Sziasztok!
Beuka,
Gratu a vizsgádhoz!
Az unokatesóm ugyanúgy ki van akadva, mint mindenki más az érettségi körüli huzavonán... Teljesen megértem! Ráadásul Neki 5-ös lett a matekja (pedig nem is ismerte a feladatokat!!!).
Én igazából több dolgot sem értek:
- Ha van pót-tételsor (tegnap este ezt mondták a töri kapcsán), akkor miért nem tudták azt adni! Ráadásul a mateknál – ha emlékezetem nem csal 10 év távlatából – csak a feladatok sorszámát diktálták le és mindenkinél ott kellett legen a 'zöld könyv' és abból kellett kikeresni a feladatokat. Tehát ott nem kellett feladatsort nyomtatniuk,meg ilyesmi. Akkor hol volt itt a probléma?! Mi miatt nem tudták a pót-ot adni?!
Vagy már ez sem így megy az újfajta érettségi miatt?!
- Ha vki sík hülye a matekhoz, akkor annak szerintem annyit ér, hogy tudja esetlegesen a másnapi tételeket, mint halottnak a csók! Ez persze csak az én véleményem. De ne mondja nekem senki, h ha vki tényleg tök gáz matekból, az egy éjszaka alatt bemagolja (és tudni is fogja!!!) az 5-7 feladat megoldását!!!
- Szerintem senki sem veszi 1000 %-osan biztosnak az ilyen-olyan keringő "tuti" tippeket. Annak idején nálunk is lehetett hallani híreket, h ez lesz, az lesz (ilyen hírek mindig is voltak, vannak, lesznek!), de érettségi előtt szerintem senki nem engedheti meg magának azt a luxust, h csak és kizárólag azokat a tételeket tanulja meg (pláne egy nappal az egész előtt!!!), amit vki vhova feltett, h ez "A TUTI". Szerintem minimális az ilyen bátor ember...
Nnna, asszem, most szépen kiírtam magam érettségi-témában!
Bocsi érte!!!
Beuka,
Tudod, mi a furi?! Hogy annak idején én még egyáltalán nem voltam szerelmes a pasimba (nem mertem). Még bizonytalan voltam az egészben és féltem, hogy csak szórakozik velem (pedig semmi erre utaló jel nem volt, csak a rossz tapasztalataim...). De az alatt a 3 hét alatt sokat beszéltünk telefonon, RENGETEGET sms-eztünk és akkor jöttem rá arra, hogy nyugodtan rázúdíthatom a szívem összes szeretetét, mert ez nem fogja Õt elriasztani, hiszen Õ is ugyanúgy szeret engem.
Net: az én főnököm is biztos tudja, h netezek, legfeljebb nem érdekli, nem zavarja. Amíg a munkámat rendesen, időre megcsinálom, addig igazából nincs is alapja... És ő is netezik.
SzAndi,
Tetszik az első 'fotó'.
Melincsi,
Szóval akkor szoríthatunk!
Hajni,
Jóvanna!
Nem kell leharapni a fejemet! Nem tudtam, h mi miatt hanyagolsz bennünket és rossz volt nélküled!
És csak a naptárt nézegetted, vagy azért cselekedtetek is?!
Proone,
Édes a kis manócskátok!!!
Azért várjuk az élménybeszámolót is!!!
Ja, Hajni,
Átjavítanád a hónapomat májusra? Csak hogy legyen egy kis dolgod a táblával...
Zsu,
Merre jártál tegnap?!
Hogy van a férjed?
Pusz: Kata