Új privát üzeneted érkezett!

Kép Cat ezen én is jót mosolyogtam.
Most aludt egyet, hazaértünk a tornáról. Nincs hőemelkedés és a kedve is jobb Kép
Figyu, a vega pecsenyezsírt nem kell hűtőben tárolni??? betettem, de így kenhetetlenül kemény lett... igaz az üvegre is az van írva, hogy 20fok alatt... az nem hűtő!

Erika Kép
az csak a szokásos bevágáshad volt... nem is arról volt szó. Persze, hogy nem válnak Kép Kép ők a tökéletes család Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
A vegazsírt mi nem szoktuk hűtőbe tenni, szobahőmérsékleten szokott leledzeni, de nem sokáig, mert nyammm megesszük.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Bálint köszöni a dícsérő szavakat.
Kisbaba meg a további drukkokat.

Hurki Kép erre a kérdésre nem tudok reális választ adni, mert friss anyuka vagyok és én úgy gondolom mindenki csodálná ezeket a képeket. De lehet hogy a kérdésed költői volt ? Kép

Cat Kép köszi a receptet, továbbküldtem.

Gyerkőc jobb kezére rájár a rúd. Ma becsípte a mutatóujját a porszívó fogantyúja alá. Kéz fogantyú alatt, gyerek ráhasalva a porszívóra, visít mint állat és egyre jobban nyomja rá a testét, ujja egyre jobban alászorulva. Színe nem lett, csak eldeformálódott picit.
Lehet, hogy azon dolgozik, hogy balkezes legyen Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! Kép

Orsi Kép nagyon huncut Levi a képen Kép

Minyu Kép gratula a csodás legényhez Kép legyetek nagyon boldogok Kép Kép
Még olvasás közben is rámtört a frász Kép engem nagyon megviselt a császár Kép testileg és lelkileg is ...

Cat Kép szegény Samu Kép
Ehhez a tejcsinálógolyóhoz egész gabona kell vagy őrölt? (lehet hülye kérdés de nem értemKép
És mi az a vegazsír? Olyan vagyok mint aki a marsról jött ma Kép

Reditke Kép gyönyörű a fiad Kép ezek az ujjsztorik Kép
Mostmár biztos rendben lesz minden a kisbabával Kép

Én a múlthéten benyaltam valami vírust, hasmenés, láz ... fiúk jól vannak, de én fáradtabb vagyok mint eddig.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok Kismamatársak!Kép
Felvetettem magam táppénzre főnöknőm, kollégáim és a dokibácsi nyomásának engedve:Ö
Na jó, nem kellett nagyon bíztatniuk...
Reditke: örülök, hogy kisbabu jól van, sokat gondoltam rá!Nagyon szép a kisfiad!!

Icsilya: Levi nagyon cuki, remélem már teljesen jól van. Akkor talán nemsokára személyesen is megismerhetem az uraságokat?

Jovi:úúgy örülök, hogy te is bekaptad a legyet. ?Mondd mik ezek a számok a neved alatt?

Cat, Hurki: nekem már sok éve, mikor még nem is merült fel bennem a bab kérdés kitaláltam, hogy a köztéri szobrok alanyait kisbabakorukban kellene ábrázolni, mert akkor még szépek és cukik voltak. Attól ugyanúgy Liszt Ferenc hogy csak másfél éves, nem?!Mennyivel vidámabb volna az élet! Képzeljétek csak el a Hősök terét!:Ö

Cat:Ja és a Virág16 lenne helytálló, de sajnos már foglalt volt!:Ö

Minyu:még egyszer gratulálok a kis Nándihoz!Hős voltál!

ÚÚÚgy várom már az UH-t - holnaptól egy hétre már talán nyugodtabb leszek. Vagy nem?!
Puszi!
Virág

KépKép
virág33

Bogár ! Kép

Megkaptad a mailt?

