Új privát üzeneted érkezett!

Juszti75!

Nekem Andor 4150g-al született, és még mindig jó rá pár 56-os ruha, de az 56-os body-k kicsik. Én jelenleg 56-os és 62-es ruhába öltöztetem őt. Szerintem a ruha méretén meg anyagán sok múlik! Van olyan ruha amire az van irva, hogy 1 hónapos kortól, és a most két hetes gyerekemre tökéletes.

Angéla!

Én eredetileg április 27-re voltam kiírva, és ápr. 25-én érkezett Andor.

Üdv, BJ
babjag

Sziasztok!
Nekünk a budakalászi gézengúzba kell menni UH-ra. Kaptunk időpontot, 2 hét múlvára. 4e a vizsgálat, de szerintem megéri, mert nekünk nagyon közel van és időpontra megyünk, szóval nem kell várni.

Köszi a vérzés-infót. Akkor türelmesen várok...
Amit nem gondoltam volna, az az, hogy milyen lassan telik az a bizonyos 6 hét, ami után lehet szexelni. Szülés után gondolni sem bírtam rá, viszont most már meg vagyok őrülve. Ezek a hormonok...

Angéla, majd, ha legközelebb frissíted a táblicskut, lécci írd át Balázska születési dátumát 28-ára Kép Előre is köszönöm!

Timurr, remélem már rég babázol és azért nem jelentkezel!

Franciska, gratulálok a babádhoz!

LÁnyok, ma a manócskám zabagépet játszik.Reggel óta 110, 150, 110 grammot szopott kb. 15-20 percek alatt (2 hetesen). Ez nagyon sok nem? Mondjuk p bő 3 óránként eszik ma, de akkor is. Szerintetek?

Kép
emma8

köszi Babjag Kép

Kép
juszti75

Timurrt remélem nem csak bennt tartották, hanem már kismamából anyukává is vált!

A Libero hasonló problémákra jobb, mint a Pampers, de az sem túl bő. A DM-est nem próbáltam, de kaptunk belőle, csak még nem értük el azt a méretet.

Én is majdnem 6 hétig véreztem.

Panni 56 cm-vel és 3580 g-mal született és kb 5 hétig hordta az 56-os ruhákat. Egy ideig vele nyúltak. Õ is a bodykat nőtte ki először.

Franciska, gratulálok! Szüléstörténet a hátramaradóknak (meg nekünk nosztalgiázni)? Kép

Panni tegnap alulmúlta önmagát: nem szopott és 490-et evett. Na ma sem eszik, de ma tiszta dili is. Próbáltuk tömni minden nyikkanásakor, alvás közben, jó kedvében (ez ma nem volt igazán), de vagy ordít, vagy összeszorítja a száját. Jó, hogy még gyerek nem halt éhen, ha volt mit ennie, na de azért! Kép

Valami gond van a hasammal, fáj a hegem (pedig szép) és a már megengedett dolog sem működik, mert fáj a méhemnél. Mehetek a dokihoz. Kép Jól be vagyok sz...-va tőle. Állítólag lehet, hogy vérömleny. De akkor újra fölvágják a hasam? Nem akarom, hogy megint ne tudjam Pannit ellátni! Főleg, hogy én értem a legjobban, mikor mi baja és tök hozzám nőtt. És mert mert. Úgy félek!!! Kép

Kata
panni2005

Juszti,
már eddig is szorítottam neked! Kép
panni2005

Kata,
Remélem, nem nagy a gond, nem kell kórházba menned.

Emma,
Ákos is kb. ennyit eszik 2 hetes kora óta, 600 gr-ot kellene neki naponta, de olyan 700-750-et eszik. Állítólag anyatejes babát nem lehet túletetni.
A 6 hét meg tényleg nagyon lassan telik. De vigasztal, hogy van ismerősöm, akinek egész szoptatás alatt nem volt kedve a szexhez, nálunk legalább ilyen gond nem lesz.Kép

Timka,
A Babazene nagyon bejött nálunk is, Ákos amúgyis imádja a zenét, főleg, ha én is énekelgetek neki közben. Minden nap szoktunk zenét hallgatni, kocsiban meg úgy a legnyugisabb, ha szól a rádió száguldás közben. Igazi kis macho.Kép

KépKép
connie

sziasztok,

bocsi, hogy újra kérdezem: Bababörzéről nincs vmi infótok? Nem tudom érdemes-e Szombathelyről ezért felutazni... Nagyon köszi hogy segítetek!

stiasztok,
Eszter
wester2004

sziasztok,

Régen írtam általában csak olvasásra futja.

