Új privát üzeneted érkezett!

Zsu,
Ó, Te szegény! Újabb ellenőrzés?! Kép
Azért vigyázz ám a férjedre!!! Kép
Tök jó ez a kép!!! Kép Szép is vagy, meg csini is! KépKépKép Nem is látszanak a fogaid! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jaaaa, elfelejtettem az ismerkedős történetet!!! Kép

Szóval (remélem, nem lesz nagyon hosszú... Kép) az én verzióm: Kép
A pasim ott dolgozott, ami nekem az előző mh-em. Ez egy sportpálya. Õ akkor került oda, amikor én már eljöttem onnan, de társadalmi munkában visszajártam segíteni. Főleg amikor meccsek voltak. És akkor én általában a volt kolléganőmnek (továbbiakban N.) segítettem, aki egy idősebb nőci (anyukámnél is idősebb kicsivel és mindig olyan volt, mint a pótanyukám Kép). És Õ általában tudott a pasiügyeimről is (na jó, a zűrösebbekről nem! Kép). És két éve nyáron is ott voltam, aztán beszélgettünk az akkori pasimról (aki elég érdekes jelenség volt...). N mondta, h szerinte sokkal jobb pasit érdemelnék (általában ez volt a konklúzió Kép - vonzottam az idiótákat! Kép). Dolgozgattunk, a kis Drágám meg néha benézett hozzánk. Mi nem igazán beszélgettünk, csak köszöntünk egymásnak. (Õ jóban volt a másik volt kolléganőmmel, aki kicsivel idősebb csak nálam, viszont egy kígyó! ... Így én azt gondoltam, h amit hallhatott rólam - a 'kedves' ex-kolléganőtől - az sok minden lehet, csak nem pozitív... Így aztán megállapítottam, h 'nem rossz!', de ennyi.) Aztán egyik meccs előtt mondta N, h szerintem nem lehetséges, h tetszem a kis drágámnak?! ... Én meg csak néztem, h EEEEzt miből rakta össze?! Hiszen semmi nem utalt erre - gondoltam én. Kép Aztán elmesélte, h csak azért kérdezi, mert kérdezte tőle, h megyek-e arra a meccsre is neki segíteni. Kép És h Õ örül, ha lát. Ebből rakta össze N, h itt lehet vmi a levegőben... Megígérem, h majd odafigyelek! Kép Erre azon a meccsen annyi dolga volt a kis édesnak, h arra sem volt ideje, h felénk nézzen... Mondtam is N-nek, h ennyit a megérzéseiről... Kép Elmeséltem a sztorit a Tesómnak is, aki N-nel értett egyet!!!! ?!?!?! És elmesélt egy történetet, amiről addig nem is szólt! Kép Egyszer ment be N-hez naptárt venni. A naptárak persze nem ott voltak, hanem a másik emeleten (de a Tesóm csak N-t ismerte, azért ment hozzá). Így N felszólt a Drágámnak, h itt van Kata testvére, naptárt szeretne. És állítólag az én kis imádnivalóm villámgyorsan leért reménykedő arckifejezéssel! Ami persze addig tartott, amíg meg nem látta a tesómat és rá nem jött, h egyáltalán nem hasonlítunk egymásra! KépKépKép Állítólag még a N. is észrevette, h milyen csalódott képet vágott!!! Kép
Nnnna, gondoltam, ezek után a következő meccsen MINDENRE oda fogok figyelni!!! Kép Így is lett! Kép N továbbra is állította, h neki van igaza és mondta, h csalódott is volt a kis édesem, h előző meccsen nem tudott felénk sem nézni. Kép Meccs után be is jött az irodába, ahol mi éppen pezsgőztünk. Csatlakozott hozzánk és elég sokat beszélgettünk így édes hármasban! Kép Ekkor kiderült, h Neki a rövid hajú nők az esetei... (Nnnna, mondom, ez se rám vágyik...) Aztán pakolásztunk és segítettem Neki felvinni a cuccait az emeletre. Félhomályban pakolt valamit a hűtőbe én meg odahajoltam, h kérjek egy hideg üdítőt az útra éééés ........ SEMMMI! Kép Nnnna, gondolhatjátok hogy éreztem magam!!! ... Aztán elindultunk haza. Õ nagyon közel lakik, mi kellet meg a város másik végén. És szórakozott, h Õ már régen aludni fog, amikor mi hazaérünk, meg ilyenek... Kép Kis gonosz!
Köv. meccs után hasonlóan zajlott odahajolás nélkül! Kép De mikor hazaért azt ígérte, h legközelebb majd Õ kísér haza bennünket! Kép Jót röhögtünk rajta! Kép
Vártam ám a köv. meccset!!! Kép Mondanom sem kell, minden ugyanúgy zajlott, mint előzőleg... KépKép De addigra én belelkesedtem, gondoltam, nincs veszítenivalóm, ezért a hazafelé úton elkértem N telefonját és kinéztem belőle a pasi számát. Kép És küldtem is Neki még akkor egy sms-t, h ennyit az ígéreteiről... Kép
Tudni kell, h másnap hajnalban én utaztam haza a szüleimhez (eredetileg) 1 hét szabira. Kép A pasi persze csak reggel kapta meg az sms-t, amikor én már régen vonatoztam... (már kezdtem elbizonytalanodni is, h lehet, h nem is az Õ száma?! Kép) Ééééés onnantól több száz sms... Kép Majd este telefon. Kép Rengeteget beszélgettünk mindenféle dolgokról és elég hamar rátértünk kettőnkre. Kép Ez volt az a hívás, amit este 1/2 10-kor kezdtünk és hajnal 5-ig tartott!!! Kép Anyukám azt mondta, h én nem vagyok normális! KépKépKép Aztán aludtunk is egy keveset, de ugyanez volt a menetrend még 2 napig. Kép Aztán a 3. napon visszajöttem Pestre! KépKépKép Vajon miért?!?!?! Kép Találkoztunk, beszélgettünk, végre csókolóztunk is Kép, majd Náluk kötöttünk ki! KépKépKép A többit gondolom, eltudjátok képzelni... KépKépKépKép
Bocsi, 'kicsit' hosszú lett... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti81 , nem akarsz képet felrakni magadról??Örülnénk neki!!Kép

