Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dia!
Tündéri ez a gyerek! Annyira nagy már Õ is!
A hajadnak nagyon jó színe lett!Kép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Kép
Ugye milyen nagy fiam van?KépDe ti nagyobbak vagytok.Kép
Köszi a hajszín dicséretet.KépKivételesen nekem is tetszik.KépTök jó,hogy a melír csíkok kiütnek/ezt jól megaszontam/a hajból.Kép
Pedig ha láttad volna milyen világos narancssárga voltam.ajajajaj!KépKépAzt hittem olyan marad a hajam.Kép
Ti mit csináltatok ma?Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!

Na na,ne is kezdjük el.Apa épp ma kérdezte,hogy nem csinálok-e trüffelt.Főzés közben,még a fakanál is megállt a kezemben.Ráadásul Bogi az anyuéknál alszik.Ma felveszem az erényövet.KépKépKép
Örülök,hogy Norbika jól van,reméljük nem produkál többször ilyet.

Dia!

Nálunk is 25 fok van,de Lilike annyira izzadós,hogy elkezd sírni ha nagyon melege van.Ezért ha érzem,hogy vizes a hajacskája már veszem is le a göncöt róla.Így láthatóan jól érzi magát.
Domi tényleg komoly nagyfiú,nagyon szép.

Köszönjük a dícséreteket.
Szép estét,jó éjszakát nektek.
Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!!!

Dia
olyan édi Domi, nagyon nagyon aranyos nagyfiú!!
Tényleg k.rva jó lett a hajad színe. Mivel sikerült ilyen széppé varázsolnod?

Saxi
tényleg gyönyörűek a lányok.

Györesz
én is pont mozira gondoltam. Már nagyon várom!!!!

Ma délután kerti partin voltunk és közel 5 óra után kapott Gigi enni, képzeljétek el nem győztem kanalazni a szájába a hamit, folyamatosa elkapta a kanalat és gyűrte a szájába. Nagyon édi volt.

Puszi
Márti
márti05

Drága Krisztike!!

Nagyon nagyon sok puszit, szeretetett, finom hamikat, sok egészséget, rengeteg játékot kívánunk neked. S legfőképp, hogy a fogmanók kicsit álljanak arrébb pár házzal és hagyjanak nyugton egy kis időre!!!

Kép

Puszi neked
Gigi és az anyukája
márti05

Sziasztok csajok

GyöreszKép
Ez tényleg ijesztőKép Persze az én kisfiam is most lázas, amikor egyedül vagyok vele. Valószínű, hogy megint jön egy foga, de nem látom, hogy merre lehet. Kapott egy kúpot és most nagy nehezen elaludt.

DiaKép
Jó a hajad. A vendégségnek legalább annyi előnye volt, hogy van közös fényképetek apával együtt.Kép

SaxiKép
Te ez a kiscsaj tényleg gyönyörű. Szeretném megkérni a kezét Olivérkém nevébenKép

MelindaKép
Pont pénteken értem volna rá, úgyhogy ha nem bánod akkor tegyük át a nagy találkozást a következő hétre.Kép

Ma kint voltunk az állatkertben hármasban a keresztfiammal. Jó volt. Egyre szebb az állatkert és a liget.
Legközelebb csak kedden este jövök, mert addig nem leszünk itthon.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Saxi!
Domi is izzadós.Neki is mindig vizes haja.Kép
Márti!
Na de,hogy beszélsz?Kép
A festék safira a Weellától és aszín vörös orhidea.Kép
Köszi a dicséretet.KépPuszi.Jó éjt!Megyek aludni,mert Tamás most költött fel,ugyanis elaludtam a Megasztáron a nappaliba.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Szerintem ha vizes a haja próbáld meg egy kicsit vékonyabban öltöztetni.Nálunk bevált mert sokkal nyugottabb.
Tegnap az én hajam is vörös lett,pedig nem beszéltünk össze.Majd küldök képet.

Gigi!

Hát drága nászasszony,részemről nincs akadálya a frigynek,a férjem is most mondja,hogy az apai áldás is jóváhagyva.KépKép

Márti!

Köszönjük a dícséretet.Aranyos lehetett az éhenkórász,Gigi.Lilike is szokott ilyet csinálni,ilyenkor adok egy külön kanalat neki,hogy Õ is tudjon lapátolni.

Most mennem kell.Már készülődünk anyuékhoz,remélem azért kisüt a nap.

Mindenkinek szép napot.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Saxi!
Biztos nagyon csini lettél!Kép
Lányok!
Már rég megakarom kérdezni de mindig elfelejtem"agyam mint a szitaKép".
Na szóval:Kinek mit mondott a védőnője a nyári levegőztetéssel kapcsolatban?"Mert ugye ez is olyan téma,hogy ahányan vannak annyi féle képpen beszélnek.Kép"
Azért kérdezem,mert pl:giginek azt mondta az övé,hogy naptejjel kenje be.Be is szerzett 40-es faktorút.KépAz enyém azt mondta,hogy ép a minap volt továbbképzésen,ahol egy bőrgyógyász azt mondta,hogy csecsemőt semmiképp ne vigyünk ki a napra.Meg nagyon védjük a bőrét.Azt tudom,hogy 10 és 2 között ne menjünk ki,De pl:úgy óvjam,hogy rövid gatyát és rövid újjút se adjak rá?KépMost vásároltam be ezekből.Kép
Kinek mi a véleménye?????Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Dia
én úgy gondolom, hogy naptej és árnyék, s persze a legnagyobb melegben marad a lakás. Rövid újjú cuccok a legnagyobb hőgutáig mehetnek, s van a kimondott napozó azt amikor már jó meleg van tökéletes.
Naptejet különben nekem már vagy 1 hónapja mondta a doki néni, ogy kenjem vele az arcát ha kimegyünk és süt a nap mert ilyenkor a legjobban éget és akárhogy vigyázol akkor is tuti süt rá egy picit a nap és ha leég akkor elég nagy a gáz. Persze Gigi ráadásul nagyon fehér bőrű is.
Napra tényleg nem szabad vinni, nagyon hamar kaphatnak napszúrást is.
Remélem nem voltam túl zavaros, úgy látom nagyon zsibbadt az agyam ma.

