Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én használtam légzésfigyelőt és bébiőrt is. Nagyon szerettem. A babaőrzőt még mindig használjuk, mert amikor ő alszik, akkor van, hogy lemegyek az anyuékhoz vagy csak a teraszra és akkor nem hallanám, ha felébred. Amikor pedig nyaraltunk kész áldás volt, mert különben mindig rohangálhattunk volna az ajtó elé hallgatózni. Alégzésfigyelő nálunk egyszer riasztott csak be, akkor szegényt jól megráztam, és felébredt, más riasztás nem volt szerencsére. Mi 1éves koráig használtuk, de csak azért mert engem megnyugtatott, hogy van.

Bálint is hason aludt mindig, sőt a mai napig úgy alszik. Eleinte szerintem azért is praktikusabb, mert evés után hiába büfizett, még volt, hogy álmában is kellett neki, és ha hason aludt nem ébredt rá fel, ha a hátán akkor igen. Ja, és ha ki akart jönni valami, akkor kitudott.

Edina
23

nedinabp

Légzésfigyelő:
nem akarok hülyeséget írni, de úgy olvastam, hogy a 2.-tól a 6. hónapig a leggyakoribb a bölcsőhalál. Tehát nem a pár napos, hetes babáknál. Ez valami statisztika, ami az egyik várandós könyvben volt....
Kati
25+1
Vendég

Sziasztok!

Szmercsa: A névbuli nálunk ugyanez volt, a férjem nagymamája felhívott, hogy tetszik-e nekünk a Laci név, mert ő arra gondolt... Mire én közöltem, hogy nem: Bence lesz. Elég szalonképes lett, nem is sértődött meg, azt mondta végülis az sem rossz. (És ha az volna??) De legközelebb lehet nem fogom vissza magam. Az anyukám szerencsére nem próbálkozott semmi ilyesmivel, áldott jó lélek!! Egyedül a pólyára mondta, hogy szerinte kell, de fel is ajánlotta, hogy majd ő megveszi. De ő bezzeg olyan messze van tőlünk: 200 km... Miért ilyen igazságtalan az élet?? na ma nem vagyok túl pozitív, de talán holnap majd pozitívabb gondolatokkal traktállak TiteketKép

Az én férjem is idősebb 10 évvel, de szerencsére valamilyen mértékben hajlítható. Az a szerencsénk mindkettőnknek, hogy rendelkezünk egy szerintem nagyon fontos tulajdonsággal, és ez a belátás. A végén mindig belátjuk, hogy a másiknak (is) némiképp igaza van, és akkor helyreáll a béke.
Csak az a kár, hogy mire idáig eljut az ember, már olyanokat vág a másik fejéhez, amivel aztán jól megforgatja a szívében a kést. És minnél régebb óta ismerjük egymást, annál inkább így van ez: a gyenge pontokra könnyű rátapintani....

Én még nem bírok ilyen hátborzongató dolgokkal foglalkozni, mint a bölcsőhalál.. Egyelőre elég az is, hogy egészséges-e a gyerek...

Lucretia
21
lucretia

Lányok,
miért olvasgattok ilyesmiket. Most születés lesz, nem halálozás. Szép, egészséges babák lesznek, nem lesz sehol, semmi gond. Én el nem olvasok ilyesmiket. Tudni tudok róla, dehogy utánaolvassak.... na azt azért nem. Lehet, hogy babonás vagyok

Van nekik védőangyalkájuk Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Lucretia,
milyen jól leírtad, hogy ezt: "Csak az a kár, hogy mire idáig eljut az ember, már olyanokat vág a másik fejéhez, amivel aztán jól megforgatja a szívében a kést. És minél régebb óta ismerjük egymást, annál inkább így van ez: a gyenge pontokra könnyű rátapintani.... "
pont így van nálunk is !!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Lányok,

