Helló csjszik!
Olik és mit szóltak a szülők? Várták már? És a tesód? És csak úgy elmondtátok a szülőknek, vagy volt benne valami izgalom?
Bocsi a sok kérdésért!
Hajni az az egyszemélyes ágy izgalmasan hangzik!!!
!
Igen már miis sokszor hallottuk, hogy penészedhet a szigetelés miatt, de ennek oka lehet a fenemód szigetelt ablak is. Most még mindig nem döntöttünk.
Proone hát nem túl jó, hogy most meg betegek lettetek! A méz egyébként biztos nagyon jó, de én azért megkérdezném a helyedben valakitől, mert azt tudom, hogy a babáknak fél éves korig TILOS mézet adni. Lehet, hogy jó nagy baromságra gondolok, de nem tudom, hogy ha Te eszel, az hogy hat a bébire!
Tök rendes a kolléganőd!
Pihenj sokat, és gyógyulj!
Nicika sajnálom, hogy megjött
Maminti ez a buli téma nálam is így van. Amióta dolgozom, meg suli meg minden nincs olyan nagy kedvem buliba menni. Miért mész bőrgyógyászhoz?
Ha már így feljött a dolog, nekünk katolikus esküvőnk volt, de direkt nem kértünk misét csak esküvőt, fél óra volt, de nagyon szép! Mindenki meg volt elégedve!
Csajok én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, (lehet, hogy csak én veszem föl) de mostanra már szinte naponta 2× kérdezgetik tőlünk, hogy mikor lesz baba?? Ezek az emberek biztos nem küzdöttek annyit, hogy összejöjjön. Pedig nem is mondtuk senkinek hogy tervben van! Most már azt fogom mondani, hogy majd ha befejeztem a sulit. Az építkezést nem mondhatjuk, mert már szinte vége.
bocsi, hogy így kifakadtam.