Új privát üzeneted érkezett!

Na, voltam egy kicsit lelket gyógyítani. Kép Voltam fodrásznál, és ismét nagyon szép lettem. Kép Kép (A szerénységem pedig nőttön nő) Kép
Aztán elugrottam a Pólusba, és vettem magamnak nyárra egy olyan papucs cipő szerűt, nagyon kényelmes, és szerintem jól néz ki. És tudjátok mit vettem még...neccccc harisnyát! Kép Kép Még soha nem volt, de annyira tetszik, meg gondoltam a farmer mini szoknyámhoz jól fog menni, szóval megvettem. Kép Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz rajtam. A szoknyát csak akkor szándékszom hordani majd, ha csak férjemmel vagyunk, mert egy óvatlan hajlongás és már ki is látszik a sejhajom. Kép Bencével meg ez ugye kiküszöbölhetetlen. Kép

Most megyek Helyszínelni. Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Szisztok csajok

Na csak gyorsan jelentkezem, hogy élünk és jól vagyunk. Olivért nagyon kínozza a harmadik foga.Kép
Zsófi
Kérlek küldj egy kis lángolástKép Az én férjem is elutazott de nem érzem magam fél embernek. Na jó, esetleg háromnegyednek. Kép
Necc harisnyában én úgy néznék ki mint egy kötözött sonka. Látom magam ahogy kibuggyan a hájas combom a harisnyából. FújjjjjjjKép

Na be is fejezem, mert ma még aludni is kéne.
Puszi, jó éjszakát!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Klassz lett a bojler! Tényleg, hogy bírtátok anyagilag a búcsút? Gondolom mindenre fel kellett ülnie Boginak, meg ilyen nyalóka, olyan cukorka stb. Régi szép emlékek, amikor még én is ezért nyaggattam anyuékat... Hú, de rég volt! Kép
18 kg!!! Káposztaleves diétával? Hány hétig etted?
A Vészhelyzetet én is végigbőgtem és én is ilyenekre gondoltam, hogy "de hát ez csak egy film". Szörnyű volt. Kép

Györesz!
Az túlzás, hogy szépen eszik Marci ciciből, de legalább csak ciciből eszik. Néha ötödszörre hajlandó szopizni, mert titkon szerintem reméli, hogy ismét üvegből ehet, ami ugye sokkal könnyebb. De most erősebb vagyok, és nem hagyom magam Kép Viszont az esti szopinál olyanokat harapott, hogy majd összepisiltem magam. Mondjuk inkább a vége felé, amikor már jóllakott, csak még egy kicsit szórakozott a cickón Kép
Tényleg már annyiszor akartam kérdezni, de most Dia eszembe jutatta: Te milyen naptejet vettél Norbika arcára? Azért kérdezem Tőled, mert Norbikának is érzékeny a bőre, mint Marcinak.
Ha ma is jól aludt Norbika, mert akkor ott maradt az álommanónk. Marci alvókája ma is szörnyű volt. Az álommanóért cserébe elküldöm a fogmanónkat! Na???

Mica!
Hajra Zolika! Tessék csak falatozni! Jönnek még az igazán fincsi dolgok az alma után! Kép

Márti!
Sok a munka? Jól vagytok? Remélem minden oké Veletek! Sok puszi és kitartást a munka mellé (ha éppen amiatt nem tudsz jönni).

Zsófi!
Örülök, hogy már jobb a kedved! Neccharisnya? Ez igen! Valahogy én is inkább a kötözött sonka kategória felé tendálnék, ahogy Gigi is írta Kép

Dia!
Nem semmi a naptej ára Kép
Céklát a lányok (Györesz és Márti) tanácsára hámozva darabokban hosszú ideig fogom főzni és utána pépesítem. Én almával gondoltam keverni. De Ti már előbbre jártok, esetleg megpróbálhatod krumplival, hogy tompítsa az ízét. Bár nem tudom milyen íze van magában a céklának. Lehet, hogy nem is kell rajta tompítani? Na ezzel az eszmefuttatással jót segítettem, ugye? Kép

Gigi!
Szorítok, hogy Olinak minél előbb kibújjon a 3. fogacskája. Kép

Na megyek szunnyantani!
Mindenkinek jó éjszakát, puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Jó sokáig tartott visszaolvasni!Kép
Nem is tudok most mindenre reagálni,csak pár dologra,ezért magunkról írok többet.Kép

Raul jobban van,kezdenek pörkösödni a pöttyök,de még mindig eléggé pocsékul néz ki.Nem emlékszem,hogy ennyire megviselt volna engem ez a betegség.
14-21 nap a lappangási ideje,naponta többször "átkurkászom"Patrikot.Bízom benne,hogy megússza.A remény hal meg utoljára.Kép
Az utóbbi két hétben sokat fejlődött,állandóan állna(persze nem egyedül!Kép ),és irtó mérges,ha nem hagyom.
Elővettem Raul esernyőkocsiját,hogy majd hamarosan jó lesz,de már azt használjuk.
Nem tudom,olyan nagy lett hirtelen.Szó szerint,mert a mai mérés szerint 9300 gr,71,5 cm.Kép
Viszont foga egy szál se!Kép
Megkapta de. az 5 hós szurit,eddig nem volt gond.
Gyümizgetünk,de még mindig nagyon fáj a hasa,én már nem tudom miért lehet ez,hiszen pár nap múlva fél éves.Szóval a hozzátápi még elég lightosan megy.Pedig szinte reszket a kanál láttán,vagy ha eszünk,annyira kéri a kajcsit.

Dia!
Raullal egy szobában aludtam 4 éves koráig(pontosabban egy ágyban Kép),és mégis van személyisége!Szerintem később is lesz!
Most Patrik alszik velem.KépNe aggódj,csináld úgy,ahogy jónak látod!
Frankó a hajad!!!

Melinda!
A kaparászást Patrik is csinálja,rajta is vannak kaparásnyomok.Azóta kevesebb,mióta beszereztem egy baba-körömreszelőt,esetleg próbáld ki Te is.
Ja,Õ a kukiját is irtóra kaparja,markolássza-máris.Kép

Anikó!
Utólag én is köszöntöm Krisztikét a hóforduló alkalmából!
Már hat fogacskája van?!Nem semmi!Kép
Remélem most egy ideig nem kínozzák a fogacskák!
Örültem a visszaolvasáskor,mikor láttam,hogy újra írsz!!!Kép

Györesz!
Tényleg nagyon ügyi vagy,hogy leszoktattad Norbikát az éjszakai cicizésről!KépÚgy érzem nekem erre esélyem sincs a közeljövőben:Patrik legalább 2x ébred,hiába adom vissza a cumiját,stb.,csak a cicin nyugszik meg és szopizik is rendesen.
Raul ilyen idős korában már aludt éjjel.
Ne aggódj,a kolléganőm 8 hós kislánya sem áll még fel,sőt nem kúszik-mászik még.Nem fejlődnek egyformán mindenben a babók!Kép
A Sinlac-ot mi is próbáltuk,nagyon ízlik Patriknak,de a hasfájás miatt csak pár kanállal mertem adni Neki.

Zsófi!
Remélem Nálatok sem lesz gond az oltás miatt!
Mi is 11 éve ismerjük egymásta férjemmel,de csak tavaly augusztusban házasodtunk össze.Lehet,hogy a friss házasság miatt,de nekem is nagyon pocsék,ha nincs mellettem.KépÉs ezen nem változtat az sem,hogy imádom a gyerekeimet,azért Õ még piszkosul tud hiányozni.
Na meg idegesíteni olykor,amikor itt van.Kép

Saxi!
Nagyon tetszenek a képek!KépJó lett a hajad !!

Márti!
Merre vagy???

Na,mégis jó hosszú lettem.Kép
Mára be is fejezem.

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!

