Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre hazaértünk budáról (újpestiek vagyunk).
Elintéztünk egy pár dolgot.
Az éjszakám szörnyű voltKép
Alig aludtam. Este megint zsibbadtak a lábaim. Állandóan pisilni jártam ki, a pocaklakó meg "bulit" tartottKép (na ezért nem voltam ideges). De reggelre már elmozdult az idegről, úgyhogy elmúlt a zsibbadás, de ez a rengeteg vizelés és a hülye rémálmok.
Rég volt ilyen rossz éjszakámKép
A másik, hogy sokat fája hasam. Ha ülök a BKv-n, akkor is. Vagy a póz nem jó, vagy nem tudom. Egyhelyben sem tudok állni, ha sietek, akkor is fáj. Mit tegyek? Nem akarok egész nap dögleni.Kép
Na abbahagyom a nyavajgást. Én mindig örülök annak is ha a gyerkőc jól vesén rug. Fájni fáj, kellemetlen, de legalább tudom, hogy jól van. Akármilyen rosszul szoktam lenni, az is boldoggá tesz. Tök dili vagyok, nem? Mindig azt mondom, hogy akkor sem teher! Nem terhesség, hanem állapot, ami ezzel jár. Lehet, hogy azért is állok enyire pozitívan minden fájdalomhoz, mert nagyon akartuk. Még annyit, hogy állandóan fulladok. ALig kapok levegőt.De már kezdem megszokniKép A második lombikra sikerült (bocsi, hogy 1000-szer leírom). NEm tudom, biztos ez is számít. Õ aztán tervezett babaKép Kép Kép

Próbálok visszaolvasni.

Penna!
Nevetni fogsz!
Majdnem minden nap kimosom az orrom isKép
Reggeletne néha elkel, de ne kérdezd, hogy miértKép
Amúgy köszi az infót.
A szemölcsöt meg mindenféleképpen mutasd meg egy bőrgyógyásznak. Jobb, ha megnézik.

Bodza!
Gratulálok a csajszihoz!Kép

Abba kell hagynom a folytonos regényírást!
Szófosásom vanKép
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
22+2

Kép
angelani

Sziasztok!

Kóbor!
Van itthon MagneB6, mert a páromat tömöm vele... Szedném Én is, de mennyit? Tudsz Nekem ebben segíteni? Nagyon szép a kislányod! Kép

Dokit még mindíg nem értem el, már a kórházban is hívtam, de semmi. Lehet, hogy megkérem az új dokit, hogy inkább csináljon ő is egy labort, csak nem tudom, hogy nem késő e 14-15. héten az "első" vérvétel eredménye...Kép
Ha 5 ig semmi akkor tényleg feladom.

Megyek a sütimhez mert odaég.Kép

puszi mindenkinek

Ja! Én Nivea intimot használok. Nekem nagyon bevált. Ha egy picit érzem, hogy valami nem kerek, megmosakszom vele és másnapra semmi. Egyébként minden este használom és kb 1 hónapig elég. Ha így nézzük sztem nem drága. És imádom, hogy kamillás! Imádom a kamillát! Jó mindenre! Kép

Szép napot mindenkinek!

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

A sok munkától csak most tudtam jönni, gyorsan visszaolvastam.

Nedinabp, Penna, Kóbor:
Nagyon édesek a babás képek!!! Mindjárt újra születnek ilyen kis picik.

Bodza:
Gratula a kislányhoz.
(Úgy örülök, hogy leírtad a "j" & "ly" kérdést. Nekem is annyira zavarta a szemem, de nem mertem szólni.)

Kóbor:
jobbulást a kislányodnak!

Nekem is magnéziumot javasolt a doki izomgörcsök ellen, még mikor Benivel voltam pocakos. Be is vált.

Benianyu
18+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Bodza, gratulálok a kislányhoz! Én örülök, hogy szóbahoztad a muszáj-t, engem is zavart. A másik őrületem az " egyenlőre-egyelőre" ,de hagyjuk is talán.
Én is azért vettem hordozókendőt, mert először fektetve is lehet használni. El sem tudom képzelni, hogyan mennék Balázzsal és a kistesóval BKV-val úgy, hogy a hatalmas babakocsit cipelem. Balázzsal eleinte babakocsival jártam, pedig nagyon nehéz. Peg Perego kocsink van, 3 funkciós, csak a váz 12 kiló, ehhez jön a mózes, vagy a sportrész, + a gyerek. Egyébként imádom, gyönyörű, kényelmes a gyereknek, jó tolni / nem szeretem a bolygósítható kerekeket, és ez nem az/, jó magas, hogy a lehető legkevesebb kipufogó-bűzt szívja a gyerek.
Azzal azért majd vigyázzatok, hogy azt tervezitek, hogy jól megpakoljátok a hálót, illetve alul a kosarat, minden kocsinak le van írva a használati ut.-ban, hogy mennyit lehet belepakolni. Nem szokott sok lenni, nem bírja a váz. Mi is jól megjártuk ezzel, mert én is mindig jól megpakoltam, aztán fél év után mehettünk teljes futómű-cserére Kép Utólag néztem meg, hogy max. 10 kilót pakolhattam volna...

Ha már a kilóknál tartunk: tegnap voltam a védőnőnél, és kiderült, hogy egy hónap alatt 5 kiló jött rám. Õ egyáltalán nem tartotta soknak, hiszen a múlt havi fogyásommal ez még összességében csak +4 kiló, de én elkeseredtem. Szívesebben vettem volna, ha végig nem hízom egy dekát sem...

