Sziasztok!
Megann!
Szerintem is nálam pont ez lesz a bibi!
Annyira félek, hogy majd nem lesz tejem. A végén tényleg ezért nem lesz. Majd megpróbálok másra gonodlni
Prüntyi!
Örülök, hogy tetszett a film.
Majd én is megnézem valamikor. A férjem megszerzi (most úgy néz ki).
De moziba nem tudunk menni, se időnk (nekem még lenne), se pénzünk. Pedig ott jobb a "hatás".
Hari!
Benianyunak igaza van!
Pihenj minél többet.
De én is végigolvastam amit írtál.
Bár az utolsó mondatot kell előre tenni, ha azt írod ugorjuk át
Így végig kellett olvasni
Ez csak vicc volt. Szívesen végigolvastam, mármint az írást, de amit leírtál az valóban felháborító.
Na én biztos nem állnék neki a más füvét nyírkálni. Esetleg ha kedvem lelném benne. NEm vagyok lusta, de ez már sok!
Hangosan megjegyezném, hogy ez nem az én dolgom. Még csak az kellene, hogy a 90éves mamika segítsen neked. Ne adja Isten, meghalna és még azt is rád fognák, hogy halálra dolgoztattad.
A közös képvisleőnek meg az a dolga, hogy figyeljen az ilyenekre, mint például a közös fű, zárak...stb. Valahol biztos lehet panaszt tenni ellene, vagy a lakókkal kell ezt is megbeszélni és úgy jelezni felé. Én még akkor sem fizettem volna ki, ha az én férjem rugta volna be az ajtót. Mert ha én (bocsi), de beszarok a rossz zár miatt, akkor ki téríti meg az én káromat? Nadrág vagy ilyesmi. Elég kellemetlen ez így is. Vagy az ember guggoljon le az ajtó elé? Igen! Majd a közös képviselő feltakarítja! Komolyan mondom annyira ideges lettem
Mi panelban lakunk. A lépcsőházban 60 lakás van. Ez kész katasztrófa. Már a gondnokot is bepanaszoltuk (úgy néz ki, hogy sikeresen), mert nem hajlandó ellátni a feladatát. A közgyűlésen a régi k.képviselőt már leváltatták. Az előtte lévő meg lelépett a pénzünkkel.
Ti mennyi közös költséget fizettek? Nem kell leírni, csak meg kell mondani a k.képviselőnek, hogy az a pénz van a karbantartásra és a ház fenntartására. Ne zsebre tegye, hanem gazdálkodjon belőle.
Na most meg én írtam regényt
De ne hagyjátok magatokat!
Neked meg nem tesz jót az ilyen meló és az idegesség!
Na most megittam egy pohár forró kakaót.
Jót fogok fo..ni
Amúgy is tiszta ideg lettem.
A helyesírásomat most tényleg ne nézzétek, mert idegből, gyorsan írtam.
Majd visszajövök ha lehiggadtam
Cigiszünet (nem dohányzom, csak úgy írtam)
Sziasztok!
Angelani
23+6