Új privát üzeneted érkezett!

Elég volt, tulajdonképpen csak a WC papíron jelentkezett és a hüvelyi uh- on. De ez már elég volt a rémülethez
Az uh-on valszeg azért, mert a frissen kialakuló nyálkahártyát megbolygatta. Legalábbis remélem.

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Melincsi gratulálok a 3-as hoz! A héten 3 vizsga? Az nem semmi. Nekem szombaton lesz egy, amire még egy szót sem tanultam Kép meg le kell adnom egy dolgozatot. KITARTÁS! És vigyázz magadra!

Andi de jó!! Akkor ezek sezrint minden rendben van! Erős voltál! Vigyázz Te is magadra!

Nicika mások is írták már, hogy még kb 3 hónapig menstruáció szerű tünetek lehetnek a terhesség elején.

Kép
Kép
beuka

Értem! Reméljük hogy a babókád tényleg jól van és 9 hónapig a pocidban marad, aztán meg életed végéig boldogít! Kép

KépKép
nicika

Lányok, asszonyok, kismamák!!!

Légyszi segítsetek! Vasárnap indulunk nászútra és pont az út alatt lesz pé. Csak azt nem tudom, hogy mi a fenét csináljunk. Előző hónapban kipróbáltuk, hogy minden (általam számított) napon 3 napon át akcióztunk (persze utólag kiderült, hogy korán), de arra jó volt a dolog, hogy kiderüljön, mennyire megterhelő és stresszes ez. A 3. nap végére az lett az eredmény, hogy a Párom elfáradt és gondolom a kiskatonák is egyre életképtelenebbek lehettek, a mennyiségük is csökkent. De ha meg kétnaponta csinálnánk, akkor én attól félnék, hogy pont olyan időpontban nem csináljuk, amikor kéne és lemaradunk megint. Tudom, tudom, hogy az előző adag egy napig még életképes, de ez engem nem nyugtat meg. Aztán meg olvasni olyan cikkeket, amikben azt írják, hogy a pé-kor minél többször van együtt a pár, annál nagyobb az esély a fogantatásra. Ha csak 1x egy nap, akkor az esély kb. 20%. Ti hogyan csináljátok, vagy csináltátok? MÁr kezdek megkattanni. Tudom, hogy ez amolyan költői kérdés, de légyszi írja le valaki csupa nagybetűvel a TUTI RECEPTET!!!

Lola
lolita

Szia Lolita!

Én a páromat az első próbálkozós hónapban totál kiidegeltem, hogy minden áldott nap kötelező programmá tettem az együttlétet. Aztán valahol a babaneten olvastam, hogy kétnaponta csinálták és összejött a babó! Ezt megfogadtam én is és a teszt szerint már egy kicsi emberke van a pocimban. Nem tudom, hogy ez is hozzájárult-e, vagy sem, de talán erősebbek voltak a kiskatonák!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Lola,
Incike is azt mesélte, h Õk kétnaponta szexualizáltak és látod, Õ már a fenti táblában van! Kép
Szóval szerintem ne aggódj azon, hogy az nem elég! KépKép
Rólad jutott eszembe, h a pasim is az anyósomék nászútján fogant! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Mi is kétnaponta szoktunk, de egyenlőre még nincs eredmény! De én hiszek benne hogy jól csináljuk és lassan beköltözik a pocimba az én babám is!

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">LányokKép Itt vagyok!!!
Tegnap voltam dokinál. Hát nem vagyok könnyű eset ámKép
Attól függetlenül, hogy ma már 51cn vagyok a tényleges terhességem kb. május 1től számítható. Tehát ma 18 naposak vagyunk - azaz 2+3Kép Ez azért biztos, mert a hőgörbém szerint a peteérésem olyan 35cn volt!!! Ha emlékeztek rá én teszteltem a 38cn és tök negatív lett a tesztem. Hát gondoltam, hogy ennyi. Aztán mégsem jött meg. Akkor beiratkoztam a dokimhoz és a 44cn, mielőtt mentem volna hozza, teszteltem egy halvány második csíkotKép Akkor adott nekem még egy hetet és azt mondta, hogy teszteljek aznap reggel. Ha terhes vagyok, akkor a hőm is felszökik 37 fölöttire. Így volt: azóta 37.2 egyfolytában ( most már leálltam a méréssel.) én persze nem bírtam ki keddig - hát már vasárnap olyan erős második csíkom lett 2 percen belül Kép
Így hát nem lehet figyelembe venni az utolsó mensimnek a dátumát, mert az alapján most lassan 6 hetes volnékKép
Mivel korai terhességem van - így június 20 után kell mennem első UH-ra és manuális kivizsgálásra.
Hát RÖVIDEN Kép ez a helyzet. A férjem repdes körülöttemKép Mindent hajlandó megvenni, amire csak ránézekKép Hát nem cuki?
Anyuék még határon túl laknak 1700km arrébbKép De mi látjuk egymást mindennap az interneten és webcamerán keresztül. Így mondtuk el nekik. Már amikor azt kértem tőlük, hogy üljenek le, mert mondok valamit - sejtették már miről is lehet szóKép
Ma 12kor lesz az állampolgársági esküm!!! Megyek kicsípem magamat.
Puszi mindenkinek</font>
Vendég

Sziasztok!!Jó reggelt mindenkinek!!!

