Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi hazajöttünkKép

Szuper voltKép
Dorka végig virágot szedett:
Kép

és az uncsitesó kutyáját dögönyözteKép
Kép

Tali szerdán?? Többiek!Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!!

Az az igazság, hogy legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy egyszer jövök ide hozzátok és beszámolok nektek arról, hogy két csíkos lett a teszt nálunk!!!!Kép
Teljesen váratlanul beköltözött a pocakomba egy kicsi manóKép
Hát hazudnék ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem ijedtünk meg a párommal de tudomássul vettük és úgy gondoljuk, hogy ha kettőt fel tudunk nevelni akkor a három is menni fog. Legalábbis nagyon reméljük. Tehát így hat hetes terhesen egy kicsi félelemmel de nagy boldogsággal megint növesztgetem a pocimat.Kép)
Csak arra kérem a fentieket ha már ide szánták ez a kicsi manót hozzánk akkor remélem mégegyszer nem kell átélnem azt az érzést, hogy nem egészségesen születik a gyerekem.
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy egy kis +++energiát juttassatok át ide, hogy egy nagyon egészséges babót hordjak a pocakomba.Kép

Köszike a gyógypuszikat hatásos volt mert Máté meggyógyult sajnos Geri elkapta tőle és így most vele betegeskedünk.
Eltudjátok képzelni egy hathetes hányingeres anyuka és egy beteges két éves jól el vagyunk.
Remélem mihamarabb jobban leszünk mind a ketten.

puszi mindenkinek

krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

Krisztaa,
nagy nagy gratula nektek, sok boldogságot kívánok, és rengeteg ++++ energiát küldökKépKépKépKép
Minden rendben lesz, ne aggódj emiatt!

Krisz,
a képek jók DorkárólKép
Holnap délelőttre gondoltál? Mi benne vagyunkKép

Mi is tegnap este jöttünk haza, dög fáradt voltam, illetve az időjárás is, kicsit elnyomott. De Imi 3 egész napot töltött kint a levegőn, nagyon élvezteKép
Kép

természetesen, hódított a fiúKép

Ja, és Imi megfogadta, hogy a gyereknek az ülésében a helye, ha úton vagyunk
Kép
de aztán azt mondta, ez egy kivétal, mert csak nagyon rövid utat tettünk megKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kriszta!

Nagyon nagy gartula Nektek és millió +++ energia! és egy nagyon egézséges babót kívánok Nektek tiszta szivből.És ne aggodj a fentiek figyelni fognak , minden rendben lesz

Krisz !

nekünk jo a holnap már nagyon várjuk a talit

a gyerkőcök meg egyszerüen nagyon aranyosak!

Manó!

ugy látom lesz már sofőr ha te majd nem férsz a pocidtól a kormányhozKép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Mi is hazaértünkKép
Nagyon, de nagyon jól éreztük magunkat!!
Jókat ettünk, sokat kirándultunk.

Krisz!
Holnap mikor menjünk?
Édes nagyon virágszedő Dorka!Kép

Krisztaa!
Gratulálok, és kívánom, hogy egészséges legyen a kis pocaklakóKép
Gerinek pedig gyors gyógyulást!!

Manóka!
Fiad nagyon vagányKépKép

Még egy pár kép, hogy milyen szépséges helyeken jártunk:

Kép
Kép
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisztaa!
hú de klassz!!!!Kép
Nagy-nagy gratula nektek!!!!

nagyon jók a képek megintKép
Era, tényleg szép helyen voltatokKép

Tali:
jó a délelőtt nektek? kb 10-től gondoltam, amíg bírják a törpökKép
bár ha jó idő lesz játszizhatunk is, vagy elsétálhatunk az egyetemhez stbKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Nekünk jó a 10 óra.

Ti a Mátrában voltatok?
Kérek még szép képeket!

Na Anna felkelt....

Era

Era
Kép
era75

sziasztok !

azt hiszem a holnapi tali ugrott KépKép. Flora delutáni alvásból ugy ébredt hogy tűzforro volt (38.7)és most is 38 volt a láza amikor nagy nehezn elaludt.de máős baja nincsen. mintha kezdene egy kicsit taknyos lenni. remélem semmi komoly nem lesz belőle

jo éjt
enci
renci

Sziasztok!