Kata
Kép
remélem ezek a barik mostámár gyorsan elhúznak tőletek jó messzire, és Patrikot nagy ívben kikerülik közben.
Gratula Patrik súlyához, nem semmi.
Főleg, hogy már ácsorog!!! Totál el vagyok ájulva tőle. Nagyon ügyes.
Oltás ügyileg nem féltél a bárányhimlő miatt?
Raulnak puszikákat küldök, és tartson ki mostmár mindjárt vége ennek a vakarászós korszaknak.
tényleg sikerült elkerülnötök, hogy elvakarja a pöttyöket.
Én ezerrel dolgozom így nem nagyon tudok írni, olvasni szoktam a kapucsinó mellé jár a babanet.

Zsófi
azt gonolom ha a picikédet vinné el valaki pár napra akkor ő mégjobban hiányozna neked mint apa.

Anikó
tejem biztos kevesebb lett, de még bőven van annyi amennyi kell. Én inkább attól paráztam, hogy nem eszik és nem iszik Gigi. Lassan 7 hós ha már nem lesz tejcsim az sem lesz tragédia csoda, hogy eddig is volt.
Kajcsi nálunk úgy van, hogy reggel szopi utána 1-1,5 óra mulva tejpép, ha korán kel akkor délelőtt még kap egy kis gyümit, abédre főzelék, délután gyümi, este pedig tejbedara pépet kap, majd pancsi és utána szopi. Közben persze szopizik is, kajcsik után amikor kér, s van, hogy két kajcsi között is megkínálom és szépen szopizik. Szóval ez van hozzá kell szokni, hogy már nem a cici a fő kajájuk. s mind ez nálunk egyik napról a másikra történt.
Nem semmi Krisztike a sok fogacskával. Remélem most egy jó darabig nyugi lesz nálatok.

Gigi egyre szebben egyre több ideig ücsörög, szépen eszik, folyamatosan dumál, időnként már hanyatt fekve felnyomja a sejehaját, mindent elér úgy hogy forog hol erre hol arra, már nyitogatja a szekrény ajtókat, pakolja az újságot, amit eltettem volt is cirkusz belőle, hogy nem találta őket. Már dolgokkal csinál valamit, megfog valamit és azt nyomja tolja valamihez. Ma jön a doki néni meglátjuk mit fog mondani.

Remélem nem fog sokáig esni ez a frány eső mert nem vagyok tőle túl friss.

Akinek nem írtam annak külön puszi

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Dia

cékla után elszineződik a vizelet, ne ijedj meg ha erősebb színű lesz esetleg pirosas.

Márti
márti05

Jó reggelt!
Kép

Gigi
Küldök egy kis lángot...Láng, láng, láng! Kép

A necccc harisnyámról egyébként csak annyit, hogy még soha nem volt, és még azt sem tudom, hogyan fogok benne kinézni. Kép Azért remélem, hogy jó lesz, mert már egyáltalán nem érzem magam daginak, és a torna miatt már feszes a lábamon a bőr is. Kép Nagyon igyekszem! Kép

Szerencsére az oltást jól megúsztuk (mint mindig). Annyira büszke vagyok az én kis fiacskámra, hogy soha nincs tőle semmi baja.

Lányok, ez az idő! Ez katasztrófa. Tegnap azért nem voltunk lent, mert nagyon fújt a szél, mondhatni, hogy orkán volt...legalábbis itt nálunk. Ma meg...ez elég gáz. Majd max. kimegyünk a teraszra, ha ilyen marad. Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Melinda!
Kriszta is 2 napja szinte semmit sem alszik napközben, nem tudom mi van vele, pedig ő legalább egyszer szokott 2-3 órát durmolni egyszerre. Kép
Egyébként céklát én krumplival szoktam neki összefőzni és imádja így.
2 napja folyton sír szopi közben meg alvás közben is. Komolyan, mintha megint a foga piszkálná, hát remélem, hogy nem, mert már tényleg elég lenne belőle. Másfél hónap alatt növesztett 6 fogat. Mondjuk ti sem panaszkodhattok az 5 fogacskával. De szerencsére ti azért nem szenveditek meg ennyire Kép

Györesz!
Tudom, hogy vannak babák, akik kihagynak egy-két mozgást, de én akkor is annyira szeretném, ha forogna is nekem. De jelét sem adja. A dokinéni szerint semmi gond, de én akkor is szeretném látni, ahogy ti írtok róla, tisztára irigykedem Kép Persze a férjem azt mondja, addig jó, amíg nem forog meg mászik, utána lesz nekem nemulass Kép
Tényleg nagyon ügyesek vagytok ezzel az éjszakai alvás leszoktatással.
A fogacskák nagyon megkínozzák most ahogy látom Norbit. Átküldöm a fogmanót, minél hamarabb csalogassa ki ezeket a fogakat. És egyszerre négyet is. Huh, ez nem semmi.

Gigi!
Hozzátok is küldöm a fogmanót, hogy minél kevesebbet szenvedjen Oli Kép

Kata!
De jó, hogy tudtál jönni. Kép Tök szuper, hogy lassan túlvan Raul ezen a fránya bárányhimlőn. Nagyon remélem, hogy Patrik megússza.
Milyen hatalmas baba Patrik. Nem semmi, hogy nő. És hogy szinte csak anyatejet kap, nagyon jó a tejcsid még mindig Kép
NEm voltatok valami vizsgálaton a hasfájása miatt? Nem küldtek el titeket? Ez nagyon rossz lehet, hogy még mindig fáj a pocakja.

Zsófi!
Neccharisnya? Ez igen. Szerintem férjecskédnek biztos tetszeni fogsz benne, és ez a lényeg. Kép

Márti!
Mi mióta eszünk, még jobban igényli a cicikét, és a poén, hogy van is rengeteg tejcsim. De amellett meg lassan mindent imád. Most az almát tesztelem, hogy meg tudja-e enni, hogy ettől voltak-e a pöttyei. Bár szerintem az epertől, amit én ettem. Tegnap ettem almát és le kellett neki csipkednem, és úgy ette, hogy reklamált, mikor elfogyott. Kép
Gigi is annyira ügyes már. Mikor fog ilyeneket csinálni az én lánykám? Kép Bár az ülésben egészen ügyes, és egyre többet akar ülni is. Bár egyedül még nem megy neki...
Komolyan mondom, őrület, hogy nektek még van erőtök baba mellett dolgozni is. Ezt tudom, mindig elmondom, de nekem szinte semmire sincs időm.

Saxi!
Én még most fogom megnézni a vészhelyzetet, felvettük tegnap, mert pont akkor van fürdés és alvásidő. Ezek szerint én is nagyot fogok rajta bőgni.
Ez a 18 kiló káposztaleves diétával nem semmi. Én nem bírnék csak azt enni.

Dia!
Én kíváncsi vagyok, milyen finomat főztél tegnap. Én juhtúrós rakott krumplit csináltam, imádjuk, nagyon fini lett, még ma is enni fogjuk Kép
Naptej ára nem semmi. Mi is most akarunk venni, mert mostmár elég sokat vagyunk kint, félek, hogy megég a pofija, bár utálja ha nap éri, de kikerülhetetlen.
Mi is a napokban ettünk husit először, úgy láttam, ízlik neki, mi sütőtököt csirkehusival. Persze hogy imádta, elvégre sütőtök volt hozzá Kép A céklát egyébként adhatok magában is, de én pl. krumplival főzöm össze. De almával is, bárhogy kombinálhatod.

Június 1-re bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani, mert nagyon fáj a hasam, a műtétnél, de ott belül. Meg folyton olyan kemény, mint a kő. Komolyan, elég gáz érzés. Akinek császárja volt, az nem tapasztalt ilyet? Kezdek megijedni. Meg ezek a rosszullétek is. Szerintem tutira van összefüggés. Na kíváncsi leszek.
Ma egyébként elég "korán" felkelt Kriszta az utóbbi napokhoz képest, már fél 8-kor kukorékolt. Persze olyan álmos volt, hogy már fél9-kor vissza kellett altatni.
Na megyek, mert tényleg nem fogok semmit tudni csinálni, ha most nem csinálom, amíg alszik.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Tettem fel pár új képet az albumunkba. Már egy másikat is csináltam, mert nem fért több kép bele. Ezeken a linkeken meg tudjátok nézni, ha akarjátok. A két gyönyörűséges keresztlányomról is tettem fel képet Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4676&page=4
http://babanet.hu/album/main.php?album=5672

Anikó
pancsa2

Megint én vagyok az. Velem van ma tele a fórum.
De el kell hogy mondjam, még mindig nem megy tőlünk a fogmanó el, most néztem meg, mert fura volt, hogy megint olyan mintha a foga jönne. Hát igen. Felül mind a 2 szemfoga nagyon meg van dagadva, szerintem 1-2 hét és kint lesz. Lehet, hogy annyi sem. Ezt nem hiszem el. Mit kap itt ez a fogmanó????
Na megyek, mert kajálni fogunk.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Saxi!
Régen volt egy olyan rész a vészhelyzetbe, amikor a szülés alatt az anyuka halt meg és a pici baba apukájával marad! Hát azt a részt Én egy csomó ideig emésztettem! Remélem mára már kiheverted!