Kata
katie

VirááágKép Nálunk bohóc van a dobozbanKépKép
A nick melletti 33 majd 20 év múlva lesz igazán viccesKép
A számok: 9-ennyi hetes, 4-ennyi napos vagyok.
Tessék Neked is odaírni a neved aláKépKép

UH: hát, nem tom. Én UH után pár napig, egy hétig nyugis vagyok, aztán újból para ezerrelKép

Puszi:
Jovi
9+4

Ui: ki lehet shaloya???

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zitus: találtam egy érdekes cikket a terhességi memóriazavarrólKép
http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=147&Itemid=9

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

VirágKép
Az egész terhesség para.Kép Az Uh után nyugodt vagy 5 napig, aztán megint jön a zizi. Készítsd fel a férjed, hogy az a sárkány aki néha majd fogadja otthon, az nem Te vagy.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Virág Kép
a para szerintem mindig meglesz... mindig lesz min izgulni! Kép ez már csak ilyen Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Az Edi-féle fasírt receptjét el tudja küldeni valaki? Nem találom, hogy az utóbbi pár napban fel lett volna téve ide. Talán mailben megkapta valaki?

Leone

KépKép
leone

Jovika!Kép

Háát ez jóóó!Kép
Ugyanis én csajszit érzek...a párom meg tököst!
Na, majd kiderül!Kép

Tegnap voltam dokinál, nagyon rendi volt!Kép
Minden okés, mennem kel védőnénihez, hogy végre legyen kiskönyvem!Kép
Júni 13-án pedig UH!!Kép Annyira várom!Kép

Puszi!
Zitus
8+5Kép

Kép
Kép
zituska28

JOVI:és a hetet úgy számoljátok ahogy a dokik vagy a nagy találkozástól??

CAT:majd akasztok egy kis táblát a nyakamba, hogy a látszat ellenére én a királylány vagyok.:Õ

ZITA:ezek szerint a párod is babát vár?:Õ Akkor lesz egy lány meg egy fiú...

ICSILYA:lécci gondold át te is hogy a kezdeti időkre milyen tanácsaid/ötleteid vannak, mert minden ilyet nagy érdeklődéssel hallgatok!

Azt olvastam az egyik nagytudású szaklapban, hogy a baba az ultrahangot hallja és kb. olyan érzés neki, mintha egy légkalapács hangját "élvezhetné". Erről mi a véleményetek? A ti babáitok meg voltak zakkanva az UH-tól?

Szép napot mindenkinek!
Virág
5+4(?)

KépKép
virág33

Virág!Te a régi Virág vayg???Mert ha ighen akkor annyira,de annyira örülök Nektek!!!

Persze,ha nem akkor is gratula,így ismeretlenül!

Sziasztok TSajok! Scak bekukkantottam,hogy mi újság? Mi jól vagyunk.A téli bababásokkal elköltöztünk az izgire,így nem sokat járok babanetre.Msot pont van kis szabad időmKépMert AHnga alszik.
mindnkinek puszi:
Rékacs
Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Jaj!Kicsiot kicsi lett a kép!

Minyu gratula a babóhoz,most hoztzálátok elolvasni a történeted(Hanga úgy tűnik ma álombogyósKép)

Rékacs
Kép
Kép
ez utóbbi az anyáknapi szerelése

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Na Edi-fele fasirt receptKép ill csak hozzavalokKép

80 dkg daralt hus
3 zsomle beaztatva
2 tojas
bo ek. voroshagymakrem (vagy 1 fej hagyma megpiritva)
piros arany
pirospaprika
so, bors

majd en is nekiallok mar valamikorKép

Rekacs: Hanga gyonyoruKép

orsoly
orsoly

VirágKép
Újra gratulálok Nektek, nagyon-nagyon örülök, hogy végre itt vagytokKépKép
Anno én is hallottam erről az UH infórol légkalapács hasonlattal és nagyon komolyan vettem igy a lehető legkevesebb alkalommal néztük a babákatKép Bár nekem jobb lett volna gyakrabbanlátni Õket, de mindig ez a légkalapács jutott az eszembe főként mikor a 4D-s UH-on Lilcsike folyton elfordult és mintha "menekült" volna a kukkolók elöl...

