Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, de az enyém tele van kajával is ámKépMeg különben is mindenkinek más iramba nő. És a tiéd az tömören babapocak, az enyém meg olyan kis vegyes (baba-kaja).Viszont egy biztos, hogy nekem ma már át akarták adni a helyet!!!!De én nem fogadtam el, pedig úgy leültem volna, de én hülye olyan gatyóban voltam, hogy ha leülök akkor rögtön lecsúszik és mikor felállok húzgálhatom, ami itthon még ok, de az utcán?!
De most este vettem a Tesco-ban egy rövid melegítőgatyát, L-es, és ez most pont jó rámKépKép
Na mindegy, 100 szónak is egy a vége, tökéletes pocakod van Megann!
További szép estét mindenkinek, holnap jövök ám!
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari!
Nagyon szép pocid vanKép
Én is pont 60kg vagyok a 160cm-hez. A könyv szerint 53kg-ról indultam, de most is 62kg van beírva, mondván, hogy lefele ne haladjunk.
Egyébként szerintem nincs rajtad egy deka felesleg semKép

Megann!
Te aztán nem fogsz utolérni hízásban!
Gratulálok!

Na megint fogyózhatokKép
De ha visszafogom magam, akkor sikerül ledobnom 1-2kg-ot.

Búcsúzom. Most már komolyanKép
Sziasztok!
Jó éjt!
Angelani
22+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom, ma sok kiborulás volt, nekem is sikerült, valahogy minden összejön mostanában. Szegény lánykám egyre betegebb, már antibogyót is írt a dokinéni (aki egyébként antibogyó ellenes), nem marad meg benne semmi kaja, ráadásul nem is eszik sokat, mert fáj a torka.Kép Ráadásul pont holnap van a sógornőm esküvője, amiről így lemaradunk (fél éve tervezik, képzelhetitek), vasárnap meg házavató lenne grillpartyval a barátainknál, amiről szintén lemaradunk. De le van tojva, csak a lányka gyógyulna már meg! Ezenkívül engem is kerülget a nyavaja, meg kialvatlan is vagyok (ajándékkészítés miatt), szóval ma egész nap sírdogálós napom volt. Na, befejeztem a panaszkodást.

Mérleg: szerintem nagyon káros lehet, mert az anyuka állandóan azt figyeli, hogy szopott-e eleget a baba, ha a mérleg szerint nem, akkor biztosan nincsen elég tej, amin aztán jól bestresszeli magát, ami kifejezetten ártalmas a tejtermelésre. Én tuti ilyen lettem volna, ezért inkább nem béreltem mérleget. A lányomat hetente vittem tanácsadásra, és ott megmérték (meg a dokinéni is megnézte, ami kifejezetten megnyugtatott mindigKép). Jelenlegi pocakbabát két hetente tervezem csak vinni, annyi bőven elég, látszik az rajta, ha nem gyarapszik megfelelően. Barátnőméknél olyan is volt, hogy szopi után kevesebbet mutatott a mérleg, mint előtte. És ez még oké is, mert mondhatja, hogy hülye mérleg, de mi van, ha azt mutatja, hogy csak 30g-ot evett a baba 100g helyett, pedig valójában 100-at evett, csak a mérleg hülye...

Gyereknevelés: nálunk a párom mindent rám hagy, mert én sok könyvet olvasok ilyen témában, ezért úgy gondolja, hogy értek hozzá.Kép Anyósékkal szemben is védi az elveimet, szóval valójában egyet értünk a dolgokat illetően.

Anyós téma: nálunk anyós azóta viselkedik gyakrabban úgy velem, mint felnőttel, mióta rájött, hogy a gyerek dolgaiba nem engedek beleszólást, ragaszkodok az elveimhez. Addig gyerekként kezelt, de most rájött, hogy van akaratom is.Kép Már eljutottunk odáig, hogy megkérdezi, hogy ezt vagy azt szabad-e csinálni vele.Kép Azért persze vannak apróbb gondok, de hát ez mindenhol előfordul. Amit nem szeretek, hogy állandóan ő akar mindent csinálni a gyerek körül, de nem szólna ám, hogy hadd csinálja ő, hanem amikor csinálom, állandóan odanyúl, ő húzza le az egyik szárát a nadrágnak, stb., szóval borzasztóan akadályoz, és még idegesít is. Ez azért van, mert roppantul nehezére esik a kérés, valahogy nincsen hozzászokva, pláne ha nála fiatalabbtól kéne kérni valamit, akkor hova lesz a tisztelet. Elég buta felfogás, így sokkal inkább elveszik a tisztelet...

Anide,
bocsi, a múltkor nem válaszoltam, szóval szerintem 3x1 MgB6 elég az elején, ha a lábgörcsökre szeded, nekem akkor kellett 3x2-t szednem, amikor a keményedéseimre írták fel.

