Sziasztok!
Melinda!
Kriszta is 2 napja szinte semmit sem alszik napközben, nem tudom mi van vele, pedig ő legalább egyszer szokott 2-3 órát durmolni egyszerre.
Egyébként céklát én krumplival szoktam neki összefőzni és imádja így.
2 napja folyton sír szopi közben meg alvás közben is. Komolyan, mintha megint a foga piszkálná, hát remélem, hogy nem, mert már tényleg elég lenne belőle. Másfél hónap alatt növesztett 6 fogat. Mondjuk ti sem panaszkodhattok az 5 fogacskával. De szerencsére ti azért nem szenveditek meg ennyire
Györesz!
Tudom, hogy vannak babák, akik kihagynak egy-két mozgást, de én akkor is annyira szeretném, ha forogna is nekem. De jelét sem adja. A dokinéni szerint semmi gond, de én akkor is szeretném látni, ahogy ti írtok róla, tisztára irigykedem
Persze a férjem azt mondja, addig jó, amíg nem forog meg mászik, utána lesz nekem nemulass
Tényleg nagyon ügyesek vagytok ezzel az éjszakai alvás leszoktatással.
A fogacskák nagyon megkínozzák most ahogy látom Norbit. Átküldöm a fogmanót, minél hamarabb csalogassa ki ezeket a fogakat. És egyszerre négyet is. Huh, ez nem semmi.
Gigi!
Hozzátok is küldöm a fogmanót, hogy minél kevesebbet szenvedjen Oli
Kata!
De jó, hogy tudtál jönni.
Tök szuper, hogy lassan túlvan Raul ezen a fránya bárányhimlőn. Nagyon remélem, hogy Patrik megússza.
Milyen hatalmas baba Patrik. Nem semmi, hogy nő. És hogy szinte csak anyatejet kap, nagyon jó a tejcsid még mindig
NEm voltatok valami vizsgálaton a hasfájása miatt? Nem küldtek el titeket? Ez nagyon rossz lehet, hogy még mindig fáj a pocakja.
Zsófi!
Neccharisnya? Ez igen. Szerintem férjecskédnek biztos tetszeni fogsz benne, és ez a lényeg.
Márti!
Mi mióta eszünk, még jobban igényli a cicikét, és a poén, hogy van is rengeteg tejcsim. De amellett meg lassan mindent imád. Most az almát tesztelem, hogy meg tudja-e enni, hogy ettől voltak-e a pöttyei. Bár szerintem az epertől, amit én ettem. Tegnap ettem almát és le kellett neki csipkednem, és úgy ette, hogy reklamált, mikor elfogyott.
Gigi is annyira ügyes már. Mikor fog ilyeneket csinálni az én lánykám?
Bár az ülésben egészen ügyes, és egyre többet akar ülni is. Bár egyedül még nem megy neki...
Komolyan mondom, őrület, hogy nektek még van erőtök baba mellett dolgozni is. Ezt tudom, mindig elmondom, de nekem szinte semmire sincs időm.
Saxi!
Én még most fogom megnézni a vészhelyzetet, felvettük tegnap, mert pont akkor van fürdés és alvásidő. Ezek szerint én is nagyot fogok rajta bőgni.
Ez a 18 kiló káposztaleves diétával nem semmi. Én nem bírnék csak azt enni.
Dia!
Én kíváncsi vagyok, milyen finomat főztél tegnap. Én juhtúrós rakott krumplit csináltam, imádjuk, nagyon fini lett, még ma is enni fogjuk
Naptej ára nem semmi. Mi is most akarunk venni, mert mostmár elég sokat vagyunk kint, félek, hogy megég a pofija, bár utálja ha nap éri, de kikerülhetetlen.
Mi is a napokban ettünk husit először, úgy láttam, ízlik neki, mi sütőtököt csirkehusival. Persze hogy imádta, elvégre sütőtök volt hozzá
A céklát egyébként adhatok magában is, de én pl. krumplival főzöm össze. De almával is, bárhogy kombinálhatod.
Június 1-re bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani, mert nagyon fáj a hasam, a műtétnél, de ott belül. Meg folyton olyan kemény, mint a kő. Komolyan, elég gáz érzés. Akinek császárja volt, az nem tapasztalt ilyet? Kezdek megijedni. Meg ezek a rosszullétek is. Szerintem tutira van összefüggés. Na kíváncsi leszek.
Ma egyébként elég "korán" felkelt Kriszta az utóbbi napokhoz képest, már fél 8-kor kukorékolt. Persze olyan álmos volt, hogy már fél9-kor vissza kellett altatni.
Na megyek, mert tényleg nem fogok semmit tudni csinálni, ha most nem csinálom, amíg alszik.
Puszi mindenkinek
Anikó