Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Beuka!
Egyik lehetőség, hogy valahog átálítódott a felbontás. Erre megoldás:
Jobb egérgombbal kattints az asztalra, legördülő menüben a Tulajdonságokra, ott a Beállítás fülre és állítsd a képernyőfelbontást nagyobbra.
Ha nem ez a baj, akkor nem tudom...

Lányok!
Nővérem jól beparáztatott ma, hogy ne szedjek antibiotikumot, mert visszamarad a babám, nem lesznek ujjai, meg ilyesmi. Kép Aztán megkérdeztem magam körül mindenki, de azt mondták, bízzak az orvosban, biztos tudja, mit csinál. Hát remélem...

Proone
12+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem írni:
Proone,
Nagyon ari ez a babás 'aláírás'. Láttam már az unokatesómnál, de nem tudtam, h pocakosokra is van ilyen! Kép Nagyon szééép! Kép

Betti,
Üdv közöttünk! Kép Jöhetnek a kérdések! Én szívesen válaszolok - amire tudok. Kép

Melincsi,
A legfontosabb: ne aggodalmaskodj semmin! Kép Fő a pozitív hozzáállás! Kép Majd a doki jól megmondja, h ezek is normális tünetek! Kép

Beuka,
Nincsen IrfanView-tok?! Kép Én imádom a szivárványt! Kép

Proone,
Csak tudja az a doki, h mit csinál!!! Én legalábbis így gondolom. De a dokinál egyértelműen kiderült, h babát vársz,ugye?
A gyógyszer betegtájékoztatóját nem nézted? Nincs benne valami okosság?
Esetleg a nőgyógyászt nem tudod felhívni, h megnyugodhass? ... Nincs jobb ötletem!

Minden vizsgázónak ennek a drukkjaim! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Köszönöm a barátságos fogadtatást!
Szóval több, mint 1 éve próbálkozunk sikertelenül. (Illetve decemberben volt egy terhességem, de még a beágyazódás előtt elvetéltem. Én itthon megcsináltam a tesztet, amint lehetett és az + lett, de mire a mostani orvosomhoz kerültem, akkora már elvesztettem a babát.Egy kicsit kései (5-6 nap csúszással), hosszabb menstruáció keretén belül távozott. Ez persze nagyon rosszul esett, mert már akkor is nagyon vártuk! ) Ezt csak azért írtam le, hogy nyugtassatok meg nincs elveszve minden!
Így dec. vége óta járok egy magándokihoz. Szedtem már Clostit 3 cikluson keresztül, aztán megállapította, hogy van peteérésem. Velem ezen a téren minden Ok. Most legutóbb adott egy beutalót a páromnak az andrológiára. Tegnap volt az eredményéért, ami sajnos nem túl jó! Kevés a spermája, a diagnózis oligozoospermia. 1 hét múlva kell neki visszamenni egy ismételt vizsgálatra, meg UH-t is csinálnak neki!
Nem tudom mi lesz ezután. Ha valakinek kevés a spermája tudnak adni valami gyógyszert, hogy szaporodjon?
Abban bízok, ha már 1x sikerült, akkor sikerülhet még1x, nemde?

Betti
betti24

Betti,
Én is úgy gondolom, hogy valószínűleg a spermáknál sem a mennyiség, inkább a minőség a fontosabb. Ha kevés, de jó minőségű, az sokkal jobb, mintha sok lenne, de rosszabb a minősége. És ha egyszer már sikerült célbaérnie egy kiskatonának, akkor a minőségével nem lehet baj! Kép Azt nem tudom, h ilyen helyzeten hogyan segítenek az orvosok, de biztosan van rá vmi módszer!
Szóval szerintem nyugodtan lehettek bizakodóak!!! Kép
De azért drukkolok az ismételt vizsgálathoz! +++++++

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Betti!
Üdv köztünk!
Nem nagyon értek a témához, de egyetértek Katával: ha a minöséggel nincs gond, akkor csak a szerencsén és a gyorsaságon múlik. Én is szorítok!Kép

Melincsi!
Drukk-drukk!Kép Mikor lesz az államvizsgád?
Mintha azt hallottam volna itt nemrég, hogy normális, ha fájdogál a has meg barnázgat. Azt hiszem, Proone írta. Szóval ne izgulj!Kép

Proone!
Én mindig megbízom az orvosokban, mert ök értenek hozzá. De ha nem vagy biztos a dologban, a tájékoztatón tuti rajta van, hogy kismamáknak ajánlott-e a gyógyszer.

