Új privát üzeneted érkezett!

Szerbusztok gyerekek!

Megjövök anyumtól, és mit látok? Általános depressziót. Nahát, nahát...
Szerintem ti jobban kivagytok, mint én Kép Zsebi, gyönyörűek a virágok. Ráadásul, mint láttad, az esküvői csokromban meg a díszletekben is kék virágok voltak, én imádom ezt a színt! Köszönöm!

Jó lenne túllenni ezen a szarságon. A melleim akkora mint a duda, fájnak is, kemények is, a hasam is fájogat szakaszosan, párom meg is kérdezte viccesen, nem keverték-e el az eredményemet? Kép Mondtam, nem valószínű. De tudjátok, hogy kedden még vissza kell menni... de azért ugye a sors nem fog már velem megint szórakozni, ugye??

Tegnap este amúgy tollasoztam, sült kacsát ettem meg sört ittam (igazi majális), és közben eldöntöttem, még megy egy 3.kör a nyáron, aztán több nem. Minden erőmmel rá kell feküdni a PhD szigorlatra, ami januárban lesz. Valószínű, hogy felkeresem valamelyik kisbabás alapítványt. Tudom, nem egy kívánságműsor az, de talán megnyugszik a lelkem, ha látom, hogy mennek ott a dolgok, pontosan mi is ez az egész, beszélgetek az érintettekkel. Tudjátok, mivel sok kis apróság van nálunk, de egyetlen egy kizáró ok sincs a spontán teherbeesésre (Krizsa sem tud mondani), valahol a lelkem mélyén azt érzem, nekünk spontán gyerekünk lesz, de talán 5 év múlva, amikor már nem leszek ennyire görcsös. Nagyon nehéz ezt elfogadni, de egyre valószínűbbnek tartom.

Farkasok, ti hogy vagytok? Nem csábultatok el egy tesztre?
s_norka

Nóri!
Szívesen a virágot! Kép
Még mindig szeded ezeket a progidolgokat? Mert talán lehet mégis valaki ott van csak ahogy szoktuk mondani későn indult be. Nem akarlak lelkile felpiszkálni, de azért várjuk csak meg ezt a keddet.
Próbálj majd meg most még ne is a harmadikkal foglalkozni menjetek el pihenni egyet egy szép nászút ahol bármi megtörténhet.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Nóri!
..........................................

Farkasok!
Szorítok, már nagyon várjuk a zebracsíkos farkasokat.

Ha sikerül beillesztek egy-két képet a leendő cicáinkról. Jövő héten költöznek hozzánk.
Kép
süni_renóca

A következő kép:
Kép
süni_renóca

Mindenkinek küldöm, hátha egy aprócska mosolyt csal az arcotokra. A cicák egyébként maguktól másznak apósom bakancsába az a kedvenc játszóhelyük.

Mindenkinek szép estét.
Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca Kép
Nagyon aranyosak a cicusok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Halló,
Hát nem tudom meddig és hogyan bírjuk, de ki fogjuk bírni. Bár már egyre jobban izgulok, most nem hiányzoztt ez a hosszú hétvége.

Zsebikém,
Kösz hogy jöttél Dórival. Remélem még hazaértetek az éhező gyermek sírása előtt.

Szóval még egy nap, azt hiszem nem fogunk tesztelni, hanem megyünk korán és megvárjuk. Szóval kérnék egy kis telepatikus nyugtatást, hogy nem izguljak ennyire.

Jók a macsekok, nevük van már vagy megvárjátok az első pár napot, hogy a teljes megismerés vezéreljen a névválasztásban?

Szóvak egy kis nyugit küldjetek.

Puszilunk mindenkit Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok!
Nem volt sok hazáig az út úgyhogy bőven odaértünk még ott is mentünk egy nagy kört, mert aludt mint a bunda. A jó levegőn mindig ilyen szépen alszik és persze ha mozog a popsija alatt a kocsi. Énmeg köszi hogy sétáltatok egy darabig velünk Kép

Küldöm a nyugató energiát, bírjátok még! Holnap is tessék sétálni egy nagyot a friss levegőn és hamar elmegy az a fránya nap. Aztán itt a nagy nap.

