Cat
Nagyon édesek és elevenek, innentől kezdve egyetlen nyugis perced sem lesz persze eddig sem nagyon lehetett de most már beindul a bunyózás is
A hintás szunyókálás emg külön csúcs
Nekünk gumis tipusú van és abban Lilcsike el tud szunyálni persze lebillen a buksija igy kiveszem de azt mindig zokon veszi
Virág
Bocsi, ritkán jut időm itt is nyomon követni az eseményeket ezért vannak dolgok amik csak kséőbb esnek le nekem... Szóval örülök, hogy a táppénz mellett döntöttél
Élvezd az életet, csinálj mindent úgy ahogy jólesik
Ha kedved van henyélni akkor tedd azt de ha mehetnéked van gyerünk
Szóval mindent csak örömmel
Parázni szerintem talán kevesebbet fogsz ha már láttad a saját szemeddel
Nem mondom, hogy teljesen meg tudsz majd nyugodni mert szerintem szülés után tud csak az ember leereszteni de onnantól kezdve, hogy kibújtak vége a "nyuginak" mert az ember mindig aggódik valamin
Én érdekes módon nem paráztam túl sokata terhesség alatt pedig folyton volt valami nagyon aggasztó diagnózisom de nem is tudom miért olyan nyugis voltam, hogy nem lehet semmi baj...
Légy Te is ilyen azt kivánom és élvezd ezt a 9 hónapot
Tudsz aludni, van bármilyen tüneted? Ha nincs az sem gond, nekem csak a 7. hét környékén jelentkezett bármi leginkább farkaséhség
(Azóta is küzdök a maradványokkal...)
Igen, még azon a héten visszajöttünk mikor beszéltünk telefonon, sajna ezért hivni sem tudtalak az örömhir után de gondolok Rátok nap- mint nap
Most lesz időd szépiteni a kertet meg amit csak szeretnél
Aztán két év múlva búcsút modnhatsz a szép kertnek mert oda lesz a pázsit (a homoktól amit kiszór a gyerkőc, a hinta alatt kikopik a fű...stb.)a virágaidnak meg majd lába kél
Most hogy otthon voltunk a jóidőben egész nap a kertben lebzseltünk a gyerekekkel
Lilcsike a bukszikba kapaszkodva tanult lépegetni, mindegyiket meggyepálta és a kihulló bogarakat kergette majd mikor elcsipte Õket, szépen megmasszirozta a hátukat... Geri meg kilapátolt mindent a homokozóból szóval nagy felfordulást rendeztünk
Most lesz egy hónap, hogy regenerálódjanaka növények
Annyira jót nevettem az sms-eden
Minyu
Gratula Neketek
A hasizmózással tényleg vigyázz sé akkor emelj amikor már nem érzed kellemetlennek a dolgot
Szoliba néhány hónapig nem szabad menni, ezt nem tudom, hogy mondták-e
Jovika
Hogy-hogy kik voltak a lapaj nőcik az oldaladon a talin
Hát a Húgocskáid vagy tévednék????
Dodo
Örülök, hogy már jobban vagy és növekszik a pocid
Hurki
Tündéri a hiszti meg sajna a génjükben van...
Én is megdöbbenek mikor látom a járni még nem tudó gyermekeimet, hogy a földre vetik magukat és ott kalimpálnak
Húúú Bea, hamarosan babázol
Hogy álltok az előkészületekkel (bocsi ha már irtad, de annyira elvagyok itt maradva...
)
Puszi:Doris