Na, eldugulok. Szép napot mindenkinek!
Judit / 19+1/
jucc

Sziasztok Lyányok Kép

Olyan sokat írtok mindig, alig győzöm visszaolvasni.
Tudjátok én a 27. héten járok, és jó hírrel szolgálhatok, a rémálmok mostanság megszűntek. Másik jó hír, a pisilés iszonyatos volt, mostanra az is lecsökkent 1db/éjszakára KépKép
Tehát: KITARTÁS!!!
A pocakfájósoknak is kitartás!! Nekem is fájt sokat, pár hete, már egyáltalán nem fáj Kép
A vitaminokkal vigyázzatok, csak azt szedjétek be, amire a doki, vagy a védőnő azt mondja, hogy valóban kell. Ne szedjetek csak úgy semmiféle vitamint se!! Pl tudtátok, hogy C-vitaminból a kismamik max. 100mg-t szedhetnek be egy nap, mert ha többet eszel, az károsíthatja a magzatot??

Egy kis ari kép nektek, mert kis tündérek a babák, amiket felraktatok Kép

Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok Lányok!

Olyan édik a babák!Tisztára elszorul a torkom.Nem szép irigynek lenni, de bevallom nektek elszorula szívem a látványra!De már csak pár hónap és én is foghatom az enyém picit!Kép

Angelina
nekem a dokim a sima kékpöttyös babaszappant ajánlotta.És hát valjuk be ez a legolcsóbb!KépNem tartalmaz semmi pluszt.A terhesség alatt amúgy sem lehetne intimzuhanyt használni!Hát még minden nap!

Megann
Nem csak a pocim, de már a kilóim is zavarnak. Nagyon érezem a lábamon, hogy rajtam van +11 kg.Hamar elfáradok, még a sétában is.Többször le kell ülnöm egy rövid időre, ha nem teszem rögtön fáj a pocim (méhem).A harmadik emelet egyre magasabban van.Kép Nem szeretem a cipőmet sem bekötni.És még nem nagy a hasam.KépDe lehet, hogy csak nyüszi vagyokKép

Ildi
milyen márkájú a kocsi amit néztetek? Ez a 8kg nagyon szimpi nekem.

Lányok
nem ismeri valaki a Top Rieder márkájú kocsit.A babaholmiolcson nem találtam rá.

Penna
a szemölcsöt fájdalommentesen leszedik. Vannak szemölcsírtók, én azt használtam és a térdemről teljesen eltűnt, a nyoma sem látszik.DE azért inkább kérdezz rá dokitól.

Az alvásom nem az igazi nekem sem. A hajnali pisi után én sem nagyon, vagy csak nehezen alszom vissza.Egyébként én a kisebb problémákon kívül jól érzem magam.
Úgy néz ki most megfáztam,rekedt vagyok, csöpög a nózim, de nincs lázam, és nem fáj a torkom sem.
Ez nem gáz, ugye lányok?

Tegnap a baba a Barátok közt, és a Vészhelyzet alatt végig virgonckodott.Volt, hogy testhelyzetet kellett változtatnom miatta.Kép

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák, mindegyik. Olyan jó, ha nem azt kell írnia az embernek, hogy "aranyos"Kép Õk tényleg szépek!

Kenguru: a miénk olyan ami merev hátú, hogy tartsa a babát, és lehet benne mindkét irányba ültetni. A hátamra én sem hiszem, hogy venném, de az tetszik, hogy kifelé is lehet fordítani majd, mert ha kiváncsi lesz, márpedig Fanni leszKép akkor biztos örül majd, ha ő is láthat mindent, nem csak a mama fejétKép

Angelina, én is problémáztam ezen a mosakodás dolgon, főleg, hogy én minden együttlét után intimzuhanyt használtam, de most már nem merek és ha az ember hozzászokik valamihez, akkor nehéz anélkül meglenni.

Nekem is rengeteget mozog a babám, tegnap az apja rátette a fülét a pocakomra, és "belerúgott", de a páromnak nagyon tetszettKép

Na megyek kaját csinálni, magamnak kalóriaszegény párolt zöldségeket, a páromnak fini rakottkrumplit. Ilyen az életKép

Hari 18+4

Kép
Kép
hari

Lányok,
fenti szavak helyesírása, engem is zavart, de én sem akartam veszkót kelteni. A bnet társalgó alapszabályában is pont a "muszáj"-ra hívják fel a moderátorok a figyelmet, h. legalább ezt írjuk le helyesen, mert nagyon sok galibát okozott már ez állítólag az egyes fórumokon. Kép Na, de ne is fecséreljek erre több szót!!!

Hízás:
Mit nem adnék, ha végre híznék már... Már megint a kezdő súlyomra visszafogytam. grrr

Falina 24+5
falina

És bocsi, ha okoskodtam.

Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok! Kép))
Olyan sokat írtatok, hogy nem is fogom tudni végigolvasni, pedig csak 1 napot hagytam ki Kép

Tmarie 20+3
tmarie

Falina!
Még én sem hiztam Kép((
Pedig sok csokit és édességet zabálok

Valaki tegnap vagy tegnapelőtt írta, hogy van egy 300 gr krém 5000 Ft. Azt hol lehet kapni??? És jó az a krém.

