Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még egy pár sor a gyerekek viselkedéséről:
Zita amit te írtál szerintem az a normális. Én legalább is pont ezt gondolom magamba, hogy nem akarom, hogy Barnus ilyen legyen mint az ikrek. Anyukámat szoktam faggatni, hogy ez meg ez hogyan volt velün, de ő is azt mondta, hogy sokat-sokat kell beszélgetni nekik és akkor megértik.
Évi a te rokongyereked sem semmi.
gezso

Zsó!Mi van a kúppal,sikerült felrakni?Kép
ilgya1

Még, jó, hogy mire reagálok, már írtatok egy csomót.... Kép

Ildi! Milyen kedves a férjed! Kép

Anikó! Hagyd a betűket, inkább szövegelj! És gyere picit hamarabb! Kép - ha tudsz...
zichy

Zsófi!

Anyukád nagyon jól mondja!!!!!!!!! Én is ebben látom a dolgok lényegét! Kép
zichy

Zita! De a fiam meg direkt kipiheni magát nappal, éjszakáraKépKép
ilgya1

Fogadjunk, hogy Judit már olvas - de nem minket! Kép Hol tartasz? Este beszámolót kérek!!!!Kép
zichy

Jaj Barnus nagyon nyügi. Szó szerint ordítKép
Most próbálom elaltatni. Itt van a karomon, de már alig bírom szegényt.
gezso

Ildi!
A kis huncut! Kép Kép Kép
Csak nehogyy felcserélje a napszakokat! Kép
zichy

Zita!A te kicsinyeid?(Én nagyon sajnálom a digiket,de követni fogom a példát!KépKépKép)
ilgya1

Zsófi!
Dajkálgasd a kis husit! Biztosan az oltás! Kép
zichy

Szegény Barnuci!KépKépKép
Borogattad neki a szuri helyét?
Sűrűn cseréld neki a vízes borogatást,az is hűsíti a kis lábát!Kép
Szegénykét annyira sajnálom!

Az enyémnek meg rá fogok koppintani a nozijára csak huncutkodjon velem!Kép
ilgya1

A nagyocskát a mamija hozta el az oviból és még nem értek haza Kép Annyira szereti anyumat, ilyenkor alig bír elszakadni tőle! Õk ketten elég rokon lelkekKép

Annácskám néha mesét néz, de inkább itt sündörög köröttem. Én rohangálok két levél között : egy kis csili-vili,egykis levél. Most femosnom kéne, az hosszabb tortúra. Kép

Digi - majd este mesélek.
zichy

A digi kivégeztetett!!!!!!!!!!!!!!!!
ilgya1

Sziasztok!

Újabb kúpfelhelyezési kisérletet majd este 8 kor fogok csinálni. Bevetem a tanácsokat. Borogatom a lábacskáját. Most leraktam a bébihordozóba,mert abban tudom ringatni. Sajnos a hátam már nem bírta továbbKép Most hol beszundizik hol felsír.
gezso

Mi ez a digi kivégzési akció?? És hol végzitek ki és hogyan???
gezso

Majd otthon elmesélemKép
Vagy este a pizsipartin!Kép
A profilomon nem vettél észre változást?Kép
ilgya1

Jaaaaaa! Már leesett. Én is megyek kivégezni. Kép
gezso

Egyébként én is mindig úgy érzem, hogy amikor itt vagyok sehol senki. Kicsit elmegyek, akkor meg alig tudom követni az eseményeket.
Hová rejtettétek el megfigyelő kamerát? Kép
gezso

Figyeltétek a mai napról már 3 archíválás készült Kép Jól termelünk.

Szegény Barnuci álmában fel-fel sikongat. Ilyenkor mi történhet a kis buksijában?
gezso

Nagyon édi kis krapek!Kép

Nem semmi,miket produkciózik!KépKis bűvészKép
ilgya1

Szegény Barnuska!Kép
Reggelre csak kiheveri azt a fránya szurit!Kép
Az időjárás se kedvez szegénykénekKép
ilgya1

Benci egy gyönyörűség!!!!!!!! Amit most mondanék,azt csak otthon teszem..

Anyu jött, megyek! Este tali! Kép
zichy

Az erő velünk van!Kép
ilgya1

Judit!

