Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok manók alszanak még kb.20 percig legszívesebben én is horpasztanék eg ynagyon olyan kaka éjszakánk volt :-/
először is örülök ha tetszett a maszirórozás téma mindenkinek én mind a 3 csemotámat maszirozom/tam persze mig nemszalad el Kép) de ők is nagyon szertik niki máshogy kellett maszizni a betegsége miatt és nagyon sok mindet megtanultam ugyhogy ha bárkinek segithetek szóljon előre bocsátom nem oksokodni szeretnék csak segíteni Kép

mino
én már tényleg nem tudlak benneteket követni :D de nem baj Kép mino még a hétvégén akatam neked irni hogy én mikor gyors kajcsit akarok csinálni akkor csinálok mindet bele husit krumpli zöldségek pórihagyma kockára vágott husi fűszerek aluf.alatt jól meg párolom és aztán irány a grill funkcó csajok imádják főleg ha van benne brokkoli nem tudom miért szertik annyira a brokkoli meg a karfiolt van mikor nasinak is azt kérik párolva na de azért a palacsintát sem vetik megKép) az anyaság kérdésedre csak annyit irok hgy ugy érzem hogy ezt nekem találták ki nagyon jó ANYÁNAK lenni imádom sokak szerint ezt később fogom bánni hogy 23 évessen lekötöttem magam 3 gyerekkel de én ezt nem hiszem Kép egyszerűen számomra ez a természetes és tökéletes IMÁDOM őkt és készKép de ezt te is nem sokára megtudod hogy milyen jó illata van hajának és milyen éde mikor maszatos és mikor betg milyen elesett és milyen hálás hogy ápolgatod Kép

sygnum nekem az első szülésem volt ilyen hajnal 3kor elkezetm hányni ment a hasam rettenetessen érezetm magam nagyon féltem hidegrázot... aztán jötteka fájosk és nem sokára babuci azt mondták hogy ez ez természetes mert fél az ember ne aggódj minden okés lesz ügyesek lesztek pocid tényleg szépen nől gartula Képegy kérdés kérdezhetek gyógytornival kapcsolatban??

sbea tényleg csodaszép a kislányotok és nagyon tezsik hogy apa ennyire kiveszi a részét a dolgokban Kép látszik rajta hogy egy igazi büszke apuci nálunk apucika imádja csemotákat de mig nem lehet őket gyuri addig nem nagyon veszi észre csak hogy sirKép

seriff
hu ha tudnád én hogy vároma jó időt a nagy meleget nem de jóidőt igen mert a gyerekekkel nem lhet már birni a lakásban ha pedig kiviszem az udvarra és egy korty viz van az udvaron a gyerek azt biztos megtalálja és akkor olyat bagonyázik benne mintha egy iszapfürdő vett volnaKép

birolili
már hiányoltalak ahogy olvasom jól vagytok és minden okés ennek nagyon örülökés ilyet meg se halljak hogy te picipocakos vagy azért nem irszKép nekem sincs már pocim ( legalábbis olyan amiben babavan )és mégis irogatok Kép jaj még valami döntsd el te hogy láttál e már
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253
az első képen vagyunk Adrinccsal Kép

kobub szépen nől picur Kép a védőnő témához csak annyit hogy a miénk egyzser volt kint mikor ÁKi megszületett azóta sem igazán nem hiányzik mert okossat még nem hallotam tőle de sajna nikinél és adrinál is csak 1-1 alkalommal volt itt és akkoe bizony sk kérdésem lett volna most csak annyit mondott mikor kint volt ó hát itt minden rendben van nem az első baba ide én már nem kellek pedig az egyik ismerősömnél gond volt a szopival a védőnő kiment és végigvárata szpoit segiett és azóta is csak szopik a picur hát szerintem ilyen védőnők kellenének

melissza hogy álltok a banki ügyekkel ?
ne tessék nem jól saccoltam Adikám már kiabál a kiságyból ugyhogy húzok
puszika mindekinek

Kép

Kép

Kép
roz23

Hú, de sokat írtatok!

Mino, megcsinálták az önindítódat?

Roz, sejtem milyen lehet az iszapfürdő! Épp tegnap láttam a tvben kicsi orrszarvúkat, ahogy dagonyáztak!Kép

Éva, nem mentél el a dokidhoz? Vagy legalább nem hívtad fel?

Kobudo, örülök, ha megnyugodtál, mondom a 30. héten az I és II fokban érett is tök normális, nyilván egyes részei így, mások úgy!

Lili, Melissza?

O

Kép
seriff

Bea diktál (etetés közben)
A rooming-inben adnak mindent bőven:
- kisinget
- angol pólyát
- pelenkát (textil+eldobható)
- popsikenőcsöt
- hintőport
A baba köldökét Mi ápoljuk, de a csecsemős nővér megmutatja hogyan kell. egyébként minden reggel jönnek a nővérek és megérdezik, hogy mire van szükségünk. a babákat ők fürdetik (Sygnum: nem lehettem ott) mielőtt lehoznák. Első alkalommal amikor megkapjuk a babát egy csecsemős nővér mindent elmond és megmutat, bár ez Nálam olyan hadarva történt, hogy felét nem is értettem, de a szobatársak sokat segítettek. Három óránként van etetés, és mindig előtte kell tisztába rakni a babát. Ha nincs elég tejed, eddig háromféle pótlás közül lehetett választani:
- Tea
- Tápszer
- Anyatej
Pont amikor bent feküdtem, akkor szüntették meg a közös anyatejet. Mostmár csak a saját tejedet kaphatja a baba. Egyelőre ennyi.

Seriff !
Először a műtőben dolgozott Bea, majd amikor terhes lett átrakták az ortopédiára.

Kobudo !
Az utolsó két éjszaka elég OK volt. 22,00-01,30-ig és 02,30-06,00 -ig aludtunk

Lili!
Csengery utca? az itt van a szomszédban szinte. Most megyünk a kispostára az Univer mellé, majd be is mérem melyik utca is az pontosan. Kép

Rakok képet is. Kisálmábanvigyorgósmazsola.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Jól esik, hogy aggódtok értünk, de nappal jól vagyunk, éjjel bohóckodik ez a lány.

Orsi, a 2 fokot éjjelre mondták, nappal tényleg 20 lesz. Már ha eltalálták.
Nem voltam dokinál, annyira nem ijesztő a dolog, max. hamarabb fog születni, nem gond. Súlya megvan, 37. hetet betöltötte, baj nem lehet. Gondolom vagy próbál illeszkedni vagy már ki akar bújni. Pedig én most olyan gyenge vagyok. Még a végén igazam lesz és kibéreljük a 2 ágyast!
Te képes vagy a kórházból gyalog hazamenni? Én közben 3* esnék össze!

Kobudo, nappal nincs gond, csak fáradt vagyok (hogy mitől, azt nem tudom). 11 körül kezdődik a hányinger. Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy belefekszik Pirinyó a gyomromba, mikor lefekszek és ezért van éjjel hányingerem. Nem lehet?
Az összehasonlítgatásokat meg ilyen-olyan határokat én is utálom. Ha a gyerek jól van, fejlődik, eleven ..., akkor nem mindegy, hány kg és hány cm? Persze egyszerűbb rögtön tápszerrel tömni, mint gondolkodni. Ezek a hülye protokollok!

Roz, persze, hogy kérdezhetsz! Amit csak akarsz!

Sbea, gyönyörű ez a leányzó! Olyan jó őt nézegetni!
Lilla-papa, nem is mehettél be hozzájuk a baba-mamás szobába? Vagy azért beengedtek?

