Új privát üzeneted érkezett!

<font color="aa00aa">CsajszikKép
Hát köszike szépen a gratulációkat!!! Én még mindig nem hiszem elKép
A férjecskémnek reggel mondtam meg az ágybanKép Még alig nyil ki a szeme Kép Én korábban keltem és teszteltem.
Hát sírtunk mind a kettenKép
Szorítok mindenkinek ++++++++++++++++++++++++
Puszika</font>
Vendég

Nicika!

Van valami fejlemény? Teszteltél már?

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Olik én is gratula. Bíztam ám benne, azért nem tettelek lejjebb a táblán Kép.

Bea, rám még várni kell. Bár szinte semmi menzis tünet, de ennyi emelgetés után nem valószínű hogy megmaradna. Csak úgy dobálom már a 16-20 kg-os Ytongokat Kép. De már nem sok van hátra Kép.

Tegnap este 10-kor értünk haza a telekről. Egész nap dolgoztunk. Képzelhetitek, hogy ma már alig bírtam kimászni az ágyból. De haladunk és így érdemes dolgozni. Elvileg, holnap vagy holnap után kész vagyunk.
Ha pénteken tényleg hozzák az abalakot, akkor kint alszunk a telken. Olyan jó lesz Kép.

Gyártok gyorsan nektek egy táblátm, aztán még jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Udv azoknak is akikkel meg nem ismerjuk egymast, es gratulalok az uj zebrasoknak!!!! Kép

Remelem megbocsatjatok, hogy ilyen igen hosszu ideig nem irtam... 6 hetre hazautaztam, es ott nem igazan fertem hozza internethez.
Amugy minden rendben, a hasam rendesen megnott Kép , a legutobbi UH szerint kislanyunk lesz Kép
Holnap megyek megint orvoshoz, most mar itt kulfoldon, o is csinal UH-ot.

Zafir Kép ha jol ertem most belekezdtetek vmi alaposabb kivizsgalasba? Netan orvost is valtottal?
Fel a fejjel, biztos minden egyenesbe jon, csak jo kezekben legyetek.

Nolina Kép ne szomorkodj, a hasfajas miatt meg ha tovabbra sem mulna azert szerintem menj el orvoshoz, bar nem valoszinu a leirtak alapjan, hogy vakbel lenne.

Lolita Kép gratulalok az eskuvohoz!

Hajni Kép , jo, hogy mar mindjart kesz a haziko, orulok neki! Most olyan nagyon nem tudtam visszaolvasni a tortenteket, de gondolom meg a babaprojecten is dolgoztok Kép Tart meg a munka az APEH-nel?

Most egyenlore ennyi, aztan majd irok surubben igerem (bar most ismet arra a bizonyos vizsgara keszulok, ujbol megyek juni 10-en...)

Puszi,

Poci
pocika

Pocika, de örülök, hogy írtál. Olyan rég hallottunk rólad.
Meg még a munka igen, meg a projekt is, bár az utóbbi már kicsit lazábban. Majd egyszer csak belehúzunk megint Kép.
De jó, hogy valszeg kislányod lesz. Mostanában csak fiúk születtek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="aa00aa">HajniKép
Köszike szépen, hogy bíztál bennem és a zebrácskát is Kép
Holnap doki után írokKép
Puszi mindenkinek </font>
Vendég

Nincs mit. Különben gondoltam megspórolok magamnak két tábla átrendezést Kép. Nem vagyok szemtelen ugye? Kép.

Kép

Kép
vkhajni

KépKépKépKépKép
Vendég

Helló csajok!

Hú én hogy elterveztem, hogy a hosszúhétvégén jó sokat tanulok. Persze semmi nem lettt belőle. MÉg elő sem vettem! Kertészkedtünk egy csomót, meg szinte egész hétvégén vendégek voltak.

Pocika de jó, már jó nagy pocakod lehet!
Egy édes kislány! de jó!!
Szorítok a vizsgához!

Olik és kettőtökön kívül tudja már valaki? Holnap gyere ám!

Nicika teszt volt??

hajni Ne tessék már annyit emelgetni! Bár tudom, hogy ha látszata van a dolognak (márpedig gondolom van) akkor nem is érzi az ember a neháézségeket! Ez az ottalvás nem lesz még kicsit korai? Min fogtok aludni?

Anita mi van Veled? A táblán Te vagy a következő!