Pocik szépek, Megann, a tiéd is teljesen tökéletes!Kép

Bocsi, most megyek is, mert be kell fejezni az ajándékokat, amiket holnap a férjem visz el a húgáéknak, mi meg itthon kórházazunk kettesben a kisasszonnyal.

Kóbor
22+2
kóbor

Sziasztok kismamik!

Tegnap voltam pocaklakót mozizni, hivatalosan genetikai UH-n.
Danibaba nagyon jól van, minden porcikáját láttam. Végig mocorgott, nagyon édes volt. A doki is nagyon kedves volt, épp beszédes hangulatában találtam, ami nem jellemző rá. Szóval most fel vagyok töltve. Legközelebb június 24-én kell mennem. Előtte lesz terheléses cukor, vérvétel és vizelet vizsgálat, a leletekkel kell menni hozzá.

Most visszaolvasok másfél napot, mert csütörtök délután óta nem voltam itt. Olyan sokat írtatok és én nagyon szeretem olvasgatni.

Puszi mindenkinek
Benianyu
19

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!
Szép reggelt!

Kóbor!
Nagyon sajnálom pici lányodatKép
Remélem hamar rendbe jön!
Jobbulást kívánok neki!
Az esküvőt meg majd megnézitek videon. Tudom az teljesen más, de megértem, hogy a kislányod az elsőKép

Benianyu!
Jajj, de jó!
Örlök, hogy rendben van a kicsi DaniKép
Tessék olvasniKép

Anide!
Bocsi, hogy belekotyogok!
Kóbor írta neked a magne B6 szedését.
Nekem is 3X1-et kellett szednem. De én egy kicsit rosszul vagyok tőle, bár már nem biztos, hogy attól. A doki szerint 3X2-re lehet emelni az adagot ha valami gáz van. Nem nagyon adagolhatod túl, de ha szedsz közben terhesvitamint, akkor általában elég a 3X1 is.
Nekem ezt mondta az orvosom. Ha meg nincs baj, akkor 1X1-et nyugodtan bevehetek.

Lányok!
Én rajtam már kezd kiütni a náthaKép
Lehet, hogy megfáztam. Ki tudja, pedig mindig túlöltözködöm.
A streptococcus veszélye elmúlt, erre megfázom.
Már 3 napja szipogva kelek, ma már fáj is a torkom.
De majd csak kikurálom magamat.

Most lépek takarítani.
Majd benézek hozzátokKép
Mindenkinek Kellmes hétvégét!
Kellemes ünnepet!
Sziasztok!
Angelani
22+5

Kép
angelani

Mostanra olvastam vissza, 2 archiv volt és ez az oldal.

Kóbor, jobbulást a kicsinek!

Angelani, neked is jobbulást. Talán, ha ma kimennél a napra egy kicsit, kiszívná belőled. Az a legjobb gyógymód.

Sis, én is kicsit irigykedem a kerti parti miatt. Jó volt?
Az AFP eredményedet, TAJ szám alapján megmondják a Schöpf-Mérei kórház laborjában. Ha érdekel, kikeresem a telefonszámot.
Egyébként mocorog a pocaklakó Danibaba. Tegnap az Uh alatt is végig nagyon aktív volt.

Magne B6 ügyben, nekem azt mondta a doki, hogy minden másnap egy Elevit, és napi 3 * 2 Magne B6, ami szeritem nagyon sok a 19. héten. Mivel hajlamos vagyok elfelejteni bevenni a gyógyszereket, szerintem elég lesz pont annyi, amit nem felejtek el.
Viszont igyeszem sok zöldésget és gyümölcsöt enni. És fagyit, hátha abban is van vitamin, de ha csak boldogsághormon, nekem az is jó. És a fagyit titokban kell, mert Beninek nagyon érzékenyek az orrmandulái, hamar bedagadnak és nagyon nehezen jön ki belőle, most is szuszog-horkol éjjel, így ő a kánikuláig le van tiltva a fagyiról.

Még néhány témában hozzászólnék, de már nem név szerint, olyan sokan írtatok, hogy nem emlékszem pontosan.

Pólya, nekünk van. Abban hoztuk haza Benit a kórházból és ez volt az utolsó alkalom, hogy benne volt. Viszont beletettem a babakocsi aljába és télen nagyon jól melegítette. Most is ezt a funkciót szánom neki. A látogatók nézzék meg a babát a kiságyban, amíg olyan kicsi, hogy nem lehet megfogni.
Egyébként a Szent Imrében nem jöhetnek be a látogatók a szobába és a babákat is csak üvegen keresztül lehet megnézni. Ezt én helyesnek tartom, egyrészt illedelmességből ne kelljen már az összes rokonnal szmájlizni a szülés utáni napokban. Pont elég, ha a férj és a szülők bejönnek, fél órás beszélgetés a folyosón, aztán folyt. köv 3-4 nap múlva otthon.

