Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi, tejpépet én is adok, de Sinlac-ot vagy a HA tejpépek is jók az ekcéma miatt. Egy éves kora után meg majd megmondja a gyerekorvos hogy bőrgyógyász hogy lehet-e váltani nem HA tejpépre.

Macs, abszolút igazad van a pszichológussal kapcsolatban. A férjem egyelőre megmakacsolta magát, nem akarja, azt mondja előbb nekünk kell változni és jobban odafigyelni a gyerekre és ha nem javul a helyzet, akkor segítséget kérni.
A másik kérdés hogy hová vigye az ember a gyereket. Egyik barátnőmnek szintén gondja van az egyik fiával, az óvónő a nevelési tanácsadást javasolta, ahol nagyon fanyalogva fogadták, mondván ők komolyabb dolgokkal foglalkoznak. Azért járnak havonta! egyszer ami szerintem elég kevés. Érdekes hogy ez a kisfiú is elsőszülött, úgy látszik nagyon elrontunk valamit az elsőszülötteken.
Én szívesen veszem az elemezgetésedet, engem érdekel!
Takarítónő nagyon is érdekel, de megvárom Anikó válaszát, övé az elsőbbség. Nekem már van, bár ha ketten is beleférünk, az nagyon jó lenne!

Vera, jó sűrű napjaitok vannak! Kellemes hétvégét Szegeden!

Orsi, drukkolok hogy ne legyen semmi bajod vagy csak olyami ami könnyen kezelhető?

Anikó, hogy vagytok?

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés,mert ma elmegyünk itthonról és csak hétfő este jövünk haza,akkor viszont tuti nem jutok ide,mert ki sem látszom majd a mosni-vasalnivalóból.Kép
Mindenkinek köszi a rácsos válaszokat,raktároztam,meg holnap körülnézek a börzén is.

Macs:dehogy haragszom,sőt nagyon hálás vagyok az tanácsaidért,és biztos,hogy megfogadom.Ráadásul sajnos a mi családunkban is volt hasonló eset,mint nálatok,bár az szerencsére nem ilyen tragikusan végződött.Nagyon sajnálom,hogy így jártál,nem lehetett egyszerű.Kép
Jövő héten bejelentkezem Nálad,és szívesen beszélgetnék esetleg személyesen is,ha majd ráérsz.Kép A takarítónéni is érdekel,ezt majd magánban megdumáljuk.

Andrea:Igazad van,ennyi még beleférne a havi kiadásokba takarításra,majd összevetem Macséval,és meglátom.

Orsikám:vigyázz Magadra nagyon!!!! Kép Én is sokat szédülök mostanában,és azt mondták,hogy sajnos meszesedésem van a nyakamban és attól.Meg a derekam is attól fáj sokat.Jobbulást,és jó utat Nektek!

Rita,Mese,Vera,Nanda,Jerry,Eszter:puszi Kép

Tényleg:túl egy szar éjszakán,kibújt a 6.fogacskánk! Kép Kép

Ne haragudjatok,most csak ennyi,megyek pakolni.

Jó pihenést mindenkinek!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Anikó
Grtaula a 6. fogacskátokhoz!!!Kép Kíváncsi vagyok melyikünk manója kezdi el hamarabb növeszteni a következőt.Kép
Jó hétvégét Nektek, érezzétek jól magatokat!

Képzeljétek, este Karcsi jól meggyúrta a vállam, nyakam, hátam és sokkal jobb lett a szédülésem! Reggel is meggyúrt és ma már alig volt gond, sokkal jobban vagyok! Nagyon be voltak merevedve az izmaim!Kép Hogy meszesedés van-e nem tudom, de Anyu is és a Hugim is olyan alkat, így még az is lehet a dolog mögött. Mindenesetre ma már sokkal napfényesebben lázom a világot.Kép

Macs
Nagyon jó, hogy ezeket a dolgokat leírtad, tuti én is örültem volna neki! Azért is jó ez a fórum, mert így tudunk segíteni egymásnak, megerősítést kap az ember bizonyos dolgokban!Kép

Andi
Köszi, aranyos vagy!Kép
Tejpép: én a Hipp tejpépeket adtam eddig, de nem lett tőle semmi baja. Szerinted akkor maradjak ennél? Én is felhívtam a bőrdokit és Õ azt mondta, amíg nincs gond tőle, addig adhatom.

Most mennem kell, megyünk cipőt venni Mókuskának!Kép Majd beszámolok!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Nem akarok kavarni, hallgass a bőrgyógyászra. Lehet hogy csak én parázom túl ezt az allergiát. Örülök hogy jobban vagy! Vérvétel eredménye mikor lesz meg?

Jó hétvégét mindenkinek!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Látom már mindenki elköszönt, így én is jó hétvégét kívánok indenkinek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

végre van gépem,de sajna nem ígérhetem meg,hogy többet tudok jönni,mert mint már feljebb írtam,most nagyon nehéz időket élünk.
Végre van valami fény ay alagútban,kaptam egy szuper könyvet egy agykontrolos barátnőmtől.A címe:Belső utazás gyerekekkel.Egy éjszaka alatt elolvastam,és nagyon bízok benne ,hogy segíteni fog.A lényege az,hogy minden ember tisztán,csillogó gyémántként születik meg,és az évek során hatalmas mennyiségű piszok rakódik le rá.Ezek a tudatalattiban raktározódnak el,mint hibás sejt emlékek.Pici gyermekorban is törtéhetnek olyan traumák,amiket képtelenek vagyunk elmondani,feldolgozni,és ezek kihathatnak egész életünkre.Egy "belső utazással" elmehetünk és felidézhetjük ezeket a hibás sejtemlékeket-traumákat-és megszabadulhatunk ezektől a lelki terhektől.Nagyon sok történetet mesél el a szerző,ebben a kötetben gyerekeről ír.Van felnőtt változata is ennek a címe:Belső utazás,a szerző:Brandon Bays.Egy amerikai nő,aki 6 hét alatt kosárlabdányi daganatot "tüntetett" el a méhéről,ezzel a technikával.Akit érdekel,van magyar oldaluk:
www.belso-utazas.hu

Most ebben bízok,talán ez segíteni fog.KépMajd megírom a tapasztalataimat.Kép

Anikó,
nagyon jólesett,hogy felhívtál,köszönöm!Kép
Remélem nálatok is hamar rendeződnek a problémák!PusziKép

Maccs,szívesen elbeszélgetnék veled,érdekel amiről írtál!Majd ha hazajöttünk jelentkezem.Kép

Millió puszi mindenkinek,
Nanda
nanda

Sziasztok

Mi is egy húzós héten leszünk túl, házassági évfordulónk volt, másnap aláirtuk a szerződést a lakáseladásról, majd azt is megünnepeltük, ma leteszteltem az állatkerti játszóházat, végre sikerült barátnőmmel és a kislányával elmenni. Tapasztalat: jó a babasarka, de a kiscsajjal (2 éves) is jót lehetett főzőcskézni. Levi le volt nyűgözve. Sőt még elefántot is láttunk testközelből. Hű, ott volt, a keritésnél, alig vettük észre, mi meg kukkoltuk a távolabbi elefántot, odahajolva a keritéshez. Még milupa babakekszet is kapott :-)
Parkolás azért hétköznap annyira nem gond, igaz kellett tennem a Széchenyi kertnél 1 kört, mert nagy autóval kis helyre nem fértem be, mig találtam 1 helyet. Amúgy ingyenes itt is a parkolás.
A hétvégére én is Maccs féle indokokkal nem szavaztam, na meg hogy annyi a programunk (nem sajnáltatni akarom magam, de bizony néha szivesen otthon maradnék csak úgy..)

Levike tökéletesen meggyógyult, köszönjük az érdeklődést, szopival is rendben van minden. Azért megijedtem rendesen. Megint 4szer szopizik, pedig én már csökkentenék belőle. Ott tartunk hozzátápiban, hogy ma evett 1 dl főzeléket. Hát nem is tudom. Hazamentünk játszóház után, pelus csere, szopi, átöltözés, majd Millenáris parkolás hátul, apáék meg már a Lövőház utcában vártak minket. Bor és sajt kostoló. Ittam egy pici sokputtonyos aszút, ettem fincsi sajtokat, ők meg itták a sok bort :-( na mindegy, majd egyszer én is.. Hétfőig van nyitva, nézzétek meg. Áll. van belépő (1000), de apáék besétáltak a Millenárisról, és senki nem jött oda hozzájuk, nekem meg kiadtak egy bő karszalagot az utcán. Nem is ihatok, és még fizessek is, na nem! Levikét jól kifárasztottuk, bár imádta a tömeget. Jól el is fáradt. Apáék még buliznak most is, de már máshol..

Maccs!
Látod, férjem ezért nem akar próbálkozni. Amúgy, Andi, mindenki más, ő biztos ilyen géneket örökölt, ő nem akar 3at.. brrr.. nekem 3 tesóm van, én tudom milyen a sok tesó :-)
Azért Maccs, amit leirtál gyermekpszihó ügyben, tényleg meredek, de ahogy a jó öreg mondás tartja: Jobb félni, mint megijedni!
Na akkor most elment végre a mailem?! egy próba volt. És még mielőtt dobbantanánk, jövő hét péntek Millenáris, 13 h?! (meg bárki aki arra jár)

Nanda!
Remélem segit a könyv.. jó pihit.

