Új privát üzeneted érkezett!

Zita
köszi, +kaptam, már a netrQl is gyqjtöttem egy csomó anyagot

Manó
Tényleg emlékszem, hogy már máskor is írtad, hogy ilyen, én azt hittem ezt kinövi, nem is gondoltam, hogy még mot is hányós korszakát éli. Szerintem is nézesd meg, nehogy valami a gyomrával legyen

Magdi
Nem, Q annyira véletlenül összejött, hogy még nem is terveztük, sQt elvileg védekeztünk is. Ezek után én voltam a legjobban meglepQdve, hogy most ilyen nehézségeink vannak.

Gumicukor
Hát tegnap elsQ felindulásomban írtam, azóta már utánaolvastam és sokat beszélgettem fórumon másokkkal, kiderült, hogy ez elég gyakori jelenség és simán okozhatja a stressz is. Mások is az avivát ajánlották, altesti vérbQséget okoz és nagyban segít a helyzet spontán megoldásában.
Amúgy 1,5 évet azért nem akarok várni, mert addigra már "túlkoros" leszek - a párommal ragaszkodik hozzá, hogy 35 fölött ne szüljek. Kép

Kataa
Nem a melóm tiszta Hawaii, de tényleg. Van, hogy egész nap csak a neten lógok, semmi mozgás. Szóval az biztos nem,de annál több volt a lakásvásárlás körül, tudod, hogy mennyire elhúzódott az a hülye hitel is. De mostmár minden okesz, jövQ hónapban kezdjük a bombázást KépKépKép

Ma sikeresen leadtam az adóbevallásomat, még idQben megcsináltam Kép Pedig kapok vissza egy csomó lét, szóval igyekezhettem volna jobban is, de egyszerqen nem ment.
Közben lefoglaltam az apartmanunkat is nyárra, úgyhogy már biztos, hogy augustus elsQ hetében Horvátországban süttetjük magunkat.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit,
Irigyellek a nyaralásért, imádom Horvátországot, mi pedig idén nyáron valszeg nem megyünk sehova Kép
parazita

Sziasztok
Mano
hát én is ilyenektöl félek az oviban Kép .

Kataa
nekem nincs kertem igy nem is tudok mit mondani eröl.Egyedül tud öltözni kezdetlegesen és beszélni is tud bár nem folyékonyan mint én .

OVI
nekem se kérdeztek semmit én mondtam hogy nem szobatiszta .

Ilke
ügyesek vagytok mi ezel nagyon lasan haladunk .bár haladunkKép

Pusz Csics
csics

Sziasztok!

tegnap tök jó kedvű volt Emma a bölcsiebn meg otthon is, állítólag szuperül ebédelt, na ja, semi sem volt a gyomrábanKép

Hát lehet hogy akkor a bölcsi zárás idején elviszem dokihoz, akkor úgyis otthon leszek viszonylag sokat. Hátha tudnak segíteni. Bár őt láthatóan nem zavarja, mondta a férjem hoy tegnap se sírt, azt mondja köhögöttegyett és azzal jött, máskor is volt már így.
Este meg alíg bírt elaludni, olyan elemében volt, folymatosan beszélt ahogy ott ültem mellette, olyan cuki volt, de úgy 10 körül már mondtam neki hogy na most már aludni kéne mert nagyon álmos leszel reggel, és anyi is aludni szeretne, erre közölte hogy menj ki anya, nem fogok sírni. na kimentem, persze pár perc múlvamár nyöszörgött, a férjem bement hozz, és akkro gyorsan elaludt.

Kataa!

Azt tudom hogy te nem nézel hülyénKép de sokan sajna igenKép Amit meséltem kutyás sztoit az is pár napja volt, az ő kislányuk 1 évvel idősebb Emmánál, hát azt az értetlen arcot amikor kérdezte hogy ilyenkor mi baja az Emmának...

Rit!

Horvátosrszág biztso szupi lesz, szerintem idén mi sem megyünk nyaralni megint csak anyukámhoz megyünk majd a Balatonra, bár még az se biztos hogy összejön hármasban. Ráadásula férjem műtik júniusban, ki kell venni a manduláját sajnos most már tuti.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó, Zit
Hát szerintem még ne mondjátok ilyen biztosra, hogy nem mentek. Mi is úgy kezdtük,hogy ezt mondtuk. Kép
Mert, hogy ugye kell a lé a lakásfelújításra. Közben azért bölcsiszünet, tehát augusztusban hol is legyen a gyerek....
Nekünk nincs igazán senki, aki segítene, így végül az lesz, hogy augustusban 9 napot dolgozom összesen, elQtte viszont abszolút nem leszek szabin és szegénykém júli végéig bölcsibe jár majd Kép
Viszont 30án utazunk aug 7én jövünk. Utána hétfQtQl péntekig valószínq az apjával fog bejárni dolgozni az irodába, jobb megoldásunk sajna nincs Kép. Utána elvileg 7végén elmegyünk anyához és ott hagyjuk hétfQtQl csütörtökig, pénteken hozzuk vissza (hacsak úgy nem dönt, hogy sír és el kell hozni hamarabb). aug 19tQl meg megint szabin leszek ovikezdésig.
De miután gyerkQccel, így úgysem tudunk sokmindent csinálni a lakáson, tehát valószínq bevágjuk magunkat az autóba és kimegyünk a Dolomitokba sátrazni is egyet.
Szóval most jól jön az apeh visszautalás, legalább ráfoghatom, hogy talált pénzbQl nyaralunk Kép

Gumicukor
dobozoltok már?? - én hamarosan megint kezdem, szelektáljuk és lezárjuk az éppen nem kellQeket, mert jövQ hónapban már bontjuk a falat Kép

Rit

rit

anemona7

Gumicukor,
Átküldtem az Avivát, de tele volt a postafiókod...Kép

Zita
parazita

hali!

Beszti, Judy
Köszi a beülős felajánlásokat!!! Végül úgy döntöttünk, megpróbáljuk anélkül. meg az idő sem biztos, hogy olyan jó lesz holnap.

rit
Még nem dobozolunk, mivel még nem is tudjuk a költözés pontos időpontját. vagy júli vagy augusztus. ma duán megyünk megnézni a lakást, lehet akkor már többet fogunk tudni.
dobozokat már gyűjtöm a cégnél, nem neház, mert egy csomó Pc és monitordoboz van állandóan.

zita
elküldenéd még 1x, ma ürítettem. köszi!

most dolgozm ithonról, mert egy csomó mindent beválalltam hétfőre. ma már sokkal jobban vagyok, reggel óta nem kellett a klo-ra futkosnom.

halacska
Csempe KépKépKép: nagyon jó Kép nekünk Öcsike a neve, a tesóméké meg Erika Kép abrátnőmék régi Wartburgját meg zöldbabnak hívták Kép

szép hétvégét mindenkinek!