Penna!
Meg akarlak kérni, hogy be tudnád-e vinni a táblázatba a kislányunk nevét: Mirabella
tmarie

Sziasztok!

Lányok nagyon édesek a babócák :-) Annyira várom már, hogy a miénk is kézzel fogható legyen.

Falina! Ne aggódj, én még a kezdő súlyomnál sem tartok a kezdeti hányásos időszak miatt. De ez nem baj, amíg a pocaklakóval minden rendben.

Szilvi! Jane márkájú a kocsi, amiről írtam. Valami spanyol márka, de nagyon szuperül néz ki. Megmutattak nekünk élőben minden funkcióját, nem csak képen néztük. Megemeltem, és tényleg nagyon könnyű.

Angelani! Ha gyakran fájdogál a pocód, akkor próbálj sokat pihenni, amennyit csak lehet, nehogy gond legyen belőle.

Ildi 24+5

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Magnézium: nekem 3*1-et írt fel a dokim két hete, már a magzavtízvizsgálat előtt. (Hogy ne feszüljön a méhem utána annyira, gondolom én.)Vádligörcsöm még nem volt, de biztos nem vmi szívderítő....

Én is lactacyd mosakodót használok, és nekem annyira kevés kell (különben viszketést okoz), hogy majdnem egy évig elég volt legutóbb is, pedig minden este használom.

Babakocsi-ügy: asszem ez a legnehezebb kérdés.. Mi Bergon pártiak voltunk, merthogy az legalább jó masszív, de az biztos, hogy elég nehéz...

Képzeljétek, a Ruhagalériában voltam tegnap (Kálvinnál), és rengeteg kis babaruci volt! A rugik mondjuk ezernál kezdődtek, de voltak kombidresszek 300 Ft-tól, és vettem is egy édi zöldet a fiúcskámnak 450-ért. Nagyon szépek voltak, alig tudtam választani. Ott megszólított egy anyuka, és mondta, hogy a C and A-ben hármat lehet venni 1600-ért. Így el is mentünk a Pólusba, nekünk az van közel, és vettünk is egy csomaggal. Nagyon édesek, és szépek, 100% pamut, és minden csomagban az egyik sima hófehér. A Kikában is körülnéztem ágy-ügyben (Váci útiban), és rengeteg cumisüveget és egyéb babadolgot is lehet kapni. A Tescóban (szintén Pólus) ugyanazok a cumisüvegek (én NUK-ot néztem, a védőnénim szerint azok jók) azért 300-400 Ft-tal is kevesebbe kerülnek. Szóval nekem ezek a legújabb tapasztalataim.

Nekem is nőtt vmi szemölcsféle mind a két mellbimbómon. A dokim vmi latin névvel illette egyből, és azt mondta mutassam meg bőrgyógyásznak. Fontos, hogy még a szopizás előtt helyrejöjjön.

Még két hét van a magzatvíz-vizsgálat eredményéig. Számolom a napokat. Annyira szörnyű volna, ha kiderül, hogy nem egészséges... na de nem nyafogok, hiszen mindenki biztat.

Lucretia
21
lucretia

Tmarie!Kép

Én írtam a krémről.Chicco és 5000Ft 300 ml, én a Corában vettem.
Szerintem van bababoltokban is, legalábbis Brendonban, Megatoysban is volt ugyanennyiért.

Kicsit drága, de sokáig kitartKép és szerintem jó.
Legalábbis eddig, de hát az igazi növekvés még hátravan, majd meglátjukKép

Nekem a Milupa zsíros volt, ez nem olyan szerintem.

Na megyek pakolászni, rendezgetni tovább...Kép

Utána meg írány Pest mozi és előtte megvesszük a mi kiságyunkat mert eddig csak anyumnak szereztem egyet a babaszobán tök olcsón, ő kérte, hogy ott is aludhasson majd a babóKép
Olyan ari, imádom anyumat!!!Kép
És megvesszük már most a járókát is mert láttunk jót, aminek a magassága is állítható(fekvőfelöületnének) és akkor be lehet tenni könnyen a kis babácskát is.Természetesen a nappaliban lesz és ha ott alszik el, hát aludhat ott is napközben.,
Pusz mindenkinek!

Mea(22+3)

Mea
mea

Mea!
Köszi szépen!

Akkor lehet, hogy én is kipróbálom, mert a Milupa az tényleg nagyon kevés.
És Chicco krém is kifejezettem a csikok ellen, hogy láttad, van valami hatása???

Tmarie 20+3
tmarie

Tmarie!Kép

Csíkok elleni krém, biztosan van többféle krémjük de ezt kell nézni, ez van ráírva elejére:
"CREMA ANTISMAGLIATURE"

Hát eddig nekem nincs csíkom, de szerintem még nem olyan nagy a pocim, hogy meg tudjam állapítani hogy emiatt nincs-e.

Az az igazság, biztos alkati kérdés is ez az egész szerintem.De én szeretem, és elgalább tudom h én megtettem érte amit tudtamKép

Ja és nagyon jó illata vanKépkellemesKép

Mea
mea

És ráadásul a Milupa mosta Rossmannban már 1200FT és tök kevés ahhoz képest!

Mea
mea

BodzaKép
szívesen,örülök,hogy segíthettem.Gratula kislányhoz!KépKépKépMi lesz a neve?Kép

MeaKép
Írd majd meg milyen kiságyat vettetek,hol és mennyi volt!KépEngem nagyon érdekelne!Köszi!