Van (azt hiszem a Madarász utcában) ilyen tanfolyam hogy mit kell csinálni a babával ha riaszt az a légzésfigyelő. A nyári babások között volt aki elment és azt mondta, többet tanult a 700 forintos könyvből amit szintén ugyanott meg lehet venni, mint a 2000 forintos tanfolyamból.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lucretia,

na ez a pólya dolog most eszembe juttattad, ebből még nem tudom, hogy hogy fogok kimászni Kép ??Anyám pólya mellett, anyósom pólya ellen!! Erre mit lépnél? És egyik szülő itt van 3 méterre a másik hozzánk költözik pár hétre segíteni, ha meg lesz Picurka.
Most légy okos!! Kép

szmercsa

Kép
szmercsa

Én nem akartam senkit borzongatni, de mivel nálunk már ő a második baba, ezért én már rég utána olvastam, amikor Bálintnál aktuális volt. Nálunk a védőnő és a gyerekorvos is sokat beszélt róla.

Edina
23

nedinabp

Megyek lepihenek, írjatok sokat, majd este visszanézek még. Szmercsa pólyatéma: TE mit szeretnél?...

Hari 18+5

Kép
Kép
hari

SzmercsaKép,
megoldás: angolpólya!!! A kórházban is általában azt adnak rájuk, elég praktikus, és nem olyan bumfordi mint a rendes pólya. Szerintem az egy nagy hülyeség!!! Aztán meg úgyis meglátod, hogy mi az, ami beválik NEKED. Azt kell használni!!!
A nászasszonyok meg csak veszekedjenek rajta, hogy ki tudja jobbanKépKépKép!
Kati
Vendég

Hari,

gőzöm sincs. Nem értek ehhez, szerintetek? Pólya vagy nem pólya??
De a probléma az akkor is marad Kép

Kép

Edina,
szerintem is nagyon fontos tudni ezekről a dolgokról, nehogy félre érts, de akkor is, már maga a szó is elborzaszt.

szmercsa
szmercsa

Szmercsa

hát jól feladtad a leckét... Ezen még nem gomdolkoztam. Biztos valahogy az lenne a megoldás, hogy az ember elérje az ősöknél, hogy csak abban segítsenek, amiben kérjük... De nem ismerem a feleket, kivel mennyire lehet ezt megbeszélni. Én biztos azt szeretném, ha nálunk úgy lenne, hogy segítsenek a háztartásban, hogy én minél többet foglalkozhassak a gyerekkel, ne adj Isten, még le is dőlhessek két szoptatás között. És az anyukámmal ezt szerintem meg is lehetne beszélni. De nem tudom, nálatok hogy van. (Nálunk a férjem max a fürdetésben tud majd segíteni, mert ő legkorábban 7-kor ér haza.Pedig az ő segítségét venném a legszívesebben.) Volt is róla szó, hogy az anyu feljönne egy időre hozzánk, de mostmár azon is gondolkozom, hogy lehet, hogy mégsem akarom, hogy valaki beavatkozzon a mi kis családi életünkbe az első időkben, bármennyire is szeretem, és tudom, hogy segítene.(Akinek van már gyerkőce: ti mit gondoltok erről?) Mostanában érzem, hogy- bár én alkalmazkodó típus vagyok- kezdek agresszív lenni néhány dologban, ha a gyerkőcről van szó!! Szerintetek ez normális? Azt hiszem, nálam most indult el valamiféle lelki anyaság igazán...

Szóval Szmercsa: taktikákkal sajna nem tudok neked segíteni, mert nekem a taktikák sajnos egyáltalán nem működnek... Így ha valakivel nem lehet a dolgot megbeszélni, akkor lehet, hogy csődöt mondok!Kép

Lucretia
21
lucretia

Kati,
igazad van, veszekedjenek ők rajta Kép
Egyébként, ami időnként engem is aggaszt, és sokat beszélnek róla, az a köldökzsinór téma, amit az uh sem mutat ki. Tekeredik, vagy nem? szóval a párom családjában többször is volt sajnos rá precedens, de semmi baj nem történt hál Istennek KépKép
Én hallottam azt is, hogy a tekeredés, az kicsi korban történik meg, tehát pár hónaposan. De azt is olvastam, hogy a köldökzsinór hosszúsága 50cm, és ha ettől eltérő, akkor van baj, van 30cm rövid, az is gond, és a 80cm körüli tekeredik.
Ti mit tudtok a témáról??

