Timurr,
mindent bele! Lassan ugyan, de biztosan fogsz babázni!!!
Zsana,
a rendszerről szóló írásodban nagyon igazad van, jót szórakoztam rajta.
Mondjuk az tény, hogy jó lenne tudni, hogy pl. mennyi tejet melegítsek, vagy van-e időm megmosakodni reggel, illetve majd mikor mehetünk sétálni. De majdcsak egyszer... Legfeljebb majd akkor, ha már meg lehet a babucival beszélni.
Vagy tesója lesz.
Mukika,
nekem is ezeket a homeókat ajánlották, amiket Mtücsök írt, elsősorban az Urtica Urens-t.
Doki nénink utálja a légzésfigyelőt. Állítólag a praxisában (35 év) 3 bölcsőhalál volt. Állítólag volt légzésfigyelő is, a szülő tette is, amit kellett, a baba mégis meghalt. Viszont valamelyik nap tele volt a Madarász utcai kórház téves riasztásos gyerekekkel. Úgy nekünk is van, egyszer riasztott is, Panni meg nyugodtan aludt és szuszogott. Persze jól betojtam.
Connie,
Panni is szokott álmában nyögni, kiabálni, sírni, mocorogni. Vagy alszik tovább, vagy hosszú (van, hogy háromnegyed óra) nyűglődés után fölébred enni. Cuppogásnál próbáltam etetni, néha sikerül is (ilyenkor alvva eszik), de legtöbbször csak fölébresztem vele és nem is éhes. Lehet, csak pukiznia kell, vagy még azt sem. Szóval mostanában inkább hagyom, majd fölébred.
Emma,
gratula a sok tejcsihez! Tényleg leadhatnál belőle. A mi tejtesónktól is megvettük a lefagyasztott adagját, mert most elutaztak 10 napra. Õ is pici műanyag dobozokban fagyasztotta le alufóliával legumizva. Semmi baja.
Dorka,
köszi! De én már nem vérzek. Csak nem tudtam, milyen bajt okozhat. Panni soha nem bukott véreset (4 hetes koráig másmilyet sem, most is csak nagy ritkán). Szoptatási tanácsadón túl vagyunk. Tejem picivel sem lett több, csak Panni éhezett miatta.
De tényleg nagyon rendesek.
Wester,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! - tegnapra, de ma is tarts egyet!
Panni a héten már csak 8 dkg-ot hízott, ha mérhető ez egyáltalán. Ráadásul két kakimentes nap után mértem. Hát ezért már tényleg kezdek ideges lenni. Evés meg semmi. 5 és fél kg-mal már 10 napja csak 500 g/nap!
Amikor előtte 2 hétig 700-at nyomatott!
Tejcsi: azzal együtt, hogy nekem szinte nincs is, mégis akkor van több, ha ritkábban teszem mellre. Szóval van ilyen. Pl pénteken szinte egész nap szopott, este 15 g-ot fejtem, míg tegnap alig szopott és este 40 g-ot préseltem ki. Este ugyanis enni akar, nem szopogatni.
Speedy,
vérnyomit nekem a tarkóra tett hideg vizes borogatás csökkentette.
Búzaszem,
nagyon szép a manód!
Pannához sok boldogságot! (Most jönne valami mozgó izé, de még mindig nem tudom, hogy kell ilyeneket csinálni.)
1 kérdés:
Ti hogy vágtok lábkörmöt a babának? A kezéről le tudom vágni alvás közben, de a lába tiszta horror. Ha alszik is begörbíti az ujjait, de alvás közben külön nehéz, hogy le kell vetkőztetnem félig, mert lábas rugiban van még. Ha fönt van, max a nagylábujjáig jutok, pedig most már ideje lenne vágni. Már nem kopik neki. Olyan lendülettel és erővel rúg!
Jól elb...tuk a napot! Apuci hiába lett volna ma szabad, ki kell ürítenünk a telekre a garázst (téli gumik, bicajok, szerszámok). Eddig ugyanis rokonoknál álltunk, de eladták. Pedig úúúgy vártam, hogy végre együtt lehessünk! Ha itthon van, akkor is tanul, dogát javít, pedig szinte soha nincs itthon.
És még csak a szemére sem hányhatom.
Bocs, hogy mindig hosszú vagyok, de naponta 1-2 alkalommal tudok jönni, akkor mindent megpróbálok bepótolni.