Sziasztok Lányok-Asszonyok, ja és Apucikák!
Csoda történt valünk! Az első hidegfront érkezett el, ami nem bombázta szét a cukraomat! Hát igen...
Bikficke egyre nő, egyre önállósodik, így az inzulintermelése is kezd beindulni, és segít a maminak! Mostmár nem csak nekem kell agyonlőnőm magam inzulinnal, hanem a saját szénhidrát feldolgozásába besegít Biki is! Édes egy gyerek!
Éva
A kompressziós harin én is gondolkodtam, de két doki két félét mond. A harmadikat már meg sem kérdeztem...
Mivel a vénáim még nem kórosodtak
, de a kapillárisaim, perifériás ereim, és mikroidegek igen, ezért inkább lemondtunk róla.. Viszont úgy tűnik, bejön a só"mentes" diéta. Már reggelente előfordul, hogy szinte alig látható vizenyővel kelek! Azért ez már igen kellemes érzés, hogy reggel még a saját papucsomban is el tudok menni pisilni..
A vízhajtó zöldségeket még jobban kultiválom. A burgonya is belefér a diétámba, csak persze megvan hogy mikor, és mennyi.
A csalántea télleg nagy ötlet, és nem is tudom, miért nem jutott eszembe, hiszen amikor vízhajtót szedtem évekkel ezelőtt, akkor csalitea volt a fő löttyöm!
Eper... Ha más gyümit nem eszem, akkor egészen be tudok vele csemegézni! Igaz, idénre még csak 5 szem jutott, de hamarosan érik anyóséknál, és akkor lesz nagydarabos lekvár, meg epres piskóta torta, meg gyümölcssaláta, meg eperfagyit (bocs, parfét) is csinálok a fagyóba nyárra... Tyuhuuu De jó is lesz
Nevekről
Tegnap lebeszéltem egy ismerőssel, hogy előkeres egy kis füzetkét, ami csak régi magyar neveket tartalmaz. Bár....lehet, hogy már majdnem megvan a neve Kisfiamnak.. Talán Márton lesz! Merthát akár lehetne Õ a mi kis Makk Marcink, mert olyan bivaly erős legényke, meg kitartó! És ezzel arra célzok, hogy makk egészséges is lesz!
Mit szóltok? Pásztor Márton
Volt nagyon sok nevünk kiírva, de annyian szültek mostanában körülöttünk barátok, rokonok, hogy minden nevünket elorozták... Kissé rosszul esett, dehát ez van..
Írjátok meg a véleményeteket, ha kérhetném..
Még esetleg a Botond is szóba jöhet, mert azt még Papusz is elfogadta..
Pedig én olyan ritka szép, ősi magyar neveket, vagy más nációból eredeztethető, de magyarított nevet találtam... De neki nem jöttek be.. Túl egyedi, és ritka volt mind. Hát már ez is baj?!?!
És még az is lehet, hogy vörös hajjal fog születni Bikfic, mert az apukája is, meg a nagypapája is azzal rendelkezett egészen kisiskolás korukig.
Na most azt gondolom, hogy például ehhez a szituhoz nem adhatunk Barna(bás) nevet! Szólok, hogy gyere hamar Barna, erre odarohan egy kis répahajú legényke.. Muris...
Vagy csak nekem jó a fantáziám..
Lili!
Te esküszöm, kisebbségi érzésekkel küzdessz! Pedig azért mert a babusod, és esetleg a pocakod kisebb mint a mienk, még nem kéne félned, hogy kipottyansz a körből!!! És mi van akkor, ha egy nálad fiatalabb pocaklakóval rendelkező Mami megjelnik, és csatlakozik a topic-hoz?!?! Na erre varrjál gombot! Akkor aztán Te leszel az ÁSZ!!!! Mondhatod neki a sok okosságot, átsegítheted egy csomó dolgon!
Na úgye, hogy nem garancia, hogy Te leszel az utolsó?!?!
Meg különbenis, nekünk is kell a drukkoló sereg, meg legyen már valaki, aki megírja a Babócák érkezését!!! Na ugye Lili?!?!
Nagyonis jó helyen vagy itt, és leszel is!
Kobudo
Már tegnap este nem is reagáltam... Pedig vigyorogtam, mint a tök!
Már megint elírtad a napodat..
MA VAGY HÉT+3 NASPOS! Csütörtök van.
Pusszancs:
Mino
(a kukacoskodó, néha kissé cinikus, de marhára jól érzi magát a bőrében kisanya
És az élet igenis szép, és mindenkit nagyon szeretek filing tombol!)
Ui: SbeaZsolti: a topic-ikrek marhára tetszett!!
Éva!
Szal a Te nevedben ki fog üzenni nekünk, hogy rendben vagy, és Leona megszületett???
Mert az oké, hogy Robinak megvan az emilcíme, de ha nem vagy itt pár napig, vagy nem lellek fel más topikokban sem, akkor ha írok neki, megnézi, és válaszol majd?
Vagy talán Robi is írni fog nekünk, mint Zsolt?