Jaj csajok mi most színen vívódunk. Jövő héten jönnek a köművesek kívülről beburkolni,meg leszinezni a házat. kiválasztottunk a sok százból 3 színt, amit elhoztak ide nekünk, egyet kapásból kizártunk, a másik kettőn vívódtunk. Végül úgy néz ki sikerül eldönteni. Most már akkor mutatom meg nektek ha kéz lesz.
ja meg a másik, a szigetelés. Nem tudjuk eldönteni, hogy legyen-e. Hajni Ti szigeteltek, ja az Ytongot nem kell.

Holnap munkanap Kép
Jó éjt mindenkinek, holnapra meg jó munkát!

Kép
Kép
beuka

<font color="aa00aa">BeuKép
Anyuéknak és a tesómnak már elmondtamKép Többiek még nem tudják. Majd később.
Pusz.</font>
Vendég

Bea, sajna saját magunk segédmunkása vagyunk, úgyhogy a muszáj nagy úr Kép. De egyszer majdcsak vége lesz az emelgetésnek.
Az Ytongot jól tudod, nem kell szigetelni, különben a 38-as téglára sincs előírva. Különben meg nem nagyon érdemes túlszigetelni a házat, mert akkor meg belül penészedik. De nem akarok beleszolni, ti döntségek el. Hallottam már olyanról is, hogy a 40-es Ytongot leszigetelték, 7!!!cm-es hungarocellel. Szóval ki hogy látja Kép.

Ja, az ottalvás. Kivisszük az egyszemélyes ágyunkat és azon fogunk aluszkálni Kép. Kicsit korai, majd meglátjuk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!
Csupa jóhír!KépKép
Tök örülök nketek!!!
zsu80

<font color="0000ff">Sziazstok! Jó reggelt!

Tegnap mi is belekóstoltunk (megint) az építkezésbe bátyáméknál Gödöllőn. Ablakokat raktak be a fiúk, én meg az előző nap berakott ablakok mellől vágtam le a felesleges pur habot (ha így írják). Beraktak egy régi bejárati ajtót (amíg építkezés van, nem akarnak új ajtót) egy nagy kétszárnyas erkélyajtót, egy fürdőszobaablakot és két normál ablakot. Ez csak egy fél nap volt szerencsére, másik felét otthon töltöttük.
Reggelre viszont mindketten kissé lebetegedtünk. Arra ébredtem, hogy fáj a torkom. Férjecském meg ébredéskor bejelentette, hogy alig bírt aludni, izzadt, be van gyulladva az orrürege, fáj a torka. Kép Én nem akarok gyógyszert szedni, reggel ettem egy 500-as C-vitamint... Mit ajánlotok torokfájásra? Hársfatea mézzel, meg ilyesmi..? Ilyenkor régen elkezdtem tömni magam Algopyrinnel, ha más nem volt.
Ma egész napos vagyok a suliban, fél 5-kor indulok csak haza. Kép Holnap nem kell délelőtt bejönnöm, mert felajánlotta napközis társam, hogy bejön délelőtt, én meg csak az értekezletre kell, hogy bajöjjek, ami 2-kor kezdődik. Meg azt is felajánlotta, hogy ha könnyebb nekem, akkor átveszi a délelőttöket év végéig úgy, ahogy van, és csak délutános legyek. Hát nem aranyos?

Pussz nektek!
Ma vagyok 12 hetes!!! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
VisszatértemKép
Sajna hétvégén nem volt lehetöségem nethez jutniKép De most megpróbálok mindenre reagálniKép

Zafír!
Drukk a vizsgádhoz!

SzAndi!
Van valami hír? Én is nagyon szorítok!

Nicika!
Igaz, már pár napja volt, de azért nem hagyom ki, hogy hozzászóljakKép
Azt írtad, 5kor mértél höm-t. Én azt figyeltem meg, hogy minél korábban mérem, annál alacsonyabb. Azt javasolták, hogy mindig azonos idöpontban mérjek (sajna hétvégén nem igazán jön be, akkor nem vagyok hajlandó 6kor felkelniKép)
Úgyhogy nem kell kétségbe esni!
Szorítok neked is!

Olik!
Nagy-nagy gratula a zebrához!Kép
Tényleg jó ajándék az évfordulótokraKép

Kata!
Még nem sikerült összekaparnom fényképet, de rajta vagyok a dolgonKép

Proone!
Hétvégén az anyósoméknál voltunk. Ott is dühöng torokfájós-lázas vírus. Remélem, én nem kaptam el tölük, bár elkezdett fájni az én torkom isKép
A mézes tea mindig jót tesz!Kép
Hol lehet szerezni ilyen munkatársat?Kép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Küldessz nekem képet??
zsu80

megtalálod a profilomban a cimet!Kép

zsuzska80
Szombathely

vagy mégsem?Kép mizsu5@freemail.hu, köszi előre is

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Amint meglesz, küldöm!Kép Még kiválasztom, beszkennelem, és megy isKép

M

Kép
Kép
maminti81

Megjött...