Floresznek és Annának sok-sok gyógypuszi!!!!!Kép
Remélem hamar túllesznek rajta a csajok.

Móni,
azért Ti átjösztök Imikével?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Móni,

küldtem a képeket, már megint visszajelzett, de a múltkor is megkaptad így isKép
szóval írj, hogy odaértek-e!

ja és tök jó volt, Dorka egyből beájult és szunyál még mindigKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Flora szerencsére jobban van(kop-kop) reggel már csak hőemelkedése volt. a doki azt mondta, hogy csunya a torkairt fel antibiotikumot, de azzal várni akarok, mert ha ma már nemlesz lázas akkor nem adom be neki.vagy szerintetek adjam neki nyugodtan? annyira nem akarom őt gyogyszerezni.
ezért gondoltam,hogy várok vele

remélem anna is jobban van sok puszi neki

ha van rakjatok fel a talirol képeket

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Háát, Anna elég ramatyul vanKép
Nincs láza, de nagyon folyik az orra.
A legrosszabb, hogy be van dugulva, és nem kap levegőt.
Már kapott Nasivint, sóoldatot, tengervizes sóoldatot, de nem tudom neki kiszívni a porszívós orrszívóval.
Most is felsírt, mert nem kap levegőtKép

Van még valami ötletetek?

Enci!
De jó, hogy Flóra jobban vanKép
Én gyógyszerellenes vagyok.
Én még nem is vittem Annát az orvoshoz. Majd holnap, ha még akkor is nagyon folyik az orra.
Vagy szerintetek ez "gonoszanyaság"?

Anna kap még Belladonnat, na meg C-vitamint.
Csak ez a sok takony........

Örülök, hogy a tali jól sikerültKép

Ja, és a két csaj nem is találkozott egymással, mégis egyszerre betegekKép

Anna mai poénja:
-Kicsim, hol fáj?- kérdeztem tőle.
- Nem fáj hol....

És azt sem használja, hogy 'nincs', arra azt mondja, "nem van".

Kérek ötleteket takony ellen!!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Krisz,
most nem jöttek képek, de ürítettem a lomtáramat, így hátha, próbáld újra a chellos címemre.
Imi is majdnem elaludt már a kocsiba, aztán negyed 3-ig itt fentKép
Mi is jól éreztük magunkat, olyan kis édesek voltak a gyerkőcök együtt, főleg, amikor puszilkóztakKép

Enci,
én antibiot mindig úgy akartam adni, ha 4. napon is lázas, akkor elkezdem, de még nem volt rá szükség. Persze, a láz mértékétől is függ, mert, ha masszívan 39, akkor bintonságoasbb, ha kap.
De, én ebben is kicsit "laza" vagyok, mert csak 38,5 felett szoktam csillapítani neki,addig belladonna, hűtőfürdő, itatás.

Era,
mint fentebb olvashattad, én is olyan "gonoszanyaság" vagyokKép
Szegény Annát sajnálom nagyonKép
Annyi ötletem van, hogy sóoldat- porszívózás-Nasivin, és így hátha kicsit kitisztul, legalább egy időre.
Vagy, hátha elkezdene köhögni, és akkor kiköpi.
A poén, az nagyon tetszik, olyan okos, ügyesek már ezek a csajok, Iminek is zárkóznia kell lassanKép

Most elment anyuékhoz délutánra, de nem is bánom, mert én ettől az időtől kivagyok, így tudok egy picit pihenni, illetve a délutáni sétát megúszom.
De vasalni kell, nagyon sok ruha vanKép Meg a felmosás is. Ja, és a tavaszi ablakpucolás is hátravan még, borzasztóan néz ki minden, de sztem azt már néni fogja megcsinálni.

manóka

manóka
manóka

Csajok!!!

