2 pasast Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Elújságolom Nektek, hogy Levi ma felállt egyszer a kiságyában, egyszer meg a ruháskosár mellett, ezen felül támasztás nélkül egyenesen ül Kép

Ma vagyunk 7 hósak!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Gratulálok, ez nem semmi tényleg! Jo korán ügyesedik!! NA akkor a kiságyat sürgösen tehetitek lejjebbKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BogárKép
Én 113 cm-el fejeztem be a terhességet, így kerekedhetsz mégKépKépKép Majd ha a pohár és a tányér megáll rajta vacsi közben, akkor azt mondom, hogy nagyKépKépKép

JoviKép
Szerencsére támadónénink megint eltünk a ködben, így nem látom egyhamar. Majd az 1 éves zsülijükre idehívom, de csak ha hoz ajándékotKépKép

Húú nagyon megy az idő, hogy már a 10 hetet is betöltötted.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

SZISZUS:köszönöm!KépMég emlékszem, milyen nagyon el voltál keseredve, most meg tessék, egyszerre két baba! Szép volt!Kép

BOGÁR:te sem henyéltél a távollétem alattKép És még ekkora pocival is milyen vékony vagy - biztos azért mert annyit aktívkodsz! Cat is mondta, hogy majd szétvet az energia!

ORSI:nagy kár, hogy nem tudtatok jönniKépKép Most ehetik meg a somlói galuska adagodat Catapu és Alenaapu. Ma Samuka is felpattant, amikor odakucorodtam mellé. Meg is lepődtem rendesen.

JOVIKA:tökmindegy, mert a baba úgysem tudja, hogy pontosan melyik nap is kellene kifáradnia a pocihotelből - azért sem a kiírt napon jönnek.

Virág
5+6

KépKép
virág33

Megpróbálom megmutatni nektek a BébiCentimet, remélem, sikerül:
Kép
Virág

KépKép
virág33

Aki ilyet szeretne, az itt csinálhat magának:
www.lilypie.com
Nemcsak pocaklakókra, hanem pici, kicsi és nagy gyerkőcökre is lehet!

Pusza,
Virág

KépKép
virág33

Kép

CsajokKép
HTML kódot nem lehet feltölteni, de mentsétek el jpg-nek és így műxik.

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Zoli kezeidet csókolja a somlóiért, azt mondta, hogy minden morzsája kincset ért.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Húúú Lányok, de jó lehetett a minitaliKépKépKép
OrsiKép
Itt is nagy gratula Nektek az ügyeskedéshezKép Vége a polcaitoknak meg ami azokon van, szaladhatsz átrendezni a lakástKépKép

Puszi:Doris
doris

Virág Kép
megyünk sűrűn ám Catékhez, legközelebb meglátogatunk benneteket... Levi már meggyógyult Kép
úúúú ez a somlói most elindította a gondolataimat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép
Tök jó a centid. Olyan jó látni! Somlói nálunk is nagy sikert aratott, Gábor köszöni és üdvözöl. ő is úgy örült a babádnak, pedig még nem is találkoztatok.

Orsi Kép
Levi nem semmi, minden nap mutat valami újat. Gratula a 7 hónaphoz!

Jovi Kép
Én is diktáltam rossz időpontot utolsó menzinek. Sebaj, úgyis a baba tudja legjobban, mikor jöjjön.

Lányok, most elutazunk 1 hétre Ausztriába pihenni. Remélem, a fiú is jól fogja bírni az utazást. Kicsit izgulok, de remélem minden rendben lesz.

Puszi, Alena
alena

meg is lett örökítve:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Ilyen szalagom nekem is vanKép

Virág: nem is félek én attól, hogy Bélánk nem tudja mikor köll megérkeznieKép

Orsi: Levi nagyon ügyes! Virikém is 7hósan állt fel, igaz, majd' fél év múlva indult neki.Kép

Alena: irigy-irigy AusztriáértKép

Talizósok, nem ér, én mé maradtam ki???KépKép Sajnáltátok tőlem a somlóit, mi?KépKép

Cat: valahogy én is jobban örülnék, ha nem lenne ilyen iszonyú lelkiismeretes a néninkKép Nagyon jól megvagyok nélküle....