Már úúúúgy várom a hétvégét!Kép

Kép
Kép
maminti81

Délben majd hazamegyek ebédelni a munkahelyemről és akkor megnézem otthon az eredményt, amit kapott, hogy a minősége milyen a spermáknak. Azt hiszem 60%-a jó, 40 %-a rossz!
betti24

Betti,
Szerintem ha vannak benne jók, akkor ott nincs nagy baj! Kép Hiszen vannak olyanok, akik célbaérésük esetén hozzásegíthetnek Benneteket egy babához! Kép
kata1977
Hatvan

Maminti,
Miért is várod aaaannyira a 7végét?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Mármint az inszeminációra gondolsz?! Addig, ha nem szükséges nem szeretnék eljutni. Attól azért tartok! Jobb szeretném, ha természetes úton foganna!
betti24

Kata!
Csak úúúúgy!Kép Mert meleg lesz és megyünk biciglizni.
Egyébként meg lesz benne egy opera, meg jönnek hozzánk barátok kb 12en. Ennyit a pihenésröl!Kép
Te nem várod aaaannyira a 7végét?Kép
Ja, és majdnem elfelejtettem: felkutatok és begyötrök a szgépbe egy fényképet. Csak most, csak Nektek!Kép

Betti!
Elhiszem, hogy tartasz töle! De nincs is rá szükség!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Lányok!

Én is újként csatlakoznék hozzátok (márha befogadtok, mert nekem már van egy babóm, aki 8 hónapos). Most a kistesón dolgozunk, de eddig nem nagy sikerrel. Pedig nagyon "tudományosak" vagyunk ám. Megnéztem a noteszemben, hogy első bébink (Szonja) mikor fogant és már 3 hónapja próbáljuk akkorra időzíteni az együttlétet, de idáig semmi. Szonjára 1,5 évet vártunk, már teljesen kész voltam idegileg, minden terhes nőt ki akartam utálni a világból (szegények). Azt hittem, hogy a második baba egyből jönni fog, de ahogy az ábra mutatja rosszul gondoltam.

Melincsi!
Hasfájás nálam is volt, még meg sem jött, de már mondtam a páromnak, hogy ne számítson babára abban a hónapban sem, mert már érzem, hogy meg fog jönni. Aztán semmi, meg is lepődtem.

Most kitolódott a korábban 28 napos ciklusom 29-30 naposra, ezért még két nappal idegörlőbb a várakozás.

Bocsánat, ha hosszú voltam, csak gondoltam adok némi infót magamról.

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Betti,
Tőlem kérdezted?! Bennem ugyanis fel sem emrült ez a lehetőség! Kép De szerintem egyelőre ne is gondoljatok erre!

Maminti,
Én csak a 7végéket várom! Kép
Sajna nekem sem fog túl sok pihenés jutni ezen a 7végén... Kép Ki viszi haza azt a sok pihenést, amit én 'benthagyok'?! KépKépKép
Várom a képet!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Szia MSE! Kép
Üdv itt közöttünk!
Hol lehet megnézni a 8 hónapos szépségeteket?! Kép
Írj magatokról!
Most jutott eszembe arról, amit írtál, h a barátnőm is mesélte, h fájdogált a hasa és Õ is mondta a férjének, h ez a hónap sem az a hónap, amikor baba költözik a pocijába, aztán azóta egy 4 hetes kisfiú boldog édesanyja! Kép (Melincsi! Ne aggódj!!! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kata!
Orvos tudja biztosan, hogy babát várok, mert a kiskönyvembe is írogatott. Mondtam neki, hogy Elevitet is szedek, be is pötyögte a gépbe. Felírt egy köpteteőt is, ha elkezdenék köhögni, ahhoz is mondta, hogy ez az egyetlen köptető, amit terhesen szabad szedni. Betegtájékoztatón csak annyi van, hogy tudassam a kezelőorvosommal, hogyha terhes, cukorbeteg, stb... vagyok. Nem írja, hogy nem ajánlott, vagy nem szabad.
A babás aláírást itt lehet csinálni, és van olyan rész is, ahol a peteérést lehet kb-ra kiszámolni. Kép Próbáljátok ki, ha van kedvetek - angolul van.
http://lilypie.com

Proone
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Akkor szerintem ne aggódj!
Igen, vmennyire megnéztem már az oldalt, de elvette a kedvemet az, h angolul van... KépKép
De engem már a szülinapos babás is lenyűgözött! Kép Nagyon jó 5let! Kép
És ide csak rendesen csatolod? Vagy be lehet állítani automatikusra?