szmercsa
szmercsa

Lucretia,
sajna, megbeszélni, azt nem lehet Kép Eleve vannak problémák a párom és a szüleim között, amik nem is csekélyek. 6 évvel ezelőtt költöztem el itthonról, mert választás elé állítottak: vagy ők, vagy a szerelmem, tudom most 6 év elteltével mégis itt vagyunk.... hát ezt hosszú lenne elmesélni. De a kapcsolat csak látszólagosan rendeződött... ebbe se menjünk bele... elég specifikus a helyzetem. Nem untatlak vele. Én sem tudok ám jól taktikázni.
Így hát, megbeszélés kilőve. A kommunikációs cső már évekkel ezelőtt bedugulta sajna.

Bizonyos dolgokban én is borzasztó aggresszív lettem, ha a gyerkőcről van szó, mint egy anyatigris. (néha még én is megijedek, de a párom is Kép) szerintem ez így van rendjén.
Minenkivel közlöm, hogy nekem az én kis családom az első, mindenki oldja meg a saját problémáját. Durván hangzik, és ettől még segítek ám KépKépKép ha tudok, csak miheztartás végett közlöm.
Anyukám nem tud segíteni, mert őt nemrég műtötték, van neki elég baja. Anyósom jön majd, majd meglátjuk, hogy hogy jövünk ki. Már laktunk együtt 2× fél évet, egetverő problémák nem adódtak.
Bocsi, most már abbahagyom, rengeteget írtam, de jól esett Kép

Kép
szmercsa
szmercsa

Lucretia,

Ez igazán nehéz kérdés. Amikor Bálint megszületett, én a kórházban is szinte csak a férjemet akartam látni, vele akartam együtt lenni, persze ezt nem mondtam senkinek. Mi az anyuékkal lakunk (tetőtér, teljesen külön) viszont egész nap senki nincs itthon, szóval én egyedül vagyok, anyósom Ausztráliában él, após pedig vidéken. A gond nálunk mindig ott van, hogy amit anyu adott tanácsot, vagy épp mondott, hogy mit csináljak az teljesen ellenkezett azzal, amit a gyerekorvos, védőnő mondott, és ebből voltak konfliktusok. Itt arra gondolok konkrétan, hogy anno az időre történő szoptatás, és a korai hozzátáplálás volt a "divat" Ma meg igény szerinti szopi, minnél tovább, késői hozzátáplálás.
Viszont amikor hazajöttünk a kórházból anyuék is feljöttek este, majd kis idő múlva diplomatikusan távoztak.

nedinabp

Szerintem teljesen normális, hogy az embernek már idejekorán pontos elképzelései vannak a gyerkőccel kapcsolatban. Ehhez kell is tartani magunkat. Nem csak amikor még picik, de később egyre több mindenben...
Pl.: most hétvégén történt anyóséknál, hogy vasárnapi ebéd közben fiam kijelentette, hogy most azonnal szeretné megnézni, hogy mi van a Kinder-tojásban, én meg nem engedtem. Mondtam, előbb fejezze be a kaját, erre az asztalra dobta a villáját. Azonnal felállítottam az asztaltól és a sarokba zavartam (nálunk ez elég jól bevállt).
Anyósom kisomfordált a konyhából és odavitte neki a Kindert a sarokba. Annyira pipa voltam, tök kiakadtam. Erre mondta, hogy ott náluk ne neveljem, mert ő azt nem tudja nézni, hogy megbántjuk a gyereket. Mondanom nem kell, párom fel sem nézett a tányérjából, jóízűen evett tovább (így lehet számítani a pasikra).
Én azt mondom, teljesen mindegy hol vagyunk, vannak alapszabályok, amiket be kell tartani. Nem érdekel, hogy éppen bevásárolunk, vagy vendégségben vagyunk, ha fegyelmezni kell, akkor nincs elnézésKép...
Csak azért írtam mindezt le, hogy ne gondoljátok, hogy a helyzet majd jobb leszKép, a surlódási felület egyre nagyobb és a gondokat Nekünk NÕKNEK kell kezelni... akár az anyóssal, akár a saját anyánkkal van gondunk!!!
Bocs, hogy ilyen hosszú lett!!!
Kati
Vendég

Sziasztok!