Kata, ez tényleg jó story volt!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Most néztem csak, h nem bírtam uralkodni a grafomániámon... Kép És tele van sárga fejekkel!!! Kép Tetszik! Kép
Örülök, h Neked is! Kép Jó volt már felidézni is! Kép

Maminti,
Itt vagy? Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Nemrég értem vissza az ebédböl, és most olvastam a LoveStory-t Kép
Hát, tényleg romantikus!Kép

Hááát, annyira nem akarok fényképet felrakni magamról, mert nem vagyok túl fotogén... Ja, és nekem is van rés a fogaim között, csak nekem ott is maradKépDe majd keresek valami normális képet.

Csak ilyenkor mindig arra gondolok, hogy olyan is olvashatja a topicot, akinek nem kéne (ismerös, akinek nem örülnék, felettes, ilyenek...)

Nektek ez nem motoszkál a fejetekben?

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Dolgozom, így nem tudok visszaolvasni csak holnap reggel, ma anyuékhoz megyek, alig várom, már vagy 3 hete csak 1-2 órát voltam otthon-otthon. Pedig kb 2-3szor hetente sikerül kb du 4-10ig otthon lennem, szerencsére a férjem abban a városban dolgozik 3-4 napot egy héten.
Volt már vmelyikőtöknek vakbele? Ti. szerintem szombaton, vagy vasárnap volt pém, akkor szurkált egy pontban pár óráig, de azóta az egész jobb oldalon alul szúr, meg fájdogál szeretkezéskor, meg ha rosszul fordulok, még jobban. Már arra is gondoltam, lehet ,hogy ciszta, de azt így lehet érezni. Vakbélre azt mondják, hasi nyomásérzékenység jellemző. Jól megnyomogattam, de nem fáj. Nyugtassatok meg légyszi! Ráadásul az egyik kedvenc gyűrűmből kiesett egy kő. A férjemtől kaptam 2,5 éve és oolyan szomorú vagyok. Remélem tudnak bele tenni másikat.
Amúgy nagyon jó kedvem lenne, süt a nap, hétvége, ráadásul hosszú! Bárcsak ilyen jó idő lenne keddig...
nolina

Szia Nolina!