Orsi!
Még mindig csak reklámozni tudom a Holle pépeket, mert nincs is benne tej, módositott sem! Igy allergia, ekcéma veszély kb nulla. Gyógyszertárban vettem 825 Ft volt, most zabpelyheset eszik, és imádja. (rizsessel kezdtük, és mindig gyümivel adom, de lehet tápszerrel, anyatejjel, később tejjel, joghurttal. van még köleskása, tönkölybúza kása, búzadara, 3 mag kása (zab, árpa, tönkölybúza), meg müzli babéknak.
kaptam egy szórólapot, ezen van egy cim:
www.holle.ch
www.babyclub.de

ja, és ha kérdésed van: biopartner@gmx.net (pl. ekcémával kapcs)
még1: lehet, neked jót tenne egy szakszerű masszázs. lelkileg, testileg.

Anikó!
Jó pihit neked is!
De most tényleg, én akartam takcsinénit, erre meg már mindenkinek lesz, csak nekem nem?!
Vera!
Neked is jó pihit Szögeden :-)

ház témáról majd legközelebb, most megyek

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Csak elbúcsúzni van időm, mindjárt indulunk.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét és használjátok ki a jóidőt!

Hétfőn este jövünk, akkor jelentkezem.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Már napok óta csak olvaslak Titeket, mert állandóan valami akadálya volt az írásnak. Persze leggyakrabban a Bitang volt az ok, hogy nem tudtam írni.Kép

Szemészetkérdés rendezve. Felhívtam a bp-i Tömő utcai klinikát, ott mondták, hogy csütörtökön van csecsemőszűrés, és vihetem nyugodtan. Ez nekem tök jó, mert nekünk csütörtökön kell menni neurológiára, tehát egy úttal letudom a kettőt. Az sem baj, hogy még nincs egy éves a manó, az a lényeg, hogy egy év körül legyen. Az a két hét ide vagy oda nem számít. CSüt. reggel 8-12-ig van szemészet, és délre van időpontunk a neurológiára. Mondta a csaj, akivel beszéltem, hogy sokan szoktak lenni, de mindenkit megvizsgálnak, aki ott van. Időpontot nem adnak. Mondtam, hogy nekem délre át kell érnem a Tűzoltó utcába...erre ő, hogy akkor jó lenne, ha fél nyolcra ott lennénk. Kép Az annyit jelent, hogy legalább fél hatkor el kellene itthonról indulni. De sebaj, megoldjuk, legfeljebb, ha sürget az idő, akkor bepofátlankodunk valaki előtt.Kép

Voltunk esküvőn hétvégén. Teszek fel képet a csajsziról. Tündéri volt. cSAk nincs túl jó kép, mert nem áll meg egy pillanatra sem, úgy sebtében kell fotózni.Kép

Kép

Most elfelejtettem, hogy mit akartam még. Ezt felteszem, majd még gondolkozom!

Timi a tyúkeszű

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Megjöttünk, nagyon jó volt, de most tejpépezünk, aztán fürdés stb., szóval majd jövök.Kép

Timi
Gyönyörű a kis bitangod!!!Kép Az a ruha!Kép És a kalap hozzá!Kép

Most már tényleg mennem kell.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megvagyunk mi is még mindig, csak a hétvége kicsit sűrűre sikeredett, vasárnap és ma is az ügyeleten dekkoltunk 1-1,5 órát. Különben okésak vagyunk, csak ki vagyunk purcanva. Lili az orvosok szerint valami jó kis vírusos témát benyelt, mert ma is egész nap 38 felett volt a láza fürdő, szirup és kúp hegyek ellenére. Azért nagy gond nincs, majd túl leszünk ezen is Kép Még segítségem is volt sok, mégis fáradt vagyok. Kép Nem is kicsit! Kép

Utazgatók hétvégéje hogy telt?

Aki ír e-mailt, annak küldöm a takkernéni számát Kép valószínűleg több cím is beleférhet, mert néha a párja /őt is ismerem személyesen is/ is besegít. Kép orult@hotmail.com

Andi! Neked is hangsúlyozom, hogy nem TI rontottátok el a dolgot az elsőszülöttetekkel! Kép Egyszerűen így alakult, túl sok a neurotikus, stresszes helyzet a mai világban, még egy gyereknek is! Kép De most még tehettek érte/ellene! Kép A férjed hozzáállása is jó, csak nehogy az süljön ki belőle, hogy most ő rá nagyon figyeltek, és akkor a másik kettő billen ki az egyensúlyából! Kép Azért szorítok, hogy sikerüljön! Kép De ha mégis úgy döntenétek, hogy...akkor hova vidd? Erre speckó szakemberek vannak, tényleg nem igazán nevelési tanácsadós a feladat. /Mondjam azt, hogy ehhez ők egy kicsit kevesek?/ Itt Pesten nem tudok konkrétan egy nevet, címet sem, de már van egy tippem, honnan fogok tudni szerezni, és utána is fogok járni! Majd megírom és közkinccsé teszem mindenkinek az oknyomozó kutatásom eredményét! Kép De az tényleg fontos, hogy JÓ szakember legyen, különben sz.rt sem ér az egész! Kép A havi 1 tali sem sokat... Kép

Anikó! Szívesen, csak gyógyuljon meg a tökmag, mert nem szeretném a vírusos nyavalyánkat rátok ragasztani! Kép Azért féltem egy kicsit leírni, nehogy rosszul essen, a világért sem akartalak volna megbántani!!! Persze egyikötöket sem! Kép

Orsi! Ó, azok a fantasztikus finom muzsikus kezek csodára képesek! KépAz én párom amikor még "friss" volt kapcsolatunk, állandóan masszírkázott, képes volt a sajtszagú talpaimat is hosszan kényeztetni, most meg örülök, ha fél napos könyörgéssel fél percig hajlandó nyomkodni a vállam .. Kép Hiába, ha a mézes hetek elmúltak...! Kép Hétvégéről azért jöhetne egy hosszabb beszámoló! Kép

Mese! Kép Jó kis sűrű programotok volt nektek is! Kép De ez a jó, nem lehet mindig otthon gubbadni a babákkal! Kép A junk folderbe nem néztem be, de a rendes mappába nem jött meg Kép Kép Sebaj, rád is érvényes, hogy ha Lili nem fertőzőgombóc többé, akkor megyek talizni pénteken a Millenárisra! Kép Bár ez sajnos nem biztos, hogy így lesz, sőt pillanatnyilag kevés esélyt látok... Kép Különben költözünk, június elején! Kép Lesz egy külön hálónk, meg nappali és amerikai konyha! Kép Fúúúúúú micsoda kajákat fogok én művelni, ha egyszer a három és fél év után lesz helyem megcsinálni őket!!!! Kép Kép Kép /Ja, hogy GYEDből albérletben nem lehet garnélára, osztrigára és lazacra költeni, az már csak egy másodlagos kérdés! Kép/

Nanda! Nagyon klassz lehet a könyv, tök jó, hogy az ilyen dolgokra is fogékony vagy! Kép Én az agykontrollt is nagyon szeretem Kép Én szivesen talizok, beszélgetek ám mindannyiotokkal személyesen is! Kép Már várom nagyon! Kép Jó utat! Kép

Timi! Tündér szép volt a kis manókád! Kép Meddig bírtátok a lagzit?
Akkor az a nap jó húzós lesz, de megéri, hiszen biztos csupa jó hírt fogtok hallani! Kép

Megyek, várnak a könyvek. Itt van a hugom, hogy segítsen, remélem maradt még benne annyi a gyermeki énjéból, hogy kora reggel szeretni fogja, ha ápolósat játszhat a beteg Lilivel! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Sziasztok!

Megvagyunk mi is még mindig, csak a hétvége kicsit sűrűre sikeredett, vasárnap és ma is az ügyeleten dekkoltunk 1-1,5 órát. Különben okésak vagyunk, csak ki vagyunk purcanva. Lili az orvosok szerint valami jó kis vírusos témát benyelt, mert ma is egész nap 38 felett volt a láza fürdő, szirup és kúp hegyek ellenére. Azért nagy gond nincs, majd túl leszünk ezen is Kép Még segítségem is volt sok, mégis fáradt vagyok. Kép Nem is kicsit! Kép

Utazgatók hétvégéje hogy telt?