Pussz: annamami
13+3
annamami

Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam erre, és alig tudlak követniKép...

A babakocsi témával jól elkeserítettetek, mert mi már megvettük a Bergont (nem bolygósítható, jó nehéz viszont masszív), és hát én azért városban is szándékozom használni. Pontosabban a lakótelepen sétálásra, emellett persze a telken biztos jobb lesz, mint a régi Graco voltKép, azzal nem lehetett közlekedni földes úton.

FalinaKép,
szerintem a súly miatt tényleg ne aggódj, de a helyedben felhívnám a dokit a mozgás miatt. Én ahányszor megyek (akár védőnő, akár orvoshoz) az első kérdések egyike, hogy rendszeresen mozog-e a baba. És ennyi idősen már meg ként tudni különböztetni azt is, hogy ébren van-e, vagy alszik. Én napjában többször érzem, és általában ugyanazon napszakokban kezd bukfencezni...
Már nem emlékszem, hogy az első terhességemnél hogy volt (lehet, akkor kevésbé érzi az ember), de szerintem - főleg, hogy nem is híztál - pár napnál többet nem kéne kihagyniaKép!

A kiskrapekok tényleg állati aranyosak. Kár, hogy 5 éve még nem volt digit gépünk, így Trisztánról nincs ilyenkorú képem a gépenKépKépKép

Üdv az újaknak isKépKépKépKép!
Kati
25+00
Vendég

Annamami!Kép

Amit kinéztünk az új és a Brendonban kapható.
Lengyel gyártmány, de iszonyatosan jó masszív, fenyőből van(mi ezt szeretnénk és olcsóbb is mint a bükk) és natúr színű.
Ára: 20000Ft.
Ekörül már nagyon jó kis ágyikók vannak, igaz ezek ott a legolcsóbbakKép

A járóka kicsit húzósabb, pedig kuponakciós de 3 fokozatban állítható a fekvőfelülete és kerekes, de fékezhető.
Tömör fenyő, de könyen elemekre szedhető.
Viszont 26000Ft akciósan, ja és 8 szögletű.
Nagyon tetszik, mindegy erre rászánunk többet.
Úgyis 2 gyereket szeretnénk utána meg el lehet adni.

Viszont a bébibolt.hu nagyon jó, ott olcsóbban is vannak pl. járókák kiságyak érdemes felnézni, ráadásul megrendelhető házhoz.
(Amúgy is ajánlom böngésszétek a bababolt.lap.hu-t csomó minden van ott isKép
Mea(22+3)

Mea
mea

Nemesek!Kép

A Bergon szuper, én csak azért írtam h nem túl jó városban mert nehéz cipelni, de lifttel megoldható könnyenKép meg boltban nehéz vele közlekedni én is kint hagyom majd vagy valami.
De terepre a legjobb és strapabíróak nagyon!!!

Jó vétel volt, hidd el.
A csaj akitől vettük mi is a Bergonhoz hasonló babakocsinkat a 10.emeleten lakott PesterzsébetenKép

Újonnan vettétek?Mennyi volt?Kétfunkciós?

Lányok!Kép

Vannak jók a babaszoba.hu-n is most.Kép
Mindenféle, 3 kerekű, bolygosítható ilyen olyan és egész korrekt árakon.

Jaj remélem nem fárasztalakm Titeket a sok ötletemmelKép

Ne haragudjatok rám, de úgy szeretek nézelődni a netenKép

Mea
mea

Na, én túl vagyok a kaján. Volt párolt karfiol, cukkíni, karalábé, répa, gomba. De azért ettem hozzá egy kis tejfölt is. Most úgy érzem mindjárt kipukkadok, és már sül a rakottkrumpli, és nagyon félek, hogy vacsorára nem bírom ki, hogy ne egyek belőle. Nem irigylem azt, aki nem hízott még semmit, mert az is biztos idegesítő lehet, de én a 8 kilómmal kicsit rosszul érzem magam. Igazából csak pszichésen, mert látszatra nem vagyok nagy darab, mindenki azt mondja, pont most vagyok jó. De én nem ehhez vagyok hozzászokva. Viszont a pocakom az nagy már eléggé és a cicijeim is legalább 2 kg-ot nőttek!Kép

Falina, szerintem is hívd fel a dokit, hogy megnyugtasson, vagy hátha meg is nézi, hogy minden rendben van-e. Mikor voltál utoljára UH-on? Én mondjuk nagyon parás vagyok, izgulnék nagyon, hogy miért nem mozog. Azért írj, ha tudsz már valamit!

Én a hasamat a Johnson's babaolajjal, vagy inkább zselével kenegetem, a kamillással. Nekem már nagyon nőtt a pocim és eddig még nincs rajta csík, pedig én nagyon hajlamos vagyok rá sajnos. Tudom, mert a combom az csíkos a régi hízás-fogyás miatt. De nem akarom elkiabálni, minden esetre nekem eddig bevált. Ez sem drága, sokáig elég és jó illata van. Igaz, hogy amíg nem szívja be a bőr, addig könnyen összeolajoz az ember vele mindent. Főleg a WC-n szenvedek vele, mert én a combomat is be szoktam kenni, meg a lábam, karom mindenem, és a WC deszka igen csúszós tud lenni olajos combbalKép

Hari 18+4

Kép
Kép
hari

Mea, az ötleteiddel nem hinném, hogy fárasztanál bárkit is, szerintem mindenki örül, ha információkhoz jut!Kép

Kép
Kép
hari

Ja és egy tuti jó minőségű három funkciós babakocsi, az ABC GENIO most akciós szintén(kupon kell hozzá ami megtalálható a BABAMAGAZINBAN) 70.000 helyett 50.000, de ő is nagy felfújható kerekű, és szuper jól néz ki.
Ja és a Brendonban érvényes ez a kupon most májusban.