Hari! A barátnőméknél riasztott a légzésfigyelő, mégpedig nem tévesen, szóval valószínűleg az mentette meg a pici életét. Szerintem nagyon jó dolog, még ha semmi rossz nem történik, csak nyugodtabban alszik tőle az ember, már akkor is megéri. Hogy mit kell tenni olyankor, amikor riaszt az a normálisabb légzésfigyelőknél le van írva, és a védőnő is elmondja.

Szmercsa! A pólyáról azt olvastam, hogy azért hanyagolják mostanában előszeretettel, mert állítólag az is közrejátszhat a bölcsőhalál előfordulásában. Aztán hogy mi az igazság, vagy mi a jó... hát ki tudja valójában.

Én nem panaszkodhatom a páromra. Mostanában annyira rendes, türelmes, segítőkész, hogy a minap már pont ezért reklamáltam, hogy ugyan mi van vele Kép Régebben nem volt ilyen angyalka.

Ildi 24+6

Kép
vrucsincá

Pólyát azért nem javasolják hosszas viseletre, mert a baba csipőjének kell a mozgás. A pólyában nem tud rugdosni, mivel szűk. De azért időnként bele lehet tenni rövid időre! Csak ne legyen állandóan abban. Amúgy a babák többsége szereti és megnyugszik tőle, főleg újszülött korában, mert biztonságban érzi magát bebugyolálva, mint az anyaméhben. Amcsiban, ahol nincs pólya, ott takaróba bugyolálják be őket és "burrito" nak hivják, mert az náluk egy ilyen mexikói pitába bugyolált kaja. Kép Aranyos. Az elmélet ugyanaz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mennyi üziKép
Képzeljétek!
Hazajöttünk, próbáltam írni a visszaolvasás után és nem jött be a babanet.
Hihetetlen!
Most kezdhetem elölről a visszaolvasástKép
De leírom egy papírraKép

Sziasztok!
Angelani
22+3

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek. Mi megyünk a párommal a Mátrába "nyaralni." Remélem, jó lesz. Ez lesz eddig az első igazi együttnyaralásunk! Furcsa. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Szmercsa,
Ma voltam dokinal es en is 12 kilonal jarok.
Azt mondta, hogy ez egy kicsit sok, vigyaznom kell, nehogy kiugorjon a cukrom.
Hiaba magyaraztam neki, hogy "egeszsegesen" taplalkozom ennel jobban mar nem tudom megvonni magamtol a kajalast. Letojom, ha magamra nezek, elmegy a kedvem mindentol.Eszmeletlen hurkas lettemKép
Na mindegy, ez vanKép
Ami megnyugtat, hogy picurim jol van, nagyon elenk volt, allandoan ficankolt. Szivhang is rendben es fejfekvesu. Ez ugyan meg valtozhat, de ezen a tajon az elso terhessegemnel a fiam ulo helyzetben volt ezert csaszaroztak a vegen. Vegig ult, azota is kis nyugis gyerekKép

Nalunk nem polya van, hanem alvozsak. Nekem nagyon bevallt. Teszek fel kepet, ha valakit erdekel.

Megann,

Netto uez nalunk isKép
Jot nevettem, pedig biztos, hogy adott helyzetben uigy reagaltam volna.
Nalunk amit imadok, hogy kajalas utan leulunk TV ele, vegre kiengedek, munka,gyerek,haztartas, FOZES Kép utan, mire a ferjem.
Es a kavet meg nem hoztad be?Kép
NO COMMENT

Rokica,
Jo pihenest es elvezzetek ki kettecskent, mert szules utan mar semmi sem lesz a regiKép

Angelani,
Vigyazz es pihenj sokat!