Ennek örülök, hogy nincs már "közös" anyatej. De vajon tényleg csak azt adnak neki, amit én megengedek? Sajnos ezt nem tudhatjuk.

Kár, hogy ők fürdetik. Nem szeretném, ha utána azért utálná a fürdést, mert kissé hideg és folyó vízben fürdették meg. Na mindegy, majdcsak lesz vhogy.

Én akkorát nevettem az előbb! Most voltak leolvasni a fűtést. Hát ideküldenek 2 kb. 70 éves papát, akik nem látnak. A 0-t 9-nek, a 8-at 6-nak nézte. Nevetséges.

Éva

Kép
sygnum

Éva,
Néhány napja nálunk is gyakran előfordul a "túrjuk fel anya gyomrát a mellkasába" c. program. Lehet, h tényleg attól fáj Neked is. Gondolom már próbáltál a másik oldaladra fordulni, és magasabb párnákon aludni.
Kérdeztem ma, hogy mi a módja ennek a rooming in-ben való elhelyezésnek, de nyilván ez akkor és ott derül ki, előre nincs miért lefoglalni.Kép Ahan, régen is sokat gyalogoltam, meg ez most sem változott meg, legfeljebb lelassítok közben, vagy megállok, de szűk félóra alatt itthon vagyok. Ennyi kell, és nagyon jólesett ma reggel az a hűvöskés idő.
Itt meg olyan villanyóraleolvasó van, aki nem tudja, h melyik ház, melyik, becsönget, megkérdezi, hogy ez hány szám-ki van írva-és merre nő, és még 20 perc múlva is csak azt látjuk, hogy téblábol, ácsorog a házak előtt.

Sbeát, akkor én a kórházból ismerem! Hurrá, lehullt a lepel!Kép Tündéri Lillátok van, ám!

Most megyek vacsit csinálni!
Most meg kaptam epret egy kolléganőmtőlKép. Meg visszahozott pár könyvemet, épp úgyis tegnap végeztem eggyel, így lesz mit olvasni megint.Kép

Kép
seriff

Orsi, engem tegnap megint ellátott a nővérem könyvekkel. Már nem bírom követni őt.
Rooming-in tudtommal úgy megy, hogy megkérdeznek, hova akarsz menni. Ha van hely a rooming-inben, akkor mehetsz, ha nincs, akkor ??????
"Normál" állapotomban én is gyalog megyek, na de most?!

Most olvastam, hogy erős hidegfronti hatás van +szél, amik fokozzák a görcskészséget. A másik topikban tegnap és ma 3 baba született. Gondolom az én éjszakai kínlódásomnak is ez az oka.

És mi lesz a vacsi?

Éva

Kép
sygnum

Vacsi?
Petrezselymes rizs, sült csirkemell, eper.

Igen, azt mondta a dokim, h értsem meg nem foglalhatja le előre, mert mi van ha két héttel később szülök. De nem is akartam én lefoglalni, csak egyszerűen kérdeztem, mert nem tudtam, hogyan megy ez.
Oh, és mikor jön melegfront?
Ja, amúgy 23-án meg telihold lesz! Remélem, mi addig nem várunk, de Neked az még "besegíthet"Kép.

O

Kép
seriff

Seriff !
Akkor Én is ismerlek?

A rooming-inbe a szülés után lehet bejelentkezni. Akkor kérdezik meg, hogy hova akarsz menni. Ha nincs hely akkor marad a sima szoba, ahonnan nem lehet már rooming-inbe bekerülni. Ha bent vagy, de úgy érzed, hogy nincs erőd ellátni a gyereket, akkor kérheted, hogy vigyék fel egy kis időre míg pihensz, vagy azt is választhatod, hogy kimész sima szobába, de akkor már nincs visszaút.

A TELIHOLD az csodákra képes. Mi tudjuk Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Persze azt nem írtam, mert gondolom tudjátok, hogy császáros nem mehet rooming-inbe.

Lili!
Hangulatos kis(szó szerint) utcában laktok.

KépKép
KépKép
sbea

Orsi, ma volt az utolsó "frontos" nap. A hétre nem mondanak több frontot, amit nem értek, mert melegszik az idő. Vagy nem jár minden melegedés-lehűlés fronttal? Ehhez nem értek.
Ami furcsa, hogy melegfrontnál szoktak szülni, nem? Akkor most miért érzem a hidegfrontot? Eddig én is a meleget éreztem.
Arra a teliholdas rásegítésre nem biztos, hogy szükségem lesz. Még az is lehet, hogy megelőzlek.

Ajjaj! Mi lesz velem, ha nem lesz rooming-inben hely! Ettől tartok a legjobban.

Éva

Kép
sygnum

Csajok, mindjárt leszakad a derekam! Vmi, úgy húzza lefelé!

Sbea, köszi az infókat a rooming in-ről! Nekem van egy ismerősöm, aki császárral szült, és másfél nap múlva a rooming in-be került. Nem egészen 3 hónapja.

Éva, én sem értek a meteorológiához, de ígérem reggel utánanézek, kérdezek. Van egy bajai barátnőm, akinek föcitanár az Apukája, párszor megpróbálta már elmagyarázni ezt a front dolgot, de mi sose fogtuk fel rendesenKépKép. Egy másik barátnőm meg épp úgy szült, h a dokija mondta csüt este, h na a héten sem lesz semmi, erre másnapra jött egy hidegfront hóval, és a kisfia is kibújt!Kép Ennyit erről! Lehet, h mégsincs köze a frontokhoz?KépKépKép
Remélem, ma éjjel jól alszol majd!

Megyek, mert ilyenkor esténként nekem is át kell adnom a terepet!

Jó éjt mindenkinek!

O

Kép
seriff

Sziasztok!

Ma ilyen késői vagyok!

Sbeáék, nagyon jó nézegetni a kicsi Lillát! Kép apával mindig gyönyörködünk benne... Kép Sokáig szoktuk nézni. Tündéri! Tényleg jó kicsi az utcánk, az 1-es számban lakunk, de 4-en is... Kép Szóval lehet, hogy Csengery utcában csak 4 család lakik? Ma erre sétáltatok? Pont nem voltam itthon... Kép Megnéztem volna élőben is a Kicsi Lilllát. Kép

Roz, sajnos nem vagy ismerős így képek alapján, de nem is sokat láttam belőled... Kép Móninál lehet, hoyg már láttam rólad képet. Amin igazán látszol... Kép

Látom lányok, ti nem sokára meg fogtok szülni... De jó lehet. Én nagyon kíváncsi leszek mindenre. Nem tudok semmit elképzelni. Minden olyan ismeretlen lesz... Kép ti hogyan készültök lelkileg erre a nagy dologra? Elképzelitek a babát, a szülést előre? Vagy hogyan? Olvastok a szülésről? Erre egyáltalán fel lehet készülni?

A magzatvízzel kapcsolatban egyébként nem aggódom, Tankó is csak azt mondta, hoyg egy kicsit több, mint kellene... Dehát ha tényleg ilyen nagy lenne már most a babó, akkor lehet, hogy a víz is több? Kép

Nekem is 20 óra és 24 között a legaktívabb a babóca. Ma egész délelőtt nem mozgott. Ismeretlen hangokat hallott biztosan. Vagy szégyenlős? Most este is csak kicsit mozgolódott. Erősebb lesz ez majd úgy gondolom... Kép

Jó éjszakát mindenkinek! Vigyázzatok a pocaklakókra!