RékacsKép
Gyönyörű ez a baba, gratulálok, micsoda szemekKép
Puszi:Doris
doris

RékacsKép
Nagyon csini csaj lett HangaKépKép

VirágKép
Igaz amit írnak az UH-ról, hogy a babáknak hangos. spuriznak is előle rendesen. Szóval túl sűrűn sem jóKép

Egy-két kép a mai napunkról. Sajnos a fiaim elkezdték gyepálni egymást, így mindig figyelnem kell őket, mert általában a vigyorgásból bőgés lesz a végén. Elsősorban Samu a főkolompos, és a végén beájul, mint az alsó képen is látszik.Kép

Kép
Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Tündéiek a fiúk.
hol vette Zoli a betűs-számos habtapit?

UH ügyben, a Praxisos Győrffy doki azt mondta, hogy állítóleg ez tévhit, de más szerint meg így van Kép
Szerintem nem kell sűrűn, de azért annyira menj sűrűn, hogy nyugodt legyél.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
A Mária nagykerben, Visegrádi utca 25. Nem olcsó, de jó minőségűnek nézem. Aztán majd az idő igazolja, hogy jó-eKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat

Zabálnivalók a fiúkKépKépMindig olyan jó kedvem lesz, ha látom őket.Kép

Rékacs

Az anyáknapi szerelés sem semmi!KépGyönyörű szemei vannak a kis tündérnekKép

VirágKép

A lányoknak teljesen igaza van, nekem jövő héten lesz a 28.heti uh-m, de még mindig izgulok. Ezt az uh dolgot sok helyen lehet olvasni, nekünk a pici állandóan ugrabugrál az uh alatt. Lehet, hogy tényleg van benne valami. Bár ha belegondoltok, egy jó kis köhögőroham sem lehet nekik kellemes.
A hetek az orvosi heteket+napokat jelentik.

Orsi
Múlt héten a Nagy Lajos király útja 112. alatt található babaüzletben láttam a betűs szőnyeget.KépÁrat sajnos nem néztem.

Bea
27+0

Bea
regibeus

Cat

Zabálnivalók a fiúk KépKép Mindig olyan jó kedvem lesz, ha látom őket.Kép

Rékacs

Az anyáknapi szerelés sem semmi!Gyönyörű szemei vannak a kis tündérnekKépKép

Virág

A lányoknak teljesen igaza van, nekem jövő héten lesz a 28.heti uh-m, de még mindig izgulok. Ezt az uh dolgot sok helyen lehet olvasni, nekünk a pici állandóan ugrabugrál az uh alatt. Lehet, hogy tényleg van benne valami. Bár ha belegondoltok, egy jó kis köhögőroham sem lehet nekik kellemes.Kép
A hetek az orvosi heteket+napokat jelentik.KépKép

OrsiKép
Múlt héten a Nagy Lajos király útja 112. alatt található babaüzletben is láttam a betűs szőnyeget.Árat sajnos nem néztem.

Bea
27+0

Bea
regibeus

bocs, lányok, 2x ment át
Bea

Bea
regibeus

RÉKACS:Igen a régesrégi! Örömmel látom hogy te sem ragadtál be a megint megjöttbe! Gratulálok a kis hercegnőhöz!

CAT:annyira cukik!Főleg az én kis szerencseSamukám!KépEgy iszapbirkózás keretében megnézném őket!

DORIS:eszerint újra száműzetésben?Kép

BEA:te jó ég hogy megy az idő - már 27 hetes vagy!!

ORSI:akkor szerintem másnaponta kéne mennem...Kép

Virág
még mindig 5+4

KépKép
virág33

Újabb fotókat tett fel Fürjem a netre, köszi Catapunak is a képek egy részét. Balázs fotóit megnézhetitek a www.robi.csajozas.hu lapon, Fürje nagyon élvezi azt a rész amikor címeket ír a fotókhoz. Én meg a fotózást. Ma meg hisztike volt minden mennyiségben...szerintetek hol tanulják ezt a gyerkők? Szegényem. Úgy sajnáltam. Jó éjt Erika
hurki

Orsoly!Kép
Köszi a receptet!