Zsófi!
Te aztán nagyon csini anyuka vagy! Mini szoknya, necc harisnya, új frizkó........KépKépKép

Gigi!
Állandóan eltünsz, mi meg itt izgulunk! Multkor volt róla szó, hogy mivel tudod lekötni magad, hát nagyon tudom Neked ajánlani, hogy ha van egy kis időd, akkor olvasgasd az archivot, amikor még a gyerkőcök a pocakunkba voltak! Én már másodjára olvastam végig a szülésig és annyira élvezem, jókat mosolygok rajta!
Norbi is nagyon kínlódik a fogaival! Felül mind a 4 fogánál hatalmas puklis az inye és az alsó kettő melletti is nagyon gyanus nekem!
Remélem Olinak és Norbinak is hamar kibújnak a fogai!

Melinda!
Hát a harabdálás nem kellemes az biztos! Norbinak az az új szokása, hogy ahogy észreveszi a cicimet vigyorog egyet és már meg is támadja a kezével és jól megmarja, hát az sem valami kellemes!
Naptej: Garnier 40 faktoros, magyarul ez van ráírva: teljes védelem világos bőrű gyermekeknek! Igazából azért vettem ezt, mert ez volt a legszimpatikusabb, amikor vettem, meg hát nem is volt túl nagy választék a dm-be, mert hát még nem volt itt a szezonja! Igazából 60 faktorosat akartam venni, de az akkor nem volt. Majd meglátom, hogy ez mennyire jó amikor strandolunk, aztán legfeljebb veszek egy másikat! Az arcát szoktam vele kenegetni és arra egész jó!
Fogmanót és álommanót is akarooooooooooom!!!!!KépKépKépKép
Én a céklát adtam már magába is, Norbi úgy is megette. Meg adtam cékla-alma-krumplit is!

Kata!
Raulnak jobbulást és nagyon drukkolok, hogy Patrik ne kapja el!
Norbi is ahogy lekerül a pelus már markolássza is a kukiját!Kép Igazi pasi!Kép
Nagyon jó nagy már Patrik! Hű az én nagy fiam egész kicsi lesz a többiekhez!Kép

Anikó!
Tényleg menj el a nőgyógyászhoz! Remélem azért nem találnak semmit!Kép
Nagyon édes Krisztike a képeken!Kép

Jó sokáig írtam ezt a levelet, mert közben felkelt Norbi, de sikerült visszaaltatnom, bár szerintem csak percekre!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Anikó!
Nálatok már tényleg nagyon hamar be lehet vezetni a darabos kajcsikat! Gondolom már nem is pépesítessz annyira!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Anikó
ez nem lehet igaz, nem semmi ez a fogzás ami Krisztikénél van. Vag yfél, hogy Marcika megelőzi és több fogacskája lesz mint neki?
Gigi is eleinte amikor elkezdtem kajcsit adni mindig egyre inkább csak cicizett, alig lehetett bele erőltetni a kaját.
De multkor szopi után 1- 1,5 órákkal elkezdett üvölteni eleinte a fogára gyanakodtam, de nem s egyik kajálásánál elkezdett szépen enni és utána nem üvöltött, szóval totál egyértelművé vált számomra, hogy éhes azért sírt, és így kezdtük el a kajálást. Viszont amikor a multkor megjött apszulút nem akart enni csak cicizni, erre most megint megjött és ismét ali eszik csak cicizne.
Más babák ilyenkor eldobják a cicit az enyém meg meg van őrülve érte ilyenkor. Ki érti ezt.
Tényleg, te a multkori eset óta még nem voltál dokinál!!!!!???? Ne csináld már ezt!!!
Persze nem igazán jöttél így le sem tudtunk támadni miatta. Tessék elmenni. Unccsi nővérem is 1 éve nagyon beteg volt a szivével jobban lett és hagyta az egészet, na most ismét nagyon sz.rul van, remélem most már végig csinálja a kivizsgálást és a beállítást és utána szedi majd rendesen a bogyókat. Tudod a baj magától nem szokott elmulni csak halmozódni.

Györesz
meg volt eg yolyan rész is amikor szívbeteg volt az újszülött és meghalt, amikor Ebi a csecsmőknél volt gyakorlaton, pont akkor voltunk elutazva és ott néztük s apával zokogtuk végig.
Tegnapiből én is pont annyit láttam amikor megállípították neki és betolták a szobába.
Archivumot én is olvasgattam már, nekemis nagyon tetszett, olyan jó újra élni a dolgokat.

Liv
mi van veletek? Hogy álltok a mozgás fejlődéssel?
Légyszi írj néha magatokról, régebben még olvastam az őszi topikot de már totál nincs rá időm sajnos.

Úgy döntöttem amíg megjön a doki néni és Gigi alszik netezek egy kicsit.
Utálom ezt az időt.
Ma hívott a terhes barátnőm, kérdezet pár dolgot, hog ynekem volt-e ilyen meg olyan? Olyan jó volt eszembe juttatot pár dolgot, hogy milyen érzések is voltak akkor amikor az én pici kincsem még a pocimban rugkapált.
Imádok terhes lenni, szülni, babázni, szoptatni, és nem győzök hálás lenni a jó égnek, hogy átélhettem ezeket a dolgokat. Na ma megint pityerke vagyok. bocsika.
Tényleg ettől van az életnek értelme, nem is gndoltam volna régen.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szasztok!Kép

Gigi!

Olivernek sok sok puszika,neked pedig kitartás,remélem hamar kibújik az a fránya fogacska.

Melinda!

A búcsút egész jól bírtuk anyagilag mert a mama és a dédi is küldött Boginak hintára pénzt. Gondolom mondanom sem kell,hogy az utolsó fillérig elköltötte.De olyan boldog volt,hogy megérte.
A káposzta levest annó egy hétig bírtam enni,utána már a szagátol is rosszul lettem,de kezdésnek jó volt mert attól kezdve szinte semmit nem kívántam.
A vészhelyzet tényleg szörnyű volt,főleg,hogy nemrég ugyanez történt egy közeli ismerősömmel.
Remélem tényleg elkerülnek az ilyen szörnyűségek.

Kata!

Köszi a dícsértet.
Örülök,hogy jobban vagytok,remélem most már szebb napok köszöntenek rátok.

Anikó!

Készülj fel a filmre.Kíváncsi vagyok Te mit szólsz hozzá.Ha van időd írd meg.
Jók a képek,nyagyon szép ez a babácska.Ügyesek vagytok a fogacskával.

Györesz!

Azt a rész nem láttam,de nem is bánom mert még mindíg nem tértem magamhoz a tegnapi után.
Norbika,nem hiányol éjszaka?

Lányok,megint éhen akarok halni.KépRáadásul túróstésztát kért a család,és azt imádom.Ahogy pirult a szalonna majdnem elájultam.KépKép
Most megyek mosogatni.
Ha tudok még jövök,és dobok föl egy pár képet.
Ha unjátok szóljatok.Kép

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Norbi iszonyú nyűgös egész nap, alig bírtam elaltatni!

