Sziasztok!
Megjöttünk a wellnesshétvégéből!
Hát mitagadás, számomra elég uncsira sikerült, pedig Ausztria egyik legtutibb helyén voltunk.Annyi medence meg minden...de hát nem mertem megkockáztatni a fürdést, és a szauna helyett is a kíméletesebb törökfürdőt választottam, tehát maradt a fetrengés és az olvasás!
Végülis, legalább kivégeztem a májusi baba-mama ujságokat!
És hát a hazafele út elég hosszúra sikerült, 8-as út+M7!Azt hiszem meg kell gondolnom hogy egy hónap múlva bevállalok e egy hosszú hétvégét autóval a szlovén tengerparton
Angelani!
Ne haragudj, hogy belepo...zok az étrendedbe, de amit olvastam itt a 2-3 napról(1 kifli, fél marék rizs, kevés nápolyi), azt nagyon helytelenítem a magam részéről!De most nehogy megvess érte!
Szerintem ami nagyon fontos nekünk kismamáknak:
sok sok tejtermék(reggel este joghurt stb), és zöldség-gyümölcs!
A tejtermékek tartalmazzák a csontépítéshez szükséges kalciumot(és ez a te érdeked is, mivel a baba elveszi ami neki kell, te meg csak azon kapod magad, hogy hullanak ki a fogaid sorban
(bocsi a kegyetlenségemért). A zöldség meg ezer vitamin és ásványi anyag forrása!Amiből kevesebb kell cuki és értéktelenebb szénhidrát(fehérkenyér, nasi)!
Kérlek fontold meg mielőtt végleg megharagszol rám!Én csak jót akarok!
Lányok, gyertek segítsetek meggyőzni Angelanit!
Alig eszel valamit, ez nem jó!Nagyon nem!
És különben sem azon van a hangsúly, hogy mennyit hízol terhesség alatt, hanem hogy leadd amikor már nem kell a súlytöbblet!
Haskeményedősök!
Én még a terhesség elején kerestem egy jó összetételű pezsgőtablettát! Végül a Tesco-ban találtam egy Tesco mákájú(Plussz-nak jobban örültem volna) Kalcium-Magnézium pezsgőtabit, ezt szoktam beldobálni felesével egy fél liter kihűlt teába!Ezt viszem általába magammal útravalónak! Esetleg próbáljátok ki!
Uxi, Zsófy!
Én sem vagyok híve a nem természetes dolgoknak, de én valószínűleg(tuti,tuti), kérek EDA-t!Mert annyira fo..ok, mint az állat
Én már dokit is úgy választottam, hogy első kérdésem az volt, mi a véleménye az edáról, mennyire alkalmazza!!!
Amennyire én tudom, ma már biztonságos!(persze ritka kivételek mindig vannak, de hát látjátok, szegény méhen kívüli terhes nő, aki meghalt, még azt se vették észre hogy terhes).
És anyósom a sógoromat 28 évvel ezelőtt már EDA-val szülte!
Én nagyon bízom benne, mert máskülönben talán ki se bírnám!
Mea, Hari!
Na ne bókoljatok már
Még a végén annyira felmagasztaltok hasügyben, hogy elszállok
Na nehogy azt higyjétek, hogy én elmaradok hízásban tőletek
Mondjuk nem is sajnálok magamtól semmit! Gyakorlatilag mindent megeszek amire éppen megéhezem!Én sem értem, hogy hogy nem hízam még 15-kilót!
Én is 67 vagyok, 60-61-ről indulva!
Nekem is megvan az a 7 kilócska!Csak igazából én sem találom magamon sehol!
Mondjuk pont a napokban kezdtem magam kicsit kényelmetlenebbül érezni, nem esik jól a hajolgatás, az autóból való kiszállás, a kikelés az ágyból stb..valalahogy most kezdek terhes lenni úgy érzem
És ami új, éjjszaka fáj a lábszáram(a férjem szerint kezd vastagodni
), biztos a súlycipeléstől, olyan mintha be akarna görcsölni, de én résen vagyok még éjjszaka is
és nem hagyom!Az annyira tud fájni
Amitől nagyon félek(a szülés után a 2. nagy félelmem) az a vizesedés!Mi lesz velünk a 40 fokban??? Ha szerencsésen nem híztunk eddig akkor majd lesz rajtunk 5 liter felesleges víz???
Hát igazság ez???
Pgsuska!
De jó hogy bejelentkeztél!
Én is nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Hihetetlen napok állnak előtted, most kicsit nosztalgiázva gondolok vissza a mi esküvőnkre és irigyke is vagyok!
És ne izgulj, minden a helyén lesz, te pedig csodaszép menyasszonyka leszel!
Már alig várom a fényképet amit ígértél!
Na jó eldugultam!
Megann 23
+1