Saxi
Giginek mindig adok külön kanalat, mert amikor betenné a szájába akkor én sutty már bele is raktam a kaját neki, de tegnap este nem kellett neki a kanál csak a kaja kaja kaja.

Remélem azért szép idő lesz még ma.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia!
De jó hogy írtad ezt a remegés félét, mert Marci is csinálja mostanság és már én is aggódtam. Ezek szerint akkor nálunk sincs gubanc Kép
A tejjel pedig szerintem se aggódj, nagyon jó, hogy eddig is kapott! Én is úgy vagyok, hogy még legalább ezt a napot, ezt a hetet, majd hónapot legyen még tejem. Most a cél a félév. Persze, amint nem lesz tejem, én is kicsit rosszul fogom érezni magam egy ideig, de utána majd csak megnyugszom, hogy jó hogy eddig is kapott. Kép
A hajad tényleg nagyon jó lett! Szépek vagytok így hármasban Kép Nem tudom, hogy mondták-e, de Domi mintha apukájára hasonlítana. Nem?
Nyári levegőztetés: Mártihoz hasonlóan gondolkodom. Azaz mindenképp naptej, plusz árnyék. Nekünk van egy nagy napernyőnk a kertbe, hogy Marci alatta legyen, de ugye mire igazán nyár lesz, Õ már valószínűleg mászik és akkor mindenképp kell valami magas faktorszámú naptej. Sajna Marcinak tejfehér bőre van. A fejére pedig valami napellenzős sapit veszek majd, ami a tarkóját is védi. Én napozókat fogok venni Neki.

Gombóc!
Hajrá forgolódás, hátrafelé mászás! Kép

Saxi!
Nagyon-nagyon szépek a lányok! Szemeim megakadtak Lilike szép lábacskáin, mert Marcinak annyira kis focista lábai vannak. Kép
Használt az erényöv? Kép

Gigi!
Oké, akkor következő hét! Jobbulást Olinak, reméljük tényleg csak a foga!

Györesz!
A felső íny nálunk nagyon piros és duzzadt volt. Rossz volt még ránézni is Kép Szorítok, hogy gyorsan előbújjanak a fogacskák. Gyógypuszi Norbikának!
Van Sinlac pépünk! Sütőtököt és almát kevertem bele, Marci tegnap csak úgy tátotta a száját Kép Öröm volt nézni. Én is megkóstoltam, még nekem is ízlik. Köszönjük a tippet!
Dorka kutyus nevében is köszönöm a szorítást. Kép

Márti!
Nektek is kezdenek jó éjszakáitok lenni! Kép A mostani milyenre sikeredett?
Zabizó Gigi Kép

Barbi, Csilla!
Boldog névnapot kívánok a kis Szonjáknak! Sok-sok puszi! Kép

Zsófi!
Nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Nekem is lenne egy nagy kérdésem hozzátok! Nektek szokott a babó kaparászni, például ruhát, babkocsi belsejét, fejét stb. Marci mintha nem tudná kikpacsolni a kezét, állandóan kaparászik vele, ami leginkább azért jelent problémát mert sebeket kapar a fejecskéjére. Kép
Még egy kérdés: hogy főzitek a céklát? Hámozva és feldarabolva vagy héjában és egyben? Sikerült vennem, de itt megállt a tudományKép

Na megyek, mert Marci már elég türelmetlen a regényíró anyukájával!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Tegnap éjjel más a saját szobámba aludtam! Nagyon nehéz volt elaludnom, nem is gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz. Közvetlen egymás mellett van a két szoba, de mégis olyan volt, mintha Norbi nagyon messze lenne Tőlem! De végül egész jól sikerült az éjjel. Egyszer kellett bemennem hozzá, cumit visszadugni a szájába, aztán reggel 6-kor felkelt, akkor átvittem magamhoz, szopizott egyett és még visszaaludtunk negyed 10-ig! Eddig még soha nem aludtam mióta megszültem!Kép

Saxi!
Na hogy sikerült a trüffel?Kép

Márti!
És mi jót evett Gigi, amit annyira falt?

Gigi!
Szegény Oli, lázas? Remélem tényleg csak a foga miatt és nem lesz beteg! Minden esetre jobbulást Neki!Kép

Dia!
Én erről még nem kérdeztem meg a védőnőt, de Én úgy gondolom, hogy a naptej és az árnyék elég! Én már vettem 40 faktoros naptejet és kenegetem Norbi arcát, mert iszonyúan érzékeny, fehér bőre van, még naptej mellett is lepirul!

Melinda!
Akkor hát ezeknél a felső fogaknál ennyire bedagad az iny? Norbinak szinte előreáll a felső ajka, még kívülről is látszik, hogy be van neki dagadva!
Örülök, hogy Nálatok is beválni látszik a Sinlac pép! Norbi is nagyon szereti, Én mindig 6 körül adok Neki egy nagyobb adagot és akkor még fürcsi után szopi, de így legalább ha estére nincs annyi tejem, akkor sem idegeskedek, mert tudom, hogy a péptől már jól lakott! De különben nagyon jó főzelék sűrítésére, édesítésére, Én pl. a sóskát ezzel édesítettem!
Ne aggódj, Norbi is folyton kaparászik, mindent úgy vizsgál meg. Főleg a falat imádja kaparni, de a fülét is szokta! Bár Õ azért még sebet soha nem kapart a fejére!
Én a céklát hámozva és feldarabolva főztem! Így is meg úgy is lehet, de én így jobbnak láttam, mert jobban meg tudtam tisztítani!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Csak eg ygyors beugrás

