Sziasztok!
Szokás szerint hatalmas a termés!
A Vészhelyzetet én is láttam, nem kellett volna... Ilyenkor mindig elhatározom, hogy legalább amíg terhes vagyok, nem nézem, de nem bírom ki.
A hosszú hétvégét megint otthon töltöttük anyukáméknál, jól telt, csak sajnos anyósom szokás szerint elfelejtette előre jelezni, hogy beteg, így jól bekaptuk mi is a gyerekkel. Nem tudom, miért kell ennyire önzőnek lennie, előbbrevaló neki, hogy lássa az unokáját, mint hogy egészséges legyen. / nem beszélve a még meg sem született unokájáról - nyilván én nem számítok annyira.../ Úgyhogy most köhögünk, náthásak vagyunk, fáj a torkunk, de talán már kifelé megyünk belőle. A legrosszabb az egészben, hogy a héten végre összejött volna egy rég tervezett találkozó egy babás barátnőmmel, és emiatt a nyavalya miatt le kellett mondanom.
Bodza
Szintén emiatt nem tudtam menni a Bolgárkerékbe sem, leginkább a torna hiányzik, de nem akartam senkit megfertőzni! Pár szóban beszámolhatnál róla,milyen volt! Ja, és nagyon sajnálom a betörést, rémes lehetett! Mi a harmadikon lakunk, és kicsit én is félek attól, hogy valakinek eszébe jut az erkély felől bemászni, ott csak be kell törni az üveget. Hiába van biztonsági ajtó+zár a bejáraton, ha ez a félelmem jön be!
Ezek szerint sikerült dűlőre jutnotok név-ügyben, nagyon tetszik a Sarolta!
Hari, boldog szülinapot! Biztos vagyok benne, hogy az este hoz még kellemes meglepit!
Még annyit, hogy szerdán végre összeszedtem magam, és elmentem fogorvoshoz. Akkor voltam utoljára, amikor Balázs még egész kicsike volt, tehát jó két éve
Akkor azt mondta a doki, hogy gyulladt az ínyem, de nem tudja szoptatás alatt kezelni. A szopi nem maradt abba, így nem foglalkoztam vele. Most viszont azt mondta a dokinő, hogy szép az ínyem, semmi kezelnivaló nincs rajta, ne aggódjak
Van három betömni való fogam, de egyik sem vészes. Csak azt nem tudom, jó ötlet lenne-e most megcsináltatni őket, ugyanis mindegyik amalgám töméses fog, és mellette romlik, viszont azt olvastam, hogy az amalgámból higany szabadul fel, ha kiszedik, az meg nem hiányzik a babómnak. Ti is így tudjátok? Jól emlékszem?
Na, eldugulok.
Mindenkinek szép hétvégét! A párom a fejébe vette, hogy strandolni szeretne a Balcsin, nem tudom, honnét vette, hogy ilyen idő lesz???
Pussz!
Judit