Kata
kata1977
Hatvan

MSE!
Neked is üdv!
Azta! Másfél év után? Gondolom, ki lehettetek már készülve! Természetes úton jött össze a babó?

Proone!
Tényleg jó az az oldal. Legalábbis annak tünik. Mivel hatalmas léptekkel rohanok az angol nyelvvizsga felé - kereken 7 hónapja tanulok angolulKép De majd gyúrok rá, és mire megjön a baba, talán értelmezni is tudom majd az oldaltKép (Na jó, remélem elöbb jön a baba!!!!Kép)

Kata!
Mi jót csinálsz hétvégén, hogy nem tudsz pihizni?

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Utazok haza a szüleimhez, ahonnan holnap továbbutazunk rokonokhoz szülinapozás gyanánt... Onnan vissza a szülővárosomba, majd vissza a pasimhoz. Kép Vasárnap pedig vmi osztálytalálkozóra megyünk. Kép

Hol tanulsz angolul?
Sajna rám is rámférne... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Magántanárnál. Ócsóbb lett volna, ha csoportba megyek, de nekem az nagyon kötött. Számos teendöim közé nem fér beKép Ezt viszont túl egyszerü lemondani... Úgyhogy nem haladok annyira jó, mint kéneKép

Tökjótökjótökjó! Most telefonált a párom, hogy megyünk moziba rögtön munka után!Kép

Akkor, Kata, neked is mozgalmas hétvégéd lesz...

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Háááát, ez az... Én is lusta vagyok, mint afffene! És csoportban meg az a szar, h engem frusztrál, h full béna vagyok! Kép
Mit néztek a moziban? Ez tényleg tök jó! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Megnézzük a StarWars III-t. Tök izgi! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz a kis Anakinból DartVödör!Kép

Szép hétvégét mindenkinek! Nem tudom, jutok-e géphez...

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Nolina! Én három hónaig szedtem duphostent, nálam a világon semmilyen tüntet nem okozott. Én a pé után szedtem 8 óránként, míg meg nem jött. Egy kis mellfeszülés volt talán tőle, más semmi.
Azért egy vérvételt jó lenne kérned! Nekem is ránézésre írt fel a dokim ilyeneket, most nagyon kiváncsi vagyok a hormontükrömre, kiderül, hogy igaza volt-e.
Ja és szerintem addig szedd, amíg meg nem jön, illetve inkább a pozitív teszt után is tovább. Nekem az orvosom azt mondta, hogy az első trimeszter végéig fogom majd szedni, mert segít megtartani a terhességet. Proone is szedte a terhesség elején a barnázásra!

Proone, ne pánikolj, kérlek! Antibiotikumot lehet szedni terhesség alatt, és allítólag kevésbé veszélyes, mintha a vírusok szabadon garázdálkodnak benned! Mikor elkaptam az influenzát még nem tudtam, hogy terhes vagyok-e, így a doki úgy írt fel gyógyszert, mintha az lennék és ő is ezt mondta. Akkor töb helyen is utánanéztem. Azonkívűl szinte minden gyógyszeren az van, hogy terhesen nem szabad szedni, tehát ha ezen nem, akkor tuti lehet!
Egyébként én is elkaptam ezt a szart, nagyon be van gyulladva a torkom.

Hajni, mi hír Stone-ról?

Maminti elég stresszes lehet, hogy állandóan hosszabítgatnak. Akkor én nem is panaszkodom.Mit dolgozol? Mi is ma este nézzük meg a Star warst. Kép

Beuka, akkor szorítok a vizsgákhoz!

Lolita, megnéztem a képeid, nagyon szépek vagytok, a ruhád meg gyönyörű volt. Kép Kréta is biztos szép lesz, ne aggódj. Kép

Betti, Szonibaba, üdv köztünk! Szonibaba szoptatsz még? S megnézte a doki, van peteérésed már? Ilyen hamar szülés után azért általában kevesen szoktak teherbe esni, ne aggódj!

Anita mi van Veled, olyan rég nem jelentkeztél!