Hú jó sokat írtatok,Már el is felejtettem kivel mi van!!Bocsi!!!

Hajni!!!Légyszi javíts át 2 cn-ra!!!Köszi!!!Hogy áll a házatok!!!Már ott akartok aludni???Izginhangzok!!

Zafír!!!Jól vagy????Remélem nem vagy szomorú!!!!

Szandi,Olik nagy-nagy gratula!!!!!Annyira jók ezek a hírek!!!!!Biztos minden rendben lesz!!!!!!

Látom beindultak a zebra csordák!!!Hát már igazán ránkfér.
Üdv az újjaknak is!!!!!Tök jó,hogy ilyen sokan lettünk!!!

Beu!!!Hát már itt tartatok a háznál???Az nagyon jó!!!!Mi van veled????Tőlünk is mindig kérdezgetik mikor lesz baba??Hiszen már 2 éve házasok vagyunk,evvel érvelnek az okosak.Már mi si unjuk,de nagyon.Mindig leszoktuk építeni a kivácsiskodókat.

Kata!!!Párod itthon van???

Melincsi!!!Neked is gratula a babához!!!!

Proone!!!!Jól vagy???Pocakod még nem nőtt??Vagy még korai?

Voltunk Egerbe nagyon jó volt!!!Annyit pihentünk,hogy csak na!!!Sokat sétáltunk,fagyiztunk,nem is fogytam ezalatt a 3 nap alatt.Na de mindeggy!!A lényeg hogy szupi volt.
csanita

Olik,
Csupa jó dolog történik mostanában Veletek! Kép
Szép legyél! És ügyes is! Kép (vagy mit kell ilyenkor kívánni?! Kép)
Tényleg nem vagy egy egyszerű eset!!! Kép Nem lehet, h többször is volt pé-d?
Gondolom, nagyon örültek az Anyukádék! Kép Mesélj részleteket is!!! Kép
Meg majd az esküről is! Engem úúúúgy érdekelnek a részletek! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Csajok!!!
Mindenki eltűnt?
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Szoktalak azért olvasni titeket, de semmi különös nincs, amit írhatnék. Eddig tanultam, mint a gép, tegnap áés ma is volt egy vizsgám. Írásbelik, így még nem tudom, hogy sikerültek, az egyik félek elég gyatrán.
A hűvelykúpozásból is elegem van, még kettő van hátra.

Olik, Andi KépKép

Anita, tök jó, hogy kipihented magad. Nemsokára mehettek vissza a Tanár Úrhoz és kezdődhet a baba-project. Kép
Eléggé magam alatt vagyok, nagyon összejöttek nekem a dolgok, főleg a munkahelyem miatt görcsölök. A baba miatt meg csak szimplán szomorkodom. Kép

Hajni hova tűntél?

Lolita, hát mi nem vagyunk egy sikersztori, de mostanában mi is áttértünk a kétnapontaira.Szerintem ne aggódj emiatt. A barátnőm a termékenységi időszakban nem is tudott együtt lenni a férjével, mert az influenzás volt, mégis terhes lett. Kép Vagy itt van Olik is. Nyaralásról, utazásról sokan jönnek haza potyautassal, szerintem Veletek is ez lesz.Kép

Kata megjött a párod?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír!

Igen, most éppen itthon tartózkodik a pasim! Kép Igyekszem is kihasználni!!! Kép Nála sosem lehet tudni, h mikor kel megint útra! ...
Miért görcsölsz a munkahelyed miatt? Lemaradtam vmiről?!
A vizsgák meg biztosan sikerültek! Kép
Az a két kúp már semmiség! Kép Az már csak 1 alvás!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Rossz lehet ez az állandó utazgatás. De lehet, hogy így jobban értékelitek az együttlétet. Amíg úgy volt, hogy a párom utazik, esténként úgy örültem, hogy itt fekszik mellettem. Most meg már megint természetes.Kép

A munkahelyemen rámszállt az egyik főnököm a négyből. Ez a nő teljesen pszichopata és mindig muszáj valakit utálnia, meg lehetetlenné tennie. Sajnos ez egy darabig most én leszek, és kiszámíthatatlan, hogy meddig megy el. Volt akiről egy idő után spontán leszállt, de olyan is, akinek végül el kellett mennie. Kép S minden nap emaitt idegeskedni, közben dolgozni, tűrni a piszkálódásait...meg közben vizsgaidőszak, meg kivizsgálás.. háát szívesen lapoznék már júliusra a naptárban, amikor kigördül velünk a vonat LEngyelrszág felé.

