Sziasztok,
Olyan szép ma az idő, remélem, hogy mindenki kint van a npsütésben
Én most vasaló üzzemmódba vagyok, a gyereket elvitték anyuék a kertbe, had fárassza magát
Délelőtt voltunk lent a játszin, jól kiszaladgálta akkor is magát.
Ja, és egy érdekes sztori, odament a homokozóba egy kislányhoz, aki gödröt kapart, mire az én fiacskám is hozzálátott segíteni.És, tudjátok, hogy van ez, a nagy nem szereti, ha ott van a kicsi, akit persze nem lehet elhozni
Aztán az anyuka szólt a lányának, hogy jöjjön el onnan, nehogy homokos legyen a fiam által kapart homoktól, úgyis allergiás rá
Csak azt nem tudtam, a gyerekre, vagy a homokra?
Az arcán meg nőttek pöttyök, olyan kis pattanásféle, ami aztán pörkös lesz, viszket is neki. Egyszarűen, nem tudom, hogy mitől, semmi újat nem evett, és csak a kis arcán van. Először gondoltam, hogy esetleg valamilyen lett a keze, ezt kente a bőrére, de már 3 napja jönnek újjak, olyan napi 1-2 db, és, azért naponta többször is mos kezet.
Úgy gondolom, ha valami étel lenne, akkor a testén is lenne, vagy szerintetek?
Reggel már bekentem egy kis Elocom kenőccsel, de lehet, hogy megmutatom a dokinak, majd látjuk, milyen lesz estére.
Pénteken elmentünk anyuékhoz ketten, így volt egy nyugodt estém, és egy szombatom, amikor a nagyszülők kényeztették, én meg pihentem
Aztán Imi is utánunk jött, miután kialudta ő is munka után magát. Megnéztük a meccset, és kicsit csak elmentünk a Bajnok Csapatot ünnepelni
Azt hittem, a tömeg, és a trombiták megujjesztik, de az én kis pöttömöm úgy szaladgált, hogy alig győztük követni
A tüzijátékot már nem vártuk meg, féltem, hogy attól sírni fog, így is, már a kocsiban elaludt, olyan álmos volt. Na, de ahogy hazaértünkés átöltöztettük, feltámadt, és még éjfélig volt ereje ünnepelni
Lehet, hogy most tudatosult benne, focista szeretne lenni
Krisz,
láttalak benneteket is, jól éreztétek magatokat?
Anna, Era,
jobban vagytok már? hÁTHA EZ A NAPSÜTÉS SEGÍT
A Stodal, igen, homeós.
Ennyi volt a szünet, menek, folytatni rabságomat
manóka