Lili(21+3)
birolili

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Éva, éjjel minden okés volt? Tényleg nem lesz front a héten már!Kép Na mindegy, jönnek, amikor jönniük kell, és kész!Kép

Lili, én is kíváncsian várom az egészet, mert hiába olvasol utána, vagy tanulsz róla (mellesleg ez még rosszabb), akkor is nehezen elképzelhető az egész szülés, hát még ami utána van!Kép Legalábbis nekemKép. Én már többször álmodtam a szülésről, de hogy valóban milyen lesz? Tényleg nem tudom!Kép

Mino, jól vagytok?

Kép
seriff

Halihó!

Éjjel nem volt semmi gond, úgyhogy akkkkkorát aludtam, hogy most tértem csak magamhoz.

Orsi,
derékfájás lehet előjel, még lehet, hogy Zsebi kibújik a héten front nélkül is! Jobb is lenne, mert utána biztos állandóan piszkálnának, mivel túlhordod.

Lili,
osztom Orsi véleményét. Én a legjobban egy agymosásra vágyok. Legalábbis a terhességgel kapcsolatban sztem jobb nem tudni dolgokat. A szülés más, annál jobb, ha van fogalma róla az embernek. Elképzeltem már 1000-szer, hogy milyen lesz, de úgyis olyan lesz, amilyen, ezt nem lehet túlságosan befolyásolni. Azért néhány dolgot igen, ami aztán kihat az egész folyamatra (pl. no burokrepesztés csak úgy, ok nélkül). Én ezeket a "kívánságaimat" megbeszéltem a dokival, aztán lesz, ami lesz.
Viszont az egész terhesség alatt nem féltem tőle, most meg be vagyok tojva. Én azzal biztatom magam, hogy úgyis végig fogom csinálni, mert Picurnak szüksége lesz rám. Neki lesz a nehezebb dolga és ha nem rá gondolok és nem segítek neki, ahogy csak tudok, akkor neki lesz mégrosszabb. Ezt mondtam is a páromnak, hogy ha "kiakadnék", akkor csak annyit mondjon, hogy Leonának szüksége van rám. Aztán majd meglátjuk, mi lesz, működik-e a dolog, majd megírom.
Ami érdekes, én nem képzeltem el Picurt. Valahogy teljesen mindegy, hogy milyen lesz. Nem is álmodtam vele csak olyan 22 hetes kora körül.

Éva+Leona (el sem hiszem, hogy eljutottunk a 37+3-ig)

Kép
sygnum

Az arcát én sem képzeltem el, valahogy azt nem lehet szerintem. És én úgyis másmilyennek-a legszebbnek-fogom látni, mint mások. De ez így természetes!Kép

Ja, még este csináltam retektzazikit, kissé fokhagymás lett, aggódtam is, ha be kellett volna menni, mit szólnak egy fokhagymás kezű-szagú szülőnőhöz?KépKépKép

Éva, ne félj már! Tudod, annyian végigcsinálták, Neked is menni fog! (Közben magamat is biztatom ezzzel, mert én is be vagyok parázvaKép)

O (á, le se írom)

Kép
seriff

szisztokKép
örülök hogy mindenki jól van

seriff lehet hogy nem sokára szülsz ?? a derékfájás tényleg lehet előjel vagy lehet hogy már ott is vagy Képszurkolok Kép

sygnum
hány éves kortól vannak betegeid ? mi nikit születésétől kezdve tornáztattunk nem tudom ismered e a Katona módszerrel az agyvérzése miatt és melett dévényivel masziroztam és hordtam is masziroztatni te fel tudod azt mérni hogy egy babának feszes e az izomzata azért kérdezem mert i még mindig nagyon feszzit a hordozóba sem tudom beletenni annyira kinyomja ahasát és befeszíti a hátát szerinted a házidkink azt mondta hogy csináljam azokat a tornákat amit a lányoknál is ( lebegőültetés talicska és a kézen járatás ) szerinted elkzdjem igymagamtól ? mecsinálni megtudom mert mind a két csajjal csináltuk csak hogy szakember még nem látta ezért nem tudom bele merjek e vágni az uram szerint ártani nem árthatok vele szerinted??

hu mennem kell Áki ébred majd irok még

mino jól vagy minden oks??????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

De jó olvasni, hoyg nemsokára szültök!!! Kép Kép Kép

Nekem is biztosan ilyen hamar el fog jönni. Kép Apa nem bánná, ha minél hamarabb, de én úgy élvezem, hogy mocorog... Kép

Azt mondjátok, hoyg jobb, ha az ember nem tud semmit sem a szülésről? Jobb, ha ösztönösen csinálja a dolgokat? Na majd meglátjuk, mert én nem akarok erről olvasni... Mármint a szülésről.
Volt ma a védőnéni és elmondta jó tanácsait. Figyelni kell mindenre... Mit lehet enni azt nem mondta, de hogy mit nem és miért, azt felsorolta. A nyár nagy pocakkal nehéz lesz, ezért már most fokozottan kell figyelni. Kép

Beáék, tegyetek még fel a piciről képeket léccci... Kép
birolili

Orsi,
legalább békén hagytak volna! Lehet, bekenem magam fokhagymával, ha megyek szülni?!
Én is ezt mondom, hogy ki fogom bírni. Bíztassuk csak egymást!
Dokival beszélgettél már róla, mi lesz, ha túlhordod? Be akarna fektetni? Tudod, itt az a szokás, ha betöltötted a 40. hetet befektetnek, aztán be is indítják a szülést. Nem kívánnám ezt Neked. Szóval Zsebi, gyerünk kifelé!

Roz!
Hááát, tanulni persze tanultam, de gyakorlatom nincsen gyerekekkel, mármint babákkal (pedig mindig szerettem volna velük foglalkozni, de vhogy sosem kerültem olyan helyre, igaz nem is nagyon kerestem a lehetőséget). Katonát tanítják a fősulin, azt minden gyógyt-nak ismernie kell, Dévényt nem végeztem, de tudom nagyjából miről szól.
Sztem nyugodtan csinálhatod a Katonát, azzal bajt nem tudsz csinálni, Dévényt viszont,így látatlanban, nem javaslom. Simán masszizni szabad, azzal sem tudsz semmi bajt csinálni, sőt, nagyon is jó a babáknak, de nem tudom, hogy mennyire pontosan csinálod a Dévény féle masszit. Sztem azzal túl lehet nyújtani szöveteket, ha nincs semmi baja a gyerkőcnek. De mondom, Dévényben nem vagyok otthon.
Szüléskor minden rendben volt? Különben miért lenne baj vele? Lehet, hogy csak nem szereti a hordozót. Ha fekszik, nem feszíti magát? Amúgy nyugodt baba, figyel, fejlődik? Ha hasra teszed mit csinál?

Lili,
el fog telni az idő, élvezd minden percét a várandósságnak! Ne foglalkozz mással, amikor csak teheted. Ezt sajnos nem fogjuk túl sokszor átélni. Sztem minden félelmet, aggódást beleszámítva is olyan szép idő. Na, az elejétől eltekintve! Az k..va sz.r volt. Azt soha többet nem szeretném végigcsinálni.
Sztem az utolsó harmaddal sincs gond. Hiába fáj itt-ott, hiába dagad kezem-lábam, hiába vagyok sokszor gyenge, akkor is jó és szeretném, ha még élvezhetném 1-2 hétig.