Na kipanaszkodtam magam, egyből jobban vagyok. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Szia Zafír!!!
De jó,hogy jelentkeztél!!!!Már várom,hogy mehessünk vissza,kiváncsi vagyok az eredményekre.És ,hogy hogyan tovább.Nem tudom meséltem-e találkoztam multkor az Intézetbe egy ismerősömmel,nagyon meglepődtem nem is tudtuk egymásról,hogy oda járunk.az a lényeg,hogy 5 éve próbálkoztak,telelett a hócipője eljött a Tanárúrhoz,és a második inszemináció sikerült neki.Akkor jött uh-ra,mert 3 teszt pozitív lett neki.Nem semmi.Ezért vártak ennyit.Ha tudta volna!!Azt mondta nem fáj a beavatkozás kb 15 perc.De fizetni kell érte azt hiszem 40000 ezret.plusz a gyógyszerek.Remélem mi addig nem jutunk el.Te kaptál kupot??????Kicsit levagyok maradva,bocsi!!!!Azt a főnök asszonyt pedig seggbe kellene billenteni,ne bántson már!!!!És biztos kigőrdül majd az a vonat veletek!!!!Csak kitartás és nem feladni!!!!Most már jó kezekbe vagy semmi depi!!!!
csanita

Sziasztok!

Zafír! MIndig azt mondják, hogy a baj csőstől jön. De ne aggódj, minden rosszabb időszak után jó következik! Csak fő a pozitív gondolkodás!

Lola! A nászúton sokkal nagyobb az esély a babóra, mert ott nem azon fogtok görcsölni, hogy mikor milyen pozícióban kell szeretkezni! Leköt majd a az új környezet, és nem leszel olyan görcsös. Tuti recept nem tudom van-e. A miénk: a 12-18. napig naponta együtt voltunk, és igyekeztem lazítani, nem görcsölni. Úgy néz ki meg is lett az eredménye! Kép
Ne aggódj, neked is sikerülni fog!

Ma hívtím a dokit, és pozitív a vizeletvizsgálatom!!!!!!!!!KépKép
Pénteken megyek vérvételre, uh.ra, és EKG- ra. Mér úgy szeretném látni a picurkát! Kép
Addig nem mondjuk el senkinek, míg nem láttam, és az orvostól akarom hallani. Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Kép
csanita

<font color="0000ff">Helló lányok!
Nem vagyok jól, most jutottam el a körzetihez. Tegnap este naaaagyon-naaagyon (erre akkor más szót használtam) megfájdult a torkom. Estére hőmelekedésem lett és végigszenvedtem vele az éjszakát. Fáj minden izületem, szédülök, a torkom már alig fáj, viszont nem tudok se enni, se inni. Reggeli kijött belőlem, sbédre pár kanál levest ettem, teát iszogatok, de nagyon keveset, mert folyton az is ki akar jönni. Kép Most este sikeróült pár szem főtt krumplit legyűrnöm, meg bevettem a gyógyszer. Antibiotikumot adott az orvos, azt mondta, hogy azt szabad. Váróban majdnem elájultam. Először álltam, mert sokan voltak, de pár perc álás után elkezdett elsötétülni a világ, kivert a víz, bedugult és zúgott a fülem... gyorsan leültem, akkor jobban lettem. Vagy egy órát vártam, mire behívtak, még akkor is 85 volt a vérnyomásom, kértem egy pohár vizet. Keddre rendelt vissza, addig antibiotikum, írt fel a hányingerre napi 3x2 B6 vitamint, meg vasat, mert vérszegény vagyok egy kicsit.
Hú, éppen most kezdett el itt jégeső szakadni. Kopog rendesen!

Most nem olvasok vissza, megyek visszadőlök az ágyba.

Proone
12+1</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Lolita mi a nászúton naponta többször is próbálkoztunk, vagyis az már nem is volt igazi próbálkozás, mert lekéstünk róla. De úgy vettük észre, hogy a meleg, meg a sós levegő nagyon kívánósság tett bennünket! Én nem tudom, hogy 1, vagy kétnaponta, a lényeg, hogy próbálkozzatok és élvezzétek! Biztos meglesz az eredménye!!!! Szorítok!!!

Kata Inci nem azt mondta, hogy naponta 2× szexeltek? Én értettem félre?

