Új privát üzeneted érkezett!

Hali !

Mi ez a nagy csönd? Csak nem mindenki éppen szül ?
Ma Lillával levágtuk a kertben a füvet, bár Õ inkább csak nézte, meg a kényelmes babakocsiból irányította a munkát. Kép

Lili!
Majd akkor beszélünk a taliról.Kép A mérlegtől meg nem kell félni. Bea tegnap méreckedett meg először szülés után, és csak 2 kiló maradt rajta a plusz kb. 15-16 kilóból.

Itt van a szülés utáni kép. Éppen a légcsöveket szippantják ki rajta. a köldök még nincs elvágva.
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szia Sbea, és Apuka!
Persze szia Picurka is! Kép Kép Kép

Mi most eszünk, csak épp vírust irtottam, és megnéztem, hogy áll.
Hát egyszerűen gyönyörűek voltatok a megszületéskor is! És mennyire kis formás, kerek Kiscsaj ...
Pár szülésen voltam már én is (bár már ezer éve), de mindig meghatódom... Olyan tökéletes ez a kép!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Apropó: Sbea-apuka, hogy lehet téged szólítani??

Remélem lányok, még egyben vagytok! Vagy legalábbis nincs semmi gond!?!

Bár ha jönnie kell, hát akkor nincs más hátra, csak előre.. Kép Kép

A fiú nevekről, és a fűszerekről kicsit később írok... vagyis reagálok..
Éva:
Jók a tanácsaid, és köszi nagyon az infókat!!!!

Addigis kellemes sziesztát mindenkinek!
Délután én is jövök!
Pusszancs Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Sbeáék, nagyon "ijesztő" most még nekem ez a kép... Kép Sokszor megnéztem, hogy.... Kép Férjem egyből leszögezte, hogy ő ilyen képet nem fog készíteni. de gyönyörű már itt is a Lillácska. Milyen hurkás... Kép Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy hogyan fér el a pocakban egy ekkora kis babó. Kép
Annyi lenne a kérdésem hozzátok, hogy nem nehéz megszokni a kis csöppség jelenlétét, amikor megszületett és haza vittétek? Lehet, hogy furán írtam le, amit gondolok, de remélem, hogy értitek. Kép

Lehet, hogy a lányok - sygnum és seriff - már szülnek? Nem jelentkeztek mostanában. Kép

Szép estét mindenkinek!

Jut eszembe, Mino, írsz nekem sónélküli recepteket? megköszönném nagyon. Kép

Lili
birolili

Sziasztok,

tényleg gyanús a nagy csönd (Sygnum, Seriff)... Hosszú volt a hétvége, lehet, hogy babáznak?

Pénteken is akartam írni, de eldolgoztam az időt, mi is voltunk babaruhabörzén. Céltudarosan mentünk, először életünkben Kamilla nélkül... Hát, így könnyebb volt elviselni a tömeget. Korábban nagyon nehezen bírta a gyűrődést, pedig játszóház, pelenkázó, szoptató is volt rendesen. Mi 4 cs pelust vettünk, csomagonként 600 Ft-ot spóroltunk. Nagyon jó áruk volt ezeknek, de most csak Libero meg Pammpers volt. Mi az előbbit használtuk, most is azt vettem. No meg a fő célunk: babakocsi. Pár hónapos használt kocsit sikerült kifogni 24 ezerért, pár asztallal arrébb újonnan 36 ezer lett volna, mózeskosár, pel. táska, esővédő,lábzsák van hozzá. A márkája Top Rider, a legfontosabb az volt, hogy nagy, masszív kerekű legyen, ugyanakkor könnyen lehessen irányítani.
Aztán vettem egy szoptatós párnát, most is lehet használni pocaktámasztás céljára, ez is jónak tűnik. Pár használt tündéri rucit is vettem a két csajszinak nyárra.
Szóval én azt mondom, megéri felmenni, különösen, ha Kismama-előfizetőként van ingyen jegyed.

Sómentes receptet én is keresek otthon, Nekem is sómentes diétát kellett tartanom Kamillával a 26. héttől.

Bea, gyönyörű ez a kép Lilláról! Ha saját gyerekedről nézed, szerintem akkor a legszebbek. Szeritem inkább csináljatok majd a babókról képet ilyen "idősen" is. Kitörölni még mindig lehet, nehogy megbánjátok, hogy nincs képetek róla... Kamilla kedvenc képe az, amikor még köldökzsinórral együtt fekszik a hasamnon...

Hú, én is jó sokat írtam, Mino Te se legyél csöndben, bírunk mi még olvasni! Jó dolog híreket, főleg jó híreket olvani Mindenkiről!

Holnaptól hidegfrontot mondanak, hétvégre megint meleget!

Kobudo 31+0

Kép

Kép
kobudo

Lili,

fura megszokni a kórházból hazakerülve az biztos a napirendváltozást, és az állandó figyelmet, aggódást. Nem tudom, hogy a többiek (azt hiszem csak Roz ilyen) osztják-e a véleményemet, az első nap, amit teljesen egyedül töltöttem Kamillával, az volt csak rossz. Bár inkább a nagyon-aggódó a jó szó rá. A féltést, állandó rágondolást meg lehet szokni, hiszen ez életet végéig megmarad, a gondolatod legalább fele mindig a gyerek/gyerekek körül forog: mi lehet vele, jól van-e. Szerintem akkor is, ha ott van veled, alszik, játszik stb.
Nem tudom, ilyesmire gondoltál-e... Én a mai napig is felébredek 1-1/2 2 körül éjszaka. Kamilla ugyanis egy éves koráig akkor ébredt, akkor is megéreztem, hogy na, 5 perc múlva ébred. Érdekes dolog ez..

Sziaszok:
Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Remélem Orsi nem haragszik meg, hogy megírom:
Hanna vasárnap délben 3150 g-mal és 50 cm-vel megszületett. Jól vannak mindketten.

Nálunk még nincs változás, bár készülődik szerintem. De egy "nő" akár 2 hétig is készülődhet.

Éva+Leona (38+1)

Kép
sygnum

Grtaulálok Orsinak! Éreztem, hogy van valami. Kép

Kobudo, ilyesmire gondoltam. De igazából arra is, hogy a férj és feleség viszonya is megváltozik e? Marad annyi idejük egymásra? Na, majd biztosan meglátom. Kép

Hol vagytok többiek?