Márti!
Biztos amikor megjön, akkor Neked jobb ízű lesz a tejcsid és nem pedig rosszabb, mint általába! Most kapcsolok, hogy akkor ezek szerint megjött!Kép
Tegnap megint olvasgattam az archivot és gondoltam elolvasom novermber 1-jét, hogy Nálatok hogyan zajlott a dolog, de csalódtam, mert Te nem úgy voltál mint Én, hogy tudni lehetett, hogy miért tüntél el. Lapozgattam, lapozgattam és tök izgatottan vártam, hogy mikor jelentkezel be! Ezekről akkor lemaradtam! És tök furi, hogy milyen sokáig nem derült ki, hogy itt lakunk egy köpésre egymástól, pedig milyen jó is lett volna még pocakosan is találkozni!Kép

Saxi!
Érdekes, hogy nem hiányol Norbi éjjel. Ha véletlen felébred, akkor sem jajveszékel, hogy jaj hova tünt anya, csak épp jelzi, hogy Õ bizony felkelt! Nagyon ügyes fiú! Még egy kis probléma van Vele, hogy este is meg napközben is csak ölben tud elaludni! Szerencsére csak pár perc az egész és már alszik is, de ha ébren hagynám az ágyába, akkor órákig is kínlódna! Talán majd ezt is kinövi!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Írtam ám, hogy nem leszünk pár napig. Egyszer én is visszakerestem vmit a régi dumákból és épp ott kötöttem ki, hogy a Dia részletezte, hogy a kórházban szagolgatják a nunit szülés után.Kép Emlékeztek rá? Halálra röhögtük magunkat!

Lehet, hogy Olikának egyszerre két foga is jönKép Segítség!!!

DiaKép
Mi van veled? Nem írtál emilt sem. Vettem neked lemosható előkét, majd pénteken oda adom.

Én is néztem a Vészhelyzetet és arra gondoltam, hogy jajj de jó, hogy nem most vagyok terhes. Asszem egy pillanat nyugtom sem lett volna.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajpok !

Tömör leszek és velős.
Mikor lesz a következő tali?
Talit akarok talit akarok.
A június már jobb lesz nálam ezért reklamálok most.

Györesz
igen nem jön a következő bébi. Doki néni szerint már kopogtat a fogmanó nálunk, pedig még 2 hetet kibírhatna máshol.
Nov.1 szivem pont ott tartottam, hogy befogok szerezni egy talcsi számot ha eltűnnék, de már nem volt időm megvalósítani a dologt mert Brigitta jött és nem lehetett visszatartani.
De azért amikor haza jöttünk akkor már gyorsan jelentkeztem.
De te akkor itt laktál? Nem Petiéknél? Mármint pocakosan és utána is egy picit.

Gigi
igen az nagy só volt, a nuni szagolgatás.
Ha egyszer sok időnk lesz akkor le kéne ülni kollektívan és visszaolvasni mekkorákat rötyögnénk rajta. Bennem te maradtál meg a leginkább, hogy annyira vártad Olit de annyira olyan kis türelmetlen voltál.

Puszi mindenkinek
MártiKép
márti05

Márti

Épp ma gondoltam én is, hogy kéne már szervezni a találkozót. Én mindenkit szívesen látok. Süthetnénk husit stb...stb... Nagyobb gyerekek is jöhetnének, a kertben el tudnának nyargalászni.

Olivért már öt éve vártam azért voltam besózva.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ide értem én is végre!Kép
Domi egész nap nyűgös volt,még aludni is csak úgy tudott,hogy simogattam az arcát.Lehet,hogy jön a 3. fogacska?Vagy még az korai?Aztán végre 4 felé letudtam vinni levegőzni egy kicsi"akkor ép nem esett".De amikor öltöztettem már úgy örült,hogy megyünk ki.Kép

Gigi!
Igen,én is emlékszem arra a levelemre.Kép
De komolyan láttam azt az esetet.KépNekünk már csak megkellett mutatni a nunit de nem volt szaglászás.KépIgaz,nem az a dokinő volt.
A taliban én is benne vagyok.Juj de jó lesz!Imádok grillezni is.KépEzért is vágyom egy kis kertecskére.Kép
Majd még írok e mail-t is.Kép

Anikó!
Jól hangzik a kajcsid!KépImádom a juhtúrót is a rakott kruplit még jobban.KépHogy csinálod?
Én tegnap tonhalas tésztasalit csináltam és olyan fincsi lett,hogy még ma is 3x ettem belőle.Kép
Kell hozzá:
Fél kiló tészta./én rövid csövet csináltam/
1cs koktélparadicsom,2cs mozarella,3db tonhal konzerv,fél ü olajbogyó,bazsalikom,só.
Megfőztem a tésztát a többi hozzávalót összedaraboltam majd az egészet összekutyultam és kész.Gyors,isteni kajcsi.Kép

Voltál már a szédülés miatt orvosnál?

Márti!
Köszi,hogy szóltál a szines pisiről!KépBiztos megihedtem volna.
Jaj most AKKKKKKORÁT villámlott és dörgöt!KépJaj de félek ilyenkor!Kép

Kata!
Örülök,hogy jelentkeztél!Kép

Lányok most megyek mert olyan vihar van,hogy nem merek gépezni!KépRemélem később még tudok jönni.JÉG ESIK!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Vettem én is egy olyan cumitartót mint amilyet mutattál, hogy nem jó. Hát rájöttem, hogy hogyan működik. Szét lehet húzni, bele a ruci és visszatolni. Na majd pénteken megmutatom.
Itt is szörnyű az idő. Nyúlbéla kutyám teljesen be van szarva.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Vissza ugrottam az idő megjavult,viszont Domi folyton felébred.KépEgész nap ilyen volt sír álmában.KépNa meg a k...a tűzoltók itt szirénáznak egyfolytában.Kép
Gigi!
Köszi köszi az előkét!Nagyon rendes vagy,gondoltál Ránk!Kép
Tök jó ha megmutatod,hogy azt a bizbasztKép,hogyan kell használni!Ha már kifizettem érte 800ft-ot.Kép
Júni első hétvégéje nekem nem jó mert Mezőn leszünk egy hétig.
Melinda!
Mondjátok már mi volt a Vészhelyzetbe?!Én imádom azt a sorozatot,de tegnap elaludtam.KépCéklát tompítani?Tetszik.KépKép

Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!Kép
Nekem biztos nem lesz az.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Emlékszem, hogy írtad, hogy nem leszel pár napig, na de mennyi az az annyi???Kép
Nuni szagolgatás!Kép Emlékszem hát! Volt még egy-két zaftos téma feldobva, emlékszetek Barbi mindig elemébe volt ha valami ilyesmi került szóba! Pl. amikor megkérdeztem, hogy ki hogy borotválja a bundust?KépKépKép
Hűűűűűűű Én nagyon benne lennék a taliba! Akár meg is beszélhetnénk minél előbb, hogy mi az az időpont ami mindenkinek jó! Még júniba kéne, mert aztán gondolom lassan mindenki nyaral, meg tele van programokkal!

Márti!
Nagyon jó, hogy felvetetted a talit!!!!!!!!Kép
Augusztusba költöztem oda, de sokszor voltam itthon hétvégén. Én leginkább arra gondoltam, hogy még pocakosan milyen jó lett volna talizni, meg hát amikor haza költöztem és nem volt itthon netünk! Na mindegy mostmár a lényeg hogy kiderült, hogy majdnem szomszédok vagyunk!Kép
A Dia előkéjéről jut eszembe, hogy Te is vettél Nekünk és milyen jó lenne használni is!KépKépKép

Dia!
Andival mi újság? Jól vannak? Már olyan rég nem írt!
Norbi is alid aludt ma! Tök nehezen tudtam elaltatni, aztán meg max fél órát aludt, délelőtt egyet meg délután!

