Sziasztok!
Gyógyhírek rólunk: Ma egész délelőtt a Budai gyermekkórházban voltunk, jó kis elfoglaltság volt. Vérvétel, vizeletgyűjtés, fül-orr-gége... Ebben a klassz időjárásban külön élmény volt.
Lili némileg jobban van, láza lejjebb ment, de hőemelkedés maradt, és nagyon nyűgös, állandóan én kellenék neki... K.o. vagyok a nap végére, pedig most még segítségem is van.
Azért azt el kell mesélnem, hogy a 4 orvos eddig még nem tudta megmondani a probléma forrását:
1. vasárnap az ügyeletes dokker néni azt mondta, hogy vagy náthás lesz, vagy vírusfertőzés, de akkor az anyatej meggyógyítja, vagy a fogzás, bár az elméletileg nem okozhat ilyen magas lázat. (Ez az utóbbi amiben minden dokker egyetértett.) A leletnél maradt a fogzás verziónál.
2. A fül-orr-gégén hétfő este az ügyeletes dokker azt mondta, hogy a fülének semmi baja, a torkának semmi baja, valószínű vírusfertőzés.
3. A házidokker kedden azt mondta, hogy a jobb füle hurutos és a torka is piroskás, ez okozhat magas lázat, menjünk a BGYK-ba fül-orr-gégére. Írt fel antibigyót, szedjük...
4. A BGYK-ban a fül-orr-gégész néni állítja, hogy a füle rendben, szép gyöngyház színű, a torkának sincs baja.
Akkor most MI van? Azért ennyi dokker után már jó lenne egy diagnózis nem? Vagy csak nekem vannak túlzott elvárásaim? Hiába, én ilyen maximalista anyuka vagyok, aki azért szeretné megtudni mi a baja a gyermekének
Rita, Mese!
Valóban nem nőtt ki hirtelen a földből a házunk a telken, csak van egy jó lehetőség Biatorbágyon, ahonnan újépítésű társasházból külföldre utaznak a tulajok, akik különben nagyon kedves barátaink, és ők adják ki nekünk a lakást.
LESZ "saját" kertrészünk is!
A hétvégén Pécsett majdnem beszereztem 2 plusz lakót is: egy kiscicát, a dédinél most nyílt ki a szemecskéjük (éééédes pofi), de még nem lenne jó elválasztani a mamitól, mire meg legközelebb megyünk már nagy lesz!
No meg egy sünit, de őt meg nem akartam fogságba ejteni és keresztül hurcolni az országon, így csak megmutattam Lilinek és tovább engedtem az útjára!
Láttunk édes mókuskákat is, morbid, de pont a temetően kergetőztek édesen, mindenki lemeredve, de mosolyogva nézte őket!
Rita! Látod Lilid kicsit később állt fel, de ezzel szemben nagyon beszédes!
Gratula a hinta szóhoz!
A mi lányunk nem ismételgeti a szótagokat, hanem halandzsa nyelven dumál, néha teljesen hasonló hangsorokat rak össze, mint az értelmes beszéd. Pénteken pl. kérdő hangsúlyban elhangzott a szájából hogy "mi akaja?" Ki is röhögtük nagyon, hogy biztos éhes a kiccsaj!
Persze nyilván nem tudatos!
Az viszont nagyon érdekesnek találom, hogy a legtöbbször a "hülye"-re hasonlító hangsort hallom tőle. Ez most vagy Freud féle melléhallás, vagy túl sokszor hülyézem le magam a lányzó előtt!
Andi! Ha tudok nevet megírom majd!
Az biztos, hogy a sok foglalkozás nem árthat a kisembereknek
Meg gondolom apának sem volt rossz!
Ovihoz gratula, remélem beválnak a várakozásaitok!
Orsi! Dédi
Gondolom azért már ő sem lesz fiatalabb.. Súlyotok tényleg megaméretűek!
Fogadjunk, ha kézenfogva sétálás közben rálép a körmödre, már nem esik jól!
Arról nem is beszélve, hogy ilyen teher mellett duplán megérdemled a masszírt!
Gratula a 9 hóhoz!
HÁT nem fura, hogy mindjárt szülinapi zsúrt kell szervezni nekik??? Én meg még szinte érzem a rúgások helyét a pocimban!
Vera!
Tulajdonképpen már nem emlékszem mikor kezdtem el érdeklődni a pszich. iránt. Valószínűleg apu is belejátszott, de inkább egy keskeny vargabetűvel kerültem oda: engem érdekel az ezotéria is, így a parapszich. is, de ahhoz hogy annak az alapjait értsem meg kellett ismernem a rendes pszich. alapjait is
Szóval egyik érdeklődési kör vonzotta a másikat. A pszich, terén pedig úgy gondolom nagyon szép hivatás lenne a gyerekeken segíteni..
Persze ez mind csak álom, egyenlőre legyek túl a mostani vizsgákon!
/Erre egyre kevesebb esélyt látok, a helyzet jelenlegi alakulása miatt../
Allergia és fulladás
Jobbulást neked! Azért az utazás gondolom jót tett a lelkednek nagyon, klasssz lehetett!
Mese!
Akkor hétfő a kitűzött időpont!
Remélem addigra tényleg teljesen elmúlik minden baj!
Szalona sütés: én imádom, mint programot, de mindig csak megsütöm az enyémet, meg nem eszem, max. a zsíros kenyeret!
Nem volt sok szúnyog? Minket megzabáltak a dögök..
Sajnálom ezt az e-mail dolgot
Majd élőben kivesézzük a Millenárisban!
Puszi mindenkinek:
Macs
Kiscica:
A dédi kutyusa odabújik Lilihez, hogy simizze meg:
Mi ez a szúros gombóc?