Szerencsére (most sajnosKép) nekem még nem volt vakbelem. De én esküszöm az orvosokra, úgyhogy szerintem ha nem múlik el a fájdalom 2-3 napig, menj el mindenképpen!

Én is várom már a hosszú hétvégét! Már csak 1 óra és 10 percKép

M

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Sziasztok! Itt található rövid kis beszámolóm képekkel, ne haragudjatok, nem másolom most ide be...

http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=534390#POST534390

Proone
11+3</font>

KépKépKépKép
proone

Maminti,
Nekem sincs fent képem. Kép Csak mailben küldtem a csajoknak. Kép

Nolina,
Szerintem ez nem vakbél. Én mondjuk csak vakbél-gyanús voltam, de tudom, h szinte folyamatosan fájt és amikor nyomkodták még jobban! Elvileg a másik oldalon ugyanott nyomva is fájnia kell.
A gyűrűdbe biztosan tudnak tenni új követ, a tesómnak is raktak egy örökölt gyűrűbe, amiben az eredeti kő már kissé össze volt karcolva.

Maminti,
Ti csak 2-ig dolgoztok?! De jóóóó Nektek!

Proone,
Mindjárt elolvasom! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Proone!
Annyira aranyos a baba! Hihetetlen, hogy még csak 11 hetes, és már ennyire felismerhetöek a tagjai!Kép

Kata!
Nekem is küldesz?Kép
Csak pénteken dolgozunk 2-ig. A többi napon fél5-ig. (Ezért mehetünk haza most hamarabb - eredetileg 4ig lennénk). Szerintem nagyon jó ez a rendszer!Kép

Tegnap színház, ma buli... Szükségem lesz erre a pár napra, hogy kialudjam magamKép

M

Kép
Kép
maminti81

Proone,
Nagyon tetszik a picúrotok! Olyan fura elképzelni, h csak 5 cm, de ugyanúgy megvan mindene, mint nekünk. Kép Nekem is a nyújtózkodós tetszett a legjobban! Kép
Apukád Kép
Most ez átmeneti, h nem hosszabbították meg a jogsiját?! Én ilyenről még nem is hallottam...
Remélem, minden OK lesz Vele!

Maminti,
Küldök Neked is, ha adsz mailcímet. Kép Mert nincs a profilodban... Kép
De én is kérek ám! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti,
Most esett le: milyen buli lesz?! Kép
kata1977
Hatvan

Már a profilomban is van emilcímemKép

Járok egy hittanos közösségbe, velük bulizunk egyet. Jó lesz!Kép

Mindenkinek nagyon szép és pihenésben gazdag hétvégét kívánok! Megpróbálok nethez jutni a hétvégén, de nem biztos, hogy sikerülKép

Sziasztok!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Átküldtem! Kép
Jó bulizást! Kép
És utána jó pihenést!

Én asszem leszek 7végén többé-kevésbé otthonról.

Zsu,
Te is végeztél mára?

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

még itt vagyok, majd most indulok.
Mindenkinek tartalmas, babagyártó hétvégét!!?O?O

Sziasztok!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Lolita!
Nagyon boldog vagyok a teszt miatt, de azért még nem bízom el magam! A páromnak pedig mondtam, hogy azt hiszem meg kell csinálnunk a felső szintet (anyósékkal lakunk), mert ha minden ok, akkor bővül a család. Nagyon boldog, de már most elkezdte az aggódást és most úgy kezel, mintha beteg lennék.Tökre jó, hogy aggódik, de azért még nem kellene, legalábbis ennyire.