Norbi nagyon nyűgös, biztos a foga miatt, mert néha olyan keservesen sír, sehogy nem jó neki, de a másik pillanatba meg iszonyú jó kedvű. Viszont ma megevett egy egész üveg kajcsit! Most adtam Neki ilyet előszőr, de nagyon bejött: Mildi 7-hós kórtól: vegyes zöldség csirkehusival és szilvával! Mostanába ritkán főzőcskézek Neki, mert valahogy az üveges kajákat előnybe részesíti, de azért holnap már adok Neki egy kis céklát krumplival, csirkehusival, itt most úgy is a cékla a sláger!
Lassan egyre többen vagytok akik husit is adhatnak a porontynak úgyhogy arra gondoltam, hogy megosztom Veletek, hogy Én mit csinálok a csirkemellel, a barátnőm ajánlotta és nagyon jó. Szóval, nagyobb kockákra feldaraboltam, kevés vízben megfőztem, hagytam kihülni, előszőr egy tálcán raktam fel a méjhűtőbe, hogy ne ragadjon össze, aztán amikor már majdnem megfagyott, akkor beletettem egy zacsiba és így a fagyasztóba. Nagyon jó, mert így bármikor kivehetek belőle egy-két kockát amit hozzáteszek a kajához.

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!

Szupi ez a husi dolog,nagyon ügyes vagy.Köszi,hogy megosztottad velünk.
Örülök,hogy Norbika jól bírja az egyedül alvást,a kézben elalvást szerintem is kinövi.Semmi értelme,hogy vergődve aludjon el,mert akkor nyugtalan az egész éjszakája.Minden gyerek más.Nekem Bogi azt szerette ha betettem az ágyába és égve hagytam a kislámpát,de a szobából ki kellett mennem mert különben csak vigyorgott és nem aludt.Liliána a sötétet szereti de kicsit simizni kell.Norbika ezek szerint a ringatást.Ahány gyerek annyi féle.Sok puszika a foga miatt.Nálunk megint csöndben van a fogtündér.Már kezd egy kicsit idegesíteni,mert még mindíg csak lent vann kinn egy fogacska,de az is csak félig.Pedig 2és fél hónapos kora óta húzzuk a dolgot.Kb. kéthetente szenvedünk pár napot ,de eredmény nem sok van.Boginak ilyen idősen 5 foga volt.

Gigi!

A tali jól hangzik,bár fogalmam sincs,hogy jutnék el.
Ma én is egy kicsit visszapörgettem az időt.Megkerestem az első levelemet.Tök jó volt,egy kicsit nosztalgiázni,hogy milyen volt pocakosan.
A nuni szagolós levélre én is emlékszem,szuper jókat vigyorogtam rajta.Annó még a páromnak is felolvastam,és emlékszem,hogy fetrengett a röhögéstől.

Dia!

Már tegnap leírtam de biztos elsiklottál fölötte.
A vészhelyzetben,Carter dokinak és a feleségének meghalt a pocakban az utolsó idős babájuk.A csajnak meg kellett szülnie a halott babát,és utána otthagyták nekik a szobában,hogy el tudjanak tőle búcsúzni.A doki kért a szülésznőtől egy hajtincset a babától emlékbe.
Nem tudok többet írni róla mert megint bőgök.

Most megyek fürödni aztán lefekszem,úgy hátha nem érzem milyen éhes vagyok.KépKép

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Saxi!
Juj de borzasztó amit írtál!KépJó,hogy nem néztem ezt a részt.

Györesz!
Andi maga alatt van,de kérte,hogy ne írjak róla Nektek.KépMajd jön ha úgyérzi.

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nem tudom mi lehetett tegnap, de Bence is viszonylag keveset aludt. A ti Csöppségeitekhez képest persze rengeteget...csak magához képest keveset. Kép Kép Õ Törpesége minden evés után alszik legalább 1 1/2 órát, de tegnap max. 3/4 -1 órát aludt. Éjjel viszont továbbra is minden rendben.
Képzeljétek, alul már látszik mind a két fogacskája, olyan aranyos. Viszont nem hiszem, hogy fáj neki, de azért nagyon sokat rágcsál. Tegnap jól meg is harapta keresztanyámat. Kép Már vigyázni kell vele. Lehet, hogy teszek ki egy táblát, hogy "Vigyázz, a gyerek harap!" Kép Kép Engem szerencsére még megkímélt eddig. Kép
Milyen rossz volt a tegnapi nap, szerencsére volt egy kis szünet az esőben, és akkor le tudtunk menni, egy 3/4 órát.
A tali az tényleg jó ötlet, csak az a baj, hogy azért nem tudom, hogy tudunk-e majd menni, mert Bence még viszonylag sokat alszik, legalábbis evések után, és ha ez felborol neki, akkor nagyon nyűgi tud lenni. Na mindegy, addig még sok minden változhat.
Ma lehet, hogy megpróbálok Bencusnak adni egy kis krumpees almát. Biztos csak az én heppem, de szerintem már kezd kevesebb lenni a tejem. Bár ez Bencén nem látszik, meg soha nem sír, hogy éhes, szóval lehet, hogy csak én találom ki, de így legalább megnyugszom, hogy kap egy kis + kajcsit. Gyümit már 2* eszünk egy nap...ti a banánon és az almám kívül mit adtok még nekik? Nekünk múltkor azt mondta a doki, hogy narancsot is adhatok...hát nem tudom. Szerintetek?

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Teszek föl egy képet, a Mini Pilótáról! Kép Imád így "repkedni". Kép
nmzsx

Sziasztok!

Györesz!
Próbálgatok neki csak simán összetört dolgokat is, de azért még előnyben részesíti a pépeset, de érdekességnek azért azt is elfogadja. Kép
Nagyon jó ötlet ez a husis lefagyasztás. Na hétvégén én is beszerzek egy kis husit és csinálok neki jövő héten. Most egyelőre ismerkedik a husis ízekkel. Nagyon finom a kecskemétiből a paradicsomos krumpli csirkeshússal. Nekem is nagyon ízlett Kép
Jaj, nagyon megszenvedi Norbika a felső fogacskákat. Gyorsan látogasson meg titeket a fogmanó. Kép
Mi is így alszunk el, de én nem csinálok belőle problémát. Igazából még ringatni sem kell, csak kézben kell lennie. Elalszik, és akkor be az ágyikóba. Szerintem ki fogja ezt nőni. Most is volt egy nap, mikor nem akart így elaludni, és letettem, az ágyikóban bevágta a szunyát. Egyébként azt vettem észre, ha fáj a foga, akkor még inkább ölben szeret elaludni. Anyuci közelsége kell neki. Kép

Márti!
Nem voltam a dokinál, mert azután jobb lett. Elkezdtem megint a vasat szedni, és azóta most jobban vagyok. A környezetem szerint eléggé sápadtka is tudok lenni, úgyhogy valószínűleg kis vérszegénységem van. De most kezdem a dokihoz járást, először a nőgyógyász, aztán majd haladok tovább. Háziorvos, aztán a derekammal is elmegyek. És a végén kiderül, hogy makk egészséges vagyok, csak hisztis Kép
Én is arra gyanakszom Krisztikémnél, hogy kevés neki az anyatejcsi. Õ délelőtt még csak azt kap, aztán délben és este kap más kajcsit is. De lehet, hogy muszáj lenne neki délelőtt is adni.
Nem semmi Gigi, hogy ő ilyenkor szereti jobban a tejcsit, ha megvan neked. Kép
Talit én is akarok! Valamikor június elején fognak jönni anyukámék, nem tudom még melyik hétvégén, úgyhogy én egyelőre nem tudok időpontot mondani, hogy mikor lenne jó, de most mindenféleképpen ott akarok lenni.

Gigi!
De rendes vagy, hogy felajánlod, nálatok lehetünk, bár nekem sincs még sejtésem sem, hogy hogy juthatunk majd el hozzátok, mert ugye kocsink az nincs nekünk se. De majd megoldom valahogy.
Nuniszagolós levélre emlékszem én is. Jaj, annyira régen volt. Na én is vissza fogok olvasgatni, már ha visszagondolok is annyira jó érzés. Kép

Dia!
Én reggelire ettem tegnap hasonlót, paradicsom, mozzarella meg tonhal és pirítós hozzá. Fincsi volt. De ki fogom próbálni valamikor ebédre a tésztás verziót is. Nagyon jól hangzik.
Juhtúrós rakott krumplit úgy csinálom, hogy megfőzöm héjában a krumplit, megpucolom, felkarikázom egy részét a tepsi aljába, aztán arra teszek felkozkázott gépsonkát, erre tejföllel összekevert juhtúrót, újra krumpli, sonka, juhtúró, az utolsó réteg krumpli, és erre megy egy kis sajt. Be a sütőbe, gyorsan megsül. Nagyon fini.
Nem korai az a 3. fogacska. Nekünk 6 hét alatt 6 fogacska jött ki, úgyhogy simán jöhet nektek is. Kép

Saxi!
Na, hogy bírod a káposztalevest? Jaj, nagyon rossz lehet neked, főleg, hogy főzöl is mellette. A fogacskák remélem, nálatok is kibújnak hamarosan. Azt mondják, minél később, annál jobb, annál tovább egészségesek maradnak a fogacskák. Én el bírtam volna képzelni, ha a keresztlányaimhoz hasonlóan csak 8 hónaposan indul be Krisztikémnek is. Hát nem így lett.