Ma annyira "nyomott" volt minden, hihetetlen én is milyen pocsékul éreztem magam. Elfáradtam a sétában, nincs kedvem semmihez... Ti hogy voltatok ma?

Kobudo, nagyon jó áron vettetek babakocsit. Igaz, hogy milyen édes kis rucik voltak fenta börzén? Én olyan sokat vettem volna, de férjem mondta, hogy nem, nem is tudjuk, hogy mekkora lesz nyárra.
Akkor a mi babakocsink az drágának számít? Igaz, több gyereket szeretnénk, és ellehet tenni, nem romlik el. Kép

Sbeáék, hogy vagytok? Lilla baba?
birolili

Hali !

Mi is itt vagyunk.

KépGRATULÁLUNK ORSINAK,PÁRJÁNAK ÉS A KIS HANNÁNAK !Kép

Ez a bababörze jó dolog lehet. Kár,hogy nálunk kimaradt. Most voltam a Tescoban és elég jó áon voltak Liberok. A 3-6 kg-os volt 36,5 Ft-ért/db. Amúgy qrva drágák ezek a pelusok. Bátyámék azt mondják hogy az Auchanos pelus az nagyon jó, meg olcsó is. _Nemtudom a Tescos milyen lehet. Kár hogy nem vettem kipróbálni. Kép

Lili!
Nálunk nem változott a kapcsolat egymás közt, bár ez a bizonyos 6 hét elég hosszú... Kép
A gyerek természetesen sok időt elvesz, de amikor alszik, eszik közben lehet beszélgetni. Közösen lehet sétálni a városban, FAGYIZNI, nézelődni stb...

sbea apuka = Zsolti
54 centiméter vagyok
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Olyan gyönyörű ez a kislány! Órákig képes vagyok elnézegetni. Kép

Pólyában szoktátok tartani? Ti szeretitek? Anyukám azt mondta, hogy nagyon jó az elején, jobb benne megfogni a picit.
birolili

Ja, és sbeáék, lesz bababörze novemberben megint, ha megbántátok, hogy nem voltatok fent. Tényleg érdemes felmenni. Nagyon sokminden van egy helyen. Ami a Kismama magazinban reklámozva van, azt itt egy helyen mind megtalálod. Ja, és rengeteg anyuka árulja a szebbnél szebb kis rucikat. Kép
birolili

Oh köszönjük a dícsérő szavakat.

Csak a babakocsiba szoktuk pólyába berakni, mert nincs kisméretű (meg semmilyenKép ) overálunk, és még néha hűvös van, de ha kisüt a nap akkor kicsomagoljuk a gyerkőcöt. Tényleg nagyon jó dolog a pólya. Biztonságosan lehet benne fogni a babát, meg rendesen alá is lehet nyúlni.

Novemberben akkor lehet felmegyünk. Babaruhát mindig kell venni. Hol is van ez pontosan?

KépKép
KépKép
sbea

A Vásárközpontban volt most, nem tudom, hogy novemberben is ott lesz-e. Mi is szándékozunk felmenni, akkorra már a baba is 2hónapos lesz. Kép Majd meglátjuk, hogy kibírja - e, vagy hogy lesz... Mindenesetre nagyon megéri. Van a helyszínen pelenkázó, szoptatós szoba, gyermekmegőrző... Anyuka nyugodtan nézelődhet... Kép

Jó éjt Nektek!Kép
birolili

Sziasztok,

Nagy gratula Orsinak, Hannának és persze Apukának is. HA lesz egy kis időtök, beszámoltok az eseményekről?
Babaruha börze: nov. 19-én lesz a következő, mi 3 éve járunk, eddig mindig a Vásárközpont A pavilonjában volt, szerintem most is ott lesz. Lili, nem tudom, mennyiért vettétek a kocsit, mintha azt nem írtad volna, de igazából nem is az ára számít. Ha Nektek megérte, akkor biztosan jó várás volt, nem?

Bea, Zsolti: szépen növekedtek, mindig ilyen kis békésen alszik Lilla? Vagy csak gyűjtitiek a nyugis képeket, hogy erőt merítsetek belőle?:-)))

Lili,
ruhát én is sokat vettem volna, de megkértem édes férjem-uramat, hogy NE ENGDJEN VÁSÁROLNI!! Az eszem tudja, hogy bőven elég ruhánk maradt Kamilláról, no meg azóta is vettem egy csomót, és kapunk is. De a szívem azt súgta, hogy még-még-még... Olyan gyönyörűek! A legjobban a választékot szeretem a börzén, mindenből sokféle van. Minden kocsit ki lehet próbálni, megpakoltam alaposan, hogy babucival együtt hogy lehet kezelni.

Apropó, nem látta valaki a Vészhelyzetet tegnap este?

Sygnum, lassan Te is sorra kerülsz :-)

Szép napot mindenkinek:
Kobudo 31+1

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

nagyon -nagyon nagy gratul Orsiéknak és jó egészséget Kép

sygnum mostmár te jössz Kép

nem tudom mi van ma de rettenetesen nyügössek és hisztissek a csemotáim.ugyhogy már megyek is pusszantás

pocakosok vigyázzatok magatokra

Kép

Kép

Kép
roz23

Hurrá! Megvan Huncut Hanni!!!!!!!!
Üdv a Nagybetűsben Kicsi Hanna!!! Kép Kép Kép
Köszi Éva az infókat! Nagyon egyben lehet a Kiscsaj ezekkel a méretekkel. Nagyon várom, hogy beszámoljon Orsi, milyen is volt... Persze a fotókról nem is beszélve! Kép
Lehetséges, hogy Orsiék fogják velünk közölni, amikor Leonácska érkezik?!?!
Ugye ti összebeszéltetek?? Kép Kép Kép Kép Kép