Aki ír e-mailt, annak küldöm a takkernéni számát Kép valószínűleg több cím is beleférhet, mert néha a párja /őt is ismerem személyesen is/ is besegít. Kép orult@hotmail.com

Andi! Neked is hangsúlyozom, hogy nem TI rontottátok el a dolgot az elsőszülöttetekkel! Kép Egyszerűen így alakult, túl sok a neurotikus, stresszes helyzet a mai világban, még egy gyereknek is! Kép De most még tehettek érte/ellene! Kép A férjed hozzáállása is jó, csak nehogy az süljön ki belőle, hogy most ő rá nagyon figyeltek, és akkor a másik kettő billen ki az egyensúlyából! Kép Azért szorítok, hogy sikerüljön! Kép De ha mégis úgy döntenétek, hogy...akkor hova vidd? Erre speckó szakemberek vannak, tényleg nem igazán nevelési tanácsadós a feladat. /Mondjam azt, hogy ehhez ők egy kicsit kevesek?/ Itt Pesten nem tudok konkrétan egy nevet, címet sem, de már van egy tippem, honnan fogok tudni szerezni, és utána is fogok járni! Majd megírom és közkinccsé teszem mindenkinek az oknyomozó kutatásom eredményét! Kép De az tényleg fontos, hogy JÓ szakember legyen, különben sz.rt sem ér az egész! Kép A havi 1 tali sem sokat... Kép

Anikó! Szívesen, csak gyógyuljon meg a tökmag, mert nem szeretném a vírusos nyavalyánkat rátok ragasztani! Kép Azért féltem egy kicsit leírni, nehogy rosszul essen, a világért sem akartalak volna megbántani!!! Persze egyikötöket sem! Kép

Orsi! Ó, azok a fantasztikus finom muzsikus kezek csodára képesek! KépAz én párom amikor még "friss" volt kapcsolatunk, állandóan masszírkázott, képes volt a sajtszagú talpaimat is hosszan kényeztetni, most meg örülök, ha fél napos könyörgéssel fél percig hajlandó nyomkodni a vállam .. Kép Hiába, ha a mézes hetek elmúltak...! Kép Hétvégéről azért jöhetne egy hosszabb beszámoló! Kép

Mese! Kép Jó kis sűrű programotok volt nektek is! Kép De ez a jó, nem lehet mindig otthon gubbadni a babákkal! Kép A junk folderbe nem néztem be, de a rendes mappába nem jött meg Kép Kép Sebaj, rád is érvényes, hogy ha Lili nem fertőzőgombóc többé, akkor megyek talizni pénteken a Millenárisra! Kép Bár ez sajnos nem biztos, hogy így lesz, sőt pillanatnyilag kevés esélyt látok... Kép Különben költözünk, június elején! Kép Lesz egy külön hálónk, meg nappali és amerikai konyha! Kép Fúúúúúú micsoda kajákat fogok én művelni, ha egyszer a három és fél év után lesz helyem megcsinálni őket!!!! Kép Kép Kép /Ja, hogy GYEDből albérletben nem lehet garnélára, osztrigára és lazacra költeni, az már csak egy másodlagos kérdés! Kép/

Nanda! Nagyon klassz lehet a könyv, tök jó, hogy az ilyen dolgokra is fogékony vagy! Kép Én az agykontrollt is nagyon szeretem Kép Én szivesen talizok, beszélgetek ám mindannyiotokkal személyesen is! Kép Már várom nagyon! Kép Jó utat! Kép

Timi! Tündér szép volt a kis manókád! Kép Meddig bírtátok a lagzit?
Akkor az a nap jó húzós lesz, de megéri, hiszen biztos csupa jó hírt fogtok hallani! Kép

Megyek, várnak a könyvek. Itt van a hugom, hogy segítsen, remélem maradt még benne annyi a gyermeki énjéból, hogy kora reggel szeretni fogja, ha ápolósat játszhat a beteg Lilivel! Kép

Puszi:
Macs
maccs

bocs a duplázásért! Kép
maccs

Sziasztok lanyok!

Reg nem voltam itt, de megvan az oka. Anyosomeknal voltunk Turkeven. Nagyon jo volt! Legnagyobb szerencsemre akkor volt Juhaszfesztival, ugyhogy nagy kirakodovasarok, vidampark, koncertek es hangulat volt. Annyira orultem. Imadom az ilyet. Lilivel egesz nap kint voltunk. Kép Nagyon jo volt. Renegeteg kis kacatot, jatekot kapott Lilike. Kép Nagyon elvezte. Mi jol vagyunk, csak az ejszakak meg nem javultak. Mult heten volt 2 nap, hogy ataludta, de utana megint volt egy nap, hogy orankent uvoltve ebredt. Es ez pont Szombat ejszaka volt,a mikro en is Szuts Judit koncertre mentem. Kép Eleg faradt voltam Vasarnap. Kép Ma ejszaka jobb volt. Csak 2x kelt, de eloszor mert szomjas volt, masodszor mert beakadt a laba es a feje is a racsok koze. Kép
Hihetetlen kiegyensulyozott es vidam Lili minden nap. Nagyon ritkan sir, csak akkor ha jobban beuti magat es nem fel az idegenektol. Mindenkire allandoan mosolyog es mutogat. Barkihez nyujtja a karjait aki kedves neki. Az emberek elolvadnak tole, akarhol vagyunk. Kép
Tegnap eloszor mondta ki erthetoen es pontosan a Hinta szot. Kép Anyueknal voltunk es beultettem a hintaba, majd enekeltem neki a hinta-palintat. Mikor megallt a hinta, Lili egyszer csak az edes kislanyos hangjan mondta, hogy hin-ta. Akarhanyszor megallt a hinta, ramnezett mosolyogva es mondta, hogy hin-ta. Apukam szerint a palinta-t is mondta, de sajnos en azt nem hallottam. De el voltam olvadva tole es iszonyatosan boldog voltam, hogy hallottam az elso pontosan kimondott szot Lili szajabol. Kép Nagyon probal utanozni. Barmilyen szot mondok neki nagy szemekkel figyeli a szamat es probal utanozni. Olyan edes olyankor, mert nem mindig sikerul neki es kozben kopkod is. Kép Sokat jarkal ket kezben fogva es nagyon elvezi. Nagyokat kacag olyankor.

Andrea: majd ha szeretnel, gyere ki hozzam es akkor eloben is lathatod a kertet. Kép

Vera: nagyon szivesen megyek hozzatok. A csutortok nekem is jo! Kép Csak ird meg legyszi akar e-mail-ben is a pontos cimeteket. rjeney@cora-h.hu Nekunk delelott lenne jo olyan 9-10 korul. Ha ugy nem jo neked, ird meg es kitalalunk valami mast. Kép

Aniko, Orsi! Irjatok milyen volt az utazas!

timi: nagyon csinosak vagytok! Kép Jo volt az eskuvo? Szemeszet. Kép Ez jo hir.

Macs: Lili betegsege. Kép Remeljuk hamar rendbejon. Bar minden baba atesik ezen.
Huha! Koltozes! Kép Ez aztan a jo hir!! Kép Masik alberletbe mentek?? Vagy ha nem titok, hova koltoztok?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Timi, nagyon csinosak vagytok! Lillának gyögyörű ruhája van? Esküvőt hogy bírta?

Macs, jobbulást Lilinek.
Odafigyelés nem a másik kettő kárára történik, hanem hogy próbálunk kevessebbet rászólni, tehát csak akkor ha nagyon muszáj. A hétvége nagyon jó volt, apjával sokat tudott játszani (igazából ez hiányzik neki), voltak vendégek és kirándultunk is a Normafához ismerősökkel. Mintha kicsit helyrebillent volna a lelke, bárcsak több ilyen hétvége lenne!
Én sem akarok csak úgy beesni egy pszichológushoz, legalább kellene valaki aki ajánljon egyet. Ha van valami ötleted, szívesen veszem.

Orsi, milyen volt az utatok? Voltam ma Dáviddal bőrgyógyászaton mert pár kiütés nem múlt el a már meglevő krémektől. Kaptunk másikat, de nem is ez az érdekes hanem hogy megkérdeztem hogy maradjon-e a HA tápszer és tejpép vagy válthatunk-e 1 éves kora után. A dokinő nagyjából hülyének nézett a kérdés miatt és azt mondta hogy amíg ilyeneket kap addig HA, elvégre ekcémás. Úgy látszik ebben sem egyezik az orvosok véleménye mint megannyi más kérdésben sem.

Rita, gratulálok az első szóhoz! Ez fantasztikus hogy ilyen hamar beszélni kezd!
Dávid is nagyon jó természetű gyerek. Mostanában elég sok vendégünk volt, és ő csak játszik, "beszélget", járkál és mosolyog. A kiránduláson is édesen nézelődött a babakocsijában amíg a többiek rohangáltak, bogarak kerestek, fára másztak. Komolyan, vele van a legkedvesebb gond.

Anikó, Nálatok hogy telt a hétvége? Gergőddel mi van? Képzeld, felvettéd Balázst a Deák oviba abba a csoportba ahova szerettem volna (Lippai Kati az egyik óvónő, nem ismered véletlenül). Remélem mi nem járunk úgy mint Ti. Egyelőre örülök hogy oviba fog járni, ő is nagyon várja már.

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Nem nagyon van időm írni, most gyorsan megpróbálok fürdés előtt, de nem hiszem, hogy sok lesz.