Andi!
Puszika neked, legyél gyorsan jól Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Zsófi!
Nagyon édes Bence. Kép Krisztike is nagyon szeret így repkedni, meg imádja, ha a dobálom fel, mindig röhög nagyokat rajta Kép
Adhatsz már neki őszibarackot is nyugodtan. Én a citrusféléktől egyelőre még tartózkodom, max gyümölcslében kap alma-narancsot.
Harapás Kép Nagyon édes lehetett Kép

Ja, még azt akartam nektek leírni, hogy nem tudom, a fogas mamák hogy vannak vele, de nekem iszonyatosan fáj mostmár a szoptatás, pedig nem is harap semmit. Szörnyen fáj a cicim, ahol szúrja a foga. És persze felül még a nyelvecskéje sincs ott, hogy ne szúrjon. Nagyon rossz érzés. De persze azért tűrök, mert imádok szoptatni Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!
Köszi a receptet,hétvégén meg is csinálom.Nem tudok most többet írni,mert Domi itt ül az ölemben és ő is akarja püfölni a billentyűket.Annak pedig nem lenne jó vége. Ja most hallom,hogy be is tojt az ölembe.Szóval este jövök.puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy ennyi időn keresztül nem jöttem, de ugye férjem szabin volt, kész az erkély, természetesen nem mentünk ezáltal sehová, és még ráadásul meg is jött.
Magam alatt vagyok igen, családi problémák miatt, de nem fárasztok ezzel senkit, azt hiszem jobb így. Minden rám szakadt és egyedül kell megoldanom.
Majd csak jobb lesz.
Rossz volt a hangulatom az idő miatt is, de hétvégére jobb időt mondanak.
Noémi jól van 6600 gramm és gyönyörű kislány, ül, a kiságyban már fel tudja húzni magát egy picit, úgy hogy fogja oldalt a rácsot, forog, de nem mindig csinálja, amikor éppen kedve tartja, brümmög és köpköd ezerrel, azt már tudja mondani, hogy da, da, vagy ta, ta, de csak egyszer és van hogy napokig nem mondd ilyet. Kiabál, de már nem visít, leszokott róla. Ja és simogatni szokott szopi közben. Olyan édes.
6-szor eszik egy nap és délután kap uzsit, sütőtök-alma, vagy csak alma reszelve, vagy őszibarack, utána tea egy egész üveggel 260 mili, hát egy Aventes nagy üveggel bevág.
Van hogy utána még kéri a cicit.
Nem semmi huzatja van a leánykának.
Látom itt mindenki hála az égnek jól van és a babáitok is. Aki esetleg nincs jól, sok puszi neki és jobbulást.
Diétán vagyok, a mensim beállt 29 napra, fogytam 3 kg-ot, de még 9 hátra van, és tornázom is rendszeresen és van tejcsi még bőven.
Noémi 12 órát alszik. Ügyes és nagyon értelmes kislány lett.
Fogacska még mindig sehol, de már nagyon szenved és hátul fog kijönni jobb oldalon.
A szurit nehezen viselte sírdogált egy egész délelőtt, de nem lázasodott be. Két szurit kapott, a bal combi egy picit bedagadt de borogattam, ma már jobb.
Ez volt az egyetlen oltásunk, amikor nem volt láz.
Az összes többinél magas volt a láza.
Kíváncsi leszek a ma esténkre.

Minden kisbabának Boldog hófordulót kívánok, akinek névnapja volt, nagyon sok boldogságot kívánok így utólag is és neharagudjatok hogy ennyi ideig nem jöttem, majd ha talizunk júniusban, akkor mesélek, hogy mi a bajom, több minden, de most ezt nem akarom itt leírni hosszú lenne.

Sok puszi nektek és jövök nem vesztem el, aki hiányolt annak nagyon köszönöm, jól esett.

Sziasztok

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Andinak jobbulást, remélem hamar helyrejön! Sok-sok puszit küldök Neki!

Zsófi!
Elvileg lehet enniük narancsot, de eddig még Én sem adtam Norbinak! Viszont őszibarackot adhatsz. A hipp-nek, meg a kecskemétinek is nagyon fincsi az alma-barackja!

Anikó!
Én sem igazán izgatom magamat, hogy Norbi csak ölbe alszik el, csak kiváncsian várom, hogy ez a késöbbiekbe hogyan fog változni. Õt sem kell ringatni, elég ha ölbe van, cumi a szájába és már alszik is!

Ma úgy főztem Norbinak a krumplit, hogy a vízbe tettem egy kis vegetát meg egy kis szárított petrezsejmet, céklával és husival összeturmixoltam és sokkal izletesebb lett így. Igaz, hogy azt mondják ne sózzunk, de multkor mikor a húslevest megkostóltattam vele, hát úgy izlett Neki, hogy csak lestem, úgyhogy most így döntöttem! Gondolom attól, hogy kicsit sóssan adok Neki valamit, attól nem lehet baja! Ugye?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Andi!
Látom megelőztel! Nagyon örülök, hogy írtál és remélem hamarosan minden mególdódik Veled kapcsolatba!Kép
Noncsi nagyon szépen fejlődik és nagyon ügyes, hogy már fel akar ülni a kiságyba!!!!! Te meg nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szépen fogysz! Úgy tűnik Nekem is meg fog jönni! Norbi tegnap csak reggel meg este szopott és éreztem is a hasam, meg hát ugye éjjel már nincs szopi. Hát reggelre meg is lett a hatása, mert pisinél a wc papir már kicsit véres volt, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy én is újra nagy lány leszek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Andi!
Nagyon ügyes Noncsi. Többmindent csinál mint Krisztike, pedig fiatalabb jóval tőle. Kép És szépen eszik és szopizik is.
Nagyon jó, hogy végre ittvagy, már hiányoztál innen nagyon. Kép

Györesz!
Hétvégén mi is adtunk egy kis husilevesben főtt krumplit meg répát Krisztikémnek. Õ még nem igazán érett rá, pár kanálka után nem volt kedve többet enni belőle. Szerintem semmi baja nem lesz tőle, ha kicsit sósan adod. A lényeg, hogy azért ne legyen olyan sós, ahogy mi esszük.

Lányok, látom, lassan mindenkinek megjön a mensije. Már csak nekem kéne csatlakozni a sorba. Na kíváncsi leszek rá. Kép
Képzeljétek, ma azt gyakorolja a kislányom, hogy belekapaszkodik mindenbe, és hasra gurul, utána vissza. Lehet, hogy előbb-utóbb ő is elkezd majd forogni. Már annyira várom Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Nálunk is minden rendben. semmi rendkívüli nem történt hacsak annyi nem hogy Gergő elkezdett tegnap berregni és ezáltal köpködni aminek az a következménye, hogy minden csupa nyál meg gargalizál is. Na ezt jó hülyén leírtam.

Andi!
Örülök hogy vissza jöttél. Remélem hamar megoldódnak a problémák. Szólj ha tudunk segíteni.

Gigi!
Jó hogy felajánlottad a talit. Tényleg jó lenne megint összejönni.

Zsófi!
Én bele szoktam csavarni a narancsot a kajcsiba. Az alma banánt jobban szereti úgy Gergő és úgy talán nem is fogja meg a pocakját annyira.
Mi még mindig szenvedünk a kakival. Akkor egy nagyot kakilt amikor kamillateát adtam neki, de hát azt sem lehet mindig. Viszont most tegnap kaptam végre szilvát azt is kipróbálom. Elég lusta a fiacskám ez ügyben.