Klassz lenne, ha mindenki szépen, időrendben jönne! Éva... Emlékszem, ahogy betöltötted a 37. hetet, már totál úgy beszéltél, mint aki készen áll a nagy "osztódásra"... Te tényleg kész vagy??
Kép
Mert én nagyon bíztatom Bikfickét, hogy na még 5 hét+6 nap, és akkorra nagyjából megérünk, mint egy kis dinnye... És jöhet erre a szép világra!! Mert nagyon várjuk!
De más az, amikor elmondom Neki, hogy nem fog fájni, meg hogy csak kiveszik, és nem kell annyit küzdenie, merthát küzdött Õ bennem eleget, meg hogy nehezebb lesz kint mozogni, mint bent a vízben, de itt várja a Papusz nagy-meleg oltalmazó lapát keze, meg anyuci tejbárja, és meleg bőre, nyugtató szívverése..
Na de azt hogy tisztázod le a babával és önmagaddal, hogy te szétcsúszol, szétnyúlsz, és még vérzel is, a fájdalomról nembeszélve (bár a fájdalom tolerancia küszöböm marha jó, az egészben ez zavart volna a legkevésbé. Ugyis fog majd fájni a pocim csaszi után.) És hogy mondjátok el neki, hogy össze lesz lapulva a buksija, meg összenyomódik a válla, és még nagyon világos is van idekint, meg már nem is olyan egyenletes a meleg, meg hogy anya adrenalinja az egekben, meghogy a köldökcsonk is fájdogálni fog...
Hát én nem is tudom.. Lehet, hogy dilis vagyok??? Micsoda kérdések...Kép Kép Kép Kép

Mennyivel másabb egy szülés, mint egy császáros világrajövetel..

Lilláról nekem is mindig az a benyomásom, hogy totál jó érzi magát, jó helyre született!! Mikor alszik, mikor beindul a bömbölentyű, vagy éppen Bea-Zsolti mellén kucorog... Annyira kerek az egész látvány!!
Vagy csak tényleg jól fotóztok?!?! Kép Kép Kép

Rozi
Lehet, hogy az esős, frontos idő miatt nyügik a gyerkőcök? Még Áki is nyöszörgősre vette a mai napot?
Sok türelmed van Roz-Mami... 3 gyerkőc... Kép Kép Kép

Lilikém
Valóban adósod vagyok a receptekkel! Az igazat megvallva, csak annyit teszek, hogy só nélkül, minél tőbb zöldfűszerrel készítem el az ételeket. De azért írok tényleg párat!
Papuszom, még mindig büszke rám, hogy megbírom enni a sótlan, hagyományos ételízesítő nélküli kajákat! De mindig belekóstol amikor felkínálom neki, és így tudja a különbséget..
Igazából az Évának igaza van abban, hogy kevés étel van, ami abszolut só mentes, hiszen még a kenyérben is van valamennyi.
De ha megtanulod használni a rozmaringot, tárkonyt, oregánót, majorannát, bazsalikomot, nem is olyan rossz kaják jönnek ki a végén!!
Imádom a snidlinget, meg a petrezselymet is!
Pl tegnap a rizs-köretem, amit készítettem, nem is sikerült rettenetesre. És szerintem a Rozi-féle zöldséges mindentbele csirke sem lesz rossz, zöldfűszerekkel! Ja, én a brokkoli helyett cukkínit, és padlizsánt teszek majd bele.
Folyt köv hamarosan! Kép
(most rántott gomba, és bőrmentes csirkecomb, joghurtos burgonyás-almás salátával! Só nélkül... Bár a zsemlemorzsában megintcsak van gyárilag valamennyi Kép )

Puszka
(Kobudó, ugye Neked is kisfiad lesz? Mert az agyam mint a szita..)

KépKép
mino

Kobudo!

Ma szerda van... Nem jól írtad a napjaidat! Már ami meg van számlálva ...Kép Kép Kép

Ma nálam van a 31 hét+1 nap, Nálad 31 hét+2 nap!
Te hétfőnként hétfordulózol, én meg keddenként!
Hosszú volt a hétvége... Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsesz a kukacolásért... Kép

KépKép
mino

Mino, szia,

igazad van, tényleg hétfőn fordulunk, megzavart a hétvége!!! Hiába, ez a terhességi butulás... A férjem kérdezte erre, hogy az is írják a nagykönyvek, hogy ilyenkor "elsárkányosodtok"? HA-ha-ha...
Egyébként "megint" lányunk lesz, a mostani állás szerint Emese és/vagy Sarolta.

Semmi baj, szeretem olvasni, amiket írsz, egyébként...:-))

Kobudo+Emese 31+3

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kobudo, már nagyon szeretnék "sorra kerülni". Türelmetlen vagyok.

Roz, én is nyűgös és hisztis vagyok, sztem az idő miatt van.

Mino, én úgy érzem, készen állok, amennyire lehet, felkészültem, bár gőzöm nincs, hogy mire. Picurkóval én is megbeszéltem ezeket a dolgokat, hogy nehéz dolga lesz, rossz érzés lesz neki, de segíteni fogok neki és utána magamhoz ölelem és minden nagyon jó lesz. És nagyon szeretjük és várjuk. Van még időd, Te is el fogsz jutni idáig.

Éva+Leona (38+2)

Kép
sygnum

Hali !

Hát azért az nincs mindig úgy, hogy Lillácska alszik. Ma például délután elég nyűgös volt, de most sikerült magából kiengednie a "gőzt". Kép

Ez a babáhozbeszélős dolog nálunk is volt. Bea folyamatosan mondta Lillácskának, hogy mi lesz, meg hogy ügyes legyél stb.

Előre Sygnum ! Rajtad a sor Kép Utána meg jönnek a topikikrek (Kobudo,Mino) KépKép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Az utolsó pedig én leszek... Kép Remélem, hogy azért majd még írni fogtok.
birolili

Hát persze, hogy Te ! de az még nagyon messze van. Milyen napra is vagy pontosan kiírva? Nálam a szeptember 11 nagyon bejön. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szept.18-ra vagyok kiírva. De ki tudja, hogy mi lesz... Aug 30-án pedig házassági évfordulónk van. Kép
birolili

Lili, miért ne írnánk? Biztos akkor már más témák is lesznek (szopi, hasfájás...), de persze hogy írni fogunk!

Kép
sygnum

És különben is. Neked lesz a legjobb! Te már kész tapasztalatokat fogsz kapni, nem saját (és a baba) bőrödön kell kipróbálni mindent.

Kép
sygnum

Sziasztok Lányok-Asszonyok, ja és Apucikák!