Jaj, lányok, az Asia centerben láttam mindenféle habtapit 990-ért! Nem tom, jó ár-e érte, de nem bírtam ki, hogy ne menjek be a játékboltba bébicucc nézőbeKép

Puszi, jó vasárnapot mindenkinek:
Jovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Orsi
ez igen, ügyes kis krapekKép

Cat

A Mini Manónak nem tudok ellenállni, most vettem egy kis csörgős zoknit, annyira aranyos volt...Kép

Doris

Elképzelem a két kis manót, amint kertépítő mérnöknek csapnak felKép
A gyerekcuccoknak még csak most fogunk nekilátni, jövő hét végén megyünk Bécsbe, már kitapasztaltuk az árakat. Meg összekötjük a kirándulást egy soproni hosszú hétvégével. KépKép
Eddig még csak a pelenkázót sikerült beszerezni.

Virág

Megnyugtatlak, eddig minden nap kaptam hívást benntről, most 2 hete vagyok itthon.De hidd el, 1-2 hét, és még annyire sem fog érdekelni a dolog, mint eddig. Ugye 25-én mész uh-ra? Tuti szuper érzés lesz.KépKép

Hurki

Nem semmi ez a kis hapsiKépKép

LeoneKép

Nagyon köszönöm a táblába rakást:
Budapest, 31 év, kislány, a név még nem biztos

Bea
27+4

Bea
regibeus

Szép napos napot Mindenkinek!

Bea:nem is tudtam, hogy otthon vagy! Nagyon helyes!!!
Szegény baba ahányszor rúg egyet (napi tízezerszer) csörögni fog a zokni a lábán!Megnézem meddig bírod?!Kép
Annyira várom már az UH-t, hogy el sem tudom mondani!

Cat:köszönöm a dícséretet, továbbadom az illetékesnekÍ!Kép

Orsi:egy fotóriporter veszett el benned!Kép Akkor legközelebb bepótoljuk a talizást!
Bea:mint földink Te is csatlakozhatnál ám!!

Jovi:tudom, hogy messze laksz, megbeszélhetnénk valami kis kávézást (szigorúan koffeinmentes)a belvárosban valamikor!

De most csak a holnaputánra tudok gondolni.Ugye minden rendben lesz??
Nincs hányingerem...

KívácsivirágKép

KépKép
virág33

Virág16Kép
Ne izgulj, minden rendben lesz szerdán. Pénteken már az ikres filmet nem mint kívülálló, hanem mint érintett fogod majd felvenniKépKép

Hányinger nekem csak a 8. héten kezdődött...

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat:úgy legyen!!! Ez megnyugtató.

Pusszancs!
Virág

KépKép
virág33

VirágKépKép
Nyugi, nekem is csak a 7. hét után kezdődött bármi és az farkaséhség voltKépKép No akkor jól megetettem magam mindig (sokat nem tudtam enni csak sokszor kevest) de ez is elég volt ahhoz, hogy még most is nyögjem a nyomaitKépKép Nyugi, minden rendben lesz, Te már mindenen keresztülmentél - bocsánat, de tényleg igy van - már csak egy jó helyen megtapadó, massziv terhesség hiányzik a repertoárodbólKép És hogy az ikres filmet bennfentesként nézzétek azt én is szivből kivánomKépKép Drukkolok és várom az UH eredményedetKép
BeaKép
Nagyon jó és kellemes vásárlást kivánok NektekKép
JoviKép
A Te centid is nagyon édes ahogy Virágé is tündériKép
AlenaKép
Igy utólag is kellemes pihenést kivánok NektekKép

doris

Virág: nem is lakom messze!!! A XV. ker-ben leledzem már 2,5 éve!Kép Anno még meg is beszéltük, hogy ha költözünk mindketten, egész közel leszünk egymáshoz....

Jovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép

sajnos még nem érzem a mocorgását, de már nagyon várom

OrsiKép
gratula a 7 hónaphoz és külön gratula nagyon ügyes Levinek

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Virág Kép
Nekem egyáltalán nem volt hányingerem, semmi, de semmi, szagundor sem... semmi terhességi tünetem, kivéve, hogy a 8-13. hét között álomkór szállt rám, és folyt az orrom végig a terhesség alatt.

