Sziasztok!
Én is itt vagyok, most éppen van egy kis időm írni.
Melinda!
Köszi a gratulációt fog ügyben, azt hiszem, most talán lesz egy kis szünet, alul nem látom a fogacskákat, hogy tovább jönnének, remélem, így is marad.
A remegést meg tudom erősíteni, nálunk is előfordul néha.
Úgyhogy nincs semmi gond.
De jó, hogy jól szopizik Marci. Egyébként ti is elkezdtétek már a hozzátápit? Vagy még nem?
Györesz!
Nagyon ügyes Norbi. Õrület, hogy mennyi mindent csinál már. Biztos nagyon jó érzés, hogy ilyen szépen fejlődik.
Olvastam, hogy hogy jártatok Norbival a hányással. Hát ez valami horror. Nagyon rossz lehetett.
Nagyon ügyesen leszokott az éjszakai cicizésről Norbi. Akkor mostmár te is tudsz nagyokat aludni. Egyébként megszoktad már a külön szobában alvást?
Márti!
Annyira szépeket kívántál Krisztikémnek, hogy még egyszer meg szeretném köszönni.
Nagyon tetszett neki a csacsi, amit küldtél
Látom, ti is szépen átalusszátok már az éjszakákat. Nem lett tőle kevesebb a tejcsid? Most hányszor kap mást is anyatejcsin kívül Gigi?
Zsófi!
Én is pont így érzem magam, hogy ha nincs itt a párom, félembernek érzem magam, pedig én is imádom Krisztikét. Szerintem nem vagy ettől rossz anya, hidd el. Teljesen természetes, hogy ennyire hiányzik a párod, hiszen szereted, és ti hárman vagytok együtt teljesek
5 hós oltást remélem könnyen átvészelitek. Ez már nem szokott olyan rossz lenni. Küldök sok-sok puszit Bencének.
Szilvi!
Nem voltam, azt hiszem, nem is köszöntöttem Gergőt a hófordulóján. Küldök neki így megkésve is sok-sok puszit rá.
Nagyon rossz lehetett, hogy eltűntek a képek, megértem, hogy ennyire szomorú lettél.
Dia!
Szép nagyok már ezek a fogacskák.
Nagyon édes, ahogy megmutatja.
Az az illető, aki ilyeneket szövegel, komolyan nem normális. Nem ettől nem lesz személyisége valakinek. Igenis, ha te úgy látod jónak, addig alszotok egy szobában, amíg ti akartok. Majd te is érezni fogod, mikor kell külön költözni. Az én barátnőm másfél évesen költözött külön szobába, és mégsincs semmi bajuk. Úgyhogy ne hagyd magad befolyásolni, csináld azt, amit jónak látsz
Mellesleg tényleg nagyon jó lett a hajad
Kata!
Remélem, hamarosan túllesztek ezen a betegeskedésen.
A kislányom ma is fél9 után kelt. Mióta kijöttek a fogacskák, nagyon jól alszik éjszaka. Én nem bírok eddig aludni, mindig hamarabb kukorékolunk már az apucijával
Még mindig nem forog a kis drágám, csak hason ne kelljen lennie úgy van vele
De a szája be sem áll egész nap. Imádja a nyálát fújkálni, folyton törölgetnem kell a száját, annyi nyálat kifúj.
Na most megyek, csinálgatok kis rendet. Nem tudom, hogy hogy csinálom, de szombaton volt nagytakarítás, és már megint szalad a lakás. Ez szörnyű...
Puszi mindenkinek
Anikó