Lányok, köszi a részvétnyílvánításokat a főnökömhöz. Beszéltem persze a többi góréval, de mindenki össze-vissza beszél, és ők is félnek tőle. -Még a felettese is- ami azért elég vicces. A héten nem voltam bent, egyetem volt, így egy kicsit kiphentem. Ki tudja mi vár rám hétfőn? Azért elég feszült vagyok.
Ma meglett a vizsgaeredmény, csak én éreztem rosszank, a tanár szerencsére nem, ötöst kaptam. Kép

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Bocsi, nem olvastam végig, csak nagyvonalakban.

Üdv az újaknak. Remélem ti is jól érzitek magatokat majd köztünk.

Köszi szépen az izgulást, mintha ma már egy kicsit jobban lenne. Kint fekszik a teraszon, ahol szokott. A szeme is szép már. Tegnap kapott infúziót, meg valami cinciókat. Ma is visszük, majd beszámolok.
Tényleg annyira aranyosak vagytok, biztos segít neki, hogy ennyien izgulunk érte.
Ja különben iszik rendesen, bár nem evett már 3 napja, sőt pisil is, úgyhogy a veséje rendben, a doki azt mondta, hogy a lépe is. Szóval reméljük, hogy semmi nem marad vissza a betegségből. A párom azt mondta, hogy nemsokára már jöhet ki velünk a telekre játszani Kép. Úgy tartja bennem a lelket a drága, pedig megint annyit bőgök. Most már valami jónak kell történnie velünk, mert hihetetlen hogy ennyi rossz jött össze, ilyen rövid idő alatt.

Ja, a telekről jut eszembe. Nem hozták ma mégsem az ablakot, mert a hapsikám mikor felhívtuk a jövő hétre péntekre gondolt, hogy akkor rendben. Elvileg, kedden vagy szerdán jön.

Na megyek, takarítok egy kicsit, végre van időm rá Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hali!

Én nem vagyok annyira oda ezért a StarWars-ért... Kép Igaz, a Gyűrűk uráért sem! Kép Nem jönnek be nekem az ilyen dógok! Kép
Mellékesen jegyzem meg, már arra sem emlékszem, mikor voltam utoljára moziban... Kép(de ha minden igaz, akkor a tavalyi Bálint-napi ajándék részeként Kép)

Zafír,
Akkor ez a hét nem is volt olyan rossz főnök szempontból! Kép Örülök, h valamennyire feltöltődtél pozitív energiákkal, remélem, így ki tudod majd védeni az esetlegesen feléd irányuló mónegatívumait annak az átkozott főnöknek! Gondolok majd Rád, h sikerüljön! Kép
És gyógyult Te is!!! +++++++++

Hajni,
Örülök, h Stone a gyógyulás útjára lépett! Azért még szorítok neki! +++++++++
Fránya ablakos! Kép Bár most úgysem lenne jó, ha kint aludnátok! Kép
Majd a jövő 7en!!! Kép

Nnna, lassan én is megyek, nem tudom, be tudok-e majd nézni 7végén! Addig is jók legyetek!!! Ééééés:
Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Köszi Zafír! Megnyugtatott ez az antibiotikumos dolog, mástól is hallottam már, hogy szedett és nem lett semmi baja a babának.

Duphastonra azt mondta a doki, hogy ha elkezdem szedni az első trimeszterben, akkor a trimeszter végéig ne hagyjam abba, mert gondot okozhat. (Gondolom hirtelen leesik a hormonszint). Szóval én úgy gondolom, hogy ha szedem a peteéréstől kezdve, akkor pozitív tesztnél nem szabad abbahagyni! De úgyis orvos írhatja csak fel, kérdezd meg!

Proone
</font>

KépKépKépKép
proone

Örülök, hogy Stone kutyus jobban van! Nagyon drukkolok, hogy teljesen felépüljön!

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Kezdem a rossz hírrel: ma nekem megjött Kép
hát szétcsúsztam rendesen!!!!
Nagyon szomorú vagyok!

Proone köszi atippet, jobb lett a képernyő!!! Szerintem is fogadd el, amit a doki mond, biztos, hogy ért hozzá, és elég nagy felelőség ez!

Betti nagyon rossz lehetett Nektek decemberben Kép
Én úgy tudom, hogy ha valakinek kevés a spermája, akkor kap valami injekciókat, amivel feljavítják. A mennyisgé nagyon fontos, ha jól emlékszem 1ml-ben 4 millió kell, hogy legyen, ha csak 1 millió van az már nem jó! Szorítok Nektek nagyon!!!