Anyós - nevelés téma,
Nálunk a szüleim hajlamosak ellennevelésre, meg néha kicsit a férjem is. Ez így nagyon nehéz, mert amit én megtanítok Beninek, hosszú idő alatt, azt hamar le tudják rombolni. Szerencsére a gyerekek elég okosak és tudják, hogy mit szabad a nagyiéknál és otthon nem és külön tudják választani.
Nemesek, nagyon egyetértek veled a gyerekneveléssel kapcsolatosan. Én is próbálom Benit rendre, következetességre szoktatni már ilyen kicsi korban.
De erről még nagyon sokat tudnék írni, de az inkább a 3-4 éves csibészek topic témája lenne, nem az ősszel kibújó pocaklakóké.

Most jól kidumáltam magam.
Pusszantás, jó hétvégét!
Benianyu

benianyu

Davallia, Budapestre sem tudtok eljönni 4D UH-ra, mondjuk egy kirándulás vagy ilyesmi keretésben. A Praxis rendelőt nagyon ajánlom.

Benianyu
19

benianyu

Még a mérleg témához egy szó, aztán eldugulok. Úgy is le kell menni vásárolni, aztán főzni az ebédet.

Mi béreltünk mérleget a kórházból, úgy hoztuk haza Benit. Eleinte minden szoptatásnál mértem, hogy mennyit eszik, vezettem egy füzetben, szorgalmasan. Mint ahogy anyukám is csináltam 30 évvel ezelőtt. Utólag belátom, hogy nagyon hülyeség és igazán felesleges volt. Szegény már éhesen ott feküdt a mérlegen, de nekem tudnom kellett, hogy mennyi a súlya, hogy tudjam, hogy 120 vagy 150 grammot. És teljesen mindegy, ha szépen gyarapodik.

Most már csak arra használnám a mérleget, hogy heti egyszer lemérném, hogy rendesen fejlődik-e.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!Kép

Angelani!Sisotris!Kismama!Kép

Nagyon jó volt a Mozart, a baba meg keményen rugott közbenKép

Nemesek!Kép

Örülök, hogy teszenek a képekKép
Anne Gaddes képeiKép
Majd teszek még fel!

Én nem fogok venni mérleget, csak ha kell.
mondjuk ha pici vagy a védőnő ajánlja.
Bébiörzőt sem fogok, mivek őszi lesz és úgyis bent leszek vele a legtöbbetKép

Angelani!Kép
Én is 162cm vagyok kb. és 52-ről indultam, tegnap este meg 60 kg mértem!!!
Teljesen ledöbbentem, mert tök hirtelen hízok most.Ti?
De ugyanannyit eszek és a pocakom nő igazából de az rohamosanKép

Olyasmi mint a Téd HariKép

MegannKép

Te milyen vékony vagy még.IrigyellekKép
Mondjuk én jól érzem magam, mert most már mindenki látja hogy baba van a pocakbanKép és nem dagi lettemKép

Olyan szép időnk van, megyek ki a kertbe, amíg lehet és nem esik,mert azt mondják holnapra márKép

Mindenkinek további gyönyörű hétvégét!!!!

Mea(már 22+6!Kép )

Kép

Mea
mea

Remélem tetszi nektek a kép, ami váltakozik isKép

Mindenkinek nagyon sok szeretettel kívánok ilyen édes, egészséges babócát!!!Kép

És további szép babavárást!

Puszika

Mea
mea

Davallia,

A Praxis rendelő a XI. kerületben van, a Kosztolányi Dezső térnél. Cím: Bartók Béla út 92-94. Telefon: 385-84-95.
10.000 Ft a vizsgálat, de ha a Babaneten keresztül jelentkezel be, akkor egy ezressel kevesebb.
Délelőttönként van rendelés.
Én Györfi Mátyás szonográfust ismerem, nagyon jó szakember és kedves is.

Benianyu
19

benianyu

Szerintem két és fél hét alatt már előjöttek volna a tünetek, ne aggódj! Egyébként biztos, hogy te még nem voltál bárányhimlős? Anyukád nem emlékszik véletlen?

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
Szerintem is pont elég annyi bogyót bevenned, amit éppen beveszel.Kép
Köszönöm a tippet!
Sajnos kevés időm van napozniKép Főleg itt a panelrengetegben.
Majd megoldom valahogyan.

Mea!
Én mostanában sokkal kevesebbet eszem, mint 1 hónappal ezelőtt.
De hiába, hízom mint egy disznóKép
Viszont az édesség függőségem nem mlt elKép
Nem telhet el úgy nap, hogy ne egyek valami nasit. Szó szerint rosszul leszek.Kép
Olyan édi a képKép

Davallia!
Az baj, ha a lepény mellső fali?
Nekem is azt írták az egyik papírra.
A doki nem mondott semmi rosszat.
Szerintem nem kaptad el a bárányhimlőt.
De állítólag (az én dokim szerint) vigyázni kell, mert a magzatra úgymond "veszélyes" lehet.
A baba még nem esett át rajta. Az, hogy én már immunis vagyok, az csak jó lehet, de amit a szervezet elpusztít (lebont)vírus, az áthalad a szervezeten és beszivároghat a babához. Nekem valahogyan így magyarázta, persze szakszavakkalKép
De szerintem nálad NINCS baj.
Nem a frászt akarom rádhozni!
Csak annyit mondok, hogy most tényleg kerüld el a rokonságotKép
De a tünetek hamar kijöttek volna.
Nyugi!

