Új privát üzeneted érkezett!

Lara
milyen rendicsek vagy, hogy így vezted ezt a táblát. És követed, hogy kinek mikor mi van és lesz. köszi
byby

Lara, a Farkasok többször kijelentették, hogy ők csak május 17-én tesztelnek, várni kell a Kisfarkasok bejelentkezésére Kép

Igen, én szombaton bemegyek vérvételre és slussz. Nem kísérletezgetek tesztekkel, nekem abból elég volt decemberben. Nálam semmi változás, picit duzzadtabb a mellem, ez nem lehet a Choragontól, amit még vasárnap reggel is kaptam? Hasfájás teljesen eltűnt, kop-kop.
s_norka

Bocsi, bocsi, javítom!

Nóri,
nagyon szurkolok szombatra Kép

Byby,
köszi, nem nagy cucc. De már szeretnék mindenkit a felső táblába tenni Kép

Lara

KépKép
lara77

Zsebi !
Hááát, nem tudom. Bevettem 2 szemet a homeos tabiból, de nem igazán aludtam. Vagyis lehet, hogy csak éberen alszok ?! Kép Nem tudom, mindenesetre ma nem vagyok annyira KO (eddig)

Orsi ! Szerinted a 2 szemet emlehetem esetleg 3-ra ? Úgy aludnék már egy jót.

Nóri ! Engem is sikerül mindig kiborítani, a " semmi baj, majd örökbe fogadtok" szövegtől. Ne értse félre senki, de ettől falra tudok mászni. Mert való igaz, hogy végső megoldásnak ott van ez a lehetőség, de még egy jó pár évig (ha nem jön össze), azért próbálkoznánk Kép

Egyébként épp a napokban volt az RTL-n egy riport, amiben a Fekete Pákóék átadták a nyereményüket az egyik árvaháznak. Azok a kisgyerekek ! Jól elbőgtem magamat, mert milyen kegyetlenség, hogy nem nőhetnek fel szerető családban. Komolyan az egész gyereksereget legszívesebben magunkhoz venném Kép
Szívem szakad meg amikor látom őket...

Woodinek nagyon szorítok, a kolléganőmnek volt ui. problémája és bizony kemény hólyaggyulladást kapott. Nagyon fájdalmas és kellemetlen. Woodi gyógyulj meg mielőbb !!

Süni ! Van egy ismerősöm, aki úgy ment neki az inszemnek (már van egy kislánya spontán), hogy egyet megpróbálnak, aztán annyi. Most készül a másodikra Kép) Én bízok abban, hogy sikeres lesz az első lombikod, de ha nem, akkor van további lehetőség, amit kár lenne nem kihasználni Kép
Puszi

mniki

Nóri
Nekem addig volt minden duzzadt a hasam is , mint
egy labda, amíg szedtem a progit.
De neked lehet,hogy mástól van :-))))
byby

Nekünk is akkor sikerült amikor jelentkezni akartunk pont örökbefogadásra.

Kriszta,Orsi! Köszi.

Orsi! Boldog szülinapot! Adriennröl tudsz valamit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
Köszi.
(Adrienn? nem tudom kire gondolsz Kép )

Niki Kép
szerintem szedd most úhy, ahogy elő van írva, tehát napi 3x2 szemet, és lehet, hogy ma már használni fog. Adagot ne emelj!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Nálunk is felmerült már az örökbefogadás témája. De a párom mereven elzárkózott előle.
Olyan rossz volt, mert "miatta" kell lombikolnunk. Nekem nagyon rossz volt, hogy így elzárkózott a témától. Mintha neki kéne ezzel elmondania az anyaság olyan szintű megéléséről, amit egy pocaklakó és a szülés jelenthet.
Azóta is nagyon bosszant, ha rágondolok. Remélem összejön a saját és nem kell harcolnom vele azért, hogy fogadjunk örökbe!

Mi nem nagyon mondjuk el a szülőknek, hogy éppen hol tartunk, mert rémes, amit művelni tudnak.
A párom szülei egyáltalán nem tudnak semmit, mert nem akarom, hogy tudjanak. Amúgy is hajlamosak az idegeimen táncolni. Pláne azután, hogy mikor anyósom megtudta, hogy gond van és nem velem, akkor kijelentette, hogy TUDJA mit érzek, mert a párom nekik is CSAK második próbálkozásra jött össze és ő is nagyon megijedt, hogy gond van.
Na, innentől kezdve kerülöm, amennyire lehet. Még hogy tudja min megyek keresztül!!!

Az én szüleim meg folyton telefonálgatnak, hogy mi van és naponta kétszer meg akarnak látogatni. ÉS nem lehet őket leállítani!
Persze értem én, hogy aggódnak, de ha elkezdjük a lombikot, akkor tényleg nincs rájuk szükség. Csak a párom legyen mellettem és néha kapjak hírt rólatok. És ha gondom van, akkor tudok kihez fordulni (hozzátok), mert Ti segíteni is tudtok, nem csak okoskodtok!
Na, most megint jól kibosszankodtam magam! Bocsi!

WoodiKép
Remélem minden rendben és hamar rendbejössz!
Stella

Kép
stella9

Orsi! Akkor járt lombikra amikor mi is, nem emlékszel rá? Aztán eltünt mert a 4 sikertelen után pihizni akart. Nemrég felbukkant hogy babát vár, spontán. Azt gondoltam esetleg te tudsz róla többet.

