Szép estét,
Kele,
Akkor úgy tûnik ugyanabba a babakocsiba szerettünk bele.De hiszen ellenállhatatlan volt. Mi is a Chicco Travel System 2002-t vettük ugyanott, igen sötétkék, és nagyon finom, sárga négyzethálós minta van rajta és a vázán is visszajön a szép sárga. Én is teljesen odavagyok, egyszerûen gyönyörû és nagyon könnyû. Ugye te sem látsz problámát abban, hogy a tolókar nem átállítható?
Látom te is a munka "hõse" vagy, gondoltam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Túl pörgõs alkat vagyok ahhoz, hogy ha nincs semmi bajom már hónapokkal korábban otthon üljek. De teljesen megértem azokat, akik más fordulatszámon pörögnek.
Zsebi,
Szerintem is elég a végén vásárolgatni, én sem stresszelem magam emiatt, meglátod, mindenre lesz idõd, egy hónap nagy idõ.
Judorka,
Én 3 héttel korábbra tervezem a visszavonulást, és nekem is van közben egy költözés, úgyhogy eléggé egy cipóben járunk.
Kriszti,
Én is azok közé tartoztam, akik este hánytak, bár szerencsére nagyon ritkán. A munkahelyemen majdnem az 5. hónapig nem vettek észre semmit, mert napközben minden oké volt és a pocakom sem nõtt. Nekem az aszalt szilva jött be nagyon ha hánynom kellett és bevallom a csoki, bár ezt más okokból nem kell túlzásba vinni.
Kontroller Pocakosok,
Ez vicces ugyanis én pedig fõleg pénzügyi szakemberekkel foglalkozom. Lehet, találkoztunk már munkakpcsolatban és nem is tudjuk, hogy kiket rejtenek a nickname-ek...
Nyuszimano,
Láttam az elsõ napok, hetekben, hogy elég aktív vagy, úgyhogy követtem,hogy van a kis Donát. Vigyázzatok magatokra, sok boldogságot végre együtt. Mindjárt szombat.
Beszti, Nyusza, Ilke, Andy,
Evés-hízás. Ez nálam is kardinális kérdés. Egyetértek Beszti-vel, csak óvatosan, mert ha valaki egyszer elengedi magát, hát az nehéz lesz. Én is 9kg-ot terveztem az egész 40 hétre de sajnos ezt már most a 33. héten sikerült abszolválnom. Oké eszem csokit, meg némi junk kaját, de azért vigyázok. Azt, hogy kicsit elszaladt a szekér, most a végén fogom megsínyleni, mert teljesen egyetértek Andy-val, fogyózni vagy a babától megvonni dolgokat nem szabad, viszont nagyon tudatosan kellene ennem a hátralévõ 7 hétben. De elhatároztam, hogy nem stresszelem magam ezen a kérdésen. Mindenestere akik elõbb járnak mint én, Lányok figyeljetek oda a legelejétõl, ilyenkor már odafigyeléssel is nehéz kontorllálni a súlyt, mert nagyon sokat nõ a baba súlya is, úgyhogy csak okosan az elejétõl.
Most rohanok színházba.
Szép estét mindenkinek, holnap jövök.
Zuzu