Nemesek,

Eleg durvanak tartom, hogy anyosod nem tartja magat a nevelesi elveidhez. Meg kellenne beszelni vele ezt. Ha a gyerek egyedul van nala, azt csinal amit akar, hiszen Trisztan ugyis tudni fogja, hogy mit lehet otthon es mit lehet a mamanal, de ez az ellenneveles nem eppen a legjobb dolog, meg kellenne ertetni vele.
Ez egy bizonyos tekintet kerdes. Ne haragudj, hogy beleszoltamKép

Aniko
27+1

<!--attachment: ORDOG-223135.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*4.0**ORDOG%2ebmp --><center><pre>
Kép
ORDOG.bmp (4.0 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: ORDOG-223136.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*4.0**ORDOG%2ebmp --><center><pre>
Kép
ORDOG.bmp (4.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko.
én most vagyok 67 kiló körül és 55-ről kezdtem. Nekem már a 22.héten szólt a védőnő, hogy nagyon belehúztam, de hosszasan méregetett, azt mondta, valóban nem látványos, de a mérleg mutatja.
Újra szedem az Elevitet. A védőnő azt mondja, hogy ne szedjem már, ugyebár az is hozzájárul a hízáshoz, a nődokim azt mondta szedjem végig, sőt.. utána is, nem akkora dózis, hogy ne lehessen enni, még mindig sokat segít
Azt se tudom, hogy mit csináljak?!

Mondtam én is a védőnőnek, hogy igazán nem nassolok, hanem rendszeresen eszem (amit eddig ugye nem tettem) és hogy egy nap többször is eszem meleg kaját, ami szerintem azért is fontos, mert ezzel is kiküszöbölhető a székrekedés, nekem nincs is KépKép azért lekopogom..

Nem tudom, mi lenne a helyes?! Lehetséges, hogy valóban alkattól is függ, hogy ki mennyit hízik?
Olvastam itt, hogy valaki szült (ne haragujon meg, hogy pontosan nem emlékszem már) és nem ment le semmi kiló a szülés után.
Anyósom mesélte, hogy mikor ő szült, volt bent egy nő, aki kipottyantotta a gyereket és felhúzta a terhesség előtti farmerját, és már ment is.. nos?
Szerintem, ha nem csinálunk semmit agyatlanul (minden nap két krémes, ahogy a háziorvosom bevalotta, hogy ő azért hízott sokat első gyerekkel Kép) és a szervezeted jól működik, elintézi ő, hogy mire van szüksége a Babának, és annyit raktároz el, és épít át, amennyit szükségesnek vél. Bízzuk a természet anyára KépKép
Egyébként is, ha a PICURRA gondolok pont nem érdekel az a plusz 4-5 kiló. Majd lerohangálom utána KépKép Vagy nem??
Ez megint hosszú lett.. bocsi. Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Rokica jó pihit, irigykedek is ám rendesen, én itthon fogok ülni egyedül, mert a párom dolgozik holnap is, meg vasárnap is, meg hétfőn is. Szombaton meg gondolom majd alszik szegény. Na mindegy.

A pólyán én is gondolkoztam, az én barátosném azt mondta, neki nem kellett, viszont ha vendég jött, vagy a családból jött valaki látogatóba, akkor az elején szívesebben adta úgy a kezükbe, mert így nem tudták rosszul megfogni. Én szerintem nem veszek, de lehet kapni olyan takaró félét, amit pólyává lehet összepatentolni, bár lehet, hogy ez az angolpólya?
Hari
18+5

Kép
Kép
hari

Azért irigyellek ám benneteket, hogy láthatjátok Picurkátokat. Én a 20.héten voltam utoljára uh-n azóta eltelt 7 hét. A pici szivét meghallgattuk többször is, de semmi több. Kép és valószínűleg csak 2 hét múlva megyek újra.
Azon is meglepődtem, hogy már annyian voltatok terheléses cukorvizsgálaton, engem csak a jövő hétre küldött a doki, a 28. héten (a védőnő is azt mondta, hogy akkor kell menni).
Végül is, ha a kisokost nézem a III. vizsgálat csak a 28.-32. hét közé írják.
Nem tudom, buta vagyok.
Mondjuk minek piszkáljanak, ha nincs semmi gondom? Még a végén valamit elrontanak,amit mi olyan gondosan összehoztunk KépKépKép

