Sziasztok!
Újra itt
Remélem most be tudom fejezni a mondókám
Mert amint leütöttem az első betűket, már rohannom is kellett.
Lányok!
Még nem olvastam vissza teljesen, de ezt el szeretném mondani!
Negatííííív lett a streptococcus vizsgálat
Nincs semmi kórokozó a torkomban
a férjem meg már befejezte az antibiotikum szedését, már nem fertőz
Bocsi, hogy magamról írtam, de annyira Boldog vagyok!
Annyit írtatok, hogy nem is tudom visszaolvasni, mert akkor eltünik amit én írtam. Tehát csak erre az oldalra tudok most reagálni. Utána majd visszalapozom.
Nemesek!
Amikor elolvastam az anyóstörténetet, háát olyan ideges lettem. Teljesen igazat adok neked!
Még a férjem is elszörnyűlködött, amikor neki is felolvastam. Ne hagyd magad. A Ti fiatok és Ti neveljétek. Engem sem érdekelne, hogy éppen hol vagyunk. Amit tilos, azt mindenhol tilos.
Én egyszer mertem anyukámnál hisztizni kicsi koromban a közértben. Úgy elvert, hogy többet nem mertem sem a kosárba pakolni sem hisztizni. De amúgy sohasem ütött. Talán életemben kétszer vert el. Mindig engedékeny volt. Apukám meg nem nagyon törődött a gyerekneveléssel, anyukámra bízta.
Rokica!
Nagyon jó pihenést és kellmes dőt!
Anikó!
Engem érdekel az alvózsák!
Tegyél fel lécci képet.
Köszi!
Szmercsa!
Igazad van!
Már engem sem érdekel a plusz kilók. Majd lefogyok, amikor nem alszom ki magam, egész nap rohanás az élet. Nekem nem lesz tul sok segítségem, ezért tuti, hogy hamar lefogyok.
A másik, hogy később sem fogom megenni a gyerek maradék kajáját+az enyémet is, na meg a papáét. Sok anyuka ettől is hízik. Nem veszik észre, hogy sokkal többet esznek mint azt gondolnák.
A babafogdosásról:
Na nálunk sem lesz puszilkodás!
A papa megfoghatja, anyu megnézheti, de senki nem taperálhatja. Higiéniás okokból sem!
Majd 3 hónap után már talán megengedem
Annamami!
Nagyon Köszi, hogy leírtad a boltot!
Holnap rohanok megnézni
Azt nem tudod, hogy kb meddig van nyitva? Gondolom 17-18h-ig.
Jajj, de jóóóó!
Most visszaolvasom a délelőttit!
Pusszanccss!
Angelani
22+3