Kobudo
Klassz, ha nyugis a helyed, és dolgozol, van életritmusod.. és főleg, ha jól is esik.
Nevek:
Attila nem oké, András meg az én szépszál uram neve! Beszéltünk róla, mert nem sűrű, és nagyon szép név, dehát P. Andris csak egy van, és megismételhetetlen! Ez a végső véleményünk.
A Péter jött még szóba a tradícionálisabb nevek közül. De köszönöm!
A karfi leves, hagymás rostélyossal télleg klassz!!
De nem puffaszt fel a karfiol? Bár, ha krémlevesnek felfőzöm... Még ehető is lenne sótlanul.
A baba-mama duoban táplálkozás jó lenne ha bejönne. Pohár víz előtte. Oké, ezt megjegyeztem!
Nana
Ha tudok, én is segítek szívesen! Pont javasolni akartam Cegléden a szülőotthont, mert egy barátnőm oda fog menni szülni, de nem tudom ki az orvosa. Majd megkérdezem. Egyébként nőgyógyászhoz Nagykörösre jár. Más dokit választani ugyanazon a helyen meg szerintem nem ciki, mert csakis a dokit minősíti!
Nőgyogyi tekintetében biztosan tudunk Neked segíteni!
Roz
Köfejtő lettél az évek alatt!Továbbra is termeli a köveket az epehójagod?? még ilyet...
Az epediétádból most akkor kihagyod a töltött káposztát, meg a marhapörit ubisalátával..
(helyesírási gondokra nem is gondoltunk...
Éva
A tornát nagyon köszi, szerintem nem lesz gond, ösztönösen régóta csinálok már párat a felsoroltakból, a többit majd meglátjuk, hogy a csípőm hogy viseli. A leírásod tökéletesen érthető volt! Köszönöm!
Tyűűűű Ez a 39. heti autózgatás nem semmi! Nagyon óvatosan, mert nem is a pocak lesz a legnagyobb gáz, henem az a sok marha az utakon, aki fékezésre készteti az ember lányát!!!
Ha végeztél Éva, jelentkezz ám be!
Mint leendő császáros, szerintetek érdemes így is bemenni a nyílt napra?? Van valakinek kedve bejönni? Esetleg csatlakozni? (Lili, látom Te rákattantál már.)
Hamarosan felhívom a nőgyogyimat, és megkérdezem tőle, mi a pálya a dologgal. Műtőt már láttam... Bárrrr.. A dietetikusokkal még nem beszéltem!
Most beballagok beutalóért a terhesgondozóba! Igaz, szerdán már dél-budai kórházban leszek, és 12 db csapolásban lesz részem.. Remélem itt Kecskeméten a 32-hetes vérvétel a gondozóban lesz, mert Marika nagyon jól vesz vért! A megyeibe nem vagyok hajlandó menni, mert állandóan átszurják a vénámat! Én még ilyeneket nem láttam! A bicepszemig feltolják a tűt..
A Honvédban, meg Pesten két vénámból levett 12 szúrásból még csak egy foltocska sem szokott maradni!
Puszkó nektek!
És ha tehetitek, jó punnyadást!
(már megint hol a napom??? Indulnék, erre ő elbújt.. Nemérrrrrrrrr