Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm, köszönöm, aranyosak vagytok!!!!Kép

Na, most talán sikerült megcsinálnom, amin magam is csodálkoznékKépKép
Hari

Kép
Kép
hari

<!--attachment: babacs_k-225721.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*31.7**babacs%edk%2ebmp --><center><pre>
Kép
babacsík.bmp (31.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ez az enyém számításKépKépKép de jó!

Kép
Kép
kismama2004

Hari,
ISTEN ÉLETESSEN!!!!!!!

Kép

MILLIÓ PUSZI Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Csak azt nem tudom, hogy teszed be egy az egyben HariKép
így nem is olyan jó!

Kép
Kép
kismama2004

Azt akartam nektek elmesélni, hogy az én babám valahogy fordítva van bekötve.Kép
Ha lefekszem rögtön mocorog Kép, de ha megsimizem a pocim vagy ha apa simizi meg, akkor inkább megnyukszik és nem mocorog.
Ti is tapasztaltok ilyesmit?Nekem úgy tűnik mintha ez mindenkivel épp fordítva történne, és a simizésre jelezne nálatok.

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi:

Ne aggódj, az enyém is ilyen huncut. Ahogy megérzi valakinek a kezét a hasamon, de még akkor is ha csak abbahagyom amit csinálok hogy nézzem a hasam, rögtön megáll és elcsitul. Persze ez lehet nagyon hasznos dolog lesz majd születése után! Kép Csak rá kell nézni és lenyugszik. Kép Bár igy lenne.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Reggel benéztem, de sajna nem tudtam írni, mert rohannunk kellett.

Prüntyi!
Igazán édes a babóKép
Sajna én még sima UH-on sem látomKép
Talán a júniusban megejtünk egy UH-ot a dokimmal.
Nekem is szokott néha zsibbadni a lábam.
A doki szerint is valami idegen fekszik ilyenkor.
"Beszélj" vele, hogy menjen arrébb.Kép

Most ennyit írok, mert mennem kell.

Ja!
Senki ne tartson olyantól, hogy nem lesz jó anya!
Ez hülyeség!
Szerintem egyikünk sem ül a kocsmában, miközben a gyerek kint lesz a babakocsiban a kocsma előtt!
(sajnos tudok ilyen esetről).
Ezt tényleg rossz anyának hívják!
Én meg attól rettegek, hogy nem lesz tejemKép
Meg minden mástól.

Hari!
Nagyon Boldog Szülinapot KívánunkKép
Teljeseüljön Minden Vágyad!

Puszi lányok!
Most megyek be a kolleganőmhöz látogatni.
Szerdán megszült (császárral). Mert tiszta kiütés volt. a baba 51cm, de túl nagy volt és nyomta a máját az anyucijának. Így megcsászározták, de jól vannak. Már a 38.héten volt.

Sziasztok!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Boldog szülinapot Hari!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
mondasz valamit, bár kezdek ebben kételkedni.Éjszaka 3x ébredtem fel arra, hogy őkelme nem alszik, hanem randalírozik a pocimban.(Eddig nem csinálta, de lehet, hogy csak én nem vettem észre)Mondjuk attól rögtön megnyugodott, hogy megsimiztem a pocimat.Remélem nem lesz éjszakai bagolyKépJó lenne ha az éjszakákat inkább átaludná, és csak annyit lenne fent amit muszáj.

Kép
Kép
kismama2004

Helló!

Kismama!

Ne aggódj, az én lurkóm dettó ezt csinálja!
Ugrabugrál, rápakolom a kezem hogy érezzem a kezemmel is, erre visszavonulót fuj és lesben áll egészen addig amíg el nem veszem a kezem, akkor aztán meg kapok egy hatalmas rugástKépKépKép Tényleg egy bestia!KépKépKép
De nem baj, hadd játszon a mamijával!
Olyan volt már hogy apa hallgatózott, rátette a fülét a hasamra, erre őt meg jól fejberúgta!KépHi-hi!Milyen édi!

Panni2005!
Köszi a tanácsot, az az igazság, hogy most egy szivacsos, merevítős melltartó van rajtam, egyáltalán nem szorít!De azért biztos jobb a kismamás!Megfogadom a tanácsod!