Az utazás jó volt, igaz Karcsi nagymamája nincs valami jól, szegényke nagyon lefogyott, elég rossz volt így látni.Kép Viszont Gergő láttán teljesen megtáltosodott, fantasztikus volt a hatás!Kép
Gergő tündér volt, mászkált, dumált, jól érezte magát.
Ma különben be nem állt a szája, az Auchanban is egyfolytában karattyolt, nagyon cuki volt.Kép Most már egyre ügyesebben feláll, nem is kell neki a kiscipő amit vettünk, már zokniban is megy neki.Kép
Voltunk ma a védőnéninél mérésen és én is lehidaltam, mert Gergő 11.460 gramm volt! 3x is megmértük, mert én nem akartam elhinni.Kép

Macs
Masszírozás nálunk ugyanígy alakult, eleinte még bőven volt benne részem, ma már én is jó sokat könyörgök, mire sikerül egyet kicsikarni.Kép

Andi
Nekem nem mondta a doki, hogy HA-s tejpép kéne, de olyat én nem is láttam. Gondolom az csak gyógyszertárban van. Viszont én Hipp-et veszek, annak van sok ízesítése és bio. Egyelőre nincs gond belőle, de azért nem minden nap adok, most pl. sütőtök-almát evett meg egy egész üveggel.Kép

Rita
Lili nagyon cuki lehet!Kép Gergő is dumál, de még nem ennyire egyértelműen. Azért az annyanyanyanya és apapapa már megy.Kép
Szerintem a jövő hétre beszéljük meg a randit. Írd meg, hogy jó-e Nektek a csütörtök délelőtt. Igaz, nekünk általában minden délelőtt jó a szerda kivételével, de jövő héten kedden a volt ofőmhöz megyünk Gergővel.Kép

Mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Eleg pocsek ido van, de ez a legjobb a funek. Kép Nagyon szepen no az esoviztol es nem kell locsolni sem. Kép

Orsi: Tokeletes a jovo het csutortok. megirhatod az e-mail cimemere a pontos cimeteket, es hogy hogyan kell oda menni. Mar akartam kerdezni, de ti nem abban a volgyben laktok ami a Mogyorodi leagazas utan van? nem messze tole egy JET kut? Ugyanis mentunk turklevere es az M3-on mentunk. A mogyorodi leagazas utan megalltunk a JET kutnal matricat venni es a kuttal szemben a volgyben van egy nagy terulet ahol csak ujonnan epitett hazak vannak. Ott laktok?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita

Nem ott lakunk, az Szentjakab-park. Mi Szilasligeten lakunk, kicsit beljebb az autópályától. Ha esetleg tudjátok hol van a mogyoródi Aquapark, akkor könnyen idetaláltok. Majd én is rajzolok egy térképet és az alapján könnyebb lesz.Kép Autópályán tudtok jönni? És ha igen, akkor hol jöttök fel rá? Mondjuk Cora-tól is rajzolhatom, majd írd meg, hogy melyik a jobb.

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Nekem jo ugy,a hogy te is jottel. Foton es Mogyorodon keresztul. Eleg ha leirod, hogy Mogyorodtol hogyan kell menni.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Elfelejtettem írni, hogy Gergő Mókus ma 9 hónapos! Úgy szalad az idő!!!
Pár képKép

PusziKép

Orsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

avocado

Rita
Majdnem egyszerre írtunk.Kép

Ok, akkor írom is, szerintem olyan egyszerű, hogy térkép se kell.Kép

Mogyoródon el kell jönnöd a Hungaroring felé. Ott az út mellett van egy kis tó, ott kell lefordulni balra és követni az utat. Az vezet az Aquapark felé is, szerintem ki is van táblázva. Viszont az Aquaparknál tovább kell jönni felfelé az úton, ami egyenesen bemegy Szilasligetre. A jobb oldalon lesz a tábla. Onnan az út egyenesen megy lefelé. Majd figyeld a bal oldalt, ott lesz egy sárga bolt, akkor kell jobbra befordulni, majd a 2. utcán balra. Az a Kodály Zoltán utca, mi ott lakunk. Meg fogod látni a házat, mert ahogy lejöttél az utcában a jobb oldalon egyszer csak lesz egy nagy telek, az egész üres (gazosKép) és ott a házunk, sárga ház, piros tetővel.Kép Remélem érthető, de ha gondolod küldök egy térképet is.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!
Rita!
jó a holnap,gyertek nyugodtan Kép
Címet küldöm mélben.
Maccs!
Gratula a vizsgához,csodállak hogy tudsz még éjszakánként is tanulni Kép
A pszihológia apukád miatt érdekel?
Orsi!
Nagyon jók a képek GergőrőlKép
A dédiket nálunk is mindig "feléleszti" Míra Kép

Nagyon jó volt Szegeden illetve Ópusztaszeren. Élveztük,Míra fantasztikusan viselkedett,mindenkire mosolygott,tapsolt.Szegény Robit sajnáltam mert pénteken kiszedték a bölcsességfogát és szombaton délután lázas volt így kimaradt egy jó kis sétából Szegeden.LÁnyom a szegedi plázában az egyik boltban ártáblát levette és azzal járkáltunk,de egy vásárló látta hogy hova való így gyorsan vissza is tettem.Fürdetése trükkös volt mert csak zuhanyzó volt,pedig telefonon azt mondták kádasak a szobák.Együtt zuhiztunk,Robi meg kint várt minket Kép
Másnap Ópusztaszeren voltunk fél napot.Az egyik kis ház kamrájában szopizott MÍra,a néni beengedett oda minket KépItt is tök jó kedve volt a csajszinak,haverkodott és "hapsizott" egyfolytában.
Ma megyünk allergiavizsgálatra,tegnap óta fulladozok kicsit,kíváncsi vagyok hogy mitől akad ki a szervezetem.
Kisüthetne végre a nap Kép
pusz vera

KépKép
viranka

Szia Vera!

Örülök, hogy jó volt az utazásotok!Kép Fotók???Kép
BölcsességfogKép
TáblalevételKép Egyszer Gergő is leszedte a Bricoban, aztán a pénztárnál leadtuk, de csak röhögtek rajta.Kép
AllergiaKép Sajna nekem is van, eléggé utálom! Most még az ekcémám is vacakol...szóval tiszta kripli vagyok.Kép
Képek: köszi!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Vera: Jovok holnap, de ha nagyon zuhog az eso mint ma, szerintem nem indulunk el. Mire kierek a kocsihoz Lilivel teljesen elazunk. Mindenkeppen irok neked sms-t, hogy megyunk-e vagy sem.

Orsi: Tokeletes a leiras, koszi. Biztosan megtalalom. Nem kell terkep. Ha eltevednek sms-ezek. Nagyon jok a kepek. Kép A kedvencem mikor alszik Gergo. Kép

Es akkor a hinta palinta:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok

Orsi!
Tündéri Gergő, ahogy alszik. Szegénynek nem lehet túl kényelmes a szék, alvás közben.. ez nem is dönthető, ugye?!
Mi még keményen a hordozósban utazunk, simán elfér benne, de nézegetem már én is a köv. méretet.. Hallod, azért a súlya nem semmi! Hogy birod tartani?!

Rita!
Gratulálok az első szóhoz, ird fel mindenhova, nehogy feledésbe merüljön! A hugom első szava 21 évvel ezelőtt persze a cica volt. :-)
nem ám mama vagy papa :-)

Levike is nagyon beszédes, a mama, baba nagyon megy, néha csak 2 szótagosan, néha meg mamamamamama, bababababa. Én ezt még nem nevezem első szónak azért, de hamarosan ez is eljön. Jó ez a hinta, én nem is láttam még ilyet, csak azt az egyszerűt, az van nekünk is a szobában. Ennyire tuti nem kényelmes, megkérdezhetem, honnan van?

Vera,
Szeged jó hely, Ópusztaszer: rég szeretnék már odajutni, szopival ügyik voltatok, na meg a néni is rendes volt. Plasa :-)
Bölcsességfog: hát minden elismerésem a férjednek, nekem egyet húztak ki, de akkor másnap is alkalmatlan voltam bármire. Csak feküdtem, és annyira fájt, cataflanon éltem.

Maccs,
Jobbulást nektek! Hova költöztök? Még nincs meg a kecó a telken, nem?! Akkor? Vagy hipp- hopp, felépitettétek? Az amcsi konyhát már én is nagyon várom, sokkal kényelmesebb kisgyerekeseknek, nem is értem miért gondolták anno, hogy külön legyen. NA nem a múlt században, amikor a szakácsnő főzött, hanem pl. 20 évvel ezelőtt. Nekünk ez sokszor galibát okoz.

Hétvégén mi is voltunk megint sütögetni, és én még kaptam is spéci nekem farigcsált szalonna sütő "botot", szalonnával, hagymával, kolbival. A többieknek csak husik jutottak, sakival. (1,5 éve igérgetik nekem a szalonnasütést, hát most megkaptam). Mondanom se kell, férjem persze rágerjedt az ÉN Szallonámra! De ilyet!

Szánom bánom, de a Millenáris ugrott, mert elfelejtettem, hogy pénteken utazunk 3 napra Hajdúnemtomhova disznót vágni. Na nem egy disznóvágásra, hanem nekünk (társaság) vágnak le egy disznót. Bár én inkább alkoholtúrának nevezném a fiúk részére. Én nem nyúlok a disznóhoz, az tuti, én Levibabázom.
Szóval du. indulunk, és pakolnom kell, meg anyu is pénteken tud csak jönni. Õ megy a Millenárisba, én meg max. értük. Igy meg nem lenne az igazi talizni, azt se tudom mikor indulunk le Hajdúizébe. De ha a hétfő megfelel, mehetünk, ti is tutira meggyógyultok addigra! (nehogy azt mondd, hogy menekülök) A mailemmel meg nem tudom mi van, kezdem feladni..