Olik gratulálok az állampolgársági eskühöz!!!
Ez a Webkamerás dolog tök izgi!!!

Anita sajnálom, hogy megjött Kép bár úgy látom most jól viseled! Ez a pozitív hozzáállás nagyon jó! Akkor ezekszerint jó volt Egerben!
Nagyon édes a kép, amit felraktál a hiányzó topictársakról!!!
Én nagyon tudatlan vagyok, de elmondod mi az az inszemináció?
Mi most várakozó szakaszban vagyunk. Úgy éreztem, hogy Pé-em a 15.cn-on volt, most mégcsak a 23.napon vagyok. Nagyon talán ez az időszak a legrosszabb. A várakozás! Na de rendesen lekötöm magam a munkával, a házzal, no meg a tanulással Kép

Zafír kitartás! már csakhamar vége lesz ezeknek a megpróbáltatásoknak! Ha már két vizsgán túl vagy, akkor az tök jó!!!

Proone hát ezek nem túl jó hírek! Pihenj nagyon-nagyon sokat és gyógyulj meg minél előbb!!! JOBBULÁST!!!!

Kép
Kép
beuka

hát nem volt semmi ez a mai idő!
Ezek szerint Proone nálatok Budán jégeső is volt. Mi szerencsére megúsztuk!
De szél meg eső itt is volt.

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!

Az inszeminációnál viszed "Apát" az üvegcsébe,kapsz valami hüvely tágítót és fel fecskendezik a spermiumot!Legalábbis így mondta a csaj nekem.Meg pont ma néztem utána hogy is működnek ezek a dolgok.Igen most valahogy nem idegesít hogy megjött,Inkább rakjon rendbe a doki,legyen minden ok és utána jöhet a baba!Inkább minthogy bármi baj is lenne.Hát igen a várakozás!!!

Csajok én megyek,mindenkinek jó éjszakát!!!!!!!!Hétvégén jövök csak!!!!!

Pussz mindenkinek!!!!!
csanita

Anita köszi a felvilágosítást. És ilyet mikor csinálnak, úgy értem mennyi időnek kell eltelnie. vagy milyen jelek utalnak a szükségességére?
Sajnálom, hogy csak hétvégén jösz! Jó munkát! és jó éjszakát!

Csajok nemrég olyan szép szivárványt láttam, le is fényképeztem a teraszunkról, be akartam rakni, de túl nagy volt és em találtam olyan programot, amivel lekicsinyítettem volna.
Na mindegy a lényeg, hogy kettő volt, igaz az egyik "csík" csak halványan, de ott volt! Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Időnként vagyok. Reggel elolvaslak benneteket, de nincs mindig időm írni.

Proone, én is jobbulást kívánok neked, remélem hamar kihevered.

Képzeljétek kész a tűzfalunk. Már meg is ittuk a pezsgőt rá Kép. Lehet hogy érdekeseket fogok írni Kép.
Rossz hír: a Stone kutyuskánk nagyon beteg Kép. Délután azzal hívott a párom dolgozóban, hogy nagyon beteg, hányt, meg alig tud felkelni. Szegény egész nap kint feküdt az esőben. 40 fokos láza volt, meg iszonyat kakiul néz ki Kép. Azt mondta a doki, hogy valószínüleg valami bigyót elkapott egy kullancstól és ez okozza. Lehetnek olyan nagy bajok is, mint pl a májával lesz valami, vagy a veséjével, vagy valami baj a hasikájában. Nagyon izgulok érte. Most is kint fekszik a sárban, de szerencsére nem esik az eső. Már tegnap sem jött oda, mikor beálltunk a kocsival, de gondoltam álmos. Aztán ma reggel nem volt kint, akkor meg azt hittem lent van megint a pincében a lökött, mert esik az eső. Erre tessék. Úgy izgulok érte. Kérek töletek is drukokkat. Azt mondta a doki, hogy hárnom nap és meglátjuk mi lesz. Ja, meg hogy vigyünk pisit, háááát gondolkodtunk hogy hogy lehetne ezt megoldani, de nincs sok ötletünk Kép. Na minegy, most izgulunk nagyon.

Rakok még egy táblát, aztán megyek aludni.

Puszi mindenkinek, és bocsi a hangulatrombolásért Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni sajnálom a kutyust!!! Sajna én nem merek mondani semmi jót, mert mi épp így jártunk az előző kutyusunkkal (Õ boxer volt) és annak nem lett jó vége. De a Ti kutyusotok biztos erősebb!!!
Drukk!!!

én is megyek, Jó ÉJT mindenkinek!!!!

pusssz: Bea

Kép
Kép
beuka

Te Hajni most nézem, nem is mondtad, hogy megjött!!!
Sajnálom! Kép

Kép
Kép
beuka

Nem semmi ez a három zebrás tábla Kép Nolina, remélem hozod a negyediket! Mi van Veled?