Ez az idő.......borzalmas!!!!
Anna csúszdája az udvar közepén landolt, a muskátlim a földön, szegény növényeim felborulva.
Nálunk még áram sem volt.
Pont a Baumaxbanból jöttem ki, amikor leszakadt az ég.
Alig tudtam jönni a kocsival, olyan szél volt.

Nadine!
Holnap mentek a Star Wars-ra?
Tényleg az a név mit jelent?
Shorbert Norbiék ezt adták volna a 2. gyereküknek, ha lány.De fiú lesz.

Most is esik, de miért.........

Na megyek lefektetem Annát, aki takonykorban szenvedKép
De rohangálni tudKép Szerencsére!!!

Manóka!
A takarítást már tényleg bízd rá valakire!
Bár az ablakmosás most megleszKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Nem már nem megyünk a Star Wars-ra Kép Már voltunk. a 00:01-es előadáson. milyen névre gondoltál, nem értem a kérdést igaz kicsit be vagyok lassulva. Egyébként nagyon jó a film, kicsit letargikus, de ennek a résznek ilyennek kell lennie. A sötét oldal a sötét oldal nem lehet minden szép és jó.....
A takonynál vigyázz, ha nem jön ki, Zsaninak se szokott, majd mikor majdnem gyógyult teljesen akkor egysszer csak kihányja a rengeteg slájmot. már volt 3-4 szerencsém hozzá brrrrrr. Jobbulást a kis rohangászónak!

Enci
Flórának is jobbulást. Zsaninál is csak a 2-3 lázas nap után adok antibigyót. Sőt a láz se tünet hanem a szervezet védekezése a betegséggel szemben. Mondjuk Zsaninak hiába adok lázcsillapítót az elején olyankor tartósan fent marad jó pár órán át. Volt rá példa hogy 2 fajta lázcsillapító és a hűtőfürdő vitte le 38 fok alá, de vissza is ment neki 2 óra alatt...

Na most mennem kell

Puszi
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok Lányok!

Azt szeretném kérdezni, hogy volt e valaki a Batthyány utcai 3D UH rendelőben és milyen tapasztalata volt, lehet e kérni, hogy elsősorban az egészségét vizsgálják a babának és utána kérnénk mozizást vagy ennek nem az a célja? csak meg szeretném erősíteni, amit a klinikán mondanak, mert ott 5 perc alatt megvizsgálnak minden kismamát és csak a mérendő adatokra mennek rá, de ez nem valami megnyugtató.
Előre is köszi a válaszokat

Enikő

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Jelentem Annának végre beindult a takony. Most már szépen le is tudom szívni neki.

Nadine!
Viszaolvasva tényleg nem egyértelműen kérdeztem, bocsi.
A Nadine név jelentése mi?
Én is azt hallottam, hogy ez a legszomorúbb rész a Star Warsban. A rendező összes nőismerőse sírt rajtaKépKép
Remélem mi is eljutunk hamarosan rá!

Enci!
Flóra hogy van?

Enikő!
Sajna, én még nem voltam a 3D Uh rendelőben.
Hogy vagy?

Annát ma a Nagyija próbálta altatni, de csak hülyéskedés lett belőle. Anna viszont zokogott, amikor kijelentettem, hogy talán Nagyika nélkül kellene aludniKép
Nincs túl jól még mindig a csaj. Holnap szerintem elviszem dokihoz, nem vágunk így neki a hétvégének.
Igaz nincs láza, csak alváskor vannak gondok(köhögés, bedugult orr..), máskor nagyon jó a kedve.
Ma is itt rohangált a folyosón.

Megyek virágot ültetek...

Még valami:
ti adattok be kullancs elleni oltást?

Era

Era
Kép
era75

sziasztok,

Nemem,
a Batthyány, vagyis már Iskola utcai uh sztem nem ad hivatalos véleményt arról, hogy semmi baja a babának. Arra való a klinikai uh. Ami erre tökéletes is, nagyon jó szakemberek nézik meg. Ugyanazuk, akik majd a 3Dn is megnézik a babódat, csak ott 20 perc idő van rá, mig a klinikán 5, sajnos.