Nicika!
Nagyon szorítok a szombat miatt. Már csak egyet kell aludni és itt is lesz! Gondolom nagyon izgatott vagy.

Maminti!
Írásbeli volt és csak jövő héten lesz eredmény. Remélem egy kettest összehoztam, nagyon nem szeretném megismételni.

Zsu!
Kitartás és szorítok, hogy mielöbb kiderítsék a párod baját.

Kata!
Jó kis story volt. A mi kapcsolatunk részemről totál ellenszenvvel kezdődött és később is se veled, se nélküled kapcsolat volt. Végül mindkettőnknek megjött az esze! Azt hiszem nagyon jól döntöttünk.

Proone!
Nagyon szép a babátok! Tökre érdekes, hogy pont megörökítették a nyújtozkodást! Nagyon vigyázz Magatokra! Remélem apukáddal minden rendeződni fog.

Szép hétvégét!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem írok senkinek, de eléggé le vagyok súltva! Kép

Ma voltam uh- on, ahol azt mondta a doki, hogy valszeg terhes vagyok (nagyon pici ezért csak fekete pontokat, és jó vastag, fehér nyálkahártyát látott). De amikor kihúzta az uh os akármit, kiderült, hogy vérzek. Erre azt mondta, ez nem túl jó hír. Innentől csak reménykedhetünk, hogy a baba megmarad! KépKépKép
Le kellet adnom vizeletet vizsgálatra, és kedden duán érdeklődhetek. Addig meg ki tudja! Kép

Mindenkinek szép hétvégét!
Remélem már csak jó hírekkel jövök!

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, ez a hét horror volt nekem, mindennap estig dolgoztam és a munkahelyemen rámszállt az egyik főnököm (4 db van)és teljesen kikészített.Kép Az az érzésem, hogy most nagyon nehéz időszak következik számomra Kép

Üdv az újaknak, nem semmi egy zebrával nyitni. Kép

Proone, nagyon édes a babád!Olyan hihetetlen, hogy a 11. héten már mindene megvan!KépKép

Anita, már voltam a 3. napos vérvételem, ugyanis vizsgálat óta folyamatosan vérzem, kicsit korán van, de remélem, hogy ez már a menstruáció volt... Nagyon kedvesek voltak akkor is. Olyan finoman vette le az aszisztens a vért, hogy szinte észre se vettem.
Kiskatonákat majd legközelebb viszünk. 31-én megyek a következő vérvételre. Nem mondta, hogy nincs esély spontán babára, de azt igen, hogy nincs peteérésem, ami ugye nem egy olyan nagy tragédia. De a PCO már annál inkább Kép
Olyan kiváncsi vagyok,hogy mit fog Neked mondani a Tanár Úr 30-án!

Beuka gratulálok a vizsgádhoz! Én a héten képtelen voltam tanulni, úgyhogy most kedden bajban leszek.
Szerencsére a párom mégsem utazott el, a szolnokiak felküldték inkább a fotózni valót, rájöttek, hogy így olcsóbb. Kép Különben nem tudom, hogy bírtam volna ki a hetet!

Hajni, majd javíts ki légyszi: ma 4. cn legalábbis remélem- baromira nem értem a működésemet már.

Nolina,majd írnál arról, hogy Neked milyen tüneteket okoz a méhszájseb? Előre is köszi!

Lolita, meglesz hamarosan a nászajándék is, csíkok formájában Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Andi Kép Egy kis vérzés még belefér, sokan menstruálnak is az első 3 hónapban! Nagyon szorítok Nektek!

Kép
Kép
zafír

Melincsi,
Én egyszer le is hülyéztem a pasimat. Össze-vissza rohangált és megkérdezte, h nagyon hülyének látszik-e, én meg rávágtam, h csak az látszik rajta, h hülye! KépKépKép Ezt azóta is emlegeti. Kép
Remélem, sikerült a vizsgád! Kép

SzAndi,
Nagyon-nagyon drukkolok, h ne legyen semmi baja a babátoknak! +++++++++++++++++++++++++

Zafír,
Sejtettem én, h vagy mentél a férjeddel, vagy Õ maradt itthon! Kép Azért nem jelentkeztél! Kép

Hajni,
Nem értél még haza?!