Rita! Hanyas cipő van Lilin?
Mindenkinek jó éjt

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Gyógyhírek rólunk: Ma egész délelőtt a Budai gyermekkórházban voltunk, jó kis elfoglaltság volt. Vérvétel, vizeletgyűjtés, fül-orr-gége... Ebben a klassz időjárásban külön élmény volt.
Lili némileg jobban van, láza lejjebb ment, de hőemelkedés maradt, és nagyon nyűgös, állandóan én kellenék neki... K.o. vagyok a nap végére, pedig most még segítségem is van.
Azért azt el kell mesélnem, hogy a 4 orvos eddig még nem tudta megmondani a probléma forrását:
1. vasárnap az ügyeletes dokker néni azt mondta, hogy vagy náthás lesz, vagy vírusfertőzés, de akkor az anyatej meggyógyítja, vagy a fogzás, bár az elméletileg nem okozhat ilyen magas lázat. (Ez az utóbbi amiben minden dokker egyetértett.) A leletnél maradt a fogzás verziónál.
2. A fül-orr-gégén hétfő este az ügyeletes dokker azt mondta, hogy a fülének semmi baja, a torkának semmi baja, valószínű vírusfertőzés.
3. A házidokker kedden azt mondta, hogy a jobb füle hurutos és a torka is piroskás, ez okozhat magas lázat, menjünk a BGYK-ba fül-orr-gégére. Írt fel antibigyót, szedjük...
4. A BGYK-ban a fül-orr-gégész néni állítja, hogy a füle rendben, szép gyöngyház színű, a torkának sincs baja.
Akkor most MI van? Azért ennyi dokker után már jó lenne egy diagnózis nem? Vagy csak nekem vannak túlzott elvárásaim? Hiába, én ilyen maximalista anyuka vagyok, aki azért szeretné megtudni mi a baja a gyermekének Kép Kép Kép

Rita, Mese! Kép Valóban nem nőtt ki hirtelen a földből a házunk a telken, csak van egy jó lehetőség Biatorbágyon, ahonnan újépítésű társasházból külföldre utaznak a tulajok, akik különben nagyon kedves barátaink, és ők adják ki nekünk a lakást. Kép LESZ "saját" kertrészünk is! Kép A hétvégén Pécsett majdnem beszereztem 2 plusz lakót is: egy kiscicát, a dédinél most nyílt ki a szemecskéjük (éééédes pofi), de még nem lenne jó elválasztani a mamitól, mire meg legközelebb megyünk már nagy lesz! Kép No meg egy sünit, de őt meg nem akartam fogságba ejteni és keresztül hurcolni az országon, így csak megmutattam Lilinek és tovább engedtem az útjára! Kép Láttunk édes mókuskákat is, morbid, de pont a temetően kergetőztek édesen, mindenki lemeredve, de mosolyogva nézte őket! Kép

Rita! Látod Lilid kicsit később állt fel, de ezzel szemben nagyon beszédes! Kép Gratula a hinta szóhoz! Kép A mi lányunk nem ismételgeti a szótagokat, hanem halandzsa nyelven dumál, néha teljesen hasonló hangsorokat rak össze, mint az értelmes beszéd. Pénteken pl. kérdő hangsúlyban elhangzott a szájából hogy "mi akaja?" Ki is röhögtük nagyon, hogy biztos éhes a kiccsaj! Kép Persze nyilván nem tudatos! Kép Az viszont nagyon érdekesnek találom, hogy a legtöbbször a "hülye"-re hasonlító hangsort hallom tőle. Ez most vagy Freud féle melléhallás, vagy túl sokszor hülyézem le magam a lányzó előtt! Kép

Andi! Ha tudok nevet megírom majd! Kép Az biztos, hogy a sok foglalkozás nem árthat a kisembereknek Kép Meg gondolom apának sem volt rossz! Kép Ovihoz gratula, remélem beválnak a várakozásaitok! Kép

Orsi! Dédi Kép Gondolom azért már ő sem lesz fiatalabb.. Súlyotok tényleg megaméretűek! Kép Fogadjunk, ha kézenfogva sétálás közben rálép a körmödre, már nem esik jól! Kép Arról nem is beszélve, hogy ilyen teher mellett duplán megérdemled a masszírt! Kép Gratula a 9 hóhoz! Kép HÁT nem fura, hogy mindjárt szülinapi zsúrt kell szervezni nekik??? Én meg még szinte érzem a rúgások helyét a pocimban! Kép

Vera! Kép Tulajdonképpen már nem emlékszem mikor kezdtem el érdeklődni a pszich. iránt. Valószínűleg apu is belejátszott, de inkább egy keskeny vargabetűvel kerültem oda: engem érdekel az ezotéria is, így a parapszich. is, de ahhoz hogy annak az alapjait értsem meg kellett ismernem a rendes pszich. alapjait is Kép Szóval egyik érdeklődési kör vonzotta a másikat. A pszich, terén pedig úgy gondolom nagyon szép hivatás lenne a gyerekeken segíteni.. Kép Persze ez mind csak álom, egyenlőre legyek túl a mostani vizsgákon! Kép /Erre egyre kevesebb esélyt látok, a helyzet jelenlegi alakulása miatt../
Allergia és fulladásKép Jobbulást neked! Azért az utazás gondolom jót tett a lelkednek nagyon, klasssz lehetett! Kép

Mese! Kép Akkor hétfő a kitűzött időpont! Kép Remélem addigra tényleg teljesen elmúlik minden baj! Kép Szalona sütés: én imádom, mint programot, de mindig csak megsütöm az enyémet, meg nem eszem, max. a zsíros kenyeret! Kép Nem volt sok szúnyog? Minket megzabáltak a dögök.. Kép

Sajnálom ezt az e-mail dolgot Kép Majd élőben kivesézzük a Millenárisban! Kép

Puszi mindenkinek:
Macs
Kiscica:
Kép
A dédi kutyusa odabújik Lilihez, hogy simizze meg: Kép
Kép
Mi ez a szúros gombóc?
Kép
maccs

Sziasztok!

Vegre jottetek egy paran. Mar aggodtam, hogy elvitt titeket ez a nagy eso. Kép Ma is nagyon log az eso laba, kivancsi vagyok mi lesz belole. Hetvegen jonnek a kerteszek es meglesz az elso funyiras! Kép

Mese: Jo otlet, hogy felirjam. Veszek is egy szep naplot es abba fogok mindent vezetni. Eddig is vezettem, de csak egy egyszeru fuzetbe. A hinta fogalmam sincs honnan valo. Kép Anyukamek vettek, de megkerdezem toluk es akkor megirom. Mi is most akarunk venni egyet, csak ferjem keresi a lehetoseget, hogy hova rakja fel. Mi is voltunk anno Opusztaszeren. Nagyon szep volt, csak eppen 35 fokos melegben mentunk oda es fa arra nemigen van, hogy husolhessel az arnyekaban. Kép
Lilin 19-es cipo van. Miert? Bar lassan azt is kinovi. De eszrevettem, hogy a szamozasok semmit nem ernek, mert van ahol mar kicsi neki a 19-es es jo meg a 18-as. Kép

Macs: De jo, hogy irtal! Kép Nem lehet, hogy Lilinek a 3 napos laz nevu betegsege van? Az jar csak lazzal es egyebkent tunetmentes. Kupokra csak egy rovid ideig megy le, majd visszaszokik. Szerintem a ful orr gegesz nenire hallgass. Neki ez a szakmaja, biztosan tudja. Szerintem nincs semmi vesz. Kép
Nagyon aranyos Lili a kepeken. Nem is tunik rajta betegnek. Kép A kiscica edes. Bar en inkabb kutyaparti vagyok. Lakasba viszitek magatokkal?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Most nincs időm írni, majd este lesz csak, viszont szólni akarok Nektek, hogy a PhotoHall oldalán csak ma ingyen lehet 30 képet előhívatni!!! Regisztrálni kell, aztán a DIGIPRINT-re kattintani a bal oldalon, kiválasztani a gyorsrendelést,aztán hogy 30 kép legyen, kitallózni a képeket, majd megrendelés. Ott még az lesz, hogy x forint, de a legvégén 0 lesz, nem kell megijedni.

Majd jövökKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: annyian hasznaltak ezt a lehetosegt, hogy a szerver tulterheltsege miatt leallt. Kép Neked sikerult?