Emese üdv közöttünk! Gratulálok a picihez!!
Én is úgy terveztem, hogy a két első gyerekem rögtön egymás után jön, de most már látom, hogy erre egyre kevesebb az esély Kép.
És hogy bíros a babázást? hogy viselkedik Szonja?
Merre laktok, írják magadról még valamit!

Hajniörülök, hogy jobban lett a kutyus!!!

Kata kitartás a hétvégéhez!!!

Maminti, Zafír jó mozizást!!! aztán meséljetek ám!!

Megyek tanulni, de szerintem úgysem bírom ki nélkületek, úgyhogy este még jövök!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Kata!
Próbálok nem aggodalmaskodni és vigyázni magamra. Az az igazság, hogy csak néha-néha érzek enyhe szúrkálást, de mást szerencsére nem. Majd kedden remélem már többet fogok tudni a doki után.

Maminti!
Ma volt a szakirányzáró vizsgám és az eredmény majd hétfőn kiderül. Ha minden OK, akkor jún. 9-én lesz az államvizsga. Jó lenne már ott tartani és végezni ezzel az egésszel!

Betti!
Fel a fejjel és szorítok Nektek!

Emese!
Üdv. köztünk! Gratulálok a kislányodhoz! Írj Magatokról!

Proone!
Remélem most már gyorsan meggyógyulsz és nem kell gyógyszerrel tömnöd magad! Szerintem se aggódj a gyógyszer miatt, főleg, hogy a doki tudja, hogy babát vársz.

Zafír!
Gratula az ötöshöz! Ügyes voltál!

Vkhajni!
Örülök, hogy Stone kutyus jobban van! Remélem mielöbb vihetitek a telekre!

Beuka!
Sajnálom, hogy megjött! Ne szomorkodj!

A Star Wars-ra én is megyek majd a jövő héten.Majd informáljatok légyszí, hogy milyen volt!

Mindenkinek szép hétvégét!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Köszi mindenkinek a vígasztaló szavakat és a drukkokat a gyógyuláshoz! Kép Már egész jól vagyok, most jön a hányinger. Kép Pedig tömöm magam B6 vitaminnal, doki at mondta, napi 3x2-t vegyek be. Mégis van ez a fejfájós nem-jól-érzem-magam... Kép

Beuka!
Most néztem a táblát. Ezek szerint Homokmégyen laktatok és most az új házatok Kalocsán van?
Megjövésről nem tudok mit mondani, szerencsémre nem éltem át ezt a havonta újra és újra csalódást... Egyszer úgyis sikerülni fog! Vagy kétszer... Kép Vagy ahányszor tervezitek... Kép

Proone
12+3</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Szerintetek akkor van ovuláció amikor enyhe szurkálást lehet érezni a petefészek tájékon?
Persze a termékeny időszak idejében.

Kép
lara26

Megint itt vagyok.

Lara, én menzis görcsöket szoktam érezni. De szerintem lehet a szurkálás is tünet.

Kata, remélem benézel a hétvégén. Tényleg nem sok értelme lett volna kint aludni. Remélhetőleg majd a jövő héten. Különben is dolgozunk mind a ketten holnap Kép.

Nagyon nagyon köszike a drukkokat. Még egy kicsit kell kitartania szegénykémnek. Ma már mikor vittük a dokihoz, és megcsögettem a láncát, szaladt. Komolyan. Úgy örültem. Bár a dokinál kicsit megijedtem, mert kipakolta az addig ivott vizet. Úgy sajnálom a drágát, hogy ennyit hány, de azt mondta az orvos, hogy nem baj, amíg rendesen iszik. Holnap is megyünk. Ja, meg már leszaladt mikor hoztak valmi szórólapot. Még nem ugat, de már szalad. A doki azt mondta, hogy tegnap nem bízott annyira benne, hogy megmarad, de ha van becsülete a kutyusnak akkor biztos, hogy már nem esik vissza. Olyan jó érzés volt hallani.

Rólam különben. Idegileg teljesen tropa vagyok. Már ha csúnyábban néz rám a párom bőgök. Jó lesz már ha jönnek az ablakok, végre valami jó is.

Bea, annyira sajnálom hogy megjött. Kijavítalak a táblában ha el nem felejtem.