Melinda
Gigi is mindent kapar és mar, mást sem csinálok mint vágom tövig a körmét, bár ő a saját testét nem kaparáűssza max marja, nincs melege Marcikának és azért kaparja esetleg a kis fejét?
Cékla csatlakozom Györeszhez, nekem is ő mondta.
bevállt, készülj fel, hogy sokáig kell főzni.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Köszi lányok a napozós infót.Kép
Melinda!
Domi csak a fejét kaparja szopi közben és csak a jobb kezével.KépNeki is szokott ezért seb lenni a fején.Kép
Mást nem szokot kaparászni szerencsére.Kép
Szopi:Háááát nem tudom mi lesz.?Eddig ha szopizot napközben is akkor estére már kevés volt.Tegnap csak reggel adtam neki"a déli kimaradt"és estére már annyira fájt a mellem a sok tejtől,hogy nem tudtam ölbe venni.KépKi érti ezt?Egyszer van,máskor nincs tej....
Igen,jól látod tiszta Apja Domi.KépKép
Na de volt már olyan aki azt mondta tiszta Dia.Kép
Az akaratossága és makacssága az enyém mert az Apja halál nyugodt pasi.Kép

Györesz!
Hú de irigyellek a bátorságodért!Kép
Én még így is van,hogy nem alszok mert figyelem Domit,hogy lélegzik e,kitakaródzott e,stb.....pedig egy szobában alszunk.Fogalmam sincs mikor merem külön tenni majd.Kép

Puszika.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Amíg egy szobában aludtam Norbival sokkal többet fent voltam mint Norbi, mert Én is állandóan néztem Õt és tegnap este ez volt a legfurcsább, hogy nem láthatom. Nagyon rossz volt, de be kell látnom, hogy Én is jobban aludtam, meg szerintem Õ is! Végül is Norbi 7,5 hónapos, úgyhogy még akár Ti is ráértek külön aludni. Majd Te is érezni fogod, amikro muszáj az eszedre hallgatni és nem a szívedre. Mert ha én a szívemre hallgatnék, akkor lehet, hogy megvárnám míg Õ zavaar ki a szobájából!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!
Látom fiaink csinálnak egy-két hasonló dolgot. Marci is szopi közben kapirgál a fején. Engem csak a fej kapirgálás zavar a sebek miatt. Úgy néz ki, mintha rózsabokorba esett volna Kép
A különalvást tényleg meg fogod érezni. 4,5 hónapos kora körül éreztem, hogy már talán képes lennék a dologra, de vártam, amíg betöltötte az 5. hónapját. Egy-két éjszaka nehéz volt az elején + a lefektetés, hogy egyedül hagyom (szomszédos szobában van!). Amíg mi lefekszünk többször bemegyek hozzá, hogy lássam, teljesen jól érzi magát, szépen és nyugodtan alszik Kép
Apuci nálunk is nagyon nyugodt és jó természetű, míg én erőszakos, makacs vagyok Kép

Györesz!
Dicséretre és irigylésre méltó Norbika éjszakai (!) alvókája! Jó lehetett ennyit aludni! Kép
Na azért Marci felső ajka nem állt előre, annyira nem volt bedagadva. Nálatok tényleg nem lehet semmi a duzzanat Kép Norbika mennyire szenved most tőle?
Sinlac-ból Te mennyit adsz Norbikának? Jó ötlet ez a sűrítés, édesítés! KöszikeKép
Céklainfo is köszi!

Márti!
Nem hiszen, hogy melege lenne, mert nem izzad, tarkójánál is mindig figyelem. Olyan érzetem van, hogy mindig akar valamit csinálni a kezével és szopi közben például marad a ruhája vagy feje kaparása Kép
Neked is köszike céklainfo. Holnap megcsinálom!

Megyünk fürcsizni, mert Maszatka nagyon fáradtka.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Györesz,Melinda!
Hááát ha rajtam múlik amíg oviba nem megy velünk alszik.KépJövő tavasszal csináljuk meg a szobáját mert most internet szoba,aztán majd meglátjuk mikor veszi birtokba.KépKülönben van,hogy észreveszem,hogy zavarja az Apja horkolása,ilyenkor odacsapok Tamásnak,hogy fejezze be.KépDe előbb zavarom át Tamást aludni a másik szobába,minthogy Domit külön tenném.KépKép
Most megyek megpróbálom elaltatni,bár nem úgy néz ki mint aki álmos.KépMég majd benézek!Puszika.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Itt vagyok,de látom nem volt senki.Így én is elmegyek szundizni.KépMindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Még Én is gyorsan benéztem! Az archivot olvasgatom, már nem előszőr, de én annyira élvezem. Most pont ott tartottam, amikor a 24 hetet töltöttem be!Kép

Melinda!
Én úgy szoktam a Sinlacot, hogy kb. 70-80 ml víz (Én mindig Szentkirályit adok, azt nem kell forralni, csak melegítem a mikróba) és annyi Sinlacot adok hozzá, míg megfelelő sűrű nem lesz, aztán adok hozzá egy kis gyümit, így kb. olyan 120ml lesz összesen!

Dia!
Pont amiatt döntöttem a különalváson, hogy észrevettem, hogy néha Norbi arra kelt fel, hogy én kimentem wc-re éjjel, vagy csak megfordultam az ágyba és az kicsit nyikorgott, stb., olyan radar fülei vannak, hogy csak na! Különben legszívesebben most is ott aludnék Vele, csak félek attól is, hogy annyira hozzászokik, hogy ha nagyobb lesz, akkor még nehezebb lenne a különalvást bevezetni és nem bírna csak úgy aludni, hogy ott vagyok mellette! De az biztos, hogy ezt mindenki maga dönti el!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia, Györesz!
Ezek a zavaró zajok fordultak elő nálunk is egyre többet, így a horkolás, nyikorgó ágy, tv stb.
Én régen Gábor horkolásakor elkezdtem cuppogni, arra mindig abbahagyta, de ugye most Marci miatt már nem mertem, nehogy felkeljen (mármint Marci Kép). Úgyhogy végül én a paplanhúzogatásnál maradtam Kép
Az én fejemben is megfordult, hogy addig kell átköltöztetni, amíg nem fogja fel, mert akkor már biztos elég nehéz lenne a dolog.