Tényleg meg kell törni ezt a sort mert már leég volt és nálatok az optimizmus meg van szóval a végére nehogy elhagyjátok mert ez nagyon fontos. Meg tudjátok csinálni!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Pedig annyira gondoltam rátok.....Kép Nóri, az út előre van, én is hiszek a spontán csodákban mikor már nem is várja az ember...Nem nagyon tudok semmi újat mondani...

Farkasok,
Azért remélem ti nem vesztettétek el a reményt, annyira hiányzik már mindenkinek egy pozitív példa, és a statisztika szerint első vagy utolsó az esélyes(sajnos) Remélem nálatok is bejön az első !!

Mi a Káli medencében voltunk bringázni, és az étterem, ahova kajálni jártunk, tele volt 1-2-3 kisgyerekes családokkal és terhes kismamikkal... hát mit mondjak, elég csendben ettünk és úgy éreztük hogy nagyon kilógunk a sorból. Remélem lesz ez még másképp Kép

Most el is köszönök mert jön a mosás-vasalás-csomagolás szindróma és holnap irány Athén. Továbbra is mindenkinek drukkolok és szombaton ott leszek a Kicsiavilágban Kép
Kellemes hetet,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Nem tudom olvasod e még. De a múlkor is így jártam hogy már elutaztál és nem ovastad az üzime. Szóval sima macaból van egy háromnegyed dobozom maradékban szívesen odadom nektek ha ezt a fajtát eszi a párok. Csak jelezz vissza és valahol összehozunk egy talit. Vagy a talira elküldöm.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A cicusok neve vörös: Rozsdi, szürke: Samu (Gyűrűk Ura).

Farkasok küldjük a nyugit!!!!
Próbáljátok kialudni magatokat.

Jó éjszakát!
Renóca
süni_renóca

Renóca Kép
Nagyon édesek a kiscicák. A nevek is jók lesznek szerintem.

Farkasok Kép
Már csak egy nap. Remélem érzitek, ahogy áramolnak fel hozzátok a nyugtató energiák Kép

Jó, mozgalmas kirándulós hétvégénk volt eddig Kép
Reggel csináltam egy tesztet, hogy ha kiborulok rajta akkor legyen időm keddig kipihenni. Negatív lett, de nem borultam ki. Kezdem megszokni a látványt. Olyan ismerős, megnyugtató érzés. Az állandóságot jelenti ebben a rohanó világban Kép
Fura, hogy a hasam meg görcsöl, mintha lenne mensi. Ki érti ezt....

Pusza mindekinek

Wish

wish

Nóri ezt neked fotóztam ma reggel:
Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztok!

Édesek a cicusok!Kép
Gyönyörűek a virágok!Kép

Farkasok!
Kitartás és nyugi!
Elég, hogy mi is itt aggódunkKép
Szeretnék már látni csíkos farkasokatKép

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
NóriKép félelmetes, hogy mennyire józanul tudod mérlegelni a dolgokat. sajna, nekem semmi olyan érzésem nincs, hogy nekünk valaha is sikerülne. Per pill. el sem tudom képzelni. Dolgozni meg lassan nincs is kedvem -valahogy értelmét veszti minden. DE jó lesz már ez a nyár, asszem szükségem van egy kis lelki-szellemi pihenésre!
Szóval: azért csak várjuk meg azt a keddet!

Hozzánk most fészkelte be magát egy idegen cicus, szerintem napok kérdése és megszaporodikKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ZsuKép hol vagy?? Hogy vagy??KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna drága!