Kép
szmercsa

ui: ígérem, most már nem írok több regényt
szmercsa

Ha valaki tud varrni, ajánlom a www.varrohaz.hu címet, tök jó kis szabásminták vannak ott. Bár hozzáteszem, hogy én egyáltalán nem tudok varrni, úgyhogy nem tudom igazából megállapítani, hogy jók-e, de ha tudnék, biztos sok mindent megcsinálnék én magamKép Csak hát béna vagyok. Azt már csak suttogva írom, hogy édesanyám varrónőKép Õ viszont már nem nagyon varr, mert nem bír egy helyben ülni sokáig.
Hari

Kép
Kép
hari

Köszi a pólyáról a sok - sok infót.
Lehet, hogy úgy döntök nem fog kelleni Kép
Hari,
amit írtál, hogy biztonságosabb pólyába adni a gyereket a látogatók kezébe, ebbe van valami Kép
Ezt is egyszerűen megoldom KépKép senkinek nem adom a kezébe.

Vicc volt.

Kép
szmercsa
szmercsa

Szmercsa írjál csak regényeket, mert különben is le vagy maradva ami az üzenetek számát illeti. És ilyenkor mindig küldesz valami mentenivalót isKép
Sok puszi értük!
Hari

Kép
Kép
hari

Szmercsa ezt a témát ne is kezdd elKép Én néha úgy gondolom, hogy a kórházba megkérek mindenkit, hogy ne jöjjön be, csak a párom, ha muszáj. Aztán itthon meg bezárom az ajtót, és csak anyukámat, meg a védőnőt engedem be, de őt is csak ha muszáj. Persze tudom, hogy ezt nem lehet megtenni, de ezért vagyok úgy néha, hogy nem is szeretném még sokáig megszülni a kislányunkat, mert amíg bent van, addig csak az enyém. Szerintem én még az Uramra is "irigy" leszek, persze csak magambanKép Tiszta hülye vagyok. Azért vannak tiszta pillanataim is, amikor ugyan pont ugyanezt érzem, de azt is tudom, hogy majd magamban tartom.
Hari

Kép
Kép
hari

Szmercsa még egy kérdés: ha levelet írok valakinek, akkor oda is be lehet valahogy varázsolni ezeket a képeket? Mert nekem nem sikerülKép

Kép
Kép
hari

Hari,
ugye-ugye, milyen jó önzőnek lenni.
A páromtól bizti nem fogom irigyelni. Kép A többieket meg kizárom és kész KépKép
Nagyon egy hisztis gyerkőc a párom is, annak ellenére, hogy hamarosan már a 3.X-et karcolja, de imádom. Nem tudok rá haragudni, csak ideig-óráig.
Ma reggel is bejött, én még lustiztam, beheveredett az ágyba, jól megbeszélte a Picurral a dolgaikat. Kép Nem komoly, csak ilyesmi : "Itt van Apa, gyere ébredj fel!"Kép Utána nagyon örül, hogy sikerült neki felkelteni, és meghallgatja, hogy hogy rugdós, és csak annyit mond "hú" Kép
Aztán otthagy engem, persz Picurka 2mp múlva lerúgja a hólyagomat, és rohanok ki a toalettre KépKép
Hát ennyi.

Kép

szmercsa
ui: akkor még lelkesen írom a regényeket
szmercsa

Hari,

bizti emilbe is be lehet szúrni, majd megkérdem Mutert, hogy hogy csinálja.
Most nem tudom, mert az előbb jól összevesztünk Kép
szmercsa
szmercsa

Azt hiszem találtam smiley-s oldalt, és most én is töltök le, persze csak ha sikerülKépÉs akkor én is tudok talán neked küldeni olyat, ami még neked nincs megKép De lehet, hogy elbénázom az egészet.

Kép
Kép
hari

Na szóval: egyenlőre egy darabot sem tudtam leszedniKép
Min vesztetek össze? Ahelyett, hogy ide figyelnél veszekszel. Ejnye!Kép
Hari

Kép
Kép
hari

Hari

Kép
Kép
hari

Hari

Kép
Kép
hari

Na, sikerült megkevernem magamKép

Kép
Kép
hari

Hari,
azt hosszú lenne elmesélni Kép
Muterom pánikbeteg is, igen nehéz vele, egyetlen módon lehet beszélgetést lezárni, ő sírni kezd, és közli mindenért ő a hibás. áh.....hagyjuk
Ha valamihez nincs kedve, mindig sírvafakad.. most is ez történt. Majd holnapra megbékél.