Györesz!
Én is Szentkirályit szoktam venni, de sajna a Cora-ban mostanság nincs, így csapvizet vagyok most kénytelen forralni. De előtte én is azt használtam és nyugodt szívvel adtam Neki forralás nélkül. Csapvizet már nem is tudom mikor ittam utoljára. Annyira furi, hogy Marcinak most az vagyok kénytelen adni.

Márti!
Marci körmét én is próbálom a lehető legrövidebbre vágni, de mit sem ér. Amikor még nem volt ilyen kaparászós problémánk, akkor is kétnaponta vágtam Neki, mert úgy nőtt, mint a bolondgomba!

A nagy hírem: holnap már rántott husit is adhatok Marcinak, mert KIBÚJT AZ 5. FOGA!!! Orrszívás közben figyeltem fel rá, hogy létszám fölötti fogak sorakoznak az alsó ínyén. Bizony kibújt a 2. bal alsó (nem tuom mi a neve), annyira, hogy már érzem is. Hihetetlen! A jobb oldalit még nem látom, de gondolom itt is gyorsan követő a párját. Kép
Marci mai nagy szórakozása a játszószőnyegen nem a lógó játékokkal való játszadozás, hanem az állvány erős és sűrű rugdosása. Nagyon élvezte, ahogy minden játék mozgott és zörgött. Ezt csinálta legalább negyedórán keresztül. Azt hittem megzabálom. Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Lányok elitéltek azért mert ennyire ragaszkodom Domihoz?
De tudjátok 5 évet vártam rá ezért kényeztetem.Tudom,hogy nem helyes de ezt csak az érti meg aki ezt az utat végigjárja.Kép

Melinda!
Fantasztikus,hogy már 5 fogacskátok van!KépMár veheted a fogkefét és fogkrémet.Kép

Víz:
Én Theodórát iszok/Nem is tudom mikor ittam csapvizet utoljáraKép/Dominak pedig Óbudai Gyémánt Babavizet szoktam venni vagy Humanát.Az utóbbit ritkán mert kicsit drága.Kép

Mindenkinek szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Dehogy ítélünk el, hogy gondolhatsz ilyet! Te érzed, hogy meddig maradtok Domival egy szobában, és kizárólag a Te/Ti döntésetek, amikor külön szobában altatjátok. Mi csak leírtuk, hogy mi milyen szempontok alapján jutottunk erre a bizony nem könnyű döntésre. Kép
El is felejtettem az Óbudai babavizet. Nekem az nem ízlett még a terhességem alatt, így nem vettem, de Marcinak jó lesz, mert azt sem kell forralni. Köszike!

Ma fél 10-ig tudtunk aludni, bár Marci fél 7-kor már fenn volt. Kicsit szopizott, játszott, aztán elálmosodott és hármasban fél 8-tól aludtunk még egy jót. Annyira jó volt, mert Marcival egy párnán aludtunk! Kép Annyira élveztem! Kép

Szép napos napot kívánok Mindenkinek!

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Juj de jó nektek,hogy ennyit tudtok aludni!
Domi 4-kor kelt szopizniKépAztán aludt fél 7-ig azóta boldogít.Nem hajlandó aludni!
Szerintem nálunk soha nem lesz olyan,hogy 9-10-ig aludjon.Olyan lesz mint Anyósom és Tamás hajnali kelő.KépPersze amikor majd suli lesz akkor biztos aludna.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
5. fog????????? Hát csak gratulálni tudok! Úgy látszik Norbi mégiscsak lemaradt Marcitól, nem akarja követni, inkább duzzasztja az inyét!Kép

Dia!
Hogy gondolhatsz ilyet? Hogy itélnénk el? Én még akkor sem ítélnélek el, ha iskolás korába is a Ti szobátokba aludna! Bár nem tudhatom, hogy milyen 5 évig várni egy babára, de el tudom képzelni és teljesen megértelek!!!!!! Úgyhogy nyugi, mindent úgy csinálsz jól, ahogy a szíved sugja, legfeljebb majd lesznek kicsit nehezebb időszakok, de az is lehet, hogy nem! Mi így szeretünk!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok!
Jaj de jó,hogy nem itéltek el!Én is szeretlek Titeket nagyon nagyon!KépKépPuszi.Este jövök.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Szerintem is az a jó, ha azt teszed, amit a szíved diktál. Mindig azt csináld, ami téged megnyugtat, nem hiszem, hogy a fejére nőnél később majd Dominak. És addig kell babázni, amíg hagyják. Kép 10 év múlva már ciki lesz, ha puszit adunk nekik. Kép Múltkor mesélte egyik ismerősünk anyunak, hogy már nem hagyja az unokája, hogy a suli előtt puszit adjon neki, mert az milyen ciki. Kép Kép Ilyenek ezek a legények! Pl. én eléggé azon vagyok, hogy ne legyen elkényeztetve a gyerek, de attól görcsbe rándul a gyomrom, ha bele gondolok, hogy nem sokára, már a saját szobájában fog aludni. Kép
Egyébként szombaton láttuk, hogy jön alul egy fogacska...úgy örülök! Kép

Képzeljétek, férjem megint elutazott, most itt pityergek magamban. Kép Megint nem látom, majdnem két hétig. Kép Kép Kép

Na most megyek, mert nincs túl jó kedvem. Majd még jövök.

Puszi!
Zsófi
nmzsx

Szia Zsófi!