Wester,
én tavaly voltam egy bababbörzén (akkor még nem voltam terhes, csak ismerősökkel voltun) hát nem nagyon voltam elragadtatva. Nagyon lengyel piacos volt. Rengeteg használt cucc, földre kirakva stb...

A finiselőknek nagyon szorítok.

Napirend: még annyit szeretnék ehhez a témához hozzáfűzni h én azért egy egészséges napirendet fontosnak tartok. Szerintem kiszámíthatóbb minden nekem és a babának is. Nekem pl a nappalok és az éjszakák rendeje is a napirendehez tartozik. Sokan írtátok h a fürdés az éjszakai lefekvés része. Ez nálunk is így van

Altatás: egy barátnőm mondta h a második gyereknél az egyik dolog amihez tartani fogja magát h a egyerek egyedül tudjon elaludni, ugyanis az elsőnél nagyon sokáig kínlódtak. Én ezt megpróbálom megfogadni. Nálunklefekvésnél nem ölben alszik el a Manó. Egyszer az elején próbálkozott h kiságyban ordítás ölben csend. Én ezt az első alkalom után nem hagytam. Azóta sem altatjuk ölben. Ha nem tud rögtön elaludni odaadjuk a cumit, megsímogatjuk, de nem vesszük fel. Éjszaka én csak akkor veszem fel (persze etetéseken kívül) ha hasfájás miatt sír. Szerencsére ezek eddig hamar elmúltak.

Rólunk: egyenlőre sajnos mi még lassan 8 hetesen is sárgasággal küzdünk. A vizeletében találtak baktériumot (lehet h ez volt az oka) ugyanis nekük 1 hónap után itt újszülött utógondozásra vissza kellett mennünk. Szóval szegénynek adhattam antibiotikumot. Most ott tartunk h az újabb vér- vizeletvizsgálatnak (hát a vérvétel végignézését nem kívánom senkinek) jövő héten lesz ereménye. Egyébként nekünk 3 hetesen kellett menni hasi - és kopony uh-ra. Csípőszűrésre pedig csak akkor ha vm miatt beutalnak. Eddig majdnem minden héten kellett menni a házorvoshoz (mérés, + megvizsgálta). Éjszaka mi még 3* vagy 3* kelünk

Kérdés: nektek is kell tornásztatni a babát ?(ulésbehúzás, aszisztált mászatás stb.) Nekünk 3 féle tornát kéne végezni naponta 6* 2 percig. Csináljuk de eddig 4-nél tovább nem jutottam.

Dorka,
örülök h ilyen hűséges vagy a a babanethez

Kata,
remélem nincsen semmi komoly

Adri
hadri

Sziasztok,
Én is jó régen jelentkeztem, tényleg alaposan leköti az ember idejét egy ilyen picúrka! Kép Nálunk minden rendben van, persze a szokásos szoptatási-altatási problémák egy-egy verziója idônként nálunk is felbukkan, de aztán mindig meg is oldódik. Panna már 4800 g körül van, nagyon szépen fejlôdik, és az 56-os rucijait most (6 hetesen) kezdi úgy istenigazából kinôni. Van, amit már jó 2 hete nem tudunk ráadni, és van, ami még épphogy jó, tényleg anyagfüggô.

A pelust is kérdezte valaki. Mi is Pamperst használtunk eddig, és szintén megvettük a nagyobb méretet, amivel szintén az a bajunk, hogy túl nagy egyelôre. Így pár napja vettünk egy csomag Huggies-t, és nekem egyébként is szimpibb, elsôsorban az anyaga miatt. Szerintem puhább, mint a Pampers, és kevésbé "muanyagos". A mérete pedig tökéletes.

Timurr, én is nagyon drukkolok neked, bár van egy tippem, hogy már túl is vagy rajta, és már kezedben a csöppség! Kép Remélem jól vagytok mindketten!