Virág!Kép
Örülök hogy újra írogatsz és hogy ebbe a topicba!Kép Már alig vártam, hogy újra felrakhassam a kis virágot!Kép
Nem szükséges a gyakori UH, és ne aggódj, mostmár minden rendben lesz! Érzem!

Danáról is vannak fent újabb képek, link még mindig a profilomban.

Végre megcsináltam a táblát!Kép Szóljatok ha valami nem jó!
Virág!Kép Mikor tehetlek be a táblába?
Dodó!Kép Hol vagy?

Leone

KépKép
leone

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
leone

Azért kisebbek a táblák mint korábban, mert lecsökkentették a feltölthető képek maximális méretét. Kép

KépKép
leone

Sziasztok lanyok!

Draga vagy, Leone, hogy hianyolsz, pont jokor jottem olvasni, mert mar reg nem voltam, kicsit eltuntem, nem mintha baj lenne, csak nem nagyon volt idom netelni.

Szoval jol vagyok, legyszi tegyel a tablicskuba, mert boldogan fogok fesziteni alulrol a 3. sorban!!!!!!

13+3 vagyok!!!!! Budapest, 29 ev, 2005. nov. 21 a nagy datum. elso babucika, es egy darab gyerekKép

Olvasom itt amit irtok az Uh-rol. hat en is eleg ideg vagyok, mar majdnem ket hete nem lattam a kis edest, folyton nezegetnem, de akkor lehet hogy inkabb megse fogom. Vagy ne is menjunk el 4D Uh-ra nezegetni ot? A 12. hetin nagyon hatat forditott anyanak meg apanak, meg is sertodtem egy kicsit, de lehet hogy csak nagyon utalta hogy nezegetjuk? Nem is mutatott semmit csak a hatat sajna... Ugyhogy inkabb odateszem a kezem, hatha lassan megerzem, hogy rugdos vagy bugyborekol vagy ilyesmi... Meg ha nem is o, csak a gyomrom, akkor is olyan jo erzes, azt hiszem o az, odauszik talan, ha hivom...

Ja, es sokkal jobban vagyok, tudok mar enni, meg ilyenek, es nincs is hanyingerem!!!!!! Juhhej!!!!!

dodo
13+3
akinek akkora mar a pocija, hogy vett nehany olcso gatyat, hogy legyen mit magara huzniaKép

KépKép
Kép
dodo32

VirágKép
Akkor holnap átugrunk egy iszapbirkóra hozzátok.Kép Elég lesz csak a fűbe letenni a fiúkat, de akkor a szépen ápolt kertednek annyiKépKép

BeaKép
Mit vettél a Mini Manóba ? Az igazán közel lesz hozzátok, minden bébi dolgot onnan meg tudsz venni, normális áron. Szóljatok ha nagyobb dolgot vesztek, mert van 8% kedvezményem minden vásárlásnál.Kép Én az összes játékunkat onnan vettem.

DodoKép
De jó, hogy előkerültél. Itt a fél babanet kisebb nyomozást indított felkeresésedre. Azt a fránya munkát mostmár hanyagolhatod picit, nem ?KépKép

HurkiKép
Nagyon szupik a képek, és Apunak üzenem, hogy a képaláírások, is irodalmi szinten vannakKépKép Balázs tényleg nagy kópé kölök lett, de ahhoz képest nincs nagy rendetlenség körülötte, nem csatatér a lakás.

LeoneKép
Dana nagyon szép kiscsaj, főleg az Apával portré tetszik. De látom lassan már magát fényképezi, mert tanítjátok a technikára.KépKép

Cat
Kép
cateye

JóregKép

Leone: szerinted az a két lapaj nőci ki volt velem a talin?KépKép A harmadik babát várom!!!Kép
Egyébként szerintem dec. 18.-ra leszek kiírva, 35 leszek idén és Bp.-en lakom.Kép

Nézegetem a táblázatot: Orsoly, Botond TÉNYLEG 5300 g-mal született???? Ha igen hihetetlen (persze legkisebb öcsém 5450-nel, de akkor is).

