Új privát üzeneted érkezett!

Kobudo
Klassz, ha nyugis a helyed, és dolgozol, van életritmusod.. és főleg, ha jól is esik. Kép

Nevek:
Attila nem oké, András meg az én szépszál uram neve! Beszéltünk róla, mert nem sűrű, és nagyon szép név, dehát P. Andris csak egy van, és megismételhetetlen! Ez a végső véleményünk.
A Péter jött még szóba a tradícionálisabb nevek közül. De köszönöm! Kép

A karfi leves, hagymás rostélyossal télleg klassz!! Kép Kép
De nem puffaszt fel a karfiol? Bár, ha krémlevesnek felfőzöm... Még ehető is lenne sótlanul. Kép Kép

A baba-mama duoban táplálkozás jó lenne ha bejönne. Pohár víz előtte. Oké, ezt megjegyeztem!

Nana
Ha tudok, én is segítek szívesen! Pont javasolni akartam Cegléden a szülőotthont, mert egy barátnőm oda fog menni szülni, de nem tudom ki az orvosa. Majd megkérdezem. Egyébként nőgyógyászhoz Nagykörösre jár. Más dokit választani ugyanazon a helyen meg szerintem nem ciki, mert csakis a dokit minősíti!
Nőgyogyi tekintetében biztosan tudunk Neked segíteni!

Roz
Köfejtő lettél az évek alatt!Továbbra is termeli a köveket az epehójagod?? még ilyet...
Az epediétádból most akkor kihagyod a töltött káposztát, meg a marhapörit ubisalátával..
(helyesírási gondokra nem is gondoltunk... Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Éva
A tornát nagyon köszi, szerintem nem lesz gond, ösztönösen régóta csinálok már párat a felsoroltakból, a többit majd meglátjuk, hogy a csípőm hogy viseli. A leírásod tökéletesen érthető volt! Köszönöm! Kép
Tyűűűű Ez a 39. heti autózgatás nem semmi! Nagyon óvatosan, mert nem is a pocak lesz a legnagyobb gáz, henem az a sok marha az utakon, aki fékezésre készteti az ember lányát!!!
Ha végeztél Éva, jelentkezz ám be!

Mint leendő császáros, szerintetek érdemes így is bemenni a nyílt napra?? Van valakinek kedve bejönni? Esetleg csatlakozni? (Lili, látom Te rákattantál már.)
Hamarosan felhívom a nőgyogyimat, és megkérdezem tőle, mi a pálya a dologgal. Műtőt már láttam... Bárrrr.. A dietetikusokkal még nem beszéltem!

Most beballagok beutalóért a terhesgondozóba! Igaz, szerdán már dél-budai kórházban leszek, és 12 db csapolásban lesz részem.. Remélem itt Kecskeméten a 32-hetes vérvétel a gondozóban lesz, mert Marika nagyon jól vesz vért! A megyeibe nem vagyok hajlandó menni, mert állandóan átszurják a vénámat! Én még ilyeneket nem láttam! A bicepszemig feltolják a tűt.. Kép Kép Kép
A Honvédban, meg Pesten két vénámból levett 12 szúrásból még csak egy foltocska sem szokott maradni! Kép Kép
Puszkó nektek!

És ha tehetitek, jó punnyadást! Kép Kép

(már megint hol a napom??? Indulnék, erre ő elbújt.. NemérrrrrrrrrKép

KépKép
mino

Kedves Sygnum, Mino ...!

Újabb köszönet! Most rohanom kell a játszótérre (a kisfiam szerint késöbb esni fog).

Mino,
Cegléden van szülőotthon? Még nem hallottam róla csak a korházról. Illetve hogy régen volt aztán megszünt. (bár én már több mint 2 éve szültem)

Ez a szülőotthon téma nagyon érdekelne!!!

Mindenkinek KITARTÁS!

Ui.: Ha rajtam múlna én 10 gyereket is szülnék, annyira fantasztikus ANYÁNAK lenni. (pedig nehéz terhességem és komplikált szülésem volt, de már rég minden rosszat elfelejtettem. Csak az aggódást nem. Az még mindennapi vendég nálunk.

Üdv,
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Mino,

nyugi, a 32 hetes vérvétel a régi sztk-ban lesz. Az eredméyn viszont csak egy hét múlva. Én ezt nem értem, de mindegy:-)))
A kórházlátogatáshoz csatlakozok én is!

Nana, írnál a terhességedről, meg a szülésedről? Csak ha publikus...

Holnap jó idő, mi meg megyünk Szegedre a nagyikhoz, de még ma benézek, sziasztok:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Hello !

Nálunk szinte pontosan bejött a várt súly. Ügyes doki ez a Tankó bácsi.

Jelentem kezd előbújni a nap, de nem kiabálok el semmit. Bea és Lilla most mentek el a gyógyszertárba (tápszer, espumisan, glicerines kúp stb.), meg a fornettibe Apának enni hozni. Délután Mi is beiktatunk egy kis sziesztát, holnap pedig irány a piac, és vmi szép kis babaruhát nézünk a Tündérkirálylánynak.
Neki:
Kép

Mire befejeztem már itt is a kaja.
Csácsá

KépKép
KépKép
sbea

Kobudo,

A terhességem úgy kezdődött hogy a 6. héttől megjelent a folyamatos émelygés majd állandó hányás. A végén már mindent kihánytam. Jött a korház. "Vészes hányás". Mire bekerültem az orvosok megállapitottak hogy szinte kiszáradtam! 1 hét állandó infuzió. (kb. napi 8). Persze szörnyen aggódtam a babáért, végig csak rá gondoltam. 5 nap könyörgés után végre megnéztek UH n. Minden Ok volt. Megnyugtattak hogy nagyon erős gyerek lesz ha ezt kibirta, illetve hogy pont azért hányok állandóan mert a szervezetem rengeteg terhességi hormont termel. Ami jÓ! Hazajöttem a korházból. Az orvosok mindent megtiltották, még sétálni is csak úgy szabadott ha csak kicsiket lépek. Azután kb. a 4. hóneptól kezdődttek az állandó haskeményedések. Kaptam rá gyógyszert (késöbb kiderült legalább 25 éve nem alkalmazzák már terhes nőknél!) amitől állandoan kómás voltam. És jöttek olyan apróságok mint rossz helyen tapadt méhlepény, Rossz véreredmény, "túl kicsi a baba", "túl nagy a baba"... majd kb.a 35. héttől kezdve elkezdett látványossan csökkeni a pocakom. Szóltam az orvosnak. Válasza: Semmi baj! Mindjárt szülünk! A hasam pedig egyre kisebb és kisebb lett. A 36.héten való szülésből annyi lett hogy a 40.hét után tulhordással befektettek a korházba.