A képeket átfutottam, gyönyöruek a babák!!! Annyira szuper, hogy itt a topikban még egyre születnek a pici babák, ugyanakkor a "régiek" meg szépen nônek és gyarapodnak! Na és persze gratula minden friss anyukának!

Kérdezte még valaki a vérzést, az nekem is csak az 5. hét körül múlt el. De ahogy belenéztem a hozzászólásokba, ez sokaknál volt így.

Lenne nekem is egy kérdésem, a 2-3. havi oltásokkal kapcsolatban. Tudom, hogy már volt róla szó, de pontosan miben különböznek, azon kívül, hogy az egyik higanytartalmú, és a másik esetében eggyel kevesebbszer kell szúrni? Pár napja pont az RTL Klubon is ezt a témát feszegették, és állítólag van tanulmány, ami szerint káros az itthoni oltás, de van másik tanulmány, ami szerint meg nem. A védônômet is kérdeztem, de ô valamiért a hazait pártolja. Szóval akkor melyik a jobb?

Na most ennyi, megyünk pancsizni. Azért gyorsan dobok fel pár képet a holnap 6 hetes Pannáról!

Borbolya + Panna

KépKép

Kép
borbolya

ui. Bababörze nekünk sem jött be.

Panna kint a teraszon a múlt heti nagy melegben:

Kép

A járókájában:

Kép

Nagyon tetszik neki az új lógós játék, amit nemrég kaptunk:

Kép

Itt meg picit álmosan Kép:

Kép

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok.
Megszületett Maja 19:30-kor 2600g és 49cm.
Anyukájával eggyütt jolvannak.

Kép
Kép
Vendég

Köszönjük az infót!

Nagyon nagy gratuláció! Édes a picur, gyönyörűek együtt!

Adri
Vendég

Jó reggelt!

Képzeljétek tegnap elmentünk a ("madaras teszkóba"=óssáán) vásárolni, majd mire hazaértünk el kezdett görcsölni a hasam. Nagy tapasztalattal Kép megállapítottam hogy ezek bizony nem gyönge jóslófájások. Nagyon keményedett a hasam is . ezek szerint hamarosan szülünk ? Kép

Mindenkinek köszi az infót a kisruhákkal kapcsolatban.

Timurr!!! Gratulálok a gyönyörű Majához!

Borbolya, Panna nagyon szép kisbabaKép Pont akartam kérdezni hol vettétek azt a jópofa lógós játékot de ezek szerint ha kaptátok nem tudod. Ha mégis tudod leírod?

szép szombatot mindenkinek.

Üdv
Jusztina+Pocaklakó Boldizsár
39+2

Kép
juszti75

Timurr!

Gratulálok a babához, és jó egészséget kívánok az egész családnak. Remélem nagyon boldog vagy, hogy már te is a kezedben tarthatód az édes drába kis bébikédet. Nagyon édesek vagytok így együtt.

Vigyázz magadra, és remélem minél előbb olvashatjuk újra a soraidat.

Kép

Szia Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Bar nem voltam aktiv tagja a topiknak, sokszor olvastalak Titeket. Ezert szeretnem megosztani a jo hirt: 2005. majus 9-en megszuletett masodik kislanyunk, Panna Réka Kép Azota mar itthon szokjuk egymast.

Udv. mindenkinek
Norka
norkini

Timurr!!!
Nagy, nagy gratula! Sejtettük mi, hogy itt már lesz valami, mert olyat, hogy te egy napig nem jelentkezel Kép
És nem éppen úgy nézel ki a képen, mint aki most szült, hanem mint aki jól kipihente magát. Ebből remélem azt vonhatom le, hogy nagyon könnyű szülésed volt.

Kép

Juszti!
Neked továbbra is megy a drukk!!! Ahogy írtam, remélem, hogy a héten már babázol te is!

Norka!
Gratulálok a kislányodhoz! Képet, képet, képet...

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó, köszi !!!!!

Kép
juszti75

Timurr! Hatalmas gratula a csöppséghez!!! Milyen szép kis hajasbaba!!! És tényleg nagyon kisimultnak látszol a fotón, remélem ez azért van, mert nagyon könnyű szülésed volt!

Norka, neked is gratulálunk a kislányodhoz. Majd ha lesz egy kis időd, tegyél fel képet róla!

