Jaaaa, elfelejtettem az ismerkedős történetet!!!
Szóval (remélem, nem lesz nagyon hosszú...
) az én verzióm:
A pasim ott dolgozott, ami nekem az előző mh-em. Ez egy sportpálya. Õ akkor került oda, amikor én már eljöttem onnan, de társadalmi munkában visszajártam segíteni. Főleg amikor meccsek voltak. És akkor én általában a volt kolléganőmnek (továbbiakban N.) segítettem, aki egy idősebb nőci (anyukámnél is idősebb kicsivel és mindig olyan volt, mint a pótanyukám
). És Õ általában tudott a pasiügyeimről is (na jó, a zűrösebbekről nem!
). És két éve nyáron is ott voltam, aztán beszélgettünk az akkori pasimról (aki elég érdekes jelenség volt...). N mondta, h szerinte sokkal jobb pasit érdemelnék (általában ez volt a konklúzió
- vonzottam az idiótákat!
). Dolgozgattunk, a kis Drágám meg néha benézett hozzánk. Mi nem igazán beszélgettünk, csak köszöntünk egymásnak. (Õ jóban volt a másik volt kolléganőmmel, aki kicsivel idősebb csak nálam, viszont egy kígyó! ... Így én azt gondoltam, h amit hallhatott rólam - a 'kedves' ex-kolléganőtől - az sok minden lehet, csak nem pozitív... Így aztán megállapítottam, h 'nem rossz!', de ennyi.) Aztán egyik meccs előtt mondta N, h szerintem nem lehetséges, h tetszem a kis drágámnak?! ... Én meg csak néztem, h EEEEzt miből rakta össze?! Hiszen semmi nem utalt erre - gondoltam én.
Aztán elmesélte, h csak azért kérdezi, mert kérdezte tőle, h megyek-e arra a meccsre is neki segíteni.
És h Õ örül, ha lát. Ebből rakta össze N, h itt lehet vmi a levegőben... Megígérem, h majd odafigyelek!
Erre azon a meccsen annyi dolga volt a kis édesnak, h arra sem volt ideje, h felénk nézzen... Mondtam is N-nek, h ennyit a megérzéseiről...
Elmeséltem a sztorit a Tesómnak is, aki N-nel értett egyet!!!! ?!?!?! És elmesélt egy történetet, amiről addig nem is szólt!
Egyszer ment be N-hez naptárt venni. A naptárak persze nem ott voltak, hanem a másik emeleten (de a Tesóm csak N-t ismerte, azért ment hozzá). Így N felszólt a Drágámnak, h itt van Kata testvére, naptárt szeretne. És állítólag az én kis imádnivalóm villámgyorsan leért reménykedő arckifejezéssel! Ami persze addig tartott, amíg meg nem látta a tesómat és rá nem jött, h egyáltalán nem hasonlítunk egymásra!
Állítólag még a N. is észrevette, h milyen csalódott képet vágott!!!
Nnnna, gondoltam, ezek után a következő meccsen MINDENRE oda fogok figyelni!!!
Így is lett!
N továbbra is állította, h neki van igaza és mondta, h csalódott is volt a kis édesem, h előző meccsen nem tudott felénk sem nézni.
Meccs után be is jött az irodába, ahol mi éppen pezsgőztünk. Csatlakozott hozzánk és elég sokat beszélgettünk így édes hármasban!
Ekkor kiderült, h Neki a rövid hajú nők az esetei... (Nnnna, mondom, ez se rám vágyik...) Aztán pakolásztunk és segítettem Neki felvinni a cuccait az emeletre. Félhomályban pakolt valamit a hűtőbe én meg odahajoltam, h kérjek egy hideg üdítőt az útra éééés ........ SEMMMI!
Nnnna, gondolhatjátok hogy éreztem magam!!! ... Aztán elindultunk haza. Õ nagyon közel lakik, mi kellet meg a város másik végén. És szórakozott, h Õ már régen aludni fog, amikor mi hazaérünk, meg ilyenek...
Kis gonosz!
Köv. meccs után hasonlóan zajlott odahajolás nélkül!
De mikor hazaért azt ígérte, h legközelebb majd Õ kísér haza bennünket!
Jót röhögtünk rajta!
Vártam ám a köv. meccset!!!
Mondanom sem kell, minden ugyanúgy zajlott, mint előzőleg...
De addigra én belelkesedtem, gondoltam, nincs veszítenivalóm, ezért a hazafelé úton elkértem N telefonját és kinéztem belőle a pasi számát.
És küldtem is Neki még akkor egy sms-t, h ennyit az ígéreteiről...
Tudni kell, h másnap hajnalban én utaztam haza a szüleimhez (eredetileg) 1 hét szabira.
A pasi persze csak reggel kapta meg az sms-t, amikor én már régen vonatoztam... (már kezdtem elbizonytalanodni is, h lehet, h nem is az Õ száma?!
) Ééééés onnantól több száz sms...
Majd este telefon.
Rengeteget beszélgettünk mindenféle dolgokról és elég hamar rátértünk kettőnkre.
Ez volt az a hívás, amit este 1/2 10-kor kezdtünk és hajnal 5-ig tartott!!!
Anyukám azt mondta, h én nem vagyok normális!
Aztán aludtunk is egy keveset, de ugyanez volt a menetrend még 2 napig.
Aztán a 3. napon visszajöttem Pestre!
Vajon miért?!?!?!
Találkoztunk, beszélgettünk, végre csókolóztunk is
, majd Náluk kötöttünk ki!
A többit gondolom, eltudjátok képzelni...
Bocsi, 'kicsit' hosszú lett...
Kata