Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!
Tölem is gratulaKép
Bocsi a tudatlanságomért, de mi az a Clostys baba?

Beuka!
Nem baj, ha pontatlanul írod le a nevem, hasonlóság alapján is magamra ismerekKép Egyébként Katinak hívnak, csak abból mindig több van. Félreértések elkerülése végett választottam ezt a nevet (meg nagyon szeretem a Négyszögletü Kerek ErdötKép)

Amikor PÉ-je van az embernek, mindig fáj a hasa? Mert én eddig nem tapasztaltam, most viszont nagyon fájt, de több napon keresztül. Elkönyveltem felfázásnak. Lehet, hogy nem is az volt?

Melicsi!
Kutatásaim szerint Kép mindig ugyanott kell mérni a höm-t. Attól, hogy nem érte el a 37-et, még lehetett PÉ-d, mert nem a konkrét érték számít, hanem hogy magadhoz képest magasabb legyen. Én már 8 hónapja mérem, szájban, és eddig max 1-2x érte el a 37-et. Ennek ellenére van PÉ-m Kép

OFF: hogy kell színes betüket írni?

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Aaaaannyira szerencsétlen vagyok ma reggel: írtam már egy hosszút ide, erre elkezdtem nézegetni vissza, h kinek akartam még vmit, okosan belementem egy archivba... erre persze eltűnt... Kép (pedig nem is vagyok szőke! Kép Vagy ma reggel mégis?! Kép)

Megpróbálom újra:

Beuka,
A legkisebb unokatesóm ballagott a gimiből.
Képzelheted, én mennyire örültem, h hazajött a pasim! Kép Elvileg most egy darabig nem utazgat. Max. 1-2 napokra. De azt én már féllábon is kibírom! Kép Olyan furi, pont vmenyik nap utott eszembe, h amikor összejöttünk, még csak kb. 1 hónapja voltunk együtt, amikor 3 hétre(!!!!) elutazott. Azt hogy bírtam ki?! Igaz, akkor jöttem rá igazán, h mennyire NAGGYON szeretem! Kép
A sárga betőidet én kijelöltem (akkor kék lett), így már olvasható volt! Kép

Proone,
Várom ám a részletes élménybeszámolót az UH után! Kép Tényleg, a rosszullétek el is múltak már?! Kép

Melincsi,
Akkor Neked is lehet szorítani?! Kép

Kinga,
Csak azért kérdeztem, mert én eddig azt gondoltam, hogy csak azok a párok mennek oda, akiknek nem sikerül egyszerűen a teherbeesés. Tehát, akinek egy kicsit 'problémásabb' (Csajok! Nem negatív értelemben írtam, csak nem tudtam máshogy megfogalmazni! Kép) és vmilyen összetettem vizsgálatra van szükségük (mint pl. Zafír, Anita). Ezért nem értettem, h Ti miért akartok rögtön ott 'nyitni'. Én sem vagyok pesti alapból Kép, de már 10 éve itt élek. Kép És csak kb. 1 éve van itt nőgyógyászom (az is túlzás, hogy van - rákszűrésen voltam csak Nála) és majd eljön az ideje, akkor Nála szeretnék szülni. Egy barátnőm már 'tesztelte' Kép ilyen minőségben is, így asszem, én is Rá merném bízni magam. Kép
Szóval szerintem érdemesebb elsőre csak egy 'sima' (?!) nőgyógyászt keresned, hiszen lehet, h Nálad gond nélkül menni fog a teherbeesés. De ez persze csak az én véleményem. Kép (nem akarok okoskodni, csak szómenésem van! Kép)

Maminti,
A színes betűkről leírást találsz itt baloldalon a milupás baba fölött a dokumentáció/formázás alatt. Kép

Hajni,
Te teljesen eltűntél?!

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Már nagyon izgulok az UH miatt, este remélem tudok képeket hozni. Kép Bár nem tudom, U után egy barátnőmhöz megyünk, ahol sokáig szoktunk maradni, nem tudom, lesz-e energiám netezni utána...

Beuka!
Csak azért jutott eszembe az a nő, mert ugyanaz a védőnő, akihez ő járt... Kicsit ki is akadt a védőnéni a történeten, amit elmeséltem. Na mindegy.

Kata!
Köszi, hányinger múlogat, már nem vagyok olyan rosszul, de még esténként azért elmegy az étvágyam, meg félek a szagoktól.