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
Orulok hogy a melod nem stresszes.Hat az enyem sem,es ez mindennel tobbet erKépMEg az hogy 3.45-kor veszem a kalapom es 4-re a bolcsoben tudok lenniKép
Na akkor meg en azon a velemenyen vagyok hogy hgoy a baba szeretne nyugodt kornyezetba jonni,ugyhogy ha meglesz a felujitas es elfelejted a hitel gondolokat akkor bekopogtatKépKép
Kulonben az is lehet hogy 30 felett mar nem pikk-pakk babasodik az ember,ezzel sajnos szamolnunk kell...
Nektek mikor van bolcsi szunet??
nekunk jumi 20-tol.Epp csak elkezdek dolgozni.Meg hatravan egy menet a fonokkel hogy mikor is leszek szabin,mert a penzugyes meg nyomul hogy vegyem mar ki a regi szabikat.Anyu elvallalta 2 hetre,vagyis tobbre is de azt nem akarnam,mert most noveremek is itt lesznek 5 hetre addig sem fog dolgozni,ugyhogy lesz eleg dolga utana.MEg nem is lennek nelkule olyan sokatKépA maradek ket hetben meg en leszek szabin,vagy van mar emberem hogy ki ugrik be ha megis be kell majd mennem.
Mi sem megyunk nyaralni ,de nem sivagyunk azok a nyaralosakKépOtt a Balaton ha viz kell,Alexnak jo lesz a gyerekmedence iden isKép

Mano
En Alexem is elemeben volt tegnap este,eg 9-kor is ki-ki jott hogy pisilni,kakilni kell meg szomjas.Bar mentsegere legyen mondva mindent teljesitett isKépA tavaszi idotol ilyenek,meg nehez atverni mert 8-kor meg vilagos van.De nem szeretnem ha kesobb fekudne mert kell neki a 10 ora alvas kulonben tiszta almos reggel.Es juniustol meg el kene indulni reggel fel 8-kor itthonrol.Eddig ha dolgoztam akkor 8-kor indultunk de most nem szeretnek kesni,legalabb par hetigKépKépHa meg nem dolgoztam akkor meg fel 10-re ertunk a bolcsibe,mert minden reggel jatszani kell meg valamennyit ugyeKépKép

Forti,Panda,Sasha,Dec8,
hol vagytok???

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Az apróságaim mostanában nagyon gyakran meglepnekKép. Ma Bálint megmutatta hogyan tud kapaszkodás nélkül térdepelni, hát mit mondjak majdnem kiesett a kezemből mindenKép. Lili ennyi idősen még mászni is csak néha néha óhajtottKép, Bálint hozzá képest nagyon gyorsan fejlődik. Így este apával le is tetettem Bálint ágyát a legalacsonyabb fokozatba, mert így már nem merném ott hagyni egy percre sem.
Ezek az esős napok nagyon rosszak voltak, szinte nem is tudtunk kimenni, de ma bepótoltuk. Sajnos holnap egész nap dolgozik apa, de a vasárnap a miénk. Egyik nap azért du elugrottunk a Soroksári Megatoysba testvérfellépőt venni (persze azt nem vettünkKép), de végül kapott mindkét apróság cipőt. 1500.-ért vettem Lilinek egy cuki kis Melánia szandit és ugyanennyiért Bálintnak is egy vagány kis kocsicipőt.

Kataa,
A kertben én is mindig kint vagyok a gyerekekkel, sőt még a szemem sem veszem le rólukKép. Ha Bálint alszik, mindig közel tologatom magamhoz, hogy rálássak ha kertészkedek. Nálunk a szomszéd gyerekeket szokták kiengedni egyedül (6 és 3 évesek), de hogy miket csinálnak, az valami hihetetlen. Állatokat szednek szét (béka, madár) és még sorolhatnám, amikor meg Lilit is hívják oda magukhoz, engem a hideg kerülget, de szerencsére Lili egyre ritkábban megy oda. Nem is igazán beszélünk velük, az anyukájukat pl.mióta itt lakunk nem sokszor láttam, pedig mi elég sokat kint vagyunk, apukájuk meg egy kezemen meg tudnám számolni hányszor volt kint velük. Néha a kicsi lány beüti magát, sír ezerrel, de senki meg nem hallja, volt már hogy az anyuka kiszólt az ablakból aztán ennyi. Szerintem még ennyi idősen is kell a szülői felügyelet.

Rit,
Drukk nektek!

Halacska,
Gratula Csempéhez!
Ne tudd meg én is hogy örülök, hogy Lili inkább a wc-t részesíti előnybenKép, a bilit mi csak a kertben szoktuk használni, hogy ne kelljen bejönni ha kint vagyunk sokat.

Zita,
Nyugi, nálunk is becsúszik néha egy ilyen napKép.

Gumicukor,
Jobbulást!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
nyaralás
idén is balcsi de lehet hogy megyünk ausztriába egy család és gyerek barát hotelbe pihizni 3-4 napot én most ezért a nyaralásért nyafizok,és mondokatom a páromnak mert a májusi kismamában irtak egy nagyon szép családbaráthelyröl ahová pici gyereket is vihetek .ha szerencsém van akor agusztusba elvisz minkett .viszont azért hogy ott pihizhesek irto sokat kell dolgoznom Kép nekem is meg a páromnak is .

Lányok
nálunk imike már egyedül eszik és nem is engedi hogy etesék babakocsibol is álandoan kiakar mászni ha nem tolom és most tervezem kap ö is egy rendes ágyat mert a kiságyát már régota nem használja még alvásra sem mert nem tud rendesen forgolodni benne álmában .igy mostanában velünk alszik .

Pusz csics
csics

Sziasztok

Halacska

Csempe.Kép
A Peugeot-nkat hivja Emi Pizsonak....Kép

Nyaralas

Mi Vargesztesre megyunk a Villaparkba, az ismeros angol parral, 4 eves kisfiukkal, meg anyuval.
Voltunk mar ott a tesomek csaladjaval meg Emi szuletese elott.

Ilke

Nagyon ugyi Balint. Nalunk is gyorsabb Danny, bar Emi is hamar kezdett jarni, azert meglepodtem mikor az occse mar 7 honaposan felallt.Kép Jarni meg nem tud egyedul, segitseggel imad es a toligaval, ami nalatok is volt kolcsonbe rohangal ezerrel. Ugyesen meg is all vele, aztan megy tovabb, sot ,mar kanyarodik es meg is forditja egyedul.
Ja es kepzeld mar felismerhetoen mond egy-ket dolgot, pl. anaaaa, ez en vagyok, vava, ez a kutya es gyeeje gyere.
Ime a nagyfiu:
Kép

Lili meg mindig ugy imadja Balintot?
A gyerekules majd juni 19-29 kellene ,ha megoldhato.Megegyszer koszi. Kinezhetnetek egyik hetvegen, most hogy visszatert a joido.Kép

Kicsit faraszto volt a het, mert kicsi kutyi (Benji) meg sokat nyafizik, persze foleg ejjel. Tobbszor ki kell menni hozza , mint a masik ket gyerekemhez felkelni.Kép De a masik kutyankkal szepen osszebaratkoztak, birkoznak, jatszanak ezerrel.

Na megyek, mert megyunk nemsoka vasarolni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok lányok!
Ezer éve nem voltam itt. Sajnos most 2 állásban dolgozom, és alig van időm bármire.

Magdi
Hanna nagyon lelkesen köszönget, sziasztok, meg viszlát jelleggel. Én soha senki nem csókolomozok, úgyhogy ő sem.

Conti
Nagyon örülök ez aztán a jó hír!

Ilke
Nálunk sincs szobatisztaság, bár a bölcsiben már egész rendesen használja a wc-t, de a pelus nélkül egy lépést sem hajlandó tenni.

Kataa
Mi Hannáért mindig össze-vissza megyünk (mármint hol én hol a párom) de reggel megmondjuk ki jön és tudja is, egyáltalán nem zavarja.
Ha 4 előtt elhozom jó időben még szomor is, jobban szereti ilyenkor ha a kertben játszhat.
Kösz hogy hiányoltál. Hát ez van 2 állás, nagyon sok stresszes munka, utazgatás Brüsszel-akármi- Budapest közt.

Rit
Drukkolok, hogy megoldódjon és összejöjjön a kicsi.

Magdi
Nálunk is akkor van hiszti amikor nem tudunk elmenni valahova, de akkor aztán nagyon.