A többi hír elég lehangoló!

Hajni Kép Nagyon szorítok Stone-nak! A vizeletminta tényleg izgalmas kérdés kutyáknál. Babákra ráragasztanak egy zacsit. Ez nem járható út nála? Gondolom leszedné...

Proone, basszus, nem igaz, hogy el kellett kapnod ezt a szart pont most! Kép Szorítok, hogy hamar túl légy rajta.

Anita, tök jó, amit az ismerősödről írtál, bár én is remélem, hogy az inszemeket mi már nem próbáljuk ki. Ezt a hónapot ki is hagyjuk, most én is úgy vagyok vele, hogy először hozzanak teljesen helyre, aztán jöhet a baba. Egy év után ez a pár hónap már nem nagyon számít...
Remélem hamarosan megismételjük ezt a zebracsordát!Kép

Beuka én úgy tudom, hogy akkor csinálnak inszemet, ha átjárható a nő, és más módszerrel jó ideje nem értek el eredményt. De ez nagyon változó, orvostól fűgg.
Vizsgákkal hogy állsz?
Kár, hogy mi nem láthatjuk a szivárványt...itt csak a jég meg a letört ágak vannak.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Hajni, párom boxere kb. ugyanilyen beteg épp most, neki véres is volt a pisije.Kép Kapott antibiot.inj.t hétfőn, de ma megint rosszabbul lett, ma is kapott. Szorítok a kutyusodnak is, ha jól emlékszem ő a "nyelves németjuhász?"
Kép
Olik, Gratulálok a zebrához!Kép
Andi, remélem már nem barnázol! Örülök,hogy minden ok! Szorítok pénteken!Kép
Csak gyorsan írni akartam, hogy nehogy hiú reményeket keltsek azzal, hogy a tábla tetején trónolok. Voltam dokinál, mert az utolsó két hónapban a korábbi 4-5 napos barnázás 8 napos lett. Azt mondta, nem a méhszájseb okozza, hanem valszeg a progeszteronom kevés. Írt fel Duphastont, azt mondta 3 hónapot próbáljunk meg így,aztán menjek vissza, vagy ha vmi -bármi- van.
A gondom az, hogy azt mondta, hogy a peteéréstől szedjem 10 napig kétszer egyesével. Ez nálam eddig a 16. , 19., 19., 18. és most vagy 17.-vagy 18. napon volt. Tehát azt beszéltük, hogy a 17-18. naptól kezdem 10 napig, de én attól félek hogy akkor még nincs annyi progeszteron, hogy fenntartsa terhességet, ha abbahagyom a Duphastont és emiatt nem tud ottmaradni. A doki szerint addigra már termelődik annyi progi. Szerintem jobb lenne kb. a pé-től a 12. napig szedni, tesztelni és ha negatív abbahagyni, ha + akkor folytatni. A másik, ha abbahagyom a Duphastont, az megvonásos vérzést indukál, de mikor? Vki szedett ilyet? Nem borítja fel a köv. ciklust?
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de most ez foglalkoztat egész nap. Persze a kérdések csak itthon jutottak eszembe. Most kb. ilyen vagyok:
Kép
Amúgy remélem holnaptól jobb idő lesz és mindenkinek nagyon jó kedve lesz!Kép
nolina

El is felejtettem, minden vizsgázónak gratulálok, hogy ilyen ügyesek, hiszen tavasz is van, meg mindenkinek a gondolatai eléggé a baba körül forognak.Ügyesek vagytok!Kép

Proone, gyógyulj meg gyorsan! Pihenj sokat!

Egy nagyon jó hírt kaptam ma. Egyik unokatesómék kb. 10-12 éve akarnak gyereket, de természetes úton nem sikerült, a lombikkal kapcsolatban,pontosan nem tudom miért, de szerintem személyes dolog miatt nagyon rossz tapasztalatuk volt és abbahagyták. És most spontán terhes lett, 11 hetes és annyira örülnek! Mint ahogyan én is.Kép
Szép álmokat!Kép
nolina

Lányok nagyon édesek vagytok. Annyire bízom benne hogy meggyógyul. Nagyon erős kutyus, még csak négy éves. Biztos sikerülni fog neki. Olyan iszonyatos, hogy reggel nem ugat, pedig mindig szidom hogy felkeltett.
Alig aludtam éjszaka, hülyeségeket álmodtam, meg görcsölt is a pocakom. Szóval jó napom lesz. De nem baj, holnap már sütni fog a napocs.

Na megyek, meg is nézem a kutyust, meg indulok melóba Kép.

Írjatok sokat, este jövök.