Bencike egy kis tünemény. Úgy látom az ágyikója minden zugát ismeri márKép

Igen, szerintem is minket jobban megvisel az oltás. Én legalább is már napokkal előtte izgulok, és úgy sajnálom szegényt. ma is míg vártunk hogy sorra kerüljünk olyan jó kedve volt. Mosolygott és teljesen nyugis volt. Az olyan szomúrú hogy nem tudja mi vár rá és úgy érzem, hogy én viszem a rosszba ezért rám haragszik. na szóval értitek, hogy milyen érzésem van ugye? Én már napok óta mesélem neki, hogy mi fog történi, de most még nem érti. De remélem érzi, hogy mennyire szeretjük.
Bocsi a lelkizésért.
gezso

Csajok!

Szét röhögtem az agymatKép Kép
Ti miket tudtokKép

Miért van digikép kivégzés???

Szegény BarnusKép

Lemaradtam de azért leírom. Én bekrémeztem a kúpot,meg a popóját és benyomiztam a kúpot.Eddig még sikerült.
Szerencsére nem használtuk sokatKép

Ja este party!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok! Jó reggelt!

Gyorsan beugrottam még pzsibe, aztán megyek csinálom a dolgomat. Nagyon álmos vagyok.
Arra gpndoltam valamikor délelőtt kéne ezeket a partykat valahogy tartani, met engem hamarosan kitesznek az erélyre.
A könnyem is folyt a nevetéstől annyira röhögtem.
Imádlak benneteket. Annyira jó, hogy össze találkoztunk.

Zita jó szórakozást az állatkertbe. A többieknek meg jó babázást, házimunka, ebéd és vacsi készítést. Majd jövök még, írjatok.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Szia Anikó!

Te kis korán kelő!KépA lányaid nem haggyák aludni a fáradt mamit?Kép
Mikor jötettek el tegnap?Kép
Zita meddig maradt? Úgy maradtam volna még,csak a fiúk nem engedtek!Kép

Dávid most egész jól aludt az éjjel,azt hiszem ma is jól lefárasztom valamivelKépCsak 3x kelt fel szopizni 8 órától.KépEz is valami, a napokhoz képest (Kb.10x)Kép

Ki akartam menni a piacra,de a párom rábeszélt,hogy menjek imkább szombato,és akkor velünk tud jönni!Hurrá!Kép

Jó házimunkázást!Kép
Ildikó
ilgya1

Szia Judit,jó reggelt!

Bencike alvásKép
Akkor te nagyon kipihent vagy!
Sok sikert kivánok az ügyeidhez,majd számolj be róla mit sikerült intéznedKépSzurkolunk neked,hogy sikerrel járj!Kép

Messze van a munkahelyed a lakástól,meddig kell nélkülöznie Bencusnak?KépA nagymama biztos örül,hogy egy kicsit az unokájával lehet kettesbenKép

KakiügyKép
Én már 3 nap után parázok,de egyébként megnyugtattak,hogy nem kell. Kép
Ha Bencuska szépen fejlődik,nincs ok az aggodalomra.És mint látjuk(halljuk) meghaladja kortársait! Szóval fel a fejjel!!!!!Kép

Az érettségiről csak annyit tudok,hogy újra kell írni a matekot május vége felé,jó nagy szívásKép
Szemét emberek vannak,egy pár emberke miatt szívjon az egész ország. (Ez Mo.-i lojalitásKép)
A hugommal tegnap nem beszéltünk,de rákérdezek,mert engem is éredekel,főleg a töritől nagyon fosott.
Ma azt hiszem angolból ír,még elkelnek a Tündérek szerintem. (Mondjuk angolból nagyon ügyes.Kép)

Puszi Bencikének,majd gyere ,ha tudsz!KépI.
ilgya1

Jó reggelt!

Barnsu nagyon jól viselte az éjszakát. este 8 után csak 4.30-kor ébredt. Én felhúztam magamnak az órát 2 -re és megnéztem, hogy nincs e láza. Szerencsére nem volt.
Most reggel 37 fokos. Szerintetek mikor adjak be neki újabb kúpot??? Ha el kezd emelkedni vagy már most is adjak inkább????
Zsó
gezso

Szia Zsó!