Györesz!
Nagyon ügyes Norbi hogy már nem szopizik éjszaka. És milyen fincsiket eszik!Hmmmm...

Anikó!
Nagyon jól hangzik a rakott krumpli. Én meg is csinálnám csak sajnos rajtam kívül senki nem szereti a juhtúrót. Pedig én imádom.
Egyébként nekem se jött még meg.

Kata!
Raul hogy van? Patrikon ugye még nem jött ki? Aztán az is lehet hogy jobb lenne ha még most túl lenne rajta. Azt mondják a kicsik jobban viselik.

Mindenkit puszilok!
Szilvi
sys

Sziasztok!

Tegnap volt Ruszlán szülinapja,azért nem jöttem.Hétvégén vendégeink lesznek,remélem megjavul az idő és tudunk rablóhúst sütni a kertben,már bepácoltam.
Mindkét fiam meg van kergülve,nem lehet Velük bírni!Kép
Patrik alig alszik,de látom nem Õ az egyetlen.
A szuri helye megint nagyon csúnya,látszik,hogy fáj is Neki.KépRemélem a dokinő tudja mit csinál,én szívem szerint vártam volna az oltással,mert valószínű,hogy már benne van a himlő,de Õ ragaszkodott hozzá,hogy megkapja.

Anikó!
Nekem a császár helye nagyobb időjárás-változások előtt szokott csak fájni.Meg mielőtt megjön.Kép
Szerintem Krisztike is hamarosan forgolódni fog!!Kép

Györesz!
Én is ízesítettem Raulnak,Patrkinak is fogok,persze csak módjával.Az anyatejes babák már hozzá vannak szokva az ízekhez.Én sem enném meg ízetlenül a kajcsit.Szóval szerintem nyugodtan tehetsz sót,vegetát,stb.

Zsófi!
Aranyos a képen a fiatalember!!Kép
Úgy tudom a citrusfélék nem ajánlottak még ilyenkor,én Patriknak csak egy éves kora felé fogok adni.Nem lesz nehéz ezt betartani,még alig eszik valamit,mindentől fáj a pocija.Kép
A sütőtököt is adhatod,a legtöbb baba szereti.

Szilvi!
Köszi,Raul már jól van,szépen száradnak le a pöttyök és nem jönnek újak.Kapott homeós bogyeszt,szerintem az is sokat segített.
Dokinő szerint a csecsemőknél elég súlyos lefolyású a bárányhimlő.Kép
Leghamarabb jövő héten jelentkezhet Patriknál.De remélem nem fog!!!
Patrik akkor berreg a legjobbakat,mikor kanalazunk!Kép

Felébredt,mennem kell.

Puszi!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Tegnap már nem volt időm feltenni az igért képeket.De ma a levél végén bepótolom.Lányok alszanak,most gyorsan írok egy pár sort.

Anikó!

Azthiszem elértem a fordulópontot a káposztalevessel.Még egy adag van belőle,de ma már nem is vagyok éhes.Pedig főztem a családnak.Remélem lessz kitartásom hozzá mert nagyon rám fér.
Lánykád nagyon ügyi,biztosan hamar rákap a forgolódásra,aztán győzzed figyelni miket művel.Liliána olyan akrobata mutatványokat csinál,hogy csak lesünk apával.Forog jobbra ,balra,felhúzza magát ha van mibe kapaszkodni,és ha hason van felhúzza a lábát és kúszik,nagyon muris amit csinál.

Zsófi!

Cuki a harapós Bence baba.Kép

Andi!

Örülök,hogy itt vagy már nagyon hiányoztál.Remélem hamar rendeződnek a gondjaid és megint jó kedved lesz.Noncsi nagyon ügyi,sok puszi neki,és persze Neked is.Ha valamiben tudok segíteni irjál.

Györesz!

Hát a nagylányság még ráért volna,gondolom nem hiányzott.
Szerintem nem lehet baj attol a kis sótól.Liliána is kapott már húslevest és nagyon ízlik neki.Igaz amit külön főzök neki azt nem sózom,bár eddig igazán olyanokat kapott amibe nem is nagyon kell.

Most felteszem a képeket,mert Lilike már dumcsizik a kiságyban.

Kép
Bogit elbűvölte a vukk.

Kép
A legfrissebb kép a két lánykáról.

Kép
A két vigyori.

Most mennem kell,ha tudok még jövök.
Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Holnaptól megint itt a jó idő!!!! Sőt hétfőn akár 30 fok is lehet a meterológia szerint! Mindenki nagyon élvezze majd ki, mert keddtől megint elromlik egy kicsit!
Norbi ma sem nagyon aludt, gondolom ez az idő nem nagyon kedvez a picurkáknak!

Anikó!
Szerintem hamarosan nagyon beindul a forgással Krisztike!!!!

Márti!
Hétfőn is sok a melód???, mert nagyon jó idő lesz!

Szilvi!
Érdekes, hogy lassan már mindenki berreg, brümmög, köpköd, lufit fúj, visít, kiabál! Nemsokára már azt beszéljük, hogy melyik gyerkőc mit mond!KépKépKép

Kata!
Nagyon nagyon drukkolok, hogy Patrik megússza a bárányhimlőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jujjjj, de jó lesz Nektek a kerti parti és nagyon jó időtök is lesz hozzá!!!
Köszi a biztatást kaja ügyben! Pont ma néztem egy táblázatba, hogy már mennyi minden fűszert lehet használni, vagyis hogy 8 hós kórtól, de hát az már mindjárt itt van!

Saxi!
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon édesek a lányok! Milyen csodás is lehet, mikor valakinek ilyen két szép gyermeke van!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Andi!
Fel a fejjel,írtam e mailt!Kép
Györesz!
Megfőztem a céklát,hát teljesen fehér és ízetlen lett.KépNem adtam oda Dominak.
Anikó!
Nem vagy egyedül nekem se jött még meg.Kép

Saxi!
Tündériek a leányzók!Kép
Gigi!
Ha holnapra jóidőt mondanak,akkor ma szőrtelenítek,hogy feltudjam venni a halászgatyót.KépKépHátha megyünk valahová.Kép

Barbi ma írt sms-t,hogy egy hete nincs vezetékes telefonjuk így netjük sincs.Ezért nem jön.

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Hát Te meg milyen céklát vettél? Hogy lehet az fehér???????? Amúgy íze nem sok van, de azért nem kéne íztelennek lennie!
De jó Nektek, Ti már megint találkoztok Gigivel? Aztán majd mesélni, hogy mi mindent csináltatok és mi mindent vásároltatok, mert gondolom ha mentek valahova, akkor az abból áll, hogy vásárolni is fogtok!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!

Köszi,tényleg jó érzés,de vannak nehéz napok is bőven.Mondjuk az ilyen pillanatok kárpótolnak.

Dia!

Neked is köszi.
Mi történt a céklával?Lehet,hogy már fás volt mikor vetted.Akkor szokott ilyen lenni.Én mindíg megnyomogatom és ha már puha nem veszem meg,épp tegnap vettem egy kilót és az egészet megfőztem aztán bébiételes üvegekbe lefagyasztottam.
De jó nektek,hogy tudtok találkozni Gigivel,én olyan egyedül vagyok,itt a környéken nincs egy kisgyermekes anyuka sem.

Megyek,mert leragadnak a szemeim.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok Lányok!

Hát nem úgy néz ki, hogy ma jó idő lesz.
Elég borús az idő, a fene egye meg.
Gondoltam átmegyek anyuhoz napozni, ahan, ebből sem lesz semmi.
A múltkor amikor átmentem addig amíg beöltözve toltam a kocsit bezzeg sütött hétágra és utána leszakadt az ég.
Még jó hogy átértem.

Györesz!

Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit fogytál, hogy a kollégáid is azt mondták a melóhelyeden, hogy ugyanúgy nézel ki, mint eddig.
Nagyon jó. Én is úgy szeretném ha újból a régi lehetnék.

Gigi!

Mikor szeretnéd tartani a talit?
Írd meg én benne vagyok.

