Új privát üzeneted érkezett!

Megann,
Nem kell semmi, csak feliratkozol (Név, taj szám)
gatya, póló, zokni! Kb ennyi.

Ma takarítok egy kicsit, aztán megyünk majd moziba! Megnézzük a Star Wars III.

További szép napot mindenkinek!

Pr. 24+1

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Benianyu!
Még mindig csinálom a takarítástKép
Egyébként végeztem, de nem bííírom abbahagyniKép
Remélem nem tart sokáigKép
Majd ha elfáradok egyszerűen ledöglökKép

Minimi!
Nem baj, ha nem írsz regényeketKép
De néha jelentkezz be, hogy jól vagytok és minden rendbenKép (bár miért is ne lenne így).

Zsófy!
Már várom a képeketKép
Nagyon szépen fejlődik a kicsi LillaKép Kép
Gratulálunk!
Már megint csak irígykedhetekKép
Pihenj sokat!

Prüntyi!
Látom, nem takarítok egyedülKép
Nehogy nagyon lefárazd magadat? Utána eg elalszol a mozibanKép
Jó szórakozást a mozihoz!
Majd meséld el, hogy tényleg olyan jó film-e!

Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Davallia!
Talán majd elmentek valamelyik nap. Bízom benne, hogy összejönKép

Lányok!
Jelentem, nekem is "szivárog" a cicimKép Kép Kép
Tudom, ez még nem jelent semmit, de legalább nálam is működnek a dolgok.
Na nekem még nem fogja össze a ruháimat, de ma megnyomtam véletlen és kijött belőle egy kis sárgás trutyi. Remélem ez jót jelent, mert azt elég rosszul viselném, ha ez betegségre utaló jel lenne.
Már két napja mintha láttam volna valamit mialatt tusoltam, de azt hittem, hogy csak a tusfürdő.

Szurkoljatok, hogy ez normális legyen!
Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Angelani!

Igen nekem is ez a sárgás trutyi jelentkezett, úgyhogy tuti normálisKép
Én nem ezen nem is kezdtem el aggódni(magamat meghazudtolvaKép)

Gratula a tejcsihez!

Megann 23+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Ma végre tényleg szép nap van!Kép
Kertészkedtem is kint, fáj is pocakom tőleKép De legalább felgereblyéztem az egész kertet, igaz a kis kézi gereblyével négykézláb, és beültettem fűvel. Remélem kinő majd szépen.
Meg voltam a kutyámmal is sétálni, de az nem volt olyan jó, itt nem nagyon van olyan hely, ahol el lehetne engedni, pórázon meg nem olyan élvezetes neki se, meg nekem seKép
És ma már 20 hetesek vagyunk!!
Még egyszer mindenkinek köszönöm a tegnapi szülinapi köszöntéseket, nagyon jól estek!
Hari 20!!!

Kép
Kép
hari

Sis, hova lettél már megint? Tessék jelentkezni.
Nem is mondtam azt hiszem, hogy aztán tegnap átmentem anyukámékhoz, és kaptam tőlük egy terhesgatyót, meg egy bugyit. Hogy az mennyivel kényelmesebb, mint a rendes, hát nem is gondoltam volna. Aztán bementünk oda a Blahára a turiba anyuval és vettem egy csomó ruhát. Igaz össze-vissza vásároltam, nem túl sok logikával, de annyira aranyosak voltak, hogy nem néztem miből hány darab kell, hanem fogtam ami tetszett. Aztán hazafelé meg bementünk egy cukrászdába, és ettünk sütit is, meg fagyit is, és elsétáltunk a Ferenc körútig, és ott is láttam egy ilyen angol turkálót, de oda már nem mentünk beKép Majd legközelebb. Úgyhogy ugyan az ágy meg a többi még nincs meg, de legalább ruhák vannakKép Bár pont azt néztem, hogy ki is szállítják házhoz az ágyat, csak az nincs ott, hogy mennyiért. De végül is nincs messze, úgyhogy remélem nem kerül sokba. Majd megkérdezem, aztán eldöntöm megéri-e. Csináltam új csíkot, nekem nagyon tetszik ez a megoldás, jó hogy rátaláltatokKépKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Köszönöm a cukros löttyös infókat. Remélem hogy lehet majd töményebben, kevesebbet meginni, mert fél litert tutira nem tudok egyszerre.

A Tesco-ban lehet kapni fenyő kiságyat 8000 Ft-ért. Ez elég jó ár. Nekünk már megvan a kiságyunk, majdnem ugyanolyan, és majdnem dupla áron vettük Kép

Ildi 26+1

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Megann!
Köszi a nyugtatástKép
Már nem is idegeskedem. De elmondom, hogy elég vicces is volt a dolog. Mivel, hogy nem nyomogattam és persze nem is egy cső a cici, olyan volt, mintha 3 lyukból jönneKép Kép Kép
De már nem izgulok miatta.