Ne pityeregj, inkább írj sokat, ha épp nincs más dolgod vagy menj és sétálj jó nagyokat és meglátod hamar elmegy az a két hét! Tudom én könnyen beszélek hiszen én már hozzászoktam, hogy nincs párom, de ahogy magamat ismerem, ha lenne tutira Én is kiborulnék, hogy két hétig magunk leszünk! Azért kitartás és nehogy magad alatt legyél!!!!!KépKépKépKép

Norbi ma egész sokat aludt! Délelőtt anyuék voltak Vele sétálni, mert Én festettem a hajamat, akkor aludt több mint másfél órát, aztán ebéd után Én mentem le vele és akkor is ugyanannyit aludt!
Ja, nem is írtam még, hogy mostani éjszakát nem aludta át Norbi, de így sem kellett cici. Most hajnal 4-kor kelt, akkor átmentem hozzá és megvártam míg visszaalszik. Fél órát tornázott a kiságyába aztán szépen visszaaludt és fél 8-kor kelt! Úgy örülök, hogy ilyen ügyesen leszokott az éjszakai ciciről!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Zsófi!
Sajnálom,hogy egyedül vagytok.KépGondolom az esték,éjszakák a legrosszabbak.Juj én biztos nem mernék éjszaka egyedül lenni törpével.De fel a fejjel,tényleg sity-suty elrepül az a 2 hét!Kép
Gyere sokat ide és nem is leszel olyan egyedül.Kép
Köszi,hogy te is mellettem vagy!KépAzért kérdeztem,hogy elitéltek e mert volt már aki azt mondta,hogy így Dominak nem lesz személyisége.Kép"De szerintem azt se tudja mit beszél az illető!Kép"
Sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezek. Már elvonási tüneteim voltak Kép

Melinda, Márti, Györesz és akit véletltenül kifelejtettem!
Köszönjük a köszöntést. Kép

Féléves szülinapja alkalmából kibújt az 5. fogacska, mára a 6. is. Úgyhogy most fent 4 fogacskánk van, lent 2. Úgyhogy Melinda, mi is mától kezdve rántott husit is eszünk.
Melinda, gratula az 5. fogacskához.
Egyébként mióta kijöttek a fogacskák, még jobban alszik, tegnap felkelt fél7-kor, szopi, visszaaludt, 10-kor kelt. Ma 9-ig aludt.
Most megyek, mert mindjárt fürcsi, holnap már többet tudok remélem jönni. Kép

Kata!
Azért nektek még küldök sok-sok gyógypuszit, szörnyű, hogy megszenveditek a betegséget Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Dia!
Ilyen hülyeséget, hogy nem lesz Dominak személyisége! Tényleg nem tudja, hogy mit beszél az illető!
Azért nincs mindig kánaán nálunk és nem alszik mindig eddig, de már észrevettem, ha korán kel, akkor kis szopi és játék után visszalszik. Hétvégén mi is alszunk vele Kép, de hétköznap én inkább felkelek és csinálom a dolgom Kép

Györesz!
Marcika álommanója átszökött hozzátok, mert ma nem nagyon alukált: fél 10 után csak 3 körül tudtam cicin elaltatni. Aludt két órát + a séta alatt felületesen még egy picit és ennyi. Most pörög ezerrel, de mindjárt fürcsi Kép

Anikó!
Gratula a fogacskákhoz! Most már biztos nyugisabbak lesznek a napjaitok és az éjszakáitok, hogy Krisztike kinövesztette a fogait. Talán lesz most már egy kis szünet és Te tudsz többet jönni Kép

Zsófi!
Fel a fejjel! Tudom, hogy nagyon rossz egyedül, ha nincs melletted a Párod. Nálunk Gábor csak 3-4 napra megy külföldre, de olyan félembernek érzem magamat nélküle. Tényleg rossz tud lenni. De ilyenkor itt vagyunk mi!!! Gyere és sírd el a bánatod, oszd meg velünk és tényleg gyorsabban el fog repülni az a fránya 2 hét! Névnapodat azért még meg tudtátok ünnepelni, ugye?

Köszünjük a fogacska gratulációkat! Ma megnéztem Neki, hogy mennyire van kinn, de most olyan kis csálénak láttam. Remélem normál pályára fog állni a fogacska, mert most elég furi még. Kép Kép
Én most biztos nem tudnám leszoktatni Marcit az éjszakai ciciről, vagy nagyon nehezen, mert mire átérek hozzá, már hanyatt dobta magát és vigyorog rám ezerrel. Mintha nem is éjszaka lenne, hanem délután 3. De viszont most nappal is egész jól szopik. (kop-kop!!!)
Újabb furcsaságot vettem rajta észre: pár napja úgy rázza meg magát, mintha kirázná a hideg. Mondjuk vigyorog hozzá, nem úgy tűnik mintha valami baja lenne. Délután a séta után kétszer is csinálta egymás után. Nálatok művel ilyet a poronty?

Na most már eldugulok, mert jön a fürcsi!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam még, aztán megyek pihizni!

Melinda!
Norbi akkor rázkódik meg, ha pisil! Volt amikor én is furcsán néztem, hogy ezt meg miért csinálja, de aztán egyszer mesztelen volt és akkor is csinálta és már pisilt is, úgyhogy akkor leleplezte magát!

Nem is meséltem Nektek azthiszem, hogy Norbianak van új tudománya! Ha szembe ültetem magammal, akkor felkapaszkodik rajtam és feláll és állandóan állni akar, ha visszaültetem, akkor sír, ha feláll akkor meg fülig ér a szája! Viszont felülni még nem tud egyedül és azt nem is nagyon gyakorolja, de előbb-utóbb biztos rájön arra is hogy hogyan kell!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Na mi van Én zárom és Én nyitom a napot? Mindenki eltünt? Vagy még korán van?
Igazából eddig velünk sem történt semmi extra! Norbi este 9-től reggel 6-ig aludt, aztán szopi és még aludt negyed 8-ig. Most megint szopott és elaltattam.