Nagyon aranyosak ezek a centik, akkor megmutatom a miénket is :
centi-226342.unkVirág Kép
Nekem egyáltalán nem volt hányingerem, semmi, de semmi, szagundor sem... semmi terhességi tünetem, kivéve, hogy a 8-13. hét között álomkór szállt rám, és folyt az orrom végig a terhesség alatt.

Nagyon aranyosak ezek a centik, akkor megmutatom a miénket is :

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

megmutatnám, ha jól mentettem volna el:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jovi:el sem hiszem, hogy ennyi idő eltelt már! Na akkor meg is látogathatjuk egymást!Kép

Doriska:bár lenne igazad! Bízom benne, hogy már megszenvedtük "a múltat s jövendőt"KépNálatok minden OK? Robi?

Orsi:az orrom az nekem is folyik, de azt hittem nátha vagy allergia, pedig nem is vagyok allergiás. Ez meg miamanó és hogy függ össze a várandóssággal?

NaggyonkíváncsivirágKép

KépKép
virág33

Virág Kép
a terhesség alatt megvastagodnak a nyálkahártyák, így az orrban lévő is. A megvastagodott nyálkahártya érzékenyebb, mint a sima, ezért fordul elő szokszor az ok nélküli hüvelyi folyás is ill. az orrfolyás. Kép Nekem végig megvolt, és a szülés után mintha elvágták volna, megszűnt!

Orsi
aki ugyanannyira nagyon-nagyon kiváncsi fáncsi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

dobok egy-két képet rólunk Kép

így birkóznak:
Kép

Máté, aki mindig vidám:
Kép

Levi, aki már stabilan áll:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:köszi, akkor már csak pár hónap és elmúlik!Kép
Nagyon cukik a srácok - mennyire különbözőek! Levi tiszta anyukája!Gondolom Máté apja fia.

Virág

KépKép
virág33

Sziasztok!

Csak gyorsan bekuksiztam amíg Bálint alszik.
Máskor nincs időm írni, mert fennvan a ded, egész nap a kertben kell lenni, különben irtó nyűgös.
Már a vasalódeszkát is kiköltöztettem a teraszra (bár elég kellemetlen 30 fokban vasalni, de haladni kell a házimelóval is).
Szegény kutya már nagyon kivan, szerintem visszasírja a gyerekmentes időszakot. Folyamatosan őt macerálja B. és még hol van az amikor nem csak mászva éri utol Kép
OrsiKép Mennyire különböznek a fiúk. Szőke kékszemű és barna barnaszemű, jól látom?

Virág Kép Én is kiváncsi nagyon Kép

Most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

sziazstokKép

Orsi nagyon edesek a fiukKép a birkozos kulonosen tetszikKép majd lassan gondolom az enyemek is eljutnak idaigKép

mutattam mar nektek ezt a kepet? a kedvencemKép

orsolyKép

Virag nem lesz semmi gond, nyugodj megKép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép
nagyon-nagyon jó ez a kép! Szuper ez a manó!!!

Edit Kép
majdnem Kép Máténak szürkés-kék a szeme, de tényleg nagyon különböznek, a bőrük színe is nagyon más.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ReditkeKép
És a Nővéredről meg a Piciről nem irsz? Találtatok cumit?

doris

Sziasztok!

Jöttem bejelentkezni! Még egyben vagyunk, annyira jól vigyáztam a kiscsajra, hogy kivárja a 40. hetet!!
Ctg rendben, a dokibácsi még csütörtökig nem jósolt semmit.
Sok jóslófájásom van, ami a Milánnal nem volt és ezért már kicsit türelmetlen vagyok!

Orsi, Orsoly
tündériek a fiúk!!

puszi mindenkinek
Hóvirág
39

Hóvirág
milianya

Sziasztok!Kép

Virág!Kép

Nekem sem volt a legelején hányinger, már kezdtem azt hinni, hogy megúszom...de egy hete rá kezdett, nem is kicsit...Kép
Most az a szitu, hogy amikor ott a kaja előttem - bármi - forog a gyomrom tőle. Aztán van olyan, hogy meg tudnék halni éhen - de nem tudom mit ennék. És van olyan, hogy meglátok vmit, és ezerrel rástartolok (pl. pénteken anyukám túrós palacsintájaKép).