A terhesség nem fizikailag viselt meg, hanem lelkileg. Úgy éreztem bármit, bármennyi fájdalmat kibirnék a kisbabámért az állandó aggódalmat viszont nehezen viseltem

A szülésről még nem szeretnék írni. majd később. Sok itt az első babáját váró kismama.

Csak annyit a kisfiam hosszú szenvedés után makk egészségesen megszületett. Hosszú de nagyon vékony baba volt. Valószínüleg ennek köszönhetően falánk kis baba lett. Az első 3 hét alatt közel 1,5 kg-ot hízott!

A pocak csökkenésemről pedig annyit szülés után kiderült a méhlepény teljesen el volt már öregedve! Az elötte kis duci magzatom ezért született meg csontsoványként. (persze utolag a férjem is bevallotta hogy már őt is megijesztette a hasméretem jelentős csökkenése, annyira látványos volt)

Hát most ennyit. Remélem nem untattalak.

Nana

KépKép
KépKép
nana09

sziasztokKép

syg a hólyagot nem vették ki csak a köveket távolitották el pedig jobb lett volna mert ezek a görcsök rettenetessen tudnak fájni :-/ áki most hogy tornáztatom és töbször maszirozom nagyon ügyesedik sőt mikor beszélek hozzá néha már "válaszol" is az ej-ej nagyon megy neki Kép

nanával egyett értek hogy akár 10 gyerköcöt is szülnék de halvérű vagyok és a stoppolást a végén nagyon nem bírom

most megyek mert a csajok a radiátor tetején balettoznak áki meg kipakolt a polomra ugyhogy pussz Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Megjöttem, minden rendben, szerdán megyek legközelebb. Az autózást is túléltük, még bőven odaférek a kormányhoz.

Mino, ha nem ismered az osztály, sztem érdemes megnézni. Pl. a császáros szobát v nem tudom, hogy a rooming-ines szobákat is megmutatják-e stb. Meg megkérdezheted a napirendet, diétás nővérre rákérdezhetsz.
Pesten gondolom néznek teljes vérképet, nem? Én a 32. heti terhesgondozós vérvételt nem csináltattam meg, mert 2 héttel előtte csináltatott a háziorvosom egy vérképet. Nődokit megkérdeztem, azt mondta, minek másik, jó az.
Kérdezd meg a dokidat, hátha neki is elég lesz a pesti vérkép.

Sbea, van egy olyan érzésem, hogy Ti imádjátok ezt a csöppséget! És ez nagyon jól van így.

Nana, kísértetiesen hasonlít a terhességünk, bár néhány kül. azért van. Én nem kerültem kórházba, mert fekve tudtam maradni (a férjem mindent megcsinált, én tényleg csak WC-re keltem fel), így amit nagy nehezen letuszkoltam, mégis bennmaradt. Kúpot kellett használnom, hogy a pirítóst meg tudjam enni. Én is kórházzal voltam fenyegetve, de végül megúsztam. Ahogy elmúlt a hányás, jöttek nekem is a keményedések. Szerencsére a méhszájamat nem bántotta. Aztán volt egy kis vérzés is (ill. van is). Egyedül a placenta-dolog nem jelentkezett nálam. Én is végigaggódtam, aztán a végén még majd én is túlhordom.

Roz, hogy vették ki csak a köveket? A nővérem évek óta kínlódik az epekövével, hétfőn akarta zúzatni, erre kiderült tegnap, hogy besűrűsödött az epe és nem csinálják meg, várni kell. Egyébként nem biztos, hogy jó, ha kiveszik a hólyagot, nem véletlenül van az ott, van funkciója. Sokan a kivétel után rosszabbul lesznek.
Örülök, hogy Áki ügyesedik, nem lesz vele gond!

Ja! Doki bácsi megnyugtatott, azt mondta nem fog ez a gyerek már sokat hízni, nem lesz 4 kg. Úgy legyen!

Éva+Leona

Kép
sygnum

Nana,

egyáltalán nem untattál, sőt nagyon becsüllek mindezért a kitartásod miatt. Éreztem az írásodból, hogy inkább lelkileg, mint testileg volt nehéz elviselni az "áldott állapotot". Sajnos akkor volt miért hozzászokni az állandó aggódáshoz. Ami egyébként nálam is megvan, de nem mindegy, hogy viszonylag normális terhesség alatt/után kell erre rájönni, vagy így, ahogy Neked. Szóval minden elismerésem.
Megértem azt is, hogy a szülésről nem írsz, bár a férjem szerint mazochista vagyok, amikor a Kismamában olvasom a nem-mindig pozitív szüléstörténeteket.

Roz23: Hajrá!!!

Sziasztok:

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Én nagyon szeretek szüléstörténeteket olvasni. Néha sírok, néha káromkodok, szidom az eü-t, de szerintem minden születés olyan megható. Direkt születést és nem szülést írtam. És nagyon sokat lehet ezekből tanulni mindkét oldalnak. A leendő anyáknak is és az eü-nek is.

Kép
sygnum

syg
na látod most megfogtál én passzolom ezt a érdést laparoszkópos műtétem vlt azt tudom mikor felkeltem 7 kis sárga gömböcskét nyomtak a kezembe egy zacsiban most az uh aztmondta csaj hogy az epehólyagban megint több pár mm átmáröjü kő van .

Kép

Kép

Kép
roz23

Na én is megjöttem!
Casjok!
Ez a kórházlátogatás elég gázul indul!

Felhívtam a dokimat, azt mondja, hogy ők semmit nem tudnak róla, de ha a Godó, meg a Szabó neve fent van, akkor biztosan lesz! Azt mondta, hogy érdemes elmenni, és jó sokat kérdezni, meg szétnézni.
Na erre én felhívom a Szabót, persze ki van kapcsolva. Na akkor felhívtam a Hortit (nem Honti), azt mondja, hogy ő sem tud erreől így ebben a formában, csak hogy a kismama klubban szokott lenni a papás felkészítés, valószínű, hogy ennek a keretén belül fog menni az egész. Mosdom, hogy az Õ neve is szerepel, mint kapcsolattartó, erre megint értetlenkedett.. De nagyon kedves volt! Azt mondta, hogy jelentkezzünk a kismama klubban, és ott irányítanak majd, hogy mi a helyzet.
Én bizony belevágok!
Akkor Kobudo, Te is eljössz? (Pedig te nem is itt akarsz szülni..)Bár attól még érdekelhet Kép
Találkozzunk? Lehet, hogy jönne még egy kismama barátnőm,de nem biztos. Õ 28 hetes most.