Pusz,
e

Kép
emma8

Timurr Kép, végre a te babód is kibújt!!! Hatalmas gratula, nagyon szép és jó nagy haja van! Kép Remélem, könnyen ment a szülés!

Juszti, köszönjük szépen! Kép Ha a zöld állványos játékra gondolsz, azt kaptuk, de tudom, hogy Ikeából származik. A csíkos szalaggal rögzített forgó-zenélôt meg mi vettük, ha jól emlékszem, az Brendonos. Panna mindkettôt nagyon szereti! Kép Egyébként szombaton mindig ilyen korán kelsz? Kép

Norkini, gratula a te Pannádhoz is! Tetszik a neve! Kép

B

KépKép

Kép
borbolya

Timurr,

Hát nem megmondtuk, hogy nem marad odabenn? Kép

(Gyönyörű nyulacska)

Gratulálunk és sok boldogságot hozzá!!!

Norka természetesen nektek is minden jót és ha tudsz tegyél fel képet.

Jammie + Laura 6+2
jammie

Timurr,

Gratulálok a kis boszorkához (péntek 13?)Kép

Angéla
angéla

Norkini,

Gratulálok nektek Kép

Angéla
angéla

Borbolya! A csíkos szalagosra gondoltam! Köszi az infót. Sajnos minden nap korán kelek , nem tudok sokáig aludni Kép nagy már a pocak sehogy sem jó feküdni.

Kép
juszti75

Timurr,
Gratulálok a babához. Nagyon szép nagy haja van. Mi ilyet még 8 hetesen sem tudtunk növeszteni. Remélem könnyű szülésed volt. Csak nem a Ruzicsky féle hashajtó hozta meg a hatását? Igyál sokat h tejcsi minél előbb legyen. Belém napi 4 litert tukmáltak. már a fülemen jött ki.

Norkini,
neked is gratulálok a babához. Várjuk a képeket.

Nem tudom kinél hogy van de mi rendszeresen 6 körül kerünk. Lehet h mert már világos van, de a pindur szeme úgy kipattan h csak na. Most próbáljuk a forgó zenélővel fárasztani, mert még jó lenne aludni, majd meglátom mennyi sikerrel.

Adri
8+0
hadri

Timurr,
ÉÉÉÉLJEEEEEEENNN!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép... Ezentúl tuti nem jössz naponta sokszor. Azt azért sajnálom, de nagyon örülök a babádnak! Kép

Norkini,
neked is gratulálok! Kép Szüléstörténetet írnál ha lesz időd? Méretei Pannának? Hol szültél? Mi nagyon kíváncsiak vagyunk ám! Kép

Juszti,
szerintem ezentúl is korán fogsz kelni. Kép Megint frontok lesznek, szorítok, hogy hamar és könnyen szülve babázhass!

Tegnap kint voltunk a telken és Panni pont ugyanolyan napirendet produkált, mint itthon. Lehet, hogy nem lesz gond a nyaralás? Kép Na megyek, mert nyikorog.
panni2005

Abbahagyta. Szóval:
Hadri, Panni is pontban 6-kor kel. Emlékszem, az öccseim iskolakezdésig mindig 6-kor keltek. Utána viszont már ki sem lehetett verni őket az ágyból. Az sem túl jó.

Kata
panni2005

Ja, és meg akartam köszönni a szorítást! Sajnos kedd délutánig izgulhatok, mert csak akkor megyek a dokihoz. Kép Igyekszem nem rá gondolni. Egy nődoki szerint a tünetek alapján a legvalószínűbb, hogy a hashártya alatt egy vérömleny behegesedett. Tényleg nem tudom, ez mit jelent. Brrr... Na majd kedden. Kép

Meleg, szélmentes és napsütéses időt!

Kata
panni2005

Köszi Kata! Még semmi Kép
ha csütörtökig nem történik semmi bedobok én is egy koktélt. Hátha neekm is bejön.

Kellemes pünkösdöt !

Juszti

Kép
juszti75

Jóreggelt!

Juszti,
kitartás, már Neked sincs sok hátra!!!

Timurr,
gratulálunk a hajasbabához, nem semmi, a mi Marcink vele született haja már ki is hullott, most kopaszka, de Maja nagyon szép baba, örülök, hogy végre Te is babázhatsz! Minden jót Nektek! Várjuk a további képeket és élményeket!