Stella! Nekem a lombikot is hónapokig emészteni kellett. Örökbefogadáson akkor kiakadtam volna. Ahhoz is idö kellett, mire felmerült bennem. Mert nekem jutott eszembe

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ma jártam a Kaáliban,hogy hogyan tovább a műtét után.Egyenlőre próbálkozunk egy terminált együttléttel,aminek még idejét sem tudom.Egyenlőre kéne egyet menstruálni,ha mégsem ,akkor teszt június elején,és ha negatív, akkor gyógyszer hogy megjöjjön,aztán gyógyszerrel érlelünk,és UH.
Nagyon várom,hogy történjen valami,mert legalább tudnám hogy hol tartunk.Ez a sok várakozás a legrosszabb.Én próbálok pozitív maradni,mert még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak.Mellesleg a család az én lelkemet is tiporja hogy ,,naaaa mi újsáág?" ,,Naaa hogyan továááááb?",,éééés mikor lehet leghamarabb baba?" Ezek a kérdések azok amivel szerintem csak frusztrálni lehet most minket,nem segíteni.Igaz csak kedvesek és mmegértőek akarnak lenni.....
Na mindegy,még várok,és drukkolok nektek addig is!
Sziasztok!
kavicska

Woodi Kép
Mennek a gyógyító energiák Kép
Remélem hamar rendbejössz.

Kavicska Kép
Hány cikluson át lesz terminált együttlét? Miért nem inszem lett?
Figyu, nekem olyan ismerős a rendes neved, nem találkoztunk már valahol? Fehérvár? Bár három évvel fiatalabb vagy nálam...

Nálunk eddig nem jött szóba az örökbefogadás, nem tudom a párom mit szólna hozzá. Remélem nem is lesz rá szükség Kép
Mi is akkor mondtuk csak el a dolgot a szülőknek, amikor már kiderült, hogy lombik kell. Nagyon jól viselték és igazán kedvesek voltak, de nem tudják sajnos átérzni, hogy nekünk ez mit jelent. Aki nem élte át az bármit mond nem tudja milyen évekig hiába várni, aztán jön a nagy pofon, hogy spontán nem is lehet, aztán stimu, punkció, transzfer, várakozás, sikerült/nem sikerült stb Tudjátok Kép Nekik az unoka lebeg a szemük elött, akivel majd lehet dicsekedni és "bearanyozza öreg napjaikat" Kép, de nekünk az életünkról van szó, amiben ez az egész nem kevés nehézséget jelent lelkileg és párkacsolatilag.
Emiatt volt már néha fárszató a gondoskodásuk és kedveskedésük. Azért alapvetően pozitívan éltem meg, hogy lehet rájuk számítani Kép, de ahogy mások is írták megbeszéni, csak Veletek lehet, akik ugyanezen átmentek. Szóval bár azt kívánom, hogy soha ne kellet volna erre a fórumra írnotok, azért nagyon jó, hogy itt vagytok Kép

wish

Wish!

Székesfehérváron jártam suliba egészségügyibe jártam.A te neved is nagyon ismerős.Koleszos voltam a Kállai leánykoleszban III.emelet 11.szoba.Szóval a végén kiderülhet hogy kicsi a világ?Tök jó lenneKép
Egyenlőre azt beszéltük meg,hogy egyszer próbálkozunk,és ha nem sikerül akkor inszem.
Mindkettőnknek nagyon jók az eredményei,csak a cisztáim állnak a babó utjátban.Azt most a műtéttel rendezgették kicsit,és most nagyobb az esély a spontánra is.Persze nem fogom sokáig kísérteni a sorsot,hanem ugorjunk neki és csináljunk kisbabátKép
kavicska

Kavicska Kép
Én fehérvári vagyok és én a Józsefbe jártam. Sajnos a közelébe se nagyon voltam a kolesznak. De ez nem zárja, ki hogy ismerhetjük egymást Kép
Az jó, hogy csak egyszer lesz terminált együttlét. Bár lehet, hogy nem is lesz szükség többre Kép

wish

Ami azt illeti, szívesen adnám ajándékba a ma kiváltott gyógyszereket,de ha már kiváltottam,az sem baj, ha beszedem és használKép
Ami az ismeretségünket illeti ,ebben az esetben passzolom a kérdést.KépDe tök jó lenne,ha kiderülne valami.
Na azthiszem mára búcsúzom tőletek!Sziasztok!
kavicska

Hallo,
Elfelejtettem mondani, hogy a tegnapi menü mi volt:
zöldbab leves, este húsos tészta

Ma: gombaleves, túróstészta, vacsora gombaleves, sült csirkeszárny, káposzta sali, mákos rétes.