Vera: nagyon jol ereztem magam nalatok. Kép Mira tunemenyes es igazan nagyon szepen fejlodik. Kicsit Macs Liliehez hasonlitottam a fejlodeset. Kép Mi egy kicsit le vagyunk maradva. Kép Kepeket ne feledd! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Szerencsére nekünk sikerült reggel, de már délelőtt is lassult, mostanra meg le is állt. Várható volt.Kép Mi hívattunk elő Anyukámnak is és Karcsi szüleinek, meg Apukámnak, egyelőre a Hugimnak még nem sikerült, de már regisztrálva van, remélem később sikerül elküldenem a megrendelést.Kép

Most még mindig nincs időm, de este jövök.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szokás szerint megint nem sok időm van.Kép Egy hónapja a villámlás miatt tönkrement az egyik gépünk,és még mindig nem csinálta meg az a szemét szerelő.Szétszedte,és azóta is úgy van.A másik gép meg mindig foglalt.Kép
Bence nagyon nyűgi már napok óta,az éjszakák borzalmasabbak,mint eddig.Volt,hogy fél 4-től már nem aludtam.Kép
6 hete nem hízott Bence egy dekát sem,most már kezdek aggódni.Kép Most 2 hetente mérik,kíváncsi vagyok,mi lesz.

Orsi:tök jó volt megint talizni,remélem lassan a fiúk is megbarátkoznak egymással.Kép
Még mindig nem sikerült a képrendelés,és tartok tőle,hogy nem is fog.Kép
Gergő nagyon édi és nagyon hatalmas!!!!! Kép

Macs:majd írok mailt,és telcsiszámot cserélünk.Az a név engem is nagyon érdekel,mert már próbáltam érdeklődni a védőben,és ők sem tudtak ajánlani senkit név szerint.
Jobbulást Lilikének! Kép Szerintem is a gégésznek higgy,talán jobban ért hozzá,mint a házidoki.
Te hogy vagy?
Költözés Kép Mikor indul az építkezés?

Andrea:Ezt az óvónénit nem ismerem,remélem jó lesz.
Egyébként Anikó volt Kata óvónénije,nagyon szerettük Õt.Azóta már nem a régi a csoportban semmi,bár az Õ társa még ott van,és Õt is imádjuk,de szerintem neki is nagyon hiányzik.Jó kis páros voltak.Ha beszélsz Vele,pusziljuk!!! Kép

Timi:nagyon szépek voltatok az esküvőn! Kép

Orsi,Macs,Rita:édik a képek!!!! Kép

Most ennyi jutott eszembe,puszka:

Anikó
vakili

Ja,azt el is felejtettem,hogy a börzén kaptunk tök jó rácsot 6.ooo-ért és vettünk háti hordozót is.Rengeteg jó rucit is beszereztünk,szóval elégedett voltam.Kép
Egyébként nem volt nagy utazás a hétvégén,csak a telekre mentünk.Jó volt,csak nagyon fárasztó.Bencét nem nagyon tudtuk lerakni a földre,ott nem olyanok a viszonyok,úgyhogy elég sokat volt kézben,ami sem nekem,sem neki nem volt igazán jó.KépViszont a fiúk bográcsoztak,szalonnát sütöttek,grilleztek,az nagyon jól sikerült.Kép

Holnap ballag Kata az oviból,már készül nagyon.Kép Kíváncsi vagyok mit szól majd a csokrához.Egy maci lesz benne.Kép

Vera:utazásotok nagyon jó lehetett.Kép Férjed foga.Kép Nekem altatásban húzták ki,és utána sem fájt egyáltalán.

Na,tényleg megyek,szóljatok,ha valamit elfelejtettem.

A talival kapcsolatban:tulajdonképpen ráérek hét közben is délelőtt,csak nem merek elindulni Bencussal BKV-val.Azért írtam a hétvégét,mert nekem nagyon tetszett,hogy családostól tudtunk találkozni,és akkor tudunk menni kocsival.De ha a többségnek inkább a hétköznap jó,akkor legfeljebb majd egyenként talizom Veletek,amikor el tudtok jönni hozzám.

Anikó
vakili

SziasztoK!
Rita!
Én is fantasztikusan jól éreztem magamat,nagyon jó napom volt emiatt Kép :o
Lányod kis tündér nem csodálom hogy Orsi annyira odavan érte Kép Az ajándéknak nagyon örültünk,Míra is megbarátkozott vele.Nem is mondtam,de pont ilyen csörgős labdás játékot néztem ki egyik sétánk alkalmából,de mire a boltba pénzzel mentem,már nem volt.A képeket utólagos engedelmedddel felteszem,nagyobb felbontásban holnap átküldöm neked.
Maccs!
Köszi a névnapi köszöntést Kép (múltkor elfelejtettem )
Lilikédnek jobbulást kívánok!erre vmi homeobogyo nincs?
Költözködés Kép
Csak aza szép fű Kép
Anikó!
Tök jó lehetett a börze,én csak dolgoztam egy páron és úgy utáltam,de az őszire már menni akarok,kíváncsi vagyok milyen lehet úgy igazából.
Na és egy pár kép
Szegeden is megtépem anyát Kép
Kép
a kedvenc grimasza mostanában
Kép
kicsit pihenve
Kép
Ez már Ópusztaszer.Itt mondtam neki hogy őt is a gólya hozta Kép
Kép
pihi a kőrkép előtt
Kép
ez az én kedvencem
Kép
ezek meg nálunk ma Kép Kép
Kép
Kép
Pussz Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Gyors leszek, mert nézni akarom az Eurovíziós Dalfesztivált az M1-en!

Anikó
Először is szuper volt megint találkozni! Jó lenne ilyen sűrűn!Kép Bencuska tündéri és szerintem ne aggódj, hogy nem hízott, így is nagyon formás, egészséges babának néz ki! Igaz aludhatna egy kicsit jobban.Kép De ennyi hibája már Neki is hagy legyen, nem igaz?Kép
Másodszor: ha hét közben van tali, akkor nekem tökéletes arrafelé menni, ahol laktok és akkor együtt mehetnénk és jöhetnénk. Persze csak ha Nektek is jó így.Kép Szóval hajrá, ha valaki megszervezi, mi ott leszünk, ugye?Kép

Meske
A súlyát nehezen bírom, de ez van.Kép
A székünk dönthető, csak éppen akkor úgy ájult ki a Drágám.Kép Eleve ilyen pózba még soha nem rakta magát, mi is röhögtünk rajta! Szerintem nem volt Neki kényelmetlen, mert igazán jóízűt szunyált így.Kép

Macs
Tényleg furi, hogy mindjárt 1 évesek!
Betegségetek: fül doki néninek hinnék én is! Hátha csak a 3 napos láz, ahogy Rita mondta!Kép
Masszír: Anyukám elzavar mindenképpen a jövő héten, majd beszámolok.Kép Igaz nő fog masszírozni!Kép
Képek nagyon jók!

Rita
Lili tündér a hintában! Akkor várunk Titeket nagyon!Kép

Most befejezem, remélem mindenki jól van ebben a hülye időben! De hétvégén szép időt mondanak!!!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

És bocs, ha valakit véletlenül kihagytam!

avocado

Vera, Rita
Nagyon édesek a képek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Vera: Varom a kepeket e-mail-ben! Kép Orulok, hogy tetszett Mira-nak az ajandek. Nehez volt am kivalasztani. Kép A kepek nagyon jok! Nekem is az a kedvencem Mira-rol, amelyik neked. Kép

Aniko: Nincs villamharitotok? Marmint az elektromos dobozotokban? Ez fontos dolog, es sok kartol kimelne benneteket. Meg jo, hogy nem a tevetek, vagy a hifitek vagy valamelyik ertekesebb eszkozotok kapott villamot. Szerintem Bencenek semmi baja, mert nagyon jo sulyban van. Lili se hizott semmit a 6 es 7 honap kozott, de nem kellett mast mint kisse tartalmasabb etelt adni neki, mert a szopi nem volt mar eleg. A tejem minosege talan nem a legjobb volt neki. Kép Szerintem bence most fogzik a leirtak alapjan. Ez is okozhat etvagytalansagot. Kép Lili is ugyanigy nyugolodott es ugyanilyen volt az ejszaka. Kb. 1-2 hetig tartott. Kép Ballagas. Kép Biztosan orulni fog a macinak Kata. Csak talalja meg a csokorban. Kép

Orsi: Jovok csutortokon! Kép

Tegnap keszultek Lilirol. Kép

Hmmm. Mit is akar a mama tolem? Kép
Kép

Kukucs:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

TALALKOZO:

Akik eddig jelentkeztek:
Rita, Orsi, Aniko, Macs, Vera, Mese.