Norkini,
Gratula Neked is a babócához, kérünk szépen képeket!

Hadri,
mi általában 5-kor kelünk, sajnos addig bírja Marci este 8-tól kajával, bár tegnap fél 10-kor sikerült elaludnia, és ma reggel csak negyed 8-kor volt ébresztőnk, hát ez így már nagyon kényelmes lenne!

Tegnap mi is kint legeltünk a kertben, hatalmasat alszik a levegőn, 3,5-4 órákat és olyankor nem is éhes annyira, bezzeg este bepótolja! Imádja a fűnyíró hangját, biztosan nyugtatja a zúgása!
Kb egy hete hosszú dumálásba kezdett a kölök, kicsit panaszkodósan, persze közben röhög is.
Na megpróbálok feltenni egy kis ízelítőt a ma reggeli dumálásából:
<!--attachment: Marci_nyoszorog_kicsi-223867.unk*attachment_icon.gif*audio/mpeg*69.2**Marci+nyoszorog+kicsi%2emp3 --><center><pre>
Kép
Marci nyoszorog kicsi.mp3 (69.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szép napot, itt már végre nem esik!
tamesz+marcell

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Timurr!

Ugye-ugye, mire ezt olvasod nem is tűnik úgy, hogy olyan elviselhetetlenül sokat kellett várnod a kisnyulacskádra! Nagyon szorítottam neked, remélem minden rendben volt és lesz! Kívánom neked, hogy te is legyél legalább olyan boldog és elégedett anyuka, amilyen én vagyok (csak azért írom ezt, mert szerintem nálam boldogabb ember nem nagyon van mostanában)
Nagyon-nagyon gratulálok Nektek!
Gyönyörű a babád és csoda nagy haja van. Az enyém most három és fél hónapos, de még mindig alig van haja.
Szóval Maja egyszerűen gyönyörű!

"Csak" ennyit akartam. Uff, én beszéltem.

Minden új anyukának és babának óriási gratula!!!!!

Nosztalgiából teszek fel képet, amikor Lilit születése után felöltöztették + 6 hetes. Akkor még úgysem tudtam képeket feltenni.
Ja! És ha nem unjátok, Lili babauszin, balról a 2.,piros fürdőruciban vagyok.
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek szép napot!

Zsu
mazsom

Zsu!

Hova ártok babauszira és mióta?

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Timur
Hatalmas gratula! Ezek szerint Nektek bejött a péntek 13! Pedig drukkoltam, hogy 14-én, Bonifácom névnapján szülessen meg a babód!
Nagyon édi a kis hajasbabátok! sok-sok fincsi tejcsit kívánunk neki!
Aztán ha hazaértél és lesz egy kis időd gyere mesélni!

Timka
timka

Tücsök!

Győrben, a Konferencia Hotelben van ez a babaúszás.
www.babauszas.com
Csak ajánlani tudom, bár mi még csak 2 hete járunk, és van egy kis gond is. Én elég alacsony vagyok, így nekem nehéz Lilivel a vízben, viszont apucival nem hajlandó bemenni. Így most a boszi élvezi, anya meg kínlódik.
Különben az oktató Gönczné Stoller kATI NAGYON ÉRT A BABÁKHOZ ÉS NAGYON SZERETI IS ÕKET. Semmit nem muszáj megcsinálni, csak amit Te és a babád szeretnétek. Ha úgy látja elfárad a baba, szól is, hogy vigyük ki. Plusz az első alkalom ingyenes, ki tudod próbálni, hogy milyen.

Zsu
mazsom

SziasztokKép

Timurr
Nagy-nagy gratula Maja babáhozKépKépKép

A képeket azért végignéztem, minden baba gyönyörűKépKépKép

Ismét nincs sok időm írni, Kristófka is náthás, hasonlóan Eveka Marcijához, bár ez várható volt, mert apuci és én is jól meg vagyunk fázva. Kicsit étvágytalan, és nyűgike, de imádnivalóKépKép

De azért önző módon egy képet azért még feldobok a srácomról:

Így imás pancsizni:

Kép

Babus

Kép
babus2005

hello. reg irtunk, de nem nagyon volt net, mostmár megoldódott.
ápr 2-án megszülettünk 3350gramm/56cm méretekkel, nevünk Tamás Bendegúz (Angéla ird be pls!)
ja és ami a legfontosabb, tök jól vagyunk azóta is. Kép
a papa nemrég volt olaszországban, Caorleban, ott volt több család is egészen pici babával. SÖT, a hotelt vezető házaspárnak van egy 4 és 2 éves gyereke (ha jól emlékszem), ök rendszeresen ott voltak, játszottak a nagyival, stb. látott egészen pici (pár hetes) babát is, akiket a szülök levittek a tengerpartra egy kicsit nyaralni.
ha valakit érdekel, adok hotel cimet/telószámot, nem túl drágák, igaz csak 2 csillag.
ezentúl próbálunk irogatni (a papa is rákattant a fórumra ;)
mindjárt próbálunk fotókat is fellöni.

Kép
vaktyuk

Kép 1 naposan
Kép ~3 hetesen
Kép 5 hetesen
Kép hurrá, utazunk! (ezt amúgy nagyon szeretünk)

ime a képek. kicsit sok, de volt mit pótolni
és bocs a T/1-ért de igy egyszerübb volt
jó babázást/várást mindenkinek ! Kép))

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Gyors szuletestortenet.
Szoval mivel kozel 2 hetet tulhordtam a pocaklakom, 30-an szombaton este 7 kor meginditottak a szulest.Ez ugy nezett ki, hogy ket pakkal be a korhazba, este 7 kor felraktak egy hormontapaszt, es vartunk...reggel 7 ig semmi, meg egy aprocska fajas sem volt. majus 1-en reggel 7 kor a folyamatot megismeteltek, utanna 1 oran keresztul monitoroztak, de valtozas meg semmi..Ekkor ugy dontottek ha estig nem tortenik semmi, akkor burkot repesztenek es kiszedik a kisordogot...
Amugy sem szeretek korhazban lenni,de kenyszerbol ritka rossz volt.1-en delutan egykor epp egy kartyajatszma kozben hatalmas pukkanas voltKép.Na ekkor folyt el a magzatviz....Mennyisegre kb mint a Csendes ocean vizkeszlete.gyorsan raraktak monitorra, es figyeltek a fajasokat, amik hol jottek, hol nem...Ferjem meg rohogott mellettem, hogy mi az a 120 as fajas...Az semmi....(Mint ha o lazan tudta volna a dolgokat)
Szoval 1 kor levittek a szuloszobaba ahol parom lazan nekiallt keresztrejtvenyt fejteni...En 3 kor kozoltem mindenkivel, hogy meghalok, ertesitsenek mindenkit, ha nem elnem tul....A szuleszno meg lazan kozolte hogy nyugodjak meg,ez a folyamat eltart meg vagy 18 orat....
A szules legrohejesebb resze most kezdodott, mert a ferjem, aki a szulesoktatasokat is kihagyta, odault mellem, bekapcsolta a tvt, eskommentalta 2 fajas kozott hogy a Brisbane-i focicsapat eppen hany pontos labdat dobott vagy mit csinalt, amikor pedig jott a fajasom, a tv filmekbol jol ismert modon kapkodta velem a levegotKép)). Persze mutatta hogy kell (kellene) csinalni....
Azt meg tudom hogy a szulesznok is ezen rohogtek.
3kor mar nagyon nem birtam es kaptam egy adag pethidinet.Ennyit arrol a szulesrol amit elterveztem...Amugy sem allhattam fel, mert vegig monitoron voltam, de az hogy fajdalomcsillapitas is kellett azt nem terveztem be.
6 kor megvizsgaltak es mondtak hogy most adjak bele mindent, mert lehetne szulni....
Erre elmondtak nagyjabol mit csinaljak....Eleg furcsa erzes volt, mivel meg nem szultem, azt sem tudtam hogyan is alljak hozza a nyomashoz....
A vegen a szuleszno, a ferjem, es anyukam is egyutt kiabalta hogy mikor nyomjak.
A dolog eleg szarul nezett ki, mert haromnegyed ora elteltevel a gyerek meg meg sem mozdult...Ekkor jott a mento otlet, alljak fel es probaljam ugy.Mondtam ennel mar minden jobb lehet szoval probalkozzunk...
Kb 5 perc utan ereztem a gyerek fejet es a vegen 7 ora 12 perckor kibujt a kisordogom, 3836 grammal es 55 centivel. A szuleszno es az itteni korhazi szemelyzet szakertelmenek koszonhetoen mindenfele brutalis szakadas, vagas, oltes nelkul megusztam a dolgot, es minimalis 180ml es vervesztesem volt az egesz szules alatt.
(Ja es itt tennem hozza, hogy a nalam kozremukodo szulesznoket meg eletemben nem lattam, kituno szakertelemmel lattak el a feladatukat, es mindenkivel egyforman turelmesen bantak es iszonyu nagy aterzessel segitettek. Remelem egyszer mindenhol ilyen szinvonalu lesz a korhazi ellatas.)
Egyszoval a szulesem gyors volt, konnyu es megegyszer nekifutnek ha kelleneKép.A gyerekkel pedig mar masnap reggel 10 kor itthon voltunk.Azota is szokjuk a dolgokat.(Azt pedig meg hozzatennem, hogy itt nekunk azt tanacsoltak, akkor kezdjuk el ujra a "hazas eletet" amikor mi jonak latjuk.Nem kell varni 6 hetetKép.Nem is vartunkKép hihihi
Mindenkinek hasonloakat kivanok a szulessel es a babazasssal kapcsolatban.
Gabi es NolanKépKépKép
gabii