Esetleg van valami amit holnap ennétek, mert mi még nem tudtuk kiagyalni, hogy holnap mi legyen a menü. Bár holnap egy hosszabb sétát tervezünk WestEnd Cici Center, egy kis bambulás és tai kaja vacsorára.
Amúgy ma nem történt semmi, leszámítva hogy reggel felhívtak a munkahelyemről, hogy ezzel meg azzal mi van, mert szerintük nem csináltam valamit jól, még jó hogy a végén kiderült hogy minden OK, csak egy kissé belegázoltak a lelkivilágomba. Ezek után letereptettem a kolléganőmet írásban, most nem írom le mert kissé hosszú lenne, de ha egyáltalán visszamegyek dolgozni, akkor sem kell sokáig elviselnem mert a távollétemben felmondott. De nem megyek vissza dolgozni, ha ilyen szartúrók lesznek, mert a bébiknek nyugi kell, szóval majd lesz valami.
Mi csak 17-én tesztelünk, de megmondom a frankót nem tudom hogy fogjuk csinálni, mert hogy meg nem nézem, utána megyünk vérvételre, biztos ami biztos. Nagyon remélem a kisfarkasok rendesen bebútoroztak.

Ja, hallottátok, hogy Pécsett 3-as ikrek születtek (Stella néni te már biztos tudtad), lombikbébik, 32.héten 2 fiú 1 lány. Mindannyian jól vannak csak még hízniuk kell, nincsenek inkubátorban. Ezt tartsátok szem előtt kollégák!!!!!

Puszillak benneteket FArkasok J

Kép
farkasok

Farkasok, azért irigykedem ám a jódolgotokra! Kép

Én bedobtam a szunyát, 2,5 óra alvás után felkeltem 6-kor és olyan rosszullét tört rám, nem tudom miért. Most benyomtam egy vastag szelet sajtot, de komoly kihívás elé nézek az apa-féle rántotta elkészítése miatt (olajszag). Szerintem megint nem bírom a Duphastont. Jó lesz már, ha vége lesz ennek a bizonytalanságnak.

Én is megkaptam a képeket a barátnőm tegnapi ikreiről, ők bizony inkubátorban vannak, 31 hétre jöttek. Annyira édeskék.

Judit, lehet azt úgy csinálni, ahogy Woodi csinálta. Elment vérvételre, és ha jól emlékszem, az ottani WC-ben csinálta meg a tesztet is, úgyhogy mire telefonált hazaérve az eredményért, már tudta is. Lehet ilyen fifikásan is.
s_norka

Kedves Zsebike és Többiek!
Hihetetlen, hogy így figyelsz rám (is), amikor csak tehetem, benézek ide, és pont mit látok? Hiányolsz. Ti is nekem. Sok minden történt velem, kezdek egyenesbe jönni.
Részetekre a történetemnek ott lett vége, hogy nem sikerült a 2. lombik, amitől úgy rendesen kiakadtam. A házi nőgyógyászom és egy két ismerős doki javaslatára megcsináltattam laparoszkópiát, hátha bent nem stimmel vmi. A műtétet a német prof. csinálta, akinek nagyon jó neve van ezekben a berkekben. Nem olcsó, de szuper a pasi. Kiderült, hogy volt egy két összenövésem a méh mögött, endos csomók a petevezetőben(ezek zárták el), méhben és 1 pici ciszta. Ez mind gátolta a megtapadást. A lényeg, hogy ez az orvosisten mindent rendbe rakott bennem lézerrel, SÕT átjárhatóak lettek a petevezetőim is. Úgy sírtam a műtét után, amikor ezt megtudtam! Szóval most az van, hogy szexelünk csak úgy, a dokim mondta, ha fél évig nem jön össze, akkor megyek a harmadikra. Szerinte most már össze fog jönni, szerintem is. Amennyiben mégsem, már nem a Kaáliba megyek vissza. Ezt inkább nem részletezném, nem hibáztatok senkit, de úgy érzem a "máshol-másként"-nek is szerepe lehet. Lásd Zsu, akiért megszakad a szívem, és nagyon szorítok neki. Arról nem beszélve, hogy a Kaáliban senkinek nem jutott eszébe (rajtunk kívül), hogy utána kellene nézni, miért is nem tapadtak meg másodjára a bébikék. Ennek mindig van valami a hátterében.
Ha van valami újság úgyis jövök, közben is olvasgatlak bnneteket és minednkinek drukkolok!!!
Nórinak és Farkasoknak pedig MINDENT BELE(elég jól fog kinézni 1-2 (két)csíkos Frakaskölyök)!
Angelani jól vagy? Lara tök jók a pöttyeid.
puszi
reno
renoka

Judit Kép
Akkor szerintem hagyd a fenébe a tesztet. Elmentek vérvételre és kész, ott kiderül minden.
Ha meg mindenképpen szeretnéd a csíkos teszt emlékét, akkor meg hazaérve majd csinálsz egyet utólag Kép

Nóri Kép
És ha nem a dupahstontól vagy rosszul? Én ennek drukkolok Kép

Wish

wish

Reno, ez szuper hír! Kép Látjátok én erről beszéltem, hogy nagyon alapos laparoszkópia csodákat művelhet!
Te hol végeztetted el ezt a műtétet? Ki ez a professzor pontosan? Mondtam is a lányoknak, én nagyon meg akarom választani azt, aki elvégzi, ha a szükség úgy hozza, mert nagyon nem mindegy, hogy ki hogy nyúl hozzá ezekhez a dolgokhoz, egyáltalán mit ismer fel. Lássátok Hínár esetét!
s_norka