Megnézhetitek a babakocsit a BRENDON.HU oldalán!

Én megvettem volna ezt, ha nem lenne már nekünkKép

Ha kell valakinek én szívesen elpostázom a kupont, ha érdekli őt a kocsi.

Mea
mea

háromfunkció= mózeskosaras rész, ami levehető, tehát újszülötteknek is ideális, mert teljesen vizszintes, sportkocsivá alakítható is.

Mea
mea

Bébiőrzővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Olyat szeretnék ami légzésfigyelő is egyben. Milyet érdemes venni és hol. Mea?Kép
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok,

Bodza, köszi a listátKép

Kóbor
Örülök, hogy bejötta homeo, melyik volt az a Viburcol kúp? Nekem az van itthon, mindig azzal startolunk, és ha nem használ, akkor jöhetnek Panadol és tsai. De már egész pici babáknál is jó, érdemes otthon tartani.(Homeo lázcsillapító kúp)

Jucc, Bodza
nekem is mindig feltűnik a "muszály"Kép Anyuék Lőrince Lajosnak hívtak tinikoromban, imádtam és nagyon kentem-vágtam a magyar nyelvtant, a Kis magyar nyelvtan volt a kedvenc könyvemKép A családomat halálra idegesítettem, mindenkit kijavítottam. Az én vesszőparipám a "nem-e lehetne" (helyesen nem lehetne-e)Kép

Szilvi,
én Top Ridert az Árkádban láttam a nagy bababoltban (azt hiszem Babaház a neve?) elég sokfélét. De ott biztos drágább mint pl diszkontban.
A Lehel úti babakocsi diszkontot érdemes megnézni. (Az Árkád oldalában, ha a Kika felé indulsz rögtön az első háztömb)Nagy betűkkel van kivan írva hogy Babakocsi Diszkont.

Tmarie
szép nevet választottatok!Kép

Lucretia
már 1x leírtam, még pár napja, de mintha eltűnt volna, hogy Kevinnek is találtak a 6 hetes uh kontrollon "agykamra-tágulatot" amit a másik dr már "cisztának" nevezett. Nyom és következmény nélkül felszívódott, máig sem tudjuuk miért-hogyan és mi volt az...másfél évig jártunk neurológia kontrollra.
Szóval ezek a picik még annyi mindent "kinőnek" pláne pocakban.
Cumisüveg ügyben: a legtöbb lánynak a kézi Avent Isis mellszívó nagyon bejön, (nekem is, már mondtam, adtam tejet, szóval sokat nyűttem) és ahhoz vannak csatlakoztatható cumisüvegek is. Állítólag a legszopibarátabb cumija van, újszülötteknek egész icipici a luk, hogy ne lustuljanak el. Én nem szerettem "nyilvánosan" szoptatni, inkább indulás előtt fejtem egy üveggel (volt dögivel) és termoszban vittem magammal.Szóval lehet egyből az üvegbe fejni, vagy steril zacsiba adni/fagyasztani.
A Pro-Mama Kft-nél van legolcsóbban Zuglóban, a rákeresel, tuti kidobja a Google. Nem olcsó, 3 éve 12 ezer volt a mellszívó+üvegek. De kiszolgálja majd ketteskét is.Kép

na, léptem
üdv
Penna 20+1
penna

Hari!Kép

Használtan a babaszobánKép, amúgy meg bébiboltokban.

Azt hiszem az ANGELCARET dicsérik sokan az légzésfigyelő de lehet hogy örző is egyben.

Amúgy elég drágák, 20000-40000Ft között mozognak.

Használtan úgy féláron.

Mi nem vettünk még, nem tudom érdemes e.

Mert meséltek olyat hogy tévesen riasztott és pánikoltakKép
Hát nem tudom....

Mea
mea

Na egyelőre egy szép képpel búcsúzom máraKép
Lassan indulunk be PestreKép
Szisztok!Kép
Puszi

Kép

Mea
mea

Lányok!

Segitségre lenne szükségem. Azt hiszem már irtam, járok pszichoterapeuta tanfolyamra. Na ma a fejünkre döntötték, hogy egy hónap múlva be kell adnunk két esettanulmányt plussz egy kazettát. Eddig egyetlenegy első interjúról volt szó, most meg már arról, hogy fejenként 5-10 alkalmas terápiát kéne addigra elvégeznünk! Ez mindannyiunknak újdonság volt, de mindegy.

Kérdésem az lenne, nem tudnátok-e engem mint gyakorló pszichoterapeutát beajánlani olyan ismerősnek, aki szeretne kipróbálni egy rövidebb (1 hónapos) minimum heti egyszeres terápiát! Újpestre kéne jönni, itt van az "irodám." Kép

Előre is köszi...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én mennék Rokica!Az is jó, vagy normális ember kell?