Csoda történt valünk! Az első hidegfront érkezett el, ami nem bombázta szét a cukraomat! Hát igen... Kép
Bikficke egyre nő, egyre önállósodik, így az inzulintermelése is kezd beindulni, és segít a maminak! Mostmár nem csak nekem kell agyonlőnőm magam inzulinnal, hanem a saját szénhidrát feldolgozásába besegít Biki is! Édes egy gyerek! Kép Kép Kép Kép Kép
Éva
A kompressziós harin én is gondolkodtam, de két doki két félét mond. A harmadikat már meg sem kérdeztem... Kép Mivel a vénáim még nem kórosodtak Kép, de a kapillárisaim, perifériás ereim, és mikroidegek igen, ezért inkább lemondtunk róla.. Viszont úgy tűnik, bejön a só"mentes" diéta. Már reggelente előfordul, hogy szinte alig látható vizenyővel kelek! Azért ez már igen kellemes érzés, hogy reggel még a saját papucsomban is el tudok menni pisilni.. Kép Kép Kép Kép
A vízhajtó zöldségeket még jobban kultiválom. A burgonya is belefér a diétámba, csak persze megvan hogy mikor, és mennyi.
A csalántea télleg nagy ötlet, és nem is tudom, miért nem jutott eszembe, hiszen amikor vízhajtót szedtem évekkel ezelőtt, akkor csalitea volt a fő löttyöm! Kép
Eper... Ha más gyümit nem eszem, akkor egészen be tudok vele csemegézni! Igaz, idénre még csak 5 szem jutott, de hamarosan érik anyóséknál, és akkor lesz nagydarabos lekvár, meg epres piskóta torta, meg gyümölcssaláta, meg eperfagyit (bocs, parfét) is csinálok a fagyóba nyárra... Tyuhuuu De jó is lesz Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nevekről
Tegnap lebeszéltem egy ismerőssel, hogy előkeres egy kis füzetkét, ami csak régi magyar neveket tartalmaz. Bár....lehet, hogy már majdnem megvan a neve Kisfiamnak.. Talán Márton lesz! Merthát akár lehetne Õ a mi kis Makk Marcink, mert olyan bivaly erős legényke, meg kitartó! És ezzel arra célzok, hogy makk egészséges is lesz! Kép
Mit szóltok? Pásztor Márton
Volt nagyon sok nevünk kiírva, de annyian szültek mostanában körülöttünk barátok, rokonok, hogy minden nevünket elorozták... Kissé rosszul esett, dehát ez van..
Írjátok meg a véleményeteket, ha kérhetném..
Még esetleg a Botond is szóba jöhet, mert azt még Papusz is elfogadta..
Pedig én olyan ritka szép, ősi magyar neveket, vagy más nációból eredeztethető, de magyarított nevet találtam... De neki nem jöttek be.. Túl egyedi, és ritka volt mind. Hát már ez is baj?!?! Kép Kép
És még az is lehet, hogy vörös hajjal fog születni Bikfic, mert az apukája is, meg a nagypapája is azzal rendelkezett egészen kisiskolás korukig.
Na most azt gondolom, hogy például ehhez a szituhoz nem adhatunk Barna(bás) nevet! Szólok, hogy gyere hamar Barna, erre odarohan egy kis répahajú legényke.. Muris... Kép Kép Kép Kép
Vagy csak nekem jó a fantáziám..

Lili!
Te esküszöm, kisebbségi érzésekkel küzdessz! Pedig azért mert a babusod, és esetleg a pocakod kisebb mint a mienk, még nem kéne félned, hogy kipottyansz a körből!!! És mi van akkor, ha egy nálad fiatalabb pocaklakóval rendelkező Mami megjelnik, és csatlakozik a topic-hoz?!?! Na erre varrjál gombot! Akkor aztán Te leszel az ÁSZ!!!! Mondhatod neki a sok okosságot, átsegítheted egy csomó dolgon!
Na úgye, hogy nem garancia, hogy Te leszel az utolsó?!?! Kép Kép Kép
Meg különbenis, nekünk is kell a drukkoló sereg, meg legyen már valaki, aki megírja a Babócák érkezését!!! Na ugye Lili?!?!
Kép Kép Kép
Nagyonis jó helyen vagy itt, és leszel is!

Kobudo
Már tegnap este nem is reagáltam... Pedig vigyorogtam, mint a tök! Kép Már megint elírtad a napodat.. Kép Kép Kép
MA VAGY HÉT+3 NASPOS! Csütörtök van.

Pusszancs:
Mino
(a kukacoskodó, néha kissé cinikus, de marhára jól érzi magát a bőrében kisanyaKép És az élet igenis szép, és mindenkit nagyon szeretek filing tombol!)

Ui: SbeaZsolti: a topic-ikrek marhára tetszett!! Kép Kép Kép
Éva!
Szal a Te nevedben ki fog üzenni nekünk, hogy rendben vagy, és Leona megszületett???
Mert az oké, hogy Robinak megvan az emilcíme, de ha nem vagy itt pár napig, vagy nem lellek fel más topikokban sem, akkor ha írok neki, megnézi, és válaszol majd?
Vagy talán Robi is írni fog nekünk, mint Zsolt?

KépKép
mino

Sygnum!

Amit elfelejtettem! Segítenél a vénás tornában? Ha van még erőd a gép elé telepedni, írnál nekem gyakorlatokat?
Te mennyi mindenben segítettél már nekem! Remek dolog a tapasztalat a háznál!
El sem tudnám képzelni, hogy tinédzser orcával rendelkezel, inkább olyan megfontolt, komoly(abb) külsővel rendelkező, higgadt csajt nézek ki az (ujjaidból), írásaidból!
(vagy csak én vagyok egy bohóc...még az is lehet) Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Mino: Kép Kép Kép Kép

Itt leszek mindig és várom a babók érkezését, és minden tapasztalatokat írjátok le, hogy fel tudjak készülni! Kép Kép

Mino, nekünk nagyon tetszett a Botond név, de kislányunk lesz. Az lett vona a neve, ha kisfiú. Szerintem nagyon szép régi, ősmagyar név. Kép

Sygnumnak kitartást kívánok az utolsó hétre! Tudsz még rendesen aludni?

Sbeáék, pedig írjatok a csöppségről, hogy mit működik őfelsége. Kép Tuti jól érzi magát, látszik minden képen az "elégedettsége". Kép Kép

Lili
birolili

Na még egy Kobudo!

A reglapodon Emese/Sarolta fotója van?
(Nekem a Sarolta név is nagyon tetszik! Sára is, és persze az Emese is gyönyörű!)
Mino

(A Zorán idézet nagyon ott van!!)

KépKép
mino

Mino, kedves topik-iker-párom!
(Zsolt, Nekem is nagyon tetszik a szöveg...)

igen, a profilom a 23. héten készült Emese/Sarolta portré látható. Újabb nincs, a dokim csak 2D-s uh-t csinál, ott ugyan már ki tudom venni a fény-árnyék közül a kis-békát, csak a férjem nem...