Nori, ha szükséged lesz rá, megírom a doktor nevét, és azt, hogyan lehet bejutni hozzá. Ne legyen! Az biztos, hogy Magyarországon(havonta egyszer jön, úgy tudom) csak ő operál ezzel a módszerrel és a magyar dokik a műtétei során tanulják el tőle. Ha valaki, hát ő legyen, aki "belédnyúl", de most ne foglalkozz ilyesmivel.
reno
reno
renoka

Reno!
Örülök,hogy jelentkeztél és hogy sinen vagy! Remélem semmiféle meddőségi központ nem kell már nektek!!! Amúgy ha ne adj Isten mégi melyiket választanád?
Sokszor én is gondolkodom nem az orvosokkal van bajom, csak hátha ott jobban összejönne, csak most megint egy új intézet, szóval macerás. A papírokat sem tudom hogy adják ki és mit!
Azért benézhetnél sűrűbben!!!!

Niki!
Azt mondom azért ez nem altató szóval nem fog rögtön hatni feltétlenül várjál még egy két napot és ha akkor sem érzel semmit akkor lehet nem jön be. TAláltam még egyet alvászavarra ami kifejezetten stressz okozta alvászavarra van Sedatif Pc tabletta felnőteknek közvetlenül lefekvés előtt 2 szemet és felébredéskor 1 tablettát kell bevenni. Talán majd még próbáld meg ezt. Természetesen csak ha a másik pár nap múlva sem válik be.

Kriszta!
Mondjuk én most helyettesítek is és rettentő sok munkám van így nem jövök napközben, de amúgy szerintem mindenki onnan ír. Ja hogy hogy van időnk tudod első a munka!!!! Kép
Ti szeditek a Maca Vibet? A simát? Mert akkor talizzunk valahol és odadom a háromnegyed megmaradt dobozt.

Farkasok! Nóri!
Már igazán nincs sok hátra. Jó jó Farkasok egy kicsit hosszabbítanak, de az is hamar elmegy!!! Zebrát akarok!!!!!!

Kavicska!
Akkor előre az ikrekért!

Lara!
Nálunk az a helyzet hogy egy hónapban átlag egyszer megyünk Attila szüleihez. És hát most május első hétvégéjén voltunk (anyák napja) és most hétvégén is az én kedvemben járok, az utolsó hétvégén jönnek a tesójáék, így úgy gondolom akkor menni akar, de ha kibulizom és nem lesz nagy vita nem megyek és akkor mehetek a talira, de egyenlőre nem ígérek semmit. Õ most már három hete az én kedvemben jár, így gázos a dolog. Kép

Wish!
Kár, pedig én már reménykedtem...
De sebaj itt a június és irány a Dévai Kép

Ez a szülőtéma nekem rettentő szerencsém van anyukám nekünk is rengeteget segített a házimunkában és a főzésben, lelkileg is itt volt velem. MOst mikor bevéreztem és egész nap feküdni kellett itt volt az ágyam mellett és fogta a kezem . Rettenetesen éreztem magam mikor sírtam és tudtam ezzel fájdalmat okozok neki mert a fél karját is odadná csak segíteni tudna, de nem rajta múlik. A másik a testvérem el se tudom mondani neki is mennyit köszönhetek. A babáját minden nap áthozta olyan jó volt vele babázni együtt szuniztunk az ágyban. És lelkileg is sokat kaptam tőle. Akkor amikor a lapart csináltattam akkor ő volt az ágyam mellett mikor kitoltak a műtőből én azt hittem az üres szobában ébredek, de nem ő mosolygott rám komolyan most is elsírom magam. Jó érzés hogy van családom. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Tiszta ideg vagyook, csak barnázok, pedig nekem egyből meg szokott jönni. Ha holnap is ez marad akkor tesztelek.

Wish

wish

Farkasok Kép Hmm, én tudnám sorolni, mit főzzőn anyukád KépKépKép
Nagyon jó, hogy ilyen szuper segítséged van, hiszem, hogy sokat számít !

Zsebi : a ma éjszakám kicsit jobb volt, talán 3 órát aludtam, bár ezt megelőzte egy elég csúnya hisztiroham Kép Sajnos kiborultam...

Nóri : nagyon remélem, hogy nem csak a Duphaston ludas a hányingeredben Kép Már csak 2 nap KépKépKép

Renoka : a német dokit sokan istenítik, nagyon jó, hogy most szépen rendben van, úgyhogy mindent bele, hajrá a spontán babuciért Kép

Wish Kép
Mi újság ??? Remélem a barnázásod jót jelent Kép
Puszi

mniki

Szisztok!
Hánemtom mi van. Este és éjszka még csak barnázni sem barnáztam, úgyhogy reggel nagy bátran teszteltem egy még bátrabb negatívat Kép
Úgyhogy áttetem magam nyugiba (na persze!, de legalábbis próbálkozom Kép), majd hétvégén csak lesz valami, ha meg nem akkor jövő héten amúgy is kell hívnom Dévait akkor megbeszélem vele, hogy mi legyen.
De azért ez disznóság!

Niki kedves Kép
Annyira sajnálom, hogy ilyen nehezek az éjszakáid. Ma éjjel sokat gondoltam rád, mert én is folyton felébredtem.
A hisztiroham miatt ne aggódj, szerintem természetes, hogy ki kell jöjjön a feszültség, ami csak gyűlik, ha még aludni sem tudsz. Ha csúnyán jön ki, hát csúnyán jön ki, ez van.
Leszünk mi még boldog anyukák is Kép

wish

Helló csajok!
Nem nagyon tudtam jönni, tegnap vírusírtóztak végre...talán most már működni fog.