Kép
Kép
hari

RokicaKép
szia!engem is érdekelne a dolog!
annamami

Szegény Rokica már nem is mer válaszolniKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok

Penna, köszi a biztatástKép Pro Mamát is megtaláltam, Zuglóban nekünk közel is van. Majd egyszer benézek!
KÖSZI!

Tényleg! Nektek mi a véleményetek a játszócumiról? Én inkább nem adnék neki... Mit gondoltok? Bár vmi pótlékot úgyis talál a gyerkőc, én az ujjamat szoptam, az öcsém a kispárna sarkát...

Lucretia
21
lucretia

Sziasztok!

Már megint annyi üzi van, hogy nem győzöm olvasniKép

Kismama!
Én nem használok intimzuhanyt. Csak úgy fürdöm, hogy alaposan kitusolok mindent. Ezt sem szabadna.

Lányok!
Ma vettem Dove intim mosakodó gélt 409Ft-ért!
A mai naptól ezzel fürdömKép

A képek, annyira édesek!

Most nnincs erős írni, mert nagyon görcsöl a hasam a sok szaladgálástól.

Holnap majd bepótolom!
Sziasztok!
Angelani
22+2

Kép
angelani

Javítás!

Most nincs erőm írni, mert nagyon görcsöl a hasam a sok szaladgálástól!
Már képtelen vagyok leírni egy mondatot.

Puszi!
Angelani
22+2

Kép
angelani

Penna
Köszi szépen!Esetleg tudsz róla többet is?
Itthon(Veszprémben) láttam egyet, 15000 ft-ért, használt, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy vízszintesig dönthető-e, téliesíthető-e, stb., keresve is csak egyet találtam a neten, kép sem volt hozzá.Azt tudom, hogy könnyű nagyon, az eladó azt mondta, hogy újszülöttnek is jó.Nekem nagyon tetszett.De szívesen megnézném máshol is.

Megtaláltam a www.babadiszkont.hu -t kép sajna itt nincs róla.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Wow, szuper! Örülök hogy ketten is jelentkeztetek rá ilyen hamar. A helyzet az, hogy én még dolgozom civilben mint angoltanár mindennap 4.30-ig. Tehát vagy este vagy hétvége.

A terápiás keretek megtartása érdekében jó lenne egy időpontban megegyezni, és ahhoz tartani magunkat. Tegeződni nem szabad. Kép Ez furcsa lesz a babanetes ismeretség után. Tkp senkit nem szabadna elvállalnom, akivel bármilyen másfajta kapcsolatom van már, mert két kapcsolat általában nem összeférhető. Ha még igy is érdekel a dolog, irjatok emailt a rokica@yahoo.com cimre és megegyezünk a részletekben!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelina
nem tudom igazán, de sztem most nem kellene belülről olyan alapos munkát végezni. A folyás most tök normális.Ha találsz vmi furit pl. szaga van, vagy más állagú akkor szólj a dokinak.Õ majd megmondja, hogy gombás eredetű-e vagy bakteriális.Ennek megfelelően ír fel majd vmit.

Kép
Kép
kismama2004

MeaKép,
ez a mi Bergonunk kinézetre nagyon hasonlít a Tiétekhez. Talán 3 funkciós, de nem igazán vagyok vele tisztában, hogy mi is számít egy funkciónak. Újonnan 38.000 Ft volt (táskával, kiegészítőkkel együtt), valahol Kistarcsán vettük. Csak arra jártunk, és megláttunk egy boltot, ami előtt millió babakocsi sorakozott, így megálltunkKép...
A járóka, amit írtál nekem is nagyon bejönne. Nézegettem én is, mert kiságy van még Trisztántól, de napközben jobb szeretném egy olyan járókában altatni, amit magasra fel lehet tenni, és lehetőleg nagyobb, mint az átlag... és persze szintén a nappaliban. Azt hol találtad???Kép)
Én egyébként nagyon értékelem az ötleteidetKép!!!

AngelaniKép,
talán Te írtad, hogy nem nagyon tudsz/szeretsz otthon lustizni. Hát én sem, és nem is nagyon van most erre időm, de hozzád hasonlóan nekem is folyton megfájdul a hasam, ha erőltetett menetben kell valahová eljutniKép... ez már a vég kezdete...Kép
Kati
25+0
Vendég

PennaKép,
én is az Avent mellszívóra esküszöm, bár anno az enyémet elajándékoztam az összes tartozékkal együtt, így újra meg kell vennemKép...

LucretiaKép,
én játszócumi párti vagyok. Minden elismerésem azoké, akik teljesen hanyagolják a cumit (barátnőm még a cumisüveget is), de szerintem második gyereknél pláne, jó néha a csöndKépKépKép...
És a játszócumit, ha jó időben veszi el az ember, akkor simán leszokik a gyerek, de az ujja még nagyon sokáig kéznél lesz. Azt nagyon utálom, amikor egész nagy gyerekek szopják az ujjukatKép...

Na megyek, még tanulnom kell egy csomót.
Pusz
Kati
25+0
Vendég

RokicaKép
Mail ment!Kép
annamami

Annamami:

Válasz ment Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica! Tőlem is ment a mailKép

Kép
Kép
hari

Szilvi
Babashop Online:
http://www.babashop.hu/catalog/index.php?cPath=37_91

Ez használt, képpel:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=720333

Ez is használt, képpel
http://members.chello.hu/plajos/

Itt pedig a Top Rider logóra kattintva megnézheted a típusokat
http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&rovatid=414&start=0&limit=1 0

Remélem, jók a linkek
üdv
p 20+1
penna

Helló!