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Nolina, jól emélkszel. Mi nem láttuk a pisijét. Remélem nem annyira komoly. De nagyon sokat lepasszolt pedig tegnap előtt még evett valamennyit. Most 4 szurit kapot a doktorbácsitól, és ma is kell vinni.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!!!Én nagyon-nagyon szorítok hogy a kutyi meggyógyuljon!!KépKép+++++++++++++++
Az enyém most jobban van, szerencsére, bár egy gyógyi kell neki szedni.
Én sem tudok sűrűn írni, mert a vámoosk már megint munkát adtak...Szóval majd egyszer.
Velem semmi nincs, a párom szombaton megy MR-re. Ennyi!

zsuzska80
Szombathely

<font color="aa00aa">ProoneKép
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!!!!!

CsajszikKép
Letettem az esküt! Nagyon nagyon megható volt! Azonnal bőgtem( már a Himnusz alatt elkezdtem. Igyekeztem hősiesen kezelni a dolgotKép Nagyon szép videófelvétel készült. Azért is bőgtem, mert 2éve ugyan ebben a teremben eskettünk a férjemmel. Szép emlékek ezek ám!!!
Puszika</font>
Vendég

Jó reggelt!

VisszatértemKép Jó sokat írtatok, de kifogtam rajtatok, mert olvasás közben jegyzeteltem ám!Kép

Olik!
Gartulálok! Gondolom, nagyon boldog vagy, az eskü (második ugyanottKép) után!

Beuka!
Akut csalánkiütésekkel mentem (volna) börgyógyászhoz. Sajna nem sikerült.Kép
Kitartást a vizsgákhoz meg a dolgozathoz!

Melincsi!
3 vizsga??? Hova is jársz? Mindig ledöbbentem, amikor tesómék/barátaim egy héten, esetleg egy napon(!) több vizsgát tettek le. Nekem a Müszakin épp elég volt hetente egy! Sok sikert!

Lolita!
Én is úgy tudom, hogy az "ideális" a 2 naponta együttlét, mert az teljesen "befedi" a termékeny idöszakot + nem hígul fel a kiskatona-állomány.

Zafír!
Ne idegeskedj a munkahelyed miatt! Nagyon komisz dolog. Nem lehet valamit tenni azzal a némberrel?
Most nekem is kicsit remeg a gyomrom, mert 31-éig van szerzödésem, és még semmi hír a hosszabbításról... Igaz, multkor is az utolsó nap délutánján mondták, hogy hosszabbítanak. Jó, mi?Kép

Proone!
Jobbulást! Vigyázz magatokra!

Vkhajni!
Nagyon szorítok a kutyusnak!
És gratula a tüzfalhoz!

Hát, tegnap nem is kellett volna felkelnemKép
A legfontosabb: tegnap este megjöttKép
Kivettem a szabim, hogy elmenjek börgyógyászatra. Erre kiderült, hogy csak beutalóval lehet menni. (Persze nekem nem voltKép)
Elmentem bankba ügyet intézni. Megbénult a rendszerük egy csomó ideig. Délután mehettem vissza a városba emiatt.
Megbeszéltem egy találkát egy emberrel hivatalos ügyben, azt mondta, mehetek. 8 perc múlva senki nem volt ott, pedig ott álltam 20 percetKép
Viszont jó is történt: tegnap jöttek a párom szülei, és megint rádöbbentem, milyen szerencsém van velükKép

ÉÉÉÉs kedden indulunk Olaszországba!!!Kép
1 teljes hét pihenés, müvelödés, család, stb... Nagyon várom!Kép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

LÁnyok!
Nagyon köszike az infókat és a véleményeket. Próbálom megfogadni őket...Kép
Ígértem, hogy amint kész az album az esküvőről, megírom a címét. Íme: zitaesgyuri.kepeim.hu

De felhívom a figyelmet, hogy a polgári képei lesznek először! Azt kéretik nem figyelni vagy nem oda nézni, mert borzasztóak!!!

Mindenkinek puszi és Oliknak gratula az eskühöz. Az ember ilyenkor úgy meg tud hatódni, ugye? Pedig ha kívülről látod, még nevettél is volna talán.

Zafír, a másik 3 főnök ilyenkor nincs ott, hogy lecsitítsa a 4.-et? Vagy hozzájuk nem fordulhatnál?

Jövök még és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek is!!!
Lola
lolita

Lolita!

Nagyon szépek a képek és Ti is!Kép Melyik templomban volt az esküvö, ha megkérdezhetem?

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Lolita!

