Sziasztok,
Allergia, sajna nem nagyon lehet kivedeni en is allandoan trusszogok, miota nyilnak a viragok.
A fiamnak van amindenfele csipes allergiaja, valaki irta mar. Egy helyen megcsipja pl a szunyi, ketszer olyanra dagad, valamint szetterjed rajta kb 5 cm-res tavolsagban. Mar kisgyermek koratok kell innia allergia elleni szirupot. PRIMALAN a neve. Fokent ilyen tavaszi honapokban minden nap.
Szmercsa, bizony rohamosan telik az ido felettunk, nemsokara babasodunk.
Ti erjetek hogy all a kerdeshez, apas szules vagy inkabb egyedul?
Nalunk az elso csaszar volt, nem johetett, fiam farfekvesu volt vegig. Csutortokon voltam vizsgalaton, s bar meg megfordulhat, de ez a babam mar befordult. Ez egy kicsit megijeszt most, arra gondoltam ugyanis, hogy megint csaszarom lesz. De a dokim szerint, ha nincs semmi problema megszulhetem normalisan.
Mint masodik babas anyuka azert szegyenlem magam
Nagyon be vagyok am tojva
, de hat csak ki kell, hogy bujjon nem?
Igy nem is csodalom, hogy a ferjem kicsit huzodik o is a dologtol.
Mindig azt mondja, ez igaz is, majdnem rosszul disznovagaskor
, ha vert lat, akkor o elajul
En nem eroltetem, akarmennyire gyonyoru is, amikor kibujik a babam, azert csak ki vagyunk szolgaltatva. Bar hozzatettem, hogy megint csak enyem lesz az elso pillanata a babanknak.
Mire o: Ez nem igaz, az elso pillanata a szulesze
Hat nem aranyos
Na viccelek itt, mert meg van idom, majd meglatom egy par het mulva.
Baratnom harom hete szulte a fiat, ma lattam viszont. A picuri irto edes, picike, 3 kilo ossz-vissz., az anyukaja meg sovanyabb mint elotte
Ugy neztem ki mellette, mint egy balna.
Ez nem igazsagos!!!!!!!
Angelani,
Megannal ertek egyet, probalj meg kigyensulyozottabban enni, egy kifli es egy pici napolyi nem kimondottan terhes mamaknak valo taplalek.
Hiaba veszi ki a baba a szervezetbol a szamara fontos dolgokat, kell neki a megfelelo taplalek.
Elnezest, hogy igy belepofazmanyolok
Megann,
A letargiad ertheto, valtoznak a hormonjaid.
Meglatod, hogy az igazi baratok ki fognak tartani mellettetek. Aki meg elmarad, az sosem volt jo barat. Ezekert meg nem kar!!!
Rajatm is rajtam a hiszti neha, mivel van egy vallaltunk es en jol beszelek angolul is, sokszor elkiserem a ferjem kulfoldi utakra.
Most hirtelen elmegy Marokkoba es Kinaba junius+julius honapban es tiszta pipa vagyok!!!!!!!!!
Egyreszt mert en nem mehetek, masreszt meg mert Kinaba csak juliusban fog menni es felek, hogy akkor fogok szulni. Bar remelem nem, hiszen csak augusztus elejere vagyok kiirva.
Anide,
Ne foglalkozz az ilyen emberkekkel es fokent ne erezd magad kotelesnek felvilagositani oket. Nem erdemlik meg.
Hari,
Ket suni van a kepen igaz?
Biztosan arik lehetnek. Ki vannak ehezve, nem igazan szoktak ember kozelebe jonni, ha nem!
Aniko
27+6