Nekünk nem jött össze a 3.lombik sem. Tegnap volt a leszívás, de mire a műtőbe kerültem majdnem mind megrepedt, kettőt vadászott össze a Dévai. Nem kértem altatást -ki lehetett bírni...
Szóval a szép 11 tüszőből két sejtem lett, mára egyik sem termékenyült meg. Még megpróbálnak az egyikkel valamit csinálni -nem nagyon értettem-, holnap 1/2 9-kor telefonálok. De őszintén: nem nagyon reménykedem benne.

WishKép ennek ellenére remélem igaz lesz valamikor az utolsó mondatod!Kép

nEM tudom, mi jöhet még.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

NóriKép FarkasékKép szorítok!!!

madaran

sziasztok
Madaran
azért ez durva, nem figyeltek rád eléggé?
ráadásul ilyen jó nevü helyen!
Nóri, Farkasok
hogy vagytok?
most olvasom 17-én fogsz csak tesztelni? az igen van türelmed!
byby

Renoka
meg mondanád ki ez a doki és hol csinálja a lapart és, hogy hogy lehet utolérni?
nekem lapart kellene csináltatni, de nagyon jó lenne ha szaki csinálná. Ja, és mennyi a nem olcsó? :-)
byby

Hello Bodrik,
Mit eszünk ma?
Ma már túl vagyok 1 activia nagy kefíren, 1 túrókrémen és 1 adag tojásos lecsón.
Anyukámat nem tudtam lebeszélni arról hogy a teraszra teregessen, nálunk nem tudom miért eléggé mozog a levegő, mondhatjuk szélnek is.

Eddig sikerült a gyerekszobában kiteregetnem vele, de ma úgy mérte fel a terepet - miután mondta, hogy ez a szél soha nem akar elállni - , hogy kiteregethet. Hát majd meglátjuk, mit kitől kapunk vissza én már csak röhögök rajta, mert valamelyik nap is tescos szatyorból csinált ruhaszárítókötelet, nem hagyja magát lebeszélni. Most éppen egyik övemmel rögzítette a szárítót. Ebben a pillantban megnyomtam valamit a gépen és elrepült minden, de nemrég nyomtam egy ctrl+C és lám megvan minden.

Madaran,
Szomorúan olvasom a híreidet. kérlek szépen ne add fel, remélem keresik az okát, hogy mi okozhatta a problémát. Talán fel kellene keresned ezt Németh professzort, Renóka tud adni elérhetőséget. És talán annyi jó mégis van a történetedben, hogy ez nem volt lombik, tehát még mindig van 3 próbálkozás ("ingyenes").

Mniki,
Amit a Zsebi írt Sedatif vlmit ki kellene próbálnod, tegnapi Nők Lapjában is bent volt, mert van most benne egy stresszoldásról szóló 12 oldalas különítmény, esetleg vedd meg az újságot. Nekem leginkább a fizikai kifárasztás használ a zűrös napokon, Krisztián vett is magunknak karácsonyra egy elliptikus trénert, most persze nem használom, de majd ha megszületnek a gyerekek akkor összekapom magam. Krisztián sokat használja képes reggel ezért felkelni és nyomat rajta 30 percet, máris önelégülten kezdi a napot és ez kitart egész nap neki.

Renóka,
Húzzatok bele, ez baromi jó hír. sikerülnie kell ha már most mindent helyre raktak. Alapos hancúrozást kívánok.

Kriszta,
Most hova utaztál? Várunk vissza pénteken!

Zsebike,
Bocsássá meg, hogy nem írtam, de itt nem nagyon történik semmi, egy-két főzőcske műsor, bár tegnap ez kimaradt. A virágok honorálják hogy itthon vagyok, vadul virítanak, Remélem Zsebi úrfi is teljesen jól van, és te sem hajtod magad szét a helyettesítésben, remélem a teás figura már hozzászokott az élethez, amit te teszel színesebbé.

Snori,
Te mit tanítasz?

Lara,
Mi pálya veletek, mizu az 1cm hasizomnövekedéssel. Remélem rendesen gyúrtok Andorral!!

Woodikám,
remélem az orvostudomány meggyógyított, és rendesen építessz te is hasra a babáddal.
Várunk vissza. Remélem a talira el tudtok jönni.

Most a Moszkva teret nézzük anyukámmal, ezt most leadhatnák valamelyik TV-ben hiszen elég aktuális az érettségi miatt. Holnap megnézzük az Üvegtigrist.

Wish és minden most kezdő!
Tessék elkezdeni a Bio cinket, mindenki nagyon ajánlja, a Dévai oldalon is és anyukámnak is ezt mondta az otthoni nővérke.

Na viszlát Drágáim.
Farkasok J

Kép
farkasok

Nem tudom, emlékszik-e valaki Virágra? Sikerült az 5.lombikjuk!!!!KépKépKép Gratulálunk!

madaran

Madaran : Virág itt is fórumozott? Kép Én egy másik helyről ismerem, sőt, mi anno a BMC-ben egyszerre kezdtünk. Kép
Én is úgy örülök, hogy sikerült neki az 5. !