Na megyek aludni, mert tegnap is éjfél volt mire ágyba kerültünk, és már egy kicsit sok ez a hét. Legyetek jók, holnap megpróbálok táblát is hozni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Megjöttünk a moziból. Hát nem akarok senki kedvét elvenni, de nekem nem nagyon tetszett a Star Wars. Leginkább csak lézerkardoznak benne, meg rohangálnak a lángoló űrhajón. Egyedűl a babák jók benne, a film végén megszuletik Luke Skywalker és Leila hercegnő, ők tök aranyosak, de akkor meg meghal a mamájuk.
Kiváncsi vagyok, hogy Mamintinek hogy tetszett.

Beuka Kép Nagyon korán megjött most Neked is. Én ezt még mindig jobban szeretem, mint amikor elhúzódik, bár ez sovány vígasz.
Most a vizsgákban leszünk sikeresek és utána jön a teherbe esés, jó? Kép

Igaz Melincsinek megy egyszerre a két dolog. KépMelincsi, Te mi leszel, ha leállamvizsgázol?

Hajni, örülök, hogy Stone jobban van. Holnap reggel talán már az ugatására ébredsz. Kép
Hogyhogy dolgozol holnap?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hajni köszi a megerősítést.
Lara

Kép
lara26

Helló csajok!

Megjöttem, 4-es kaptam, tök örülök neki!!!

Melincsi de jó, akkor neked már nemsokára vége! Biztos megvan a szakirányzáró vizsga is!

Hajni Te szegény ma is dolgozol? Nagyon szar lehet neked! Kitartás!
Viszont az jó hír hogy a kutyu jobban van Kép
Szemét ablakos! képzeld amikor mi rendeltük az ajtót meg az ablakunkat a bejárati ajtót 3× kellett visszaküldeni, mert egyszer üveg nélkül, aztán törött üveggel küldték, meg ilyesmik. Még jó, hoyg időben megrendeltük (kb az építkezés előtt 3 hónappal).
Ti tudjátok már, hogy milyen színű lesz kívülről?

Proone fáj még a fejed? A hányinger még nem múlogat?
Nem ott építettünk, csak gondoltam, hogy Ti tudjátok hogy igazából hol lakom, de ha benéznek mások, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy felismernek!

Zafír igen az igaz, hogy rosszabb az, ha várni kell arra hogy "végre" megjöjjön, amikor már tudod, hogy nincs béby, mégis késik.
És igazad van, előbb meglesznek a vizsgák és utána HAJRÁ Kép Na teessék még az Ankin-nek is sikerült gyermeket nemzenie!!! Kép

Lara ebben a hónapban én is éreztem hasfájást akkortájban. Szerintem a szurkálás is az lehet! De ugye kihasználtátok?!?!

Kép
Kép
beuka

Most fúrják a gáznak a helyét a KONYHÁMBAN!!!
BORZALMAS!!!!
De a végeredmény jó lesz! Kép

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Gratula a szép 4-esedhez, Beuka!!! (Én sokszor a 2-esnek is örültem, mint majom a farkának... Kép)

Proone
12+4</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Proone igen én is sokszor örülök a kettesnek is!! Szerintem a 2-nek lehet a legjobban örülni! Kép.
De mostanában valahogy olyan nagy szerencsém van a vizsgákkal, remélem még sokáig megmarad! Vagy lehet, hogy már rutinos versenyző vagyok! Tulajdonképpen már 18 éve folyamatosan iskolába járok! Na mindegy.

Jaj ma reggel olyan gyönyörű idő volt!
Kiültünk a teraszra kávézni és hallgattuk a tücskök meg a madarak énekét! Olyan jó! Végre itt a NYÁR!!!!
Csak az a gáz, hogy lassan gyantázni kellene!! Kép

Kép
Kép
beuka

nekem most olyan furcsán van meg!
Még barna, de nagyon sok! Ráadásul elég híg.
Bocsánat, hogy ilyen részletező vagyok, de hátha volt már valakinek ilyen és tud mondani valamit, hogy ennek mi lehet az oka!
Basszus elfelejtettem, hogy ma kell elkezdenem megint a clostyt. Na megyek is beveszek egyet!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Beuka úúgy irigyelek a teraszért, ez nekünk is nagy álmunk, hogy kiüljünk valahova kávézgatni. Kép Májusig én tök jól elvagyok a belvárosi lakásban, de aztán "hiányozni" kezd a kert, bár soha nem laktam kertesházban. Ha a párom ilyen szépen megy fel a ranglétrán (egyik főnöke megsúgta, hogy lassan megint kérhetne fizetésemeléstKép) talán lassan mi is belevágunk valami épíkezésbe.
Bár néha el is veszitek a kedvemet, ez a háromszor küldött ajtó is...nem biztos, hogy ehhez nekem lenne idegrendszerem.
Gratula a négyesedhez! Hamarosan mi is követjük Skywalkeréket, talán még az ikrekben is! Kép
Nekem is kéne gyantáztatni lassan... Kép

Proone, Neked hány napig tartott ez a betegség?
Én tegnap felkelni nem tudtam az ágyból, pedig egy régóta tervezett kirándulás volt, nagyon szomorú voltam, hogy nem tudtam menni. Ma kicsit jobb, de iszonyat fáj a torkom. Kép
Te jól vagy már?