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hajni,
Tök ügyesek vagytok, h így haladtok! Kintalvás! KépKépKép

Olik,
És az anyukádéknak hogyan mondtad el?

Proone,
A fősulin az egyik tanárom azt javasolta, h torokfájáskor almaecettel gargalizáljunk. Én mondjuk sosem próbáltam, de lehet, h jó! Kép
Az én módszerem a fekete Halls cukorka. Kép
A méz is biztosan jó, meg a citromos tea!
Vigyázz magadra! És gratu az első harmad végéhez! Kép

Maminti,
Várom a képet! Kép

Zsu,
Milyen volt a 7vége? Kép

Nicika, Andi, Anita, Nolina,
Mi van Veletek???? Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Nicika,
Kép
kata1977
Hatvan

Nicika!
Nagyon sajnálom!Kép
Mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
maminti81

Ez volt a harmadik próbálkozós ciklusunk!

KépKép
nicika

Nicika,
Azért ne keseredj el! Előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog!!! Kép
kata1977
Hatvan

Kata! Igazad van! Annyira azért nem vagyok ám elkeseredve hisz még csak most kezdtük a próbálkozást és fiatalok is vagyunk! Kép

KépKép
nicika

Nicika,
Tessék is így hozzáállni! Kép
Tudom, h néha nehéz, de én amikor vmi rossz történik velem, akkor mindig azt gondolom, h mindennek van vmi oka. És így könnyebb elviselni! Kép
Hogy könnyebb legyen egy kicsit, ezt Neked küldöm:

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

semmi extra nem történt, esküvőn voltunk, katolikus esküvő volt misével de iszonyat volt!!KépKép
Még jó hogy evangélikus vagyok.Kép
meg voltunk a szüleimnél is,megnéztem a kutyust, most tök jol van..KépKép
A párom járja az orvosokat meg dolgozik is.?(

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Miért volt iszonyat a katolikus esküvö? Én az vagyok (kat), és nekem nagyon tetszik. Mi is voltunk szombaton esküvön, és szép volt. Igaz, minden esküvö szép...Kép

Nicika!
Így igaz!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
És milyen volt a buli? Kép
kata1977
Hatvan

Köszi, Kata, nagyon jó volt. Egy csomót táncoltunk, és beszélgettünk régi barátokkal.Kép Szeretek bulizni, csak sajna mióta dolgozom, nincs túl sok energiám hozzáKép

Kép
Kép
maminti81

Mise is volt, több mint másfél óra volt.Egy fiatal pap van ott de iszonyat nagyképű volt!!Hideg is volt a templomban.Kép
Szóval én az evangélikust jobbnak találom....
Pesten voltál Te? Egyébként hova valósi is vagy???

zsuzska80
Szombathely

Össze ne vesszetek itt nekem azon, h melyik templomban 'jobb' az esküvő! Kép
Én is kat. vagyok, de én is hosszúnak tartom a templomi esküvőket. Meg azt nem szeretem, amikor a pap ki akarja használni, h ott van egy csomó ember és mindenkit meg akarjon ott téríteni! Kép

Maminti,
Én is csodálkozok néha magamon, h annak idején mennyit tudtunk bulizni, most meg már, ha elmegyünk véletlenül egy szombaton bulizni, akkor egy hétig legalább azt pihenem! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most olvastam csak vissza, h milyen szép magyar mondatokat sikerült összeraknom! KépKép Bocsika! Kép
kata1977
Hatvan

Ki akar itt veszekedni? Én csak verekedni szeretek, de a neten keresztül az nem megyKép Na jó, gyönge vagyok, mint egy virágszál...Kép

Voltam már evangélikus esküvön is. Az is tetszett. Bár a pap nem volt annyira személyes. De ez nem a vallástól függ, hanem az embertöl.
A mienk görög katolikus volt, kb 1 és 1/4 óra. Ha jól emlékszem. KérdésesKép

Budapesti vagyok. TösgyökeresKép

És a szombati esküvö is Pesten volt.

Kép
Kép
maminti81

Én is csak vitatkozni szeretek, de azt nagyon! Kép
kata1977
Hatvan

Én sem akarok vitatkozni!Kép
Nekem nem tetszett, az egész a pap miatt volt!
Kata Te hova valósi is vagy???