Mazsom,
Panninak is ilyen haja volt 6 hetesen. Akkor mi is ilyen cuki kopaszok leszünk? Kép

Vaktyuk,
nagyon édes Tamás! Szüléstörténetet akarok, szüléstörténetet akarok, ...! Kép

Babus,
végre újra itt! Kép Hiányoztál ám! Kristófnak és nektek is jobbulást!!! Szegény, az szörnyű, amikor a baba beteg. Kép

Gabi,
ezek a göndör fürtök! Kép Mindig ilyen hajról álmodtam! De látom, azért még nem alszotok délig. Kép

Juszti,
kitartás! Ha max csütörtökig kell várnod, az nem is olyan rossz! Már csak legfeljebb 3 nap! Kép
panni2005

Sziasztok!

Először is gratulálok az új babákhoz. Annyira aranyosak mind.Kép

Ti mikor szoktatok fürdetni? Mi eddig - amíg itt volt anyukám,- max 8-kor fürdettünk, de sztem korai, mert így a manó fél 9-től hajnali 4-ig, 5-ig alszik, mi meg nem fekszünk a tyúkokkal, így alig marad idő alvásra. Szeretném átszoktatni 9 fél 10-re a fürdetést, és a utána a szopit.

KépKép
connie

Sziasztok!

Íme, egy kép Alexáról. Angéla, légyszí tedd be a táblába! Köszi

ZsuKép
tothzsuzsi

Sziasztok!
Nagyon gratulálok a friss babáknak,a kicsit idősebbek is gyönyörűek.

Egy kérdésem lenne hozzátok!Használ valaki hordozókendőt?Mert én vettem és nagyon szeretem.Viszont egy módot mutattak be a négyhetesem magamra kötésére.A gondom ezzel az,hogy úgy veszem észre egy idő után elzsibbad a lába,ahogy maga alá van húzva.Nincs valami más kötési mód,amivel kényelmesebb lenne neki?
Sziasztok

Aranka

Zsófi így szeret fürödni!Kép

Kép
ari3

Vaktyúk,

Nagyon gratulálok Kép

Angéla
angéla

Gabi,
Jo volt olvasni a tortenetet Kép

Mas is irhatna a szuleserol. En szivesen olvasom ezeketKép

Egyik baba szebb, mint a masik Kép Kép Kép

Dee,
Nagyon eltuntel, pedig varom a beszamolot, hogy milyen egyszerre ket gyerekkel Kép

Angela
angéla

Sziasztok!
Majus 11-en delutan megszuletett Elizabeth Cathrine!!! 3.570 kg es 50 cm.
Ma jottunk haza a korhazbol, majd irok bovebben amikor lesz idonk.

Mindenkinek nagyon szepen koszonjuk a szurkolast, jo babazast, sok tejcit, pocakosoknak kitartast!