De a lényeg, hogy nagyon szorítok neked szerdán, és minden rendben lesz, meglátod!!Kép

Orsi!Kép

Nagyon édesek a fiúk!!Kép Igazi gézengúzok!Kép

Holnap megyek védőnénihez, és ha minden jól megy, lesz kiskönyvem!!Kép
Már várom nagyon, de a legjobban a három hét múlva esedékes UH-t várom!Kép

Puszi!
Zitus
9+3Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Hihetetlen,hogy megy az idő és mennyit nőttek a babók, no meg persze a pocis anyukák pocakjai is. Kép Pocibabákkal minden rendben lesz, tessék nem izgulni!!! (Mondom ezt én aki épp tegnap kapott frászt, mert már vagy 2 napja nem mocorgott a bébi. Aztán ma végre jelezte, hogy minden rendben van vele.)

Lenne egy pár kérdésem:
Lehet, hogy hülyeség, de szerintetek lehet kapni - elérhető áron - olyan kütyüt amivel a pocakbébi szívhangja hallaható? Csak, mert én nem nagyon érzem a mocorgását. Krizsinél is így volt és vele is végigparáztam a fél terhességet. Jó lenne most nyugodtabban végigcsinálni.
A másik kérdés: hol árulnak kismama fürdőrucit? Tudja valaki?

Orsi, Orsoly,
Nagyon édik a srácok!!!!Kép

Hóvirág,
Nagyon ügyik vagytok így a finisben te is és Noncsi is!!!Kép

Pusza,
Humi
(22+3)
humi

JóregKép

Humi: gőzöm nincs, hogy lehet-e kapni "kütyüt". De nagy valószínűséggel (nem tudom, csak gondolom) egy egyszerű fonendoszkóppal (az ősrégi fa hallgatóról nem is szólva!)is lehet hallani a babát.

Orsoly: annyira édes Botond. Egyébként a csajok tök odavissza voltak érteKép

Orsi: a fiúk is tündériekKép

Zitus: én is hasonlóan érzekKép A legnagyobb baj, hogy szinte semmi egészségeset nem kívánok, a gyümölcsöket úgy kell letuszkolni a torkomonKép A libazsíros kenyér újhagymával mostanában a csúcsok csúcsa. Mondjuk egy jó kis túróspalit sem hajítanék kiKép

Ma megyek UH-ra, kíváncsi vagyok "Bélánk" mekkorát nőtt...csak azt sajnálom, hogy szinte tuti nem kapok majd fotót rólaKép

Puszi:
Jovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

A mi "centink":
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HumiKép

sima fonendoszkóppal a 20. hét után már lehet hallani a pocaklakó szivét. Ezt a tippet egy nővér ismerősöm mondta én majd hozzá megyek mindig.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

BesztiKép
És hol van a 2 fiúé ?KépKépKép

Cat
Kép
cateye

Csajok!
Centit megcsináltam, de nem tudom, hogy az outlookba hogyan tudom betenni mint állandó aláírás. Segítsen valaki légyszi. Orsi nálad láttam az emailben. És ilyenkor frissíti is magát?

OrsolyKép Gyönyörű a fiad.

Humi Kép Fürdőrucit bármelyik nagy bababoltban kapsz szerintem, a kismama ruha részlegen, illetve a Kékgolyó utcában az Anita alsóneműben. Bár, szerintem ezek mind jó drágák.

Doris Kép
Itt is köszönöm a segítséged mégegyszer.
Cumi ügyben többen is hívtak, nagyon aranyosak voltak a lányok. Végül au egyik csaj férje behozta házhoz a tesóméknak.
Csak egy kis korrekció: bátyám babája Kép
Egyébként Gergő nagyon szépen fejlődik.
Születés után 1340 grammra fogyott vissza és 1 hét alatt felment 1730 grammra.
Már naponta 8x30 gramm anyatejet kap és még orrszondán keresztül adagolják neki a többi kaját.
Nyeléssel még gondjai vannak, sokszor félrenyel, de ez nem anatómiai okok miatt van, újra kell tanulnia, de az orvosok szerint szépen halad.
Szülei többször kivehetik az inkubátorból, ők pelenkázták már többször és büfiztették, szóval szépen haladnak a dolgok.