Zitus: nálunk is két pártra szakadt a család. Ill. leginkább a csajok. Bogi fiút akar, Virág lányt. Mi fölnőttek meg szép csöndben hallgatunkKép

Talis csajok: képzeljétek, mit agyaltam(tunk) ki! Bogi valószínűleg pszichésen köhög. Vagy 8féle gyógyszervariáció, allergológia, gégészet, anyámkínnnya után még mindig köhög. Érdekes módon CSAK akkor, ha ébren van. Ez a nagy mafla féltékeny lehet a kisbabára!Kép (Vagy lehet, hogy ezt már írtam?)

Puszi:
Jovi
9+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Persze, a fele lemaradt.

Rékacs, édes kis hercegnőtök vanKép

Dodo: mit dolgozol?

Virág: te meg nagyon jól teszed, ha nem melózol!KépKép Legalább ráérsz talizni velem!KépKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hahó!

HIrt hoztam "hirthozo" Krisztámrol Kép
Tegnap megszületett Ákoska. 3700 gr, 57 cm, anyuci és babuci jol vannak!

Én meg tegnap voltam varratszedésen.
Csaszisok, meddig nem szabad emelgetnem? Nem mintha most akarnék butort tologatni, csak ugy kiváncsiságbol. A dokim csak annyit mondott, "egy ideig". A védönéni sem mondott időpontot, csak annyit, hogya babánál nehezebbeket egyelöre ne.

Sziszus Kép
Irtad, hogy megviselt a csaszi. Engem szerencsére nem nagyon. Lelkileg gondolom azért nem, mert elég hosszúra nyúlt a vajúdás, és inkább már megváltásnak éreztem. Ja, rosszul emlékeztem, nem arctartásban, hanem homloktartásban volt Nándi, ezért ki sem fért volna... Testileg meg sokat jelentett, hogy csak 6 orás spinál volt + a picit már reggel kihozták szopizni, igy muszaj voltam felkelni, felülni, és késöbb is erre gondoltam, mikor fájdogált a pocim. De ez lehet, hogy alkati kérdés? Mármint hogy kinek hogy gyogyul a sebe...

Na, megyek még lepihenek, mert sürü volt az éjszaka Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu Kép
mi 2.5 hetesek voltunk, amikor hazamentünk a kórházból. Akkor én már hordozóstúl vittem a gyereket... szerintem akkor már biztosan lehet.
Hasizmozni meg 3 hó után Kép ha arra szottyanna kedved Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krisztának gratula!!! szép nagy baba lett!

Jaj lányok olyan édesek ezek a babák, gyönyörüek, én is kedvet kaptam megint egy kicsihezKép

Minyu! Nekem 6 hetet mondott az orvos.

Erika! én néztem a müsort, nem válnak, azt mondták ezt csak a sajtó találta ki. Amugy tényleg babát várnak, kisfiú lesz, apja után Norbi