Éva!
Tök jó, hogy minden rendben!! Na de a következő CTG csak szerdán lesz??? Addigra már vége is elvileg a terhességednek... Tyűűűű az angyalást. Te télleg mindenórás vagyKép Kép Kép Kép

KépKép
mino

syg.Kép
annyira fecsigáztál most hogy elkerestem az összes műtéti papirom mindenhol csak annyi szerepel laparozkópos műtét epekő miattt sehol nem irja hogy eltávolitották volna de csak ott van a most az uh azt mondták nem értem én ezt már komolyan nagyon kivácsvá tettél ebbe még nem godoltam igybele hogy hogy is zajlott ez a egész műtét most azon gondolkodom emegyek magán uh ra nem mondok semmit és kérek egy hasi uh-t mostmár nagyon kivácsi vagyok hogy akkor most mi is van mert a házidoki is epekőképződésre adott gyógyit na mindegy ma egész délután ezen filóztam hogy akkor most mi is van

hu-hu adrikámnak főztem rizstejből pudingot elősszőr azt sem tudta hogy mi az aztánbekanalázta egészet 3dl voltKép végre valami amit ő is ehet és még izlik is nekiKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, köszke hogy megosztottad a terhességed velünk!
Éva!
Igazából Tőled is most először "hallom" a várandóságod történetét.
Én aztán tényleg együtt érzek a végtelenségig veletek!

Akkor most jön a pszichológia:
Rohadt nehéz az embernek kimondania, érdekes, meg szép, meg különleges ez a várandósság, de lelkileg engem is annyira megborított, hogy jobban szertném már ha vége lenne! Még nagyobb teher a finist végig izgulni. Néha annyira rám tör a kétely, hogy nagyon rossz ellátó szervezet vagyok én a kisfiamnak, hogy már szinte azt sem bánnám, ha koraszülött lenne, csak már tudjam, hogy jól van, és a karjaimban tarthassam!
Andris nagyon sokat bíztat, és mondogatja, amikor látja, hogy rossz vércukrot mértem,vagy erős fájdalmaim vannak, és nem értem miért, hogy mennyire büszke rám, ránk, hogy idáig is megcsináltuk! Meg hogy egyáltalán bevállaltam, hogy megpróbáljuk, mielőtt elindítjuk az örökbefogadást.
Szóval ez a lelki teher nagyon kemény!!!
Mert az első felében fel voltam készülve, hogyha nem jó bennem a kisbabának, a természet szelektálni fogja, nem akar majd a pocakomban maradni. De a felétől annyira szabadon engedtem az érzéseimet, hogy őrülten elkezdtem ragaszkodni Bikfichez, és családtagként beszéltem vele. Eszméletlenül olyan erős volt a hitem, hogy ez a gyermek egy csoda.... Biztosnak kéne lennem, hogy egészséges lesz. De soxszor elfog a kétely, hogy mindent megtettem-e érte..
Nehéz, na.
Egyébként is kemény, és egyben csodás dolgog a fogantatás, kihordás, és a világrajövetel komplikáció nélkül is!
Hát ennyi...
Jó érzés mindannyiunknak, amikor egy másik embertől halljuk, hogy tisztelet... Igen. Mi így ismeretlenül is tiszteljük egymást!
Kép

KépKép
mino

mino láttom sikerült egyszerre géphez ülnünkKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Én úgy tudom, hogy a laparoszkopias eltávolítással csak követ vesznek ki. Csak feltárással veszik ki az epehólyagot. De lehet, hogy már változtattak rajta. A méretüknél fogva nem lehetne szétzúzni?? Akkor a széklettel távozhatna belőled a cucc.. és nem kéne megint tyukasztgatni a pocakod.

KépKép
mino

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy NEKED sikerült ideesned akkor, amikor én is vagyok! Kép Kép Kép Kép

Hogy vagy most? Ebédeltél? Nagyon erős hajlamod van az epekőképződésre, ha ilyen rövid időn belül alakult ki megint ennyi..

KépKép
mino

Roz, van olyan szó a záródon, hogy cholecystectomia? Az az epehólyag eltávolítása. Néha (gyakran?) előfordul, hogy az epevezeték (csatorna? mindig kevertem a kettőt) kitágul és hólyagként működik. Ebben pedig újra képződhetnek kövek. Kőoldó gyógyszer az Ursofalk, csak nem nagyon ajánlják, mert mindig azt mondják, ki kell venni és kész. Amivel nem teljesen értek egyet, mert miért kéne kivenni egy működő szervet. A kőtől kell megszabadulni, nem a hólyagtól. Ha erre van más mód is, mint a kivétel, akkor előbb azt kellene megpróbálni. Ez az én véleményem, ezért az orvosok 99%-a bolondnak tartana engem (Kméten nem is találnál orvost, aki felírná a gyógyszert, nővérem is próbálkozott vele). Sztem várjuk meg Orsit, ő profi az UH-ban, lehet, hogy többet tud neked mondani.

Mino, ez érdekes. Tényleg fenn van a nevük, számuk, e-mail címük a neten. Vki csak megadta. Csak a végén nehogy feleslegesen menjetek oda.
Szinte végig voltak ilyen-olyan problémák a terhességem alatt, a hányingert-hányást leszámítva viszont én nem érzem úgy, hogy kínlódás lett volna. Persze mindig-mindig aggódtam Picurkó miatt, pedig félidőtől jól éreztem magam. Az aggódáshoz biztosan hozzájárult az is, hogy tavaly nyáron elvesztettünk egy babát.
Most meg, mióta betöltöttük a 37. hetet és nem aggódok minden keményedés, pici szurkálás, fájdalom miatt, különösen élvezem az egészet. Nem érzem magam nehéznek (pedig van pocim), nem zavar a vizesedés, tul.képpen olyan jó ez így. Uakkor türelmetlen is vagyok, mert szeretném már a kezemben tartani. Hangulatingadozásaimnak gondolom ez az oka. Én magam sem tudom, hogy mit akarok. De néha madarat lehetne fogatni velem, olyan jól érzem mostanában magam. (ha nem jut eszembe, hogy túl nagyra nőtt Leo)
Szóval csak azt akartam ilyen hosszan mondani, hogy jó érzés várandósnak lenni.
Ne aggódj annyit (tudom, úgyis fogsz), Bikficke egészséges, nincs semmi baja. Elveszi Tőled, ami kell neki, a tested is vigyáz rá, amennyire csak tőle telik. Te meg biztos profin csinálsz már mindent a betegségeddel kapcsolatban. Aggódásnak nincs helye!!!