És egyébként is minek veszekedni, ha verekedni is lehet. Kép

Csak Neked egy arcocska

Kép
Jobbat is választhattam volna Kép
szmercsa

ui: Mennem kellene főzni Kép nincs kedvem
szmercsa

Köszi Szmercsa. Ennek vajon milyen nevet adjak?!
Ne legyél elkeseredve, főzzél valami finomat, egyél sokat, és után meséld el mennyi jött rád kilókban. Hátha attól nekem jobb kedvem lesz. Juj de szenya vagyokKép
De én ma már annyit ettem, hogy csak az nyugtatna meg, ha valaki leírná hogy többet evett, csak hát az kizárt dolog.
Na mindegy, legyen jó kedved én meg megyek pipilni, mert inni is ittam ám. Ja, és ezt én töltöttem le egyedül!!KépKép

Hari 18+5

Kép
Kép
hari

Na, most jól lepisiltem az a szegény kis mosolygós fejetKép

Kép
Kép
hari

Hari,
megyek főzni, megfőztél Kép
Csak ügyeskedj, töltögess! Kép

Kép
Visszanézek később.

Végre megszabadultok tőlem KépKépKép
szmercsa
szmercsa

Siess vissza, addig szerzek jó fejeketKépKép

Kép
Kép
hari

Fúúúúúú Lányok Ezt Hallgassátok!!!!

Ma a legjobb barátnőm elvitt egy helyre turizni!
Olllyan szuper férfi-női-gyerek és BABY cuccok vannak,hogy leesett az államKépKépKép
És nem kopottak,foltosak,gyűröttek,büdösek,hanem gyönyörűen kiválogatva,felakasztgatva,vagy kisebb faládákban ömlesztveKép
Annyira szuper,menjetek el megnézni,ÉRDEMES!!!
Rákóczi u.65.- a Blahától kb.5 perc gyalog a bal oldalon egy rikító narancs színű épület!neve nincs vagy legalábbis én nem tudom,de nem is fontos szerintem.
Észveszetjő,hogy milyen jó cuccok vannak a legolcsóbb felnőtt 990. a legdrágább 1990. volt amit láttam.
vettem egy vil.kék kissapit(marks&spencer)190. egy babazsákot 300. és egy fehér-piros rénszarvasos rugit 900.Ft-ért!!!!!!!Kép
Ja és minden cucc tök márka/bár ez engem nem annyira izgat fel,mint inkább az,hogy tök jó minőség,ilyenek,hogy Gap,Marks&Spencer,Dorothy Perkins stb.
Szerintem érdemes megnézni!A gyerkőc és baby cuccok az emeleten vannak!!!
Ja! és plusz még egy kismamanacit finom puha pamut,málna színű álomi kényelmes 990.-ért!
Ezt muszáj volt megosztanom veletek!Kép

Dögfáradt és Elégedett annamamiKép
annamami

Annamami köszi, csináltál nekem holnapra jó programot!Kép
Így fogok sprintelni holnap, hogy nehogy lemaradjak a jó cuccokról. Már úgyis ki akartam mozdulni, most hogy ilyen jó időt mondanak holnapra is.
Pihizzél, kiérdemeltedKép

Hari 18+5

Kép
Kép
hari

HariKép

Mikor beléptünk pont ilyen képet vágtam,mint ez az egérke!KépKépKép
Nem fogod megbánni!
pusza
annamami

Szmercsa jól kitoltál velem, addig keresgéltem ilyen smiley-k után, hogy most úgy érzem fel sem bírok állni, elültem a popómat. De megtaláltam!!!!!!!!!!!Most már annyim van, hogy csak na!HIHIHIHIHIHI
Kép
közben meg a babám kb. ezt csinálja odabent, de azért jó, csak kicsit fura.