Fantasztikus hogy mekkorák már a kicsik! És milyen ügyesek!!
Nagyon jó volt újra olvasni titeket, egy kicsit felvidulni.
Mostanában nagyon gödörben vagyok, egyrészt a hajtás és a meó miatt, másrészt a férjem miatt.
Õ kijelenetette hogy elmúlt a szerelem, és nem képes szeretni többé, úgyhogy a legjobb lenne ha elköltöznék, mire én mondtam hogy a Hanna nélkül nyilván nem megyek el, úgyhogy most itt tartunk gőzöm sincs mit csináljak.
Ha van valami trükkötök szóljatok, és nagyon szeretném, he nem ennyi lenne a családi élet jövője, de a férjem nem igazán akar tenni a dologért.

Na megyek mielőtt még jobban kétségbe esek.

Üdv
dec8
dec8

Nyuszi,
Ok, egyenlőre nekünk még nem kell az autósülés, úgyhogy majd taliztassuk apáékat szerintem valamikor, hogy oda tudjuk adniKép. Köcci a meghívást, most már tényleg megyünkKép, a hétvégén tervezzük apával, hogy kezünkbe vesszük a naptárat, és kitaláljuk, hogy mikor hova az elkövetkező hétvégéken, ha sikerül előtte, akkor majd elvisszük mi az ülést hozzátok.
Emi is nagyon gyorsan fejlődött, de Danny úgy néz ki őt is lehagyjaKép. A beszéden csak ámulokKép.
Nálunk továbbra is megy az imádat mindkét részről, csak Liliben mostanában előtört az irányítási vágy és folyamatosan lecenzúrázza a kicsi játékaitKép. Most ne ezzel játsszál, ez nem jó neked, ez kemény, ez túl puha, ezt meg fogod enni, ez túl hegyes című mondatokat szajkóz Bálintnak egész nap, szegénykém ha Lilin múlna szinte alig játszhatna valamivel. Így kénytelen vagyok besegíteni, meg aztán már egyre többször reklamál az apróság, ha Lili kivesz egy érdekes játékot a kezéből, szóval jönnek a harcokKép.
Képzeld Lili már sohasem pisil be, mindig időben szól ha wc-re kell mennie. Remélem az utolsó csomag pelust fogjuk megvenni a napokban, aztán mire elfogy, már az éjszakák is bugyiban telnekKép.

Nyaralás,
Mi Horvátországot célozzuk meg idén, remélem nem jön közbe semmi. Lilinek már vettem egy cuki kis fürdőrucit is, no meg magamnak is, jó lenne ha nem csak a kertben villoghatnánk benneKép.

Dec8,
Remélem sikerül újból egymásra találnotok a pároddal, esetleg ha elutaznátok egy pár napra? Nagyon drukkolok nektek!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Solymi tegnap elesett a vizesüveggel, ami eltört, és a kisujjáról levágott egy darab bőrt, de még szerencse, hogy ennyivel megúszta. Nem tűnt nagyon vészesnek, de azért elküldtem őket az ügyeletre, és jól tettem, mert ezt azért normálisan el kell látni.
Azóta is rettenetesen érzem magam, mert én vagyok a hibás, kellett nekem üvegben vinni a vizet, és nem műanyag palackban. Meg hát nem is figyeltem oda úgy, ahogy kellett volna, bár én Csongit toltam, és apa is ott volt... Nagyon komoly baleset is lehetett volna belőle, úgyhogy azóta is teljesen depressziós vagyok.

Dec8,
Hát ezt elég lazán adta elő a férjed... Kép Remélem, hogy azért nem eszik olyan forrón a kását, és meg tudjátok beszélni a dolgokat. Különben meg költözzön el ő!

Zita
parazita

Sziasztok
Nyuszi
imike is tud már vagy 5 értelmes szot anya,mama,imike,teszék -tesék baba,és imád járni Kép

Dec8
jo hogy jötél de nekem is csak ilke ötlete jut most eszembe és drukolok hogy a férjed megondolja magát.

Zita
solyminak gyors gyogyulást eb csont befor szerintem .

Lányok
hétvégém tök jol telt a párom ekxtra figyelmes volt elvit cipöt venni a gyerekeknek és utána még palacsintázni is elvitt minket a lurdyházba oriáspalacsintázni .vetem petikének uj siesta szandált mert az elözöt kinöte most egy 25öst vetem meg egy 26 is ha véletlenül kinöné egyiket 4ezerér másikat 5ezerért vetem és vetem magamnak egy szép szandit is sabáriát szintén 5ezerért szép kényelmes igez ezekért az árakért bekel menem a réno udvarba ott van a siesta nagyker és ott fele anyiba vagy még olcsoban lehet minöségi cipöt venni Kép palacsintázás is jol sikerült petikének nagyon tetszet evett is belöle csak imike nem petike miután elfogyot a palacsinta közölte kér még montam neki hogy majd máskor Kép.
Tegnap meg végre találtam szandált imikének az europarki babaházba igaz nem siesta mert drága a boltba a nagykerböl meg ha kapnak az is gyorsan elfogy Kép de a bokáját fogja én meg vetem magamnak egy uj csini halásznadrágot +egy felsöt 1000ft db szintén a az eroparkba és mindezt a párom szó nélkül türte hogy várakoznia kellet sokat pedig utál sokat egyhelyben várakozni .

Pusz Csics
csics

Sziasztok!

Dec8!

Nagyon sajnálom hogy gondok vannak nálatok. nem tudom, nekem ez ha komolyan gondolja olyan érthetetlen dolog, lehet csak én gondolom így de szerintem ha valaki azt gondolja hogy a szerelem a maga lángoló, oda vagyok érte formájában állandóan jelen van, az nem nősüljön meg és főleg ne vállajon még gyereket, mert tuti hogy partnert kell cserélnie hogy mindíg az élete része legyen a lángoló szerelem. Persze átalakul és megamrad belőle valami, na meg időnként fellángol, máskor kevésbé na de ez a házasság. Legalábbsi én így gondolom, aztán lehet van olyan házaspár aki 10 év után is olvadnak egymástól folyamatosan, de én ezt valahoyg nehezen tudoem elképzelni.

Persze a munka + gyerek az elég nehéz párosítás, én is érzem hogy ez íyg sokkal nehezebb mint amikor otthon voltam Emmával, szóval ilyenkor persze becsúszhat az hogy a másik elhanaygoltnak érzi magát, azt hiszi hogy na elmúlt teljesen a szerelem, de azért ilyenkor az idő, esetleg egy ksi odafigyelés segíteni szokott. Kívánom hogy nálatok si csak erről legyen szó. esetleg tényleg elutazhatnátok a férjeddel valahová, vagy hármasban, mert ha jól veszem ki a szavaidból, arról si lehet szó hoyg a férjed úgy érzi Hannával is keveset vagy (ezért gondolhatja hogy te nélküle elköltözöl), szóval nem tudnál egy kis szabit kivenni és találjatok újra egymásra.

Ha meg már ennél rosszabb a helyzet, akkor csak az idő segíthet, ahogy pl Contiéknál, akkor nem árt kicsit tényleg különköltözni, és ha pislákol ott még valami akkor 1-2 hónap után úgyis rendbe jönnek a dolgok. persze azt nem, gondolhatja komolyan serintem hogy egy anya otthagyja a gyerekétKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Hát nálunk eléggé frász volt pénteken találtam Gergőben egy kullancsotKép ki tudtuk szedni és figyeljük, hogy nem pirosodik-e be, de nagyon idegesítő. Oltást Ti beadatjátok?
Amúgy jól telt a hétvége, voltunk a Millenárison, csak sajna a játszótér be van zárva, de azért jó volt. meg elvittem Gergőt a Micimackóra.