És mellszívó ügyben is köszi a véleményt, ezen rágódom már hetek óta, hogy milyet vegyek!
Viszont kitaláltam a megoldást!Én szoptatok, apa meg fej!HI_HI!!

Csillám!
Tessék! Nem jössz egy ideig és máris szamárságokon töröd a fejed!Tessék abbahagyni, és pozitívan gondolkodni!Ígérd meg!Most azonnal!

Prüntyi,Bodza!

Mindenképpen számoljatok be a tornáról!
Nekem is muszáj lenne, mert képzeljétek ha legugolok alig bírok fölállni!
Ez szörnyű, mi lesz a végén???
Ja és már kezd kényelmetlen lenni nekem is az alvás, úgy fordulok mint egy 100 éves!

Na jó, megyek tanulnom kellene egy kicsikét!
Megfőzem a hétvégi menüt, húsleves, sertéspörkölt petrezselymes krumplival, ubisalival!
Majd meglátjuk meddig tartKépKépKép

Megann 23+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kép

Képzeljétek, több, mint két órán keresztül nem volt számítógépünk, mert karbantartás volt. Kijöttek rajtam az elvonási tünetek. :-)))

Most visszaolvasok.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nekem egyszer volt, hogy éjjel arra ébredtem, hogy olyan mintha dobszólót rúgkapálna a hasamban. Szerintem én alapból vagyok olyan jó alvó, hogy átalszom az ő műsorait.

Viszont azt mondják, hogy a babák aktivabbak, amikor mi nem vagyunk azok. Mikor jövünk-megyünk, akkor csendben vannak, talán elringatóznak a mozgástól. Aztán mikor leülsz vagy lefekszel, akkor aktivizálják magukat. Nálam legalábbis ez van, mindig akkor rugdos mikor ülök vagy fekszem. Ha mászkálok, akkor soha nem érzem, bár lehet csak azért, mert akkor nem arra figyelek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok

Itt az én csíkom is, ez nagyon édiKép

Kép

Lucretia
22
lucretia

Megann,

Csak nekilattal ujra fozni? Kép
Gyonyoru a pici lany!

Pruntyi, uez neked is, csodasak a kepek a babodrol!

Bodza,
En allandoan felek egy ilyen esettol, hat nem jo ilyenrol olvasni. Hogyan lehet betorni egy emeleti lakas ajtajat! Jezusom!!! nem volt semmi szomszed otthon??

Csillam,
Ez tiszta hormondolog. Persze, hogy szeretni fog a babad. Ez egy oszton!
En most eppen azon morfondirozok, hogy vajon en fogom-e annyira szeretni ot, mint az elsot! Tiszta hulye vagyok nem??
Hat persze, hogy szeretni fogomKép
Nekem mar mindenem megvan. En most igy lattam jonak. Persze hozza kell tennem, hogy az elso fiamtol rengeteg minden visszamaradt. Igy csak kb 10%-ot kellett bepotolni.
Az elso terhessegemkor eleg koran korhazba kerultem es onnan kellett inteznem a vasarlast.
Persze meg rengeteg ido van, nem kell aggodni!

Hari,
Boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek kellemes hetveget!

Aniko
28+2

KépKép
KépKép
aniko47

Én is inkább akkor figyelek fel mocorgásra, ha leülök. Főleg esténként, mikor végre belezuhanok a fotelba. Ezen kívül kaja után is jelez a pocaklakó, remélem, azt hogy ízlett neki. :-)))

benianyu

Szerintetek tényleg van különbség a fiú és lánymocorgások között? Az anyukám azt mondta, hogy igen. Hát az én gyerkőcöm nagyon erőteljeseket rúg, (és sokat csuklik is.)Bár még csak egyszer mondták, de szerintem biztos kisfiú!

Lucretia
22
lucretia

Sziasztok!

Megann,
csorog a nyálam! Én ma megint hideget ettem, erre futotta a nyanya mellett.