Pusz!

Proone
11+1</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Meg fogjuk bocsátani azt is, ha csak holnap hozol képet! Kép
Az tök jó, hogy már kevésbé vagy rosszul! Kép Ezt a hetet már simán kibírod és állítólag utána jobb lesz! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Megkezdtem a hőmérőzést. Most próbálok dokikeresés ügyben is aktívabb lenni.

Kata!
Nem tudtam, hogy a Forgács a nehezebb esetekre "szakosodott", de kösz, hogy írtad Kép

GKO - Kinga
gko

<font color="0000ff">Gko!

Én meleg szívvel merem ajánlani az orvosomat, igaz, Budán van, te nem tudom, hol laksz. Én a Szent Imrés kismamákat kérdeztem, mert ahhoz a kórházhoz tartozom, és vagy hatan ajánlották, nem tudtak rá semmi rosszat mondani.
Elmentem hozzá, és nagyon szimpatikus, mindent meg lehet vele beszélni, mindent megmagyaráz és elég profinak tűnik. Nagy pártolója az alternatív szülésnek. Sajna csak magánrednelése van, 7000 Ft alkalmanként, de én úgy érzem, meg is érdemli. A Szent Imre kórházban vezet szülést. Ha érdekel, megadom az elérhetőségeit, meg válaszolok a kérdéseidre, amennyiben tudok... a, nemrég a kismama jságben 'szerepelt', itt a cikk: http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=17418

Szent Imre kh. honlapja: http://www.imreszul.itx.hu/index.php

Üdv:
Proone
11+1</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">LányokKép
Már tegnap óta mindig ÉRZEM a has aljamat. Hol bizsereg, hol szurkál. Ez normális?
Olik</font>
Vendég

Olik,
Asszem, ezt a tebrás/pocakos csajszikhoz címezted, ugye?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Olik!
Szerintem ilyankor minden 'normális'. Valakinek fája hasa, valakinek nem... Lehet pszichés is. Nekem miután megfogant a baba, de még nem tudtam semmit, egy csomó furcsa érzésem volt... Alig vártam, hogy megjön-e... Kicsit lemondtam róla, mikor megfájdult a hasam, aztán még jobban elkedvetlenedtem, amikor 2-3 napig elkezdtem barnázni. De aztán elmúlt, és nem jött meg... Ez szerintem mindenkinél másképp van.
Drukk! Drukk! KépKépKép

Proone
11+1</font>

KépKépKépKép
proone

KataKép
KépKép
Vendég

Huh! Majdnem kifuttattam a jó kis csirkeszárnyas borsólevesemet. Kép Veszélyes ez babanetfüggőség. Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">ProoneKép
Köszi. Minden esetre ez nem valami ismerős érzés. Ilyen még nem volt.
Olik</font>
Vendég

Kinga,
Szerintem úgy próbálj meg keresni (akár a neten is), hogy előbb nézd meg a közeletekben lévő kórházakat/dokikat. Itt a Babaneten is van nagyon sok kórházról/dokiról írás. Persze minden relatív... Kép
Nagyon sok szempont van szerintem, amit érdemes mérlegelni.

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Olik!
Nekem is nem ismerős érzéseim voltak. Kép Haspuffadás, furcsa érzés, bizsergés féle... De nem mertem elbízni magam, megmagyaráztam, hogy ez biztosan pszichés, hiszen hogy sikerülhetett volna pont nekem elsőre..? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Én most csak kicsit hülyén érzem magam... Ez is 'nem ismerős' nekem. Kép De ez sztem az időjárás miatt van. Kicsit nyomi vagyok... Kép
Ezt csak azért írtam, nehogy kimaradjak itt a nagy nem-ismerős-érzés-esek közül! KépKépKép

Zsu,
Te ma nem vagy? Vagy most zaklatnak a vámosok?!

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!!!

Levizsgáztam és aludtam egyet, most már jól vagyok! Kép

Maminti most jól bebizonyosodott, hogy nem ismerem a négyszögletű kerekeerdőt Kép az egyik barátnőm ovonőképzőbe jár és Õ is nagyon szereti. Csak nem Te is?
Azt mondják igen, hogy a PÉ-t meg lehet érezni. Én eddig (a gyógyszer szedése alatt) soha nem éreztem, utána meg nem tudtam, hogy mi az. De itt több lánynak előfordult és Õk mondták, hogy fájhat. Nekem a dátum is passzolt (legalábbis nagyon remélem)

Kata és hogy viseli az unokatesód ezt azt kabarét" az érettségi körül?
Akkor most jó lesz Neked, hogy nem megy el hoszabb időre a párod. Szerintem egy hónap után még nem alakult ki olyan nagy kötődés, csak iszonyatos nagy szerelem és azért bírtad ki jobban.
Te hogy tudsz Netezni a munkahelyeden? NEm létezik, hogy a főnököd nem tudja! Vagy van ilyen?