Hari!
Óvatosan kertészkedj!
Ha lehet, ne erőltesd magad meg.
De olyan jó, hogy van kertetek. Én meghülyülök itt a panelbanKép
Nekem sajnos nincs már kutyám, de nekünk is lesz.
A papa már a szülés után (vagy még előtte) meg akart ajándékozni egy cuki kutyával, de én lebeszéltem róla. Majd ha a baba 1éves lesz. Addigra már a kutya sem lenne féltékeny, mivel később került oda, de azért tudok majd vele is foglalkozni egy kicsi. Mert egy kutyakölyökkel is elég sok dolog van. De imádom őketKép
Jól bevásároltálKép
A sütis-fagyis storyt lehagyhattad volna!
Ne tessék itt engem izgatniKép

Vrucsincá!
Örülök, hogy már nem vagy annyira ideges a "lötyi" miatt. Én egy 1,5-2dl-es pohárkában kaptam. Olyanban amiben az automata a kávét adja ki. Nincs 2dl, de több mint 1dl. Na ezt aztán jól megmondtamKép
Így nem volt nehéz 2 szuszra lenyelni.
Vigyél egy kis citromot isKép

Na puszi mindenkinek!
Ezen a szép napos időn!
Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom megy az IQ-teszt Kép Kép Kép

Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Sziazstok!Kép

Nekem tegnap fájt nagyon a pocim, mára elmúlt szerencsére.

Rendesen görcsöltKép

Biztos a front volt a ludas.

Ma gyönyörű időnk volt, viszont a meleget én nehezen bírom.Ti?

Én is jövő héten meygek cukros lötyire, de ez még semmi, most fognak lenvenni mindent ami kimaradt, kb. 4-5 kémcsővelKépKépKép így remélem nem leszek rosszul utána míg 2 órát várok és nem ehetek semmit.amúgy sem komálom a vérvteleketKép

De a baba érdekében mindent!Kép

Ma sokat mozgolódik a kis drágám.
még anyum is érezte, rátette a kezéd a hasimra.
Tetszett nekiKép
Már úgy várja az 1.unokáját!Kép

Na megyek pihenni, mert megint egész nap talpon voltamKép

Puszi
Mea(23+6)

Egy kép Tőlem Nektek!Kép

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Csodás ez a babaKép
A pocakfájást tuti a front hozta magával.
De örülök, hogy már jobban vagyKép
Nekem meg olyan pózban tombolt, hogy azt hittem betojok a fájdalomtól.
Ma is mocorog rendesen.
Jó pihenést!
Majd szurkolunk a vérvétel miatt.
Remélem nem egyedül mész!

Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Lányok, most értem haza a moziból, de összeesem, megyek csicsikálni!Majd holnap mesélek!

Nekem még nincs ilyen cicifolyás, remélem még nem baj! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Angelani!Kép

Egyedül megyek.Kép
Nem szeretném páromat berángatni, elmenne vele egész napja és sok a munkája.

Prüntyi!Kép
Mi is sokat járunk még moziba, amíg lehetKép
Jó csicsizést!

Nekem sincs még semmi előtejcsi, remélem nem azt jelenti, hogy nem lesz tejcsimKép ????
Anyumnak sem voltKép

Mea
mea

Ne haragudjatok, állandóan hibásan írok, mert sietek mindig az írással Nektek, bocsi még egyszer!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Prüntyi!
Jó pihitKép

Mea!
Megértelek, én is egyedül voltamKép

Lányok!
Nekem sem folyik a cicimből! Ez még nem jelent semmit.
Én a sz@r melltartóval nyomtam össze és akkor jött ki egy kevés. Ez még lehet, hogy el is múlik.
Amúgy én voltam az, aki arról írt, hogy nagyon félek, hogy nem lesz tejem.

Ja!
A helyesírás engem nem érdekel.
Nekem is van rengeteg hibám, én is csak írok, írok és nem is figyelek oda annyira.
De szerintem így is tökélestesen megérti mindenki a másikatKép

Na jó éjt lányok!
Pocakos-szép jó éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Jó éjt Neked is Angelani!Kép
a párom meg csak most ér haza, mert megnézte a Csillagok háborújának III részét mozibanKép
Én nem vállaltam már be, túl hosszú, túl későKép

Jó éjt mindenkinek!Szép álmokat édes kis babuciaitokról!!!Kép

Kép

Mea
mea

Sziasztok!
Jó reggelt!

Remélem mindenki jól aludtKép
Nekem elég fura éjszakám volt, forgolódtam és a pisilések miatt is nehezen aludtamKép

Mea!
Köszönjük a képet!
Annyira cukiKép Kép Kép
De legalább a párod nem szólhat egy rossz szót sem.
Mert sajnos vannak olyan emberek, akik magukhoz láncolják a partnerüket és nem engedi sehova el.
Kell néha egy kis egyedüllétKép
Bár én is azt szeretem ha itthon van a drágám, de nálunk mindenki oda megy ahova csak akar.
Na azért nem használjuk kiKép

Ma még porszívózok, kicserélem a halak vizét és megfőzök. Utána pihi vanKép

Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Angelani, Mea!

Figyu!Ne parázzatok ezen a cicifolyás dolgon!Nem ti vagytok "nem normálisak", hanem szerintem mi vagyunk "early bird" -ök!
Szerintem nekünk jött korán, bár amikor elkezdtem melltarókat keresgélni, már akkor mondta egy eladó, hogy valakinek már a 4. hónaptól van előteje!Viszot ez a világon semmit nem jelent, ne aggódjatok, inkább olvassatok minél többet a szoptatásról, döntsétek el, hogy márpedig ti fogtok szoptatni és meg kell érte tenni mindent!
A pszihé ebben nagyon közrejátszik!
Egyik ismerősömnek sem ment nagyon a dolog, míg vegül 6 hetes en állt be a teje azóta is szoptat, most 6 hós baba!KépKép
Tehát nem parázni ezen!!!!Kép
(Egyébként anyukám is csak 3 hónapig tudott szoptatni)

Na mi indulunk az utópiacra, bár szerintem már túl késő hozzá, azért kinézünk, hátha látunk valami érdekeset!