Éva

Kép
sygnum

Lili, nem azt mondjuk, hogy jobb ha nem tudsz semmit a szülésről, de azért nem kell elveszni az infotengerben sem, csak úgy módjával! Azért vmennyire nem árt ha felkészülsz, h mégis mi várhat Rád, de túl sokat sztem nem érdemes tervezni, vagy ezen tépelődni!Kép De ez is egyéni dolog! Igen biztosan kicsit nehezebb lesz Neked a nyár, nagy pocakkal, meleg lesz, és akkor egyébként is dagad a láb, de majdcsak átvészeled! Vigasztaljon, h legalább nagy pocakkal nem kell cipőt kötniKép! +Lesz egy csomó gyümölcs, zöldség, igaziak, nem fóliások, külföldiekKép! És fagyiKép.

Éva, konkrétan nem kérdeztem rá, h mi van akkor ha nem születik meg Zsebi hétfőig, de mondani azt mondta, h 16-ig nyugi van, és még utána is egy hétig legalább! Úgyhogy én ebből azt szűrtem le, hogy nem feltétlenül akar befektetni, legfeljebb mindennap kell menni ctg-re, de azt meg kibírom, most is már 2 naponta járok, a végén egész megkedvelem azt a nőcit is.Kép Egyébként is látja a doki, h jól vagyok, de majd holnap rákérdezek. Amúgy tényleg nagyon rendes, és tegnap is amikor kérdeztem, hogy de mikor? Akkor azt mondta, nyugi van, majd jön, ha itt az ideje.
És tudod, h amúgy sem biztos az a dátum.Kép
Most meg nyírják a füvet itt a nagy placcon előttetek-előttünk!Kép

Roz, amint látod, nem szülök, úgy látszik, nem attól fájt a derekamKép! Ha elmennek a munkások, megpucolom az ablakot, háthaKép!

Mino? Hol vagy már?

Melissza, mizújs a bankban?

Kép
seriff

Ilyet is tud ám a mi kis Lillácskánk:
Kép

Lili !
Akkor a Tiétek az a sarki nagy fehér ház?
Ki a védőnénitek?
Mindig Tankóhoz jártok ?

KépKép
KépKép
sbea

Van egy kép születés után 5 másodperccel. Felrakjuk? Legalább arra felkészülhettek, hogy a baba milyen lesz.

KépKép
KépKép
sbea

Ez még nem az:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nem az a ház az, egyébként csak albérlet, a mellette lévő, az ikerház Czollner köz felőli oldala. Abban lakunk most, remélem hogy 3-4 évig...
Nem a Tankó az orvosom, hozzá csak uh-ra járunk. 4d-re szoktunk menni, mert volt a családban gond. Emiatt óvatosabbak vagyunk. Az én orvosom a Nagy Károly. Te a Tankónál szültél, igaz?
Szegény Lillácska... Kép Nagyon édes így is. (Persze, mert nincs hang hozzá. Kép ) De ha majd az enyém sír így... Kép

Seriff, én is attól félek, hogy nyáron jobban fogom kívánni a fagyit..... Kép

Sygnum, Neked annyira rossz volt az eleje? Én szerencsére könnyen vészeltem. Csak mindig álmos és kedvtelen voltam. Semmihez sem volt kedvem.

Lányok, milyen babakocsit érdemes venni? Amiben van mózeskosár az jó lesz télre, igaz? Melegebb lesz a babának, nem? Szeptemberben fog érkezni és mire kivihetjük elég hűvös lesz az idő. Ti milyet vettetek?

Sbea, én kíváncsi vagyok a szülés utáni képre... Kép
birolili

A védőnénik a Biacsi Marianna. Fiatal, kedves nő. Nektek? Ugyanabba a körzetbe tartozunk?
birolili

Lili, ha fent megnyitod az április 11-s sort, akkor ott én már írtam a babakocsivásárlásról.
Amúgy tesóméknál is akkor fog születni a baba, mint Nálatok, mondjuk Õk Bp-en laknak, és tömegközlekednek, így ez alapján választanak kocsit is, két verziójuk van most. 1. elsőre egy kétfunkciós Pierre Cardin (26-37 ezer Ft/attól függően, van-e akció), aztán egy PegPerego Aria sportkocsi tavasztól(45-50 ezer), ez esernyőre csukható, és könnyű. 2. Pegperego Venezia -nem mózeses, de vízszintesig dönthető, meg sport is egyben (80 ezer). Ha még vmi kérdésed van, szólj, ha tudok, segítek-nem mintha marha profi lennék, csak párszor átrágtam magam a kérdésen!

Sbea, hát persze, h néha sír!Ha egyszer nem tud még beszélni!KépKépKépKép Nagyon kis tündérlány!

Kép
seriff

A Mi védőnénink is Mariann. Bizony ez egy körzet, mondjuk nem csoda, mert alig vagy messzebb, mint cirka 300 méter. Lili nem érdekel véletlen egy kismamaruha, vagy valaki mást esetleg? Az Alföldbe vettük (aranyáron), de Bea nem hordta sokat mert rá csak a végén lett igazán jó. A méretét nem tudom, de ha érdekel megnézem majd.
Majd felrakjuk a képet is, bár lehet hogy csak emailen kellene elküldeni annak aki meg akarja nézni. Elég véreske meg úgy igazán nagytotálban van fényképezve.
Babakocsit mi a délpesti megatoysban vettünk. Elsődleges és legfontosabb szempont a bolygókerék volt.Itthon (petőfi S. utca, Szil-Coop parkoló. Ami volt az nagyon drága lett volna. 45000-50000 Ft, vagy volt 30000 Ft körül Pierre Carden is, de az meg elég instabilnak tünt) nem találtunk normálisat (sőt Debrecenben sem). Ezekből a fajtákból szűkebb a választék. Azt nem tudom miért, pedig sokkal jobb tolni, mert kanyarban nem kell borigatni. Pesten tényleg nagyon segítőkészek voltak az eladók, és ott találtunk egy német kocsit 29000 Ft.-ért (kép).Szerencsénk volt mert egy másik pár nagyon mustrálgatta már, de amíg elmentek körbenézni a többi között Mi lecsaptunk rá, mire visszejöttek kiderült, hogy uccsó darab. Amúgy millió fajta kocsi van ott. Szinte káprázott a szemünk. Babaülésből szintén.
Érdemes felnézni oda, mert lehet kapni újságot, amiből ki lehet vágni bónuszcsekkeket, amiket ott le is lehet vásároni. Klassz kis dolgokat vettünk ott Pl.: orrszívó-porszívó Kép
El ne felejtsem azt, hogy ha lehet ne patentos lábzsákot, hanem cipzárosat válasszatok. Kicsit macerás a patentolgatás, de nem nagy gáz az sem, és olcsóbb is.
Nektek Mi a véleményetek ezekről a háromkerekes babakocsikról? Egy kicsit fura érzetet kelt bennem. Mintha...
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hát itt meg mi történt, mióta nem jártam itt? Mik ezek az óriásbetűk?

Orsi, reménykedtem benne, hogy ő sem akarja kicsalogatni Zsebit. Az enyém is azt mondta, nem fogja piszkálni, ha később akarna jönni. Ennek örülök, hogy ilyen normálisan állnak a dologhoz.
Egyébként éppen ma gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem is stimmel az a dátum.
Képzeld! Bejelentkezett holnapra a védőnénim!

Bea, Lilla így is, úgy is kis cukorfalat!