Kép
sygnum

Hát ezt meg hogy küldte el? Az előbb megírtam, el akartam küldeni és lefagyott az egész. Akkor mit keres itt? Na mindegy, nem értek hozzá.

Az szuper lenne, ha csak a követ ki tudnák venni és megmaradna az epehólyag. De sajnos itt még nem tartunk. Lapar-al is hólyagostól veszik ki.

Kép
sygnum

Sziasztok, itthon vagyunk! És jól vagyunk, még aklimatizálódunk, de azért már az első éjjel is egész türhető volt, több egy-kétórás éjjeli alvás után, 1/2 4-8 ig, teljes csend honolt, utána evés, kicsike sírás, majd megint alvás egészen a gyerekdoki vizsgálatáig. A doki 11-kor jött, kb 3/4 óra múlva ébredt Zsebi, és így 12.20-13.10 ig újabb kajcsi, aztán 5-kor úgy kellett felébreszteni, hogy egyen már egy kicsit! Most is alszik, nemsokára fürdés, de ezt tegnap is átaludta Kép.
Majd mindenről részletesen is beszámolok, addig csak annyit, amit Évának már írtam sms-ben, h ne féljetek, az egész kórház nem annyira gáz-vagy csak én vagyok még felpörögve, vagy csak túl elfogadó vagyok. A nővérek, a szülésznők nagyon kedvesek, a védőnő (Nelli) mindenben segített-bármit kérdeztem, stb., segített a tejbelövellés kimasszírozásában, tanított fejni, ott volt a szoptatásoknál, szóval tényleg rendes. És a csecsemősnővérek is kedvesek, bármit kérdezhettek!
Én is rooming inben voltam, mint Sbea, utánunk épp 6fős várólista volt. Jó, nem állítom, h a zuhanyzók, szobák szállodai szintűek, de én kibírtam. Van egy tüneményes nővér, azt hiszem Katikának hívják, kicsit idősebb, szőke és kontyos, és mindenkit a nevén szólított, és mire a tusolásból megjöttem tisztaágyat vetett, meg ilyenek.
A szülésről egyenlőre annyit, hogy fájdalmas-nagyon, de a végeredmény kárpótol mindenértKép! És bent volt Apa is, és teljesen elszorítottam az ujjait! A szülésznő is jófej, a dokimat meg ismertem Kép, szóval én nagyon kellemesen csalódtam az egészben!

Az epehólyagról sem feledkeztem el, de majd máskor írok, most mennem kell!

Éva, mi újság? Jól vagytok? Ne feledd a hétvégén telihold!Kép

Ja, és mindenkinek köszi a gratulációkat is!
MAjd ha több időm lesz ígérem rendesen visszaolvasok, és mindenre reagálok!Kép

Pusszancs Mindenkinek

O+Zs

Kép
seriff

Syg !
Jó a meglátásod. Egy ilyen:
Kép
babuskát csak szeretni lehet. Most evett a gyönyörűm, és még nem akar aludni.
Ma kivittük a az Auchanba vásárolni. A kép a babaülésben készült. Nagyon élvezte az utat, a vásárlás közben meg bealudt. Hát nem jó gyerek? Kapott is 4 gyönyörű kisruhát.
Megnéztem az Auchan pelenkát. Elég jó árban van a 4-9 kg.-os 35,7 Ft/ db. (70 db-os) Aszt hiszem átálunk erre.

Valaki tud valamit Orsiról? Kb. mikor is jönnek haza?

KépKép
KépKép
sbea

ELÕSZÖR OLVASNOM KÉNEEEEEEEEEEEEEE !!!!

Szia Orsi ! Gyorsan végigolvasom az írásod, majd írok.

KépKép
KépKép
sbea

Kobudo,

A terhesség alatt én is mindig elolvastam a kismamatörténeteket (a rosszakat is) és az én férjem is ugyanigy vélekedett.

Sygnum,
A terhességi hányásom alatt én is feküdtem, kaptam kúpot... de nekem mindegy volt. NA MINDEGY!
Ezek a dolgok nem számitanak semmit.

A LÉNYEG éppen a kádban fürdik az ő apucikájával. És nagyon boldog kis életet él. Remélem semmi nem maradt meg benne az én korai aggódalmaimból. Azóta megtanultam, hogy elfojtsam előtte az esetleges aggodásaimat, hiszen az őt megijeszti és bizonytalanná teszi.

Bocsi, ezért a kis kitéröért. Ha a gyermekem iránti érzésekről van szó, megszünik minden és nincsenek korlátok.

Tényleg semmi, de semmi nem számit. Hasfájás, fogzás, éjszakázás stb. Ezek apróságok. A kisfiam egyetlen huncut mosolya kárpotol mindenért. és még sorolhatnám.

Még egyszer bocs.

Jó éjt!
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Oh, de jó neked kisbabázhatsz Kép A mi Lillánk már 4 hetes Kép Ugye majd képet is raksz Zsebiről ? Katika tényleg tündér (Bea szerint is)

Sok boldogságot, És sok EGÉSZSÉGET !!!!

KépKép
KépKép
sbea

Kedves Seriff!

Én is szívből gratulálok Nektek!

Sbea,
A kislányotok tényleg csodaszép!

Üdv,
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Orsi, nagyon örülök, hogy minden rendben volt. Ezt az idősebb nővért mindenki mondja, hogy aranyos és segítőkész.
Hát igen. Utánatok jöttek a frontok, gondolom tele lett a szülészet. Az egyik kolléganőm is éppen ma szült.
Egyenlőre pihenj, amennyit tudsz, aludj Zsebivel, mikor ő is alszik. Nehogy takaríts meg főzőcskézz!!
Köszi, mi jól vagyunk. Ma éppen 70-80%-os keményedéseim voltak ctg-n, de most úgy érzem, nem fog előbb megszületni. Majd kiderül. Telihold és hidegfront bekavarhat.
Dokibácsi sokat dumált?
Gondoltam Rátok tegnap, hogy vajon miben viszitek haza Zsebit. Mikor poénkodtunk a bundazsákkal sztem egyikünk sem gondolta komolyan, hogy tényleg szükség lesz rá május közepén-végén.
Robi is puszit küld Nektek!