Proone holnap is elfogadjuk a képeket, de mindenképpen rakjál fel!
A szent Imréhez közel laksz? A barátnőm onnan egy buszmegállónyira (Etele tér felé)

Olik én már nagyon izgulok! De nem mondok semmit Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Egy kis segítség a tesztelőknek!

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10 u/ml
Rapi preg corax: 20 u/ml
Rapi preg direct: 20 u/ml
Gabriel: 20 u/ml
HCG: 20 u/ml
Clear blue: 50 u/ml
Medi-lab: 20 u/ml

Ja és egy két szó a Qupido nevű tesztről:
Magyarországon a legérzékenyebb egyfokozatú terhesség-meghatározó teszt.
A nap 24 órájában elvégezhető!
A QuPIDo teszt alkalmas a terhesség legkorábbi kimutatására, hiszen a HCG jelenlétét már 10 mlU/ml koncentrációban is kimutatja.
A megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 1. napon már biztos eredményt mutat.

Na mit szóltok?

Eddig el mindenki a Clear blue-t tartotta a legjobb tesztnek! De a fentiek alapján az a legérzéketlenebb! Akkor miért olyan drága? Talán mert jó a design-ja?

Ja és ha akartok ilyen Qupido nevű tesztet, a netről is meg lehet rendelni!

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2185

1690Ft az ára! Tehát kb. minta Clear blue!

Azért az durva hogy már 1 napos terhességet is kimutat! Eddig egyébként ez nem volt a házipatik oldalán mert én sűrűn járok arra, bár még soha nem rendeltem tőlük!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Köszi a gratulákat!Kép

Maminti! A clostilbegit egy peteérést serkentő gyógyszer. 3 hónapon keresztül lehet szedni, havonta 5 napig. Azoknak adják, akik nagyon szeretnének babát, de nem nagyon van peteérése. Én is ezt szedtem, és így jött össze a baba.

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<!--attachment: tesztem-222708.doc*mime_msword.gif*application/msword*207.4**tesztem%2edoc --><center><pre>
Kép
tesztem.doc (207.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Hát ez az én tesztem! Az első kép a babócáról. Kép
Tegnap délután voltam dokinál, mert egész múlt héten barnáztam és egy picit vérezgettem is. El is kettyentem, hogy ez a hónap sem a miénk, de aztán nem jött meg! Teszteltem, pozitív! A doki azt mondta, most még nagyon pici, úgyhogy pénteken kell mennem uh- ra, amit majd ő fog csinálni!
Már alig várom!Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Zafír! Nagyon örülök, hogy már jó kezekben vagy! Most kiderítik a baj forrását, és nem csak tüneti kezelést fognak alkalmazni.

Olik! Nekem is nagyon fáj a pocakom, és szurkál is néha. Én akkor csak csendben drukkolok neked! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi nagyon szép a teszted!!!!!!!!! Kép

Ilyenre vágyom én is!!

Ma éppen gondoltam rád (bár minden nap eszembe jutsz) hogy akkor benne van, hogy esetleg ketten vannak odabenn??? Mit szólnál?
Tök jó, hogy már pénteken mehetsz UH-ra!
Majd meséld ám el nekünk!!
Azt nem is mondtad, hgy ki tudja már? Csak a párod? MIt szól? hogyan mondtad el?

Nicika köszi a felvilágosítást!
Remélem hamarosan sokunknak felkelti az érdeklődését a Qupido teszt. Tényleg durva, hogy már 1 nap után kimutatja!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Kinga!
Én digitálisat használok, mert az legalább gyors. Remélem pontos is!

Kata!
Ma vagyok a 36. napon. Feszül a mellem és egy kicsit fájdogál a hasam, de nem úgy, mint szokott. Nem akarom elbízni magam, mert mostanában nagyon streszes vagyok és lehet, hogy amiatt van!De nagyon jó lenne!