Nagyon sajnálom, hogy ez így jött össze nálatok, DE ! még nincs veszve semmi, lásd Nóri példáját ! Kép
Későn kaptad a tüszőrepesztőt ? Dévai mit mondott ?

Farkasok : Farkas embör nagyon kitartó és fitt ! Nálunk sorra befuccsolt a szobakerékpártól kezdve az evezőpadig minden, a hasizom erősítő akármiről már nem is beszélve Kép
El kéne járni valahova, mert nekem az otthoni torna nem jön be.
Megveszem az újságot, hátha találok benne valami jó ötletet

Wish Kép Nagyon rosszul éreztem magamat, hogy pont a párommal csinálom ezt a hisztit. Úgy szégyelltem magamat, mert ráadásul ő hajnalban (ma pl. 3-kor) megy dolgozni. Szóval ő ma még annyit sem tudott aludni, mint én. Grrrrrrr !
De reménykedek abban, hogy ma már jobb lesz az éjszakám Kép

mniki

Sziasztok,

Annus, nem ez az első eset, hogy idő előtt repedtél, nem? Hány órával előtte kell beadni a repesztőt, minthogy jelentkezel uh-ra? Nálunk 35 óra telik el.
Olvastalak odaát, nem szabad azonnal megint nekifutni, ez megbosszulja magát. Ha teheted lazíts egy hónapot, és suvasszatok be egy heti nyaralást is! Kép Dévainál majd le kell vonni a konzenvenciákat, mert ez már nem lehet véletlen.

Farkasok, ma tartottam az utolsó órát, jövő héttől vizsgáztatok. Ma pl. vállalati pénzügy volt, szegénykéimnek nem fűlt már a foga hozzá. Ilyesmit tanítok, statekot még, közgazdász cuccokat. Jó lesz már a nyár, kissé elég ebből.

Wish, és az tudod, hogy mikor lehetett a peteérésed? Hőmérőzni nem szoktál? izgi...

Velem semmi különös, direkt a Campona bal oldalán parkoltam kaját venni, hogy közelébe se menjek a patikának tesztet venni. Úgyhogy nincs tesztem Kép A rosszullét elmúlt, reggel ugyan még nem ettem, de most faltam be paradicsomos káposztát egy bödönnel.
s_norka

Szasztok!

Nóri, gyanús vagy te nekem ezzel a rosszulléttel Kép Úúúúúúúúúúúúúúgy szeretném!

Wish,
történt valami tegnap óta? Ugye nem? Kép

Farkasok,
kölcsönkérhetem a mamát hétvégére? Kép Na, légyszi Kép Megy ám a drukk ezerrel, és már megvan a csíkos farkast is a táblába, alig bírok vele Kép

Tali: akkor május 21. 14 óra Kicsi a világ? Ha oké, akkor lefoglalom a babzsákokat.

Pusz-pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Niki Kép
Hát igen, szegéyn embereknek sem könnyű. Amikor már tele votla hócipőm a stimu vége felé, egyszer én is hisztisen megkérdeztem a páromat, hogy neked is van valami rossz ebben a lombikban, vagy csak én szívokkitt. Mire azt felelte "Háááát, elég nyűgös vagy mostanában". De hát sajnos ez van rohangésznak bennünk a hormonok, öket kergetik a gondolataink aztán a vége a nyűgösködés, a sírás és a hiszti. Sajnos ez van.
Szegény férjecskédet majd engeszteld ki valamivel ha hazamegy Kép

Nóri Kép
Már csak két nap... Kép

Nem hőmérőztem már egy ideje, ma reggel, reggeli után jutott eszembe, hogy meg kellet volna mérni, hátha abból okosabb lennék. PÉ rendesen félidőben lehetett, akkor volt billings-em. A fura még, hogy ugyanúgy szúrkál a petefészkem, mint a beültetés utáni hetekben. Ja, és medi-labbal teszteltem reggel a negatívat. Ma eddig egy csepp barna volt csak.
Izgi, de én már nem akarok izgulni Kép

Wish

wish

NóriKép Hát a suliból már nekem is elegem van, pedig az idén jó sokat hiányoztam a lombikok miatt. Szóval a szurit mi is 35-36 órával a műtét előtt kapjuk. Majd holnap kiértékeljük. Egyből semmiképp nem tudunk beleugrani, mert nem túl jó nekem a június -érettégik, egyéb nyalánkságok. Max. júli, v. augusztus. Holnap meg fogjuk ezt is beszélni.
A nyaralást nagy elánnal elkezdtem szervezni.
Én is remélem, hgoy van valami nyomós oka a rosszullétednekKépKép
WishKép Tényleg izgi!!!Kép HáthaKép

madaran

Na lányok most jól bekavarodtam!
Utána jártam a gynevacnak és külföldről tud behozni a pharmafutár egy ún. Gynatren inj.-t ami tulajdnképpen ua. (3 amp. 50EuroKép).
Megörültem hú de szuper ez is meg van! Fölhívom Krizsabácsit hogy mi a véleménye a szuriról erre hidegzuhany: felejtsük el mert ez csak egy nagy humbuk és az sincs bizonytív hogy nem káros-e! Fölhívom az itteni nőgyogyimat és azt se tudta hogy ezt lehet férfiaknak adni!Kép Egyálatlán tud valaki valami biztosat mondani erről a szuriról? Van olyan orvos aki ajánlja? Annyira gáz! Írtam egy listát hogy miknek akarok utána járni és most már minden ki van húzva!Kép A kméti homeopátiás orvos finoman lepasszolt hogy ő nem ért ehhez és hogy tud ajánlani egy pesti szakembert!Kép Az a baj hogy nincs mérgesfej ikon ezen a babaneten mert akkor teli lenne piros gőzőlgő fejecskékkel az írásom!