Itt vagyok, megvagyok!Kép
Sajnos ugyanilyen érzésekkel teli mint te! Idáig olyan nagy optimizmussal és reményekkel teli indultam neki a lombikoknak de teljesen belefáradtam! És én sem hiszem hogy valaha sikerülni fog!Kép Remélem idővel elmúlnak az ilyen érzéseim! De nem könnyű újra meg újra felállni. Az ember egyre görnyedtebben áll föl! Az elsőnél fölpattantam most meg még mindig a porban húzom a kezeimet! Mi is nagyon gondolkozunk az örökbefogadáson akárcsak Nóriék! Csak nagyon nehéz elfogadni az igazságot!
A mindennapjaim elég vidámak és pörgősek és nem sírok egyáltalán de az egész világ mindig egy kicsit közömbösebbé válik!És értelmetlenebbé!
No ezzel az írásommal megint nem emeltem a topic hangulatát!Kép Bocsi!Kép

Farkasoknak megy a drukkkkkkkkkk! Holnap minél hamarabb tessék jelentkezni!KépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jaaaaj, én is kiscicát akarok... Kép Annyira édesek! Nekem tavaly ilyenkor volt egy, örökbefogadtuk 2 hónaposan, de sajnos már felnőtt... mondtam is az uramnak, a Pecsából hozzon már nekem egyet most... Kép

Süni, köszi neked is a kék virágot, sorban mentem el a képeket a gépemre. Kép

Annus, nagyon vigyázz. Rossz útra lépsz. Tessék felrázni magadat. Sajna van anyumnak (pedagógus)van egy 32 éves kolléganője, ahol szintén ismeretlen eredetű a meddőség, végigmentek a lombikokon, semmi. Depressziós lett, a házasságuk majdnem szétment, a fiú más után tekergett. Egy lógó orrú ifiasszony mellett hogy a csudába ne. Na, a lényeg, elkezdték a procedúrát, és ha minden igaz, nemsoká kisbaba érkezik hozzájuk. Minden kivirágzott körülöttük, újra nevetés és huncutság van. Kép És bizony azt mondja a lány, nem is gondol már a saját babára, és érzi, hogy menyivel oldottabb lett. Mindenki azt mondja a faluban, nemsoká két gyerek lesz ott... elhiszed nekem?
Én valahogyan hiszek a sorsszerűségben, és abban, hogy a psziché a legnagyobb ellenségünk. A dolgokat csak félig lehet megerőszakolni.

Cici még megvan, barnázom, a holnaptól nem remélek semmit, csak azt sajnálom, hogy a Duphastont nem tarthatom meg a napi étrendem részeként, mert nagyon szeretem ezt a mellformát Kép
s_norka

Ja, még valami: pont szombaton, miközben mentünk le anyumhoz, volt a rádióban Albert Györgyivel riport, neki is volt már 4 lombikja, és úgy néz ki, örökbefogadáson gondolkoznak. Nem is gondolná az ember, mennyire sokan járunk hasonló cipőben. És lám, mindenki emelt fővel viseli, kibírja, és nagyon sokszor happy a vége. Erre gondoljatok.

Amúgy nem mondtam, az esküvős nászpénzből 4 hét múlva ilyenkor már egy rodoszi all inclusive-os szállodában fogunk dagonyázni... az egyéb programot inkább nem ecsetelem Kép
s_norka

Nóri!
Ez nagyon jó, hogy mentek nászútra. Tessék kipihenni ott mindent és itthon hagyni a rossz gondolatokat is, csak jót vigyeket magatokkal. Kép

Anna! Zsu!
Tudom nehéz, mert nekem is nehéz, de Nórival kell egyetértem muszály megtalálni az örömet az életünkben és higgyétek el a gyerekeken kívül is van öröm (bár nehéz felkeresni). Fiatalok vagytok ti is tessék elmenni hosszú hétvégékre barátokkal és csak úgy fog repülni az idő. Higgyétek el kell az ember lelkének a nyugi a béke amikro egy kicsit nem foglalkozik a babával, persze azért mindig ott van a fejünkben. De én most is betáraztam jön egy csúcsszuper nyár és ha vége a nyaralásnak akkor irány ismét a Kaáli. Addig most még májusban le akarom zavarni a genetikát és Krizsával való beszélgetést mi is lehetett a baj meg egy rákszűrést és egy hormonszintet aztán becsukom a rendelők ajtaját hiszen nyár van és pihenni kell!!!!!! Fel kell töltödni mert hosszú tél áll elöttünk!!!!