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Elvileg, vagy gyakorlatilag?! KépKépKép
Elvileg alföldi lány vagyok, gyakorlatilag 10 éve pesti. Kép
kata1977
Hatvan

De pontosan hova valósi??
A férjem is alföldi..KépKép
zsu80

Békés megye. Kép
kata1977
Hatvan

Kata!
Nagyon titokzatos vagyKép A Békés megye elég tágkörü meghatározásKép

Holnap sem leszek, megyek szabira. De nem irigylem magamat, mert doki miatt...Kép Börgyógyász vár....Kép

Kép
Kép
maminti81

Helló csjszik!

Olik és mit szóltak a szülők? Várták már? És a tesód? És csak úgy elmondtátok a szülőknek, vagy volt benne valami izgalom?
Bocsi a sok kérdésért!

Hajni az az egyszemélyes ágy izgalmasan hangzik!!! Kép!
Igen már miis sokszor hallottuk, hogy penészedhet a szigetelés miatt, de ennek oka lehet a fenemód szigetelt ablak is. Most még mindig nem döntöttünk.

Proone hát nem túl jó, hogy most meg betegek lettetek! A méz egyébként biztos nagyon jó, de én azért megkérdezném a helyedben valakitől, mert azt tudom, hogy a babáknak fél éves korig TILOS mézet adni. Lehet, hogy jó nagy baromságra gondolok, de nem tudom, hogy ha Te eszel, az hogy hat a bébire!
Tök rendes a kolléganőd!
Pihenj sokat, és gyógyulj!

Nicika sajnálom, hogy megjött Kép

Maminti ez a buli téma nálam is így van. Amióta dolgozom, meg suli meg minden nincs olyan nagy kedvem buliba menni. Miért mész bőrgyógyászhoz?

Ha már így feljött a dolog, nekünk katolikus esküvőnk volt, de direkt nem kértünk misét csak esküvőt, fél óra volt, de nagyon szép! Mindenki meg volt elégedve!

Csajok én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, (lehet, hogy csak én veszem föl) de mostanra már szinte naponta 2× kérdezgetik tőlünk, hogy mikor lesz baba?? Ezek az emberek biztos nem küzdöttek annyit, hogy összejöjjön. Pedig nem is mondtuk senkinek hogy tervben van! Most már azt fogom mondani, hogy majd ha befejeztem a sulit. Az építkezést nem mondhatjuk, mert már szinte vége.
bocsi, hogy így kifakadtam.

Kép
Kép
beuka

Melincsi doki???

Kép
Kép
beuka

Kata1977! Kösz az ajándékozós kismanót! Már mosolygok is!
Maminti! Beuka! Neketek is köszönöm a vigasztalást!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika!
Nagyon sajnálom...

Beuka!
Holnap fogok időpontot kérni.Szívem szerint már ma elmentem volna, de a héten még 3 vizsgám lesz és a munkahelyemről nem tudok már szabadulni. Holnapra is szerettem volna szabit kivenni, de nem engedtek el, pedig nagyon lemaradtam a tanulással. Egyébként a múlt pénteki vizsgám 3-as lett. Nagyon örültem neki.

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Nicika Kép

Hajni! Olyan jó, hogy már ilyen jól álltok a házzal! Kép
Köszönöm a zebrát, nagyon szép!

Olik, Melincsi! Nagy- nagy gratula!!!!!! Kép

Proone! Gratulálok! Hogy bírod? Nőtt a pocid? Olyan fura, hogy ez már a 12. hét.

Ma csináltam még egy tesztet, mert féltem, hogy a babának lett valami baja a vérzés miatt. Ahogy letettem, szinte azonnal megjelent a csík, és olyan erősen, mint a kontrollcsík! Kép
Kicsit megnyugodtam, holnap hívom a dokit az eredményemért, és időpontot is kérek! Remélem már a héten mehetek megint uh-ra! Kép
Most már látni akarom a kis pocaklakót!

Andi
Ha minden igaz: 5+3
(nagyon fura leírni, pedig nagyon szerettem volna már)

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Lányok! Én már csak azzal vigasztalom magam hogy jobb hogy megjött, mintha még egy hétig késett volna aztán még sincs baba! Így hamarabb belevághatunk az új hónapba!

KépKép
nicika

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van itt köztetek olyan kismama vagy volt kismama akinek a mensije várható idején vérzése volt?

KépKép
nicika

Nicika! Nekem múlt héten hétfőn kellett volna megjönnie, de előtte levő héten és azon a héten is véreztem néha.
Nme szokványos menstruáció, csekély mennyiségű volt, de azért nagyon megijedtem!
Aggódtam, hogy nem marasód meg a baba. A doki sem nagyon bíztatott, de úgy néz ki mégis sikerült!

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Mennyire volt csekély a vérzés? Elég volt a tisztasági betét? Más volt a színe?

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?