Na jó, nem írkálok össze-vissza!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Angelani
22+5

Kép
angelani

SziasztokKép!
Hari,
nekem tisztára olyan a pocakom, mint a Tiéd.
Szerintem örüljünk, hogy ez már igazi "kismamás".

Megann,
nekem egy jó vasárnapi ebéd után nagyobb a hasam, mint a Tied, ugyhogy csak semmi siránkozásKépKépKépKép!

Kati
25+3
(már csak 14+4 Kép)
Vendég

Sziasztok,

-csak beköszönök!

Zsófy
26+3
zsófy

Sziasztok,

-csak beköszönök!

Zsófy
26+3
zsófy

Kép

jól beköszöntemKép

az egyik kórházi exszobatársam tegnapelőtt szült ikreket, 2200 és 2280 grammal a 34.héten!
Természetes úton! nem lehetett semmi!
de tök jó nekikKép 2 kislányKép

Üdv:
ZsófyKép
zsófy

Sziasztok!

Kóbor! Jobbulást a kislányodnak, sajnálom, hogy lemaradtok az esküvőről, de ilyenkor tényleg másodlagos.

Angelani, mostanában én is kevesebbet eszem, mint az elején, bár nehezemre esik, nagyon oda kell koncentrálnom, hogy néha kihagyjak egy-két kajálást. Mondjuk még így is legalább 3x annyit eszem, mint terhesség előtt. De most pont azt nézegettem, hogy az első 12 héten híztam kb. 6 kg-ot, az utóbbi 7 héten meg csak 2-őt, úgyhogy végül is mostanában nem olyan vészes a dolog. De azért nem akarom elkiabálni. Amúgy 166 cm vagyok a 60 kg-hoz. (ma csak 59 voltam) Minél többet mondom, hogy nem beszélek erről a témáról, annál jobban izgatKép

Képzeljétek, nálunk a munkahelyen jár ruhapénz, amit tegnap utaltak, úgyhogy jövő héten megpróbálom rávenni a páromat, hogy vegyük meg az ágyat, a matracot, a pelenkázót, meg a hordozót! Igazából még korainak tartom, de ismerem magunkat, ha most nem vesszük meg, akkor elköltjük a pénzt. És akkor nem lesz miből, mert hát mi is elég rosszul állunk anyagilag. Illetve rosszul osztjuk be amink van, de ez nem ide való téma. A lényeg, hogy így ha minden igaz, akkor jövő héten már nézegethetem a cuccokat!Kép

És a nővérkém is olyan aranyos volt, hogy voltak kint Amszterdamban, és hozott a babának ajándékba egy rucit. Nagyon édes! Ahhoz képest, hogy rémálmaimban sose volt a babának egy zoknija sem, már egész sok mindene van, pedig még félidőnél sem járunk. Ilyekor azért hajlok az optimizmus felé, de persze nem tart sokáig ez az érzésKép

Itthon nem túl jó a helyzet, igazából nem is nagyon szólunk egymáshoz a párommal, nem mintha összevesztünk volna, csak én megmakacsoltam magam, mindig én kezdeményezem a beszélgetéseket, aztán meg úgy érzem, hogy csak fárasztom. Hát gondoltam megvárom, amíg ő hozzámszól. Hát egy ideje váromKép....

Lányok akik betegek itt, azok között nem lehet hogy vannak allergiások? Csak azért kérdezem, mert mostanában én is úgy ébredek, hogy fáj a torkom, és be van állva a nózim is, de én tudom, hogy itt az allergiám. Nem mintha ez jobb lenne, de erre legalább tudom, hogy úgysem vehetnék be semmi olyat, ami használ. Na mindenkinek jobbulást!!!Kép

Hari 19 kereken!!!!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
háát, elég pangás vanKép
Remélem mindenki pihen és kellemesen tölti a hétvégét!

Zsófy!
Olyan édesek a kis "nyuszik"Kép

Nemesek!
De jó nektekKép
Mikor fogok én is már ott tartani?
Bár a 20. héttől már lehet visszafele számolniKép

Én nekem már többen is átadnák a helyetKép
Ma is volt 3 pozitív élményemKép

Na lelépek pihenni, mert fáj a pocimKép

Sziasztok!
Angelani
22+5

Kép
angelani

Sziasztok!
Mire leírtam, addigra Hari is írt.
Mindig ezt csinálom. Még jó, hogy megnéztemKép

Hari!
Ma ettem 1db kiflit valamikor 13h-körül, utána 15:30-kor egy fél marék főtt rízst. Most meg egy kis nápolyit (nem sokat), végül egy kevés popcornt. Ez a mai kajám.
Tegnap csak egyszer ettem, azt hiszem.