Kata
kata1977
Hatvan

Helló!

Megpróbáltalak elolvasni benneteket, de sajna nem sokáig jutottam. Azért amit konkrétan nekem írtatok elolvasgattam, csak már nem emlékeszem.

Küldöm a potyogós Kép táblát nemsokára.

Velem Kép: felraktunk a tűzfalból két sort. Meg bebetonoztunk az áthidalókat. Szóval elvoltunk.

Bea, eddig be volt foliázva, a felső koszorű és a tető közötti rész. Különben lehetett látni a képeken is Kép. Én sem tudom mikor kell rakni, elvileg közvetlenül a tető után, azt hiszem.

Tényleg bocsi, hogy szinte senkinek nem írok.

Ja, Kata, itthon voltam már 9-kor, csak lefoglaltak a családi ügyek Kép, És még nem is vacsiztam, meg nem is tus-tus. Egyből szaladtam hozzátok, de ennyi írást nem lehet elolvasni egyszerre Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Itt a tábla, remáélem mindent javítottam amit kértetek. Mente aludni. Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Szandi!

Én is nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a babátok Én ugyan nem véreztem, csak barnáztam egy hétig, de igyekeztem magamban rendbe tenni a dolgokat, és megmagyarázni magamnak, hogy ha egészséges a baba, akkor úgyis megmarad, ha nem, akor pedig semelyikünknek nem lesz jó, ha betegen születik, inkább most menjn el.
Orvos mit mondott erre, mire számíthatsz?
Én orvosom olyat mondott, hogy a nők 70°%-a vérzik az első három hónapban, ez a méhlepény kialakulása miatt van, ha messzabb alakul ki a méhszájtól, akkor barnás a vérzés, ha közel, akkor pirosas. Azt mondta, hogy a vérrögös, darabos vérzés és a málnalekvár-szerű vérzés nem jó.
Remélem, nem izgulsz nagyon, az biztos nem tesz jót! Sokat pihenj! Minden jót! És jelentkezz néha, ne hagyj minket kétségek között!

Puszi!

Proone
11+4</font>

KépKépKépKép
proone

Honlapomra feltettem az UH-s képeket is, és két mozgóképet is! Kép http://proone.fw.hu A Fotóalbum menüpontot nézzétek!

KépKépKépKép
proone

Kata1977! 23 éves leszek 5-én!!! :o) A párommal majdnem 7 éve vagyunk együtt és február óta akarunk kisbabát. Ez a harmadik próbálkozós ciklusunk. Az első kettő kiderült hogy hiábavaló volt mert volt egy Trichomonas fertőzésünk, de sikeresen kikezeltek mindkettőnket és most a harmadik ciklusban már egészségesen vágtunk bele a babaprojectbe!
A mensim (a tabletta januári abbahagyása után) pontos, pontosan 28 naposak a ciklusaim. Peteérésileg bizonytalan vagyok mert néha furákat produkál a hőmérsékletem! De a PG/53 szerint volt PÉ mindegyik hónapban! Az elsőben még az UH is kimutatta!
Most jelenleg várakozói stádiumban vagyok. 4 napig fájt a hasam. Ma kéne megjönnie, de a hasfájás elmúlt, a hőm leesett (36.7 &#8211; 36.6 &#8211; ma meg 36.4), ma reggel csináltam egy tesztet (Clear Blue) de negatív lett, bár a mínusz jel elég halványocska volt, a kontroll vonal viszont erőteljes úgyhogy elméletileg a teszt jó működött. Nem tudjátok véletlenül hogy miért lehetett olyan halvány?
Szóval még nem jött meg&#8230; nem merek reménykedni, mert szerintem felesleges. A hőm nem szokott hazudni. De tény hogy eddig minden mensi előtt fájni szokott és puffadni a hasam. Ma egyik sincs!
Ha valamire kiváncs vagy/vagytok várom a kérdéseket!