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CatKép
Nagyon édesek és elevenek, innentől kezdve egyetlen nyugis perced sem lesz persze eddig sem nagyon lehetett de most már beindul a bunyózás isKép A hintás szunyókálás emg külön csúcsKép Nekünk gumis tipusú van és abban Lilcsike el tud szunyálni persze lebillen a buksija igy kiveszem de azt mindig zokon vesziKépKép
VirágKép
Bocsi, ritkán jut időm itt is nyomon követni az eseményeket ezért vannak dolgok amik csak kséőbb esnek le nekem... Szóval örülök, hogy a táppénz mellett döntöttélKép Élvezd az életet, csinálj mindent úgy ahogy jólesikKép Ha kedved van henyélni akkor tedd azt de ha mehetnéked van gyerünkKépKép Szóval mindent csak örömmelKép Parázni szerintem talán kevesebbet fogsz ha már láttad a saját szemeddelKép Nem mondom, hogy teljesen meg tudsz majd nyugodni mert szerintem szülés után tud csak az ember leereszteni de onnantól kezdve, hogy kibújtak vége a "nyuginak" mert az ember mindig aggódik valaminKép Én érdekes módon nem paráztam túl sokata terhesség alatt pedig folyton volt valami nagyon aggasztó diagnózisom de nem is tudom miért olyan nyugis voltam, hogy nem lehet semmi baj...Kép Légy Te is ilyen azt kivánom és élvezd ezt a 9 hónapotKépKép Tudsz aludni, van bármilyen tüneted? Ha nincs az sem gond, nekem csak a 7. hét környékén jelentkezett bármi leginkább farkaséhségKép (Azóta is küzdök a maradványokkal...)
Igen, még azon a héten visszajöttünk mikor beszéltünk telefonon, sajna ezért hivni sem tudtalak az örömhir után de gondolok Rátok nap- mint napKépKép Most lesz időd szépiteni a kertet meg amit csak szeretnélKépAztán két év múlva búcsút modnhatsz a szép kertnek mert oda lesz a pázsit (a homoktól amit kiszór a gyerkőc, a hinta alatt kikopik a fű...stb.)a virágaidnak meg majd lába kélKép Most hogy otthon voltunk a jóidőben egész nap a kertben lebzseltünk a gyerekekkelKép Lilcsike a bukszikba kapaszkodva tanult lépegetni, mindegyiket meggyepálta és a kihulló bogarakat kergette majd mikor elcsipte Õket, szépen megmasszirozta a hátukat... Geri meg kilapátolt mindent a homokozóból szóval nagy felfordulást rendeztünkKép Most lesz egy hónap, hogy regenerálódjanaka növényekKép Annyira jót nevettem az sms-edenKépKép
MinyuKép
Gratula NeketekKép A hasizmózással tényleg vigyázz sé akkor emelj amikor már nem érzed kellemetlennek a dolgotKép Szoliba néhány hónapig nem szabad menni, ezt nem tudom, hogy mondták-eKép
JovikaKép
Hogy-hogy kik voltak a lapaj nőcik az oldaladon a talinKép Hát a Húgocskáid vagy tévednék????KépKépKép
DodoKép
Örülök, hogy már jobban vagy és növekszik a pocidKép
HurkiKép
Tündéri a hiszti meg sajna a génjükben van...Kép Én is megdöbbenek mikor látom a járni még nem tudó gyermekeimet, hogy a földre vetik magukat és ott kalimpálnakKép
Húúú Bea, hamarosan babázolKép Hogy álltok az előkészületekkel (bocsi ha már irtad, de annyira elvagyok itt maradva...Kép)

doris

Hááát. Jó sokáig tartott végigolvasni, mert a képeket is hosszú-hosszú percekig csodáltam.

Rékacs Kép Nagyon kis csajos a csajszi Kép
Leone Kép Dana milyen csini nagylány már Kép
Hurki Kép Édes a fiad, kópéképű és apa aláírásai (vagy föléírásai) is jópofák.
Cat Kép Ezekhez a csibészekhez meg nem is tudok mit szólni. Samu fején látszik, hogy állandó rosszcsontságban töri a kis buksiját Kép

Hírhozó Krisztának gratula, sok-sok boldogságot nekik.

Virág Kép Mindén alkalommal mikor meglátom a neved, fülig ér a szám, olyan jó hogy itt vagy Kép

Kérdés korababásokhoz. Lehet valahol spéci icipici cumit kapni?