Dec8
Manó szívemből szólt. ez nekem is tök elképzelhetetlen szitu. Mondjuk az én férjem nagyon konzervatív és a család szent és sérthetetlen. Remélem megoldódik a dolog. Nem lehet, hogy a sok meló miatt picit elhanyagoltad? vagy nem tetszik neki, hogy sikeres a karriered? a pasik ezt annyira nem viselik jól, ha esetleg nekik nem fut annyira a szekér. Talán Conti tud tanácsot adni, én drukkolok.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
Akkor Alex augusztusban megy vissza bölcsibe?
Nálunk lúli végéig van és augusztus a szünet, ezért lesz neki ez a nyaralás-munka-nagyi-nyaralás project augusztusban. Már alig várom, a gáz az, hogy addig viszont nem megyek szabira Kép mert tartogatnom kell Qket.
De sokár lesz még júli vége!!

Nyusz, Ilke
Hát én csak elhqlve olvasok. Még csak most születtek és máris milyen kis ügyik! Hogy telik az idQ, hihetetlen.
Kíváncsi vagyok vajon Besztiékkel is mi lehet.

Dec8
Már úgy hiányoltalak, és olyan jó, hogy jöttél, csak jöhettél volna kicsit jobb hírekkel is. Szomi amit írtál, de nem lehet, hogy nem is gondolja komolyan, csak valahogy ki akar ugrasztani a munka elnyomása alól? Tök jó, hogy sikereket érsz el meg minden, de egy kicsit szerintem túlvállalod magad, fQleg így család mellett. Próbálj egy kicsit több idQt szentelni nekik + a párodnak is külön, szerintem minden helyrehozható, ha mindketten akarják. Tényleg most állj a sarkadra a fQnökönél, hogy igenis a család nagyon fontos és szükség van magánéletre is.

Nálunk 7végén itt járt anyukám - életében harmadjára, de most végre minden simán ment, tök jól kijöttünk, senki nem ment egymás idegeire, sQt szerintem jól is érezte magát. Biztos van ebben valami, hogy nagyobb a lakás, így nem kerülgettük egymást sehol, mindenkinek megvolt még így is az élettere. Dodi irtóra élvezte, hogy a nagyi csak vele foglalkozik, nem fQzött és nem takarított közben KépKép
Ja, képzeljétek, szombaton voltunk a medveotthonban Veresegyházán - na mióta látta, hogy a macik milyen jóízqen falatozzák a répát, azóta megy nálunk is. Lazán odamegy ahqtQhöz, kivesz egy szálat és elrágcsálja! Kép

Megvettem az aviva tornás könyvet, a mensi 3. napján kell elkezdeni a tornát 2 naponta, csak nem írja, hogy hanyadik napig. Nem tudja valaki?

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Köszönjük a gratulát Csempéhez. Jól viselkedik, nincs rá panasz! Kép
Pancsi tegnap olyat alakított egy feljújható, hatalmas csúszdán, hogy odajöttek hozzánk idegenek gratulálni, milyen ügyes pici lányunk van. Tényleg ő volt a legkissebb és amig a többiek mentek 2 kört ő éppen felért a mászókötél tetejére, de így is dagad a mellünk.Kép

Tényleg hihetetlen gyorsan nőnek a tesók! Persze van kitől tanulniuk és sztem azért is fejlődnek gyorsabban, mert ellesik a nagyobbaktól.

Dec8
Mintha az rémlene, hogy a férjed otthon van/volt, igaz? Nem gondolkodik túl sokat? Mármint az időre gondolok? Nincs túl sok szabadideje? Kép
Nekem is volt/van ismerősöm, aki eltávolodott a feleségétől de visszatalált hozzá. Mondjuk ezt tényleg mindkét félnek kell őszintén akarni. Beszélgessetek sokat, hátha segít megtalálni az igazi magyarázatot! Tudom, hogy mennyit dolgozol de van egy pont, ami után nem éri meg!
Nekem is sokkal nehezebb így munka mellett ellátni minden feladatomat (biztos értitek mire gondolok) de ha vmi rossz irányba indult, eddig mindig sikerült megbeszélni. A szerelem meg több év elteltével természetes, hogy nem lángol.

Rit
Még a végén összebútorozol anyuddal! Kép Na, csak vicceltem! Sokszor veszekszem én is az enyémmel de mégis ő az aki a legtöbbet segít a férjem után.

Zsuzsa
Voltatok a kt-i napokon? Mi a tűzijátékot néztük szájtátva. Főleg a vége felé volt lenyűgőző!

Zita
Tényleg szerencse, hogy ennyivel megúsztátok! Nehéz mindenre odafigyelni egy gyerkőccel is, hát még kettővel. A múltkor annyira figyeltem, hogy vigyek vízet, mindent ami kellhet az úton, hogy végül a pénztárcámat hagytam otthon. Á, kicsit sem volt kellemetlen amikor fizetni akartam egy előre megbeszélt babaszobás talin.

Nyuszika
Danny cuki pofa, és már beszél?! Ez szinte hihetlen, most született! Nem tagadhatják le Emivel, hogy tesók, annyira hasonlítanak. Én mindig inkább a párodat vélem felfedezni bennük.
Barátnőd, akinek nem lehet babája, hogy van? Megbékélt szegény? örökbefogadás esetleg?

Mennem kell...
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lilit felvették az oviba, délután megyünk beiratkozni!Kép

Este még jövök,
Puszi Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Rit,
Sajnos nem emlékszem... Szerintem nyugodtan hívd fel a Tóth Líviát, ha kérdésed van, és szerintem érdemes elmenni arra az egyszeri tanfolyamra, amikor megtanítja a gyakorlatokat.
Örülök, hogy minden rendben volt anyukáddal Kép

Halacska,
Inkább hagytam volna otthon a pénztárcámat, mint hogy ilyesmi történjen... Kép

Ilke,
Jaj de jó, hogy felvették Lilit! Kép

Zita
parazita

Ilke!
Ez szupi, hogy sikerült és már tudjátok is az eredményt! Mi majd csak júliusban...

Zita
MegértemKép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Valakinek az apája nem használtautó-kereskedő véletlenül? Kéne egy nagyobb autó a nagyobb családhoz...

Zita
parazita

Hali!

Én is dolgozom már ma, bár még a pocim nem az igazi, de péntek óta beállt a változás. valszeg itt a mhelyi kajáldában ehettem vmi fáradt tartármártást, pedig fincsi volt....
a férjem másnapra frankó allergiás tüneteket produkált, köszönhetően ennek a nyirkos időnek, ami a polleneket lenyomta a tüdőgyógyász szerint. jött haza nagy vörös fejjel, a szeme fehérjéből semmi nem látszott, azt hittem sír. de csak allergia. mnég itt a mhelyen benyomott 2 kalciumot, meg a gyógyszerét é s úgy vezetett haza... én meg a klotyón ültem... jó egy család. daninak nincs nyavalyája.
aztán 2-3 óra múlva visszatrt a férjem eredeti színébe, de a testén egy mm fehér folt sem volt, mint aki leégett, olyan vörös volt. állítólag sokaknak volt ez a tünet az elmúlt hétben. ja, meg később kezdte el szedni az alletgia gyóygszerét is, mint szokta.
szerencsére hétvégén kész lett a meló is, egy kicsit hagytam mára, most meg láblóga van, mert a célszemélyek nincsenek itt...

lakást is láttuk, szépen haladnak, volt már csempe a vizes blokkokban, parketta, erkélyen járólap, és a WC alatt fel lehet mosni Kép ennek örülök legjobban Kép lemértük a konyhát is, de még mindig nem tudjuk csináltassuk, vagy vegyük. az ikeásba vagyok szerelmes. és minimum igazi fából legyen az ajtaja.

hétvégén a párom szülinapját ünnepeltük, főzem egy csomó fincsi dolgot, meg Hűvösvölgyben is voltunk szombaton kirándulni.