Szuperek a képek, nagyon szép volt a ruhád!!!KépKép
Hány éves a párocskád??(Ha nem titok)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Lola,
Miért lennének borzasztóak a polgári esküvő képei?! Kép Szerintem nagyon szépek vagytok ott is! Kép Nekem legjobban a természetben készült fotók tetszenek! Kép Nagyon csini voltál és naggggyon tetszik a ruhád! Kép És micsoda jóképű a férjed!!! Kép

Maminti,
Akkor tényleg nem volt a tegnapi a Te napod... Kép
Én is szoktam jegyzetelni, de így is van, h kifelejtek vmit... Kép

Olik,
Gratula az eskühöz! Kép

Hajni,
Drukk megy Stone-nak! +++++++++++++

Nolina,
Én semmit nem tudok erről a gyógyszerről... (Vagy ez kúp?!)
Nem lehet felhívni a dokit a később felmerülő kérdésekkel? Kép (Nekem is mindig otthon jutnak eszembe, h miket kellett volna még megkérdezni...) Kép

Zafír,
Szorítok, h leszálljon Rólad az a nőci! +++++++
Nem lehet vele +beszélni, h mi a gondja? Vagy vmelyik másik főnökkel?! .... Elég szar lehet ez tényleg!

Andi,
Pozitív vizelet! KépKépKép
Gondolok majd Rátok pénteken!!! Aztán gyere majd és mesélj! Kép

Beuka,
Hol az a szivárvány?! Muti meg!!! Kép

Proone,
Gyógydrukkok mennek! ++++++++++++++++++++++++++

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszi a sok jókívánságot és drukkot! Ma már nem fájnak az ízületeim, nincs hőemelkedésem, szóval tök jól vagyok azt leszámítva, hogy fáj a torkom. Kicsit izgulok azért az antibiotikum miatt, nehogy ártson valamit a babának, dehát azért az orvosban is megbízom... Csak tudja mit csinál. Pár éve született neki is gyereke.

Hajni!
Stone kutyus remélem jobban lesz, nagyon rossz lehet nézni, ahogy betegeskedik. Kép
Örülök, hogy haladgattok szépen a házépítéssel, jó lenne nekünk is egy külön lakás - ház...

Pusz!

Proone
12+2</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszi a sok jókívánságot és drukkot! Ma már nem fájnak az ízületeim, nincs hőemelkedésem, szóval tök jól vagyok azt leszámítva, hogy fáj a torkom. Kicsit izgulok azért az antibiotikum miatt, nehogy ártson valamit a babának, dehát azért az orvosban is megbízom... Csak tudja mit csinál. Pár éve született neki is gyereke.

Hajni!
Stone kutyus remélem jobban lesz, nagyon rossz lehet nézni, ahogy betegeskedik. Kép
Örülök, hogy haladgattok szépen a házépítéssel, jó lenne nekünk is egy külön lakás - ház...

Pusz!

Proone
12+2</font>

KépKépKépKép
proone

Hát ezt meg vajon miért küldte el kétszer...? Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0077aa">Kedves Maminti, Zsuzska, Kata!!!!

Nagyon köszike a dicsérő szavakat, roppant jólesik a lelkemnek...

A Párom (Gyuri, mint ez a címből is kiderül) idén lesz 30 éves. Az esküvő a Vajdahunyad várában levő Jáki kápolnában volt. (ahol mellesleg még mindig csutkára vannak nyírva a bokrok, drága Kata!!!)

Az azért meredek volt, hogy a templom előtt (rám) várakozó násznépet elkezdték lelejmolni a krisnások. Gyuri elküldte őket cseppet sem finoman. A ruháról meg csak annyit, hogy tényleg fasza volt, GYuri választotta ki, persze a romantikus ráhajlással az uszályosra bökött, nem gondolva avval, hogy a viselése cseppet sem kényelmes. (Barátnőm kísérgetett mindig wc-re.) Ha meg felcsatoltam, akkor az előrehajló uszály-anyag leért a földre, így képtelenség volt benne táncikálni. De ez amolyan "magyaros" nyafogás volt tőlem. Minden bókot köszönök. Remélem, hamarosan azok képeit is láthatjuk, akik még előtte állnak. Nem szabad kihagyni. Ugye asszonytársaim??? (Kép)

Maminti, hogyhogy olaszhonba távozol kedden? Egy kis előnyaralás, vagy ez már a fő? Hová mentek? Nekem nagy álmom volt mindig Dél-Olaszország.

Jut eszembe, volt már valaki közületek Krétán? Nekem az IBUSZ-os nő eléggé lebiggyesztette a számat, mert közölte, hogy csalódni fogunk, mert Kréta egy kopár, lepukkadt és sivár hely, növényzet nélkül.