Eddig ilyen kevesen valaszoltak a talira, ha jol emlekszem, ha nem, akkor viszont javitsatok ki. Bar szerintem Nanda is jon, meg talan Jerry. Kép Tobbiek? Csip, Andrea, Timi, Eszter? Az idopont meg kerdeses, de egy hetkoznapi naprol van szo. Szerintem delelott olyan 10 korul. Helyszin: az allatkerti jatszohaz.
Amugy mar arra is gondoltam, ha ilyen kevesen vagyunk, akkor nalunk is megszervezhetnenk. Orabert nem szamlazok. Kép De nem tudok szolgalni a kutyakon es mokusokon kivul mas elo allat latogatasaval. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt! Kép

Ha lehet,még borzalmasabb éjszakán vagyunk túl,most már apa is többször felébredt,mert egyszerűen nem bírtam megnyugtatni Bencét.Kép

Rita,Vera:micsoda gyönyörű 3 gyerek!!!! Kép Na jó,anyukák is csinik.Kép
Vera:valószínűleg lemaradtam,Neked van már egy fiad is? Szégyellem magam.Nagyon szép!!!!
Börzét én imádom,de nem mindenkinek való,az biztos.Engem nem zavar a tömeg,és imádok ruhákat nézegetni.Amikor árultunk,csak az zavart,hogy pofátlanul alkudoznak még az 50 Ft-os autókból is.Volt.hogy tökre lefikázott valaki egy ruhát,szemtelenül olcsón akarta megvenni,és 1 óra múlva,néhány asztallal arrébb láttam,hogy majdnem kétszer annyiért rakta ki eladni,és agyba-főbe dícsérte,hogy hogy szerette az ő gyerekén.Az ilyentől hányni tudnék.Kép

Orsi:ha Neked nem gond,akkor így benne vagyok egy hétközbeni délelőtti Állatkerti Játszóban!!! KépMert egyébként nekem is nagyon tetszett.
Masszőrről akkor nem sikerült meggyőzni Karcsit?Mármint a miénkről.

Rita:foggalmam sincs,hogy van-e ilyen villámhárítónk.A biztosító egyébként már rámondta az áment,hoyg kifizetik teljesen,csak ennek a lökött szerelőnek kéne már kijönni,és megcsinálni meg leszámlázni.KépDe biztos,hogy ez lesz az utolsó projektje itt nálunk.
Bence most már magához képest elég jól eszik,bár közel nem annyit,mint Lili.De a gyümölcsből és tejpépből már lemegy 80-100.A főziből még mindig csak 50 g körül,de mit csináljak.Kép Most megint nagyon sokszor szopizik,de nem az éhség miatt,én inkább azt látom,hogy megnyugszik tőle.Én is a fogzásra tippelek,és úgy sajnálom,hogy nem tudok Neki segíteni.Eddigi fogacskáknál megúsztuk mindig egy ilyen rossz éjszakával,ez most már nagyon fárasztó.És most lett nagyon anyás is.Ami azért nagyon jólesik ám.Kép
Macit biztos megtalálja,mert tulképpen az lesz a fő "virág",csak megcsinálja a barátnőm csokornak.Majd teszek fel képet.

Szép napot Mindenkinek!

Anikó
vakili

Szia Aniko!

A kepen az a kozepso gyerek nem kisfiu hanem kislany. Kép Tudom sokan neztek mar kisfiunak. Kép De ha lattatok volna hosszu hajjal telen! Kép Amugy a neve Zsofika, Lili legjobb baratnoje, egy tunemenyes, imdanivalo kislany, akire sokszor szoktam vigyazni mint aznap is. Kép Ezert vittem Verahoz is. Kicsit befele fordulo, nehezeh nyilik meg idegenek elott, de ha valakit megszeret, azt nagyon kifejezi. Lilit imadja, allandoan olelgeti, puszilgatja. Neha nem gyozom elvalasztrani tole. Kép Veraeknal 1 ora utan Mirat is megkedvelte, hol a buksiat simogatta, hol atolelte es puszilgatta. Kép
Ami az etetest illeti, Lilinel is ugy volt az elejen, hogy kb. 50 gr utan abba akarta hagyni, de en nem hagytam annyiban es kiprobaltam, hogy megitatom. Hu, hogy ivott! Tehat rajottem, hogy azert hagyja abba az evest, mert szomjas. A szoptatott babaknak meg nehez a szilard etel. Igy most mar csak ugy eszi meg a megfelelo adagjat, ha kozben ihat is. Persze egy ido utan jelzi, hogy eleg volt, de nem 50 gr utan. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Anikó, Rita
Nekünk jó az Állatkertben is, de jó Ritáéknál is.Kép a 10 óra is jó, mert Gergő mostanában 9 körül alszik és akkor a kocsiban szunyálna egyet, amíg beérünk. És meddig maradnánk? Akkor ott kajálnának a manók? Mert gondolom legalább délig ott lennénk.

Rita
Újabb képek megintcsak cukik!Kép

Anikó
Remélem szép lesz ma a ballagás és Kata tuti nagyon fog örülni a macis csokornak! Sok puszit küldök Neki!Kép
Masszőr: már beszéltünk róla, még nem tudom.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi, kicsit elkenődtem az utóbbi napokban, de gyorsan összeakapom magam!Kép
Április elejétől volt röpke 23 napig az első pirosom, most viszont hiába várom. Persze "albérlőm" nincs a tesztek szerint, bár a hétvégén még ezt is bemagyaráztam magamnak.
Önmagában nem is lenne gond, mert családilag belevágtunk a kistesó projektbe, csak így mos t kicsit összezavarodtam.

Olivér szerdán volt 11 hónapos!Kép 73cm és 8620gr! Fog még mindig sehol, de valami kis hiszti kezdődik nála! Egy-egy pelenkázás néha szó szerint átmegy szabad fogású bírkózásba! És meg kell hagyni jó erőben van a kis csibész!
Az alvókája legtöbbször jó, bár hajnal 4-5 közöt újabban felsír, aztán visszaalszik. A minap én mentem be hozzá 1/4 tízkor, ébredne-e már fel!
Egyébként jó kedvű, épp ezért furák ezek a kirohanások tőle.

Mindezek tetejére a macskáknk is megbuggyant! Álandóan felmászik a szomszéd fészerének a padlására, ahonnan nem tud lejönni. Így lementjük, bejön eszik két falatot, és megy megint csapdába esni. Párom azt mondja az a baja, hogy nem foglalkozunk vele, és így akarja felhívni magára a figyelmet. Van benne valami...

Legény anyáknakKép
Nem tudom nektek mit mondott gyerekdoki pimpivel kapcsoltaban, de nekünk most azt tanácsolta dokinéni, hogy hagyjam Manónak néha napközben is szabadon a valagát, legalább pár percre, hogy meg tudja gyűrkészni a fityegőjét. Mindezt azon meggondolásból, hogy így magától megoldódik a fityma kérdés, és nem kell később sebész. Csak azért írom ezt le, mert ilyen tanácsot én még máshol nem olvastam.

Nagyon szépek a babák! Kicsik is nagyok is!Kép

Nekünk is jó a hétköznap délelőtt, igaz 11 körül szokott aludni, azonban a hétfői jógák után is később fekszik, így szerintem nem lesz gond!

Maccs!
Lili jól van már?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csak egy gyors bejelentkezés, mert pakolok, és megyünk vidékre.

Maccs!
Beszéljük meg, hogy fél 1- kor Millenáris, legyen nálam sárga rózsa? Tudod mit, kék felsőben leszek, v.mi vad szinű kékben, rendben?? És talizzunk az oldalsó bejáratnál, a Marxim felőli oldalon. Mennem kell, majd vas este irok,

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Most tényleg hulla vagyok, úgyhogy nem írok, csak felrakok 2 képet Mókuskáról, ahogy ácsorog.Kép
Ma Karcsi felszerelte a bicajosülést a biciklimre és Gergővel ki is próbálták, de persze pont akkor merült le a gép, amikor le akartam fényképezni. Szóval erről majd vasárnap hozok fotót. Meg a dolgozó és vendégszobáról is, mert azóta sem sikerült lefényképeznem.

Holnap nem jövök, mert kirándulunk, szóval vasárnap jelentkezem.

Mindenkinek szuper hétvégét kívánok, és nagyon szép időt!Kép

PusziKép

Orsi

Szóval így ácsorog az én óriásbébim.Kép
Kép
Kép

avocado

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, hogy én is reagáljak a talira:
bárhol is lesz, megpróbálok elmenni. Az állatkertbe el tudok menni BKV-val, viszont Ritáékhoz nem tudok kijutni, mert papinál van a kocsi. A jövő héten ráadásul 4 napig Ausztriában lesz.

Életünk nagyon nyűgös, Levente nagyon sokat dolgozik, gyakorlatilag nem látja a gyereket, mert ébredés előtt elmegy és elalvás után jön haza. Törpe egész nap teper, nem lehet otthagyni, mert nálunk nagyon nem gyerekbiztosak a bútorok és félek, hogy összeveri magát, így négykézláb vagyok a nyomában a nap nagy részében. Bebörtönzést nem szereti, ha muszáj beraknom a járókába, álldogál és kétségbeesetten bömböl.

Megyek cumisüveget mosogatni. Egyszer biztos lesz annyi időm, hoyg tudok gyakrabban jönni.

Puszi Mindenkinek
Jerry
jerry

Sziasztok!

Rita,Vera:akkor sikerült magamból komplett hülyét csinálni? Kép Bocsi.Egyébként tényleg nagyon szép az a gyerkőc.Kép

Jerry:sziaKép Szegény párodnak nagyon rossz lehet,hogy ennyire nem lát Titeket.De Téged se irigyellek.Ez a négykézlábazás nagyon ismerős.Kép

Orsi:képek.Kép Tegnap óta Bence is feláll.Kép
Hová kirándultatok? Többi képet várjuk.