Nevek: Áron, Ábel szeritem nem rossz, szerintetek?

A kolléganőm érzi a melegfrontot, lassan itt a jó idő.

Íme egy kép az én nagylányomról:

Sygnum, szorítok, hogy jól bírd a végét, és úgy alakuljon minden, ahogy szeretnéd! Tegnap este jutott eszembe, hogy a szülőszobára beviszek egy képet a kis családomról, hátha erőt adna a nehéz pillanatokban. (Bár Lackó (apa) ott lesz.)

Szép napot mindenkinek, Lili, írjál ám, nehogy elmenekülj azért, mert mi már lassan átlépünk egy más-állapotba:-)))

Kobudo 31+x
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Én dúlát keresek Kecskeméten, bár azt nem tudom a kecskeméti korházba egyátalán van e lehetőség arra hogy dúla is ott legyen a szülésnél. Illetve ezt elméletileg nem lehet megtiltani. Vagy igen?

Én már túl vagyok egy szülésen és azt pontosan tudom, hogy nem szeretnék szülni. (az első kisbabámat nem Kecskeméten szültem)

Szóval, kérlek benneteket ha valaki tud valamit segitsen.

Előre is köszi!
Üdv,
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Szia Nana!
Dúla ügyben nincs semmi a tarisznyámban, de itt nagyon okos lányok vannak, hátha valaki szolgálhat infóval!

Kobudo
Nekem is 23 hetes fotóm van Bikficről! Azért kérdeztem, mert hasonlítanak a fotóink! Már a poziciós beállása a két gyerköcnek! Kép Micsoda véletlen.. Kép Kép Kép Kép
A franc! Tévedtem! Bikficke fotója 29 hetes! A 23 hetesem csak 2 D-s nyomtatás. A bicepsze, meg a széles válla is a videó felvételen látszik! A fotón már csak az a kis okos buksija fér el (meg egy ökle, amit szerett volna a szájába tuszkolniKép!
És olyan kis zacsulás pofija van!
Remek lett a fotó! A Nemes rendelőjében készült ugye?
És íme, megint egy kis hercegnő! Kamilla egyszerüen remekbe szabott közös többszörös! Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!Kép Kép Kép Kép Kép
(Hogy az ember lányának miért nő egész életén keresztül az orra, és miért nem maradhat pl. olyan pisze, mint Kamilláé... Nem tudom megérteni. Reklamáljak az égieknél?? Kép Kép Kép
Drága vagy a 31+x-vel! Ígérem, többet nem reklamálok!!!!!!!! Ok? Kép
Dolgozol még?

KépKép
mino

Ja!
Az Ábel, Áron nekem nagyon bejött, de Papusznak az Ábel egyáltalán nem, az Áronra meg annyit mondott, hogy nem mindenáron....
Pedig illene a Pásztorhoz!

Gondolhatod, hogy vezérünk után kiötlött Álmos névre mit mondott! Kép Kép Kép Kép Kép
Bence, Balázs, Máté, Gergő, Bálint van már..
Apukának nem jön be: Vince, Benedek, Sebestyén, Zétény, Nimród, Illés, Hunor, Előd, Ákos, Márk..

Próbáljatok még javasolni! Hátha...
A végén megszavaztatom, és amikor már a karszalag a kezén lesz Bikficnek, Papusz akkor tudja meg...

De durva vagyok.. Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sygnum!!!
Alszol még???
Vagy valami történik körülötted???

Liolgát régen láttuk.. Mi lehet vele is?!

Megyek tápot készíteni..
Lili: ma grízes tésztát csinálok lekvárral!
Egyszerűen megkívántam! Valszleg készülök a jövőheti kórházkosztra! Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Jó nagyot aludta megint, úgy látszik készül a testem arra, hogy szülés után nem lesz időm aludni. Fizikailag annyira jól érzem magam mostanában, hogy most úgy érzem, nem fog kibújni a 40. hét előtt.

Mino,
ha a kapillárisok és az artériák már károsodtak, akkor nem jó a kompr. harisnya. Vénás tornát du. leírom, most elmegyünk kajálni.
Az uborka is nagyon jó vízhajtó és szénhidrát-tartalma igencsak alacsony.
Robit rábeszéltem, meg fogja írni, ha megszületett Leo, de bővebbet majd én.
Nekem a Botond tetszik jobban, páromnak meg a Márton.
Pedig sztem tényleg kölyökképű vagyok, szülés után majd teszek fel képet, pocisat is, addig nem akarok. Belsőre viszont valóban komoly vagyok. Túlságosan is.

Lili, köszi a biztatást, mostanában nagyon jól vagyok.

Kobudo, köszi a szurkolást!
Nekem az Áron tetszik jobban.
Kislányod olyan bájos! Bárcsak mindig ilyen kicsik maradnának!

Nana, du. írok majd, most mennem kell.

Éva

Kép
sygnum

sziasztok!!Kép

Látom sygnum megérkezett már azt hittem náltaok is beinult babykeKép

Kobudo
gyönyörű a kislányodKép kis tündér:Kép

nana
én passzolok ebben a kérdésben de szerintem ez hasonlóan működhet mit az apás szülés valaki a párját valaki az anyuciját ... viszi be szerintem itt a kórház részéről egy a lényeg hogy a felkészítésen részt vegyen de ez csak az én elméletem