Lili, én az elején (18. hétig) se enni, se inni nem tudtam igazán, ha meg függőlegesbe kerültem, akkor még az is kijött, amit nagy nehezen magamba tuszkoltam. Majdnem be kellett mennem a kórházba, de szerencsére van egy tündéri férjem, aki mindent megcsinált akkor, így fekve tudtam maradni.
Én nem vettem babakocsit, 4-en lakunk, lift nincs, amúgy meg autóval közlekedünk. Hordozókendő-párti vagyok, azzal fogunk sétálni.

Bementünk ma az Önk-hoz, hogy kérünk friss házasságit. Közölték, ha itt volt az esküvő és itt fog születni a baba, akkor semmi nem kell. Én meg megkérdeztem, hogy ezt telefonon miért nem tudták megmondani.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Előkerültem.. Kép
Hinyoltátok már a sok hablatyolásomat?? Csak nem?!?! Kép Kép Kép Kép

Cukorkám megbillent, azt pátyolgattam, a lábam meg oly rútul dagad, és mostmár fáj is, hogy tegnap totális só mentes diétára fogtak. Már az idegvégződéseket, és a mikroereket is nyomta az oedema. Ha meg papucsba tudtam tuszkolni a "tészta" szerű patáimat, akkor usgyi a dokihoz.. Kép Eddig sem ettem sósan, kímélve vesécskémet, de ez már a diéták diétája... Kép Kép De ezt is kibírjuk! Kép Kép Kép
(Érdekes, semmi másom nem dagad! Sehol máshol egy vízcsepp sem! Csak vádlitól, de főképp bokától lefelé..)
Elvileg 3 naponta gyümölcsnapot kéne tartanom, de mégsem lehet, mert nekem az is be van állítva, hogy naponta mikor mennyi, és milyen gyümit ehetek,. Ha egész nap azt ennék, azonnal felborulna a cukros diétám..
Csak Papuszt sajnálom! Namost vagy külön főzök neki, vagy utólag fog sózni..

Önindító másnapra megcsinálva, autóba visszarakva, és még este házhozszállítva! Ár: 11.500.-
Ritkák az ilyen segítőkész emberek! Még mindig megtartjuk a védőnőt családostul! Kép Kép Kép

Éva
Akkor fagyi ügyben engem becsapott a Stahl Judit! Közölnöm kell veletek, hogy nem tudok fagyit készíteni! De parfét IGEN!!! Kép Kép Kép Kép
Még jobban is hangzik! Kép
A Párod talán konyha terén tüsténkedik a szakmában?
Elmúltak az éjszakai rosszalkodások? Leonácska megemberelte magát, és békén hagyott ma éjjel is??
Biztonsági öv:
Megmondom őszintén, akartunk venni övterelőt, de a sok (házfelújítás) kiadásunk miatt nem fektettünk bele. Meghát úgy volt, hogy 8-9 hónapot folyamatosan kórházban töltők majd, és akkor meg minek..
Az ezeréves kisautómban meg úgy van elhelyezve az öv, hogy pont a pocim alá be tudom fixre igazítani, a mellkasomnál pedig még a cicimet sem nyomja. Kisautó, alacsony üléspozíció...vagy én vagyok magas hozzá?? Á nem.. Kép Kép Kép

A terhességgel kapcsolatban:
Az tény, hogy imádni való az egész állapot, és annyira megváltoztatja az embert! Igazából én sokkal rosszabbra voltam felkészülve! Soha nem hánytam, nem volt gondom a szagokkal.. Azthiszem nekem csak a mocorgások fognak nagyon hiányozni!
De igazából a terhesség nem! Ha egészséges lennék, akkor biztosan, de jobban szeretném idekint tudni Bikfickét! Sokkal nagyobb biztonságban van kint, mint bennem! És annyira, de annyira (még a jelen állapotomnál is jobban) büszke leszek a "végtermékre"! Csak foghatnám már, és elmesélhetnék neki mindent! És látnáűm, hogy jól van, és nem viselte meg tartósan a bennem való tartózkodás... Hát ezek nyugtalanítanak, de veszetten. De egyre csak bíztatom magam, hogy ha nem érezte volna jól magát bennem, már rég megszabadult volna tőlem! Kép Kép Kép Kép Kép
Hihetetlenül szeretem a Kicsikémet...

Babakocsi ügyben!
Van 2 címem Budapesten, ahol télleg nagyker áron lehet kocsikat, hordozót, meg mindenféle dolgot! Az egyik helyre még hétvégén délután is be lehet jelentkezni, csak fel kell hívni őket mobilon!
www.babaholmiolcson.hu
a másikat hirtelen nem tudom, de megkeresem ha kell! (Nyárra praktikus a kiságyba rakható cipzáras szúnyogháló!)
Egyébként a fűrészfogasoknál, asszem a ahol a Pannon van, hátul van egy ici-pici bolt! Érdemes esetleg babahordozó vagy kocsi ügyben betekinteni! Nekünk Férjem cége onnan vette meg ajcsiba az autósülés-babahordozót, Pierre C-t! 17.400.- lett volna számlával, de még engedtek az árból!

Orsi!
Na mi lesz a péntek 13-val????? Írj! Nem osztódtatok még?

Évám, remélem még nálad sem idult kifelé Leocska!

Később jövök, most irány gyógyszertár, meg dokinéni..aztán lábpihentetés, masszírozás keringést serkentőkkel...
Sótlan ebéd főzés...
És már ide is ülök, hogy olvassalak benneteket!
Puszi MINDENKINEK!
Kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak! Kép Kép Kép Kép
Ma télleg 20 fok lesz???
Noé

KépKép
mino

Sziasztok!

bea, én megnézném azt a kismamruhát,, ha lehet. Bár szerintem Te jóval kisebb méretű ruhákat hordasz, mint és... Kép Aranyos a Mariann védőnéni, nekem szimpatikus nagyon. Tegnap volt látogatni. Nálatok is volt?

Noé, nekem is sótlan diétát kell tartanom, de ez egyszerűen képtelenség, hiszen szinte mindenben van só... Kép Hogy főzöl? Miket? Mert én alig tudom. Minden íztelen a sónélküliségtől. Utánsózással sem az igazi. Nekem hetente egyszer kell diéta napot tartanom, csak délelőtt, de nem bírom... Kép Nem kínzom magam babával. Olyan ideges vagyok, ha nem ehetek..... Kép

Szerintetek akkor megéri felmenni Pestre kocsi ügyben? Holnap lesz bababörze, jön valaki fel? Vagy tavaly voltatok? Mi megyünk, körülnézünk. Kíváncsi vagyok. Kép Tényleg már igazi babávrók vagyunk a férjemmel, eddog hihetetlen volt, most pedig már annyira jó. Jelez nekünk, rugdos, olvasunk neki mesét, verset, énekelünk hozzá. Szerette tegnap nagyon. Kép Kis drágánk...

Lili(21+5)
birolili

Sziasztok!
Megjöttem a ami ctg-ről is, gyakorlatilag Zsebikém végigaludta, így többször is megrázták a hasamat, olyankor egy pillanatra felriadt, aztán vissza az álom mélyére, most is inkább alszik. Azért a vizsgálat végére, miután oldalt fektettek, kicsit mocorgott, így aztán-bár a nőci azt mondta, h hát hát, lehet, h bent kell tölteni a 3 napot- vasárnap reggel kell újramennem. A doki is bejön 8-ra, és akkor meg is fog vizsgálni. Lehet, h csak azért mert annyian mondják, de tényleg, mintha lentebb lenne a hasam (tegnap mértem, még mindig 94 cm). Bánatomban benyomtam az összes maradék szilvalekváros sütit (by Stahl)Kép. Á, nemvagyok ám bánatos, csak gondoltam, hátha ma megláthatjuk Zsebit!