Megann 23+7 avagy 24+0KépKépKép

Kép

Kép
megann

Szisztok!

Feléledtünk! Kép
Hát végülis jó volt a film, volt benne egy két túlzás néha, de végre megvan a láncszem a történetek összekapcsolásához! Mondanom sem kell, mikor anno láttam a 4-5-6.részt, amit azóta többször is láttam, sosem értettem igazán, ezértsem lettem Star wars "rajongó". Amikor kijött az 1-majd a 2. rész, már kezdett öszeállni a kép, de még mindig hiányzott az a bizonyos "láncszem". Mostmár így kerek egész a sztori! Aki szereti az ilyen típusú filmeket, annak tudom ajánlani!

Hát kb ennyi!

Szép napot nektek!

Pr. 24+2

Kép

Kép
prüntyi

SziasztokKép

Kicsit leültem pihenni, és gonoltam írok pár sort.
Tele van a tököm már a szomszédokkal, mi társasházban lakunk, van két öreglány, abból az egyik úgy kertészkedik, hogy kigyomlál és a gyomot ott hagyja az udvar közepén, de ha összeszeded utána akkor meg jön a vádaskodás, hogy elloptad a virághagymáitKép A másikkal nincs sok baj, az csak mindig mindenütt ott van. Aztán van a közösképviselő, aki egy elég termetes tanárnő, meg a lánya, de ők nem is nagyon jönnek az udvarra, csak teregetni. És van a mellettünk lévő család, apuka, anyuka, 2 nagy gyerek. Ja és persze mi a párommal. Na most persze ki nyírja a közös udvaron a füvet? Na ki? Hát én terhesen nagy hassal. Egyiknek se jutna eszébe, hogy segítsen. Egyedül a "mindenütt ottlévő" öreglány jött, aki már vagy 90 éves, hogy nehogy megerőltessem magam, majd ő segít gereblyézni. Mondtam, hogy inkább pihenjen. Kell az nekem, hog ott összeessen, aztán még őt is cipeljem a lakásába? De legalább rendes. A másik öreglány nézi az ablakból, hogy hogy kerülgetem a gazkupacát, de ki fogom b...ni a kukába az egészet. Viszont szegény párom már időtlen idők óta minden nap dolgozik, nem akartam, hogy ma is ha hazajön akkor álljon neki ő füvet nyírni. Ja, mert nekünk olyan fűnyírónk van, amit úgy tolni kell és akkor forognak benne valami pengék és az nyírja a füvet. Már amikor nem szorul meg, mert akkor csak koppan egyet az ember lánya, nagyot erőlködik és nekimegy a fűnyírónak, ami meg sem moccan. De jó látvány lehetek. És rádásul pont odatűz a napocska is. Úgyhogy most pihizek egy cseppet, aztán folytatom. A legjobb, hogy közöm nincs az egész fűhöz, mert én oda soha nem megyek ki, nekem elég a saját kertünk. De hát ha mi nem csináljuk meg, akkor derékig érő fű lenne. Így is az a baj, hogy már térdig ér és azért nehéz nyírni. De már nem bírtuk nézni, főleg, hogy a cicák is mindig tele voltak mindenféle növényzettel, mert már nem bírnak közlekedni a kertben. Na kipanaszkodtam magam!Kép
És ez csak a fű. Amúgy mindenben ilyen nemtörődömök. A múltkor az egyik öreg nő kb. 20 percen keresztül próbált bejönni a kapun, mert szar a zár. De nem csináltatnák meg. Inkább elszöszmötöl vele. A párom meg a múltkor (már nagyon kellett neki a mosdóba mennie) nem tudott bejönni, hát berúgta a kaput. Erre jött a közösképviselő, hogy nekünk kell megcsináltatni a kaput is, meg a zárat is cseréltessük ki. Megcsináltuk, bár volt belőle jó kis vita. De most megint rossz a zár, mert állandóan csapkodják a kaput, így félévenként tönkre megy. De most nem vagyok hajlandó cserélni. Végül is ez lenne a közösképviselő dolga szerintem, hogy ezeket elintézze. Bocsi a hosszú irományért, de úgysem ír senki, ahogy látom, legalább kiadom magamból, Ti meg ugorjátok átKép
Hari 20+1

Kép
Kép
hari

Szia Hari!

Én elovastam. Jó, hogy kiadtad magadból, talán ettől egy kicst megnyugodtál. És persze igazad is van. Bunkók és nemtörödőm emberek, de kifelé biztos villognak, hogy kertes társasházban laknak.

Ne eröltesd nagyon magad és óvatosan napozzál. Amúgy viszont talán testmozgásnak jó lenne, mondjuk nem 20 heteseknek ajánlott.

Kitartás!