Zita
Nekünk nincs jó tapasztalatunk használtautó kereskedésekkel, sok a csaló, tényleg jó, ha ismerős van. nem gondoltál még márkakereskedésen keresztül használtat venni? mi ígyvettük a Fordot, és szakember gárda vizsgálta át, 3 éve van nálunk, most lesz 6 éves, de semmi baja nem volt még. sok autókereskedésben frankón kipuceválják az autót, a hozzá nem értő meg bedől nekik. vigyázzatok! vigyetek magatokkal vkit, aki ért a kocsikhoz!

dec8
Ezek nem jó dolgok, amit írsz! pont nemrég írtad, milyen jól megvagytok hármasban, amikor tesótéma volt éppen.
Nem doglozol túl sokat, nem ez lehet a párod baja? lehet csak első felindulásból mondta ezt. gyorsan helyrehozni a dolgokat!!!!!

Ovi
nekünk majd csak jövő hét végén derül ki a körzetis. a többiből meg azt mosták, ha elutasítják, akkor május 17-e után szólnak, eddig még nem jött semmi.

Rzsuzsa
vegyetek kikötő hevedert, azzal nem tud kiesni. többet ér, mint a biztonsági öv. Daninak is ilyen volt, ahogy elkezdett állni, onnantól állva utazott a babakocsiban Kép

nyuszi
Danny nagyon cuki pofa! Hamarabb kezd el beszélni, mint Emi? Pedig ő is elég korán kedzte a cserfességet! Kép

Rit
én sem megyek szabira, nekem a költözés és ovi miatt kell tartogatnom, meg az 1 hét Balcsira. Kép ez van, remélhetőleg jövő évben már 4en leszünk. ketten tartjuk itt a frontot.

Sashaval mi van?????? vki nem tudja????? nagyon nagyon eltűnt!!!! pedig már nagy lehet a picuri is!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Zsuzsa

Elődnek hány kullancs elleni oltás kell? Lehet, hogy mi is...

Nekem a szemem olyan furcsa, lehet, hogy ez is allergia. Mintha folyamatosan lenne rajta vmi izé, olyan érzésem van.

Bizony azon a nagy csúszdán. Először én sem akartam, de apa is velünk volt, aki azonnal befizette pici lányát egy zsetonra. Idősebb fiúk maguktól pesztrálták Pancsit, akartak segíteni neki mászni de ő nem vette igénybe a lovagias felajánlásokat.Kép
Látszik, hogy ma felesleges volt bejönnöm dolgozni.Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor,
Igen, mi is hajlunk a garanciális téma felé... Meg persze viszünk majd valakit, aki ért is hozzá.

Zsuzsa,
Nekünk se volt eddig semmi baj, persze nem is hagytam szaladgálni az üveggel, és legtöbbször műanyag palackot viszek, de valahogy én se gondoltam rá, hogy gáz lehet...

Én is allergiás vagyok, viszket a szemem, tüsszögök, taknyolok, szerintem a nyárfaszösz teszi.

Zita
parazita

Haliho

Halacska

Feldogozta a baratnom, hogy nem lehet gyereke, amennyire ezt fel lehet ugye... de nem erte meglepeteskent a hir, mert sok ilyen eset volt-van a csaladjaban, pl. a mamajanak is kivettek a mehet daganatok miatt, csak akkor neki mar megvoltak a gyerekei.
Orokbefogadas nehez lenne, mert egyelore nincs ferjnel.

Ilke

Majd irok neked melt, hogy nekunk is mikor jo, oksi?
Edi lehet Lili ahogy dirigalja az occset...Kép Emi is nemes egyszeruseggel leinti, mikor a kicsi kiereszti a hangjat: "Csend!!!!"
Tok jo, hogy felvettek Lili az oviba, sajna en nem sok remenyt fuzok...

Dec8

Nekem is pont az jutott eszembe, hogy biztos hogy kell az a ket allas? Biztosan sokat utazol, hisz te magad irod, a parod meg lehet hogy besokallt... Tenyleg meg kellene beszelnetek. Nekem is rengeteget utazik a ferjem es neha ugy erzem elegem van, pedig segit az anyu, dehat o megsem a ferjem ugye.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Ilke
Nme semmi amiket irsz a szomszedokrol.Hat en nem tudnek nem figyelni ket ilyen kicsi gyerekre.
Gratula a kis BalintnakKépKép

Nyuszi
Nalunk a pap Peugeot-ja Alex nyelven PezsoKép
Tenyleg nagyon hasolitanak a kicsik,es mindketto tiszta ferjedKép

Dec8
Nagyon-nagyon sajnalom ami tortenik veletek.KépKép
Csak ismeteln itudom a lanyokat,hogy probalj meg tobbet egyutt lenni vele vagy 3-ban hannaval.Szerintem si legyesget ia hiusagat hogy Te sikeres vagy.Probaljmeg komprommiszumot kotni hogy felajanlod hogyk evesebbet dolgozol de akkor O is tegyen a boldogsagotok erdekeben annyival hogy nem adja fel rogton.
Egyetertek Manoval hogy nem mindgi van langolo szerelem,de tenni kerl erte folyamatosan.Mindenkinel vannak jobb es rosszabb napok.LEnyeg hogy ha mar gyerek van akkor tudjunk a nehezsegeken is egyutt atjutniKép
Drukkolok nagyon!!!Kép

Parazita
Ne mar ,Te nem tehetsz errol,ilyenek vannak.Solymesz orangyasla ott volt ahol kellettKép
Belevalo stramm anyuka vagy,lecci onbizalom fronton kicsit erositsKépKép

Csics
Kedvenc palacsintazonk nekunk is a Lurdiban ez a helyKépAlex is megeszik siman egyetKép

Judy
Alexnak is volt kullancs tavaly a fuleben,nem pirosodott be de en si fraszban voltam.Oltast nem adattunk be,mert ritkan jarunk erdoben,de megjegyzem ezt is egy kertben kapta,szoval barhol lehetKép

Rit
Na szupi hogy jol toltottetek az idot anyuddal,hat a nagy lakasban O is jobban erezte magat.Es mit szlt tetszett neki??
Igen megy vissza bolcsibe,de mar julis 20-an addig van szunet,juni 17-tol.De O nem megy oviba ugyhogy amugy nem lesz valtozas.

Halacska
Hat Pancsi nagyon belevalo kiscsajKépEs Csempe milyen szinu??

Hihetetlenm meleg volt ma is mega hetvegen is.
Szomabat delelott egy majalison voltunk a Feneketlen tonal.Vol lufi,hutomagnes fejtes.Alex uyesen kifestett egy cicatKép
MEg Ricsi bohoz akit Alex ahitattal figyelt,sot arra a kerdesre higy ki szokott otthon bohockodin buszken feltette a kezet.Hat annyira nevettunk KépKépKépUtana vegig valaszolgatott a bohoz egyser ukerseseire,olyan kis erdeklodo volt.
Delutan mentunk le a noveremekkel talalkozni,hat a fiuk jo nagyot nottek.A kicsi mar masfel eves es rogton megtalalt maganak,talanm ertegyforma hangunk a noveremmel.Alexxal is jokat jastszik,O is masodik(harmadik:: )gyerek leven nagyon goyrsan csinal mindent.
Az 5 fiu micsoda jatekot csapott,omntegyk isebb ovoda voltunkKépKépCsak akpkodtuk a fejunket,hat most hogy volt tarsasag O sem hagyta el az udvart ugy jatszott hogy mast se nagyon akartKép
Holnap az Allatkertbe megyunk kozosenKép

Ma a cegemnek volt onismereti trainingje aminek az elso felen nem vettem reszt,mert meg aprilis elejen volt,de ez is eleg volt boven.Egesz delutan nyomtuk,aztan este vacsora valami puccos etteremben;)

Nam egyek mert total faradt vagyok..
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Akkor ti meg pont fordítva, augusztusban melóztok. Hát én nem tudom még, hogy fogom kibírni addig szabi nélkül, már gondolkodom azon, hogy valamikor betegnek kéne lenni Kép
Tök jó lehet a sok kishapsi együtt KépKépKép

A céges trainingrQl jut eszembe: nálunk meg csapatépítQ lesz, de talán 3 napos. Az a baj, hogy valahol a Bükkben, ottalvósan. Hát én nem szívesen hagyom Qket itthon - szerintetek kibújhatok alóla??