Bea, Zsolt! Így van, csak szeretni lehet őket!

Nana, én is úgy gondolom, hogy a "végeredmény" a lényeg. A gyerekek mindenért kárpótolnak. Alig várom már, hogy anya lehessek!!!

Kép
sygnum

Szép napot Mamik-Papik!

Végre-végre Orsiék itthon!
Már nagyon vártalak én is benneteket! Ezek szerint Hanna is kellemesen érzi magát a bőrében! Annyira klassz! Kép Kép Kép Kép
Már nem is "irígykedem", mert már látom, hogy nemsokára mi is ebben a helyzetben leszünk! Kép
Addig még jön minimum 2 beszámoló. Az egyik Orsié, a másik Éváé. Aztán a Kobudo topic-ikerpárom meg én köztem majd kiderül, hogy mikor teszünk jelentést az érkezésekről! Kép Kép Kép Kép

Éva
Remélem, sokban megnyugtatott az, amit Beáék, és most Orsi is írt. Amikor még a szülészetes topic-ban beszélgettünk, rengeteg ellenérzéssel viaskodtunk. Hátha tyúklépésben is de tényleg változik valami! Nagyon remélem, hogy Te is a vártnál sokkal kellemesebb élményekkel érkezel majd haza! Kép
Engem a lányok beszámolói tényleg nagyon megnyugtatnak!

Lilla hercegnőről már nem is mondok semmit! No comment.. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kamilla pisze orrán még mindig ámulok! Nagyon helyes kislány.. A rucija meg nagyon tetszikKép Kép Kép

Ma egy kissé egysezrűre fogom a főzést:
keménylebbencset készítek, egy finom zöldséges csirkeragu levessel, de lehet hogy csak zöldség leves lesz, majd oldalbordám eldönti.
Aztán meg sütök egy kis epres piskótát! Tegnap este anyósom küldött epret a kertből! Ugráltam örömömben!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Éva, szép ebredést, majd dél felé bekukkantok, felkeltél-e már, és mi a helyzet Leonával!

Gyönyörű napot mindenkinek!

KépKép
mino

Sziasztok, csak gyorsan, amíg el nem felejtem!
Éva, sztem mindenképp vigyél be steril vattát és gézlapot, a varratok miatt sokkal kényelmesebb lesz ebből betétet gyártani, mint a készen vett, annak azért kicsit kemény a széle! És senki nem szól, h miért van rajtad bugyi, csak első éjjel nem jó, de akkor kisebb gondod is nagyobb ennél, a rooming inben nem bírná az ember anélkülKép. Ja, előre is megcsinálhatod a betéteket!
Doki dumált, az egész szülés nagyon jó hangulatban telt, majd elmesélem!
Ja van még egy nővér, na Õ vicces, olyan, mintha állandóan be lenne tintázva, vágott egy pofát amikor a sztársam kérte, nézze meg mennyire van bedurranva a cicije, de megnézte. Különben Õ is kedves, csak nem a mosolygós fajtából való!
Tényleg még egy dolog, mosolyogjatok sokat! Segít, mindenkinek!

Zsebike most alszik, hajnal 3-kor meg nézelődik a kis gomb szemeivel, biztosan akkor buliztak az újszülötto-n a haverjaivalKép! Tüneményes, úgy alszik fürdés közben, h bármi csinálhatnánk Vele, és olyan kis cuki pofákat vágKép!

Sbea, hogy mennyire rohan az idő! Hihetetlen, h már 4 hetesek vagytok, mondjuk az is, h egy hete még mekkora hasam volt, most meg lelapult. Ja, mérlegem nekem sincs, sztem az egy nőnek csak bosszúságot okozKép!
MAjd tényleg leírok mindent részletesen, de most kicsit megyek, és foglakozom az Anyukámmal, aki tündéri módon itt segítkezik, mos főz és vasal!

Puszi mindenkinek!
Éva?

O

Kép
seriff

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, megbeszéltem Leoval, hogy megvárja a frontokat, nehogy tele legyen a rooming-in (remélem szót fogad!). Nekem uis ezzel a kórházzal szemben egyetlen elvárásom van, hogy ne vegyék el tőlem a gyerekem. Hogy mosolyognak, segítenek-e, az nem igazán érdekel.

Orsi, akkor egyszerre ébredtem Zsebivel. 3-kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni.
Ezt a vatta-géz dolgot már mástól is hallottam, ezek szerint van benne vmi.
Én a házidokira gondoltam, mert írtad, hogy 3/4 óra múlva ébredt Zsebi. Gondolom addig is ment a duma.

Mino, én sajnos csak akkor fogok megnyugodni, ha már biztonságban itthon leszek a gyerkőccel. Én nagyon bizalmatlan ember vagyok. Tudom, ez nem jó, lehet, hogy a csalódásoktól "védem" így magam, nem tudom. De vadidegen emberekben megbízni... ez nekem nem megy.
Valahogy majdcsak túléljük, csak a gyerkőc kapja meg a legjobbat.

Bea, nevettem ezen a "kisbabázhatsz"-on. Lilla már olyan nagy, hogy nem is számít babának?

Éva+Leona

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok kismamik pénteken! Jól ráértetek! Kép Kép Kép Kép
Nekünk ma megvolt a ballagásunk, a babó első ballagása... Kép Lányok aggódtak, hogy bírok állni, minden redben van-e velünk... Kép Kép Én nagyon jól bírom a terhességet, nem foglalkozom azzal, ha egy kicsit szúr, ha nem mozog olyan sűrűn, tudom, hogy minden rendben van a babócával. Eddig még semmi különösebb gond nem volt, kivéve a kilókat, amik nagyon jönnek... Hiába, ilyen típus vagyok. sajna. Kép De remélem, hogy nem lesz ezzel gondom a nyár végére... Gondolok itt a toxémiára, ami veszélyes lehet.... De nem gondolok semmi rosszra és minden simán fog menni. Kép

Olyan jó olvasni, hogy ti már ennyire várjátok a babót és Orsiék is itthon vannak... Gyorsan pörög minden... Én is még csak most csináltam a tesztet, ami kétcsíkos lett... Kép Kép
Tuti jó lesz az, ha a picikeség már itt lesz köztünk, itthon. Most is mindig beszélünk hozzá, foglalkozunk vele, de az teljesen más lesz. Olyan szép az, amit leírtatok, hogy a kicsi egyetlen mosolya minden fáradozásodat elfeledteti veled... Kép Vagyis mindenért kárpótol... Kép annyira szeretném megtapasztalni ezt az érzést. Biztosan semmihez sem fogható, biztosan gyönyörű érzés lesz. Kép Kíváncsi vagyok rá nagyon. Hamarosan meg is fogom tudni. Kép

Akkor megyünk hétfőn a kórházba? Engem tényleg érdekelne. írjátok meg, hogy mikoris, mert védem a szakdolgozatom és 1/4 5-re pedig megyek orvoshoz. Szeretnék veletek tartani.