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Igen, létezik pici cumi bár venni fogalmam sincs hol lehet, de nálunk az INdexes korababás topikon körbe járnak a pici cumik mikor kinek van rá szükségeKép Ha gondolod gyere át ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9087008&la=41186560 mert Angi tud segiteni, de irok én is egy kérést a LányokhozKép Ha megvan a cumi akkor majd egy cimre lesz szükség, hogy hová postázhatjukKép Hogy van a Pici? Altatásból teljesen sikerült felébreszteni? Mikor próbálják etetni? Nagyon szoritunk NekiKép

doris

DorisKép
Nagyon köszönöm.
Most hívott tesóm. Megvolt az evéspróba. Sehol nem ereszt a baba nyelőcsöve. 100%-os volt a műtét. Lassan elkezdik cumisüvegből táplálni és kikerül az intenzívről. Olyan boldogok vagyunk Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Jaj ReditkeKép
Nagy örömmel olvasom amit irtálKép Ez fantasztikus, nagyon ügyes KismanóKép Drukkolunk és ha kedve van esetlega Nővérednek vagy Neked korababás sorstársakkal beszélgetni gyertek át a másik topikba mert ott sok tapasztalt korababás mami irogatKép Várjuk a jóhireket és amint tudok valamit a cumiról azonnal irok ideKép

doris

DorisKép
Küzdök az indexes hozzászólással, de tök lassan jött meg a jelszavam, most meg nem enged hozzászólni még 5 percig.
Nagyon köszönöm a segítséged.
Megpróbálom oda is elküldeni az üzenetem, meg mindenféle elérhetőségem.
Mindjárt amott találkozunk Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Leone: Dana gyönyörű!!!Én is ilyet kérek!!
Még ne írj be a táblicskuba, majd UH után. Köszi a virágot!Kép

Hurki: ha még nemlennék férjnél Balázs komoly veszélyben lenne... A cipőfűzősön kinyúltam! Ha még bekötni is megtanulja szájjal, cirkuszban a helye!Kép

Dodó, Karmen: de jó újra látni Titeket!

Reditke: annyira örülök, hogy jól van a kis hős!Ezek után biztosan elnyűhetetlen lesz!Kép

Doris: szép kis kilátátsok a kertemnek...de kit érdekel??!

Cat:tudjátok már kb. hány felé jöttök? Meg akar látogatni még egy barátném és valahogy be kéne lőni mikor jöjjön.

Jovi: minitalira kapható vagyok!!

Ami a táppénzt illeti, a kolléganőm már tegnap az idegösszeomlás szélén volt, pedig még alig kapott némi ízelítőt a munkámból. Nem tudom hogy fogják bírni nélkülem. Az a baj, hogy nem is nagyon érdekelKép Félek, nagyon belejövök ebbe az itthoni álmodozásba.

Virág, aki túl jól van
5+5

KépKép
virág33

Virág DrágámKép
Ez a dolgod, hogy álmodozz otthonKépKép A kertet csak viccből irtam, mert tudom mennyire imádod és milyen örömmel szépitgetedKépKép Nagy öröm lesz mikor már babanyomokkal lesz dugig mindenKépKép
ReditkeKép
OK, ott majd segitünk a babusnak amiben csak tudunkKép

doris

VirágKép
Kb 1 fele mennénk délután, ha jó Neked.Kép

DorisKép
Meglett az autótok, a dolgaitokkal együtt ?

Képzeld megvan az Aria Twinünk, csak rossz az idő, nem tudjuk kipróbálni. Na mindegy a lakásba tologatom addig.KépKép

ReditkeKép
De jó, hogy a kismanó ilyen ügyes!KépKép Mostmár nem lesz semmi gond. Azért majd fényképet kérünk róla, ha lesz, hiszen családtaggá vált itt.Kép

MinyuKép
Gratulálok Hírhozó Krisztának Ákoskához. Sok boldogságot Nekik.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Igen, szombaton vehettük át a szervizben és minden rendben volt vele. Kicserélték a generátort és az akkumulátortKépMég ki is takaritották a kocsit ami nem kis teljesitmény ha beleszámitjuk, hogy lerobbanás elött 9órát autóztunk és iszonyat kupi volt hátul... Megvan a babakocsi is bár még mindig kényelmetlen de valószinüleg marad ez mostmár. Nem variálok... A kocsitoknak örülök, kiváncsi leszek miként válik be.Kép Megirod majd, hogy a pénztár kasszákon átfértél-e vele?