Az én dokim azt mondaná,hogy adjak be egy fél kúpot neki.De igazából ekkora csecsemőknél ez még nem lázKép
Tegnap adtál neki este kúpot? Ha nem adtál,akkor most adhatsz neki,ha adtál akkor szerintem várj még egy kicsitKépEz csak az én véleményem,hallgasd meg másokét is.KépI.
Nagyon ügyes kisfiad vanKép
Írd majd meg,hogy mit csináltál!Kép
ilgya1

Sziasztok!

Tegnap 23 óra körülig voltunk Zita, Évi meg én. Nagyon jó volt. Kép Csodálkoztok, hogy nemsokára kiraknak? Apa rájött mért akarok neki laptopot. Nagyon cink. Kép

Én adnék neki kúpot. Abban nyugtató is van. Lehet,hogy ma nehéz napotok lesz. Kép

Minket a háromhós nem viselt meg még csak nem is sírt. Délután kicsit nyűgős volt. A négy hós az már döfi. Attol még Bia is kiajadt. 19-én meg megyünk az öthósra attol már nagyon félek. De aztán egy időre békén hagynak.

Lehet, hogy szombaton egyedül kell mennem a vásárba. Kép Annyira szomorú vagyok. Kép Apa dolgozni fog.KépKépKép

Írjatok sokat majd jövök.
Judit! Jó ügyintézést.
Vendég

Anikó!
Ajajj!(Apa rájött a turpisságra!Kép)

Mit akarsz venni a vásárba?Kép
ilgya1

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget láz ügyben. Végülis vártam mostanáig. óránként mértem. Most már csak 36.9 úgyhogy még nem kapott kúpot. Remélem nem is kell majd.

Ildi!
Szegény tesód. nem semmi ez az érettségi botrányKép

Anikó!
Jó sokáig bírtátok tegnap a dumcsipartit.
gezso

Szia Zsó!
Szerintem jól tetted,hogy vártál.Kép
Az a sok gyógyszer se jó annyira. Hozzászokik a szervezetük,aztán mindig újabb meg újabb csodaszer kell,hogy hasson.Kép
Borogasd és nem lesz semmi baj!Kép
Most alszik?
Dávid is elaludt,el kéne mosogatnom is.Kép

Ti kerítéseztek,ma?(Mármint a fiúk?)Kép
ilgya1

Utazóágy esetleg etetőszék, ruha. Már nyolcvanas a mérete. Nem győzöm ruházni.

Szerintem nem lesz semmi gáz az új matekkal aki tud az tud. Csak éppen duplán izgul.

Ildi mond már mennyiért vetted a cucokat meg tegyél fel képet kérlek. Égy etetőszéket nem fognak lenyulni a pedofikok.
Nekem kellene izgulni mert eltünt a csúszdás képem.

Barni baba hamar átvészeli ezt az oltást, ne izgulj a köv. rosszab lesz.

Féldébe hamizunk utánna nekivágunk egy nagyobb sétának kb három felé jövök csak.
Addigra legyen fotó mert irgum-burgum lesz.
Vendég

Anikó,Biának már 80-as a mérete?
Akkor ő se piskótaKépHány kg?
Nem létezikKépKépKép,Dávid is már több,mint 9 kg,de van még 74-es rucija is ami jó,sőt a 68-as is.

Képeket rakok fel!KépKicsit később!
(Etetőszék:36.990.-
Kocsi:29.990.-)

Jó étvágyat kivánok,nektek!!!Kép
Jó sétát!Mennek a Naptündérek!Kép
ilgya1

Sziasztok!

Mi már túl vagyunk az ebéden. Barnusnak végül felment a hőmérséklete 37.2 -re majd most fogom újra mérni. Most édesen szundizik.
Ildi! Bocsi, nem akarlak lehúzni, de szerintem ezek a babacuccok kicsit drágák. Hol vettétek? Én most gyorsan szétnéztem az interneten és találtam egy pár akciós etetőszéket (márkásat). Sportkocsik is voltak. Remélem nem haragszol amiért ez írtam?
Mi is készülünk sétálni, remélem marad a szép idő.
Mindenkinek jó sétát.

zsó
gezso

Sziasztok!

Mi is sétáltunk egy kicsit...