Nem tudok mindenkihez személyesen szólni, bocsássatok meg, ez az összes termésre való reagálásom, ez a véleményem.

Sbeáéknak csak annyit üzenek, hogy imádnivaló ez a picike. Kép Kép

Szép szombat estét Nektek!

Lili(22+6)
birolili

Lili, maradj ilyen optimista!
Nem is írtad eddig, hogy hétfőn véded a szakdolidat. Kéz- és lábtörést!

Kép
sygnum

Kellemes délutánt! Kép

Orsi
Örülök, hogy jól vagytok. És látom, hogy a Zsebi név sem kopott le a kis Hannáról! Kép Kép Kép

Megmondom öszintén, hogy nálam nem lesz sem anyu, sem anyós. Andris kapott 2!! hét (az éves szabin felüli) "szülési" szabadságot. Õ mindenben segíteni fog. Nagyon lelkis, és odaadó most is! Határozott ermber, de olyan erősen családcentrikusan, és nagy szereteben nevelték fel, hogy velünk szemben is rettentően odaadó, figyelmes és gondoskodó. Velem még soha nem bántak így! 10 év után is igazi szerető társak vagyunk! Bikficke meg még erősebben összekovácsolt bennünket.
Tényleg csoda az élet! Kép Kép Kép Kép
Hát még egy új élet!!!Kép Kép Kép

Anyósom majd abban tud majd a legtöbbet segíteni nekünk, ha megfőz, és Andrisom pedig elhozza. Az igazán nagy segítség lesz.

Lili
Hétfőn mikor végzel? Tuod mit? Küldök holnap egy mailt a telcsiszámommal, és ha gondolod, megbeszélhetjük, hogy kb. mikor végzel, és mikor-hol találkozzunk. Ha tetszik az ötlet, csak jelezd! Kép

Éva
A kétségeidet elfogadom, de én mégis remélem, hogy a végén majd tényleg ide jobb tapasztalatokat tudsz leírni, mint amire most még számítasz. Kép

Ja!
A sótlan diétáról:
Azon kívül, hogy kissé förtelmes néhány kaja így, nagyon hasznos!!
Féltem a sóhiány okozta izomgörcsöktől, de hála eddig nem erősödött. Néha ha érzem, akkor ráturbózok még egy magnézium pezsis löttyöt.
Írtad Éva, hogy a 30-32-ik hét után nem híztál, csak 0,5 kg-t. A 28. hét óta nem híztam, megálltam 74,5-nél. Na erre kissé meglepődtem, mert a pénteki rendszeres mérlegelésemnél kiderült, hogy 1,5 kg-t fogytam. Na mondom a terhesgondózóban is megnézzük. Eredmény ugyanaz. Telcsi a dokijaimnak: beles: ha nem voltak folyanmatosan az egekben a cukraim, akkor nyugi, csak a víz!
nődoki: "ne parrázz, a ritka jó anyagcseréd, és a sómenets diéta okozta vízveszteség az oka. A gyerekednek nem okoz semmi gondot!"

Itt megint kiemelem Éva a tanácsaidat, és tiszteletel megköszönöm őket!

Lili:
Megérte az sótlan sanyargatás.. Kép Kép Kép Kép

Most megyünk grillezni!
Puszkó mindenkinek!!

Kobudo
Te is csatlakozol Lilihez és hozzám a hétfői kórházasdin??
Noé

KépKép
mino

Mino, jó lesz így! Mettől meddig lehet megnézni a kórházat? De ez biztos, hogy be lehet menni?

Lehet, hogy nekem is megérné csinálnom jobban ezt a sómentes diétát????? Kép
birolili

Ja, és gratulálok nagyon ehhez a 1,5kilóhoz! Nagyon ügyes vagy, hogy kibírtad! Kép Kép

Nekünk is nagyon sokat erősített a házasság és a baba a kapcsolatunkon a párommal. Jobban szeretem, mint eddig valaha... Kép
birolili

Jo reggelt!

Remélem mindenki klasszul aludt! Kép
(illetve alszik még...)

Lili
Éva azt írta, hogy 13-16:00-ig van a kórházlátogatás. Én azért még megpróbálom felhívni a Szabót hétfőn délelőtt. Õ hátha tud valamit, és ad is felvilágosítást. Azért mert a többiek nem nagyon tudják... Végülis a Horti is azt mondta, hogy a kismama klubban kell jelentkezni. Az ugye a terhespatológián van jobbról?!?
Ha pedig már bent vagy Lili Kecskeméten, akkor szerintem érdemes megkockáztatni..
(Köszke a gratulát a diétás sikerhez, de én azért folytatom tovább.. Inkább nem rizikózok. Egyébként azért még vizes ám kissé a lábim, de összehasonlíthatatlanul jobb ez előzőeknél. +Tornáztatom, meg lábmasszírozó krémekkel szoktuk átmasszizni.)

A hetfő reggeli vérvételre mennem kell mégis, mert az egy dolog, hogy a "totál" vérképer leveszik, és persze azt, meg még többmindent Pesten is le fogják, de ellenanyagot is néznek, azt meg a pesti kórházban nem veszik le, mert nem indikált vizsgálat. Szóval egy szúrással több, már meg sem kottyan nekem.. Kép Kép Kép
(Ja, és a gondozóban veszik le, és nem a megyeiben!!!Kép Kép Kép Kép

Orsi
Tényleg nem volt a rooming-inben császáros mami? Nekem véletlenül nem tudtál valami infót beszerezni bármiről is, ami a császárral kapcsolatos?
Ugye a Pongráczot választottátok dokibának? Ha majd tudsz, mesélsz egy picit róla? Már aktuális lenne a gyerekorvos választás...