Dodi ismét hozta önmagát, még mindíg nem az az édesszájú fajta. Tegnap jöttünk haza a bölcsibQl, jó meleg volt, erre megszólalt, hogy "szeretnék fagyit enni" - "milyen fagyit?" - "hát májkrémeset!" KépKép

Gumicukor
Hát jövQ nyárra én is valami olyasmit terveznék mint te, remélem bejön!

Elég borzalmasan hangzik, amiket az allergiáról írtok, olyan jó, hogy ilyeneket én még nem is láttam!
Kullancs-oltást mi sem alkalmazunk, pedig mi aztán járunk ki rendesen, de megkérdeztem: a kullancs terjeszti az agyhártyagyuszit meg a lyme-ot, de csak az agyhártyagyuszi ellen van védQoltás, ráadásul az is eléggé húzósan hangzik, úgyhogy mi inkább a nem mellett döntöttünk.

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Nálunk is júlisus 18-lesz zárva a bölcsi augusztus huszon valameddig. Nálunk anyukám lesz Emmával 1 hetet (hazajön addig a balatonról), én vagy 3 hetet, a férjemre marad 4 nap, csak azt nem tudom hogy közösen mikor tudunk és el tudunk e tölteni pár napotKép Én júniusban is leszek azért pár nap szabin, mikor a férjem műtik, szóval nem lesz túl kellemesKép

Kataa!

nagyon cukik lehetnek az unokatesók együttKép

Kullancs oltás: én még nem adattam be, de lehet be fogom. Mi nem sokat járkálunk erdőben, de kullancs sok felé van. tegnap csak kutyát sétáltattunk Emmával, hazamentünk, vacsiztunk, és képzeljétek bele esett a tányéromba egy kullancs, biztos a hajmban volt, én úgy megijedtem, rögtön átnéztem emmát is de nem találtam semmit, remélem jól megnéztük. bennem még sosem volt egyébként kullancs pedig régen kirándulgattam sokat a barátnőimmel, de valahogy nem szeretnek. van egy kolléganőm akit viszont imádnak, ő képes bárhol kullancsos lenni és ő sajnos meg is fertőződött Lyme kórral. Ennek ellenére szerintem jó az oltás, mert a lyme kór jól kezelhető antibiotikummal, neki se lett komoly baja pedig jó sokára jöttek rá a dokik hogy mi a helyzet, ellenben az agyvelőgyulladás amit még terjeszt az nagyon gyorsan és könnyen végzetes lehet, és sajnos ez is létező dolog, cserkész barátnőmék társaságában volt ilyen eset, meggyógyult végül, de nagyon súlyos beteg volt, jó, ők extrém sokat töltöttek természetben. Szóval én azt hiszem beadatom majd Emmának.

Manó

KépKép
manó

Hát akkor én most tanácstalan vagyok. Tegnap megnézte a dokker a kullancs helyét, nincs baj, de biztos ami tuti alapon adott egy antib-s szirupot. És az oltást ő sem javasolta, mivel Lyme ellen nincsen, és az a gyakori, kb minden 10. fertőzött. A másikra azt mondta, már nagyon ritka, nem érdemes beadatni az oltást.
Viszont Gergő aznap csak a kertben és az utcán volt kint.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Rit
Kibújni alóla a legegyszerűbb, ha van gyerek. Mond, hogy nem vigyáz rá senki és otthon kell maradnod.

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy!

Hát a kérdés hogy hol melyik gyakori. pest környékén tényleg a lyme kóros a gyakori,a kolléganőm is a Budai hegyekben szedte össze.

Az agyvelős inkább nyugat magyarországon van jelelmzően.

Rit!

Nálunk si volt most péntek-szombat, de szerencsére kivételesen nem elutazós volt, hanem itt volt Pesten, így elmentem, a férjem volt Emmával. ha el kellett volna utazni és ottaludni akkro lehet én is kitaláltam volna valamitKép

De tény hogy általában nem kötelező, de irgum burgum ha nem jössz típusúak ezek a tréningek.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Milyen sok kullancs lett hirtelen! Vagy csak a gyerkők miatt kerültek ennyire előtérbe? Hezitálok még én is az oltáson.

Nemsokára esedékes Pancsinak a 3 éves kori szuri is. A környezetünkben elég sok kisgyerek rosszul viselte ezt az oltást, azaz fájt a lábuk, nem is tudtak ráállni. Szegényt midnig sajnálom ha szúrják pedig tudom, hogy az ő érdekében.

Nekünk jövő héten lesz csapatépítő tréningünk, de én csapatromboló leszek mert nem megyek. Megértik, hogy Pancsit nem akarom egyedül hagyni. Meg a férjem is dolgozik, egyébként nem kell magyarázkodni szerencsére.

Kataa
Csempe azért lett "Csempe" mert csempe fehér. Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Manó

Milyen jóltájékozott vagy kullancsok terén! Kép

Milyen feladatok voltak a tréningeteken? Kíváncsi vagyok! Tavaly színdarabot kellett előadni a miénken. De ilyenkor a lényeg az esti lerészegedés. Nekem valahogy egyik sem hiányik.
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska
Én direkt kérdeztem a dokinőt, hová kapja a szurit, hogy fel tudja rá készíteni, és nálunk vállba adják. nem is tudom, mi lesz, mennyire kell lefgoni Danit. aztán lehet észre sem veszi majd.
nekünk még hátravan a meningitisz elleni oltás is. ovi előtt be akarom azt is adatni. sajna együtt nem oltják a 3 évessel, így kétszer kell menni.

Csapatépítőtréning
Na igen a lerészegedés. Akor még nem volt meg Dani, jól betequiláztunk, meg Jagereztünk, közben meg ment az Activity. meg zabálásból állt a 3 nap a Mátrában. utána msnap meg túra fel a sípályán a Kékesre. egészen jól bírtuk, senki nem hányt Kép
a páromék kötélpályán karabineren, bukóban csúszatk át egy kisebb tó felett 1 éve. meg kötélen kellett mászni vkinek egy fához, amin lógott vmi és megszerezni, a többi 6-7 ember meg tartotta, majdnem betojt a sok másnapos pasi Kép kicsit extrém sportba ment át a dolog Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Profilomban van új kép, most készült hétvégén a Hűvösvölgyben.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicuki
Jó a kép hangulata! Láttál már nagy buborékfújót élőben? Én azzal szemezek, ill. a hirdetéssel. Nem tudom, hogy mennyi az annyi de a reklámja tetszik.
Egybként már fut a szörnyes reklámunk. Éhség Rémség, a Danone tejberízs. Sztem ez a kis izé nem félelmetes talán a gyerekeknek!