Speedy
speedy

Aranka,
Nekem van hordozókendőm, de még csak próbálgatom a megkötést. A használatijában ott olyan helyzet van a kicsi babáknak, hogy fekve vannak a kendőben, bár így fél kézzel sajna tartani kell.
A többi csak 2 hónapos kor után jöhet szóba, addig nem lehet "szétválasztani" a lábait, azt mondta a gyerekorvos sógorom.

KépKép
connie

Connie!
Köszönöm a választ!Nekem egy olyan használatot mutattak,ahol a babám függőleges helyzetben a mellemen fekszik,a lába pedig maga alá húzva van.A használati útmutatójukban is csak ez az egy helyzet van ilyen picinek.Ha felébred lefotózom,csak most minő meglepő a saját ágyában alszikKép

Speedy!Nagyon sok boldogságot a babához!!!Kép

Sziasztok

Aranka
ari3

Sziasztok!

A kendő kötés engem is érdekelne, mert nekem is van, de nincs hozzá semmilyen papír ahova le lenne írva, hogy hogyan kell használni. Én csak azt ismerem ahol a lába szét van rakva, és hasonlóan van benne, mint egy kengurúban azzal a különbséggel, hogy ugyebár a kendő jobban hozzánk szorítja. Nem akarom még ebben a pózban hordani, ha valamelyikötök tudna nekem kendő ügyben segíteni azt megköszönném.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Az új babásoknak gratulálok, nagyon édesek és szépek a jövevények!! Nálunk annyi történt ma hogy szerintem eltávozott a nyákdugó, a hasam egyre lejjebb vándorol és feszül. De egyenlőre semmi fájástevékenység.

Drukkoljatok nekünk, már nincs sok hátra remélem. Megbeszéltem a Manóval is hogy nemsokára találkozunk , remélem ő is így akarja.

Hordozókendőt én is szeretnék használni, ti hol vettétek? Van valami tanfolyam amiről hallottam , ahol bemutatják a használatát különböző korú babáknál. Csak nem tudom hol.

Üdv
Pocakos Juszti 39+4

Kép
juszti75

Kép

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Speedy,
gratulálok!!! Kép Kép Kép

Juszti,
akkor már ez a finish!!!! Kép Szélvihart jósolnak, az tuti meghozza a babót, a rossz időt a kórházban töltitek, aztán kánikulában irány a Liget! Jól megterveztem, mi? Kép

Én is használok hordozókendőt, függőleges helyzetben, szétválasztott lábbal. A külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy úgy ül benne a baba, mint a kenguruban, pedig a hóna alatt és a hátánál tartja, a lába között csak biztosításnak van a kendő, a nélkül is stabilan megmarad. Én a tejtesóéktól tanultam, de a Brendonban és egyes más, nagyobb bababoltokban van tanfolyam, illetve meg tudják mondani, hogy hol van ilyen tanfolyam. Bababoltokban kapható a kendő. Na ez most így érthető? Jó zavaros szerintem. Egyébként az utcán már beszóltak miatta, hogy milyen lesz a gerince a gyereknek, ha így ül. Persze beszólt egy pasi azért is (amikor etettem a Ligetben), hogy egy ekkora babát szoptatni kéne és nem tápszerezni, milyen anya vagyok én. Na jól megcsinálta a napomat. Mintha a gyerekem kínzása és rossz táplálása, elidegenítése lenne a célom és a szoptatás gondolata föl sem merülne bennem. ÚÚÚÚÚgy úúútálom már a szoptatásos ligásokat!!! Nem értem, miért nem lehet békén hagyni az embereket ezzel. Általában mindenki fölfogta, hogy szoptatni KELL, aki tud, annak jó, aki nem tud, nem kéne ilyenekkel megkeseríteni az egyébként is lelkiismeretfurdalásos és idegroncs lelkét, aki nem akar, az ezután sem fog. Na bocs, csak tényleg kiborultam, mert mindenki az én szoptatásommal foglalkozik a környezetemben. A gyerekem meg már két és fél hónapos, de még mindig ez a téma. Nem hiszem, hogy ezután még belövellne a tejem. Gggrrrrr... Ezer bocsánat a kifakadásomért, de jól esett kiírni magamból.

Dorka,
hová lettél? Csak nem az államvizsga akadályoz? Vagy a három manócska?

Jó és hosszú éjszakát!

Kata
panni2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?