Maminti!
PÉ környékén nekem fájdogált a hasam, legalábbis szerintem akkor volt.

Proone!
Várom a fejleményeket!

Szandi!
Én is nagyon vágyom egy ilyen tesztre. Gratula!

Olik!
Szorítok Neked/Nektek!

Beuka!
Miből vizsgáztál?

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

MElincsi akkor titkon én nagyon szorítok Neked! Hány napra szokott megjönni? Mikor hagytad abba a gyógyszert? (ha egyáltalán szedtél). Lehet, hogy én emlékszem rosszul és már leírtad ezeket, akkor bocsi.
Ma etológiából (állatok viselkedése, magatartása) vizsgáztam.
miért vagy stresszes. Próbálj meg hozzászokni a dologhoz, hogy nem szabad stresszesnek lenned!Kép

Zafír úgy látom megfogadtad a tanácsinkat és elmentél dumálni, vagy tanulsz. Gondolom nagyon rossz lehet egyedül.
Most én is egyedül vagyok, mert a párom pecázott és most megfőzik és megeszik, de Õ estére azért hazajön.
Kitartás!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Hogy ti mennyi mindent össze tudtok hordani, ha kicsit nem figyelek.
Először is.
Hőmérőzés: hagyományos hőmérővel, 10 percig, popsiban, vagy hüvelyben. Minden nap kb ugyan akkor, mielőtt kimászol az ágyikóbol. Nem jó a szájban mért, és eléggé csalóka a digitális hőmérő. Remélem segítettem.

A többire már nem emlékeszem mit írtatok.

Akiért csenben kell izgulni, azért csendben igulok Kép.

Bea, nem is írtad, hogy hogy sikerült a vizsga Kép. Enye-benye.

Kata, még nem főnökösködöm, mondtam hogy majd szólok.

Lányok, hogy nekem ma milyen jó kedvem van. Biztos azért mert végre jó idő van, és süt a napocs. Bár sírtam is egy jó adagot, mert kint voltunk a temetőben, de kint a telken már énekelgettem.

Alig akart száradni a betonunk ebben a hülye időben. Még mindig nem kellett meglocsolni, pedig már három napos. Na mindegy.

Ja erről jut eszembe, Bea nagyon jót nevettem a kutyás eseten Kép.

Meg a peteérésről. Nekem ebben a hónapban nem volt időm figyelgetni, hogy hányadik napon is tartok. Reggel felébredtem, és éreztem szúrást a petefészkemnél. Mondtam is a páronak hogy most van pém. Aztán egész nap görcsölgetett a hasam, de elég rendesen. Este megnéztem a naptárt és 14. napon voltam. Tehát tuti megéreztem, pedig eddig soha nem emlékszem ilyenre. Még csak pszihés sem lehetett a dolog, mert én ugye hajlamos vagyok az ilynekre. Szóval most bizakodom, majd kiderül mi lesz a vége. De szerintem semmi Kép.

Na megyek. Ha fel tudok kelni holnap reggel akkor lesz tábla, bocsi hogy most nincs, de mindjárt elalszom. Azért örülök, hogy senkit nem kell lepottyantani, sőőőőt Kép.

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Hajni végre újra itt vagy közöttünk! hiányoztál ám!!!
A vizsgám ötös lett Kép
Szerintem az pé volt! Milyen programmal szerkeszted a táblát?
JA és még egy pár kérdés: mi jön most nektek a háznál? Az ablakok mikor lesznek benn?

Csajok! Szégyellem magam, de nem rendelkezem pontos ismeretekkel arról, pontosan mikor is történik a beágyazódás? Azt tudom, hogy a megtermékenyült petesejt vándorol egy darabog. Bocs a hülye kérdésért, de tudja valki pontosan?

Jaj képzeljétek most jött meg a párom és mesélte ahol vacsizni volt (csak fiúk voltak) az volt a téma, hogy milyen sok embernek nem lehet természetes úton gyereke. Õ persze szegénykém csak hallgatott...
Egyébként így belegondolva ez nem egy nagy hely, mégis annyi mindenkit felsorolhatunk kapásból, akinek azért van egy gyereke, mert az is épphogy csak sikertült.

Most picit lehangolódtam, de szerintem hamar elmúlik!

Jó éjt mindenkinek, holnapra jó munkát (sajna én is megyek)

üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Hát itt van a babácskám, mindent rendben találtak, holnap este részletesebben beszámolok!