Proone! Gyönyörű a kisbabód! Nagyon nagy gratula!

Melincsi! Annyira izgultam hogy annak ellenére hogy tegnap éjfélkor kerültünk ágyba már 5-kor fent voltam! Gyorsan megmértem a hőmet, aztán jól elkeseredtem, mert leesett! A teszt meg negatív lett! De annyira nem vagyok oda! Bár már aggódom hogy akkor miért nem jön meg!

Szandi81! Reméljük nem lesz nagyobb baj és megmarad a babóka! Szorítok neked!

KépKép
nicika

Proone,
A videót nem tudom megnézni... Kép
Ezt írta ki:
404 - Nincs ilyen file.

A keresett "/proone/fotoalbum/11hetesUH.avi" állomány nem található.

Kérjük ellenőrizd, hogy a hivatkozás megfelelően lett-e megadva, például nincs-e kis-nagy betű elgépelés.

További információkat erről a hibáról a Gyakran Ismételt Kérdések oldalon kaphatsz.

Csak én vagyok balfék, vagy más sem tudta megnézni?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata! MEgjavítottam ahivatkozást, most már jónak kell lennie.

KépKépKépKép
proone

helló csajok!!!

Tegnap voltunk babát látogatni sé utána itt aludtak a sógornőm gyerekei, nagyon jó volt!
A baba meg 6 hetes és nagyon édes! Hihetetlen volt, ahogy az apukája fogta.

Proone nagyon jók a képek!! Tényleg hihetetlen, hogy már ilyen jól látszik minden! Gratula!!

Andi nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi gond, de hát Proone azt mondta hogy állítólag a kismamák 70%-a vérzik először!

Maminti szóval még csiszolódtok!
nagyon jó volt a matekos vic!

Kata akkor milyenek lehetnek a többiek, ha Te vagy a legjobb munkaerő ?!?!?! Kép (ugye nem veszed magadra, csak vicceltem!!!!)
Jó volt a love story! Azt mondtad, hogy most nem megye el sokáig a párod, most meg mégis??

Zafír sajnáélom, hogy rádszállt az a fránya főnök, majdcsak lekopik rólad! kitartás!
jó sok vért vesznek tőled!

Hajni köszi az átjavítást!!!!!!!

este még jövök, pusssz: Bea

Kép
Kép
beuka

A hajnalban megcsinált negatív tesztemből pár óra elteltével nagyon-nagyon halvány de pozitív lett. Ez lehetséges? A Clear Bluenál 1 perc után leolvasható az eredmény, szerintem akkor nem is volt ott függőleges vonal. De az óta is látszik és a párom is pozitívat lát! Akkor most mi van?

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Nicika!
Én azt ajánlanám, hogy pár nap múlva ismételd meg a tesztet. Ha valami megjelent, lehet, hogy van valamennyi terhességi hormon a vizeletben, csak még nem elég ahhoz, hogy 1 perc alatt kimutassa a teszt.
Remélem, a következő már igazi pozitív lesz!
Nézd meg a teszt érsékenységét! Általában 10 vagy 20 mlU/ml szokott lenni, minél alacsonyabb a szám, annál érzékenyebb, tehát annál kevesebb hormont ki tud mutatni a teszt. Nekem a 10mlU/ml-es test a 29. ciklusnapon halványan mutatta ki a babát.

Minden jót! Remélem, segítettem!

Proone
11+4</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">CsajszikKépKépKép
Ehhez mit szóltok? 2 prcen belül jelent meg!!!
Kedden megyek vissza a dokimhoz. Már a múlt héten berendelt! Olyan boldogok vagyunk Kép
Persze nagyon várom a kivizsgálást, mert csak akkor nyugszom meg egy picit!!!
Mindenkinek ezt kivánom!!! Sok-sok zebrát!!!
Puszkó
ps.3 éve ezen a napon eljegyeztünk egymást. Azért ez tök jó kis ajándékKép</font>Kép
Vendég

Nicika!