Vásárlás: az Árkádban (Õrs vezér téren) a Kenguruban jó áruk vannak a többi nagy bababolthoz képest olcsóbb áron. Ha 1* valamennyi összeg fölött vásárolsz (de lehet, hogy sok kicsire is) adnak törzsvásárlói kártyát, ami MINDIG kedvezményekkel jár. Ami ugye jó, mert a baba mindig nő. Csak ne hét elején menjetek, mert hétvégén kifosztják őket. Ja, és azt javaslom, ne vegyetek 5-6 db-nál többet semmiből (annyi viszont kell a balesetek miatt), mert fölösleges kiadás. Nálunk egy méretet 4 hétig hord Panni. És először mindig a bodykat növik ki. A rugik egy ideig rugalmasak.

És nyugalom, a "jó anya vagyok-e", "jól csinálom-e", stb parák a baba megszületése után erősödnek! És egy életen át tartanak. Ez még nem is az igazi! Kép

Jó pocakosodást!

Kata
panni2005

Aniko!

Ne is mondd!Kép
Kénytelen voltam, mert egész héten alig ettem valami normális főtt ételt!
Képzeld még az Árkádba is bezárt a főzelékes helyem, ahova járni szoktamKépKépKép
Remélem a jövő héten már nyitva lesz, mert továbbra sem akarok konyhatündért játszani!
De mostmár kénytelen voltam, szegény pinduri egyen már valami tisztességes kajcsit!KépKépKépKép

Panni!
Az Örs melyik oldalán van az a Kenguru bolt???
Elmennék megnézni!Úgyis látod a fentiekből, hogy sokszor megfordulok ott(némi fini főzelék reményében)!

Megann

Kép

Kép
megann

Ja már látom!
Tehát bent van az Árkádban!
Ok, ott már jártam az tuti!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Lucretia,
az én Picurkám is kisfiú az uh szerint. Habár nekem is csak egyszer mondták eddig, de akkor biztosra Kép Õ is sokat csuklik, minden nap, sőt előfordul, hogy naponta többször is Kép
És rengeteget mocorog Kép Időnként megijedek, olyan erőseket rúg a kis Drága Kép Sőt, vannak napok, mikor olyan kis izgága, hogy azon aggódom, mikor alszik, vagy pihen egy kicsit. Neki még nagyon sokat kell pihiznie, vagy nem?

Kép

szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Panni2005!
Nagyon köszönjük a sok jó tanácsot!Kép

Lányok!
Én is általában csak akkor érzem a babót, ha lepihenek.
De néha, ha állok a BKV-n, akkor is érzem. Ma megesett velemKép
De ha lefekszem, akkor aztán rázendítKép
Most jöttem meg a babanézőből.
Annyira édes a kicsi lányKép
Holnap már jönnek haza. Talán 1-2hónap múlva már láthatom újra.
Jajj, de messze vagyunk mégKép
Szertném már babusgatni idekint.
Na nem álmodozok, egyszer úgyis kint lesz, utána meg majd azt fogom mondani, hogy milyen jó volt, amikor még odabent voltKép Kép Kép
Na ez csak vicc!

Sziasztok!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Szmercsa,

hát igen, én is szoktam azon töprengeni, hogy vajon pihenni nem kellene neki??? Na de elég egyszerű lény még ő, ha aludni kell, hát biztos alszik. Én bent egész nap ülök a munkahelyen, úgyhogy igazán van ideje ráKép

Angelani,

ezek szerint neked sem adják át a helyet a BKV-n
Kép
Nekem mindig jól megnézik a pocakomat, aztán mindenki ülve marad.Kép Mondtam is a páromnak, lehet, hogy nem nézek elég szemrehányóan vagy nem vágok eléggé szenvedő képet. Mindenesetre már több mint egy hónapja úgy járok munkába, hogy két járművel is végállomástól végállomásig megyek, így mindig le tudok ülni. Nem érdemes arra számítani, hogy majd úgyis átadják a helyet
Kép A busz szerintem teljesen reménytelen. Múltkor muszáj volt buszoznom, mert intéznem kellett valamit, és persze nem adták át a helyet. Egy kisgyerekes anyuka meg elkezdett hangosan méltatlankodni, hogy milyen emberek vannak. Mert azért én gonosz módon mindig fiatalemberek mellett állok meg.
Az állás alapvetően egyébként nem probléma még, csak a hirtelen fékezések miatti ütközéstől vagy ne adj Isten, eleséstől félek.
No, hát ez van. A világot nem lehet megváltoztatni, az embernek muszáj alkalmazkodnia.