Tök jó neked, hogy van ruhapénzKép
Nekem még a táppénzt sem fizetik ki rendesenKép

Szerintem is jobb lenne megvennetek a dolgokat.
Jobb ha már megvannak, mint az utolsó pillanatban rohangálni és drágábban megvenni, mert annyira kellene.
Az én bátyám nemhogy rucit nem vesz, de letolja azt is, hogy állapotos vagyok. Nem képes magáról gondoskodni (32 éves). Még egy vajaskenyeret sem tud csinálni.
Na róla ennyit.

Nem panaszkodni jöttem!

Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
22+5

Kép
angelani

Angelani, mindenkinek meg van a maga keresztje, legalább is én úgy látom. Az egyiknek ebben van szerencséje, a másiknak meg abban. Neked lehet, hogy a tesóddal vannak bajok, nekem meg a párommal. Meg aztán a nővérem se mindig ilyen rendi, csak mostanában.
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Lányok, az AFP-hez nem kellett volna, hogy megkérdezzék/megmérjék a testsúlyomat? (vagy a testmagasságmat?).

Nekem egyiket se kérdezték, csak levették a vért, és kész.(Meg jól szétszúrták a kezem, egyetlen szúrás volt, de kb. 7*3 centis zöld folt maradt a kézhajlatomban).

Tudnak egyáltalán így valami használható eredményt produkálni?

Uxi
16+3

KépKépKépKépKép
uxi

sziasztokKép

Uxi,
nem kell hozzá, csak a vérmintád! Az AFP-hez.
De ez a vérvétel még nem is olyan rémes, majd a terheléses cukornál!Kép 2 órán belül 3 vérvétel és még azon is igyekezned kell. hogy ne hányd el magad...nekem nagyon kellett igyekeznem...és az én vénáimat sem tudta megtalálni a nővér...úgy nézett ki a kezem mint egy narkósnak...
kitartás!

Angelani,
rosszullevős vagy még, hogy ennyire nem eszel semmit?
én igyekszem csak a szükségeset enni és egészségesen!
a kórházban annyi toxémiás volt és olyan vacak kaját ehettek csak, hogy azóta vigyázok és parázok!
Meg aztán a 20.után fenyeget a vizesedés...
szerencsére én még 26 hetesen sem vizesedek, de le is kopogom! kopp-kopp-kopp!!!

Mellső falon tapadó lepény:
az egyáltalán nem baj!!!
Nekem is ott tapad!
Az a baj, ha elöl fekvő a placenta, mert akkor a méhszájat elzárja és muszály császározni!

Apropo, császármetszés:
én e kórházi fekvés előttig azzal akartam szülni, de mindenki, a kismamák is akik a 2.babát várják és császározták őket, még ők is azt mondták, jobb a természetes út!
azóta álmodozva várom és tökre készülök a természetes szülésemreKép remélem az lesz!

nektek mi a véleményetek az EDA-ról?
mert azon filózok sokat, hogy nekem kell-e majd ez, vagy nem.

Davallia,
a barihimlő az eléggé gáz!!!nagyon óvakodj mindenféle himlőtől!
szerintem 2,5hét alatt már pötylis meg viszketős lennél, ha rádragadt volna, ezt szerintem sikerült megúszni, mindenesetre drukkolok!

Ma láttam a párom masszőrének a 6 hónapos kislányátKép olyan kis tündérKép
mindíg alszik ha látom, de nagyon aranyos ígyKép
már én is nagyon várom, hogy elteljen ez a 3 hónap és néhány nap és velünk lehessen a kisbabánkKép
Holnap vége lesz a párom rendezvényének, ami miatt mostanáig alig láttam őtKép
és jön a mi időnkKép!
Párom megígérte a pocimban lakó picurnak, hogy ha vége a kiállításnak, irány a brendon és mindent megvesz nekiKép már eddig is vettem pár dolgot, de most már kezdhetjük tényleg az előkészületeket végreKép
persze előtte 1hét szobafelújítás...de túléljükKép

nem tudok sokat jönni és olvasni, sajnos Lilla rosszul viseli ha ülökKép

azért gyeóakran gondolok RÁTOK!
Vigyázzatok magatokra és a babákra!

pusziKép
Zsófy
26+3

(akit érdekelnek fotók, a babanetes albumban "Zsófy képei" címen találhatók)
zsófy

Sziasztok!
Mára már befejeztem az olvasást, mert hulla vagyokKép

Uxi!
Nem kell sok minden az AFP-hez.
Csak a vééérKép
Elég bénán vehették le a vért, vagy nem nyomtad utána?
Ne aggódj, az a vizsgálat nem igazán jó amúgy sem. Máshol már be is tiltották. Szerintem ezt már régebben megbeszéltük.