Doris
doris

Sziasztok,

régen nem voltam már, egy kicsit összesűrűsödtek a dolgaink. Sikerült visszaolvasnom remélem nem hagyok ki senkit, ha igen, akkor bocsi.

VirágKép
igy ismeretlenüs is gartulálok a pocaklakóhoz, vigyázz magatokra,

MinyuKép KrisztaKép
gratula a babókhoz, jó egészséget, sok finom tejcsit

CatKép
a fiaid igazi kis csibészek, nagyon jó a hintás kép is.

ReditkeKép
drukkolok, hogy a kismanóval most már minden rendben legyen

LeoneKép
ha lehet, én is szeretnék bekerülni a táblába: Anita24, 25 év, 16+1 Dunaszerdahely, november 2, 1 baba, 1. baba - előre is köszi

Lányok holnap lesz meg az afp eredményem, kezdek kicsi parázni. Megirná valaki, hogy mi a normál érték?

Anita
16+1

Anita és Kyra
Kép
anita24

CAT:persze, jó az egy! Várom már nagyon az összes kis síngörbítőt!KépKépKépKép

Nézem már, hogy ez az Aria Twin megint valami új kocsimárka amiről sosem hallottam, oszt látom, hogy csak babakocsi...Kép

DORIS:várom már nagyon, hogy babalábak edzzék a füvet!Addig is ráeresztem Cat és Orsi fiacskáit.

ANITA:köszönöm!

Virág, akit egyfolytában hívogatnak munkaügybenKép
5+5

KépKép
virág33

Sziasztok Kép

Persze megint csak rohanásban ...
Minyu, azt hiszem a hozzáállásom miatt is volt ennyire szar, én szülni akartam ... de a lényeg, hogy itt vannak a fiúk egészségesen!! Kép

Leone Kép én már 35 Kép Gergely a becsületes neve Kép 51cm, Peti 47cm volt Kép

Reditke Kép mi a 2200gr-os minikénknek AVENT 1-es cumival kezdtük.

Virág Kép én is nagyon drukkoltam Kép és még most is KépKép

Megyek mert kellek valakiknek Kép

Szilvi + 5 hetes fiúk Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok Lányok!

Jók nagyooon a képek az összes kistörpiről!

VirágKép
Én is nagyon örvendezem, hogy itt vagy.

KatieKép
Igen megkaptam. Köszi az infót. Én az első összeget gondoltam csak. Azt nem tudtam, hogy osztozkodás is van (hát akkor osszák meg eztKép).

Én nem tudom, de napok óta nem érem utol magam. Állandóan van vmi tennivaló, elintéznivaló. Na meg az elmaradásaim. A hugihoz már csak két képet kellene elkészítenem, meg két polcot feltennem és kész a szobaKép Na meg a kertet szépítem folyamatosan. Apuci meg most festi a kerítést. Szegénykémet is befogtam fészekrakniKép

bocs, hogy csak ilyen keveset, de megyek pihizni. Zozokám elutazott 3 napra, így enyém a gyermekem egész napra, oszt már nem vagyok a régiKép a 103-as haskörtérfogatommalKép

pusza
Bogár
már 30+0 zzzKép

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!Kép

Leone!Kép
Köszi, hogy betettél a tábliba!KépKép
Lakhely: Szeged, Életkor: 29.Kép
Szülés várható ideje inkább Dec. 26, mert tuti később fogant a Drága!Kép

Hírhozó KrisztáéknakKép óriási gratula!!!KépKép
Csak kibújt Ákoska!Kép

Dodo!Kép
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagy!KépKép
Gyere gyakrabban!!

Reditke!Kép
Úgy örülök, hogy ilyen jó híreket írtál Kismanóról!!KépKép
Nagyon szorítok nekik továbbra is!!

Csajok, létezik, hogy csak most ért el az émelygés??? Kb. 5 napja felköltözött a gyomrom a torkomba...Kép

Puszi!
Zitus
9+0Kép

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?