Na majd még benézek, hátha ír valaki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszi a bíztatást. Kép Ma már kicsit jobb a kedvem, de nem sokáig, mert ma kapjuk az 5 hós oltást. Kép Na mindegy, utána már sokáig semmi. Kép Ma megyek fodrászhoz, utána meg elugrom vásárolgatni magamnak. Kép Tipikus lelki beteg nő vagyok. Kép Kép
Lányok, szerintetek normális az, hogy most, hogy elment a férjem, totál fél embernek érzem magam. Úgy értem, hogy itt van Bence, és imádom, de a férjem az más. Egyszerűen olyan rossz nélküle, és hiába van itt a törpi mellettem, mégis egyedül érzem magam. Kép Szerintetek akkor most én rossz anya vagyok? Olyan lelkiismeret furdalásom van miatta. Olyan mintha a férjemet jobban szeretném. Pedig tényleg nagyon-nagyon szeretem a törpit is, de mégis. Ezt most jó volt leírni, még soha senkinek nem mondtam, mert lehet, hogy hülyének néznének, és azt kérdeznék, hogy minek kellett ennek gyerek. Pedig én úgy érzem, hogy akkor vagyok egész, ha itt a férjem, és a picúr is. Kettesben nem.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Nem tudtam jönni a hétvégén mert gépszerviz volt meg nem is nagyon voltunk itthon.
A gépszervizre visszatérve az én drága páromat majdnem kinyuvasztottam vasárnap. Ez az okostojás letörölte az összes képet amit eddig csináltunk. Kiirta egy újraírható cd-re de aztán meg nem figyelte és letörölte róla. Úgyhogy vasárnap nem voltunk beszélő viszonyban. Én úgy sírtam, mert nekem nagyon fontosak a fényképek. Aztán az első napokat sikerült megszerezni, mert a bátyjának fent volt a gépén meg amit ide felraktam azokat leszedtem, de nagyon kevés ahoz képest amennyi volt. Egy csomó nagyon jó kép elveszett a gyerekekről.
Viszont arra jó volt a gépszervíz, hogy most már van ő betüm. Mondjuk a képeknek jobban örülnék.

Szombatra visszatérve, voltunk a bababörzén. Elköltöttem 20 ezer forintot. Vettem egy összecsukható etetőszéket 7 ezerért meg már nyárra készülve Gergőnek ruhákat és 2 nagy csomagos Liberot. Azért egy-két ember nagyon el van szállva az árakkal használt ruhákért.

Melinda!
Gratula a fogacskákhoz!

Dia!
Mi is egy szobában alszunk Gergővel úgyhogy nincs miért elitélni Téged. Meg amúgy sem! Mindenkinek szíve joga hogy hogyan neveli fel a gyerekét. És mi is nagyon szeretünk Téged!

Most megyek mert felkelt Picurkám.

Sok puszi mindenkinek. Akinek nem írtam annak külön is.

Szilvi
sys

Teszek fel két képet.

Ébredés utánKép

Utazok apávalKép
nmzsx

Zsórfi!
Már miért lennél rossz anya? A férjünket máshogy szeretjük mint a gyereket. Egyébként én is félembernek érzem magam ha nincs velem a párom mégha most haragszom is rá. Úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Rég jártam erre, de azért időnként olvasgatlak titeket. Kép

Melindának szeretném írni - megerősítve Györeszt -, hogy én is sokáig azt hittem, hogy Dávid időnként megremeg, aztán valaki rádöbbentett, hogy pisi vagy kaki közben kirázza a hideg. Azóta figyelem, és valóban így van, szóval ne aggódj.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Én is itt vagyok, most éppen van egy kis időm írni.

Melinda!
Köszi a gratulációt fog ügyben, azt hiszem, most talán lesz egy kis szünet, alul nem látom a fogacskákat, hogy tovább jönnének, remélem, így is marad.
A remegést meg tudom erősíteni, nálunk is előfordul néha. Kép Úgyhogy nincs semmi gond.
De jó, hogy jól szopizik Marci. Egyébként ti is elkezdtétek már a hozzátápit? Vagy még nem?

Györesz!
Nagyon ügyes Norbi. Õrület, hogy mennyi mindent csinál már. Biztos nagyon jó érzés, hogy ilyen szépen fejlődik. Kép
Olvastam, hogy hogy jártatok Norbival a hányással. Hát ez valami horror. Nagyon rossz lehetett. Kép
Nagyon ügyesen leszokott az éjszakai cicizésről Norbi. Akkor mostmár te is tudsz nagyokat aludni. Egyébként megszoktad már a külön szobában alvást?

Márti!
Annyira szépeket kívántál Krisztikémnek, hogy még egyszer meg szeretném köszönni. Kép Nagyon tetszett neki a csacsi, amit küldtél Kép
Látom, ti is szépen átalusszátok már az éjszakákat. Nem lett tőle kevesebb a tejcsid? Most hányszor kap mást is anyatejcsin kívül Gigi?

Zsófi!
Én is pont így érzem magam, hogy ha nincs itt a párom, félembernek érzem magam, pedig én is imádom Krisztikét. Szerintem nem vagy ettől rossz anya, hidd el. Teljesen természetes, hogy ennyire hiányzik a párod, hiszen szereted, és ti hárman vagytok együtt teljesek Kép
5 hós oltást remélem könnyen átvészelitek. Ez már nem szokott olyan rossz lenni. Küldök sok-sok puszit Bencének. Kép

Szilvi!
Nem voltam, azt hiszem, nem is köszöntöttem Gergőt a hófordulóján. Küldök neki így megkésve is sok-sok puszit rá. Kép
Nagyon rossz lehetett, hogy eltűntek a képek, megértem, hogy ennyire szomorú lettél. Kép

Dia!
Szép nagyok már ezek a fogacskák. Kép Nagyon édes, ahogy megmutatja.
Az az illető, aki ilyeneket szövegel, komolyan nem normális. Nem ettől nem lesz személyisége valakinek. Igenis, ha te úgy látod jónak, addig alszotok egy szobában, amíg ti akartok. Majd te is érezni fogod, mikor kell külön költözni. Az én barátnőm másfél évesen költözött külön szobába, és mégsincs semmi bajuk. Úgyhogy ne hagyd magad befolyásolni, csináld azt, amit jónak látsz Kép
Mellesleg tényleg nagyon jó lett a hajad Kép

Kata!
Remélem, hamarosan túllesztek ezen a betegeskedésen. Kép

A kislányom ma is fél9 után kelt. Mióta kijöttek a fogacskák, nagyon jól alszik éjszaka. Én nem bírok eddig aludni, mindig hamarabb kukorékolunk már az apucijával Kép
Még mindig nem forog a kis drágám, csak hason ne kelljen lennie úgy van vele Kép
De a szája be sem áll egész nap. Imádja a nyálát fújkálni, folyton törölgetnem kell a száját, annyi nyálat kifúj.