Mino sajna Ákis is elég nyügi re vette mostanában formát vagy csak én látom igy nem tudom egy pár napja elég vacakul vagyok lehet hogy csak nekem tünik ugy hogy nyügösebbek tegnapi napunk pl .ugy telt reggel ébredtek csemóták 1 felvonásban áki 1/2 6 kor szopi pótlás másris 7 óra volt ébresztés Apának hupsz 7 re kellet volna mennie fejmosás anyának mert elkésik közben áki telipkolt de ugy hogy fürdetés lett a vége anya félkézzel hűtőben apának kaját készit Áki fürdővize hupsz kicsorgott mert elflejtettem apa el any atakarit Áki kimosva Adrincs ébred reggeli tea az asztalra a kőre és a ruhára Kép anya ismét takarit adrit butort ruhát mindet nyöszörgés a szoba fell niki is felébred gyors reggeli készités nikinek niki meggondolja magát nem mézes kenyeret két hanem májasat akkor ujabb gyor készités beleharap mégsem kéri most kakaót kíván nyors kakaókészités ezt most anya önti a szőnyegre éljen ujabb takarítás véga reggelizetsnak gyorsan végig suhaok a házon ágyakat renbeteszem ... tízórai kaja felkészítés kőzben megjön dédi segíteni akar a lelekm és befűszerezi az ételt ujjabb kaja felkészítés mert adr nem ehet olyat amiben ételizesítő van mert tej és szója allergiás ebéd után doki gyerköcöknek gyerköcök haza anya dokihoz kiderült epekő kiujjult élje!!:-( gyorsan haza szaglik a ház a kakától dédi nem vette észre csomagokat Áki üvölt vörös feneke Adri üvölt Vörös a feneke gyors vacsiztatás fürcsi fürcsi közben nyügi mert fáj a popi és éljen meg jön apa de csak meglátogat minket mert tovább kell mennie fürcsi után megint éhes a banda ujból kajcsi ujból foltok kakaó ,tea ... ujból ruha cserék és végül adri 8 kor elszik niki mesétnéz és Áki is csak nézelődik anya össze rogyik és lemegy alfába apa megérkezik vacsit kér 10 óra Áki utolsó szopi alvás 11 anya is ágyba kerül 12 ébred adri első kajcsira letezsem 1/2 2 ébred Áki első kajcsira 1/2 3 leteszem 4 óra adri ébred megint enni letszem és 1/2 6kor ujból muzsikál Ákoskám mert éhes és ujból kezdődik minden előről foltok ruhacserék kaja váltások.... szóval röviden igy telnek unalmas kismamai napjaim Kép de imásom Kép csak szernék már egyszer 5 órát egyhúzamban aludni Kép
na most hogy igy leiratm a napunkat indulunk is tanácsadásra lemázsáltatni Áki-MákitKép

puszi mindenkinek pocakos vigyázzatok magatokra
ha jól számolom hétvége körül itthon lezsnek orsiék nagyon várom már az élmény beszámolóját Kép

puszi mindenkinek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hallottátok a követ?
Lesett... Akkor csak a nagyalvásod rovására írható.. Klassz, hogy nem csak én érzem, fizikailag sokkal több erőm van, és jobb kondiban vagyok, mint a terhességem első 2 harmadában. De az alvási szokásaim nem változtak! Amíg dolgoztam, addig is max 6 óra volt a csúcs!
Ezt az eltelt meló nélküli 1 évre is igaz! 4-5, max 6 órát alszom, bár az ebéd utáni szieszta, meg a sok pihenés miatt elég is!
Anyukám, meg a nővérem 10-12 óra alvás után érezték mindig toppon magukat...
Biztosan a tested is készülődik, hogy nemsok része lesz az alvás okozta élvezetekben hamarosan.
Az én testem viszont szerintem ara készül, hogy egyáltalán nem fogunk aludni... Napi 6X nekem is ennem kell, ha "csörög a vekker"! A többi időben meg szerintem Bikficke csörög, hogy csatlakoztassam a tejbárhoz, meg szedjem ki a kaksiból... Az lenne a szenzáció, ha egyszerre tudnánk kajálni. Szerintetek zavarná a babát, ha én felül tölteném magam, ő meg kicsit lejjebb?? Kép Kép Kép

A neveket illetően úgy látom a pasik szavazata eddig a Márton felé húz. Ezt is megjegyzem! Fontos, és köszi Robinak!!
Itt jelzem, ha Ti, többiek is megkérdeznétek Apukákat, hogy mit gondolnak a nevekről, megköszönném! Közvéleménykutatás papák között is..

Éva
Az ubit ajánlottad már korábban, és meg is fogadtam a tanácsod! A zöldségadagomban többszörösére van emelve a napi ubi fogyasztásom! Kép Kép Kép Még szerencse, hogy nagyon szeretem! Csak a sajtszeletek hiányoznak mellőle...
Az ubi CH tartalma pedig annyira elenyésző, hogy a diabeteseseknek nem is kell számolni. Kép

Hát most elkezdtem a komolyságról, meg a pszichéről, az alkatokról írogatni, de gyors kitöröltem a monológom.
Ha gondolod, és lesz kedved, emilben beszélgethetnénk ilyesmikről!

Remélem jót ettetek!
Írd meg azt is, hogy mi volt az elemózsia! Holnapi menű-ihlet miatt!
Pusszancs Gyógytornászok gyöngye Kép Kép Kép Kép

(Remélem nem idegesít a "komolytalan" (írói) stílusom.. Szólj bátran, és ígérem visszafogom magam!) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Ja, az előző üzim többnyire Sygnumanak szólt..
De látom, míg én itt hagytam, a gépet két mondat között, Roz is itt volt!

Roz! Imádom a stílusod!!! A napi életviteledet vízuális mivoltomnál fogva magam elé képzeltem, és mintha egy marha jó vígjátékot néztem volna! Bocs, de szétröhögtem magam.. Kép Kép Kép Kép Kép
Sajnálom Roz, de nem tudtam visszafogni magam! Biztosan a stílusod miatt!! Kép Kép Kép
Tipikusan így írsz: odazuhanok a gép elé, fél perc, átfut előzőek, íromíromíromahogycsakbírom, elküldöm. Megvan ez is. Felpattansz és rohanás egyik gyerektől a másikig..

Tényleg tisztellek amit csinálsz! Szerintem nemsokan választják ám ezt a hivatásuknak! Erre tényleg születni kell!
Ritka madárka vagy te Rozi!
Az 5 óráés alvásnak meg csak eljön egyszer az ideje... Addig a pár évig meg kitartás!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok,

köszi a dicséreteket Kamilla nevében is. Gondolom Ti is így vagytok/lesztek vele, hogy az ember lányának a sajátja mindig a legszebb. Minden korban. Nincs apelláta:-))

Roz23, hát nem irigyellek a napodért, beillene egy jó kis vígjátéknak is így, a hogy leírtad. Az epekő dolog mennyire komoly? Mióta tudod?

Nana, dúla-kérdésben én sem tudok semmi, bár van egy-két ismerősöm, aki otton szült, megkérdezem Tőlük, hátha tudnak valakit.