Szép hétvégét mindenkinek
Lucretia
22
lucretia

Hát, mikor ma reggel úgy vánszorogtam be a munkahelyemre mint a saját öreganyám, akkor bizony a tanulóm egy pillantást vetett rám, és azt mondta, inkább pihenjek... mondjuk kimondhatatlanul pocsék éjszakám volt, hasgörcsökkel, gerincfájással, hasmenéssel egybekötve, tehát reggelre mire felkeltem úgy éreztem pihenés helyett jól összevertek az éjjel. Mikor a metróból a hasamat fogva ballagtam jó lassan a munkahelyem felé, komolyan úgy éreztem magam mint valami hadirokkant. Ilyen körülmények között nem nehéz szenvedő képet vágni a BKV-n. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Lucretia!
Nekem mostanában azért már átadják a helyet.
De igazad van!
Ma pont így jártam mint te.
Egy fiatal srác bámulta a villamoson a hasamat, de nem adta volna át a helyet.
Már rá akartam kérdezni, hogy felizgatja a terhes nő látványa?
Annyira bámult. Már nekem volt kínos.
Én is inkább az eleséstől félek.
Bár, nekem nehezen megy az egyhelyben állás. Inkább sétálok csak ne kelljen állni. Valahogy nagyon rossz az nekem.
De ezt isembere válogatjaKép

Pusszancs!
Sziasztok!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Még egy kérdés!

Lányok!
Szerintetek most mekkora lehet a baba?
23+4 vagyok. Általában 46cm-től születnek.
Én 48cm-rel születtem.
Hétfőn töltöm a 6.hónapot.
Mert most egyszerre ütött vagy rugott gyomorszájon és lent egészen a belimnél is, mintha pont hosszában lenne.
Olyan kis aranyos! Kép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Rokica!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szarul voltálKép
Remélem már jobban vagy.
Pihend ki magad amennyire csak tudod.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Szokás szerint hatalmas a termés!

A Vészhelyzetet én is láttam, nem kellett volna... Ilyenkor mindig elhatározom, hogy legalább amíg terhes vagyok, nem nézem, de nem bírom ki.

A hosszú hétvégét megint otthon töltöttük anyukáméknál, jól telt, csak sajnos anyósom szokás szerint elfelejtette előre jelezni, hogy beteg, így jól bekaptuk mi is a gyerekkel. Nem tudom, miért kell ennyire önzőnek lennie, előbbrevaló neki, hogy lássa az unokáját, mint hogy egészséges legyen. / nem beszélve a még meg sem született unokájáról - nyilván én nem számítok annyira.../ Úgyhogy most köhögünk, náthásak vagyunk, fáj a torkunk, de talán már kifelé megyünk belőle. A legrosszabb az egészben, hogy a héten végre összejött volna egy rég tervezett találkozó egy babás barátnőmmel, és emiatt a nyavalya miatt le kellett mondanom.
Bodza Kép
Szintén emiatt nem tudtam menni a Bolgárkerékbe sem, leginkább a torna hiányzik, de nem akartam senkit megfertőzni! Pár szóban beszámolhatnál róla,milyen volt! Ja, és nagyon sajnálom a betörést, rémes lehetett! Mi a harmadikon lakunk, és kicsit én is félek attól, hogy valakinek eszébe jut az erkély felől bemászni, ott csak be kell törni az üveget. Hiába van biztonsági ajtó+zár a bejáraton, ha ez a félelmem jön be!
Ezek szerint sikerült dűlőre jutnotok név-ügyben, nagyon tetszik a Sarolta!

Hari, boldog szülinapot! Biztos vagyok benne, hogy az este hoz még kellemes meglepit!