Többiek, mi van Veletek?
Hajni, hogy van Stone?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok! Üdv az újjaknak!

Régen jártam erre, asszem már ideje volt bekukkantani.Velünk minden rendben a baba jól van az orvos azt mondta szépen fejlődik.Bár mostanában kicsit fájdogál a hasam, de semmi gáz.
Adott rá MagneB6-ot amit naponta 3x kell szednem.
Szóval jól vagyunk, apa minden nap megpuszilgatja , megsimizi.

Beuka
Mi annó 2-t naponta szexualizáltunk így lett a baby.KépKépKép

Gratulálok az újjabb 3 ZEBRÁHOZ.
Mostmár jó lenne, ha megint gyűlne a zebragyülekezet.Kép

Mindenkit pusszantok. INCI

Kép
Kép
incike

<font color="0000ff">Visszaestem betegségemben. Kép Fáj a torkom és nyom a tüdőm... Kép Keddre rendelt vissza a doki, addig biztos megint jobban leszek. Ki kéne már bírnom ezt az alig pár hetet a suliban.
Csinált rólam férjem pocakos felvételt, most kezdjük, aztán hetente, havonta lefényképez, hogy hogyan nő. Kép Szóval ez az első kép. Kép

Kép

Proone
12+5</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Zafír ez tök jó hír, hogy lehet számítani fiziemelésre!!!! Nem gondolkodtatok abban, hogy vesztek egy lakást egy lakóparkban? Ott van zöldövezet, meg minden. Bár nem tudom, hogy mennyi lehet egy ilyen lakás.
Az viszont nem jó, hogy megbetegedtél! Kép
Vigyázz magadra és JOBBULÁST!

Inci de jó, hogy jelentkeztél!
Örülök, hogy jól vagytok!
Ez a puszi+simi dolog nagyon édes!

Proone de jó! Már látszik a pocakod Gratula!! Megint beteg lettél Kép honap mész melóba? JOBBULÁST!!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Nem megyek még dolgozni, keddre rendelt vissza a doki. Belenéztem ma a torkomba, háááát.... Elég siralmas. Fehéres is néhol, meg piros hólyagféléket is látok. Fáj is rendesen! Kép Valszeg 5 éves unokaöcsim tüsszögte szombaton tele a lakást a bacijával, mert most ő is beteg, antibiotikumot szed. Holnap reggel kiváltom a köptetőt is, mert eléggé köhögök. Kép Igyekszem gyógyulni, szeretnék szerdán dolgozni, olyan rossz, hogy nem tudom rendesen befejezni az évet. Jegyeket kéne még adnom a gyerkőcöknek. De hogy készítsem fel őket a dogára, ha nem vagyok ott..?

Jó éjt!
Proone
12+5</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Először is. Stone, már egész jól van, még nem ugat, de már ha jön valami veszélyes ujságkihordó, vagy vicsorgó szórólapos, már "leszalad" a lépcsőn. Tegnap evett husit, meg sütikét, de a húslevesben főtt rizst, nem nagyon lehetett beletukmálni Kép. Már egész jó kedve is van, meg olyan a szőre, mint egy plüssmacié Kép. Szóval alakul.

Proone, jobbulást neked. Nagyon jó a pocakos kép. Minden héten kérünk egyet Kép.

Bea, még nem tudjuk a házikó szinét kívülről, de az még elég távolinak tűnik.
Én is gratula a vizsgádhoz. Nagyon ügyi vagy.

Zafír, szerintem nem ezek a dolgok a legszörnyűbbek az építkezésbe. Mire eljutsz a bejárati ajtóig, már teljesen természetes Kép. Szerintem előtte a papírmunka a legnehezebb. Meg gondolom utánna is.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Remélem jó a tábla. Kicsit már le voltam maradva Kép.