Wish!
Hát nem tudom mi lehet veled, azért jó lesz ezt megnézetni. Nekem is érdekesen alakul szombat este ugyan megjött, de mára már szinte semmi nincs, szóval erre is rákérdezek. Jók vagyunk ha jön az a baj ha nem az ki érti a nőket?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Reméljük, hogy hosszú ÉS pocakos tél vár ránk Kép Én legalábbis igyekszem erre töltődni.
Bár nekem már jó nagy pocakom van, csak senki nem lakik benne. (Még Kép)

Nóri Kép
Rodosz jól hangzik. Látom mindeki megpályázik valami tengerpartot. Imádom tengert és mediterrán országokat. Szerintem nagyon jól fogjátok magatokat érezni.

Anna Kép
Úgy sajnálom, hogy így le agy törve. Tudom, hogy nagyon nehéz lehet ezt id feldolgozni és nagyon együttérzek veled, de próbálj meg arra gondolni, hogy ez most nem egy sikertelen lombik, hanem csak egy sikerelen stimuláció. Igaziból most nev veszett el semmi a pénzen és a rákészülésen kívül. Pihentek egy nagyot a férjeddel és utánna feltöltődve minden menni fog, mint a karikacsapás.

Wish

wish

Zsebi drága!Kép

Említettem hogy hétköznapjaimmal semmi gond nincs és igenis megtalálom a világ kicsiny örömeit! A párommal igen jól tudjuk magunkat érezni! Aki kívülről lát minket nem hiszem hogy meglátná bennünk a fájdalmat! Csakhááát... most állunk fel negyedszerre! És ez sok!
Nem fogom feladni soha! És a depressziónak sem engedek! (Csak néha ha tél van sötét van és...Kép).
Most sodródom egy kicsit az árral! Meglátjuk merre visz a sors!Kép

Mi a nyáron elkezdünk építkezni!!!!KépKépKépKép Azt hiszem az épp eléggé le fog majd kötni!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Akkor jó! Sajnos nem tehetünk mást mint pótcselekvéseket keresünk és reméljük örömünket leljük benne. Az a lényeg hogy köztetek minden rendben. Kép Az építkezés az igen kemény feladat. Sok kitartást a mesteremberekhez. Mekkor aházat építetek, vagy csak már egy meglévőhöz épül hozzá egy rész?
A sors a baba felé visz meglátod!!!!!!!!!

Wish!
Abban én is biztos vagyok hogy előbb-utóbb mindenkinek a pocijában lesz lakó, itt már csak az a kérdés mikor???? Holnap minél előbb jelentkezzél mi volt a dokinál!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Szívesen becsücsülnék a bőröndbe Rodoszig. Érezzétek majd nagyon-nagyon-nagyon jól magatokat. Még várj az örökbe fogadással. Nektek még van esélyetek! Meglátod sikerülni fog!!!!!!

Zsu!
Jó munkát a nyárra! Mi 6 éve vettünk egy házat. Mindent kicseréltünk, átalakítottunk. 2 éve lesz augusztusban, hogy ideköltöztünk. Meglátod a legjobb búfelejtő az építkezés. Sokat segített nekem is a téglarakás, lapátolás, festés....stb. Most pedig a fűszálakat és a bokrokat igazgatjuk állandóan. Kecskeméten építkeztek majd?

RenócaKép
süni_renóca

Lányok!

A Gravi HCG érzékenyebb, mint a Medilab? Nem bírtam tovább, mert hol meg akar jönni, hol nem, és mondtam, minek szedjem a Duphastont, ha ettől nem bír megjönni (kissé szenvedek tőle). Most megcsináltam kb. 3 órás pisiből, és hajszálvékony 2.csík van rajta. Lehetséges, hogy pár egységnyi HCG-t kimutat?
s_norka

Nóri!
Teszt témában nem vagyok otthon, de az biztos hogy valami van. Holnapig nagyon izgulok érted, olyan jó lenne mégis egy baba. Én azt mondom ha Krizsa biztos lett volna abban hogy nincs baba, akkor tuti elvette volna a Duphastont, szóval szerintem próbálj nyugizni és holnapra egy hatalmas drukk neked!!!!!!!!!!!!!!
Igyál meg egy pohár borocskát!