Még annyit, hogy szerdán végre összeszedtem magam, és elmentem fogorvoshoz. Akkor voltam utoljára, amikor Balázs még egész kicsike volt, tehát jó két éve Kép Akkor azt mondta a doki, hogy gyulladt az ínyem, de nem tudja szoptatás alatt kezelni. A szopi nem maradt abba, így nem foglalkoztam vele. Most viszont azt mondta a dokinő, hogy szép az ínyem, semmi kezelnivaló nincs rajta, ne aggódjak Kép Van három betömni való fogam, de egyik sem vészes. Csak azt nem tudom, jó ötlet lenne-e most megcsináltatni őket, ugyanis mindegyik amalgám töméses fog, és mellette romlik, viszont azt olvastam, hogy az amalgámból higany szabadul fel, ha kiszedik, az meg nem hiányzik a babómnak. Ti is így tudjátok? Jól emlékszem?

Na, eldugulok.
Mindenkinek szép hétvégét! A párom a fejébe vette, hogy strandolni szeretne a Balcsin, nem tudom, honnét vette, hogy ilyen idő lesz???

Pussz!
Judit
jucc

Angelani,
Te nem kaptál a védőnődtől táblázatot? Igaz nem szentirás, de általánosságban a 23.héten a babi 28cm hosszú (CHL=teljes hossza), a becsült súlya: 450g Kép (ezt a táblázatból néztem)
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Jucc!
Nem semmit amit írtálKép
Pedig mindenkinek tudnia kellene, hogy most nem szabad elkapnod semmilyen betegséget.
Ilyenkor igenis tekintettel kell lenni a kismamára!
Nem beszélve a kisgyerekről. Õk mindig nehezen viselik a betegségeket.
De örülök, hogy a fogaid rendben vannakKép
Legalább ennyi jó is történtKép

Szmercsa!
Köszönöm a tájékoztatástKép
A védőnénitől nem kaptam semmi ilyesmitKép
A másik, hogy régen voltam UH-onKép
A legrosszabb, hogy tegnap este felhívott a védőnéni, hogy Õ már nem lesz többet.
Nem is kell mennem jövőhéten.
Majd kapunk egy új védőnénitKép
Eleinte nem volt szimpi, de már megszerettem, mert tényleg rendes.
Erre most meg kapok egy másikat.
Majd csak akkor kell mennem, ha felhívnak telefonon. Hát nagyon jó!
Tök ideg vagyok emiatt isKép

Na nem panaszkodom tovább!
Sziasztok!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Angelani,
ne izgulj, Kép szerintem a védőnénik általánosságban aranyosak Kép Pl. az én védőnénimnek, aki velem egykorú, még gyereke sincs. Amikor hozzá kerültem, hosszasan elgondolkodtam azon, hogy hogyan tud nekem tanácsot adni valaki, akinek nincs is gyereke?? Kép
Nagyon kedves, lelkiismeretes, és tényleg odafigyel rám, de szerintem én többet tudok neki mesélni, mint ő nekem Kép
Tehát, NO PARA Kép

szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Szmercsa!
Az én védőnénim idősebb volt.
Állítólag a mostani is idős lesz.
De lehet, hogy már nem is kell mennem.
Igaz a 4db pecsétem már megvan, de én meg szeretném ismerni az új védőnénit. Ezért majd lemegyek hozzá.
Azért köszi a nyugtatást.
Érdekes, hogy neked meg olyan védőnőd van akinek még nincs is babája. Hogyan fogja megmutogatni a dolgokat?
Tudom, tanulják, de mégis más az életben.
Szia!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Megann,
Ezt talaltam neked. http://www.origo.hu/itthon/20050520felsobb.html
Szal nem veletlen, hogy atvertek a benzinnel.

pusszancs
minimi

Szmercsa,

te melyik kerületben laksz? Az én védőnénim is annyi idős mint én, vagyis egy évvel idősebb, 26, de neki sincs gyereke. De nagyon tündéri, és nekem eddig az a tapasztalatom, hogy minden helytáll, amit mond. Azért biztos rossz lehet neki, hogy csomó mindenkinek előítéletei vannak vele szemben, amiért nincs gyereke. Ja, én a 15.ker.-ben lakom.