Lola</font>
lolita

Lola,
Én megismertem a helyszínt! KépKép
De szemetek!!! Legalább hagyják visszanőni! Kép
Krisnások... Kép
A menyasszonyi ruha (és a bennük való táncikálás) szerintem nem a kényelemről szól, hanem a szépségről! Kép Az meg megvolt, így aztán ne tessék nekem nyafizni!!! Kép
Én nem voltam még Krétán, de szerintem ne hagyjátok, h egy irodában ülő nőci elvegye a kedveteket! De lehet, h jó a taktikája: a legrosszabbra készíte fel benneteket, így vagy igaza lesz, vagy kellemesen fogtok csalódni! Kép Én bízom az utóbbiban! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ez amolyan elö-nyaralás a nagycsaláddal. A középpontban Róma áll, és lesz még Velence, Siena, Assisi, esetleg tengerpart... Dél-Olaszország még az én életemböl is kimaradt, de egyszer mindenképpen el akarok menni!

A helyszín nekem is ismerös volt, csak nem tudtam, honnan. Most már tudomKép

Szerintem se hagyjátok ki Krétát! Én akkor is elmennék, ha tényleg kopár lenne. De az ilyen rémísztgetésekben nem bízom. A papám szerint Dániában csak sziklák vannak. Nem hiszek nekiKép

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Lolita!
Szépek vagytok a képeken! Tényleg nagyon szép a ruha. Nekem amolyan abroncsos fajta volt, a nővérem varrta. Kép

Maminti!
Jó utat Olaszországba! Rómában még nem jártam,de a nászutunk Jesoloban volt és meglátogattuk Velencét. Kép

Proone
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok Csajok!

Én még új vagyok köztetek. Nemrég regisztráltattam magam, eddig csak olvastalak benneteket. Remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok.
24 éves vagyok, a párom 29.1 éve és 2 hónapja próbálkozunk összehozni 1 utódot a párommal, nem sok sikerrel.
Ezzel a témával kapcsolatban lennének majd kérdéseim.
betti24

Sziasztok!

Vkhajni!
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljon a kutyusod!

Proone!
Jobbulást kívánok! Vigyázz Magatokra és próbálj meg sokat pihizni!

Olik!
Gratula az eskühöz!

Beuka!
Minden jót a vizsgákhoz. Nekem még holnap lesz kettő és elvileg minden út megnyílik az államvizsga irányába. Remélem...

Maminti!
Közgázt tanulok. Minden jót a nyaraláshoz! Én is nagyon szívesen elmennék Olaszországba, még sosem jártam ott.

Lolita!
Nagyon szépek a képek! Nagyon szép menyasszony voltál!!!

Zafír!
Õszinte részvétem a főnöködhöz.

Betti!
Üdv. köztünk! Én is elég új vagyok és a csajok nagyon aranyosak!!!!

Tegnap kértem a dokitól időpontot. Jelenleg külföldön tartózkodik, így csak jövő kedden mehetek hozzá! Nagyon izgatott vagyok, már alig várom, hogy megerősítse a dolgokat. Az normális, ha néha fájdogál az alhasam?

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Helló csajok!

Zafír köszi a kérdést, szombaton van a köv vizsgám, még elég szarul állok vele. Utána még van 3 (vagy 4)

Nolina valaki mondta már, hogy ilyen gyógyszert szedett, asszem hogy Anita. Talán Õ tud segíteni! Egyéébként a doki így "ránézésből" mondta a progihiányt, nem küldött vérvételre?
Ez a dolog az unokatesódékkel, ténlyeg nagyon jó dolog!

Olik gratula még 1× az eskühöz!

Maminti sajnálom, hogy megjött Kép ráadásul tényleg elég szar napod lehetett!
Viszont ez az Olaszország tényleg nagyon jó lesz! Tök jó nektek, hogy már mentek nyaralni.

Kata nem tudom feltenni a szivárványos képet, mert túl nagy és nem találok itt olyan programot, amivel lecsökkenthetem!

Proone örülök, hogy jobban vagy!!!!

Betti üdv közöttünk! Tényleg nagyon aranyosak vagyunk!!! Kép

Melincsi akkor kitartás még a két vizsgához, szorítok!!!!!

Lolita nagyon-nagyon szépek voltatok GRATULÁLOK!!!!!
Én már voltam Krétán, és igen tény és való, hogy vannak kopárrészek, de szerintem nagyon szép sziget. Ne hagyd, hogy az a ... nő elvegye a kedveteket!! Szerintem nagyon jó hely, nagyon jó lesz Nektek!!!

Kép
Kép
beuka

Melincsi kedden mész, az tök izgi!! Szerintem a hasfájás nem gond, mások is mondták, hogy szúrkált a hasuk!

Kép
Kép
beuka

Csajok én olyan butaságot csináltam, vagyis nem gondoltam, hogy rossz lesz. Frissítettem az XP-t a gépemen, és most a betűk meg minden olyan lónagyságúak!

nincs valami ötletetek?

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?