Zsófy!
Nem voltam hányós (1X sem hánytam még).
Mostanában odafigyelek, vagy nincs időm enni KOMOLYAN!
Mire eljutok odáig, hogy zabáljak valamit, addigra eltelik a nap egyik fele. Végülis nem rosszKép
Bár inkább reggel kellene enni, mert azt az ember úgyis ledolgozza.
Na majd holnapKép
Ne mondd, hogy olyan rossz a terheléses vércukorKép
Tényleg annyira rossz? Én nagyon édesszájú vagyok. A málnaszörpöt meg tudom inni magában.
Mert én kértem a dokitól, hogy egyből terhelésesre küldjön. Nem bírja a gyomrom a tejet. szóval a zsemle+tejesre nem is mentem volna.
Na majd meglátjuk.

Az EDA-tól félek egy kicsit. Én nem is kérek.
Tudjátok ez a gerinces dolog. Azt mondják, hogy már ez biztosnágos.
De mi van akkor, ha én mozdulok meg? Jajj, félek én attól, hogy elcsúszik a tű és lebénulok egy életre.

Na jó, tényleg lefekszemKép
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
22+5

Kép
angelani

Köszi!

Tudom, hogy megbeszéltétek, de én még csak most tartok itt...(bár én a korábbi hozzászólásokban láttam a testsúlyt, valamit az alapján számolnak. Bevallom, akkor annyira nem figyeltem, mivel még csak 8-10 hetes voltam).

Zsófy, ez a három vérvétel rosszul hangzik. Pedig nekem nagyon jól látszanak az ereim...

Az EDÁról azt olvastam, hogy meglassítja a kitolási szakaszt, mert nem érzi az anyuka a tolófájásokat.
Meg ha nem ügyesen szúrják, lehetnek mellékhatásai is. De még mindig jobb, mint az altatás.

Davallia, esetleg nézd meg ezt: http://www.baranyhimlo.hu/

Ha jól láttam ott lehet orvosokat is kérdezni a témáról.

Uxi
16+4

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Mit jelent az, hogy egy orcvos A, B ,vagy C kategóriás UH vizsgával rendelezik?

Az A, vagy a C a jobb?
Nem tudjátok?
Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Uxi!
Nálam is be kellett írni a súlyt.
Valóan az alapján számolnak, de szerintem nincsen jelentősége az egésznek.
Nem kell idegeskedni.

Hát most jól megfogtál a kérdéssel!
Én még alig hallottam erről a katergóriákról.
De akkor tényleg igaz.
Sajnos nem tudom, de itt biztos akad majd valaki aki tudja.Kép

További szép napot!
Sziasztok!
Angelani
22+6

Kép
angelani

Lányok, aki mérleget akar, a védőnéninél kérdezzen rá, sok helyen onnan is lehet kölcsönözni, az a legolcsóbb.
üdv
p 20+5
penna

Zsofy, remélem ma is benézel!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!Kép
És szép napot mindenkinek!Kép

Hari 19+1

Kép
Kép
hari

Bocsi,hogy csak úgy betolakodok,de lenne egy kérdésem: Honnan lehet leszedni ilyen kis aranyos mozgó képeket??Ha elmentem,nekem kicsi méretűek és nem mozognak!!! Köszike Zita
ebba

Ebba, május 13. 08.35-kor üzentem és ott benne van a cím, ahonnan le lehet tölteniKép Még egyszer nem írom le, mert olyan bonyolult, én meg olyan egyszerű vagyokKépRemélem megtalálod, ha nem akkor írj és akkor erőt veszek magamon.
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Zsófy!
Boldog Névnapot!
Majdnem elfelejtetemKép Sorry!Kép

Kép
angelani

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 27 hét + 4 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.15 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 26 hét + 6 nap
Zsófy Első baba 2005.08.17 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 26 hét + 4 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 26 hét + 2 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 25 hét + 4 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 25 hét + 2 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 26 év / Bp III. 25 hét + 2 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 25 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 25 hét + 1 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 24 hét + 3 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 24 hét + 2 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 23 hét + 6 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Veszprémi 30év / Veszprém 23 hét + 4 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 23 hét + 3 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 23 hét + 3 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 23 hét + 1 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Szt. István 26év / Budapest 23 hét + 1 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 23 hét + 0 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Szent István 26 év / Veresegyháza 22 hét + 4 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 24 hét + 2 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 22 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 22 hét + 3 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Szent István 25év / Bp XIII. 21 hét + 6 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 22 hét + 2 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 21 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 21 hét + 1 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 21 hét + 1 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 21 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 MÁV 31év / Újpest 20 hét + 5 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 19 hét + 6 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 21 hét + 0 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 19 hét + 5 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 19 hét + 6 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Szt. Imre 25 év / Bp. III. 19 hét + 0 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 18 hét + 6 nap
Hari Első baba 2005.10.12 Fanni Dóra? Szt. István 29 év / Bp. XIX 19 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 18 hét + 3 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 18 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 16 hét + 4 nap
Pronee Első baba 2005.11.28 Szt. Imre 24 év / Bp 11 hét + 5 nap
</pre>
penna

Sziasztok!