Pusz
Lucretia
22
lucretia

Lucretia,
én Budakalászon lakom. Kép
Már kezdtem reménykedni, hogy egy védőnőnk van, vicces lett volna Kép
Én sem azt mondom, hogy elégedetlen vagyok vele. Nagyon kedvelem őt, aranyos, lelkiismeretes, de/mivel én elég sokat olvasok/tanulmányozok dolgokat, azért van, hogy én világosítom fel bizonyos dolgokról Kép, de persze, ő sokkal képzettebb, tényleg sokat tud. Kép

szmercsa
28+4 Uh Isten Kép
szmercsa

Minimi!

Hát ez fenomenális!
Egyből ráharaptam a cikkre!
Szavakat sem találokKépKépKép
Ez a nagy magyar valóságKépKépKépKép

Regisztráltattam magam a fórumon, úgyhogy majd jól leírom a magamét oda is!

Milyen figyelmes vagy, hogy eszedbe jutottamKép
Apropó!
Mizu, hogy van Mini????Ritkán jössz!

Megann

Kép

Kép
megann

Na hazaértem,

Bodza, Megann!
A torna jó volt, és a közepe fele a babóca is sokat mocorgott. Szerintem minden pénteken el fogok menni és ha marad időm akkor a szerdaira is! A tornán kívül, légzés, és relaxálás is van.

Most megpróbálom az írásokat visszaolvasni! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

De jó!!
Hánykor is kezdődik???
Az Istvánban hol van helyileg???
És mennyibe kerül???

Ezer köszi!
Még a végén együtt fogunk tornászkodni!Kép

Megann!

Minimi!Jól megírtam a magamétKépKépKépnem mintha bárkit is érdekelne!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Valaki, aki volt már terhelésesen írja le nekem légyszi, hogy milyen volt. Jövőhéten kell mennem, és már előre parázok. Tegnap éppen a vitaminokat hánytam ki, mert én hülye éhgyomorra vettem be őket. Most azon aggódom, hogy nem fogom tudni meginni a cukros löttyöt. Van mellékíze? És mennyit kell meginni? Mennyi citromot lehet bele tenni? Az dokim azt javasolta, hogy vigyek magammal citromot, mert úgy tűrhetőbb. Kép Ha kihányom, gondolom újra kell inni. Pffffujjjj már előre látom, hogy nem mi lesz...

Ildi 26+0

Kép
vrucsincá

Ingyen van, szerdán 5-6-ig, pénteken 3-4-ig, és a B ép.alagsorban van.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Vrucsincá!
Én szerdán voltam. Megmondom őszintén, hogy én nagyon édesszájú vagyok. De elég borzalmas volt.
Az, hogy édes még önmagában nem is rossz.
De volt egy kis mellékíze, ami kellemetlen.
De ha stresszelsz, akkor tuti kihányod. Az a baj, hogy nem lehet utána enniKép Vigyél citromot. Én nem vittem és meg is bántam. Elég rossz, de ki lehet bírni. Otthon akár egy órával előtte ihatsz vizet, sőt az kell is, hogy ne legyen túl sűrű a véredKép
Valahol 4X szúrnak, de nekem csak 2X vettek vért. Előtte és a lötyi után 1 órával.
Nálam az volt még a baj, hogy hazafele gyorsan akartam enni, ezért bementem a burger king-be. Bezabáltam egy sajtbucit és egy krumplit. Itthon voltam nagyon szarul a hirtelen evett zsíros kajátólKép A másik, hogy minél gyorsabban húzd le. Ha kortyolgatod az rosszabb.
Nem akarok horrortörténetet írni.
Kibírható!
Ne félj tőle!
Puszi!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Vrucsincá,
A lötyi kb 4-5 dl, bár én mondtam, látván az előttem lévőnél ezt a mennyiséget, hogy nekem fela annyi vízbe tegye bele, inkább legen töményebb, de kevesebb ideig tart. Én vittem citromot, és az egyik felét bele is csavarták, így tűrhető volt. Így inkább egy nagyon édes tömény limonádéra emlékeztetett. De utána ha nem vagy jól, sima vizet lehet inni!
Azért félni nem kell tőle! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Vrucsincá!

