Sziasztok
Kata
Nagyon hasonlóak a babáink
, Kristóf is csak hason alszik
, háton pedig játszik
És neki is nő a foga, alul középen, folyamatosan nyáladzik, piszkálja, minent a szájába tömköd
És mi is most térünk át a 68-as kollekcióra
Egyébként Kristóf már vagy 2 és fél hónapja nem alszik nappal, átlag reggel 9-től este 8-ig egyfolytában ébren van, max. 15 percet alszik a déli kajálás után.(ezt élvezem most még egy pár percig
)Persze hullafáradt, de akkor se alszik. Fürdetésre már rettenetesen nyűgi, már a szemei is keresztbe állnak estére
Jammie
Én már 3 hónapja szedem a Cerazette-t, de nem csökkent tovább a tejcsim, ugyanannyi van, mint előtte
Akiren
Én is gratulálok nektek
Timurr
Nagyon édesen alszik Maja
Kristófról is készült hasonló kép, még a kórházban
Connie,én is valószínűleg folyton túlöltöztetem Kristófot.
Lenne jónéhány kérdésem hozzátok:
- Szerintetek ilyen melegben, mi a megfelelő öltözet egy (4 hónapos) babának egy babakocsis sétára?
Pl. rövidujjúban lehetnek? És sapka feltétlenül kell? Oké, ha éri a fejét a nap, akkor adok rá egy vékony sapit, de a babakocsiban árnyékban van a buksija.
- Múltkor írtatok a naptejről. Amikor elmentek sétálni, nagy melegben, akkor ti bekenitek naptejjel a babákat?
- A babakocsi háttábláját mikortól lehet a kicsit megemelt, 2.pozícióba dönteni? Kristóf már 4 hónapos, de én még mindig teljesen fekve tologatom, pedig ő is nagyon szeretne már nézelődni. (Connie írta ugyan, de 1 hónaposan még nem túl korai??)
- Nektek mikor van időtök főzni, takarítani és minden másra?
Ránk még mindig a két nagyi főz.
Mosogatni csak úgy tudok, ha cipelem magammal a konyhába a babahordozóval vagy késő este, úgy 9-10 körül.
Takarítás csak heti 1-szer, hétvégén van.
De magamra sincs időm, én délben reggelizem, és később is csak úgy tudok kajálni, ha viszem magammal Kristófot a konyhába. Felrakom az asztal közepére hordozóstól együtt és nézi ahogy eszek.
Fürödni se tudok elmenni tőle, az is csak este 10 körülre marad.
Nálatok hogy van ez?? Én 4 hónapja nem tudom utólérni magam.
Na megyek, mert letelt a 15 perces déli alvás
és megy a sírás ezerrel.
Babus