Farkasok, Nóri, Reno, és most már Wishért is iszonyatosan drukkolok!!!!!!!!! Hajrá csajok!!Zebragyárat akarok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

AnnaDrága!
Iszonyatosan sajnálom! Ebben az a legrosszabb hogy már megint az idődet rabolják! Az a maradék két petesejt nem azért nem termékenyült meg mert túlértek? Annyira nem értek hozzá, de azt tudom hogy az se jó ha túlérett. Vérvételen nem szokták megnézni előtte a hormonértékeidet? Mert abból megtudják állapítani hogy jól álnak-e a petikék! Kitartást a következőig!Kép Már alig van a suliból!KépÉn is alig várom már a nyári szünetet!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu! Kép
Dévai is ugyanezt mondta. Azt mondta, hogy maximum pszihésen használ.
A gynevac honlapján viszon ott van a doktornő telefonszáma aki részt vett a kutatásban, talán érdemes lenne vele beszélned.

Nóri Kép
Kezdem eldönteni, hogy ha végre megjön, akkor elmegyek a vietnámiakhoz. Még egy kicsit vacilálok rajta, de azt hiszem kipróbálom.

Státusz: egész du még egy pötty sem, munkavégzés kb 10%, hisztiállapot közelíti a plafont.

wish

Wish Kép akkorát röhögtem a státusz-kijelentéseden, mert nálam is ez van. Most lefeküdtem szundizni, de egy 40 perc után felpattant a szemem, és egyből megfogtam a cicimet, megvan-e még úgy, ahogy meghagytam. Nektek nem voltak cicivizsgálgatós napjaitok, vagy csak én őrültem már meg? Krisztián, te ezt most ne olvasd Kép

A vietnámiakra kíváncsi leszek, én is tartok kicsit tőle (ha nem úszom meg), de a babás barátnőmnek megígértem.
Ja, szerintem mérd meg holnap reggel a hődet!

Zsu, a meddőségiek elítélik a Gyvenacot, de ártani nem hiszem, hogy árt. Viszont amit most marhára nem értek: egy lánynak biokémiaival végződött az 1.lombikja. Beutalta őt Krizsa a Szabolcs utcába dr. Nemeshez immunológiai-genetikai vizsgálatra, a pár mindkét tagjától 15 illetve 8 kémcső vért vesznek le. Ilyen neked volt már???
s_norka

Nóri Kép
Dehogynem, sőt én most is tapogatom a cicim, hogy érzek-e valamit Kép (Egyébként nem érzek.)

wish

Wish!
Ez már több mint érdekes, azért én még mindig reménykedem. Reggel mérjél hőt!!!

Niki!
Remélem ma már fogsz tudni aludni. Nekem végre elmúlt és már végigalazsom az éjaszakát. A legrosszabb ebbe a nemalvásba, hogy az embernek jár az agya sok hülyeségen. Kép

Anna!
Remélem kapsz rá valami tuti magyarázatot, hogy hogy fordulhatott ilyen el. Azért ez elég érdekes, eddig neked minden rendben volt ezen a téren. Hova lesz a nyaralás?

Zsu!
A Gynevacot igazából a meddőségik valóban nem támogatják, de szerintem jó a folyásra és egy kis immunerősítére is. Mi beadatuk és semmi bajunk nem lett tőle, na jó igaz terhes sem lettem, de Orsi is beadata és sikerült neki. Szóval messzemenő következtetést ne vonjál le. Viszont a 3 db. 50 euróért nem túl kedvező ár mert itt 5 db 5000 forint. A pasoknak szintén gyulladás lehúző és immunerősítő. NEkünk ez külön jó volt mert a páromnak szokott benne gyulladás is lenni. De tényleg nézd meg a www.gynevac.hu-t és ott rengeteg mindenre kérdést kapsz.
Zsu: Kép kerestem neked mérges fejet, de remélem nagyon kevésszer kell majd alkalmaznod!!

Fanni!
Mi volt az uh-n?