Lányok de jó lesz megint talizni veletek, jókat babázunk és dumcsizunk.
Végre kertes házban Giginek köszönhetően.
Köszi Gigi ari vagy hogy most te vállalsz be bennünket.

Saxi!

Hát te meg a másik ügyi vagy, hogy hogy a túróban tudtál káposztalevessel fogyni 18 kg-ot.
Fújj két napig bírtam enni aztán föladtam, ugyanis a gyomrom nem bírta, úgy égett, hogy majd meg őrültem.

Dia!

Cékla ez jó, kár hogy nem jött össze.
Nekem is mondta az orvos, hogy 6-ik hónap után nyugodtan adjak céklafőzeléket, hát én a gyerek helyében nem enném meg, de állítólag nagyon szeretik a babák.
Mi még csak gyümizünk, de lassan adok neki gyümis tejpépet, meg finomfőzeléket is.
Megkérdeztem az orvost a primőr árukkal kapcsolatban, hogy lehet e főzeléknek adni, azt mondta semmi akadálya. Jó mi?
Na most legyek okos. Inkább még várok ezzel.

Melinda, Mica, Barbi többiek mi van veletek?

ANikó!

köszi, hogy törődsz velem, sok puszika neked.
A helyzet már jobb az állapotom is.

Sziasztok még jövök.

Puszika:

ANDI
tandi

Sziasztok,

Mica jelentkezik, be van havazvaKép 2 napja a baba lekoti minden szabad percemet, amikor meg epp alszik egy kicsit, akkor haladok a melommal.. kozben meg intezek egy csomo mas dolgot is, szoval teljes a kaoszKép Remelem, hogy a hetvegen haladok vmit a haztartassal is, mert fujj, ami itthon vanKép
Gondolhatjatok mennyire van idom barmire is, amikor este 9kor indulok Tescoba vegre...

Baboca jol van, kiveve, hogy nem alszik, rag ezerrel, es foga meg sehol. Almat szeregeti, bar erdekes hangokat ad ki, amikor nyalogatja, meg fintorog egy kicsit, de kap a kovetkezo kanal utanKép
Kozben nagyfiameknal holnap 25 eves evfordulo lesz az oviba, igy oda is kellett egy csomo mindent szervezni, ma is mehetek erte delben, hogy delutan ne legyen sok lurko, mert keszulnek a holnapi napra az ovonenik, pakolnak, rendezkednek.

Nos, gyorsan ennyi fert bele a rohanasomba, mosogepet is megtoltottem kozben, holnapra felkeszitettem a kajat, most vegre melozhatok, szerintem kelni fog a gyerek, ezt szokta mindigKép

Puszi mindenkinek, remelem, hogy a jovohetem mar nyugisabb lesz, bar kedden szuri...

Mica
mica

Szia Mica!

Nem semmi amit művelsz, nem irigyellek.
Sok kitartást neked és hát kevesebb otthoni feladatot.
Azért ne erőltesd meg magadat ennyire.
Sok puszika neked és majd gyere közénk ha lesz egy kis szabad perced.
Zolikának sok sok puszika és a szurihoz szurkolok.
Kellemes hétvégét nektek és családodnak.

Puszika:

ANDI
tandi

Dinó!

Nagyon Boldog névnapot kívánok Bernátnak és Donátnak.

Sok puszika nektek és írj.

Szió:

ANDI
tandi

Andi,

Koszi a jokivansagokat, rank ferKépKép Nektek is szep hetveget! Amugy meg meselj, mi volt a problema?
A hetvegen napozhatsz, nagyon joidot mondanak!Kép

Most egy kicsit megjavult a lurkom, vegre ismet nagyot alszik, igy jee, a melom jol halad, a lakasban is volt idom pakolniKép Mar csak a konyhaba megyek be szemellenzovelKép Talan holnap ott is rend lesz teljesen, jonnek Anyosomek, es mig ok babaznak, en tudok haladniKép Legalabbis errol almodozomKép Vagy en babazom, ok meg mosogatnakKépKépKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok !

Csak beköszönök, mennem kell Bogiért a mamához.Ma oviba volt a szentem mert gyereknapi buli volt,és anyósom hozta haza.Még jó,hogy mama ott dolgozik, így volt egy pár percem elrámolni a lakásban.
Ma ettem meg az utolsó adag káposztalevesemet,hát mitne mondjak nagyon nehezen ment le.Most van egy hét szünet,aztán megint leves.Az egy hét alatt pedig semmi édesség,cukor,tészta,kenyér.Csak zöldség,gyümi,és párolt pipicici.
A leves után megváltás.Már nagyon jól birom,nem is vagyok igazán éhes.Ja,az eredmény minusz 2 kg!!!!!!!Na mit szóltok?
Most megyek,este még benézek.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Megjöttem én is!Kép
Györesz!
Nagyon nagyon jó volt a csavargás!KépLegalább is én jól éreztem magam.KépBejártuk egész Városligetet,aztán természetesen a vásárlás se maradt el.Kép
Ebédeltünk Gigivel sült hekket hasábbal,aztán a lurkók is kaptak enni.Csak bébiételeket,pelust vásároltunk.Én még vettem Dominak egy légiós sapkát"tündéri benneKép",meg Pannának vettem nyári pizsamát gyereknapra.Most csak ennyi volt a vásárlás.KépNa de vasárnap megint útra kelünk mert a Margitszigeten családi hétvége lesz.Ahogy ismerem magunkat megint kinyílik majd a pénztárca.KépJó,hogy ma jó idő volt,és vasárnapra már 30 fokot mondonak.Beszéltük is Gigivel,hogy már napozóban lesznek a törpék.Kép

Andi!
Szerintem ne adj primőrt Nonónak!Noooormális az a doki?KépDomi már eszik husis kajcsit is és úgy látom izlik neki.KépMost,hogy megjöttünk a sétából adtam volna neki a szokásos tápszert és nem kellett.Hát gondoltam melegítek neki kruplipürét pulykahusival,úgy bevágta mint a gép.KépKép
A Hipp-es finomfőzelék isteni finom,tudom ajálani!Kép

Saxi!
Gratula a -2 kilóhoz!KépMennyi idő alatt ment le?
Nem tudom mi volt a céklával,én még ilyet nem láttam.KépKár,hogy nincs bébiételben.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Gratulálok a kitartásodhoz és persze a fogyáshoz is! Nagyon ügyi vagy!

Andi!
Az az érdekel, hogy kilóra csak kettőt fogytam, csak valahogy minden átalakult rajtam és ami a legszomorúbb kezd eltünni a cicim, de annyira, hogy két hete vettem a fürdőruhát, akkor még kis bögyösmaca voltam benne, most meg szinte nagy, pedig tejcsi ugyanannyi!

Mica!
MInden elismerésem a Tiéd, nem vagy semmi!Kép

Ma egész nap a barátnőmnél voltam, akivel egy nap és egy kórházba szültünk és azóta nem is tudtunk találkozni úgyhogy nagyon jó volt! A gyerkőcök nagyon aranyosak voltak, Neki kislánya van, úgyhogy a fiam udvarolhatott! A kiscsaj nagyon ügyes már simán feláll és körbe járja a járókáját, úgyhogy mondtam is a fiamnak, hogy tanuljon! Úgy élvezem az ilyen babás találkozókat, úgyhogy már nagyon várom, hogy Veletek is megint találkozhassak!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

GyöreszKép
Nem vásároltunk semmit. Bár a Dia vett egy sapit a törpéjének.

AndiKép
Tőlem bármikor lehet a tali. Szerintem fel kéne dobni egy időpontot és akkor majd mindenki reagál rá.

Olivér az elöbb bevágott egy egész üveg barack-almát.Kép Nyelte mint kacsa a nokedlit. Most meg próbál mászni. Popó az égbe és próbál nyomulni. Na asszem a jövőhéten veszek egy járókátKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Tali júni 11 vagy 18?????Ez szombati nap.Nekem jó mind a kettő szombat.Többiek?Ki mire szavaz?Vagy más időpontot mondjon valaki!
Neked milyen volt ma?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?