Képzeld Mino, aggódtunk Értetek!Kép De azért remélem, hamarosan jobban lesztek!Kép Nekem az ujjaim olyanok, mint egy nemtommi, reggel alig bírom felhúzni a redőnyt, nem hajlik, ha meg behajlítom, úgy kell visszapöckölni a középsőt. De aztán ez elmúlik pár perc múlva, a jeggyűrűt viszont már 5-6 hete letettemKép.

Lili, a Fűrészfogas hátsó részén lévő bolt neve: Kincsem bababolt. Tényleg olcsó. Bár épp most beszéltem a császáros rooming ines ismerősöm férjével-Nekik olyan kocsijuk van-azt mondta, ma bizotsan nem venné meg, csak nagy bolygókerekűt, mert ez a Pierre C. olyan bizonytalan, mintha szét akarna esni, de nem esik, csak olyan imbolygó, vagy mi. Meg nem állítható a tolókar magassága, és Neki nagyon elfárad a háta 20 perc után, de nézzétek meg mindenképp, úgyis főleg Te tolod!Kép
Sztem érdemes a börzére menni, ha kicsit fiatalabb terhes lennék, én is mennék, bár azt mondják, tömeg az van, de sokminden tényleg olcsóbb! Úgyhogy hajrá!

Éva, jut eszembe erről a pasiról. A rooming inben választhatod, h 24 órát van Veled a baba-ez a pillanatnyi álláspont, Õ ugyanis épp ott van gyakorlaton. De lehet, ez a reggeltől estig ott van, és akkor éjjel tudsz aludni, csak akkor a babák, ahogy be vannak téve a fakkokba, ég a lámpa, egyikük elkezdi, előbb-utóbb mind folytatja a sírást.Kép És hazamenetel után is, kb egy hétig az Õ kislányuk felcserélte a nappalt és az éjszakátKép. De azóta minden okés, és teljesen jó gyerek, szinte egész éjjel alszik, csak szopni kel fel 1/2 4-kor. Ja, és találkoztam a dokiddal is ma! Mi volt a ctg--n?

Lili, vicces ez a heti egy délelőtt sómentes diéta. Annak vajon mi értelme van? Mire észbekapsz már du van, és ehetsz rendesen.

Hát, ma ennyit tudtam meg!
Szépséges, meleg napot mindenkinek, tényleg lesz 20 fok, mert már most is nagyon kellemes!

O (39+4Kép)

Kép
seriff

Te jó ég, mennyit írtam az előbb! Bocsi, húzok takarítani!

Kép
seriff

Sziasztok!

Éjjel nem volt most gond, de miután felkeltem, megfájdult a pocim, úgyhogy vissza kellett feküdnöm. Most megyek ctg-re, majd később jövök. Védőnő is most ment el.

Éva+Leona

Kép
sygnum

Seriff, nem hetente 1x kell sómentes diétát tartanom, azt mindig kell, hanem heti egy délelőtt kell gyümi napot tartani. De ez is vicces, mert délután meg azt ehetek, amit akarok? Azért nem eszek ész nélkül, de szeretek enni... Kép Ó, te már bármikor szülhetsz? Jaj, de jóóóóóóóó! Jelentkezz ám a hétvégén is, hogy mi van, jó?
birolili

Lili!
Gyere át nézd meg személyesen is, de van itt egy kép is.(remélem látszik. Kb. 2 héttel szülés előtt) A vasút mellett a Baross utcában lakunk. Az aluljárótól számolva a 3. háztömb, jobb alsó lakása.Asszem Szenti van a csengőn.

Ma venni kellett Nutritot mert szegény kiscsillagom mindent kihány és ez egy kicsit szilárdítja a kaját. remélem beválik.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Kép Kösszke, ha hiányoztam!
Egyébként én mindig jobban leszek, előbb, vagy utóbb tuti... Csak ne lennének a kilengések...

A jegygyűrűről annyit, hogy én tavaly óta nem tudom hordani, ugyanis amikor elhgagytam a melóhelyem, és elkezdtem a felkészülést, a hulla nyugis életmodtól, és az inzulin, és diéta váltástól rám pakolódott 8 kg. Tehát én a terhességet sem nádszál karcsúan kezdtem, 65 kg-val, a 171 cm-hez..
Az ujjakról meg annyit, ha nálunk redőny lenne, én már belepusztultam volna a felhúzgálásától! Merthogy az ujjaim ízületesek, ráadásul szépen lassan mindet egyesével megműtik (eddig 3 kipipálva), mert amit írtál Orsi, hogy bekattan az ujjad, nekem úgy is marad, és marhára fáj, és állandó duzzanat van rajta, és olyankor amikor már nem tudok fogni rendesen, megműtik. Pattanó ujjnak hívják (digitus saltans), és olyan (sebész foglamazásában) "takony" Kép szerű anyagot kell kitakarítani belőle, és új ínhüvelyt metszeni. Most épp a bal kezem hüvelyk ujjának kéztői és második ujjperc ízülete vár műtétre, de szerintem még legalább 1 évig várni is fog... Már novemberben nem vállalták be a műtétet Bikficke miatt.
Remélem a Te ujjad nem marad úgy!!! Kép Kép

SBea!
Te milyen kis csinos, vékony, filigrán kisanya voltál! Kép

Lili
A Te gyümölcs napodat miért napnak hívják, ha csak fél nap?? Annak úgy télleg nem sok értelmét látom..
Főzés:
Még csak tegnap délután óta tudom a Na mentes diétát, ezért még csak néhány ételen gondolkodtam. Mivel többnyire minden nap főzök, majd írok Neked néhány tippet!
A múltkor Rozi egy állati klassz tepsis mindentbele csirkés recit írt le! Hát az szédült jól hangzott, azt szerintem hétfőn fogom megycsinálni! Csak a brokkolit ki kell hagyni (Roziék nagy favoritját), mert ha azt Papusz meglátja, belezöldül! Kép Az egyetlen zöldség, amitől kikattan..
Ma egyébként spagettit csináltam (papusz megfogalmazásában) lasatellel! Kép Kép Kép
Akarod emilben a készítését, mert szerintem itt sokmindenkit kiakasztok a szóf...sommal..

Szép estét, remélem még írtok éjszakai Tyúkanyók! Korareggel legyen mit olvasnom... Kép Kép
Noé
(30+3)
(Mi legyen a Kisfiunk neve....)

KépKép
mino

Mino, nem szokott így maradni az ujjam, ez csak reggel tart pár percig, félóráig, szerencsémre! Itt szokták operálni az ujjaidat? Téged aztán nem kímélnek a bajságok!
Ja, és nyugodtan írjál ide recepteket, mert nem akasztasz ki, és hátha kapunk ötleteket, h mit is főzzünk!!!!!Legalábbis én! Ha nem is a közeljövőben, de elraktározom későbbreKép!
Ti még nem találtatok ki nevet? (na nem mintha mi nagyon határozottak lennénk, pedig lassan...KépKépKép)

El nem hiszem, most flexelnek Éváék mögött! Normálisak? Nem.

Sbea, ilyen kezdet után könnyű, 2 héttel a szülés után olyan vékonynak lenni!Kép

Lili, ügyesen vásároljatok! És írd meg, h találtatok-e vmit, és tényleg érdemes-e odamenni, stb!!!!