Renóca!
Nagyon szép a házatok! Biztos rengeteg munkátok volt vele, de megérte tetszik szép.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri! Nagyon szorítunk.Kép

Zsebike!
Köszönjük. Így van megérte. Jó volt anyósoméknál is lakni, de külön az igazi.
Úgy örültem, hogy sikerült feltennem képeket, hogy megszerettem volna veletek osztani a hosszú hétvégém fotóit.(Remélem nem baj?)
És ma is tovább képeztem magam, már a smiley is sikerül.
Kép

RenócaKép
süni_renóca

Nóri!
Én azt tudom mondani, hogy a tesztek pár HCG-t nem mutatnak ki.
Tudod, amikor leírok valamit, nem hiú remények miatt írom le, hanem infónak.
Szóval lehet, hogy még vándorolt egy kicsit a baba és később tapadt meg, azért volt alacsony a HCG, ha holnap jóval magasabb lesz az érték, akkor ott a baba a pocidban... másra nem tudok gondolni!
DRUKKOLUNK NEKTEK!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én nem reménykedem semmiben, kicsit inkább letörtem mert félek a méhenkívülitől... megfigyeltétek már, hogy az én babáim szerfelett vándorlós jelleműek? Kép (Fanyar humor) Egyszerűen nem ülnek meg a seggükre hamar, az a baj, aztán kész a galiba.

Érdekes lesz a holnapi nap, mert elmegyek vérvételre, aztán el kell rohannom vizsgáztatni, párom vidéki parasztházas stratégiaagyalós tréningen lesz teljes mobiltilalommal, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha egyhamar én se fogok tudni semmit. De jó lenne már lenyugodni.
s_norka

Nóri!
Ahogy már a többiek régebben is írták:
"Ne izgulj, izgulunk mi helyetted is!"
Kép
Lehet, hogy már régebben írtad? Miből vizsgáztatod szegény nebulókat?

Renóca
süni_renóca

Nóri!
Remélem még olvasol!!!! Nekem a múltkor amikor barnáztam és soron kívül kellett felmennem vérvételre Krizsa bekísért és mondta soron kívüli vérvételt kér és egy óra múlva lett meg az eredmény. Ha egy óra múlva még tudsz telefonálni a levételhez képest akkor szerintem próbáld meg. Megmodnod hogy mi a helyzet és szerintem mindenki meg fogja érteni. Kép

Renoca!
Ugye nem is olyan nehéz beilleszteni a dolgokat? Ügyi vagy.

Orsi!
Mi van a fiúkkal?

Byby!
Hogy vagy mi a helyzet veled? Nagyon csendben vagy!!!!

Farkasok!
Holnapra egy nagy kalappal!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

sziasztok!
most olvastam végig amit írtatok, pihenni voltam
Nóri
nekem is ennyi volt a HCG-m, de tőlem elvette a duphastont, alacsony volt a progim is
izgulok, jó lenne ha mégis............
Lányok
van egy kis gondom, a Gynevacot nem tettem hűtőbe és 4 napra elmentem pihenni! Ez gáz, mi?
Renóca
köszi az infót, ha a Nyírőbe csinálják akkor nem érdekel. Biztos nagyon klassz, de én onnan jövök és nem akarok velük még 1x találkozni. Ugye nem értesz félre csak rossz a tapasztalatom.
byby

Byby!
Hát nem tudom lesz e valami baja a Gynevacnak elvileg ott kell tartani, hívdd fel szerintem őket hogy mit mondanak, nehogy aztán valami baj legyen belőle!
Hol voltál pihenni, már ha meg lehet tudni?
A laparra és hiszterora a Kaáliban is biztos tudnak neked orvost ajánlani ha nincs orvosod. Kérdezz rá bátran, nekem is ott ajánlottak.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri,
hátha mégis... Én reménykedek Kép
Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Zsebike!
Nem, így hogy már rájöttek tök egyszerű. Elégedettséggel tölt el, hogy magamtól jöttem rá és nem a párom mutatta meg. Mert nálunk ő a számítógépzseni én meg csak a kisinas.Kép