Benianyu
20+1

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Köszi az együttérzést BenianyuKép Olyan Fura hogy már ennyi "idősek" vagyunk. Csakúgy repül az idő. Jó lenne néha megállítani egy kicsit. Én annyira élvezem most a terhességet. Eddig most a legjobb. Persze az idő is hozzájárul, én ilyenkor vagyok igazán önmagam!Kép

Hari 20+1

Kép
Kép
hari

Most van egy percem, úgyhogy feldobom.
Ugye nem maradt ki semmi?
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 28 hét + 4 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.15 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 27 hét + 6 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 27 hét + 4 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 27 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 26 hét + 4 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 26 hét + 2 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 26 hét + 2 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 26 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 26 hét + 1 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 25 hét + 3 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 25 hét + 2 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 24 hét + 6 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 24 hét + 4 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 24 hét + 3 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 24 hét + 3 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 24 hét + 1 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 24 hét + 1 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 24 hét + 0 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 23 hét + 4 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 25 hét + 2 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 23 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 23 hét + 3 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 22 hét + 6 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 23 hét + 2 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 22 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 22 hét + 1 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 22 hét + 1 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 22 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 21 hét + 5 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 20 hét + 6 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 22 hét + 0 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 20 hét + 5 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 20 hét + 6 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 20 hét + 0 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 19 hét + 6 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Fanni Dóra? Szt. István 29 év / Bp. XIX 20 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 19 hét + 3 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 19 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 17 hét + 4 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 12 hét + 5 nap
</pre>
üdv
Penna 21+5
penna

Sziasztok,
Angelani, nekem is jon egy kis tejcsi-szeru mar vagy egy honapja. Nem sok, par csepp, de vettem melltarto betetet, mert allitolag foltot hagyhat. Aranyos vagy, irok majd egy ket sort itt-ott. Csak nem tudok mindenkinek valaszolni.

Megann, Te kapsz uj autot? Drukk, hogy talaljatok valami jot.Kép

Mea, tegnap lehetett valami a levegoben. Seta kozben nekem is ugy megfajdult egyik oldalt, hogy csak santikaltam.

Olyan szep ido van, hogy grillezunk majd.Kép De jo.Kép
Jovo heten pedig megyunk nyaralni. Olllyan jo, hogy nem kell dolgozni menni.

Pusszancs, szep hetveget mindenkinek.
minimi

Sziasztok!

Megann!
Szerintem is nálam pont ez lesz a bibi!
Annyira félek, hogy majd nem lesz tejem. A végén tényleg ezért nem lesz. Majd megpróbálok másra gonodlniKép

Prüntyi!
Örülök, hogy tetszett a film.
Majd én is megnézem valamikor. A férjem megszerzi (most úgy néz ki).
De moziba nem tudunk menni, se időnk (nekem még lenne), se pénzünk. Pedig ott jobb a "hatás".

Hari!
Benianyunak igaza van!
Pihenj minél többet.

De én is végigolvastam amit írtál.
Bár az utolsó mondatot kell előre tenni, ha azt írod ugorjuk átKép Kép Kép Így végig kellett olvasniKép
Ez csak vicc volt. Szívesen végigolvastam, mármint az írást, de amit leírtál az valóban felháborító.
Na én biztos nem állnék neki a más füvét nyírkálni. Esetleg ha kedvem lelném benne. NEm vagyok lusta, de ez már sok!
Hangosan megjegyezném, hogy ez nem az én dolgom. Még csak az kellene, hogy a 90éves mamika segítsen neked. Ne adja Isten, meghalna és még azt is rád fognák, hogy halálra dolgoztattad.
A közös képvisleőnek meg az a dolga, hogy figyeljen az ilyenekre, mint például a közös fű, zárak...stb. Valahol biztos lehet panaszt tenni ellene, vagy a lakókkal kell ezt is megbeszélni és úgy jelezni felé. Én még akkor sem fizettem volna ki, ha az én férjem rugta volna be az ajtót. Mert ha én (bocsi), de beszarok a rossz zár miatt, akkor ki téríti meg az én káromat? Nadrág vagy ilyesmi. Elég kellemetlen ez így is. Vagy az ember guggoljon le az ajtó elé? Igen! Majd a közös képviselő feltakarítja! Komolyan mondom annyira ideges lettemKép
Mi panelban lakunk. A lépcsőházban 60 lakás van. Ez kész katasztrófa. Már a gondnokot is bepanaszoltuk (úgy néz ki, hogy sikeresen), mert nem hajlandó ellátni a feladatát. A közgyűlésen a régi k.képviselőt már leváltatták. Az előtte lévő meg lelépett a pénzünkkel.
Ti mennyi közös költséget fizettek? Nem kell leírni, csak meg kell mondani a k.képviselőnek, hogy az a pénz van a karbantartásra és a ház fenntartására. Ne zsebre tegye, hanem gazdálkodjon belőle.
Na most meg én írtam regénytKép
De ne hagyjátok magatokat!
Neked meg nem tesz jót az ilyen meló és az idegesség!

Na most megittam egy pohár forró kakaót.
Jót fogok fo..niKép
Amúgy is tiszta ideg lettem.
A helyesírásomat most tényleg ne nézzétek, mert idegből, gyorsan írtam.

Majd visszajövök ha lehiggadtamKép
Cigiszünet (nem dohányzom, csak úgy írtam)

Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Hát ennyit az autópiacról!Kép
A csodajárgányKép még várat magára!
Citroen Xara Picasso alig volt, volt vagy 2 db ami már el volt adva és mind 2001-2002-es!
Szóval valószínűleg valami márkakereskedést kell majd megkörnyékeznem, hogy szerezzenek egy 2004-est nekem!

Viszont vettem egy fél liter ásványvizet és mire megittam a felét elkezdtek dagadni a kezeim meg a lábamKépKépKép
Azt hiszem itt a nyár és egyben a vég isKép
Jó lesz figyelni!
Milyen teát is kell inni aminek természetes vízhajtó hatása van???