Olyan szomorú vagyokKép
Mondtam én apának,hogy nézzünk jobban körül, de nem tudtam meggyőzni.Azt mondta,hogy inkább megveszi a drágábbat, de nem fog tönkremenni (ki tudja?),és akkor a másik kölöknek is jó lesz;Vagy veszünk két gagyit!Kép
Annyira megtetszett nekem is,és olyan hiper szuperKép
(Egyébként sokkal drágábbak is voltak-amit mi vettünk az egy jó közép kategóriaKép)
A Mega Toys-ba vettük, ami lett volna olcsóbban az annyira gagyi volt,hogy nem lett volna érdemes megvenniKépHasználtat meg nem akartunk!)

A fényképen nem fog látszani a színe,de az etetőszéknek is nagyon kellemes színe van és a kocsinak is.Kép

Na mindegyj,majd legközelebb jobban utánajárok,csak hát férfiakkal tudjátok,hogy lehet vásárolni!Kép

Judit!
Csupa jó hírek!KépKépKép
PénzKépKépKép
Nem semmi,te már 56 kg vagy?Kép
Hogy bírtad Benci nélkül? Kép
B.kocsi-szoktatás-hogy ment?Kép
Nyári-munkaKépKépKép

Zsó!
Neked is jó sétát!Kép
Hol láttad a cuccokat?(Mondjuk mostmár úgyis mindegyjKép)

Anikó!
Visszaértél már?

Évi!
Mizújs?

Zita!
Hiányzol nekünk!Kép

KépKép
ilgya1

Sziasztok!
csatlakozom az elöttem szólokhoz nagyon dága cuccokat vettél.
Ildiéknél pénz nem számit, van dögivelKépKépKépKép

Én is skubizom a neten a babacuccokat láttam:

Etetőszéket top Rider 21,900,- a Mini Manóba dönthető, ötpontos, kagylós kényelmes, állítható magasság, laposra csukható, görgős kerék, lábtartó és nagyon masszív.
Kép
Vendég

Utazó ágy Pierre Cardin 60X120-as 11,900,- Elefáni baba bolt
<!--attachment: n_vtelen__1-223058.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*120.5**n%e9vtelen++1%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen 1.bmp (120.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Pierre Cardin esernyőre csukható babakocsi 18,500,- a Brumi maciba
<!--attachment: n_vtelen-223064.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*160.8**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (160.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
Aztán voltak helyek ahol ugyanezek sokkal többe kerültek. Én nem vagyok csiliárdos tehát minden fillér számit. De ha az lennék se hiszem, hogy szórnom kéne. Csajok ha tudtok ennél olcsobbat akkor mindenképpen írjátok meg, hogy hol. Zsó, Judit mi még ezek előtt állunk ha lehet segítsünk már egymásnak. Köszi. Végül is ezért is vagyunk mi jóbarátok. Nem???????
Vendég

Enyém is tudja ezeket KépKépKép,sőt dupla tálcás,négy fokozatban dönthető az ülés,állítható a magassága,könnyen tisztítható,van kitámasztása alul(nem nyaklik szét a lába)stb................Kép
ilgya1

Ha mindegyiket elmész és külön megveszed úgyanott vagy!A benzin is sokba kerülKép
ilgya1

Bocsi de ez a szemét így csinálta meg. Nem is engedte, hogy egy levélbe elküldjem. Azért remélem érthető voltam.

Ildi amúgy jók a cucok de nagyon drága.

Az én férjem pont az ellenkezője ennek. Mindennek százszor utánna jár. Amit viszont ő csinál az kicsit sok. Sőt, nagyon sok. Még is szegények vagyunk mint a templom egere.
Régebben nem volt babakocsitok? Nem esernyőre csukhatót akartál venni? Vagy ez is az?

Én még gondolkozom azon kell-e nekünk még egy kocsi. A mienk nagyon jó csak az egész csomagtartót elfoglalja. Mi meg elég sokat utazunk.
Vendég

Melyik mega toyba voltatok?

