Helló!
Micsoda információ áradat
Azt se tudom kinek mit írjak, mert annyira behavaztatok infoval!
Örülök, hogy többen is elismeréssel szóltak a Bergon babakocsikról! Nekem is tetszett és hát hogy nehéz....
, én többnyire(mindig) autóval közlekedek, anyukámékhoz van lift, úgyhogy nekem talán nem is annyira fontos hogy könnyű legyen
(Mondom most én kis zöldfülű, mi??
)
Aztán majd ha nagyobb lesz a gyerkőc és ülni fog mindig, max veszek egy olyan kis könnyű sportkocsit! És a kettő együtt már biztosan elég lesz a kistesónak is!
Mea!
Én is nagyon értékelem, hogy ilyen kis ügyes vagy
Nyugodtan árassz csak el minket a szemfülességeddel, én speciel tök hálás vagyok érte, mert egyáltalán nincs időm babadolgokkal foglalkozni
A mai napom is kész őrület volt, meg sem álltam egész nap, meg is fájdult a pocim alja, meg is ijedtem nagyon, olyan érzés volt hirtelen mint a petefészekgyulladásos fájdalom.Gyorsan bevettem egy MagneB6-ot izomlazítonak, mintha már el is mult volna, de az tény hogy nem kellene enyit rohangálnom, de hát akkor ki tegye??
Ja a járóka nagyon megtetszett nekem is ahogy leírtad, és nekem is kell mindenképpen valami megoldás, mert a hálók fönt vannak az uj házikónkban, a nappali meg lent, és hát az ember általában ott tartózkodik a legtöbbet meg a konyhában!
Falina!
Mi ujság babamozgás ügyben???
Hogy döntöttél, nem tudsz elmenni dokibácsihoz, hogy nézzen meg, hogy mi ez a nagy csönd???
Biztos lustizik a pindur, de azért ha tudsz nézz utána!A védőnéni szívhangmérő kütyüje is jó ötlet
Nemesek!
Pont ma voltam Kistarcsán, illetve átmentem rajta Gödöllő fele...fene a vaksi fajtámat hogy én egy fia babakocsit se láttam
Lányok, most bedobom a következő dilit....
Avent mellszívó! Kézi vagy motoros??Kinek mi a véleménye?? Nekem az egyik baráti pár a kézit jól leszólta, hogy semmit nem ér......Várom az infokat
Angelani!
Remélem már javult a hasfájásod, nekem is előjött ma estére, hiába nem kellene ennyit pörögni!
Rémálmok!Furi, hogy neked még mindig vannak, nekem is voltak, de csak úgy a 3.4. hónap táján...tisztára belebetegedtem én is
Csak azzal tudlak bíztatni, hogy el fog múlni, nekem már telejesen elmúlt, viszont mos éjjel babakocsival álmodtam
hihi, biztos mert annyira foglalkoztat és annyit beszélünk itt a fórumon róla
(Szerencsémre
)
Lányok!
Csak egy kis emlékeztető!
A strikák alapvetően genetikai adottságok!
Nekem volt ismerősöm aki kente mint állat...mégis becsíkosodott a 8.9. hónapban, de van olyan is, aki 20 kiló hízás ellenére csík nélküli maradt!
Tehát senki ne keseredjen el, ha esetleg mégis jönnek a csíkok, ennyit megér a prüntyőkénk
Megann 22+3