Mino, Nekem a Márton tetszik jobban, holnapra megkérdezem a férjuramat is.
Egyébként simán tudtunk egyszerre táplálkozni Kamillával egészen sokáig, gyakorlatilag csak akkor volt időm. Megcsináltam magamnak a kaját, italt, beheveredtem a franciaágyra, miközben Õ szopizott, én is tömtem magamat. A tervezett szopi előtt 1/2 órával egy pohár víz mindig bejött, szinte éreztem, ahogy áramlik a víz, és lesz belőle tejecske...
Egyébként még jún. 10-ig dolgozom. De nagyon nyugis munkahelyem van, szinte pihenés.

Név-ötletek: András, Attila ?

A mai ebéd: karfiolleves, hagymás rostélyos sült krumplival. Fincsi volt, de persze nem én csináltam.

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Kedves Mindenki!

Nagyon köszi hogy mindenki probál segíteni dúla ügyben. Lennének más kérdéseim is ha lehet.

Óriási bizonytalanság vesz körül. Hamarosan szeretnénk a férjemmel második gyereket. És ez most rengeteg kérdést vett fel. Mi nemrég költöztünk Kecskemétre, ezért sok az ismeretlen.

Az első kisbabám Cegléden született. A korházzal minden ok volt, az orvosomban viszont óriásit csalodtam. Na mindegy! Szóval most itt keresek nőgyógyászt, aki kicsit közelebb áll az én elképzelésemhez a szülést illetően.

Az is felmerült hogy Pesten szüljek, mert rettegek az itteni Korházi körülményektől. A férjem persze ezt logikátlannak látja. "miért menjünk olyan messzire és utazunk olyan sűrűn amikor itt van mellettünk a korház?" Persze valószinüleg igaza van.

Szóval, nőgyógyász tekintetében is szeretném a segítségeteket kérni. Illetve (majd) korházi élményekkel kapcsolatban is.

köszi, köszi

Üdv,
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Itt vagyok megint.

Mino, vénás torna röviden:
Hátadon fekszel -ha megy, ha nem, akkor nyújtott ülés, hátul támaszkodva tenyéren v könyökön- először nyújtott lábbal végigcsinálod a következőket.
- lábbujjakkal karmolni-nyújtani
- bokából integetni (spicc-pipa)
- bokából ki-befordítani
- bokából körözni egyik, majd másik irányba
- nyújtott térddel oldalra csúsztatni egyik lábat, vissza középre, másik lábbal uez
- egyszerre terpeszbe csúsztatni, összezárni (ha keményedne a pocid, akkor ezt hagyd ki)
- jobb lábat jobbra csúsztatni, balt mellé, majd egyesével át a másik oldalra
- lábakat csípőből ki-befordítani
- ha a pocid bírja, nyújtott lábbal nagy köröket rajzolni a levegőbe (egyszerre csak 1-el)
- egyik-másik lábat talpra húzni-nyújtani
Majd mindkét lábat talpra húzni, a többi gyakorlat innen indul.
- térdeket szétengedni-összezárni
- egyik lábat felnyújtod (másik marad talpon) és ezzel a lábbal sorban lehet minden gyakorlatot csinálni a lábujjakkal, bokából, amiket az előbb már leírtam. Na nem egyszerre, hanem 1féle gyakorlat után letenni és a másik lábbal uazt csinálni.
Az egész tornára vonatkozik: minden 2-3. gyakorlat után megállni 3-4 mélylégzést beiktatni (ez segíti a vénás visszafolyást), 1-1 gyakorlatot 8-10* ismételni.
Ha vmi nem tiszta, nyugodtan kérdezz. Egyébként ezeket a kézzel, karokkal is lehet csinálni, ha az is vizesedik, csak akkor a szív szintje fölé kell emelni a karokat.
Pszichológia engem mindig nagyon érdekelt, beszélgethetünk róla. Azt hiszem, már kiderült az írásaimból, hogy mindent a lelki oldaláról fogok meg.
Grízgaluskalevest és pulykamellet kapros-tejszínes mártással, rizzsel ebédeltünk.
Stílusoddal semmi bajom!

Roz, Te egy igazi anyuka vagy! Nem semmi, amit végigcsinálsz, de az anyuka-szerep Neked való!

Kobudo, nekem az Attila jön be, ez a név mindig tetszett. Imádom a karfiolt minden formában.

Nana,
1 valaki biztosan bemehet Veled a szülésre, ezt biztosítja a törvény számodra. Ha normális orvosod van és megbeszéled vele előre, hogy Te szeretnéd, hogy mégvalaki veled legyen (gondolom a párod is ott akar lenni), akkor biztos beleegyezik. Ha meg ő megengedi, akkor a szülésznő nem fog beleszólni. Szerintem ez megoldható.
Dúlát viszont nem ismerek a közelben. A www.szuleteshete.hu oldalon lehet, hogy találnál vmit, vagy lenne vki, akit meg tudnál kérdezni erről.
Jó nődokit lehet itt találni, inkább a kórházzal lehet gond, bár nem tudom, hogy milyen elvárásaid vannak ezzel kapcsolatban. Én eléggé távol állok a kórház szemléletmódjától, majd kiderül, hogy kéréssel, esetleg vitával mit fogok tudni elérni. Mindenképpen megírom majd, remélem nem kell már túl sokat várni rá.
Én is gondoltam arra, hogy Pesten szüljek, de sosem lehet tudni, hogy ott tutira jobb. Megígérni mindent lehet, aztán meg koppan az ember és még mérgelődhet is, hogy miért kellett olyan messzire mennem. Egyébként az én férjemnek uaz volt a véleménye erről, mint a Tiédnek. Arról nem is beszélve, hogy ha hirtelen történik vmi, akkor nyilván a legközelebbi kórházba megy az ember.

Bocs, hogy hosszú voltam!

Éva+Leona (38+3)

Kép
sygnum

Lányok! Aki nem ismeri a kméti szülészetet! Tegnap találtam a Születés Hete Portálon, hogy vmi nyílt nap lesz hétfőn és meg lehet mindent nézni, kérdezni. Bemásolom ide, hátha érdekel vkit:

Szülészetlátogatás:

Dr. Szabó László és Dr. Honti Tamás

A kórház neve: Kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza
Címe: 6000 Kecskemét, Izsáki út 5.
Osztályvezető főorvos: Prof. Dr. Godó György

A kapcsolattartó: Dr. Szabó László főorvos
Telefon: 30/958 4998
E-mail: szabolaszlo@kmk.hu

A kapcsolattartó: Dr. Honti Tamás adjunktus
Telefon: 30/928 3184

Az érdeklődőket fogadják: 2005. május 23-án (hétfőn) 13-16 óráig

Kép
sygnum

Nana, itt a babaneten a fogamzás,várandósság,szülés/szülés/doula, asszonytársi kísérő ill. uitt a születés hete 2005 topikokban dúlák is írogatnak. Kérdezd meg őket, hogy ismernek-e Kecskeméten vkit. Hátha tudnak segíteni.