Éva, hogy telt az este?

O

Kép
seriff

sziasztok Kép

mino már aggódtam érted Képmino apa is addig utálta brokkoli mig nem volt párolom azóta minden zöldet imádKép)

bea hogy te milyen csini kismami voltálKép

lili(már anyiszor mondani akarton hogy ez akedvenc nevem hogy lili csak nekünk az agárdi hoz nem megy agárdi lili=dilili kár pedig olyan szép na mindegy)Kép
vásárlás hm ... de imádom a kisbabás boltokat napokat tudnék ott tölteni egyszer mikor pesten voltam 1/2 napot eltöltöttem ugy a mega-toys-ban hogy észre sem vettemKép) a pénztárcám annál inkább

sygnum
tornát elkeztem meg a sima masszirozást dévényit egyedül nem merem ja és a multkor kihagytam hogy nem csak a hordozóben feszit sajna sokszor a kiságyban is szinte hidat csinál és fejét még mindig csak balra tarja :-/
hu már ennyi az idő feküdnőm kellene de nagyon rosszul érzem magam fáj mindenem alig kapok levegőt ráz a hideg... és megint egyedül vagyok a csöppekkel apa melózik nem tudom mikor jön mert holnp reggel meg 5 re menni kell megint :-/
na tényleg el megprobálok lefeküdni

puszzantás pocakosok vigyázzatok magatokra

jaj még valami egy okosság a védőnőtől hallotam, mindenki, a nst előtt érdemes szőlőcukit.vagy csokit enni állitólag felturbózza babucit jobb mint pocak rázogatás de ki tudja lehet hogy ez is egy népi hülyeség...
na tényleg L pusszantásKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino,
kompressziós harisnya mennyire fér össze a diabeteseddel? Az ödémának biztos jó lenne, de nem tudom, milyen állapotban vannak az artériáid. Kérdezd meg a belgyógyászodat.
Én úgy tudom, hogy a teljesen sómentes diéta már nem állja meg a helyét. Bár nincs is olyan, mert úgyis tartalmaznak vmennyi sót az ételek. De a 0 sóbevitel sztem nem az igazi. Vízhajtó hatású az eper, uborka, kivi. Meg majd még utánanézek.
A lényeget meg el is felejtettem! A vénás torna!

Lili, vigyázz ám Magadra és jó vásárlást!

Orsi,
flexeljetek vissza! Ez már tényleg túlzás. Egyébként sztem nem teljesen normálisak, nem csak emiatt.
Gondolod, Te "kövérebb" leszel szülés után? Nem hinném!
Hááát, nem tudom, hogy telt az este. Keményedések 10 percenként, de ahogy lefeküdtem a fájdalom elmúlt. A keményedés viszont megmaradt. Picurkó nagyon aktív most. Majd meglátjuk holnap mit művel velünk a ciklon. Mármint Veled és velem. Lehet, hogy fogjuk egymás kezét a szülőszobán? Akkor a férjeink sem unatkoznának.
Na jó, nem festem az ördögöt (vagy angyalt?) a falra!

Jó éjt!

Éva

Kép
sygnum

Mino, mikor feszíti be magát? Mikor sír, mérges, ideges, vagy csak úgy is? Ha nem vagy biztos magadban, akkor lehet, hogy meg kellene nézetni. Csak nem tudom, kivel. Mert ne gyógytornász állítson fel diagnózist (bár lehet, hogy jobban ért hozzá, mint sok orvos), de itt orvost nem tudok ajánlani.
A fejét azért tudod a másik oldalra is fordítani, nem? Az, hogy mindig egyoldalra tartja, nem feltétlenül gond.
Nehogy beteg legyél! Igyál sokat és pihenj, amennyit tudsz!!

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Most értem haza egy kis csaviból... Már nem is olyan könnyű éjszakázni pocakkal... Jól elfáradtunk mind a ketten... Jó volt ide leüllni... Kép

Mino, szívesen olvasgatnám sómentes diétáidat, én is mindennap főzők, apucink is itthon van és akkor tudnám, hogy mit együnk... Kép Köszi előre is. De ha nem akarod ide írni, akkor az e-mail címem: b.lili@freemail.hu. Ide írhatos nyugodtan. Köszi előre is. Kép

Sbea, Te nagyon vékony vagy hozzám képest... Reménytelen... Kép Én kb.1,5x akkora vagyok most, mint te 2héttel szülés előtt. Én mindig jó súlyban voltam. De lehet, hogy meglátogatlak benneteket, ha összebeszélünk... Nem akarok zavarni. Kép Meg ugye államvizsgára el kellene kezdenem tanulnom ezerrel, mert jún.14-én vizsgázok... Kép Szóval alig maradt időm tanulni, de remélem, hogy megtudom tanulni még ennyi idő alatt... Kép A taliról meg beszélünk, ha Neked is lenne hozzá kedved.... Kép

Lányok, hát kiderül, hogy milyen napunk lesz holnap, mert a férjem utálja a tömeget, utálja a sok ruhát... de hátha mivel a babócánkról van szó, így nyugodtabb lesz, és bele tudja majd képzelni őt egy - egy darabba, esetleg másba... Kép Majd beszámolok, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogjuk bírni. Kép Legalább együtt leszünk és a babónknak nézünk együtt kelengyét. Apa babakocsit is nézett az interneten, be is rakta a bababirodalom nevezetű honlapot a kedvencei közé. Hát nem édes????? Kép
Ha nem is sikerül vásárolnunk, legalább szétnézünk... Kép

Na, jó éjt nektek, seriff, sygnum, remélem, hogy hétfőn már ketten lesztek! Persze külön, külön.... Kép Kép

Roz, nekünk is nagyon tetszik még most is a Lili név, csak én szertnék maradni a Lilike a családban, ott mindenki így hív és nagyon szeretem, a picurka legyen csak Zsófika. Pedig apa vezetáknevéhez is jól illene a Lili: László Lili, de a Zsófi is szép vele: László Zsófi. Még változhat a név, de nekem a Blanka a number one még mindig, csak apának nem tetszik... Kép

Na, most már tényleg jó éjt nektek, és vigyázzatok nagyon magatokra.

Még egy kérdés: Szerintetek lehet biciklizni állapotosként? Annyira szeretnék.... Kép
birolili

Hoppá, még vki, akinek tetszik a Blanka! Igaz Éva?
Nekem mindig 3 név volt a kedvencem, Anna, Lili és Zsófi. Ebből az első kettőt kilőtték elég közeli barátok, ismerősök, a Zsófi meg holnap van, születni meg most fog a napokban, és nem akartam ígyKép! Aztán keresgéltünk, és akkor jött a Hanna-amire mindig visszakérdeznek, hogy Anna, de szép, aztán tovább gondolkoztunk és tetszik még a Réka, és a Blanka, de asszem a Hannánál maradunk.Kép

Ja, azt elfelejtettem este írni, h a teraszukon flexeltek! Ma is már újrakezdték! Mindegy, nem dühöngök, amíg csak engem zavar, nem lényeg!Kép

Éva, átragasztottad az alhasi fájdalmat!Kép Hajnal óta állandó tompa fájdalom állt belémKép.

