Zita!
Mozgás-fejlődés;logopédus-előadás
Én is teljesen ezt az elvet vallom,de olyan nehéz megértetnem magam
Régebben nem figyeltek erre ennyire az tény,de több is volt a beszédzavaros gyerek , a gerincferdülésről nem is beszélve.(meg lehet,hogy a felnőttkori hátfájás is erre vezethető vissza!
)
Na jó lehet,hogy megint túl reagálom
Tegnap meg egésznap babapiskótával akarta etetni
"Apádék már 3 hónapos koruk óta eszik a piskotát,te mégcsak meg se kostoltad,pedig lassan már 7 hónapos vagy!"Átbeszél a fejem fölött,olyan mintha a gyerekkel beszélne,neki mondaná. Ezt is annyira utálom!
Nekünk is fel kell kötni a gatyát,úgy el fogja rontani szegény gyereket,hogy nem fogjuk tudni helyre rakni!
Zsó ,téged maximálisan megértelek!Ráadásul te még rendmániás is vagy
Nekem a Zita módszere tetszik,de nem mindig hatásos,sajnos!Nekem a 3 éves (mostmár 4)unokaöcsém művel hasonló dolgokat,én is beszéltem a szüleivel,de nem sok sikerrel,először persze minden ok. volt,a következő alkalommal ugyanúgy folytatta,sőt ha rosszabb napja van,akkor aztán kész.............
elszabadul a pokol!
Évi!
A te unokahúgod se semmi
Úgy látszik mindenkinél akad a családban egy-két csemete,akik fel forgatják maguk körül a világot
Anikó!
Biácska nagyon ügyes kislány!
Én is gyűjtöttem a szalvétákat Renikéhez hasonlóan,sőt még ma is ha meglátok valami szép darabot a gyűjteményemhez rakom!
mostmár tényleg nekünk is kell kezdenünk valamit magunkkal,dekoup.ügyben
Judit!
Én már nem tudom meddig van a szigor
Amíg figyeltem rá minden bajunk volt mindkettőnknek,mikor nem érdekelt akkor szépen rendeződtek a dolgaink!
Szóval................
Mi van a sétával?
Mi is elmegyünk délután egy kört,olyan szépen kipucsított a nap
Puszi!