Jó éjt!</font>

Kép

KépKépKépKép
proone

Proone, nagyon jó a kép. Olyan jó látni Kép.

Bea, most a héten a tűzfalat rakjuk. Az ablkok 20-án jönnek. Már nagyon várjuk őket Kép.
A táblát excelben csinálom, a szineket bele, meg hogy jpg legyen a kiterjesztése, Photoshoppal.
Gratula a vizsgádhoz. Meg köszi, hogy hiányoztam. Olyan jól esik Kép.

Tábla:
Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Jó reggelt!

Majd még megpróbálok a DVD-ről lekopizni és berakni jobb képeket is. Kép Volt olyan, hogy nyúúúújtózkodott! KépKépKép

Megyek dógozni...

Proone
11+2</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="aa00aa">LányokKép
Ma reggel 37.2Kép
De még mindig nem szabad elkiabálniKép
ProoneKép
Gyönyörű a picid!!!!! Ez olyan jóKép Minden jót nektek!
Puszika</font>
Vendég

Sziasztok!

Beuka! Decemberben hagytam abba a gyógyszert, 4 évig szedtem. 33-36 napra jön meg általában, bár a múlt hónapban a 37. napon lettem beteg. Egyenlőre még semmi, remélem így is marad (37.nap). Stresszes a suli miatt vagyok. Idén fogok államvizsgázni, ha eljutok odáig. Még négy vizsgám lesz, 1 holnap, 3 meg a jövő héten, de annyira nem bírok tanulni, hogy az már fáj. Munka után fáradt vagyok, a szabit meg a multik nem díjazzák nagyon.

Vkhajni!
Nem irigyellek az építkezés miatt. A sógoromék is most építenek és amit lehet maguk csinálnak meg. Szegény párom is sokat segít nekik, megértem milyen lehet.

Proone!
Gratula a picihez! Nagyon édes, én is alig várom, hogy ilyenem legyen! Várom a részletes beszámolót!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi!
Mit tanulsz??Olyan kevés dolog van a reg.lapodon!Hány éves vagy?
nem akarsz a táblába bekerülin,(hogy Hajninak is adjunk egy kis melot!)KépKépKép
zsu80

Sziasztok!

Beuka!
Én Lázár Ervin fun vagyokKép Otthon sorakoznak a polcomon a könyvei...
Van még vizsgád? A tantárgyból az Állatorvosira gondolok... Vagy tévedek?Kép
Egyébként én is a munkahelyemröl netezek. Szerencsére a meló nem olyan kemény, és a fönökök is messze vannak!Kép

Szandi!
Köszi a felvilágosítást!Kép

Proone!
Nagyon szép a babód!
Én is megyek a SztImrébe!Kép

Melincsi!
Drukk a vizsgákhoz! Nehéz lehet munka mellett tanulni is! Föleg, ha nem támogatják a munkahelyeden!

Zsu!
A te reglapodon sincs túl sokKép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

A multkor mikor volt itt a balhé hogy senki nem engedett be,akkor én ujra reg-tam magm ,és akkor már lusta voltam felírni az adtokat, de majd bővítem.KépKép

zsuzska80
Szombathely

Most nézd,most már bővebb!
Én itt három néven futok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Ahhán! MegvanKép
3 név??? Nem semmi! Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Beuka,
Gratu a vizsgádhoz!
Az unokatesóm ugyanúgy ki van akadva, mint mindenki más az érettségi körüli huzavonán... Teljesen megértem! Ráadásul Neki 5-ös lett a matekja (pedig nem is ismerte a feladatokat!!!).
Én igazából több dolgot sem értek:
- Ha van pót-tételsor (tegnap este ezt mondták a töri kapcsán), akkor miért nem tudták azt adni! Ráadásul a mateknál &#8211; ha emlékezetem nem csal 10 év távlatából &#8211; csak a feladatok sorszámát diktálták le és mindenkinél ott kellett legen a 'zöld könyv' és abból kellett kikeresni a feladatokat. Tehát ott nem kellett feladatsort nyomtatniuk,meg ilyesmi. Akkor hol volt itt a probléma?! Mi miatt nem tudták a pót-ot adni?!
Vagy már ez sem így megy az újfajta érettségi miatt?! Kép
- Ha vki sík hülye a matekhoz, akkor annak szerintem annyit ér, hogy tudja esetlegesen a másnapi tételeket, mint halottnak a csók! Ez persze csak az én véleményem. De ne mondja nekem senki, h ha vki tényleg tök gáz matekból, az egy éjszaka alatt bemagolja (és tudni is fogja!!!) az 5-7 feladat megoldását!!!
- Szerintem senki sem veszi 1000 %-osan biztosnak az ilyen-olyan keringő "tuti" tippeket. Annak idején nálunk is lehetett hallani híreket, h ez lesz, az lesz (ilyen hírek mindig is voltak, vannak, lesznek!), de érettségi előtt szerintem senki nem engedheti meg magának azt a luxust, h csak és kizárólag azokat a tételeket tanulja meg (pláne egy nappal az egész előtt!!!), amit vki vhova feltett, h ez "A TUTI". Szerintem minimális az ilyen bátor ember...
Nnna, asszem, most szépen kiírtam magam érettségi-témában! Kép Bocsi érte!!!