Lili, eleinte én is próbálkoztam ilyen kisebb bulikkal, de a sajna a barátaink egy része, még a kedvemért sem mond le a cigiről, így velük nem megyek sehová, egy-egy péntek esti házi"bulit" még bevállaltam a nyitott ablak mellett ácsorogva, de aztán inkább lemondtam erről isKép.
A bicikliről is hallottam ezt is-azt is, van aki szerint egyenesen tilos, mások szerint meg ami jól esik azt csináld nyugodtan. Én ez utóbbihoz csatlakoznék, hozzátéve, h legyél nagyon óvatos, és lehetőleg csak sima, gödörmentes úton bicajozz! El ne ess! De lehet, h jobb ha átttérsz egy biztonságosabb földközeli tornára, mert az utakon borzasztó sok hülye közlekedik, akik nem figyelnek!

Mino, írok Neked fiúneveket, amik nekem tetszenek, a férjemnek nem, és egyébként is lányunk leszKép.Áron, Csanád, Zénó, Márk, és az én kis kedvencem: Zsombor.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
seriff

sziasztok

sygnum sjna csak ugy is ha men nyügi nem sir... persze dokihoz megyünk nikinek és adrinak jön az éves kontrol pesten a svábhegyen ők a katonások .
Ott beszéltünk a dokival oda visszük Kép
most ennyire volt időm sziasztok
szép napos napot Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Képzeljétek! 11.15-kor ébredtem! Nem tudom, mi nyomott így el, de jólesett.

Mino, Lili,
a DM-ben lehet kapni sómentes fűszerkeveréket. Azt próbáltátok már?
Sztem is lehet bicajozni, csak esni nem. Vmi nyugis, sima terepre menj.

Orsi, és lesz is belőle vmi? Ha lefekszel, elmúlik? Nekem most semmi nem fáj, nem keményedik, viszont Picurkó (vagy inkább Kismalac?) nagyon nyugis. Úgy látszik nálam nem lesz semmi. Sajnos. De neked szurkolok!
És ha mégis fiú lenne?
Miért beszéltek le az Annáról? sztem szép név.

Roz, akkor ne izgulj! Csináld a Katonát, masszázst, aztán majd megmondják, mi van, ha úgyis mentek kontrollra. Nagy gond biztosan nincs, ne aggódj!

Éva+Leona

Kép
sygnum

Sziasztok,

Éva, Te aztán átaludtad a fél napot! Kép Most kell, tudod, utána ki tudja mi vár ránk? És ne hívd Kismalacnak, csak azért mert lehet, h nagyKép!
Már nem fáj, amúgy fekve fájt, úgy ébredtem, aztán sétáltunk, vásárolgattunk a városban, kicsit elfáradtam, de jól vagyok. Ha fiú=Balázs.Kép

Kép
seriff

Orsi, a Balázson én is gondolkodtam, de Bíró Balázs? Így is állandóan azt kérdezik Robitól, hogy a "Bíró főorvos úr fia"? Hogy miből gondolják, nem tudom.
Alvással én is úgy vagyok, hogy addig amíg lehet, alszok. Aztán ki tudja mi lesz.
Nem hívom ám kismalacnak, csak a Picur sem illik már rá. Azért remélem elmérték és nem akkora.
Hát akkor Nálatok sem lesz ma szülés. Kár.

Mindjárt megyünk a házhoz, Robi folytatni akarja a gazirtást.
Megnéztem a filmet a szoptatásról, nem is rossz. Most már legalább tudom, hogy kell kézzel fejni.

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Megjöttünk a bababörzéről, jó volt, rengeteg ember volt, sok baba és babakocsi, árusok, ruhácskák... Annyira édes kis rucik voltak.. Jó minőségűek, és na gyon jó áron. kettő darabot vettünk, de nem többet, mert az elejére sokat kapunk a sógornőmtől. Ha tudnám, hogy mekkora lesz nyárra... akkor vehettem volna gyönyörű kis ruhácskákat... Nagyon szépek voltak. egyediek és rettent jó áron. Kép Apával nézegettük a picúrokat, figyeltük őket, de meg kellett állapítanunk, hogy ide igazából babával érdemes meni, mert akkor tudod öltöztetni. piszok jó kis ruhákat lehetett találni.

Ja, és a legfontosabb: megvetük Zsóficicának a babkocsiját. nagyon jó minőségű, jó masszív - apa szerint ez egy bombarobbantást is kibírna Kép - kocsit találtunk. Hauck a márkája, német termék és iszonyatos erősek a vázai. Van hozzá mózeskosár, nagy, felfújható kerekű, két irányból tolható, álítható a tolókar magassága,. nekünk nagyon megtetszett elsőre és össze is hasonlítgattuk a Bergon, Pierre Cardin, Graco kocsikkal, de ez nagyon masszívnak tűnt. Ja és nagyon jó rugózása van. Persze, hiszen puha kerekű és jó nagyok. Sok áru volt, a pelenka nagyon olcsó volt, vettünk is 2x44db-ot az újszülöttünknek... Kép Szeptemberre... Kép
Emelett döntöttünk, könnyű összecsukni, kerekei simán levehetőek, nagyon sok praktikus megoldása van. Mosható a huzat, sötétkék színű. Ennyit a kocsiról, mi nagyon örülünk neki. Zsófici is, mert nagyon rugdos. Az első névnapjára ezt kapta ajándékba. Kép

Apa ki is dőlt, el is aludt. Pedig én vagyok kismama... Kép Ennyire átérzi a helyzetem? Kép

Szép és jó hétvégét, remélem, hogy lesznek kisbabák hétfőre! Kép
birolili

Hali !
Mi most jöttünk haza a városból. Lilla még kint alszik a teraszon. Ma áldott jó gyerek volt eddig. A kis popója is szelelt rendesen. 2X roggyantott be de rendesen (értsd: bokától-tokáig). Vettünk neki a kis kocsijára lufit is. Nagyon kafa lett.

Lili !
A Hauck egy elég jó márka. Biztos jó kis kocsit találtatok. Ha gondoljátok felénk bármikor elnézhettek (Bárki más is Kép). Általában itthon vagyunk Holnap 2-ig szinte biztos, utána Én megyek kosármeccsre (Univer-Pécs), csak Bea lesz itthon. Hétfőn szinte biztos egész nap itt leszünk.

Hosszú 7vége lesz,csend van,jó idő van. Mindenki szüljön meg akinek itt az ideje, és a férjek,barátok tudassák a hírt !

KépKép
KépKép
sbea

Ilyen sokat híztunk:
Kép

4760 gramm

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lili, Zsóficicának boldog névnapot!

Sbea, növögessetek csak szépen. Úgy látom a méricskélést nem nagyon szereti!

Mino, Lili, a csalántea vízhajtó hatású, napi 3 bögrével kellene inni. Meg a főtt krumpli, de nem tudom, az mennyire fér a diétádba, Mino.

Orsi, van vmi, vagy csak még nem értél haza ctg-ről?

Éva

Kép
sygnum

Sziasztok!

Sbea, majd erről bővebben beszélünk erről a taliról. Kép Lillácska nem szeret méreckedni, látszik, hogy igazi nő. Kép Én utálok. Nincs is itthonra mérlegem kismamaként...(sem).

Sygnum, köszönjük a jókívánságokat, apa már elénekelte neki a Happy name day to you-t. Édes pofa volt. Rugdosott a dal hallatára. Kép

Képzeljétek, azt kérdezte apa, hogy a babának nem lehet baja ettől a sok szeretgetéstől és simogatástól? Hát nem aranyos? Hogy jut ilyen a kicsi eszébe? Kép Enyire félti? Kép

Orsi lehet, hogy megszült? Kép Kép

Jó pihenést mindenkinek, ebben az időben csak azt lehet. Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?