Annamami, holnap tényleg elmegyek és remélem én is találok jókat. Minden esetre előre is köszönöm a jó ötletet.Kép
Mivel Téged nem tudlak, így magamat ölelem,de azért remélem érzedKép
Hari

Kép
Kép
hari

Na megyek fürdeni, aztán aludni, mert elfáradtam ebben a nagy gépezésben.Kép
Holnap megyek vásárolni, aztán jelentkezem és beszámolok, hogy miket vettem, persze csak ha haza bírom cipelniKépKép
mert ha lenne egy kocsim..., de hát nincs, viszont a páromé holnap elkészül legalább. Úgyhogy nem kell neki gyalog menni dolgozni, de attól én még kutyagolhatokKép
Szép estét mindenkinek!
Hari 18+5

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Újra ittKép
Remélem most be tudom fejezni a mondókámKép
Mert amint leütöttem az első betűket, már rohannom is kellett.

Lányok!
Még nem olvastam vissza teljesen, de ezt el szeretném mondani!
Negatííííív lett a streptococcus vizsgálatKép Kép Kép
Nincs semmi kórokozó a torkombanKép
a férjem meg már befejezte az antibiotikum szedését, már nem fertőzKép

Bocsi, hogy magamról írtam, de annyira Boldog vagyok!

Annyit írtatok, hogy nem is tudom visszaolvasni, mert akkor eltünik amit én írtam. Tehát csak erre az oldalra tudok most reagálni. Utána majd visszalapozom.

Nemesek!
Amikor elolvastam az anyóstörténetet, háát olyan ideges lettem. Teljesen igazat adok neked!
Még a férjem is elszörnyűlködött, amikor neki is felolvastam. Ne hagyd magad. A Ti fiatok és Ti neveljétek. Engem sem érdekelne, hogy éppen hol vagyunk. Amit tilos, azt mindenhol tilos.
Én egyszer mertem anyukámnál hisztizni kicsi koromban a közértben. Úgy elvert, hogy többet nem mertem sem a kosárba pakolni sem hisztizni. De amúgy sohasem ütött. Talán életemben kétszer vert el. Mindig engedékeny volt. Apukám meg nem nagyon törődött a gyerekneveléssel, anyukámra bízta.

Rokica!
Nagyon jó pihenést és kellmes dőt! Kép

Anikó!
Engem érdekel az alvózsák!
Tegyél fel lécci képet.
Köszi!

Szmercsa!
Igazad van!
Már engem sem érdekel a plusz kilók. Majd lefogyok, amikor nem alszom ki magam, egész nap rohanás az élet. Nekem nem lesz tul sok segítségem, ezért tuti, hogy hamar lefogyok.
A másik, hogy később sem fogom megenni a gyerek maradék kajáját+az enyémet is, na meg a papáét. Sok anyuka ettől is hízik. Nem veszik észre, hogy sokkal többet esznek mint azt gondolnák.

A babafogdosásról:
Na nálunk sem lesz puszilkodás!
A papa megfoghatja, anyu megnézheti, de senki nem taperálhatja. Higiéniás okokból sem!
Majd 3 hónap után már talán megengedemKép

Annamami!
Nagyon Köszi, hogy leírtad a boltot!
Holnap rohanok megnézniKép
Azt nem tudod, hogy kb meddig van nyitva? Gondolom 17-18h-ig.
Jajj, de jóóóó!

Most visszaolvasom a délelőttit!
Pusszanccss!
Angelani
22+3

Kép
angelani

HariKép
ölelést köszi,"bezsebeltem"!Kép

AngelaniKép
gondolom hétköznap legalább 17-ig,de azt biztosan tudom,hogy szombaton is nyitva van 13-ig!!!Kép

RokicaKép
pihizzetek sokat,nagyon jó időt kívánok nektek!Jövő héten telcsi!Kép

Mindenkinek szép álmokat!
annamamiKép
annamami

Sziasztok!

tiszta ideg lettem, mert elszállt az írásom.
Nálunk szakadt meg a netKép
De szerencsére nem sokat írtatok délelőtt.
Már fáradt is vagyok!

Annamami!
Köszi, holnap mindenféleképpen elmegyek körülnézniKép

A heteket tessék írniKép

Jó éjt mindenkinek!
Nyugod éjszakát, Szép álmokat!
Angelani
22+3

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: