Anikó!
A soroksári uton van a Mega Toys,ahol szoktunk vásárolni,majdnem minden cuccot itt vettem.
Van babakocsink,csak nagy dömper
,éppen én is a nyár és a sok utazás miatt vettem sportkocsit
Vehettem volna valamelyik nagy bevásárlóközpontban is 6500-ért,de annak kicsik a kerekei (a homokban úgyanúgy bessüped),nem lehet dönteni(nem két funkciós),nincs rajta napvédő meg sorolhatnám. Ez legalább megfelel az ízlésemnek és az igényeimet is kielégíti.
Én is szeretek spórolni,de a gyerekének a legjobbat szeretné az ember megvenni ,még ha az ő rovására megy is.(Lsd.Judit)
Inkább megveszem neki a drágábbat,és akkor nem megyek fodrászhoz, vagy nem megyek szoliba egy hónapig (úgyis jön a nyár)stb...
Judit!
Szerintem nem baj,hogy Bencike "annyit" alszik,ki kell pihennie magát holnapra,elvégre holnap 4 hónapos,nem?
Előre is kivánok neki boldog hófordulót!
Ezt Bencikének küldöm
Én is visszaolvastam valameddig (kicsit nosztalgiáztam),olyan gyorsan repül az idő!
Évi!
Jól tetted,hogy kipihented magad!
Ennyi munka után ez kijár az embernek!
Nekem se tetszett a fa etetőszék,megmondom őszintén,pedig nagyon szeretem a természetes dolgokat,de nekem se tűnt stabilnak,és olyan élesek a sarkai,nem ilyen szépen lekerekítettek,mint a műanyagnak.Amitől tudom,azért én is megóvom a kiscsávót.
Zsó!
Ti még sétáltok?
Itt már kezd beszarni az iidő,el ne ázzatok!!!!
Zita!
Hiányzol még mindig!