Tényleg mehet karba a 3 éves szuri?? Akkor nálunk miért adják csak lábba? Na, majd megaszondom. Karba talán jobb mint lábba, nem?
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nemrég nyilatkozta a szakember a TV-ben, hogy tényleg több a kullancs újabban, és ennek leginkább a vadállomány megszaporodása az oka.

Csongival ma voltunk 2 hós oltáson, szegény most nyűglődik, de adtam neki egy kúpot, talán az használ.

Z
parazita

Ja, és a Csongi kerek 1 kilóval kisebb, mint Solymi volt ilyen idősen. Úgyhogy tényleg nem apa családjára ütött, hanem az enyémre... Majd kis mikiegér lesz, mint én Kép
parazita

Köszi a sok biztatást lányok!
sajnos már sok mindent megpróbáltam, szabi, odafigyelés, hármasban hétvége, fenyegetőzés, kedveskedés, mozi-randevú stb. Az utazásokat havi 1-re csökkentettem (persze így is soknak tűnik, bár csak 2-3 napra megyek), kerestem egy helyettest is, nekem ilyen a munkám, nem én döntöm el hogy mennyit dolgozok, fizetést meg ugyanazt kapom amit eddig.
De semmi nem jött be, csak rosszabb a helyzet. Sőt egyre rosszabb,nem tudunk békét lelni, amint hazajön lelki terror van, és azért ennyire nem vagyok szörnyű. A Hannával kb. 2 hónapja alig törődik, mást meg semmit nem segít, de folyton bánt ahogy teheti, és ugye ismer, jól tudja mivel tud igazán megbántani.
Holnap elköltözünk a Hannával anyámhoz (apám kórházban van, nagyapámat holnap temetjük). Úgy érzem magam mintha a 4 esküvő 1 temetés rémálom változatában lennék, holnp lesz a 3 temetésem, a húgom 1 hónapja vált el (náluk legalább nincs gyerek).
Remélem előbb utóbb vége lesz ennek a rémálomnak.

Halacska
Férjem uram mostmár dolgozik, de szerintem így is sokat gondolkodik és keveset cselekszik. Õ elhatározta hogy rossz és kész, ez van, nem hajlandó semmit megpróbálni.
Én is a múltkor a pénztárcámat hagytam otthon, bementem tankolni, megkértem a kutast hogy töltsön, de még időben észrevettem, úgyhogy nem kezdte el, az lett volna az igazi, akkor aztán otthagyni a kocsit stb....

Ilke
Jó hogy felvették Lilit, nálunk még mindig nem írták ki kit vettek fel Kép

Rit
Én tavaly megkérdeztem hogy lehet-e gyereket is hozni a tréningre, mert nem negyon tudom máshogy megoldani. Nem kellett elmennem Kép)) Persze semmi kedvem nem volt hozzá.
Nálunk is az van mint Halacskáéknál, szinjátszás, lerészegedés.

Gumicukor
Gyönyörűek vagytok, mi is imádjuk a buborékot.

Puszi
dec8
és kösz hogy meghallgattok, nekem nagyon jól esik, sőt talán van valami amit még nem próbáltam
dec8

Luca!

Most olvaslak itthon és nagyon szomi vagyok!!!
Szted 3. került a képbe? Attól lehet ekkora pálfordulás?!
Ha ennyi rossz történt mostanában akkor reméljük, hogy már a gödör alján vagytok és csak kifelé indultok belőle!!!Kívánom szívből!!!Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

DEc8
Ez tényleg nagyon szomorú!!! Mihamarabb javuljanak a dolgok! Lehet tényleg akkor ébred rá, amikor nem lesztek ott, hogy milyen rossz nélkületek és máshogy gondolja a dolgokat.
Remélem hamarosan jó hírekkel jössz, mint Conti.

Én a változatosság kedvéért felfáztam, valszeg enyhe hólyaghuruttal. Kép csak tudnám hol fázhattam fel? beültem egy nagy lavór meleg vízbe, öntöttem bele cickafarkfű és levendula főzetét, nagyon jól esett, bár a kádban jobban bejött volna, de ugye az nincs. meg homeopátiázok, ,illetve éjzsakára megiszok egy Monuralt,,az mindig segíteni szokott. frankón
fáj, amikor pisilek, tetejébe még meg is van Kép

Halacska
Nekünk van olyan óriás buborékfújónk, amit a Minimaxon reklámoznak!! még Dani Mikulásra kapta. igaz nem próbáltuk még ki, de most hogy mondod, itt az ideje.

Az éhségszörny tényleg ari. Kép
És hajszörny a Sunsilkkel nem a tiétek?

Erről jut eszembe. este csináltam rakott krumplit holnapi ebédnek és a fiúk etek vacsira is. Dani tömi magába és megszólal, amikor bemegyek hozzájuk:
"Anya, éhen halunk! Finom ez a csaladámé!" Kép
Előtt 1 órával meg benyomott egy rizstejes zabkorpás hamit, amit írtál. látszik, hogy fejlődésben van. anno gyerekkoromban 4 rántott húst is befaltam, most meg egy is kikészít Kép

na, jó éjt!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Megvagyunk mi is.
Látom, nagyon ügyeskednek a tesók is (Ilke, Nyuszi, Zsuzsa)!Kép Nálunk Hanna nagyon ügyeskedik, ugye már 6,5 hónapos kora óta áll (most már időnként bútorok mellett kapaszkodva jár), villámgyorsan mászik, térdel. Viszont érdekes módon általában nem ül, minden "ülős" dolgot térdelve csinál, vagy az egyik lábát nyújtja előre, a másikon térdel.
Én viszont nem vagyok a legjobb formában, nagyon sokszor vagyok fáradt. Szerintem most jön ki rajtam a 8,5 hónap nem alvása. És nem sikerül megoldani. Tegnap pl. 9-kor lefeküdtem, hogy tudjak eleget aludni, erre Hanna úgy döntött, hogy csak úgy jó aludni, ha rajtam teszi.Kép Plusz persze csomó szopi. Valamikor alvásterápiát kell vennem, hátha segít. De csak akkor fog menni, ha a párom tud ebben segíteni.

Ovi: ágytisztaság csak akkor feltétel, ha ott is alszik, de ez logikus is. Nátán du. alvásnál nem pisil be (soha nem volt ilyen baleset), még akkor sem, ha éjszaka esetleg igen. Azaz ő annak ellenére, hogy hivatalosan nem ágytiszta, aludhatna ott. Beni, ha ott is marad, nem alszik, hanem rajzolgat. Öltözés: Nátán már most is öltözik egyedül, igaz sokszor fordítva vesz fel dolgokatKép Enni is eszik egyedül.

Manó!

Szerintem az a lényeg, hogy te maximálisan mellette legyél. Pl. nekünk először Beni benti cipőjét csúfolták (pedig amúgy divatos, fiús, praktikus, mert belebújós (nem is igazán tudom, mi volt vele a bajuk), csak a gyerekeknek nem tetszett). Én mondtam, hogy ha ő szeretné, akkor szívesen veszek neki másikat, nem kell ezt hordania, rá bízom, hogyan dönt. Õ szerette volna hordani, és végül nem is vettem másikat.
Csúnya beszédet én nem hagyom, ettől sajnos az ember nem tudja megóvni (hogy beszélnek ma a felnőttek is). Mi nem beszélünk itthon sem csúnyán, nagyon vigyázunk a beszédünkre egyébként is (nem csak a gyerek előtt, nem is csak miattuk), úgyhogy tőlünk ilyet nem hallhat.
Hisztis gyerek: én sem szoktam csúnyán nézni. A párom mindig megjegyzi, hogy biztos nincs gyereke, aki ferdén néz ránk valami miatt. Egyébként meg mindenkinek más baja van az emberek közül, úgyse tudunk megfeleniKépKép.

Nyaralás: én el leszek kényeztetve, júl. végén-aug. elején kb. 2-3 hétre megyünk. Északra, de nem egy helyre (terveink között szerepel Finno., Svédo., Dánia, Hollandia). 3 gyerekkel ez már önmagában is nagy kaland lesz!Kép
Tavaly ugye nálunk is elég váratlanul derült ki, hogy megyünk...

Ilke!

Nem mi lakunk a szomszédotokban???KépKépKép Bizony én kiengedem egyedül a gyerekeket, sőt a szomszéd 11, 8, 3 éves gyerekei is kint vannak általában (egyben van a kertünk). Szerintem elég gyerekbarát a kertünk, nem nagyon tudnak rosszat csinálni, ha valami zajosabb dolog van, akkor persze kimegyek, meg sokszor egymást is figyelik. Ha én annyit lennék kint, mint ők, akkor semmit nem tudnék csinálni, pedig már így is le vagyok sokszor maradva a háztartással.Kép Kb. 2 hete nem tudom legyőzni a vasalnivalót, mindig van valami újabb kupac. Most pl., hogy Nátán szobatiszta, ki kellett vennem a bodykat a ruhatárából, ami jó, az ment Hannának (neki jelenleg épp úgy áll a ruhatára, hogy min. 2-3 gyereket ki tudna szolgálni egyszerreKép). Rövid időn belül másodszor jártam úgy, hogy végre azt hittem, hogy kiürül a szennyes, erre megint tele lett hirtelen egy ilyen manőver miatt. Persze vaasalással meg nem tudom követni...Kép

Dec8!

És az elkötelezettség, a jóban-rosszban, egészségben-betegségben? A gyerek?
Nagyon sajnálom, hogy így viselkedik. Nem lehet könnyű. Sokszor én is csak azért bírok dolgokat, mert itt van velem a párom, ha nem lenne, nem is tudom, mit csinálnék.
Én nem tudok semmi jó tanácsot mondani, csak azt tudom kívánni, hogy oldódjanak jól meg a dolgaitok!

Rit!

Kedves vagy, hogy érdeklődsz!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Halacska!

Épp kérdezni akartam, hogy az e a tietek. Az egész aranyos.
Viszont ez a Sunsilkes már megint nagyon borzasztó...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,
Most nem tudok írni, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs valakinek eladó bébiétel melegítője, amit szivargyújtóra lehet csatlakoztatni?

Puszika,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Kinek kéne? Nekem van egy philips a szekrény tetején, eladni nemszertném, de ha pl neked kell és jó kölcsön is akkor oda tudom adni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok.
Tegnap nagy meglepi ért: eljött hozzánk az anyósom! csak úgy - épp kisértQdött a múltkoriból. Tök rendes volt, sQt azért jött, hogy megbeszélje velünk, hogy Q is szeretne egy kis idQt Dodi nyarából. Na mit szóltok? nem semmi! Hát mondtam neki, hogy már nagyjából betelt az augusztus, 5 nap van, amikor mondjuk munkába járnánk vele, erre lestoppolta azt az idQt és viszi a Balcsira! Még Q sopánkodott, hogy neki csak ennyi idQ jutott. - mondjuk szerintem amilyen hangulatváltozásai vannak ez bQven jó, ha most 2 hétre számítottunk volna rá, akkor elég gáz lenne, ha az utolsó percben visszamondaná.
Így viszont nem semmi nyara lesz a Csirkének, gyakorlatilag egész augusztust végignyaralja. Kép

Bemutatom legfrissebb alkotásaimat - Dodi szobájának a falára festettem, arra kerül sor legutoljára a felújításkor, mert tök jó állapotban van, csak irtó ronda tapétával rendelkezik:
Kép
Kép

Dec8
Te jó ég, ez egyre rémisztöbben hangzik! És nem is tudtad kideriteni, hogy mitQl változott meg ennyire? Esetleg valaki telebeszélte a fejét, vagy találkozott valakivel? Nézd azért a jó oldalát: legalább Hanna veled lehet és most nem kell még érte is küzdened. Egyébként Q hogy viseli a dolgokat?
Remélem apud hamarosan meggyógyul és beindul a jó dolgok szériája!

Halacska
Az éhségszörnnyel mi is találkoztunk. Itt kóstoltattak a tescoban. Bevallom elQször csirkének néztük, aztán rájöttünk, hogy nem az, de nem tudtuk, hogy micsoda Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Latom nagyon felkeszultek vagyok kullancs oltasbol is,meggyoztetek en sem adatom be.

Rit
Igen mi melozunk,de engem ez nem zavar,amugy is csak bolcsi szunetben lett volna Alex otthon,pont eleg az az egy honapKépErdekes hogy sokatoknal juliustol kezdodik a szunet,nalunk meg akor mar vege is van.
Ez a ceges trainig a csapatepito ottalvos hetvege levezetoje volt(de meg aprilisban,ugyohgy azon en nem vettem resztKép,de komly szakembergardaval,feladatokkal volt tele.Tehat nem csak tingli-tangli egyuttlet.
Olyan lesz szeptemberben,megyunk Becsbe parocskastulKépegy hetvegere es ott osszegyulik a becsi-pragai-pesti iroda.Remelem jo lesz,mar voltunk ilyenen evekkel ezelott es az is nagyon jol sikerultKép

Halacska
Aha, mar ertem Csempet;)Kép
Nalunk egy ceg volt megbizva,kemeny penzert a feladatokkal,nagyon erdekesek voltak,es ravilagitottak sok mindenre,a cegen beluli esetleges rossz kapcsolatokra,hanguata.Azota pozitiv valtozasokvannak ugyhogy azt mondjak megerteKép
Jovo heten mar fagyizhatunk egyuttKépKép

Gumicukor
Ezen a kepen Dani tiszta parodKép
Nkeed jobbulast,szar dolog ez,nekem meg terheseg elott volt,de fajt nagyonKép

Beszti
Natan mar ovis akkor??vagy csak szeptembertol??
Hanna is nagyon gyorsan fejlodikKépHiaba 3.gyerekKép

Parazita
Hat Csongi edes kis miki-mini egerKép
Holnap vagyok az iradaban utoljara,ha van kedvetek beugorni,varlakKép

Dec8
Szornyu amiket irsz.Szivbol drukkolok hogy azert meg rendbe jojjenek a dolgok!!!!Kép
Tanacsot nagyon nehez adni,talan rajon magatol ha elkoltoztok hogy hianyoztok es megvaltozik.
Pedig Te hidd el nagyon aranyos lany vagy,mi tudjuk hogy nem vagy hibas semmiertKépKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
én ezt anno megkérdeztem a bölcsiben: úgy mqködik, hogy minden bölcsi 1-1 hónapra zár be, ketten vannak párban, így a nyitva tartó bölcsi elvileg átveszi a másikból is a gyerekeket (gyakorlatilag nem tudom, hogy ezt igényli e valaki, hiszen még olyan kicsik, hogy hiretelen egy új környezet vadidegen emberekkel, gyerekekkel... hát szerintem nem menne) És évente váltanak. Tehát amelyik most augusztusban van nyitva, az jövQre akkor lesz zárva. Nektek ez még jobb is lesz, úgy, mint nekünk idén. Egy hónap szünet és utána úgyis az oviba viszed, nem ide vissza.

csapatépítés
hát nálunk mindíg csak baromkodás van. elvileg extrém sportos, de szerinetm messze van attó. Ilyan mint beülés egy jeepbe és végigszáguldozni hegyen-völgyön (de te nem vezetheted), túrázás, kötéltechnika szerintem minimális szinten... vagyis gagyihegyek. Ja igen persze piahegyek esténként.

Rit

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?