Penna!
Köszi a tippetKép
Majd megkérdezem én is a védőnénitKép

Puszi lányok!
Pihenjetek jó sokatKép
Sziasztok!
Angelani
22+6

Kép

Kép
angelani

Penna, köszönjük a táblát!! Olyan jó, hogy már az én pocaklakóm is rózsaszín!!
Kép
Puszi neked, hogy így foglalkozol velünk!
Hari

Kép
Kép
hari

Képzeljétek, most mértem meg magam, és már nem 60 vagyok, csak 58,7 kg! Igaz ez a reggeli súlyom, de tegnap este is csak 59,1 voltam. Kicsit jobban figyelek a kajálásra, és tornázgatok. Aki nagyon szereti az édességet, annak ajánlom figyelmébe a Dr. Oetker csokis müzlijét. Nagyon finom, és nem hízlal annyira. (mint mondjuk napi egy üveg nutella)Kép Nekem bevált, így nem kívánom annyira a csokikat. Na megyek ebédelni, jó kis paradicsomlevestKép

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Penna!
Köszi a táblát isKép Kép Kép

Hari!
Nekem mindig változik a súlyom.
Most kb. 59kg vagyok. De jó is lenne napi egy üveg nutellaKép
Be tudnám nyalniKép
Igaz, ma még eléggé koplaltam, de majd a párom csinál fincsi brassóit és abból tuti bezabálok.
Most addig 1szelet natur husi (szerintem megy rá egy kis fűszer), így akkor hirtelen sült husika lesz, sültkrumplival. Még egy kis süti is kelleneKép
Holnap lesz sült csirkecomb, sült zöldséggelKép. De lesz rízs is (ez főzve)azték mix-el.
Tök fájdogál a hasam. Olyan menzi szerű, egész lent.
Kicsit parázom, de remélem jobb lesz.

Na majd kedden veszek müzlitKép
Na de tej nélkül elrágcsálom.

Lépek, kicsit lepihenek. Sok volt már mára.
Sziasztok!
Angelani
22+6

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Remélem,hogy mindannyian jól vagytok. Még mindig olvaslak Benneteket!

Velem nagyjából minden rendben van, de bővebben majd az esküvő után írok.
A múlt héten elmentünk a párommal Prágába, eltöltöttünk 3 napot, ott volt az eljegyzésünk, iszonyatosan jól éreztük magunkat!

A hét végén pedig megvolt a leánybucsúm. Tatán volt kint a tó mellett 10-en voltunk lányok. Nagyon jól sikerült.

Jövőhéten pénteken ugye esküvő, remélem, hogy gondoltok rám!Most úgy érzem hogy nem vagyok ideges, lehet talán a Pünkösd teszi, vagy lehet, hogy az, hogy már minden el van intézve.
Még kétszer kell mennem ruhapróbára és fodrászhoz is.
A ruhával gondok voltak, mert a sok hormon miatt a mellem, hol 80/c, hol pedig 75/B. Szóval ezért kell az utolsó pillanatban rám igazítani. Ugyanez a történet a menyecske ruhámmal is. Abba lehet, hogy már nem is kell melltartó. (ha rám tudják úgy heggeszteni, hogy pont jó).

Jelentkezem majd az esküvői képekkel!

Gondoljatok majd rám május 20-án!

Sok Boldog Névnapot Zsófy, és neked Hari pedig 20-án Boldog Szülinapot kívánok!

Üdv mindenkinek
Zsuzska

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Zsuzska!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánunk!
Kép

Kép
angelani

Sziasztok!

Zsuzska!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánunk!

Kép
angelani

Na ez nem mentKép
Másik képet is tettem felKép
Meg vagyo őrülveKép
Mindjárt megpróbálom feltenni, amit szerettem volna.

Kép
angelani

Remélem, ez már sikerül!

Sok-Sok Boldogságot!

Kép

Kép
angelani

Na neeeeeeeeee!
Egész nap szinte csak én írkálok???
Merre vagytok?

Na jó, 1 hétig pause!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
22+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Davallia!
Ne idegelj!
Jól megijesztettélKép
Ma nekem is fájt a hasam. Én is beparáztam, mert másképpen fájt, mint szokott.
De örülök, hogy jobban vagy!
Pihenjél minél többet!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
22+6

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Remélem, mindenkinek jól telik a hétvége.

