Sziasztok!
Előkerültem..
Hinyoltátok már a sok hablatyolásomat?? Csak nem?!?!
Cukorkám megbillent, azt pátyolgattam, a lábam meg oly rútul dagad, és mostmár fáj is, hogy tegnap totális só mentes diétára fogtak. Már az idegvégződéseket, és a mikroereket is nyomta az oedema. Ha meg papucsba tudtam tuszkolni a "tészta" szerű patáimat, akkor usgyi a dokihoz..
Eddig sem ettem sósan, kímélve vesécskémet, de ez már a diéták diétája...
De ezt is kibírjuk!
(Érdekes, semmi másom nem dagad! Sehol máshol egy vízcsepp sem! Csak vádlitól, de főképp bokától lefelé..)
Elvileg 3 naponta gyümölcsnapot kéne tartanom, de mégsem lehet, mert nekem az is be van állítva, hogy naponta mikor mennyi, és milyen gyümit ehetek,. Ha egész nap azt ennék, azonnal felborulna a cukros diétám..
Csak Papuszt sajnálom! Namost vagy külön főzök neki, vagy utólag fog sózni..
Önindító másnapra megcsinálva, autóba visszarakva, és még este házhozszállítva! Ár: 11.500.-
Ritkák az ilyen segítőkész emberek! Még mindig megtartjuk a védőnőt családostul!
Éva
Akkor fagyi ügyben engem becsapott a Stahl Judit! Közölnöm kell veletek, hogy nem tudok fagyit készíteni! De parfét IGEN!!!
Még jobban is hangzik!
A Párod talán konyha terén tüsténkedik a szakmában?
Elmúltak az éjszakai rosszalkodások? Leonácska megemberelte magát, és békén hagyott ma éjjel is??
Biztonsági öv:
Megmondom őszintén, akartunk venni övterelőt, de a sok (házfelújítás) kiadásunk miatt nem fektettünk bele. Meghát úgy volt, hogy 8-9 hónapot folyamatosan kórházban töltők majd, és akkor meg minek..
Az ezeréves kisautómban meg úgy van elhelyezve az öv, hogy pont a pocim alá be tudom fixre igazítani, a mellkasomnál pedig még a cicimet sem nyomja. Kisautó, alacsony üléspozíció...vagy én vagyok magas hozzá?? Á nem..
A terhességgel kapcsolatban:
Az tény, hogy imádni való az egész állapot, és annyira megváltoztatja az embert! Igazából én sokkal rosszabbra voltam felkészülve! Soha nem hánytam, nem volt gondom a szagokkal.. Azthiszem nekem csak a mocorgások fognak nagyon hiányozni!
De igazából a terhesség nem! Ha egészséges lennék, akkor biztosan, de jobban szeretném idekint tudni Bikfickét! Sokkal nagyobb biztonságban van kint, mint bennem! És annyira, de annyira (még a jelen állapotomnál is jobban) büszke leszek a "végtermékre"! Csak foghatnám már, és elmesélhetnék neki mindent! És látnáűm, hogy jól van, és nem viselte meg tartósan a bennem való tartózkodás... Hát ezek nyugtalanítanak, de veszetten. De egyre csak bíztatom magam, hogy ha nem érezte volna jól magát bennem, már rég megszabadult volna tőlem!
Hihetetlenül szeretem a Kicsikémet...
Babakocsi ügyben!
Van 2 címem Budapesten, ahol télleg nagyker áron lehet kocsikat, hordozót, meg mindenféle dolgot! Az egyik helyre még hétvégén délután is be lehet jelentkezni, csak fel kell hívni őket mobilon!
www.babaholmiolcson.hu a másikat hirtelen nem tudom, de megkeresem ha kell! (Nyárra praktikus a kiságyba rakható cipzáras szúnyogháló!)
Egyébként a fűrészfogasoknál, asszem a ahol a Pannon van, hátul van egy ici-pici bolt! Érdemes esetleg babahordozó vagy kocsi ügyben betekinteni! Nekünk Férjem cége onnan vette meg ajcsiba az autósülés-babahordozót, Pierre C-t! 17.400.- lett volna számlával, de még engedtek az árból!
Orsi!
Na mi lesz a péntek 13-val????? Írj! Nem osztódtatok még?
Évám, remélem még nálad sem idult kifelé Leocska!
Később jövök, most irány gyógyszertár, meg dokinéni..aztán lábpihentetés, masszírozás keringést serkentőkkel...
Sótlan ebéd főzés...
És már ide is ülök, hogy olvassalak benneteket!
Puszi MINDENKINEK!
Kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak!
Ma télleg 20 fok lesz???
Noé