Szóval nem indult valami hűdejól ez a nap, remélem nem így zárul!Kép

Megann

Kép

Kép
megann

hello, bekukkantok picit!

lányok, a front fokozhatja a keményedést meg a görcsöket, nem szabad vele viccelni, megindít gyakran szüléseket is a front!
amikor a kórházban voltam és volt egy front én is görcsöltem és aznap 3-an szültek, olyanok, akiknek amúgy nem kellett volna még!

ha front van, pihenjetek, szedjetek magnéziumot akik görcsöltök!

üdv, Zsófy
27+4
/UH szerint 29+3Kép/ de ez csak a méretei miatt van, tudomKép
zsófy

Sziasztok!

Penna!
Köszi a táblitKép
Olyan rendi vagy, hogy még ezzel is foglalkozolKép

Minimi!
Nekem még igazából nem folyik. Csak ha valami erős nyomás éri. az is lehet, hogy már nem is lesz.

Megann!
Ne idegeskedj, tuti találtok jó autótKép
A bátyám is ilyen autót szeretne.

Zsófy!

Na most megint para lettem.
Egy kicsit fáj is a pocakom, de én nem is gondoltam a frontraKép
Remélem még egyben maradunk. Bele is halnék ha történne valami.
még nagyon korai lenne.
De még van házimunkámKép

Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Angelani, nagyon aranyos vagyKép Most már pihenek, úgyhogy mára ennyi volt a munka. Még befejeztem ahol tudtam, meg összegereblyéztem, addig hagytam, hogy a kutyám is kijöjjön a közös udvarba, remélvén, hátha odarak valahova egy "szeretetcsomagot", de persze most esze ágában sem voltKép Na mindegy, a széleket meghagytam a páromnak, meg az öreg szomszédasszonyt is a gyomjaiva. Kijött megkérdezni, hogy miért nem várom meg a páromat az ilyen nagy munkával. Mondom neki, hogy azért, mert van neki elég dolga ezen kívül is, de különben is mi legyen azzal a gyommal. Erre adta nekem a süketet, olyan ideges lettem, hogy csak na! Először mondta, hogy ne menjek a farakás közelébe, nehogy leessen egy fa és agyonüssön. Mondom jó, de mi legyen a gyommal. Szépen hangosan artikulálva kérdeztem, hogy mi legyen a gyommal, amit idetettek a virágágyás mellé? Erre megkérdezte, hogy milyen virágtartó?! Na akkor legyintettem és nyírtam tovább a füvet. Most már röhögök rajta, de akkor azért bepöccentem.Kép
Na, erre bejöttem, közben vettem fel a Folytassa a Khyber szorosban című filmet, amiről tegnap lemaradtunk, de örömmel láttuk, hogy ma megint lesz a Film+-on. Erre pont elment a kép, úgyhogy most kb. 5 perc kimaradt a filmből. Még szerencse, hogy nem állítottam le, pedig akartam, mert azt hittem már nem is jön vissza az adás. De a párom biztos mérges lesz, mert mi gyűjtjük a Folytassa .... sorozatot,és már a múltkor is lemaradtunk egyről, most meg ilyen hiányos leszKép Na mindegy. Ez a mai nap biztos rejteget még valami jót is. Még jön a Forma1!
Néztétek tegnap ezt az Eurovisio fesztivált vagy mit? Én olyan csalódott voltam, hogy ilyen hátul végeztünk. Nem mondanám, hogy a kedvenc együttesem a Nox, de most már csak azért is megveszem a CD-jüket. Bár attól függ mennyibe kerül. Viszont az biztos, hogy sokkal jobbak voltak bármelyiknél. Ez csalás volt.
Na befejezem. Még annyit, hogy most jött a szomszédnéni, aki gereblyézni akart és hozott nekem egy tányérka pacalpöritKép Mondta, hogy azt főzött én meg mondtam, hogy azt én is szeretem. Hát nem aranyos? Én meg itt panaszkodomKép Remélem azért nincs megmérgezveKép
Hari 20+1

Kép
Kép
hari

Angelani, azért szerintem ne ijedj meg, egy sima fronttól még azért nem fogunk szülni, legalább is remélem. Olyan fura, mert én bevallom nektek világ életemben iszonyú lusta voltam. Igazából soha nem is jutott volna eszembe levágni mondjuk a szomszéd füvét. Még a sajátunkat seKép De most kb. 1-2 hete olyan tevékenynek érzem magam, hogy azt se tudom mihez kezdjek néha az energiámmal. Aztán meg egyszer csak kipukkadok és csak feküdni bírokKépTalán próbálok igazi kis házitündérré válni, most hogy jön a baba. Reggel korán kelek, rendrakás, porszívózás, portörölgetés, mosogatás, aztán jön a kert, ja, meg mosás teregetés, és közben jár az agyam, hogy mit kéne még csinálni. Egyedül főzni nincs kedvem valahogy. Na mindegy, majd jön az isKép Viszont úgy látom megin szófo..som vanKép De próbálom magam leállítani. Na még egy aranyos kép aztán kicsit békét hagyok nektekKépKép
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok 1 mondatnyit, mert odaég a kajámKép
Hari!
Nekem megvan a nox!
Csak eredetiben szeretnéd?
Mind megvan, ha kell odaadom.Kép

Még jövökKép
Pussz!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

VisszatértemKép

Hari!
Csak óvatosan a pacalpörivelKép
Melyik volt a gazos vagy a 90 éves?
Szerintem az ember ilyenkor valahogyan ösztönösen cselekszik.
Mostanában én is többet dolgozom itthon.
Ne értsd félre nem hasonlítgatom magunkat valami állathoz, de ez hasonló ahhoz, amikor az állatok fészket keresenk, építenek az utódoknakKép
Ez ösztönös és én is sokkal jobban szeretem a rendetKép
De Állat vagyokKép Kép Kép

Davallia!
Végre!
Valami jót is hallunkKép
Tök jó, hogy már sétáltál egy kicsit. Olyan szép idő van. De csak óvatosan!
Vigyázz magatokra!
Nyaljatok el egy jó nagy adag fagyit! (helyettem is).