Én is azt javaslom hogy kevés vízbe kevertesd el a szőlőcukrot!
Tömény, de legalább nem egy fél liter!Ha utána lehet vizet inni, ne hagyd ki, nekem nem ajánlották fel a vizet, pedig lehet hogy jobb lett volna!Mindenesetre tul lehet élni, de ez lesz a legrosszabb emlékű vizsgálatod!Legalábbis nekem ez az!

Prüntyi!

Köszi az infot!
Talán jövő héten vagy utána elmegyek!

Lányok!
Nekem tudjátok hol fáj???
A lovaglóizmom, meg mintha mögötte lévő izom fájna!Mindkét lábamba!Lehet, hogy a súlytöbblet okoz ilyen fájdalmat???

Megann

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Még egy kérdés, kell vinni valami igazolást dokitól vagy mehetek anélkül is???
Öltözék, kellékek???

Bocsi hogy ennyit faggatlak!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Képzeljétek!
Most eszem!
Ma alig ettem, de annyira fáj a gyomrom, hogy kénytelen vagyok ilyenkor enni. Nem szeretek este zabálni, mert akkor aztán hízom.
De mind1, legalább jobban alszomKép

Szép-Jó Éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
23+4

Kép
angelani

Sziasztok!
Szép Napsütéses Reggelt!

Merre vagytok?
Máskor reggel 8-ra már annyi üzi van, hogy alig lehet követniKép
Mindenki melózikKép
Akkor én is lépek!
Pedig tegnap a babó úgy rugdosott, hogy szószerint erősen fájt.
Sziasztok!
Angelani
23+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Angelani, én itt vagyok, nálunk a fiúk még alszanak.
Már feltettem a levest és várom, hogy történjen valami.
Ma nagyon szép idő lesz, megyünk ki a szabadba!

Midenkinek kellemes, hasfájásmentes és sokat pocaklakó-mocorgós hétvégét!

Benianyu
20!!!

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
De jó nektekKép
Én egyedül leszek itthon és takarítokKép
Remélem 11h-re végzem és utána pihizekKép

Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani, mindjárt 11 és kezdheted a pihenést! Jó az is! :-))))

benianyu

Megann,
Folyamatosan olvasgatom a topicot, de irni mar nem marad idom. Amugy koszi, jol vagyunk. Mini rugkapal rendesen.Kép Talan meg egyszer hazamegyunk es mi is megkuksizzuk ot 4D-n.
Nagyon szep a kislanyod es a neve is tetszik.Kép

Sajnalom, hogy megtrukkoztek a kutnal.Kép Nagyon durva, hogy ilyenre felsobb utasitas van.Kép

Az viszont tok jo, hogy nekem nem kell cukros lottyot innom.Kép Egyutterzek.

pusszancs
minimi

<font color="0077aa">SziasztokKép

Nagyjából átolvastamKép, örülök, hogy jól vagytok!

Davallia,
Boldog szülinapotKép!

Tegnap megvettük a babakelengyét, nagyon édes, a Rózsaszín brendonos kollekciója lesz, majd ha itt lesz a kiságy már, és felcuccoljuk, akkor teszek fel képeket, ha érdekel valakit.

Tegnap voltunk 4D-s UH-n, lehervadtam, mert mire bejutottunk szegény Lilla elaludt és nem akarta megmutatni a kis arcát, de a doki rendes és azt mondta, a héten beugorhatunk és csinál pár képet ingyen, meg megnézi, hogy oké -e a kis Pofija.

Lilla méretei a 27.héten:

BPD: 75mm
HC: 26mm
AC: 25mm
FL: 52mm
koponyafekvésű még mindíg, az UH szerint minden rendben és nagyon nő,
Már 29hetesnek Kép nézett ki a méretei alapján.
aminek örültem, hogy:
1287gramm!!!KépKépKép

lepény továbbra is a mellső falon tapad,
Drukkoljatok, hogy majd ha a héten sikerül bejutnunk megint a dokihoz, akkor Lilla megmutassa az arcát!

Megyek vissza feküdni, mert tegnap sokat mászkáltamKép nem szabadott volna...

mindenkinek sok-sok egészséget, szép időt és sok örömöt a babavárás alatt és utánKép!

Zsófy
27+3</font>
Kép
zsófy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?