Kérdés: szerintetek mi baja lehet Bálintnak, hogy ma megevett néhány harapás gyertyát? Kép Kép
Egyébként ízlett neki, hisztizett mikor elvettem tőle.

Orsi Kép
Szakmai kérdés: napoztatással kapcsolatban vannak valami szabályok? Kence babáknak, időtartamok ilyesmi. Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Bocsi a tévedésért...Kép Örülök, hogy ennyire jól vagytokKép A szivás-nyelés-levegővételt egyébként is nehéz megtanulnia egy korababának a szondázások miatt de idővel menni fogKép
OrsiKép
Tündéri a kis kalapos LegényKép

doris

Cat!

Azokat is megcsináltamKép, sajnos Beninek már csak olyat tudtam, ami a következő szülinapot jelzi:
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Edit Kép
röviden: TILOS! a napoztatás,
hosszabban: a naptól óvni kell őket. Lehetőleg direkt nap ne érje a bőrüket, 11-15 óra között meg aztán végképp ne. Naptej: magas faktorszámú (30 és felette) kifejezetten csecsemőknek való kell, hogy ne irritálja a bőrüket. Kalap/sapka, fehér rucik!

Aláírást majd leírom, mert elég hosszú, de ha megadod a manód születési idejét, akkor megcsinálom neked azt a file-t amit csak be kell illesztened az automatikus aláírásba, így egyszerűbb, mint elmagyarázni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BesztiKép
Beninek a legjobbpofább a vonalzója viszontKépKép

EditKép
Bementem a gyógyszertárba naptejet venni a kölköknek. Szinte rámtámadtak, hogy 3 éves korukig nem lehet napoztatni őket. Mondtam nekik, hogy eszemben sincs napoztatni őket, de nem tudom elkerülni, hogy séta közben ne süsse őket a nap, ezért inkább kenek. Mire ők, hogy nincs a babakocsin naptető ? Mondtam, hogy van, de van amikor olyan irányba megyünk, hogy telibe kapja őket, és nem mehetek direkt más irányba mindig. Alig akartak naptejet adni nekem, de végül kikönyörögtem egy Vichy 60-ast, ami eddig jól szuperált.Kép

OrsolyKép
Tündéri Boti ebben a kalapban.KépKép Mérhetetlen nyugalmáért pedig irigyellek.

EditKép
Továbbra is drukkok mennek Gergő legénynek, aki nagyon ügyes baba.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi köszi a napozásos választ, én sem úgy gondoltam, hogy kifektetem a napágyra, de Cat nagyon jól leírta miről van szó. Nem lehet mindig elkerülni.
Szerintetek az Ambre Solaire is jó, a gyerek faktoros? Nem akarok károsat kenni a bébire.

Orsi.
Már megcsináltam a centit, csak nem tudom beilleszteni jpg-ként az outlookba, mert nincs rá mód. Azt nem tudom hogyan kell.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
nem jpegként kell beilleszteni, hanem automatikus aláírásként, leírom, majd hogy kell.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Végigolvastam Kép ja, én sem a direkt napozásra gondoltam, hanem, hogy pl. nem szabad kitenni őket homokozóban játszani, ha direkt nap éri őket, és hasonlók.

Cat Kép
nem semmi a storyd. egyébként meg a naptető rendszeresen rossz oldalon van Kép én erre jöttem rá. ill. a kezük, lábuk sokszor ér napot.
Nem kérdeztél vissza, hogy akkor minek gyártanak direk csecsemőknek (nem gyerekeknek) való naptejet, szerintük?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi.
Közben sikerült, de nem tudom naponta jó lesz-e, majd holnap meglátjuk számolja e tényleg naponta a napokat.

Edit
Kép

Kép
reditke

Haho!
Nem tujátok véletlenül, hogy a Libero csomagolásásn lévö kis babás kivágható izéket hol és mire lehet beváltani? Gondolom, gyüjteni kell, ha már ki lehet vágni öket.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?