Na puszi lányok!
Már jön a papa hazafele!
Később benézek!
Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Végre sikerült bejelentenem a munkahelyen, hogy mi újságKép.
A kiránduláson mondtam meg.
A reakción totál meglepődtem: a főnök majdnem a nyakamba ugrott, és adott 2 puszit. Látszott rajta , hogy tényleg örült. Persze nem bírta ki, rögtön összetrombitált mindenkit, és közölte, hogy jó hírei vannak, amit megosztottuk a többiekkel is.

Nagyon kellemesen csalódtam benne.Kép

Persze utána rögtön kinevezték a "mukahely babájának", majd az összes kolléganőm, akinek már van gyereke, mind nosztalgiázni kezdett a saját szülésével kapcsolatban, úgyhogy vagy 2 órán keresztül ez volt a téma...
Azért rendesek voltak, a rémtörténetektől megkíméltek.

Uxi
17+4

KépKépKépKépKép
uxi

Hello,

a pocinál normális a nyilalló fájdalom meg a húzódás, a ritka keményedés,
a görcs viszont nem!
Ha görcs van és visszatérő, pl. naponta görcsölget, én húznék a dokihoz!
a kórház óta odafigyelek és nem emelgetek, nem erőltetem meg magam, azóta szerencsére megritkultak eléggé a görcsik! kopp-kopp-kopp

úgy látszik a cukros lötyi is annyi féle, ahány hely.
nelem totál éhgyomorra kellett innom és kb. 2dl vízben oldották fel a 75grammot...én is azt ajánlom, hogy villámgyorsan húzzátok le!
nekem utánna tilos volt innom még a 2 órán keresztülKép
nagyon igyekeznem kellett, hogy ne hányjam ki...
de arra gondoltam, mennyire nem akarom még egyszer meginni!

Davallia,
megértelek, nekem az 1 hét kórház miatt volt ez, hogy 5 perc séta is futásnak tűnt, de ma már jobb, pihizz sokat azért! nekem is feküdnöm kéne, de én se bírom ki, hogy ne sétáljak naponta egy picikét.

üdv mindenkinek és sok egészséget,
Zsófy
zsófy

Sziasztok!

Uxi!
Hááát, ezek az igazán jó hírekKép
Gratulálok!
Az én főnökeim, nemhogy örültek annak, hogy babát szeretnék, de mindent megtettek volna annak az érdekében, hogy ne sikerüljön vagy ki tudjanak rugni.
Ez nem jött ösze nekikKép
Most is átkoznak a mai napig, de már hiábaKép

Zsófy!
Ma volt olyan mensi szerű hasfájásom. Ez volt a második ilyen eset. Hamar elmúlt és nem volt erős.
De majd jobban odafigyelek ezekre a dolgokra.
Te is pihenj sokat!
Nekem sem kellett meginni 0,5l lötyit. De rögtön utána még ihattam egy korty vizet, persze csak azért, hogy ami az alján maradt azt is igyam megKép
Pfúúújjj!

Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Végre kész vagyok és lehuppanok.
Lekapartam a hulló festéket, aztán legletteltem és átfestettem az erkélyt. Gyönyörűlett, még klasszabbúl érvényesülnek a virágok. Örülök, hogy kész vagyok.

Davella!
Örülök, hogy jól vagy.

Hari!
Látom nálatokis vannakérdekes emberek. Az a baj, hogy legtöbbször csak magukkal törődnek.

Uxi!
Remek, hogy túl vagy a munkahelyi bejelentésen.

Majd még írok, egyenlőre ennyi.

Sziasztok

Kriszta
23+2

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Angelani, tök aranyos vagy. Egyáltalán nem fontos nekem, hogy eredeti legyen a CD, nagyon jó lenne nekem másolat is. Hogy lehetne megoldani? Találj ki valami okosat Te "Anyaállat"Kép Tök igazad van, én is úgy érzem magam mint egy kis gondos állat, aki készíti a helyét az utódnak. De ez így is van jól.
Pacalpöri:a 90 éves volt, bár a gazos is annyi kb. Ez az udvar úgy látszik jót tesz az öregeknek, sokáig élnekKép Ami persze nem baj, csak igazán élhetnének egy másik udvarban, tőlem jó messze. Nem mintha a fiatalok sokkal jobbak lennének itt nálunk, de azért azokkal mégis más a helyzet. Olyan jó lenne, ha teljesen külön álló kis házunk lehetne. De ugye az ember mindig többre vágyik mint amije van. Aki panelben lakik az annak is örülne, ha legalább egy kis kertrésze lenne.

Uxi, tök jó hogy ilyen jól fogadták a munkahelyeden a jó hírt. Gratulálok, gondolom Te is örülsz, hogy egyrészt túl vagy rajta, másrészt hogy így reagáltak.