Era,
ha köhög, esetleg Stodal, mert az mind száríz, mind köpetesre is jó lehet, így az hátha segíti a takony felválását, távozását.
Igazad van, hétvége előtt nézzetek el a dokihoz, legyen otthon valami, ha kellKép

Krisz,
képeket megkaptam, köszönömKép

Ma is nagyszerű idő volt, de azért délelőtt kicsit lementünk. El is fáradtamKép
Most délután itthagytam a fiúkat másfél órára, hát, ahogy kinéz a lakás, tragikusKép
Megyek, kicsit pakolgatok is.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Magára hagyott gyerek és apa esete ismerősKép
Igaz itt csak Anna szobája szokott úszni a rendetlenségtőlKép

Anna itt ül az ölemben:
-Aja, megnézek valamit....
-Entej....Kép

Stodalt kipróbálom. Az homeós?

Csajok!
Úgy néz ki, hogy a szombati grillezést el kell halasztaniKép
Anna sincs még túl jól, és már nekem is kezd fájni a torkomKép
Nekünk jó hétközben délután is, vagy jövő hétvége.

Anna babaát nézne........megyek.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
pont én is a halasztást javasoltam volna, Dorkának is folyik már kicsit az orraKép persze mert tegnap az orkánban le kellett menni csúszniKép és nem lehet eljönni onnan pedig már én is majdnem megfagytam.

Szóval jövőhét szombat??

entejKép naon jó!!
Dorka az egékét szokta kunyizni, aztán már azt sem tudom hol vagyokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Olyan szép ma az idő, remélem, hogy mindenki kint van a npsütésbenKép

Én most vasaló üzzemmódba vagyok, a gyereket elvitték anyuék a kertbe, had fárassza magátKép
Délelőtt voltunk lent a játszin, jól kiszaladgálta akkor is magát.
Ja, és egy érdekes sztori, odament a homokozóba egy kislányhoz, aki gödröt kapart, mire az én fiacskám is hozzálátott segíteni.És, tudjátok, hogy van ez, a nagy nem szereti, ha ott van a kicsi, akit persze nem lehet elhozniKép Aztán az anyuka szólt a lányának, hogy jöjjön el onnan, nehogy homokos legyen a fiam által kapart homoktól, úgyis allergiás ráKép Csak azt nem tudtam, a gyerekre, vagy a homokra?Kép

Az arcán meg nőttek pöttyök, olyan kis pattanásféle, ami aztán pörkös lesz, viszket is neki. Egyszarűen, nem tudom, hogy mitől, semmi újat nem evett, és csak a kis arcán van. Először gondoltam, hogy esetleg valamilyen lett a keze, ezt kente a bőrére, de már 3 napja jönnek újjak, olyan napi 1-2 db, és, azért naponta többször is mos kezet.
Úgy gondolom, ha valami étel lenne, akkor a testén is lenne, vagy szerintetek?
Reggel már bekentem egy kis Elocom kenőccsel, de lehet, hogy megmutatom a dokinak, majd látjuk, milyen lesz estére.

Pénteken elmentünk anyuékhoz ketten, így volt egy nyugodt estém, és egy szombatom, amikor a nagyszülők kényeztették, én meg pihentemKép Aztán Imi is utánunk jött, miután kialudta ő is munka után magát. Megnéztük a meccset, és kicsit csak elmentünk a Bajnok Csapatot ünnepelniKép
Azt hittem, a tömeg, és a trombiták megujjesztik, de az én kis pöttömöm úgy szaladgált, hogy alig győztük követniKép A tüzijátékot már nem vártuk meg, féltem, hogy attól sírni fog, így is, már a kocsiban elaludt, olyan álmos volt. Na, de ahogy hazaértünkés átöltöztettük, feltámadt, és még éjfélig volt ereje ünnepelniKép
Lehet, hogy most tudatosult benne, focista szeretne lenniKép

Krisz,
láttalak benneteket is, jól éreztétek magatokat?

Anna, Era,
jobban vagytok már? hÁTHA EZ A NAPSÜTÉS SEGÍTKép
A Stodal, igen, homeós.