Beuka,
Tudod, mi a furi?! Hogy annak idején én még egyáltalán nem voltam szerelmes a pasimba (nem mertem). Még bizonytalan voltam az egészben és féltem, hogy csak szórakozik velem (pedig semmi erre utaló jel nem volt, csak a rossz tapasztalataim...). De az alatt a 3 hét alatt sokat beszéltünk telefonon, RENGETEGET sms-eztünk és akkor jöttem rá arra, hogy nyugodtan rázúdíthatom a szívem összes szeretetét, mert ez nem fogja Õt elriasztani, hiszen Õ is ugyanúgy szeret engem.
Kép

Net: az én főnököm is biztos tudja, h netezek, legfeljebb nem érdekli, nem zavarja. Amíg a munkámat rendesen, időre megcsinálom, addig igazából nincs is alapja... És ő is netezik. Kép

SzAndi,
Tetszik az első 'fotó'. KépKépKép

Melincsi,
Szóval akkor szoríthatunk! Kép

Hajni,
Jóvanna! Kép Nem kell leharapni a fejemet! Nem tudtam, h mi miatt hanyagolsz bennünket és rossz volt nélküled!
És csak a naptárt nézegetted, vagy azért cselekedtetek is?! Kép

Proone,
Édes a kis manócskátok!!! Kép
Azért várjuk az élménybeszámolót is!!!

Ja, Hajni,
Átjavítanád a hónapomat májusra? Csak hogy legyen egy kis dolgod a táblával...
Kép

Zsu,
Merre jártál tegnap?! Kép
Hogy van a férjed?

Pusz: Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Miért változik mindig a hónapod? Az nem azt jelenti, hogy mióta próbálkoztok?
Az én fönököm is netezikKép

Egyébként szerintem, ha valaki tök sötét matekból, óriási segítség, ha megkapja a feladatokat és vkivel megcsinálja/csináltatja. Nem hiszem, hogy bemagolná az egészet, de ha csak rémlenek neki a dolgok, elég egy ketteshez...
SzerintemKép

M

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Mert mi igazából még nem próbálkozunk... Csak nem akartam kimaradni a táblából. Kép
De szerinted egy éjszaka alatt (amikor azért aludni is ajánlatos vmennyit) mennyi fog rémleni neki?! ... Max. össze-vissza fogja keverni. Ezek az én tapasztalataim. Kép Mármint nem a matekkal kapcsolatban, mert én matek szakot végeztem. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Én sem akarok kimaradni a táblából!!!Kép
Hajni! SOS!

Én meg Müszakit végeztem, nekem sem gond a matek...Kép
Nekem mindig az utolsó éjszaka ment a legjobban a tanulás. Akkor már nagyon be voltam sózva! Igaz, nem maradt a fejemben sokáig...Kép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Én utsó éjszaka már csak aludni akartam! Kép
És még gyorsan MINDENT átnézni. Kép De akkor már hiába mondta volna nekem vki, h melyik tételt fogják tőlem kérdezni, akkor sem csak azt néztem/memorizáltam volna, hanem akkor is átnéztem volna a biztonság kedvéért az összeset. Kép
De lehet, h csak én vagyok ilyen defektes. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Teljesen igazad van, én is mindent megtanultam, hiába mondták azt, hogy valószínüleg ez vagy az lesz. Nem lettem volna képes elmenni vizsgázni hiányos ismeretekkelKép

Ha lehet egy indiszkrét kérdésem: miért nem próbálkoztok? Mármint nem igazán?