Na most megyek, csinálgatok kis rendet. Nem tudom, hogy hogy csinálom, de szombaton volt nagytakarítás, és már megint szalad a lakás. Ez szörnyű...

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Zsófi!
Dehogy vagy rossz anya! Látod én tegnap pont ezt a félember hasonlatot írtam magamról, mert én is így vagyok vele és egy pillanatig nem éreztem magamat rossz anyának emiatt. Amíg Gábor nem volt itthon még anyukám is eljött segíteni (Marci még elég picike volt), de ennek ellenére nem leltem a helyem sehol, semmi se volt olyan, mint a párommal. Menjél szépítkezni a fodrászhoz, vásárolni, ezáltal is egy kicsit eltereled a figyelmedet a párod hiányáról.
Szorítok az 5. hós oltáshoz! Kívánom, hogy úgy vészeljétek át, mint mi: egy kis nyügösségen kívül nem volt semmi bajunk! Kép
Nagyon édesek a képek, külön tetszett a bőröndös! Kép

Szilvi!
Hú, a képek eltüntetése tényleg szörnyű érzés lehet. Gábor nekünk a nászút első 5 napját darálta le "sikeresen" a fényképezőgépről. Szörnyű rossz érzés volt az is, de a gyerekek fényképeinek elvesztésével össze se lehet hasonlítani. Kép
Köszönjük a fogacska gratulációt!

Györesz!
Gratulálok az álldogálni akaró Norbikához. Annyira édesek, amikor valami újat fedeznek fel, hogy "jé, ezt én már tudom csinálni". Marcinak akkor ér fülig a szája, ha épp felültetem. Kép Norbika az ülés megtanulását biztos későbbi időkre tartogatja.

Györesz, Liv!
Köszönöm a megnyugtatást remegéssel kapcsolatban. Ezek szerint a kis Vacakom pisikél, amikor anyukáját rémisztgeti, mert a kakiról általában tudok Kép

Szép napot Mindenkinek!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Rohanas szinten enis irok par sort, most, hogy melom van, a lurko is "elromlott", alig akar aludni, vagyis hullafaradt, de nem akar elaludni, vorosre dorzsoli a szemet, de annyira erdekli minden, hogy ellenem dolgozik az altataskorKép
Hetvege suru volt, itthon voltunk ugyan, de a csalad total lekotott, igy nethez nem jutottam.
Fogacskank meg mindig sehol, pedig mar szetdorzsoli az inyet a dragam, ujjam, pelus, sajat kez, apa valla stb, szoval ahol lehet, ott vakargatja.
Viszont annyi haladas volt, hogy nekiallt enni az almatKép Sot, nagyon izlett nekiKép

Nah, alvasrol ennyit, aludt 40 percet, es mar jatszik az agyaban.. najo, majd meg megprobalok jonniKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Szia Anikó!

Látom közben megelőztél. Neked is köszönöm a remegős infot.
A hozzátápit Marci 4,5 hónapos korában kezdtük, úgyhogy lassan 1 hónapja eszünk mást is tejcsin kívül. Kizárólag délután a szopi után kap valami mást is. Evett már almát, répát, őszibarackot, sütőtököt, szilvát (kaki miatt, de ahogy látom ez kicsapja a pofiját). Azt hiszem a pöttyöcskék miatt pár nap szünetet tartok és utána jön a cékla.
Nyálfújás nálunk is sláger. Ha hosszú ideig fekszik hanyatt, és nem törölgetek elés sűrűn, akkor kis foltot csurgat a fejecskéje alá Kép Sajna nekünk a bőre is nagyon kiszárad a folytonos nyáladzástól. De annyira édes, amikor brümmög, mint az autók és még a nyelvét is kitolja annyira jól akarja csinálni. Kép

Na megyek én is, mert vár egy halom vasalnivaló pelenka.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Volt itt a doki, megkaptuk az oltást. Már egész jól bírja. Na azért sír, de nem úgy, mint az elején, hogy én is sírtam vele, mert a szívem szakadt meg. Már be is borogattam a lábát, remélem minden rendben lesz vele. Eddig még soha nem lázasodott be, sőt még hőemelkedése sem volt, és a nyűgi is elmaradt...remélem nem most fog minden változni. Kopp, kopp, kopp Kép

Úgy örülök, hogy így megértetek! Kicsit aggódtam, hogy ti sem fogjátok ezt természetesnek tartani. Kép Aztán még én leszek a mumus mamus Kép Kép De én tényleg imádom a férjem, remélem mindig így lesz, de még "csak" két éve vagyunk együtt, és lassan egy éve házasok, szóval még lángolok rendesen. Kép Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Hosszú volt ez a hétvége,de mégsem pihentem semmit.Most végre itt vagyok.
Lányok ,szorítsatok nekem ma kezdtem el a káposztaleves diétát.Már most olyan éhes vagyok,hogy kopog a szemem.

Na most,hogy leültem Liliána felébredt.
Később még jövök.
Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Megint itt vagyok.Törpilla bevágott egy jó adag céklát,úgyhogy minden rendben.

Teszek fel képeket,amit ígértem.

Kép
Akváriumot csináltam a boylerünkből.

Kép
Bogika a búcsúban.

Kép
Együtt az unokatestvéreimmel.

Kép
Apával az ufón.