Ennyi volt a szünet, menek, folytatni rabságomatKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Háát, mi ritka sz*rul vagyunk.
Már én is és persze András is beteg. De annyira fájt a torkom, hogy én még ilyet nem éltem át. Más tünet nálam nincs is, csak a rettenetes torokfájás, és köhögés. Emiatt már 2. éjszakája alig alszom, már kezdem unni az egészet.
Anyukám is nemrég hívott, hogy neki is nagyon fáj a torka. Most valami vírus lehet.
Anna még mindig köhög, meg folyik az orra. Közben volt egy kis kötőhártyagyulladása, de kapott rá cseppeket. Szerencsére antibigyó nem kellett, mert nem volt láza.

Azért ma voltunk ebédelni a Klub Barabásban (család beleegyezett), mert most volt Apósomék házassági évfordulója.
Meg délután kimetünk Marcihoz, mert Õ is köhög, gondoltuk napkúráztatjuk őket.

Krisz!
Dorka jobban van?
Enciéknek nem jó a szombat, mert elutaznak.
Hétközben?

Manóka!
Imi, hogy dolgozik a héten?
Nektek jó hétközben a sütés?
Jó kis hétvégétek voltKép
HomokozóKépKép
Kiütés: szerintem vidd el megmutatni. Nem lehet csípés? Most annyi szúnyog van.

Holnap megyünk megnézzük a Star Wars 3-at.
Most meg megyek vacsizni.

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
nektek jobbulást!!Kép
hétközben elég macerás talán csüt-ön lenne jó, vagy halasszunk még egy hetetKép
Kíváncsi vagyok hogy tetszett a 3. rész, majd írj róla!

Móni,
komolyan kint volt Imike is??Kép, aztaKép
Zoli mondta hogy látott téged de a fijú nélkül.
Hát nem volt rossz, de azért kicsit nagyobb bulira számítottam, mi kint voltunk 1-ig, mert a nagymami nálunk aludtKép

Szóval a pöttyök akkor mégsem szunyicsípések?

Ja Dorkának már kutya baja, de mégsem jutottunk el uszizni, mert a szülők ugye hajnalig buliztakKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

voltunk a dokinál, mert nem lett szebb a fiú reggelre. Azt mondta, hogy szte csípés, csak arra vigyázzak, nehogy felülfertőződjenek a pöttyök, mert akkor ótvaros lesz. Persze, a patikában ( Richter) már olyan ideges voltam, hogy kamillát nem is vettem. De, úgy kell nekem, 2x már megfogadtam, hogy oda soha többet be nem teszem a lábam.
Úgy tudtam bekenni az arcát rázóval, hogy aludt. De gondolhatjátok, milyen jól néz kiKép este megpróbálom majd lefotózniKép

Most itt ül mellettem a földön, és fornettit eszik, mivel mást nem hajlandó.
Gondolom, ezzel rontom el, dehát, valamit csak kell ennieKép

Krisz,
igen, a fiú is volt, csak ép csajoztak akkor is, amikor a férjeddel találkoztamKép

Era,
Imi a héten délelőttös, vagyis délután van kocsi.
Mebucaint próbáltad már? Az torokfájásra nagyon jó, ha nem vagy lidocain érzékeny. Vagy, mézes fokhagyma.

Valakinek nincs meg a babazene, mert mindig új ablakot kell nyitni, ha idekat,, Imi nagyon szereti.
Ezt csak megrendelni lehet, vagy láttátok boltban is?

megyünk ebédelni, hátha sikerrel járunk.

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

hát mi se vagyunk vmi jol. Flora tegnap megint belázadosott, és képzeljétek az inye annyira megduzadt, hogy szinte eltuntek afogai.a legszörnyubbek az éjszakák, sokszor felsir mert fáj neki. nagyon rossz ez a tehetetlenség. ugyhogy szegénykém nagyon fáradt és nyügi. ma elmentünk a dokihoz Manóékkal pont találkoztunk és a doki azt mondta, hogy vmi szájfertőzést összeszedhetet ami a fogzással együtt még erőteljesebb lett.kaptunk két ecsetetlőt azzal kenem vagy 6xor kell kenni ,hogy hasson.remélem már nem fog neki fájni annyira mert ez a tehetetlenség hogy látom mennyire szenved teljesen kikészit annyirasajnálom szegényt.