Farkasok!
Holnap veletek leszünk és küldjük a nyugit meg a drukkot.Kép

Jó éjt mindenkinek!
Renóca

Kép
süni_renóca

Zsebi Kép
köszi a kérdés. Megvagyunk Kép Levi iszonyú fejlődésnek indult kb. 1 hónapja. Még nincs 7 hónapos, és ül magától, feláll, ha valami mellett fel tud kapaszkodni, és tegnap feltérdelt a kiságyában... innen szerintem csak pillanatok kérdése, hogy rendesen felálljon.
Máté kis megfontolt Kép ő komótasan tesz meg minden mozdulatot, ellenben a bendőjét szuper sebességgel tömi Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Kép
Tv műsor ismertetés következik: Ha van aki nem látta, de megszeretné nézni az Élet az anyaméhben című dok. filmet.
(Vagy elaludt a végére, mint jómagam.)Vasárnap National Geographi 21:00 1.,2.rész, és csütörtökön,
26-án újra ismétlés 16 óra 1.,2.rész.

Renóca
süni_renóca

Orsi!
Mindig, amikor írsz megnézegetem a profilodban a képeket. Nagyon helyesek a legénykék. Erőt adnak a folytatáshoz. Egyik ismerősömnek is ikrei vannak, amikor elindultak elég nehezen viselte, mert természetesen midig ellenkező irányban volt a kitűzött célpont.

Lara!
Hogy bírod a meleget? És Andor? Légkondi? (Vagy lemaradtam és elkészült?)

Nóri, FarkasokKép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Hétvégén sokat gondoltam a topiclakókra mig a Fertő-tónál kerekeztünk a párommal, remélem még Nórinak sincs veszve a dolog, Farkasoknak pedig sikerült Kép

Nem tudjátok véletlenül Krizsa mikor megy szabadságra a nyáron?
A héten voltam nála, de elfelejtettem megkérdezni a rövid agyammal. Legközelebb vagy egy hónap múlva tudok csak visszamenni az eredményekkel...és ezért felhivni nem szeretném.

Mka
Vendég

Sziasztok
Zsebi
Zalacsányon voltam, a Csány kastélyban. Nagyon jó volt, a környezet gyönyörű.
Mka
júliusba nem lesz a Krizsa, nekem azt mondta
Nóri,Farkasok
várjuk a híreket.........:-)
byby

Sziasztok
Zsebi
Zalacsányon voltam, a Csány kastélyban. Nagyon jó volt, a környezet gyönyörű.
Mka
júliusba nem lesz a Krizsa, nekem azt mondta
Nóri,Farkasok
várjuk a híreket.........:-)
byby

Renóca,
nem tudom, hogy az időtől vagy attól, hogy megkezdtük a 3.HARMADOT!!!, de egyik nap nagyon nyűgi vagyok, míg másnap tök fitt. A fene tudja. Légkondi elvileg május 27-én lesz beszerelve. Legalábbis remélem, mert a 30 fok már sok lesz.

Hajrá Nóri!!!!!!

Farkasok,
Ti is ma teszteltek, ugye? Nektek is drukk ezerrel!!!!!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Jó reggelt,

ki volt zárva, hogy ebből terhesség lesz, én ezt tudtam, a méhenkívüli miatt voltam ideges. De most jött telcsi, szerencsére az sincs, a HCG nem nőtt, valószínűleg egy megkezdődött biokémiai valami volt, nem ment tovább. Egyik szemem sír, a másik nevet.
Farkasok, nektek nagy drukk megy.

Úgy érzem, elfáradtam nagyon. Olyan jó lenne, ha spontán összejönne...
s_norka

Nóri!
Kép
Vár rátok Rodosz!
Kép
süni_renóca

Nóri drága!

Nem sajnálom mert azt nem szeretnéd hallani! De azért: KépKépKépKép
Nem értem mit láthatott a Krizsa bácsi amitől visszahívott. Mert ennél nagyobb HCG-kel sem foglalkozott. Kíváncsi lennék!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu,

a méhenkívülitől félt (miután már volt), csak nem akarta elrontani a hosszú hétvégét, azért szedette tovább a Duphastont. Sajna átláttam rajta.
s_norka

Nóri Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri Kép

FarkasokKép
Várjuk a híreket

Kép
stella9

Nóri!
Kép Kép Kép Kép Kép