Amúgy a boltok mind a 13-14 kerben vannak egyrakáson simán megoldható.
Vendég

A férjem azt mondja, holnap péntek tizenharmadikán ne kapcsoljam be a gépet. Sőt hozzuk ki a konektorból. Szerintetek nem hülyeseg ez. Kicsit para a csávó??????
Informatikusok ti mit szóltok hozzá?
Vendég

Á szerintem ne tartsunk de.pizsi partyt. hogy fog kinézni a lakás:-)

Zita:
Rmélem jól telik a nap!foglalkozz sokat apávalKép

Judit:

jól aludt a Flóra, ahogy elbúcsúztunk fél 12-kor nyöszörgött, mert nehezen kapott levegőt.Odafeküdtem, ivott egyet és aludtunk továbbKép
b.szoktatás, hogy ment?

Zsó:
Másnap már nem kell adni kúpot.

Ildi:
Jó drága cuccosokat vettetekKép, de bíztosan nagyon szépekKép
Etető szék nagyon tuti!
Nekünk la rosssi van. Ez is mindenfélét tud.Magasság, háttámla állítás...
Mi használtan vettük rokonoktól. Mindenből márkássat vettekKép Enyimé is tök jó stabil.

Ült már a Flóra fa etetőben hát az meg a stabilítás.Elkerülték egymást mikor gyártottákKép

Anikó!

Kis parásokKép Én bekapcsolom. függőség miatt nem bírnám kiKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Elis felejtettem

Azért nem jöttem eddig, mert de.takarítottam főztem.Ebéd után meg elaludtam a Flórával fél 4-kor ébredtünk felKép

Este fitt és üde leszekKép)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Anikó!

A soroksári uton van a Mega Toys,ahol szoktunk vásárolni,majdnem minden cuccot itt vettem.Kép

Van babakocsink,csak nagy dömper Kép,éppen én is a nyár és a sok utazás miatt vettem sportkocsitKép
Vehettem volna valamelyik nagy bevásárlóközpontban is 6500-ért,de annak kicsik a kerekei (a homokban úgyanúgy bessüped),nem lehet dönteni(nem két funkciós),nincs rajta napvédő meg sorolhatnám. Ez legalább megfelel az ízlésemnek és az igényeimet is kielégíti.
Én is szeretek spórolni,de a gyerekének a legjobbat szeretné az ember megvenni ,még ha az ő rovására megy is.(Lsd.Judit)
Inkább megveszem neki a drágábbat,és akkor nem megyek fodrászhoz, vagy nem megyek szoliba egy hónapig (úgyis jön a nyár)stb...

Judit!
Szerintem nem baj,hogy Bencike "annyit" alszik,ki kell pihennie magát holnapra,elvégre holnap 4 hónapos,nem?
Előre is kivánok neki boldog hófordulót!Kép
Ezt Bencikének küldömKép

Kép

Én is visszaolvastam valameddig (kicsit nosztalgiáztam),olyan gyorsan repül az idő!Kép

Évi!
Jól tetted,hogy kipihented magad!
Ennyi munka után ez kijár az embernek!Kép
Nekem se tetszett a fa etetőszék,megmondom őszintén,pedig nagyon szeretem a természetes dolgokat,de nekem se tűnt stabilnak,és olyan élesek a sarkai,nem ilyen szépen lekerekítettek,mint a műanyagnak.Amitől tudom,azért én is megóvom a kiscsávót.Kép

Zsó!
Ti még sétáltok?
Itt már kezd beszarni az iidő,el ne ázzatok!!!!Kép

Zita!
Hiányzol még mindig!Kép
ilgya1

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a séta-bevásárlásból. megvettema holnapi ebédhez valókat és elő is készítettem a holnapi főzésre. Barnus olyan kis nyugis volt egész nap. Sokat alszik én meg folyamamtosna méregetem a hőmérsékletét.
Judit! én a szájában mértem eddig.

Ildi a cuccok tényleg nagyon szupik. Mondjuk ha hagynám az én férjem is rögtön megvenné azt amit elsőre meglát és jónak ítél.

A többieknek segítség képpen egy pár cím:
www.babadiszkont.hu
www.abaholmiolcson.hu
http://elefani.echt.hu
www.bababirodalom.hu itt van akciós etetőszék most
http://gportal.hu
hát most nagyábból ennyi. De mint már írtam én a google-el szoktam keresni és aztán lehet csemegézni.
gezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?