De látom hogy sajnos Era nálatok se jobb a helyzet.jobbulást nektek.!!
A Mebucain az tényleg jo mi is azt szoktuk használni
mi is terveztük vasárnap a mozit, de florit most nem lehet egyedül hagyni, anya megy ezerrel. szinte senkihez nem megy oda.annyira sajnálom szegényt

Krisz!
De jo hogy Dorka már nem beteg!

Mano

Flora is szokott ilyet csinálni,hogy abszolut "babás" kaját eszik ebédre.ma ő krémturot evett, meg kenyeret sajttal a főzi az nem kellett neki, pedig az inye miatt direkt azt csináltam. de hát az egy dolog hogy én mit gondolok majd Õ dönt. Nálunk szokott főzit ugy enni, hogy egy kis danoninoval felváltva. Flora sokszor a desszerttel kezdi és utána esik jol neki az ebéd. vagy vegyesen eszi néha van gusztusa .Én nem birnám megenni pl.virsli banánnal dehát ő tudja

én a grillezést ha nektek is megfelene inkább elhalasztanám jöv.hétre mert nem tudom ,hogy ez a szfertőzés mennyire veszélyes a babokra

jo pihenést és gyogyulást mindenkinek

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Akkor a grillezést halasztjuk jövő szombatra.
Az jó mindenkinek?

Azért mi ma este grillezünk egy kicsit, csak a próba kedvérétKépKép

Krisz!
Örülök, hogy Dorka jobban vanKép
Jó volt a film, főleg a főszereplő srácKép
András szerint inkább PadméKép

Na félre a tréfát......tényleg jó volt, nem ez életem nagy filmje, de kikapcsolódni szuper voltKép

Manóka!
Imike pöttyei múlnak már?
Richter patikát úúútálom, de én is odamegyek nagy ritkán.
Babazene nincs meg sajnos, de szerintem lehet kapni.

Enci!
Szegény Flóra, úgy sajnálom!
Remélem ecsetelő használ!
De még jó, hogy tud enni Floresz. Az egyik ismerősöm fia egy pár napig semmit nem evett ugyanilyen fertőzessel.

Mi már kezdünk jobban lenni, bár még nem az igazi. Gyermekem teljesen őrületbe kerget. Ma már csak röhögni tudtam kínomban, annyit hisztizett.
Még jó, hogy itt a hugicám, így ketten próbálkozunk veleKépKép

Még egy pár kép a kis rosszcsontrólKép

még betegen is segített mosni
Kép

és így aludt tegnap esteKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

a fehér rázó csak jó, meg az elektromos szúnyogírtó is, mert ma reggel nem voltak újabb pöttyök. Viszont, sztem délelőtt, és délután is megtámadta 1-2 szúnyog, csak nem az arcánKép

Enci,
remélem, Flóra már jobban van, és az ecsetelés is javít rajta.

Era,
kicsit hűvös lett ma este, de azért remélem, a grillezés csak összejöttKép Tegnap néztem pont a paradicsom lapban, hogy pácolt husik is rendelhetőek, eléggé ínycsiklandóKép
Anna édes a fotókon, és, ahogy alszik, csúcs, mintha csak Imit látnám, de ő elfoglalja keresztbe a mi ágyunkatKép

Ma lekopaszítottuk a fiút, itthon nyíróvalKép Fotót reggel majd csinálok, mert az akku lemerültKép
Holnap még mennem kell a klinikára is vérvételre, gyalog megyünk majd, vagyis babakocsival, kiváncsi leszek, hogy megy.
Remélem, minden rendben lesz, és az idő is ilyen kellemes lesz, mint most esteKép

Szép álmokat mindenkinek

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Megjártátok a Klinikát?
Minden Ok?
Fotó?