Nincs itt senki?

Melissza, Veled mi van?

Kép
sygnum

Mi itt vagyunk !

Lillácska éppen most feküdt le aludni. Remélem fog is. Kép Ma nagyon jó kislány volt. Volt ma a doktornéni, és meg volt mindennel elégedve. Szépen gyarapodik a kiccsaj.

Roz23!
Ez igen. Nem irigylünk, ha minden napod ilyen pörgős. Sok kitartást ! Kép

Nálunk a Márk jön be a legjobban.

Mire leírtam mindezt a pár szót, már fel is ébredt Lillus.
Na spuri!
Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Eltűnt minden amit leírtam... Kép Kép
birolili

Bezzeg ezt a kis semmit elküldte......... Kép
birolili

Kobudo, nagyon szép a kislányod. Igazi pofija van... Kép

Sygnum, a szülőszoba és miegyéb megnézésére bárki bemehet vagy be kell jelentkezni? Apa is eljöhet velem? engem érdekelne, köszi az információt. Kép

Mino, engem is nagyon érdekel a pszichológia, egyik álmom, hogy meg fogom csinálni azt az egyetemet, de majd meglátjuk, hogy lesz....
Jó lenne filozófiai síkon beszélgetni egy kicsit, én nagyon szeretek így beszélgetni, boncolgatni dolgokat, csak férjem nem ilyen stílusú, és nem tudok vele ilyenekről beszélgetni. Bezsélgetünk az "Élet nagy dolgairól"? kell erről is...

Liolga, Melissza régen jelentkeztek, reméljük, hogy nincs semmi baj. Kép

Roz, nagyon ügyes vagy, hogy fiatalon így tudod ezt csinálni! Nem semmi. Kép

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!
birolili

Jó reggelt !
Lili4
Biztos, hogy bemehet apa is a nyílt napra, de a 30. héttől érdemes lesz eljárni egy négy hetes (minden hónap első hétfőjén indul)felkészítő előadásra a kórházba, ahol be lehet menni mindenhova és a szülésznők mindent elmondanak, hogy mi hogy fog történni. És ez a tanfolyam feltétele annak is, hogy apás szülést lehessen kérni. Kaptok egy igazoló pecsétet, és csak akkor mehet be apa a szüléshez, ha azt bemutatjátok, bár Én nem emlékszem, hogy tőlünk kérték volna.

Szép napot !KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

sziasztokKép

kobudo:nagyon ügyike vagy hogy olyan sokáig tudsz melózni én nikivel a 3.hónapban kidöltem melósok sorából Kép
sajna epekő mmár bizti adri után is kijött meg is műtöttek most voltam már uh meg figyelem magam mert előzőleg is uts pillanatban műtőttek mert elzárodott epeut és begyulladt máj olyan sárga voltam mint egy narancs most gyógyik meg diéta

mino jól látod azironirom stilustKép bár hihetetlennek tüik nem a helyesírásommal van baj hanem időmmel Kép) :-D

Lili
grat a ballagásshoz tudok ám mindenről Kép)

mino
még annyi hogy a tejtermelésnek állítólag kifejezetten jót tesz ha szopi közben eszel.

bea
örülők hogy jól vagytok és szépn nővőgettekKépcsak igy tovább

ja igen Ákos-Mákos 4740 grm szóval növöget a drágám Adri 10250 gr(pufilány) Niki 13320gr(cérnalány) doki egyből niki tul vékonyadri tul kövér Áki meg nem jól hizik ilyenkor mosolygok és elismerően bologatok és eleresztem fülem mellett mert amíg egészséges jókedvű és kiegyensullyozott a gyerek nem érdekel kilógramm voltam nőgyogyinál is elég rosszul érintett hogy egy varratom nem szívodik és most kicsit ,egpiszkálta dokinéni ez igy 8 hét elteltél elég rossz volt sziszegtem is

puszi mindenkinek szép napos napot
én is ma visszveszek fordultszámon és punnyadunk az udvaron remélem jó idő lesz

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Bea, nálatok bejött a súlya, amit az Uh becsült? Mármint a születési.

Lili, nem tudom, hogy be kell-e jelentkezni, többet nem írtak, de apa biztos bemehet, gondolom ezért nyílt nap. De ott az a 2 tel.szám, kérdezz rá.
A pecsétet sztem nem kérik (tőlünk nem is kérhetik, mert nincs), legalábbis még nem hallottam, hogy apukát ezért nem engedtek volna be. Persze a tanfolyam hasznos lehet, főleg a férfiaknak.

Roz, ha már megműtöttek, akkor most hol van a kő?
Sztem sem kell a súlyukkal foglalkozni addig, amíg semmi betegségre utaló tünet nincs.
Áki jól van? Uúgy feszíti még magát?

Már megint fájogat a pocim. Délben megyek ctg-re, kíváncsi vagyok, mit fog mutatni. Na meg kíváncsi vagyok, hogy a 39. hétben odaférek-e még a kormányhoz. Párom ugyanis nincs itthon.

Éva+Leona

Kép
sygnum

Sziasztok,

ez a súlyméregetés elég abszurd, nem? Mármint a gyerekek összehasonlítására gondolok. Kamilla 3 hósan alig 4600 g volt. Persze tápszerrecept, amit nem váltottam ki. Azóta sem a legkövérebb gyerek, de semmi baja sincs. Szerencsére azon az egy alkalmon kívül sohasem szólt a dokibácsi, hogy nincs megelégedve a súlyával, eléggé nyugodt ilyen tekintetben (is.)
Szóval Roz23, megértelek, hogy csak mosolyogsz, én is azt szoktam. Meg mindig azt mondom, hogy mi, felnőttek sem vagyunk egyformák, miért a gyerekektól várják el ugyanezt.

Sygnum,
köszi a kórházas infot, mi is elmegyünk, sohasem lehet tudni, hogy elérünk-e Szegedig, ha hamarabb indulna meg Emese a kinti világba. Merthogy már két héttel a kiírás előtt leköltözünk, de ki tudja...
A ctg után írj, hogy mi volt, gondolok Rád ám!

Kobudo+Emese 31+4?

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?