Jó reggelt! Visszatértem
Jó sokat írtatok, de kifogtam rajtatok, mert olvasás közben jegyzeteltem ám!
Olik! Gartulálok! Gondolom, nagyon boldog vagy, az eskü (második ugyanott
) után!
Beuka! Akut csalánkiütésekkel mentem (volna) börgyógyászhoz. Sajna nem sikerült.
Kitartást a vizsgákhoz meg a dolgozathoz!
Melincsi! 3 vizsga??? Hova is jársz? Mindig ledöbbentem, amikor tesómék/barátaim egy héten, esetleg egy napon(!) több vizsgát tettek le. Nekem a Müszakin épp elég volt hetente egy! Sok sikert!
Lolita! Én is úgy tudom, hogy az "ideális" a 2 naponta együttlét, mert az teljesen "befedi" a termékeny idöszakot + nem hígul fel a kiskatona-állomány.
Zafír! Ne idegeskedj a munkahelyed miatt! Nagyon komisz dolog. Nem lehet valamit tenni azzal a némberrel?
Most nekem is kicsit remeg a gyomrom, mert 31-éig van szerzödésem, és még semmi hír a hosszabbításról... Igaz, multkor is az utolsó nap délutánján mondták, hogy hosszabbítanak. Jó, mi?
Proone! Jobbulást! Vigyázz magatokra!
Vkhajni! Nagyon szorítok a kutyusnak!
És gratula a tüzfalhoz!
Hát, tegnap nem is kellett volna felkelnem
A legfontosabb: tegnap este megjött
Kivettem a szabim, hogy elmenjek börgyógyászatra. Erre kiderült, hogy csak beutalóval lehet menni. (Persze nekem nem volt
)
Elmentem bankba ügyet intézni. Megbénult a rendszerük egy csomó ideig. Délután mehettem vissza a városba emiatt.
Megbeszéltem egy találkát egy emberrel hivatalos ügyben, azt mondta, mehetek. 8 perc múlva senki nem volt ott, pedig ott álltam 20 percet
Viszont jó is történt: tegnap jöttek a párom szülei, és megint rádöbbentem, milyen szerencsém van velük
ÉÉÉÉs kedden indulunk Olaszországba!!! 1 teljes hét pihenés, müvelödés, család, stb... Nagyon várom!
Maminti