Grillezés gyors volt, meg hát idebent ettünk, mert kicsit későn kezdtünk hozzá, és már hűvös volt. De nagyon finom voltKép
Grilltálcán csináltunk szalonnát is...nyam-nyam.

Anna már több mint 3 órája alszik, és nem tudom felkelteni. Remélem gyógyító alvás!
A köhögés miatt szerintem az elmúlt pár napban nem aludt eleget, és most behozza a lemaradást. Reggel is fél 9-ig aludt.

Tegnap olyan jót nevettünk rajtaKép
Kérdezem:
-Mit kérsz szülinapodra?
-Motojt
-És még?
Gondolkozik:
-Nem tudom, hogy tudom-e?

Hát ettől kész voltamKépKép

Többiek!
Jól vagytok?

Ugye jön már egy kicsit normálisabb idő????

Ja, még valami:
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=155

Lehet elnézünk rá.

Na megyek lelket "verek" gyermekembeKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ismeri valaki azt a Nagy doktorurat, aki keresztnevét nem tudom, de már nyugdíjas, most talán iskolaorvos, de egyébként szülész nőgyógyász volt, illetve hát mindig az marad. Ha tud valaki segíteni az jó lenne. Felszeretném keresni, de semmit nem tudok róla, csak hallottam talán nem rossz, na dehát már nem dolgozik nőgyógyászként, nem tudom igy segítene-e. De konkrétan szeretnék hozzá fordulni. Nem tudom már mért nem dolgozik főállásban, illetve sokat nem hallottam róla milyen doki, csakhát szeretnék többet tudni, mielőtt megkeresném.
Ja még annyit tudok hogy a Hadházi úton lakik.
Köszönök mindent!!!!

Puszi MINDENKINEK, na meg a GYEREKEKNEK is.
dittike

babyonboard

babyonboard

Sziasztok!

Móni,
miújs? Hogy van a bébi?

Délelőtt kint voltunk az egyetem előtt, olyan klassz volt meginKép
Ki kéne menni oda együtt isKép

Kép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Tényleg nincs valakinek DM-es kuponfüzete??
mármint teliKép jó lenne egy vásárlásKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Dittike!
Sajnos nem tudok neked segíteni!

Krisz!
Annyira vagány ez a Dorka csaj!!Kép
Nekem lassan betelik a Dm-es füzet, majd megnézem, csak most fürdés van.
Jövő héten beiktathatunk egy vásárlást.

Era

Era
Kép
era75

Era,
hú az szuper lenneKép
nekem csak 4 pontom vanKép össze lehet vonni?
vagyis biztos le lehet operálni róla és beragasztjuk a tiédbeKép

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és akkor holnap lesz/legyen valami grillszerűségKép?

Krisz
krisszie

Sziasztok,

ma voltam nstnKép Persze, miután 10 után "kiszaladtam" a klinikára gyalog, kicsit elfáradt Zsiga, de a lényeg, hogy jól van.

Nekem is van pár pontom, de be van ragasztvaKép olyan 6 körül.
Valahonnan inkább rossmannos pontokat kellene szerezni, mert most ott van a mega packos liberó 3800-ért, ami sztem nagyon megéri, több, mint 80 db van benne. Na, de hátha lesz megint itt a DMben.
Illetve, az új huggies pelust is ki kéne már próbálniKép

Dittike,
sajnos, én sem ismerem az általad említett dokit.

Esznek a fiúk, a gyerek a hintában, Imi úgy etetiKép

Ma végre volt a néni, szépen megmosott minden ablakot, keretet, radiátorokat, poszívózott, szóval, még a konyha, fürdő van hátra, de már most is, minden olyan jó szépKép Nem tudom, sk én mikor bírtam volna megcsinálni.

A mai napon lehet a photohalltól rendelni 30 ingyen képet, kicsit nehézkesen megy, de próbáljátokKép

Gyermeknapi programotok van már?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hűű csajok én nem készültem holnapra, mert úgy volt, hogy jövő hétre áttesszük.
Enciék már Egerben pihikéznek, és velük közösen szerettem volna sütögetni.

