Hé, Babanet! Tegnap este nem tudtam írni!
Gézengúzerika,
azt viszont biztosan tudom, hogy a tápszert nem szabad frigóba tenni és újra melegíteni. Én szobahőmérsékleten hagyom, mert pl az Aventes cumisüvegből hiába kezdi épp testmelegen a szopizást Panni, mire a végére ér, úgyis kihűl, olyan soká tart az etetés. Tehát csak pár korty, ami testmeleg, a vége már szoba.
Brigó,
köszi a választ! Szóval pár órán belül...
Panniról pont tegnap előtt csináltam ilyen fölemelkedős képeket (épp lemerült az elem, még én sem láttam őket, majd apával föltetetem), de hiába van Panni szinte mindig hason és 11 hetes, alig pár pillanatra tartja meg magát, mert a kartámaszra még nem jött rá. Hiába, a fiúk...
Dorka,
Jó,hogy hírt adtál magadról! Sejtettem, hogy a vizsgák miatt nem jössz. Nagyon szorítok!
Timka,
Tudom, babázol, de nagyon eltűntél!
Mintha Panninak fejlődési ugrása lenne (végülis 11 hetes múlt, 3 hónaposan van ilyen, vagy mi). + meleg front is van, amit nehezen visel. Az a legújabb, hogy a délutáni hisztik helyett (mert du nem alszik 2-től 9-ig egy percet sem) most néha elalszik, így nincs hiszti.
Cserébe viszont éjjel csak 5 órát alszik 9 helyett.
Hiába, valamit valamiért. Viszont napi 100-zal többet eszik.
Most nagyon dilis, nem tudja, mit akar. Kap is homeobogyót, hátha a front. Doki ajánlotta, majd meglátom, beválik-e. Megírom, mi lett.
Még mindig nem tudom elhinni, hogy van egy babám!
Időnként annyira meg tudok hatódni.
Tegnap estére egész jó idő lett. De akkor most mi van?!?!?! Nincs valamelyikőtöknek kapcsolata valami boszorkánnyal, aki napot tud varázsolni? Még a folyosóra sem tudunk kimenni napok óta, mert tataroznak egy lakást fölöttünk, amitől minden csupa por és ráadásul percenként gerendák hullanak be az emeletünkre. Áááá, kicsit sem baleset veszélyes. De hiába szólok, tiszta értelmi fogyatékos, alkoholista bagázs csinálja, a tulaj meg nincs itt.
Kata