Mi az Állatkertben voltunk ma,és a Játszóházban is.Tényleg nagyon jó,de 3 gyerekkel azért elég drága.Kép

Eszter:fütyigyürkészés:Bence egy időben a kádban csinálta,és nagyon begyulladt Neki,nem győztem utána kenegetni.Kép
Piroskád nem semmi KépNekem már Bence 4 hónapos kora óta van szerencsém hozzá,pedig szoptatok ezerrel.Kép
Birkózás nálunk is van,néha elég idegesítő,mondjuk amikor sietni kéne valahová,de az alvókátokat elcserélném a miénkre.

Rita:már én is próbáltam,hogy közben itatom,de így sem eszik többet.Mindegy,engem tulajdonképpen nem zavar,ha nem gond,hogy nem hízik.A súlya teljesen jó,jól is néz ki,csak nem tudom meddig normális,hogy nem hízik.Nehogy valami betegség legyen.Mindig parázok.Kép
Benne vagyok a Nálatok talizásban is,ha Te ezt fel tudod vállalni,és akkor mindenki visz valamit.Kép

A ballagás nagyon jó volt,Kata édes volt és gyönyörűűűűű,nagyon örült a macinak is.Kép Bence is egész jól bírta,pedig több,mint 1 órás volt.
Szegény picurkám meg lebetegedett,lehet,hogy ezért kínlódunk már egy hete az éjszakákkal.Tök taknyos,piros a szeme,foltos a nyelve és rengeteget tüsszög.Kép

További szép hétvégét Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Orsi, utólag is gratulálok a 9.hónaphoz! Gergő tényleg szép nagy súlyú. Rácsos kép nagyon édes, huncut kis szemei vannak a kisfiadnak. Kerépkároztatok is vagy csak kipróbáltátok az ülést? Gergő élvezte? Kirándulás milyen volt?

Na, eddig tartott a szabadidő, Dávid elesett,muszáj volt felvennem, ezt is már egy kézzel irom...

Később folytatom.
tandrea

Sziasztok!
Anikó!
Nem csináltál hülyét magadból KépNekünk még egy van majd lesz tesója ha rászánjuk magunkat Kép
Jobbulást kívánok nektek!
Rita!
Annyira jók a képek Lilidről Kép Kép
Nekem mindegy hogy hol lesz a tali,hozzátok gyorsabban átjutokKép
Eszter!
Én előre is boldog névnapot kívánok neked,mert nem biztos hogy gép elé jutok pár nap múlva Kép
Mensi Kép Nekem még mindig nem jött meg Kép Kép már nem is tudom milyen Kép
Andi!
Már kezdenek kinőni a kukacvirágok majd ha lesz tali akkor viszek Kép

Drága lányom ma 2órát volt a járókában és nagyon jól viselte.Teljesen meglepődtem rajta.lehet hogy az is jó volt hogy apukám figyelt rá és vele is nagyon szeret lenni.
Kiságy:
rácsos ágyban alszik MÍra,de akiktől örököltük és azok is örökölték...szóval minimum húsz éve hiányzik egy rács,ami nem rossz ötlet.De mivel az most /még mindig apuéknál lakunk,a szoba középén van és így tud kimászni belőle.A matraca nincsen magasan kb 35-40cm,az meg nem magasság a csajszinál Kép
Jó hétvégét mindenkinek Kép
Maccsék már költözködnek?
Pusz Vera

KépKép
viranka

Folytatom...

Eszter, Nektek is gratulálok a 11. hónaphoz! Én is küzdök Dáviddal a pelenkázón, állandóan meg akarja valamelyik tégelyt szerezni.
Mi a legnagyobb fiúval voltunk fitymaszűkülettel műtéten amikor 3,5 éves volt. Hááát, horror volt. Altatásban csinálták és vágták, varrták. Amikor felébredt nem fájt neki csak amikor pisilnie kellett. Borzasztó 3 napig. Varratkiszedés, kenegetés... szörnyű. Egyébként nem emlékszik már rá. Középső fiammal is "gond" van, de vele szeretném elkerülni a műtétet, várunk vele. Õ ráadásul szereti is matatni magát, de nem szólunk rá (legalábbis akkor ha itthon csinálja), hátha elintézi magának. Sógornőm ikrei hét éves korukra "intézték el" maguknak pedig mind a kettőnek volt letapadása. De olyan kisfiúkat is ismerek akiknek nem volt gondjuk evvel.

Anikó, Csák Anikó is üdvözöl benneteket, még a kisfiadra is emlékszik. Egyébként ősz óta ő segít nekem napi 4 órában, mert bár együtt lakunk a szüleimmel de apukám dolgozik, anyukámnak pedig volt már 2 szívműtéte, tehát nem terhelhető. Balázs nagyon sokat fejlődött mellette, sajnos már csak egy hónapig jön. BallagásKép
Bencének jobbulást! Megfázott?

Állatkerti Játszóház: mi is voltunk már, a két nagy élvezte. Én nem tudok menni talira, délben Marciért kell mennem az iskolába.

Rita, Lili nagyon édes és egyre szebb! Gondolkodós képKépNekem a nagyobbak első szava a "nem" volt, utána rögtön "apa". Mindkettő imádja az apját, ha itthon van követik mind az árnyék. Még a WC előtt is le szoktak táborozni.

Mese, disznóvágás milyen volt? Én imádtam gyerekkoromban, apukám testvérei vidéken laknak, minden évben voltunk disznóvágáson. Ma már bezzeg disznóhúst sem eszünk.
Szalonnasütés, de jó! De régen volt mikor mi is csináltuk!
Mostanában már csak a fogyókúrával küzdök, egyelőre vesztésre állok. Imádjuk pld. a fagyit, ma is jó befagyiztunk és itthon sütöm a kenyeret, ami szintén nagyon finom. Férjem is imád enni, sportolni nincs ideje, ezt ő úgy oldja meg hogy görkorival megy a Deák térig hetente 2-3 alkalommal (ahogy az időjárás engedi) Újpest kertvárosból. Onnan indul a gyári busz Budaörsre a munkahelyére. A vezetést úgyis utálja már a sok dugó miatt.

Vera, Míra nagyon édes, főleg a fejkendővel a fején. Allergiavizsgálaton mi volt?

Macs, nem semmi tortúrátok volt az orvosokkal! Csak orvos kezébe ne kerüljön az ember! Azóta mi a helyzet, Lili jobban van? Képek jók Liliről!Kép
Tanulással hogy haladsz?

Jerry, milyen rossz lehet a férjednek hogy keveset van veletek? Hétvégén is szokott dolgozni, vagy ilyenkor együtt tudtok lenni?

Dávidnak 4-5 napja minden étkezés után van széklete, szinte már evés közben látom hogy erőlködik. Rögtön ki is cserélem a pelust, de valami hihetetlen módon kicsípte a fenekét a kaki, borzasztóan fáj neki. Már próbálkoztam a Sudocream-el és a Neogranormonnal, de egyelőre kevés sikerrel. Fogalmam sincs miért rohan át rajta ilyen gyorsan az étel, semmi újat nem vezettem be, tejtermékek, gabonafélét még nem eszik. Kedden megyünk dokihoz, remélem kitalálja hogy mi lehet a baj.

Tettem fel megint pár képet Dávidról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5452

Sziasztok
Andrea
tandrea

sziaszok!

újra itt vagyok!

Anikó: Bence súlya miatt eszedebe ne jusson aggódni. Éppen azért mert idáig gyorsan fejlődött és súlyban megelőzi a korosztályát törvényszerű, hogy a hízás egy idő után lelassul, esetleg megáll. Szerintem, ha nem fogy akkor nincs semmi ok az aggodalomra.

Eszter: jópofa ez a elv, hogy hagyjuk, hogy "bigyózza" Kép magát. Marcellnek kiskora óta nagyon szépen feljön a bőr, és bár szokta magát piszkálni nem láttam még hogy húzogatná is a bőrt. Viszont valamelyik nap remekül belenyúlt a szétkenődött kakiba, és utána nem értette, hogy miért nem engedem szopogatni a mancsát. Azért gyanakszom, hogy jutott némi K-vitamin vissza szervezetébe Kép

Andrea: képek nagyon aranyosak, a kicsi is, és a nagyobbacskák is. Olyan szőke göndör fürtös gyerkőcőt én is szeretnék Kép Bár még lehet, hogy Marcellnek olyan lesz a haja, csak még nem derült ki
Levente sajnos mostanában hétvégén is dolgozik, 2 héttel ezelőtt mind a két nap, most a 3 napos ünnepben csak vasárnap ment be. De bízom, benne, hogy egyszer véget ér a hajtás.
Én is küzdök a kilókkal, elkezdtem a 90 napos diétát, de valahogy mindig közbejön valami. Bár Levente ma besegített: megette a vacsorára félretett 1 szeletke husimat, és a salátát üresen meg nem volt kedvem enni

Rita, Orsi, Vera: képeket megcsodáltam ám, gyerkőcök tündériek!

Mentem a szokásos esti cumisüveg mosogatás-sterilizálásra

Jerry
jerry

Jó reggelt!

Csak egy pillanatra ugrottam be,hogy én legyek az első:

RITA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép Kép Kép
Puszi:

Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X