Itt jön a másik probléma:
jövő héten szombaton Anna 2 éves.(igaz ez nem problémaKép), de családi sütést szerveztünk. Anyukám csak szombaton ér rá, mert vasárnap már dolgozik.

Ezért a közös sütést vasárnapra át kellene tenni.
Vagy nekünk jó bármelyik hétköznap délután is. Mi gyakran sütünkKépKép

Manóka!
Örülök, hogy Zsiga jól vanKép
De jó, hog volt a taki néni. Miénk most beteg, de remélem hamarosan jobban lesz!
Gyereknapkor szerintem egy kicsit felnézünk a Főtérre.
Meg Nagyizás. Más program nincs.

Krisz!
Majd megoldjuk azokat a pontokat. Szépen kivágjuk őketKép

Megyek, mert András vár egy kis finom borocskával az udvaronKép
Csak előtte még egy kiló Szukut magamra kenekKépKép

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Era,
én már össze-vissza keverem ezeket a hétvégéketKép
jó akkor most nem, a jövőhét nekünk sem jó, mármint hétvégén, akkor 2 hét múlva legyen?Kép
és lassan megint lehetne egy gyermekmentes talit is tartaniKép

Móni,
de klassz, ügyes a kis ZsigaKép
ja és a nénidet nem adnád kölcsönKép hú de ránk férneKép

Dorka ma egésznap ezt hajtotta: Móni-Mimike Móni-MimikeKép annyit nevettem rajtaKép
nem tudom miről jutott az eszébe pedig képeket sem mutogattam neki.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

édes Dorka, ez azt jelenti, hogy össze kellene futnunk, nem?Kép

manóka

manóka
manóka

De sztem isKép

Dorka lazán ropizik, egyszál pelusban talán elviselhetőbbKép

Kép

Gyermeknapozni voltatok?
Gyerkőcök hogy bírják a meleget?

Krisz

Krisz
krisszie

Dittike, egy halavány nyom a dokihoz, szerintem ez dr. Nagy András, 65-70 körüli kis alacsony, kopasz doki.Több felesége is volt, ha jól tudom, úgyhogy az nem biztos, hogy még mindig van köze a hadházi úthoz. Viszont, ha ő az, akkor ő Józsán volt egy-két éve normál háziorvos. Van nőgyógyász-szakvizsgája is. Összesen ennyi tippem van, bár tudom, igen sovány Kép
rebusbaba

Ja és, ha ő az, akkor egy nagy nőcsábász! De kedves, aranyos, csak bizalmaskodó. Ugyan én nem nődokiként ismerem, párszor beszéltem vele a munkahelyemen.
rebusbaba

Csajok!

Holnap délelőtt egy tali nálunk???

Era

Era
Kép
era75

Era,
nekünk jó, ha valaki el tud vinni minketKép

Nálunk is lehetne amúgy, de írtó meleg vanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Úgy érzem magam, mintha én lennék a viziló az állatkertből. Vizben szeretnék egész nap punnyadni a nagy testemmel.
Néha már komolyan sajnálom a gyereket, hogy ilyen tehetetlen vagyok, pedig mehetnénk amúgy mindenhova.

Holnapban én benne vagyok, és utast is tudunk vinniKép

Kép
A képet Imi küldi DorkánakKép
Tegnap mi a kertben gyereknapoztunk, de nem is lett volna erőm holmi nagyerdei sétákra.

Rebus,
te már találkoztál nem nőcsábász nőgyógyásszal?Kép

manóka

manóka
manóka

Móni!

Imike de édesKép Dorka még szunyál, de megmutizom nekiKép
Akkor szokás szerint el tudnál vinni minket? Rámcsörögsz ha indultok és lemegyünk. okés?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Akkor 10 körül nálunkKép
Várunk titeket!

Itt azért még nincs az a nagyon meleg. A nappaliban még csak 24 fok.
Azért is gondoltam, hogy gyertek el, mert itt lehet majd kint is hűsölni, ha nem fog esni az eső.
Meg holnapra talán már hűvösebbet mond.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

ok, megyünk, majd telcsizekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

mennek a képekKép