Davallia, a séta tényleg tök jó, még akkor is ha kifáradtál tőle, sőt én úgy szeretem azt az érzést, mikor kellemesen elfáradok, akkor sokkal jobban esik a pihenés. Nekem is kéne mennem a kutyával sétálni, ő annyira élvezi, de már nem nagyon merek, mert a múltkor is beszólt egy öreglány, amiért az utcán pisilt a kutyám. Hát könyörgöm, mit csináljak dugjam be? Mert zacsit mindig viszek magammal, ha esetleg nagydolga lenne. De a pisit hogy szedjem össze? Úgy összevesztem vele, hogy éreztem durranni fogok. Azóta meg nem merek elindulni szegény kutyával. Talán majd este sötétben. Holnap meg megfürdetem szegényt, akkor legalább finom illatos lesz és talán a meleget is jobban bírja majd. Bár keddtől megint rossz időt mond. Nem értem én ezt, miért nincs folyamatosan ugyan olyan idő?
Kép
HariKép

Kép
Kép
hari

KépKép

Ilyen lett, ez a virágok egy része
Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Egy pár napja nem voltam, mert pár éjszakán keresztül ritka pocsékul voltam (hasgörcs, hasmenés, puffadás, nagyon hirtelen láz, stb), ami reggelre mindig elmúlt, de amiatt aztán olyan voltam napközben mint a mosott szar. Már elnézést. Igazából most se tudom, hogy virus volt-e, vagy hogy az epém kezd rendetlenkedni, de jövő héten megyek UH-ra ahol megnézik, vannak-e epeköveim. Hát remélem nincsenek. Pár napja szigorú diétán vagyok, egy ideig csak krumplit meg kétszersültet szabadott enni, az nagyon nagyon uncsi volt. Ma már megkockáztattam egy kis főtt húst, zöldséget, banánt. A ma reggeli joghurtnak nem örült az emésztőrendszerem, a tejtermékeket lehet mellőzni kéne még egy ideig. Próbálom fokozatosan visszaengedni a különböző kajákat az étrendembe, hogy rájöjjek, mi okoz panaszt. Az epediéta nem áll túl távol egy normális terhesdiétától: sokszor kell keveset enni, zsirszegény kaját, és annak is a fele legyen növényi eredetű zsiradék. Előnyben részesülnek az egyszerűen emészthető kaják, a rizs, kenyérfélék, és ki-ki a saját tűrésszintjéhez mérten ehet tejterméket, különböző gyümölcsöket-zöldségeket, sovány húst. Kifejezetten tiltott a zsiros hús, tejföl, füstölt cuccok, stb.

Na mindegy, ha ezen múlik hogy ezeket a borzasztó kellemetlen hasgörcsöket és puffadásokat elkerüljem, akkor ez lesz. Egy-két nap alatt lement rólam egy kiló, ami szerintem mind-mind viz volt és a hasamat feszitette. Komolyan mondom, keményebb volt a pocakom teteje mint az alja. Borzasztó volt. Most sokkal kényelmesebben vagyok, nem feszül a hasam és már a hátam se fáj.

Tegnap viszont mikor a lázas éjszaka után úgy ébredtem, hogy mintha feleakkora lenne a hasam és a baba se rugdosott úgy ahogy szokott, bespuriztam a kórházba, hogy nézzék már meg, minden rendben van-e. Igy sikerült megnézni az István kórház vajúdóját, mert végül odaküldtek fel szivhangot meg méhszájat nézni, de minden rendben van hálistennek.

Azért jó lenne tudni, mi a baja az emésztőrendszeremnek... ilyen érzékeny még sose volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Bkriszta!
Nem semmi amit dolgoztálKép
Remélem azért te sem erőlteted meg magad.
Mostanában itt mindenki csak melózikKép

Hari!
Örülök, hogy a pacalpörit a rendesebbik adta.
Ki tudja milyen boszorkányok lehetnek a haragos öregasszonyokKép
A Nox-ot a számítógépen szeretnéd hallgatni?
Mert van olyan album, ami csak mp3-ban van meg, de szívesen átkonvertálom neked waw-ba. Csak írd le, hogy melyik album kellene. De mindet megcsinálom ha kéredKép
Van messengered?
Azon át tudnám küldeni. Mert mail-ben nem biztos, hogy átmennek. De megoldhatjuk talival is, postával, postagalambbal......Kép
Találd ki és megegyezünk az időpontban isKép

Most lelépek, mert nagyon éhes vagyok.
Sziasztok!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Angelani, arany bogárkám! Nekem ne írjál ilyen fura szavakat, mert én ezeket ám nem értemKép Én nem tudom, milyen albumaik vannak egyáltalán. Úgyhogy szerintem mindegyik kéne, bár nem tudom hány van. A legjobb az lenne, ha sima CD-re át lehetne venni őket, amit én itthon berakok a CD-lejátszóba és elkezd szólniKép Ennyit értek én hozzá. Úgyhogy mindenképp találkozni kéne, és vagy viszek üres CD-t, vagy ha neked van, akkor kifizetném, vagy ahogy neked kényelmesebb. Te egyáltalán át tudnád venni? Mert végül is az sem egy mellékes szempontKép De én bármit mondasz, azt csinálom, csak úgy mondd, hogy még én is értsemKép Sajnos úgy néz ki neked kell a kreatívabbnak lenned! Én bárhova elmegyek érte, ha jól emlékszem Te Újpesti vagy? Vagy memóriazavarom vanKép

Kriszta, nagyon hangulatos lett az erkély! Majd ha kinőtt a füvünk én is csinálok képetKép

Hari 20+1

Kép
Kép
hari

Na, én közben belocsoltam a "birtokunkat" hátha holnapra már lesz is fűKép De úgy látom mindenki pihizik, úgyhogy én is megyek. Jók legyetek, jó estét minden pocakosnak!
Angelani, reggel jövök és megnézem mit találtál kiKép
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Szmercsa! Vagy bárki!
Egyik nap kérdeztem, hogy mekkora lehet a babóm.
Emlegettél valami táblázatot, amit elvileg a védőnéni ad. Annyira érdekelne engem is a táblázat. Hol lehet azt megtalálni?
Vagy benne van valamelyik könyvben? Ja, meg kellene néznem. Annyira keresem, hogy nem találom? Vagy nincs is benne?