Most megyek mosni..Kép

KépKép
mino

Lili!

Megtaláltam a születéshete potálon én is amit Éva!
Ide linkelj el:
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=153

A felsorolásban tényleg ott a kecskeméti kórház is..

KépKép
mino

Szia!

Megnéztem, hát tényleg ott van... Akkor étfőn még felhívod őket? Én adok egy telefonszámot, amin tudsz engem értesíteni és én is tudlak hívni, ha végeztem a védéssel.
Szám: 06-70/310-22-23

Köszönöm, ha szólsz. Lili
birolili

Sziasztok!

Mino, nekünk sem fog senki segíteni, én nem is szeretném, ha bárki itt lenne. Páromról tudom, hogy mindent meg fog csinálni, amire szükségünk van.
Gratulálok a vízmentesedésedhez! Ügyes vagy, ehhez akaraterő kellett a legjobban. Örülök, hogy segíthettem.
A remény az utolsó, ami meghal, azt még nem veszítettem el a kórházzal kapcsolatban. Nem is fogom.
Mennyire hasonlítanak a kapcsolataink! Mi 13 éve vagyunk együtt, 11 év után volt az esküvőnk, de sosem szerettük még egymást úgy, mint most. Furcsa, hogy másoknál kihűl a kapcsolat, nálunk meg csak egyre erősebb lesz a szerelem. Bár én mindig azt mondtam, hogy ezért tenni kell, ez nem egy önműködő dolog. Olyan, mint a tűz. Ha nem ápolják, kialszik. A gyerkőc(ök) meg csak megkoronáznak egy ilyen kapcsolatot.

Hát a szőrtelenítés így a 39. héten katasztrófa. Ez a legrosszabb, ezt az egész terhesség alatt utáltam csinálni.

Éva+Leona

Kép
sygnum

Szasztok!
Megpróbálok képet küldeni Zsebiről.
Kép

Kép
seriff

Orsi!
Zsebi a kezeslábasban?!?! Vagy hogy is van ez?? Ennyire nem lehet rugalmas Hanhi! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Az elégedett alvás... A Te babód is milyen"kerek"!!!
Nem tudom másképp leírni, amit gondolok... Kép Kép Kép Kép

Lili
Elmentettem a számod! Nem tudom, mikor végzel, ezért ha tudok konkrétumot, első lépésben küldök egy sms-t. Aztán jelezd, ha végeztél, és tudunk beszélni is! Kép

Éva
Köszönöm Neked is az elismerő szavakat! Az ehhez hasonlók mindig megerősítenek.. Kép Kép Kép
Mi is 8,5 év után házasodtunk... Kép
És amit a párkapcsolatodról írtál, tényleg úgy van!!! Kép

A szőrtelenítés tényleg isteni! Kép Kép Kép
Kozmetikushoz járok, mert Õ intimgyantát is vállal, és cukorral csinálja, ami az én érzékeny bőrömnek isteni! (a cukrosok sebei, gyulladásai lassabban gyógyulnak..)
A legutóbbi alkalommal Bikficke kissé ugrándozott, de mindig megtalálja a kozmetikusom a megfelelő pozíciót.. És gyoirsan csinálja!
2 hét múlva lesz a következő gyantázásom, és akkor mindent leszed a császármetszés miatt. Lehet hogy kell majd egy következő is, de azért felkészülök előre, mert 3 hétig baba-síma marad így is a böröm a cukorgyanta után..
De milyen kín, hogy az ember csak tükörből tudja magának megcsinálni az ilyesmiket... vagy besegít az ember párja.. Más lehetőség nincs.. Kép Kép Kép Kép

De gyönyörű ez a Gyermek is!!!!!

Beeeeeeeeeeeeee...nemsokára majd én is mutogatom a Bikfickét!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Megmondom őszintén, hogy mi az én nagy kedvenc nevem!

Pásztor Vince

Szerintetek hogy hangzik? Nekem már nagyon régóta tetszik. Elképzeltem vörös hajjal, barnával, szöszkével, kicsinek, és bácsinak, de olyan jól hangzik..

Papusz nincs odáig érte..
Erre tegnap felhívtak pesti barátnőink, és totál bekattantak a Vince név hallatán! Azt mondták, hogy istenien áll a vezetéknévhez, és ritka is, meg télleg a kisgyerektől a bácsiig jól hangzik...
Hát örültem, hogy a lányok ezt mondták nagy lelkesen, mert a telcsi ki volt hangosítva, és így Andris is hallotta...Hátha megszeretné ő is, és végül meglenne a neve Bikficnek..

Ismét véleményt várok a kersztnév variációnkhoz Kép Kép Kép Kép
Ma egyébként rettenetesen aktívak voltunk! Kép Kép Kép
Majd kírúgta a kispasi a "ház" oldalát, annyit kavart bennem! Kép
Már három napja fickándozik...

KépKép
mino

Orsi, Hanna egy kis cukorfalat! Megmutattam ám Leonának is a barátnőjét. Ez a kép még a kórházban készült, igaz? Én is tettem be vékony kesztyűt, hogy ne karmolja össze magát.
Csak nézem és nézem, olyan kis formás buksija van meg fülecskéje meg pisze nózija.

Mino, én nem tudom elviselni, ha más csinálja. Biztos nem bírnám ki a gyantát.

Pásztor Vince sztem jól hangzik.

Éva

Kép
sygnum

Szóval,ez egy benti kép, mivel hihetetlen nagy körmökkel született, már lakkkozni akartaKép, össze-vissza karmolta az arcát, ezért kellett zoknit húznia kezére, merthogy a legkisebb kesztyű is lecsúszott mindig! Ezt egyébként feltétlen javaslom, mármint a kesztyűt-zoknit, meg az első napokra hálózsákot, mert Zsebi legalábbis kificánkolja magát a rugdalózóból, két lábát dugja egy helyreKép! Mozgékony, de olyan édes, imádnivaló, most is alszik du 3 óta, jó a hajnal nem volt zökkenőmentes, de még olyan pici, honnan tudná, mikor mi van, majd szépen megtanulja!Kép És ma ateraszon is aludt egy órácskát, aztán bemutatkozott a szomszédoknak isKép! Ja, az építkezések zajai, a pénteki hatalmas daru abszolút nem zavarta!
Majd válaszolok a kérdésekre is, de most mennem kell!
Na pusz

Éva, jól vagy? És Ti többiek?