Nekem az egyik ismerősöm azt tanácsolta, hogy mindenképpen csak a mensi kimaradása után csináljak tesztet, vagy, ha tudom, hogy mikor volt a PÉ, akkor attól számítva 10-14 nap múlva. Nekem a PG/53 szerint a 26. napon volt PÉ és 11 nap múlva teszteltem (Gabriellel--20mlU/ml) és elég erős csíkocskáim lettek. Nagyon szorítok Neked és hasonlóan Proonhoz én is azt mondom, hogy ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy új tesztet. Nagyon szorítok!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Olik!
Gratula! Nagyon vigyázz Magatokra! Hát mondhatom tényleg nagyon szép ajándék! Hogy mondtad el a Párodnak?

Andi!
Pihenj sokat!Küldöm a drukkokat, hogy minden rendben legyen!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="0000ff">Olik!
Óriási gratula a csíkjaidhoz! Kép Te is jöhetsz a téli babaás topicba! Kép

Proone
11+5</font>

KépKépKépKép
proone

Helló csajok!

Olik ez nagyszerű!!!!!! Nagyon nagyon gratulálok, nagyon bíztam Bennetek!!!!
Ráadásul az eljegyzési évfordulón!!! Azért is gratula!!!!

Nicika én eddig ami terhességi tesztet elolvastam mind azt írta, hogy fél órával később már ne értelmezzük az eredményt!
Én is azt mondom, hogy pár nap múlva próbáld újra! NAGYON SZORÍTOK!!!!

Csajok remélem így haladunk tovább, gondoljatok bele a héten ez a harmadik zebra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem folytatódik!!!!

pussz!
Bea

Kép
Kép
beuka

Proone! A Clear blue vagy 25, vagy 50-es érzékenységű az interneten vett infók alapján. A papírján nem tűntetik fel! Lényeg a lényeg ha holnap reggelig nem jön meg akkor tesztelek újra! Mi okozhatja hogy ma reggel a hőm felment 36.7-re?

KépKép
nicika

Nem tudom, eddig mérted-e az ébredési hőmérsékletetedet, de azt mondják, hogy peteésér után felemelkedik a hő, és ha megtermékenyül a petesejt, akkor fent is marad (kb. 37 körül). Remélem, nálad ez van, és a következő teszt pozitív lesz! Drukk-drukk!
Akkor a Clear Blue szerintem nem mutataja ki hamar a terhességet. Hányadik ciklusnapon teszteltél vele? Lehet, hogy ez csak később mutatja ki, amikor már több hormon van.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! Köszi a véleményezést! Én már három hónapja mértem és mindíg azt tapasztalom hogy mensi előtt 1-2 nappal lemegy a hőmérséklet.
Az utolsó 4 nap mérési értékei: 36.7 - 36.6 - 36.4 - 36.7 És még nem jött meg...
Rendszeres 28 napos a ciklusom, ma van a 30.cn és tegnap reggel teszteltem!
De most van valamilyen rószaszínes-barack színű folyásom!

KépKép
nicika

Nekem is volt barnázásom 2-3 napig, amikor meg kellett volna jönnie. Ha fentebb megnézed, mit mondott a dokim a barnázásról, akkor nem ijedsz meg egy kis színesebb folyástól. Persze nincs kizárva azt sem, hogy még megjöhet. De ha ennyire rendszeres, akkor jó esélyed van, hogy nem. Kép
Nekem 10 mlU/ml -es érzékenységű teszt mutatta ki halványan a 29. cn-omon a terhességet. (nekem 25-28 napos ciklusaim voltak) Az érzékenyebb mint a 25 vagy 50-es.
A hőmérsékletem nekem is kicsit leesett, mikor meg akart volna jönni, de aztán visszakúszott. De én csak abban az egy hónapban mértem, úgyhogy nincs róla nagy tapasztalatom.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! Meg tudod nekem mutatni a görbédet?
Tudsz valamit a ONE STEP nevű tesztről? Vajon milyen érzékeny lehet? A te tesztednek mi volt a neve?