Na jó nem siránkozomKép

Hari!
a waw, az tulajdonképpen a normál formátum.
Igen, újpesti vagyok.
Még nem is számoltam meg, hogy mennyi albumuk van. Majd összehozunk egy talitKép

Ha valaki tudja, megmondhatja. Aztán még kiderül, hogy csak a szám járt és nincs meg mindKép

Megyek tusolniKép
Pusszancs!
Angelani
23+6

Kép
angelani

Lányok, nekem marhára eldeformálódott a köldököm már vagy két hete.
Bocs,ez gusztustalan lesz, de mintha a tetején, kb. fél centis részen "kibuggyanna" a hasam.

Nem fáj, csak ha sokáig fexem hanyatt, és fel kell kelni, de akkor nem csdak a köldököm, hanem a környéke is.

Tapasztaltalt valaki hasonlót?

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!Kép

Annyira jól telt a mai napunkKép
Pihiztem sokat, napoztam picikét, ebédelni voltunk párommal és szüleimmel Nagymaroson a DunaopartonKép
Valószínűleg tényleg a fronttól volt a görcsölés nálam isKép de elmúlt szerencsére.

Teszek fel pocakos képet, de ne ijjedjetek meg nagyonKép

Hihetetlen menynire megnőtt hirtelenKép

Mea(24.hetesen)
<!--attachment: hpothb07-226238.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*2.1**hpothb07%2edat --><center><pre>
Kép
hpothb07.dat (2.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mea
mea

Angelani, még visszanéztem:
nekem nincs táblázatom, csak egy könyvem, ami azt írja, hogy 24 hetesen fejtől a farig (tehát láb nélkül!) 20 cm. A súlya pedig kb.625 g.
A következő adat a könyvemben 28. hét: 25 cm (szintén fejtől farig). A súlya pedig kb. 1.1 kg
Aztán 32. hét: 30 cm és 1.8 kg.
A többit nem írom, az még messze van.
Remélem van másnak is adata és akkor össze lehet vetni. Én ezt szoktam nézni.
Fura, mert az enyém 20 hetesen 15 cm és csak 270 g. Tök pici súlya van. És egy hónap múlva már 625 g lesz! Több mint a kétszerese.
De ha jól emlékszem, akkor van a www.mama-baba.freeweb.hu címen ilyen jellegű adat, ott le kell gördíteni a terhesség oldalt és azon belül van olyan,hogy hétről hétre. De itt a babaneten is van a főoldalon az UH-os képeknél olyan ahol hétről-hétre mutatja, hogy mi történik és ott is vannak adatok szerintem. Persze mindenütt más. Azon amit írtam ott pl. az enyémre 20 hetesen 25 cm-t és 340 g-t ír. A cm az ok, mert ugye itt biztos lábbal együtt van az adat, de a súly itt nagyobb. Na mindegy, nézd meg mindenhol és akkor kapsz egy átlagotKépNeked pl a babaneten 24. hétre 33 cm és 570 g-t ír. Úgyhogy szerintem inkább a babanetes-t nézd, itt nagyobbKép Bal oldalt van a főoldalon a rovatok alatt olyan, hogy Ultrahang, azon belül pedig hétről-hétre és ott már meg tudod adni hogy hány hetes vagy. Na ezt most jól körülírtam.
A tali jó lenne, akkor legalább személyesen is megismerlekKép
Ha nagyon sok albumuk van akkor előszörre elég lesz mondjuk az utolsó 2 albumuk, aztán meglátjuk, mert én igazán nem is ismerem őket.
Na szép estét!
Hari

Kép
Kép
hari

Mea, nem tudom megnyitniKép Pedig úgy megnézném. Segítséget kérek!

Kép
Kép
hari

Angelina!
A baba a 24.héten cca. 700g és cca.30cm. Általában most heti 100g-kat gyarapszik.
Ezek csak hozzzávtőleges adatok, a nagy átlag alapján.

Hari!
Köszi a dícséretet.
A lányom most állított haza egy virágláda eperrel, egy csomó zöld eper van rajta.Azt is kiraktam az erkélyre. Jó sok napot fog kapni, mert 11-12 től végig ide süt a nap. Jó alkás fekvése a 2 fél szoba nyugati fekvésű, a nappali és konyha déli.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Uxi, én nem tapasztaltam ilyet, de az biztos, hogy a "kibuggyanás" az tök normális, a fájás nem tudom, de gondolom, hogy ilyenkor érzékenyebb lehet, mert hiszen olyan részed jött elő, ami eddig tök máshogy helyezkedett el. De majd valamelyik tapasztaltabb lány biztos megnyugtat jobban.Kép

Mea, nem teszed fel az albumodba? Ott meg tudom nézni.

Hari

Kép
Kép
hari

Na tényleg megyek, mert elkezdett megint fájni a pocakom, biztos sok volt neki ez a nap. Kicsit lefekszem, holnap aztán ellenőrzöm a "termést"Kép
Hari

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?