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Hááát, azért nem igazán, mert anyósékkal lakunk együtt. És én nem szertnék oda szülni. Lehet, h hülyeség, de nem szeretném, ha bárki is beleszólna abba, hogy hogyan nevelem a gyerekemet, stb. Kép
De most nagyon-nagyon be vagyok zsongva és legszívesebben a nyaralás alatt teherbeesnék. Kép De ne áruljátok el a pasimnak!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Hát, érthetö a probléma. Jónéhány barátnöm küszködik ezzel. Nekünk szerencsénk volt, kaptunk "kölcsön" egy lakást (meghalt egy rokonunkKép). Ha nem lett volna, valószínüleg össze sem házasodtunk volna.

M

Kép
Kép
maminti81

Csak ez így aaaaaaaannyira rossz! KépKépKép Én utálom ezt a helyzetet! Most várjak arra, h vki meghal a családunkban?! ... Morbid! Kép
Csak hát a biológiai óránk meg csak ketyeg... Meg persze nagyon szeretnék is már egy babócát! Kép
Mi még nem vagyunk összeházasodva és nem is igazán tervezzük. Kép Jó nekünk ez a vadházasság! Kép
Ti mikor házasodtatok össze?

Kata
kata1977
Hatvan

Nekünk novemberben volt az esküvönk. Azért csak most kezdünk próbálkozni, mert
1. Elöbb "csiszolódjunk össze"Kép (nem éltünk együtt)
2. Bizonytalan volt a munkahelyem, párom meg csak most diplomázik. De már van munkája, úgyhogy mindent bele!Kép

Miért nem tervezitek az esküvöt? Szerintem nagyon jóKép

Kép
Kép
maminti81

Valójában egyikünk sem vágyik esküvőre (és ebben én vagyok a határozottabb! Kép). Nem szeretem az azzal járó herce-hurcát. Kép
Azt láttam, h Te 23 éves vagy. És a párod? Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ö is 23. Azért csak most diplomázik. Egy csomószor megkaptuk már, hogy minek ilyen fiatalon összeházasodni... Esküvö elött, amikor megtudták, egy csomóan azt kérdezték: "Jön a baba?"(Sajnos még most semKép)
Dehát úgy éreztük, megcsináltukKép

Kép
Kép
maminti81

Áááá, vannak mindenhol ilyen 'károgósok'! Nem is érdemes velük foglalkozni! Úgyis találnak mindig vmit, amibe beleköthetnek! Kép Ez a lételemük! Kép
És mióta vagytok együtt?

Ollé, megcsinálták az archiválást, amit kértem! Kép

Kata

Ui. Te is kérdezhetsz ám, ha érdekel vmi rólam! Kép
kata1977
Hatvan

Ne haragudj, mindig csak pár percre nézek be, azt' megyek is dógozniKép
Persze hogy érdekel, odafigyelek!

Mi Pont az esküvö elött 2 évvel jöttünk ösze. Nem nagy idö! A növérkéméknek most lesz az esküvöjük, ök még minket is alulmúlnak!Kép

Ti mióta vagytok együtt?

Egyébként nagyon jó az esküvöi herce-hurca. Kipróbáltam!Kép

És mit csinálsz? Milyen munkád van, hogy ugyanannyira ráérsz, mint én?Kép

Kép
Kép
maminti81

Én is így 'működöm' itt! Kép

Mi most leszünk nyáron 2 évesek. Kép Csak mi öregebbek vagyunk. Kép Én sokkal. Kép

Hááát, nem is tudom. Az a bajom, h én vidéki vagyok és ott eléggé nagy hagyományai vannak az esküvőnek, amitől eltérni 'főbenjáró bűn' volna... Én viszont egy csomó rokont nem szeretnék látni! (nem utálom őket, csak nem hiányoznak Kép) Aztán képesek lennének odajönni és kizabálni bennünket a vagyonunkból! Kép És cserébe hoznának vmi totál felesleges (vagy legalábbis nekem nem tetsző) akármit nászajándékba... Brrrr! Ráadásul 8-10* végigpuszilgatni mindenkit, táncolni mindenkivel... Erre én nem vágyom! Kép Sokkal inkább tartanék egy jó bulit a baráti társaságnak. KépKépKép Akkor meg persze életreszóló sértődés a családban... Kell ez nekünk?! Kép NEEEEEM! KépKépKép

Biztosítónál dolgozom. És Te?

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?