Micsoda információ áradatKép

Azt se tudom kinek mit írjak, mert annyira behavaztatok infoval!

Örülök, hogy többen is elismeréssel szóltak a Bergon babakocsikról! Nekem is tetszett és hát hogy nehéz....Kép, én többnyire(mindig) autóval közlekedek, anyukámékhoz van lift, úgyhogy nekem talán nem is annyira fontos hogy könnyű legyenKép
(Mondom most én kis zöldfülű, mi??Kép)
Aztán majd ha nagyobb lesz a gyerkőc és ülni fog mindig, max veszek egy olyan kis könnyű sportkocsit! És a kettő együtt már biztosan elég lesz a kistesónak is!

Mea!
Én is nagyon értékelem, hogy ilyen kis ügyes vagyKép
Nyugodtan árassz csak el minket a szemfülességeddel, én speciel tök hálás vagyok érte, mert egyáltalán nincs időm babadolgokkal foglalkozniKép
A mai napom is kész őrület volt, meg sem álltam egész nap, meg is fájdult a pocim alja, meg is ijedtem nagyon, olyan érzés volt hirtelen mint a petefészekgyulladásos fájdalom.Gyorsan bevettem egy MagneB6-ot izomlazítonak, mintha már el is mult volna, de az tény hogy nem kellene enyit rohangálnom, de hát akkor ki tegye??KépKépKép

Ja a járóka nagyon megtetszett nekem is ahogy leírtad, és nekem is kell mindenképpen valami megoldás, mert a hálók fönt vannak az uj házikónkban, a nappali meg lent, és hát az ember általában ott tartózkodik a legtöbbet meg a konyhában!
Falina!
Mi ujság babamozgás ügyben???
Hogy döntöttél, nem tudsz elmenni dokibácsihoz, hogy nézzen meg, hogy mi ez a nagy csönd???
Biztos lustizik a pindur, de azért ha tudsz nézz utána!A védőnéni szívhangmérő kütyüje is jó ötletKépKép

Nemesek!
Pont ma voltam Kistarcsán, illetve átmentem rajta Gödöllő fele...fene a vaksi fajtámat hogy én egy fia babakocsit se láttamKépKépKép

Lányok, most bedobom a következő dilit....
Avent mellszívó! Kézi vagy motoros??Kinek mi a véleménye?? Nekem az egyik baráti pár a kézit jól leszólta, hogy semmit nem ér......Várom az infokatKépKépKépKép

Angelani!
Remélem már javult a hasfájásod, nekem is előjött ma estére, hiába nem kellene ennyit pörögni!
Rémálmok!Furi, hogy neked még mindig vannak, nekem is voltak, de csak úgy a 3.4. hónap táján...tisztára belebetegedtem én isKép
Csak azzal tudlak bíztatni, hogy el fog múlni, nekem már telejesen elmúlt, viszont mos éjjel babakocsival álmodtamKépKépKépKéphihi, biztos mert annyira foglalkoztat és annyit beszélünk itt a fórumon rólaKépKépKép(SzerencsémreKép)

Lányok!
Csak egy kis emlékeztető!
A strikák alapvetően genetikai adottságok!
Nekem volt ismerősöm aki kente mint állat...mégis becsíkosodott a 8.9. hónapban, de van olyan is, aki 20 kiló hízás ellenére csík nélküli maradt!
Tehát senki ne keseredjen el, ha esetleg mégis jönnek a csíkok, ennyit megér a prüntyőkénkKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Megann 22+3

Kép

Kép
megann

Hali!

Köszi a dicséreteket a leányzó nevében!Kép Szegénykém most alszik, hasmenése is lett, meg folyamatosan 38 körüli volt a hőmérséklete egész nap, szóval nincs a topon. De majd jobb lesz.Kép

Penna,
a Belladonna jött be, bár folyamatosan fel akart kúszni a láza, ezzel sikerült egy helyben tartani. Lázcsillapító kúpot csak alvás előtt adtam neki, hogy nyugodtan aludjon ő is meg én is (ne kelljen aggódnom annyira, hogy mi lesz, ha felmegy a láza).

Lucretia,
a lányomnak nem volt cumija, cumisüvege sem, de cserében rengeteget volt mellen, ami egyrész kissé fárasztó (bár lehet közben jókat olvasniKép), de pl. második gyerek esetében nem tudom, hogyan lesz megoldható. Ha nagyon sírós lett volna, lehet, hogy én is a cumihoz fordulok (többször is megfordult a fejemben sírósabb időszakokban, főleg az autós utazások közben), de most nagyon örülök, hogy nem tettem (amúgy ő az ujját sem szopta soha). Egyébként az első x hétben azért nem jó cumiztatni, hogy rendesen meg tudja tanulni a baba a szopi technikáját, és ebben ne zavarja meg a cumi. Szerintem érdemes elolvasni a www.lll.hu oldalon lévő infokat (Szoptatós füzet, lll füzetek, stb.), és ezután dönteni. Persze vannak olyan babák, akiknél semmi gondot nem okoz a cumi, de én nem akartam kockáztatni (az elején semmiképpen).