Kép
Ezen a képen látszik az újdonsült vörös hajam.
Lilikét az anyukám fogja.

Most mennem kell,mert a két lurkó szétszedi a lakást.

Még jövök.
Puszi,Saxi.
saxi

Zsófi!

Nem vagy rossz anya,ezen ne is rágd magad.
Én is természetesnek tartom,hopgy fél embernek érzem magam a párom nélkül.Pedig mi már 11 éve együtt vagyunk,és 4 éve vagyunk házasok.
Szerelmesnek lenni és szeretni mint egy anya az két külön dolog,és megint más az a szeretet amit sok év után érez az ember a férje iránt.Az sem ugyan az amait a gyerekeid iránt érzel.
Teljesen normális,hogy hiányzik,főleg ha hetekre távol van.
Szóval,szerintem minden rendben veled.
A babó nagyon cuki a bőröndben.

Puszi,Saxi.
saxi

Halló lányok!

Csak én érek rá ennyire?
Akkor megyek keresek magamnak valami munkát.KépKép

Még jövök,puszi mindenkinek,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Szilvi!
Fénykép ügyben teljesen megértelek! Én is tuti vörösre bőgném a szememet, ha eltünnének Norbiról képek!

Zsófi!
Nagyon édes Bence! A böröndös kép nagyon tetszik!Kép
Általába az 5 hós oltásnál már nem nagyon szokott gond lenni, legalábbis Nálunk Norbi azt viselte a legjobban!

Anikó!
Már kezdem egész jól megszokni a külön szobába alvást, sőt nagyon jókat alszok! Norbi mellett mindig olyan éberen aludtam, folyton figyelgettem, de most sokkal mélyebben alszok!
Már multkor is akartam írni, hogy van egy barátnőm, akinek a fia valamikor 5 hós kora körül egyszer-kétszer megfordult, és onnantól szinte egyáltalán nem forgott, mert utált hason feküdni és épp emiatt még mászni sem mászott, viszont nagyon hamar állt és elindult!
Remélem a fogmanó mostmár tényleg békén hagyja Krisztikét egy időre! Küld át hozzánk, mert Norbinak felső négy fogánál totál fel van duzzadva az iny és eléggé szenved!

Melinda!
Azóta is szépen szopizik Marci?

Mica!
Nagyon ügyi Zolika, hogy eszi az almát, akkor mégiscsak izlik Neki!

Saxi!
Káposztaleves? Hallotam már róla jót is és rosszat is! Remélem Neked használni fog! Miért pont ez mellett döntöttél?
Gondolom milyen jól érezte magát Bogi a búcsúba, biztos anyuci pénztárcája is megérezte!
Nagyon, nagyon jó lett a boyler! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Csak beköszönök most,de majd jövök ha picur elaludt.Kép
Saxi!
Káposztaleves?KépBRRRR!Egyszer én is elkezdtem,de a harmadik nap már öklendeztem ha csak rágondoltam.Így abba hagytam.Kép
Jó lett a hajad!KépNeked mindig olyan jó fazonú.Kép
Nagyon jók a búcsúi képek is.Kép
Ha már fogyózol akkor el se mesélem milyen fincsit vacsiztam.Kép

A többieknek később írok!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gyors voltam?KépPicur alszik.
Szóval ma vettem neki naptejet.Vichy gyerek naptej,homokálló,vízálló,hipoallergén,csókállóKép.Utóbbi csak vicc volt.Kép60-as faktor.Az árán kicsit kiakadtam mert 3700ft.Kép
Ja,és vettem neki céklát.Kép
Magában is adhatom neki?Megfőzöm,összetöröm.Ennyi?
Tegnap kapot először husis kaját,nagyon izlett neki.Kép"Brokkoli volt pulykahusival."

Zsófi!
Irigylem a lángolásodat!Kép
Természetes,hogy hiányzik a párod,főleg így,hogy picivel vagy egyedül otthon!Kitartás!Kép

Mica!
Gratulálok az első alma evéshez!Kép

Anikó!
Köszönöm a haj dicséretet.Kép
Juj de irigyellek a fél 9-es kelésért!KépMi ma is fél 6-kor keltünk és természetesen már nem aludt el az Úrfi csak 8-kor.Kép

Sys!
Együtt érzek veled a fényképek miatt!KépAz én párom is tavaj megnyomot valamit a gépen és minden elszállt belőle.Teljesen újra kellett telepíteni mindent.KépAz a szerencséje,hogy még Domi nem volt meg így a képei nem tűntek el.Különben agyonüttem volna.KépKép

Melinda!
Tuidod,már én is írtam,hogy Domi is szokott remegni.Úgyhogy nyugi!KépKülönben engem is szokott zavarni.

Gigi!
Mi van már?Oda költöztél Veresre?KépTessék írni!Kép

Andi!
Légyszi ne csak olvass ,hanem írj is!Kép

Barbi!
Tegnap megnéztem a fapadoson oda-vissza 2 főnek Róma 37 ezer ft mindennel együtt.Kép

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz,Dia!

Köszi a dícséreteket.Én már csináltam a káposztaleves diétát,akkor 18kg-al lettem kevesebb.Most kb.30kg-ot kéne fogynom.Remélem legalább 20 lemegy.Majd tudósítok ,hogy mi az eredmény.

Most nem is tudok írni többet,mert megnéztem a vészhelyzetet és teljesen a hatása alatt vagyok.Végigbőgtem az egészet,olyan életszerű az egész.Remélem velünk soha nem fordulnak elő ilyen borzalmak.Carter dokinak és a feleségének meghalt a babája,még a pocakban,de már utolsó idős volt.
Végig azt mondogattam magamban,hogy ez csak egy film,de akkor is elbőgtem magam.Tiszta hülye vagyok,az biztos,hogy legközelebb nem nézem meg ezt a sorozatot.

Most megyek összeszedem magam,a tusoló alatt.
Mindenkinek sok puszi,szép álmokat,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?