Davallia, Angelani jobban vagytok? Nem attól lehet a pocakfájásotok, hogy kicsit gyorsabban nő a pocaklakó és helyet csinál magának?

Kóbor, ugye a kislányod már meggyógyult?

Penna, köszi a táblázatot, meg, hogy így törödsz vele.

Zsófy, boldog névnapot utólag is!

Hari, de jó nektek, hogy kaptok ruhapénzt és pláne hogy bárhol el lehet költeni. Én is biztos a pocakalakónak vennék belőle dolgokat.

Angelani, nekemmeg sem kérdezte a dokim, hogy melyik terheléses cukrot választom. Simán a sziruposra küldött, pedig jobban bírnám a tej+zsömle variációt. Bár ezt is el lehet viselni.

Mi megyünk Futapest crossfutásra ma (a férjem szokott indulni), de jó, hogy ilyen szép idő van.

Puszi mindenkinek!
Benianyu
19+2

benianyu

Zsuzska!

Épp valamelyik nap gondoltam rád, hogy mindjárt itt az esküvőKép.
Ez a hét jó zsúfolt lesz, gondolom. Azért pihenjetek is!
Sok boldogságot kívánok én is!

Mentek valahova nászútra?

uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Szia Davallia,

Ha nem annyira fáj, hogy az már szenvedés, hanem csak kicsit nyilalgat, vagy más mint szokott lenni, szerintem nem aggódj. Próbálj meg pihengetni, sétálni, lazítani.
Ahogy az előbb is írtam, szerintem csak a pocaklakód csinálja magának a helyet, hogy jobban elférjen.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Gyönyörű reggel van, kitettem a papagájokat az erkélyre, élvezik a napsütést.

Ma reggel 55,7-et mutatott a mérleg, végre ismét feljött 40 dekaKép. Összesen még mindig csak másfél kilót híztam, de legalább beindul(remélem, ez már nem megy le, mint a múltkori).

Bocs, ha megint olyat kérdezek, ami nektek már rég nem aktuális: milyen érzés pontosan a haskeményedés?

Az este lehet, hogy nekem is az volt? Eddig nem nagyon éreztem a méhemet, este meg úgy tűnt, mintha egy kis labda lenne a hasamban ott lent, ki lehetett tapintani, nem sokkal a köldököm alatt ért véget. Kicsit keményebb volt, mit szokott,de egyáltalán nem fájt, talán egy kis feszülést éreztem.

Ez haskeményedés, vagy az fáj?

uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok! Szép reggelt!

Davallia!
Szerintem a hasfájást valóban a baba növekedése okozzaKép
De nekem tegnap nagyon lent fájt, mintha megjönne. Olyan érdekes és furcsa érzés volt. Nem nyilalgatott. De elmúltKép
Tehát nyugi mindkettőnknekKép
Én már túl vagyok egy enyhe vérezgetéses éjszakán is. Viszont a kisfiúnk tegnap nagyon "lapított". Nem sokat mozgott, de azért éreztem. Szerintem Õ is tudja, hogy ez nekünk kellemetlenKép

Benianyu!
Nekem sem kérdezte a dokim.
Én mondtam, hogy szeretnék a sziruposra menni.
Az többet is mutat ki. Minek menjek el a simára, ha mégis utána valami oknál fogva elküldenek a terhelésesre is. Így egyből arra megyekKép
Jó szórakozást a crossfutáshoz!

Uxi!
Lehet, hogy keményedés volt.
Nekem is volt egyszer-kétszer és nekem sem fájt.
Bár sokak arra panaszkodtak, hogy közben fáj a hasuk. Szerintem nem lehet nagy gond. A dokim sem ilyedt megKép
Akkor nem jó, ha naponta 10X van, vagy többször.
Nem kell számolgatnod, csak ha már gyanusan sokszor van. Esetleg kapj be egy magne B6-otKép
Na jó, csúnyán írtam: Vegyél be egy Magne B6-otKép Kép Kép

Ja!
Ha meg csak feszül és nyilalgat, az nem baj!
Nőőő a pocika!

Na lépek, mert vár a házimunka!
Puszi lányok!
Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
23+0

Kép
angelani

Zsuzska, én is gondoltam rátok, de vártam a kellő alkalmat, hogy sok boldogságot kívánjak. Azt hiszem ennél kellőbb nem is kellKépKép
Nagyon hosszú és Boldog Életet kívánok Nektek és persze hogy nagyon jól sikerüljön az esküvő és a nászút, beleértve a NÁSZÉJSZAKÁT is!!! Várjuk nagyon a fényképeket és a beszámolót is. Legyetek nagyon boldogok és "sokasodjatok" minél előbb!!Kép
A szülinapi jókívánságot pedig nagyon szépen köszönöm, igazán jól esett, hogy nem felejtetted el. Vigyázzatok magatokra, aztán jelentkezz!!!
Kép

Hari 19+2

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?