Megann,
nekem Avent Isis van, és nekem bevált. Egyetlen negatívuma, hogy kissé fárasztó egy idő után, viszont nekem nagyon jól beindította a tejleadó reflexet. (Másik hibája, hogy nyikorog.) Tény, hogy én csak az első két hétben használtam, akkor is csak napi egy-két alkalommal, kizárólag a csomók miatt, szóval nincsen sok tapasztalatom. Mindig is csodáltam azokat, akiknek jutott erre energiája, én képtelen voltam szopi után nekilátni fejni. A barátnőm a Medela elektromosra esküszik, ő sokáig fejt is. Abban ugye az a jó, hogy nem fáradsz el, viszont elég hülye hangja van.

Kóbor
kóbor

Babamozgás:
Köszönöm a hozzászólásokat!
Ma több forrást is megkérdeztem a dologról és mire mindenki elmondta a véleményét és lenyugodtam, Pincurim nekiállt produkálni magát. A nap második felében szinte le sem állt a rugdosással! Kép
Holnap a cukoreredmény miatt hívnom kell a dokim, így rákérdezek nála is, mit gondol az elmúlt 10-12 nap nemmozgásról.

Nemesek-Kati:
Az mit takar konkrétan, hogy ennyi idősen már meg kellene tudni különböztetni azt is, hogy ébren van-e, vagy alszik? Mit kéne éreznem pontosabban?Engem semmi ilyesmiről nem tájékoztatott senki... A védőnőm nagyon kedves, de egy nulla szakmailag ezek szerint. Pedig ráadásul én veszélyeztetett is volnék ugye, akire méginkább oda kéne figyelnie...

Gennyes körömágy:
ez a legújabb parám. :/ 1 hete begyulladt és begennyesedett valszeg helytelen körömvágás után a lábamon az egyik körömány és mára múlt csak el, hiába nyomkodtam ki belőle minden nap a "cuccot". Nem kérdeztem ezügyben szakembert, sem senkit... Szerintetek árthatott a babának?

Vásárlás:
Irígykedve olvasom, h. mennyien vásárolgattok már, én meg az ágyat vagyok kénytelen nyomni még egy ideig. És a szülésznőm ma mondta, hogy a 32. hétig maradjak is ott, ha biztosra szeretnék menni. Pedig már terveztem, h. 2-3 hét múlva belekezdek a nagy vásárolgatásba... Majd meglátom persze mit bírok.

Még szerettem volna más témához is hozzászólni, de már nagyon fáradt vagyok...

Falina 24+5
falina

Jó reggelt mindenkinek!

Jobbat mint az enyémKép
Képzeljétek most üvöltöttem egy negyed órát a férjemmel torkomszakadtábólKép
Az történt, hogy tegnap sütöttem húst még délután(persze, hogy az öcsikéjének is jusson, aki a szomszédban lakik), mindenki jól bekajált, mire én 10-11 között elvonultam aludni, és megkértem a férjemet, hogy a maradék húst fejtse le a csontról, hogy holnap megkaphassák a kutyák az építkezésen!
Persze mire keltem?Kép A sütőtál változatlan érintetlen pozícióban állt a tűzhelyen!Kép
Nagyon kiakadtam!
Mondtam neki(ordítva), hogy ha ennyire nincs megbecsülve az ember, hogy én lótok futok egész nap minden más ügyben, és ezen kívül még megveszem, (a húst a hentestől mert az a friss, a zöldséget a piacról, mert az a friss), hazahozom, meg is főzöm a kaját és ennyit nem érdemlek, hogy 2 percet rámszánjon a drága idejéből, akkor ő sem érdemli meg azt hogy én strapáljam magam!
Akkor menjünk mindennap étterembe 5000-ért ha az jobb neki, vagy rendeljen kaját a don peppéből, lesz@rom, de egész egyszerűen nincs értelme hogy strapáljam magam, amikor van így is elég nyűg és én se jobb se szebb, se megbecsültebb nem leszek ettől!
Tudjátok, nem is akadtam volna ki, ha ez csak először van így, de sajnos ez elég gyakran előfordul....De most már elég...nem vagyok a szolgálója, sem az anyja, sem a házvezetőnője..
Mondtam neki, hogy így számíthatok rá majd akkor is, ha megszületik a pici????Annyit nem kérhetek majd tőle, hogy álljon arrébb?????KépKépKép
Szégyelje magát, figyelmetlen, önző alak...

Boccs a kirohanásért, de egész egyszerűen most nincs kinek kidühöngjem magam, anyukámnak az ilyet el se akarom mondani, mert jobban megijedne mint az indokolt lenne!

Tehát mától nincs főzés,(azt a napi 1-2 órát a Brendonban is el tudom ütni, legalább nem csak titeket nyaggatlak a különböző felszerelésekkel) mindenki eszik amit talál, nagyon jó kifőzdék vannak az Árkádban a Pólusban...

kész-paszKép

Megann 22+4

Kép

Kép
megann

Jó reggelt! :-)))

Megann, remélem, kicsit már elszállt a mérged, talán kiírtad magadból. Egyébként teljesen igazad van, én is pont ilyen dolgokon tudom felhúzni magam, amikor a férjem nem figyel oda semmire. Talán meg is érdemli, hogy most ne főzzél neki egy pár napig. - ha beleszóljatok így ismeretlenül. Amúgy én sem szoktam az Anyukámnak elmondani a veszekedéseinket, pedig jóban vagyunk.

Benianyu
18+5

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?