KépKép
nicika

Az én tesztem neve PREGIMAX Plusz volt. Soha nem próbáltam mást. Egyébként a TESCOban vettük.
One Step-ről azt találtam a neten, hogy 25mNE/ml az érzékenysége, de ennek más a mértékegysége. Nem tudok nyilatkozni... Kép
Itt van a hőgörbém:
Kép
Hozzáfűzés: Hónalj alatt mértem, ami állítólag nem helyes. Kb a 24-25. cn-on barnáztam és a 29. napon teszteltem. Utána nem mértem már.</font>

KépKépKépKép
proone

LÁnyok hihetetlen az a 3 zebra a tábla elején!!!
Anita, Hajni, Nolina: Ti következtek Kép Kép Kép

Nicika: ez a sok jel biztos mutat valamit!!! Szerintem alkul ott valami, és korai lehetett az első tesztelés! Nagyon szorítok Neked!

Kép
Kép
beuka

Nekem is max. 36.8-ig szokott felmenni maximum! Ma 36.7! És nekem is van valami barna szerűség folyásom, de inkább halványbarna...
Akkor ezek szerint csak két napig barnáztál aztán magától elmúlt?

KépKép
nicika

Az utóbbi időben, mielőtt megjött 1-2 napig mindig barnáztam. Gondoltam, hogy akkor is meg fog jönni, de mégsem. Aztán az ötödik héten barnáztam 4-5 napot, ami valószínűleg a méhlepény kialakulása miatt volt.

KépKépKépKép
proone

Beuka! Olyan aranyos vagy! Én is örülnék ha így lenne!

KépKép
nicika

Hát Proone reméjük hogy nálam is erről van szó! A hőm nem azt mutatja hogy ma meg kéne jönnie!
Nekem milyen tüneted volt a mensi elmaradása után napokban?

KépKép
nicika

<font color="0000ff">Beuka!
Remélem, nálad is minden rendben van, örülnénk még egy zebrának ebben a hónapban. Kép

Meg még egynek! Meg még soknak! Hajrá lányok-fiúk!

Incivel mi van? Rég hallottam róla!</font>

KépKépKépKép
proone

Elmaradt a menzi a barnázás után, amikor teszteltem, aznap még megjöhetett volna. Utána levő héten nem volt más, csak két napig mellfeszülés, érzékeny volt a mellem. (Ilyen azóta sem volt, szép csendben keményedik, növöget.) Meg olyan volt, hogy szeretkezéskor közvetlen orgazmus után vagy fél percre fájdalmas görcsbe állt az alhasam, ami valószínű a méhem volt. Ez lehetett a baba féltése miatt is, a doki olyat is mondott, hogy a vérbőség miatt lehetett. Ez pár hétig tartott, meg is ijedtem tőle, de elmúlt már.

KépKépKépKép
proone

Értem! Nekem végülis nincs semmilyen konkrét tünetem! Egy pár napja már nem merek szeretkezni a párommal! Picit fáj és feszül a hasam és ennyi!
De ez előtt 4 napig folyamatosan fájt a hasam és nem úgy mint most! Majd meglátjuk!

KépKép
nicika

Sziasztok Csajszik!
Aztaaaaaa, micsoda zebraeső!!! Kép Gratu!!! Kép

Olik, tetszik a zebrád! Kép
És engem is érdekel, hogyan mondtad el! Kép

Nicika,
Neked szorítok! De gyanús nekem, h Nálatok is ott sündörög az a zebra! KépKép

Beuka,
Tudod, vág az eszem, mint a beretva! Kép És mivel rutinos versenyző vagyok, így gyorsan elkészülök a saját munkámmal (még jól is csinálom! Kép), sőt még másoknak is besegítek! Kép És csak közben netezek! Kép
A pasim meg ilyen. Kép De ilyenkor megint olyanok vagyunk, mint a legelején: százszámra írogatjuk az (enyhén erotikus tartalmú KépKépKép) sms-eket. Kép
De holnap már jön haza! Kép És ez végülis nem volt olyan hosszú idő...

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?