Nolina! Én három hónaig szedtem duphostent, nálam a világon semmilyen tüntet nem okozott. Én a pé után szedtem 8 óránként, míg meg nem jött. Egy kis mellfeszülés volt talán tőle, más semmi.
Azért egy vérvételt jó lenne kérned! Nekem is ránézésre írt fel a dokim ilyeneket, most nagyon kiváncsi vagyok a hormontükrömre, kiderül, hogy igaza volt-e.
Ja és szerintem addig szedd, amíg meg nem jön, illetve inkább a pozitív teszt után is tovább. Nekem az orvosom azt mondta, hogy az első trimeszter végéig fogom majd szedni, mert segít megtartani a terhességet. Proone is szedte a terhesség elején a barnázásra!
Proone, ne pánikolj, kérlek! Antibiotikumot lehet szedni terhesség alatt, és allítólag kevésbé veszélyes, mintha a vírusok szabadon garázdálkodnak benned! Mikor elkaptam az influenzát még nem tudtam, hogy terhes vagyok-e, így a doki úgy írt fel gyógyszert, mintha az lennék és ő is ezt mondta. Akkor töb helyen is utánanéztem. Azonkívűl szinte minden gyógyszeren az van, hogy terhesen nem szabad szedni, tehát ha ezen nem, akkor tuti lehet!
Egyébként én is elkaptam ezt a szart, nagyon be van gyulladva a torkom.
Hajni, mi hír Stone-ról?
Maminti elég stresszes lehet, hogy állandóan hosszabítgatnak. Akkor én nem is panaszkodom.Mit dolgozol? Mi is ma este nézzük meg a Star warst.
Beuka, akkor szorítok a vizsgákhoz!
Lolita, megnéztem a képeid, nagyon szépek vagytok, a ruhád meg gyönyörű volt.
Kréta is biztos szép lesz, ne aggódj.
Betti, Szonibaba, üdv köztünk! Szonibaba szoptatsz még? S megnézte a doki, van peteérésed már? Ilyen hamar szülés után azért általában kevesen szoktak teherbe esni, ne aggódj!
Anita mi van Veled, olyan rég nem jelentkeztél!
Lányok, köszi a részvétnyílvánításokat a főnökömhöz. Beszéltem persze a többi góréval, de mindenki össze-vissza beszél, és ők is félnek tőle. -Még a felettese is- ami azért elég vicces. A héten nem voltam bent, egyetem volt, így egy kicsit kiphentem. Ki tudja mi vár rám hétfőn? Azért elég feszült vagyok.
Ma meglett a vizsgaeredmény, csak én éreztem rosszank, a tanár szerencsére nem, ötöst kaptam.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Zafír