O

Kép
seriff

Hali !
Orsi ! Gyönyörű a kis Hanna. Tiszta apja? anyja?

Ma egy elég kimerítő napon vagyunk túl eddig, mert még csak most jön az éjszaka. Szóval ma kimentünk az arborétumba hatan (bátyám,sógornőm,keresztfiam,Lilla, Bea,Én). Nagyon klassz hely. Sokan piknikeltek, fociztak, nézelődtek. Igazi kis kikapcsolódás az egész családnak. El is határoztuk, hogy a jövő heti gyereknapot mi is kint töltjük. Viszünk sok-sok kaját,plédet,innivalót (sört is). Lillácska is egész jól fogadta a túrát. Szép csöndben néelődött,alukált. Nagyobb gyerekek is jól eltudnak játszogatni, mert van neki vár, csúzda,mérleghinta stb. Összegezve: IRÁNY A JÓ LEVEGÕ !!!!
Utána még benéztünk a minigolfpályára, de addigra már Lillus is felkelt és ott benyomott 150 ml tápszert, ami a fél fogára Kép sem volt elég, tehát haza kellett jönnünk enni. Most anyjával elmentek sétálni a ház körül.
Ja! El nem felejtjem, hogy mára kiőttük a mini pelenka méretet, és már fel kellett bontani a midi pelenkákat. Mintha húznák úgy nő ez a baba.

Mino!
Nekünk még mindig a Márk tetszik a legjobba, de a Vince sem rossz, bár erről mindig egy pék jut eszembe. Miért? Nem tudom... KépKép

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Orsi, a kórházban angolpólyában vannak, nem? Abból is kidugja a lábiját? Vagy már csak otthonra gondoltad a hálózsákot?
Nagyon jókat fog ő még aludni a teraszon. Ez az 1 dolog, ami miatt sajnálom, hogy még nem költöztünk oda. Na de nem baj, 1-1 délutánra majd "odaköltözünk".

Sbea, mi gyakran megyünk az arborétumba sétálni, sztem gyerekes családoknak való hely. Biztos sokat megyünk majd Leoval is.
Máris kinőttétek a mini méretet? Az nem 6 kg-ig jó?

Éva

Kép
sygnum

De biz az 6 kilóig van, de már nem lehet rendesen összegumizni, és már háromszor kijött belőle az egész cuccos. Nagyok a drágám sonkái.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Éva, otthonra gondoltam a hálózsákot.
A kórházban kising+angolpólya+ libero mini pelenka, ami tök nagy, legalábbis Hannára, az itthoni is nagy volt, ezért gyorsan kellett venni, még kisebbetKép
Most mennem kell forralni a vizet, abba kell tenni a fürdetőkrémet, és így olyan mintha esővízben fürdene-mondá PongiKép! Eddig még békésen tűrte a fürdést, volt, h a szemét sem nyitotta ki.Kép
Nem tudom kire hasonlít.

majd jelentkezem, ahogy engedKép!

pusz O

Kép
seriff

Szóval csajok, a kórházban mindennap lesz vmi új legyőzni való feladat, de most ezt nem tudom leírni talán holnap, "szólít" a Hercegnő!
O

Kép
seriff

Orsi, sztem magára hasonlít. Több képet nem kapunk? Ezt Robi is kérdezi?

Kép
sygnum

Szép reggelt!

Micsoda szinkronicitás! Kép Kép
Tegnap mi is kimozdultunk együtt itthonról, rég nemlátott ismerősökhöz mentünk Ceglédre. Hazafelé az arborétum mögött jöttünk a földúton hazafelé. és pont arról beszélgettünk Papusszal, hogy ide mindig kihozzuk Bikfickét! A párom még nem is volt sose, én meg régen voltam az arborétumban.
Kérdezgette, hogy mi van bent, és hogy olyan klassz-e mint amilyen helyekre jártunk az országban túrázni..
Ezek szerint lesz ott még kisbabás sétatalálkozó! Kép Kép Kép Kép

Sbea-Zsolt
A Márk nevet Andris elvetette. (Pedig ez is megy a Pásztorhoz..) Vince, mint pék?? Kép Kép Még meglehet az is....Kép Kép Kép
A new born-pelusok jók az első időszakra? 2,5-3-tól 5kg-ig) Asszem csak 20-24db van egy csomagban, és nem igazán tudom, hogy vegyünk-e. Ha az UH-s méretek bejönnek, Bikficke nem lesz nagy baba. Akkor lehet, hogy azzal kéne kezdenünk..Vagy kezdjük simán mini pelussal?

Éva
Még egy strigula a Vincéhez Kép
Remélem jól aludtál, vagyis alszol! Ma estétől megint érkezik a hidegfront, viharos széllel! Kép
Szerdára már megy is el..
Remélem nem lesz dömping a Rooming-inben, ha érkeznie kell Leonak! Kép Kép Kép Drukkolok nagyon Nektek!

Orsi
Hanna-hercegnő, Lilla- kisrálylány... Bikfic meg lesz a kisherceg! Kép Kép Kép Kép
Mit fognak szólni ehhez a kisbarátnők!?!? Csupa uralkodóval leszünk végül körbevéve.
Remek, hogy Zsebi is nagyon jól veszi az első hetek akadályát, és jól érzi magát idekint!

Na most indulok vérvételre.
Lili, neked küldöm az sms-t, és drukkolok a dipo-védéshez!
Kobudo, ha te is csatlakozol hozzánk, akkor légyszi írj egy emilt, vagy elérhetőséget. Ha nem, akkor majd itt kifecsegjük, ki-mit tudott meg az osztályon!

Később még jövök.
Puszi, isteni napot ma mindenkinek!!
(Bár 30-fokban.. Ezt csak Éva imádjaKépKép

KépKép
mino

Sziasztok!

Mino, semmi jel, hogy már jönni szeretne. Telihold, front, ezek most nem érdeklik őt. Nem baj, majd 1 hét múlva.
Pelusból mi a mini méretet vettük. Az biztosan jó rá vmikor. Ha meg túl nagy, akkor még mindig lehet venni newborn méretet. Ez csak akkor derül ki sztem, mikor megszületik. Mint Hannánál.
Az biztos, hogy én nagyon-nagyon élvezem a meleget. Felőlem 40 fok is lehetne.

Lili, megy a drukk!!

Éva+Leona 39+0 (ezt is elértük)

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?