Na megyek, mert elkések dolgozóból. Pedig iszonyat mennyiségű munka van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek szuper volt a hétvége és kipihentétek magatokat! Az enyém szuper volt de alig aludtam valamitKép
És nem is fogok. Holnap hajnal fél5kor (!!!) indulunk Olaszországba, és még a pakolás nagy része hátra van...

Nekem tetszett a StarWars. Azaz jobban tetszett, mint a második rész. Totál igaz, hogy egy csomó harc van meg feszültség. És tök fel voltam azon háborodva, hogy a film elején egy sárga karikában 12-es volt, be is mondták, hogy 12 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett nézhetik meg. Hát, én egy piros karikába 18-ast tettem volna oda! Nagyon brutál dolgok vannak benne! Beültek a kiscsávók megnézni a filmet, szerintem biztos rémálmaik lettek töle!

Zafír!
Térinformatikus vagyok, térképekkel foglalkozom. Készítés, javítás, ilyesmi. És még mindig semmi hír a szerzödésrölKép És holnap utazunk, csak hétfön jövünk vissza. Addig cidri!Kép
Gratulálok a vizsgádhoz!
Jobban vagy már?

Vkhajni!
Örülök, hogy jobban van a kutyus! Neked is fel a fejjel! Nemsokára jönnek az ablakok!Kép
Ja, már leestem a tábla aljáraKép Kijavítanál? 6. cn-on vagyok.

Beuka!
Neked is gratula a vizsgához!
Én is irigylem a kávézós teraszt!Kép Nekünk csak egy nagyon kicsi van, oda max egy ember tud kiülni, de úgy nem izgi a kávézás!Kép Hétvégén otthon voltunk a szüleimnél. Dolgoztunk kicsit a kertben. Aaaannyira jó volt! Most vettem észre, mennyire hiányzik a kert!

Képzeljétek, tegnap tudtam meg, hogy egy baráti házaspárnál kisbaba lesz. Olyan jó! Kép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Kata!
Történt egy kis mallör a fényképekkelKép De ígérem, Olaszországban böszen fogunk fényképezni, és küldök totál frissetKép

Incike!
Üdv a régieknek is!Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Iszonyat, hogy mennyire fáj a fejem tegnap este óta... Kép

Mindenki ilyen beteges! Kép Jobbulást!!! Kép

Örülök,h Stone is jobban van! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!

Tegnap írtam egy csomót de ez a ..ar babanet nem engedte elküldeni.

Zafír!!!Remélem jobban vagy már!!!Ügyes a férjecskéd!!!Tényleg mi újság jogsi ügyben????

Beu!!!Jól hangzik az a teraszon kávézás!!!gratula a vizsgádhoz!!

Inci!!De jó,hogy jelentkeztél!!!!Örülök,hogy minden ok.

Proone!!!Hát ez nem jó hír!!!Tessék sokat pihenni és meg gyógyulni.Tényleg meddig van suli???Elfelejtettem írni,köszi,hogy beléptetek hozzám!!Tök örültem neki.És nagyon jók a többi képek.

Mi tegnap a Rómain voltunk a barátainkkal ott van kertjük,van egy 7 hónapos babájuk.nagyon cuki.A párom egész nap dögönyözte,annyira édesek voltak.Na de nem kezdem előről tudom nekünk is lesz babánk csak türelem.

Kata!!!Hogy telt a hétvégéd???

Maminti!!Mi még nem találkoztunk,üdv köztünk!!!

Andi!!Remélem jól vagytok és minden ok a pocak lakóddal!!!Gyere mesélj!!

A zebrásaink nagyon elvannak tűnve!!!
csanita

Szia Anita!
Régen jártál erre! Kép De biztosan dolgoztál.
Húúú, húzós volt a 7vége, de nagyon jó! Hazamentem a szüleimhez, aztán szombat reggel mentünk a tőlünk 80 km-re lakó nagymamámat felköszönteni (70 éves), majd haza. Este pedig vonatoztam vissza és jött értem az én kis édes pasim! KépKépKép Tegnap sokáig pihiztünk, oooolyan jó volt, mert ketten voltunk csak otthon! Kép Délután meg mentünk a csoporttalálkozóra. Jó fejek voltak, jókat nevettünk. Aztán felmentünk az egyik csajsziék lakását megnézni és még ott beszélgettünk egy jó darabig. Így jó soká értünk haza, de legalább jól éreztük magunkat! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?