Nóri!
Még két nap! Nagyon remélem hogy gyönyörű lesz a hétvégénk!!!!!! Kép

Farkasok!
Jó hogy minden rendben veletek! Ez a reggeli tréning tényleg dícséretes Farkaskoma!!!!!!
Szorítok!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Én szereztem Gynevacot, felhívtam a dokinőt.
Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy vmi
amit itt kitalálnak azt mindenhol elismerik, de
itthon fikázzák. Nem tartom csodaszernek, de nem
hiszem, hogy ártana. Ott van az a sok homeos bigyó(már bocsi). Aminek ugye az az alapja, hogy nem csak a testet gyógyítják hanem a lelket is
:-)Szóval azokat se támogatják az orvosok. Ha azok amiket az orvosk használnak hatékonyabb lenne akkor senki nem keresgélne + dolgokat.
byby

A Gynevacot mi is betervezzük a következő hónapokba.
ZsebikeKépTunéziát néztem ki, már el is kezdtem szervezkedni. Nehogy már itt szomizzak!ű
Ja, és a homeot folytatjuk a másik szerrel is! A Luna-jógát is nagyobb elánnal fogom csinálni. Ki tudja... melyik hiányzik.
pusz, pusz!!Képanna

madaran

ZsebiKép Nekem nem engedi megnyitni a Gynevac-oldalt!
a

madaran

ZsudrágaKépKép csak most olvastam, hogy írtál!!Hát, ez van, ver minket az Ég valamiért. De azért a hitemet nem vesztem el, amíg van egy kis remény. Szerintem nálam a homeo a megoldás, jön az új szer, más potenciállal.
és a Te lelked??hogy van??Kép

madaran

Anna Kép
www.gynevac.hu
Zsebiében ott a végén a "-t" és az zavarja a böngésződet Kép

wish

Lányok! Gynevac ügyben írjatok e-mailt a doktornőnek, és ő nagyon készségesen válaszol, elmondja, hogy hová kell menni a vakcináért (hűtést igényel, ezért nem postázható). Jelen pillanatban (2 héttel ezelőtti infó tőle) csak lejárt szavatosságú van, de ő garantálja, hogy egy évig még az égvilágon semmi baja, ingyen a rendelkezésetekre ajánlja.
Én magam is döntöttem mellette, de a dokim az utóbbi idők legnagyobb gyógyszercsalásának tartja, mert orvosilag nem bizonyítható a hatása, inkább a lelki gát leküzdédében segíthet azzal, hogy elhiszem, hogy használ. Persze ez csak egy vélemény, engem is csak kissé befolyásolt. Inkább az értemenés miatt blokkoltam le, mert nem vagyok ugye pesti.
az e-mail cím: info@gynevac.hu
a doktornő neve: Dr.Lázár Erika
lkt

Hali Csajok!

Most kaptam Petitől egy fincsi kis gurulós fotelt ide az íróasztalhoz. Mert már a széken nem bírtam 5 percnél tovább ülni úgy fájt a hátam és így hogy tudnék veletek nyugodtan csevegni. Nagyon szupi és kényelmes. Kép

Mi pont most beszéltük meg, hogy mielőtt visszamegyünk a fagyitesókért, mi is nyomunk egy gynevac kúrát.

Nem reagáltatok, lefoglaljam a helyet 21-ére?

Jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Én éppen tegnap "vettem be" a második gynevac szurit. Mi is közösen kapjuk a párommal, egymásnak adjuk be, a múlt heti volt életem első injekciója, amit beadtam vkinek. A helye fáj egy ideig, de a célért mindent. Egyébként én csak olyanokkal találkoztam, akiknek használt. Hiszek benne és kész.
Byby, a német prof. neve Otto Kabdebo, a műtéteket a Nyírő Gyula kórházban végzi, az én nőgyógyászom is ott dolgozik, ő hívta fel rá a figyelmemet, de én már előtte is hallottam a "csodatevéseiről". Időpontot a meddőségi központjukon keresztül kaptam (elég sok lehet a várakozási idő). A műtét tényleg nagyon drága, erre már előre felhívták a figyelmünket, 200e Ft. Ne kérdezd, hogy mi kerül ennyibe, fogalmam sincs, talán a helyzeti előnyük, hogy Magyarországon csak náluk operálnak ezzel a módszerrel. 5 napig kell bent lenni a kórházban, nagyon rendesek és a pénzt is nagyon szeretik.
Én már 3 nap múlva teljesen jól voltam, pedig elég sok mindent művelt velem.
A telszámot holnap megírom.
Puszi reno
renoka

Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok értem aggódást. Nagyon jól esett.
LaraKép Neked külön köszönöm, hogy a kapcsolatot tartottad velem és a fórum között.

Visszaolvasni most nincs időm, mert tegnap kiengedtek ugyan a kórházból és Manócskával is minden rendben, de sok-sok pihenést írtak fel. Anyukáméknál vagyok sokat, ide haza most is csak 1 éjszakára jöttünk. De holnap megpróbáljuk elvinni a gépemet anyuékhoz, így lehet, hogy mostantól többet tudok jönni.
Szerencsére nem szülök még Kép, de képzeljétek az orvosom szigorú tintázást javasolt!!!! Kép Ma ittam is 2 dl sört.
Amúgy hasznos volt odabent, mert egyrészt megnyugtattak, másrészt a többiektől sokat tanultam.

A jövő szombati talira feltételesen írjatok fel. Fogalmam sincs mi lesz addig. Ha nem leszek újra kórházban, akkor fél-1 órára beugrom. Már nagyon kíváncsacsi vagyok ám rátok.

A holnaputáni tesztelőknek nagyon szorítok, igazán kellene már nekünk is egy kis jó széria.

Puszillak mindannyiotokat (még Farkaskomát is, ugye Judit megengeded? Kép) a mihamarabbi látásáig.

Bocs, hogy most nem olvastam vissza, de 2 óra lábon és kezdem érezni a hasamat.

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?